Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
-
GAMEPOD.hu
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yummy
tag
Egy kis hardveres kérdésem lenne. Vettem egy notit amin elvileg jol kellene futnia.
i5-5200U, 8gb, GTX950M - mindent maxra és fhdra állít alapból. Bekapcsolom a Vsyncet 60fps megvan, de ugral az fps és emiatt szépen akadozik. Van amikor semmi baj, van amikor össze vissza akad. A vicc az, hogy mindent kikapcsolva es minimumon is ezt csinalja.
Ha a vsyncet kikapcsolom akkor maxom 100fps van, de ez is leesik 50körülre 1-2 másodpercre.
Most ezzel a HDD stutter dologgal próbálkozok, felrakom külső vinyóra hátha. Valakinek van ötlete?
Tegnap vettem a gépet, minden driver friss és a gforce kártyát állítottam alapértelmezettre.
Kezd az idegeimre menni, mert szinte a jatek miatt valtottam notit, hogy végre jól fusson, de ez valami téboly. -
userxy
őstag
Szezonba 60-65 körüli grbe ha delrasha wizzel vhova beférek írjatok
[ Szerkesztve ]
-
MegalodonS
őstag
-
Reinhardt
őstag
válasz solyomb #82493 üzenetére
Én így szoktam menni. T8 rift és bounty a dupla db miatt. A ritek általában úgy néznek ki, hogy abejla kapcsolatba lépett az elittel, abejla megölte az elitet mire a többiek odaérnek
Zselé goblin is megvan vele akár T10-en is. -
malacka87
őstag
Ez a Quin egy állat!
btag:Sveryn#2510 uplay:MoRu_PManiac87 Origin