Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Az eBay használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
W1
senior tag
válasz albinolynx #26498 üzenetére
Cég elméletileg az illető, de ha a mostanira nyitok case-t, a case az nincs időhöz kötve, nem?
-
albinolynx
őstag
Úgy értettem, hogy a mostanira nyitsz egy ügyet.
Ha van még idő a 45 napból, próbálkozz azzal igen, hogy küldjön újat. Bár a közelgő hazai és az ottani ünnepekre való tekintettel kétlem, hogy beleférnél a fennmaradó időbe. Próba...
Én már nem hiszek a tracking-ben, volt elég sok hamis. Ez meg pont egy ilyen eset lehetne.Ingyen sajt nincsen, csak az egérfogóban.
-
W1
senior tag
válasz albinolynx #26496 üzenetére
És ha nyitok egy case-t a mostanira?
szerk: És megvárom, amíg küldi a másikat, aztán ha nem jön meg 45 nap alatt, akkor refund?
Vagy hogy trackinggel adja fel?[ Szerkesztve ]
-
albinolynx
őstag
Igazából refund + vissza kellene küldened és úgy megrendelni a 002-est...
Refund összegébe kérd, hogy vegye bele a vissza pk. költségét is. Csak ugye így meg eggyel több a refund. Más biztosítékot én nem tudok neked, mint vevőnek.A küld egy jót verziót ahogy kiveszem az írásodból, te sem hiszed el.
Ingyen sajt nincsen, csak az egérfogóban.
-
W1
senior tag
válasz albinolynx #26494 üzenetére
002/111-es kijelzőt vettem, mivel az enyém hátulján is ez van, de valószínüleg 004/111-est kaptam, az eladó azt mondta, elküldi a megfelelőt.
Hogy tudom magam bebiztosítani?
Olyan van, hogy újra megveszem, és egy pl $0.01-es számlát küld róla, mintha ennyiért venném, és akkor új aukcióként? -
$p@rr0w
őstag
Ha egy ebay eladó csak paypal címre postáz akkor a paypal accomba belépve Profile/Add or Edit Street Address-nél a bankkártyához megadott címe elegendő?
Kinőhetnétek már abból, hogy leírogatjátok miből nőttetek ki.
-
W1
senior tag
Mit tudok csinálni, ha rendeltem egy kijelzőt, a panel azonos (Blackberry 8900) de a rajta lévő üveg széltében és hosszában is nagyobb, mint kéne, és ezálltal nem fér bele a telefon előlapjába?
-
bul07
nagyúr
válasz Melack #26393 üzenetére
Kis pontosítás Kínai újév 2013-ban Február 10-lesz
Ami kb azt jelenti hogy feb.1-je után megál az élet náluk és majd csak feb.18-20 után indul meg újraLegtöbb kínai árus majd ki is írja hogy medig nem dolgoznak
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
szilchi
őstag
válasz radi8tor #26488 üzenetére
Nem,a jelszó egy 8 betűs szó volt.De azt most lecseréltem egy 17 karakteresre.Így tudtam csak egyáltalán belépni.Semmi információt nem adtak,hogy mi a felfüggesztés oka.Két lehetőséget írtak:díjhátralék vagy a szabályok súlyos megsértése.Díjhátralékom nincs és 1 éve be sem léptem,így szvsz nem tudtam szabályt sérteni.Hacsak nem az 1 éves inaktivitás nem sért szabályt .Írtam neki e-mailt,elvileg 3 napon belül jön a válasz.
Honda ---- The power of dreams // A bizonyíték hiánya nem a hiány bizonyítéka!!//...To be a rock and not to roll...Skoda Octavia 2010 1.9 TDI Ambiente...
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz szilchi #26487 üzenetére
Súlyos biztonsági hiányosságok miatt lettél felfüggesztve.
Lehet jelszónak 1234-et adtál meg vagy valami hasonló.Ha nem írták meg a felfüggesztés okát, akkor itt kell őket felkeresni.
[ Szerkesztve ]
⭐ Stella
-
szilchi
őstag
válasz radi8tor #26474 üzenetére
Köszönöm,így már rendben ment .Viszont az accountom továbbra is fel van függesztve .A számlám 0.00€-t mutat,vagyis nincs hátralékom.Használni sem használtam.Be kell szólnom az ügyfélszolgálatra,hogy ne szórakozzanak már.
Hello szilchi (szilchi@freemail.hu),
We're sorry to tell you that your eBay account was suspended because recent account activity has raised serious security concerns. We've taken this precaution to protect our members while we make sure that the activity doesn't cause harm -- however unintentionally -- to the eBay Community.
You can appeal this suspension. If, after reviewing your appeal, we're confident that this activity poses no risk to the Community, we'll be happy to reinstate your account. For information about how to appeal this suspension, please go to:
http://pages.ebay.com/help/account/suspended-accounts.html
Unfortunately, during the suspension you won't be able to use eBay in any way. This includes using another existing account or registering a new account.
Any outstanding selling fees are due immediately, and any amounts that you haven't previously disputed will be charged to the billing method currently on file.
We apologize for the inconvenience and thank you for your understanding.
Sincerely,
eBay Trust & Safety team
Ebből valaki látja,hogy miért lett felfüggesztve az accountom?
[ Szerkesztve ]
Honda ---- The power of dreams // A bizonyíték hiánya nem a hiány bizonyítéka!!//...To be a rock and not to roll...Skoda Octavia 2010 1.9 TDI Ambiente...
-
Real_Necro
veterán
válasz Tomate #26485 üzenetére
Felénk is csak az új kézbesítővel vannak gondok. Előtte nem volt. Anno anyáméknál jó postás csőládába belezsugorította a CD lemezt is...
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
Tomate
veterán
válasz Real_Necro #26484 üzenetére
Hát igen. Ez is szerencse kérdése, hogy milyen emberek dolgoznak a postánál azon a körényéken ahol lakik, vagy amilyen úton hozzá eljut a küldemény. Közel 500 rendelésemből amit mind a magyar posta hozott, egyet nem tudnék említeni, hogy problémám lett volna. Sem a postással, sem a postával.
-
Real_Necro
veterán
válasz Tomate #26482 üzenetére
Kaptam értesítőt, hogy másnap átvehetem a csomagot a postán. Bementem másnap munka után, erre mondja az ablaknál ülő hölgyemény, hogy " valószínüleg a kézbesítő hazavitte"... Persze kivertem a balhét és másnapra meglett.
Másik csomagomnál értesítőt nem dobtak be, aztán rálestem csomagkövetésre, miszerint már 1 hete beérkezett... ezért preferálom inkább futár cégeket.
DHL-es ember pénteken reggel felhívott telefonon, hogy hozna egy csomagot, mikor tudom átvenni. Aznap nem volt jó, másnap párom átvette a csomagot.„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
matykooo
aktív tag
válasz albinolynx #26480 üzenetére
amiket én nézegettem pl órák, mp3-asok azoknak alig alig volt értékelésük... 20-50 között :/
Hm beugrott, mikor volt az a vásárlásom, azért kellett moneybookert csinálnom, mert csak azt fogadta el... leütöttem, írtam neki hogy kb 3 nap múlva fizetek, mondta hogy ok, és mikor ki akartam fizetni már nem annyi volt amennyiér tleütöttem... :S''a walesi srác aki legenda lett''
-
Tomate
veterán
válasz Real_Necro #26481 üzenetére
Hazavitte? Ezt honnan tudtad meg? Ha pedig nem dob be értesítőt az ajánlott cucc, hogy nyúl le egy ajánlott levelet?
-
Real_Necro
veterán
válasz radi8tor #26478 üzenetére
Ilyesmire gyanakszom én is, mivel már 1 alkalommal "hazavitte magával a kézbesítő a csomagot", másik alkalommal meg elfelejtett értesítőt bedobni...
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
albinolynx
őstag
-
Tomate
veterán
A normál eltűnési veszélyhez képest 2% nagyobb az esélyed, ha figyelembe veszed a postás bruttó fizetését, ebből gyököt vonsz, megkapod a nettóját, majd egy egyszerű számítással kiderül jóska vagy Xiang Jang nem biztos, hogy tud ajándékot hazavinni ezért valamit megpattint az előtte elhaladó 3000levél közül. Az, hogy pont a tiéd lesz-e az azt befolyásolja, melyik műszakban dolgozik Jóska, vagy Xiang Jang. Emellett figyelembe kell venni a páratartalmat, a havon a biciklivel elcsúszó postást és a hold állását.
Ergo az eltűnés ha nagyobb (és ezt így kijelenthetjük?) Az csak azért van mert megtriplázódik a forgalom, tehát az elkavarodó csomagok száma is megtriplázódik. Emellett teljesen random, hogy elveszik-e a csomagod vagy nem. Feladja-e a kínai a nagy hajtásban, vagy kiesik a ládájából a postára menet? Te meg vársz rá?
Felesleges ilyenen agyalni. Ha 1-2 dolláros cuccról van szó, nincs tragédia ha elveszik. Visszakéred a pénzt vagy sem, újraküldik vagy nem, rajtad múlik. Ha meg drágább cucc kérd ajánlva és kész.
Szerintem sima postával rendelt cucc, 88,5%-hogy nem ér ide karácsonyig.
[ Szerkesztve ]
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz Real_Necro #26477 üzenetére
Lehet megtetszett a postásnak. Úgy gondolta elég egy is belőle neked.
Először a kézbesítőt vonnám kérdőre. Máshol nem tud eltűnni (központban nincs idő csomagokat nézegetniük).⭐ Stella
-
Real_Necro
veterán
válasz radi8tor #26476 üzenetére
Éppen ezért idegesít, mert egy ugyanilyen terméket már rendeltem tőle, az 6 munkanap alatt itt volt. Most meg kollégámnak teszek szívességet, aki már ki is fizette...
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz Real_Necro #26475 üzenetére
40 nap körül érdemes reklamálni. Más kérdés, hogy 14 nap alatt itt kéne lennie a cuccnak legkésőbb.
⭐ Stella
-
Real_Necro
veterán
Szerintetek ha november 19-én adtak fel sima postával egy csomagot Berlinből, mikor érdemes reklamálnom, hogy nem jött meg a csomag? Case-t még nem indítottam, nem volt rá szükség, van valami leírás arra, hogyan kell használni?
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
szilchi
őstag
Hi.A német Ebay-en vagyok regisztrálva kb. 4-5 éve.Rendelni nem sokat rendeltem,kb. 4-5 dolgot.Tegnap be akartam lépni mert szerettem volna rendelni valamit.De azt az üzenetet kaptam,hogy biztonsági okok miatt felfüggesztették az accomat.Utoljára tavaly szeptemberben rendeltem valamit,akkor minden rendben ment.Szal nem vágtam át senkit.Meg a spamben is volt egy mail,hogy nem átverés miatt függesztettek fel,hanem biztonsági kockázat miatt .Kapok egy linket,ahol meg tudnám változtatni a jelszavamat.De a linkelt oldal nem jött be tegnap és ma se.Így nem tudom megváltoztatni a jelszót és nem férek hozzá az accountomhoz.A link IDE mutat,de semmi nem jön be.Más megoldás van,hogy hozzáférhessek ismét az accountomhoz?
-
matykooo
aktív tag
válasz albinolynx #26471 üzenetére
tényleg valaki nyomul az aliexpress-en? Nézegettem már az oldalt be is vagyok regisztrálva, elvileg volt is egy rendelésem, de a végére nem annyi lett volna amennyit az emberke kiírt, és így nem értettem, és el is álltam az üzlettől... Ami zavar, hogy mindenkinek kevés az értékelése :/
[ Szerkesztve ]
''a walesi srác aki legenda lett''
-
albinolynx
őstag
válasz radi8tor #26470 üzenetére
Nálam talán annyival volt kedvezőbb a helyzet, hogy a 44. napon még bőven kínában volt lokalizálva tracking alapján az összes problémás csomag. Leírásba beleírtam a követési számot, 45. napra egészen biztos, hogy nem érkezik meg, stb. Eladó is egyből reagált rá, sajnálta - refund érkezett.
Kinek kell állnia a refund-ot?
Eladó számlájára beterhelik egyből, vagy paypal valami "tőkéből" kifizeti és elkezdi behajtani az eladón?Újra kellett rendelnem kínából, ebay-en ugye még tiltva vagyok.
Viszont simán rendelhetek máshonnan, paypal védelem él. Egyébként másik topikban írták, érdemes megismerkedni az aliexpress-szel. Boltok vannak a másik oldalon, nagyon könnyen kieshetnek a körből, ha nem megfelelő a szolgáltatásuk, stb. Komoly minősítési rendszerük van. Paypal ott áll a vevő mögött.
Következő vásárlásomnál lehet előnyben részesítem majd őket, ha kapni azt, amit szeretnék.Ingyen sajt nincsen, csak az egérfogóban.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz albinolynx #26469 üzenetére
Nekem az első és egyetlen elveszett trackinges csomagom után más a véleményem.
PayPal az eladónak adott igazat, mert ő bizony feladta a csomagot és a postán elveszett csomagokért nem jár a refund.
Valaki gazdagabb lett 3 bakelit lemezzel.⭐ Stella
-
Kerio
őstag
Érdemes még idén Hongkongból rendelni? Vagy tegyem jövőre?
-
W1
senior tag
Ha most rendelek sima levélként, tracking nélkül, mennyi esélyem van rá, hogy eltűnik?
Mennyivel drágább trackinggel? -
-
-
randras
veterán
válasz Real_Necro #26456 üzenetére
Szerintem azok országváltások amúgy, de nem tudom biztosan. Kéne nekünk egy bennfentes ide a topikba.
NSG: Vecsésről.
[ Szerkesztve ]
-
NSG
csendes tag
válasz randras #26455 üzenetére
Ó de jó neked.
Nekem annyi ideje van Küldemény felvéve státuszban, mint amennyi idő alatt neked megjött.
Remélem holnap már végre Célországba elküldve lesz... már egyre kisebb az esély, hogy ideérjen karácsonyra.
15 munkanap van még.. úgy, hogy el se küldték. Még elküldik, megérkezik, vámolás, BP-ről amíg leér hozzám..[ Szerkesztve ]
*** FiveOmens'04 *** :-)
-
-
Tangerine
senior tag
válasz matykooo #26450 üzenetére
Igen, de most a vásárlás paypallal, vs. banki átutalást külföldre hasonlítjuk össze. Az első ingyenes, a második többezer Ft is lehet.
A pénzutalás paypal címre természetesen pénzbe kerül, de még mindig nem annyi szerintem, mint a banki utalás.
Vacillálni, vagy nem vacillálni, ez itt a kérdés, vagy mégse?
-
matykooo
aktív tag
válasz sellerbuyer #26449 üzenetére
igen a vásárlás ingyen van, de a paypalt nem csak vásárlásra lehet használni... virtuális bankszámla... egyikről lehet küldeni a másikra és oda vissza stb.
Teszem azt van egy barátod, és van neki paypal-ja és tartozol neki 5ezer forinttal, azt mondja, hogy a legegyszerűbb ha átutalod paypalon, megadja a paypalos mailjét, te azt átküldöd neki, az neked nem 5ezer forintba fog kerülni, hanem mondjuk 5300-ba... tehát a számládról még levesz x összeget ezért a szolgáltatásért Így működik az összes, moneybookers, paypal stb. stb, Valamiből nekik is élni kell, a valuta átváltása drágábban csak 1 dolog[ Szerkesztve ]
-
matykooo
aktív tag
válasz sellerbuyer #26447 üzenetére
ha pénzt küldesz x email címre akkor van egy bizonyos költsége... x %-a az elküldött pénznek... pl múltkor átdobtam egyik számlámról a másikra 26dollárt, mire odaért csak 24,8 vagy 24,9 dollár lett belőle...
-
-
Tangerine
senior tag
válasz sellerbuyer #26439 üzenetére
Ráadásul egy külföldre történő átutalásért fizetsz egy csomó pénzt a bankodnak, a PayPal meg kb ingyen van (kártyás vásárlás).
Vacillálni, vagy nem vacillálni, ez itt a kérdés, vagy mégse?
-
-
joepasi
csendes tag
Sziasztok!
Első vásárlásom az ebay.de-en. Az lenne a gyors kérdésem, hogy közvetlen banki utalással is fizethetek-e, ha az eladó megadta a bankszámlaszámát, vagy csak ebay profilomban a fizetésnél, Paypalon keresztül?
Köszi bárkinek aki segít!
-
buherton
őstag
Sziasztok!
60 nap után hogyan tudok feedbacket hagyni? Az első ruha nem érkezett meg. 60-adik nap után írtam neki, hogy így jártam, és ő újra küldte, ami meg is érkezett viszont nem tudom, hogy hol lehet feedbacket hagyni. Egyedül az archivedban találtam meg kép és a termékre mutató link nélkül, de nincs ott olyan opció, hogy leave feedback. Ötlete valakinek?
tely, baly, fojó, mennyél, mingyárt, telyföl, tolyás, malyd, kapú, egyenlőre, ejsd, jáccani, ahoz, fúj, hüje, muszály, alat, álok, lasan, fojtatás, ál, fontós, költsön, eggyüt, lyob (jobb?), mek, mongyak, milyért - !!! Tanúlyunk már meghejjessen irni... !!!
-
matykooo
aktív tag
válasz Real_Necro #26430 üzenetére
nem okoz örömet, de mit tudok mást mondani, vagy éppen javasolni? Készen vagytok így hétvégére úgy látom
-
kaliber
aktív tag
Szerintem erre nincs sablon szöveg neked kell lezongorázni az ügyet, sajna szerintem vissza kell küldened és majd küld másikat.
A "tracking number" 11.06. célországba elküldve. Nyugodtan írj neki, hogy nem érkezett meg a csomag.
Miért jársz futni? Mert az élet rövid, a futástól kicsit hosszabbnak tűnik :)
-
Chaser
legenda
B1211190129001298
Ezt megnézné valaki? Tablet, erre kíváncsi vagyok. HK post oldallal nem boldogulok, többi nem mond róla semmit._tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Zewa
senior tag
válasz rocket #26431 üzenetére
Sajnos itten nincs ilyen adó.
Srácok, mi akkora teendő ha a rendelt árú megérkezik csak éppen nem pont az amit rendeltem?
Nov. 9.-én rendeltem egy kabátot, ma megérkezett, csak éppenséggel egy teljesen más szabású kabát. Szövetnek szövet, feketének fekete, méret stimm de nagyon nem az igazi. Van erre valami sablon szöget, mit írjak neki? Amióta ebayezek eddig minden rendben volt. Természetesen még nem értékeltem.ps.: Van egy ilyen trackingem; RA671789591CN Nem találok róla semmit. Okt.16-i vásárlás, 19.-ei feladás.
5.-én lesz 45napja. Mikor érdemes elkezdeni b@szogatni az eladót?Köszi!
[ Szerkesztve ]
"Táncolni kell, uram, a zene majd csak megjön valahonnan…"
-
rocket
nagyúr
Vox-on megy a "vamellenorok a postan" cimu musor.
Bontogatjak a csomagokat szep szammal, nagyon kevesben lapul az ami ravan irva.Ebayeznek ok is ha megkell keresni egy termek valos arat
Eppen valami allati koponya masat talaltak egy csomagban, keresi a besorolasat minek szamit.
[ Szerkesztve ]
"A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."
-
matykooo
aktív tag
-
Real_Necro
veterán
válasz matykooo #26427 üzenetére
"We're sorry but we couldn't find an answer for you. Unfortunately, this seller is unable to respond to your question. We suggest reviewing the item again to see if your answer is in the seller's listing."
-
matykooo
aktív tag
-
Real_Necro
veterán
Amennyiben egy német eladónak levelet akarok küldeni, de nem lép az ebay tovább a levélírás oldalra a "GYIK" után, mert gondolom eladó úgy állította be, van mód arra, hogy megkerüljük?
-
Oldbiggy
tag
Kitartás..Végre a 09 21-én rendelt tételeim, pénteken megjöttek.
Zavard össze a világot, mosolyogjál hétfőn..
-
Manitou
veterán
Rendeltem egy terméket külföldről. Fedexel jött. Jelenleg vámkezelés alatt áll a csomagom. Ma kaptam levelet a fedextől. Küldtek egy számlát is, amin 78 USD -ről szól a számla. Szingapurból jött a csomag.
Egy eseti vámkezelési megbízásról szóló papírt is küldtek, ha a fedexel akarom intéztetni a vámot.Na most ha jól tudom 100 dollár alatt nem kell vámot fizetni, csak áfát ugye? Akkor ez csak egy formaság, hogy kitöltve vissza kell küldenem ezt a megbízást? A számla ott van, ők is látják az értékét. Ezt ugye beírom majd a megbízási lapra + az áru megnevezése is kell, címem stb.
Szerintetek?
-
matykooo
aktív tag
válasz kaliber #26416 üzenetére
tisztában vagyok vele mire írtad, hogy nincsen semmilyen ünnep... de én meg erre írom, hogy muszáj ahhoz ünnepnek lennie, hogy valaki éppen mással foglalkozzon, és ne csak egy automatának nézzék akitől jön 10ezer km-ről 1-1 küldemény...
-
faresz5
senior tag
válasz kaliber #26409 üzenetére
Automata levelet, te is betudsz állítani bármilyen levelezőszolgáltatónál vagy is. Ugyanígy az ebayes eladók is betudnak állítani, nem nagy kunszt. Igen, az ebay minden leveledbe belelát amit az ő szerverükön keresztül bonyolítsz, ez természetes. Szóval nincsen itt semmi összeesküvés vagy cselszövés
-
matykooo
aktív tag
válasz kaliber #26409 üzenetére
így van, ez egy automata levél... beállítja, hogy mikor dobja szét válaszokba ha valaki ír neki... ha normális eladóról van szó akkor válaszolni fog... nekem eddig aki irodán kívül volt, miután letelt jött is a válasz annak rendje módja szerint...
-
kaliber
aktív tag
Méghogy az ebay nem figyel? Egyik eladó akinél reklamáltam termék hiba miatt (feljebb már részleteztem) már öt napja nem válaszol az emailekre erre ma kapok az ebaytől egy levelet, miben tájékoztat, hogy a keresett emberem irodán kívül van és ezért nem válaszol.
Ez érdekes az ebaynek tud tájékoztatást küldeni a vevőinek meg nem? Úgyhogy kétségetek ne legyen figyel a nagytestvér[ Szerkesztve ]
Miért jársz futni? Mert az élet rövid, a futástól kicsit hosszabbnak tűnik :)
-
Chaser
legenda
válasz matykooo #26407 üzenetére
Én kíváncsiságból tegnap megnéztem kettőt ami már megjött. Egyikre nem adott infot semmilyen oldal, másikra a 17valami oldal írta h Mo-n van. Ezek után még kevesebb értelmét látom azt lesni mit mutatnak az oldalak Ha megérkezik megérkezik, ha nem akkor úgyis reklamáció.
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
matykooo
aktív tag
válasz Chaser #26406 üzenetére
hát a trackinget én is kb 1x 2x nézem egy héten, gyorsabb nem lesz ha minden percbe megnézem
Most néztem többször ezt a fantom trackem, de azzal azóta sincs semmi jó lenne ha mindenem megjönne amit rendeltem, fontos lenne, ajándékok is közöttük vannak amiket beterveztem a családba''a walesi srác aki legenda lett''
-
Chaser
legenda
válasz matykooo #26398 üzenetére
Kb én is így vagyok, még 1-2 tétel lesz "gyorspostás" cimborámtól
Erre a trackingra csak én sz@rok nagy ívből? Nem szoktam nézegetni sose. Egyedül tabletrendelést akartam követni de azzal se mentem sokra egyik trackinges oldallal se, szóval meglepi lesz mikor érkezik. Ha meg 45 napig nem jön úgyis reklamáció lesz a vége._tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
W1
senior tag
Áá, értem, köszi!
Azt hittem, hogy még a vámosok előtt eldöntik a postán, hogy vám lesz-e majd rá, de akkor tévedtem. -
W1
senior tag
Hogy lehetséges, hogy $14+$4-es terméket rendeltem, és a tracking azt írja, hogy vám elé allítva?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az eBay szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest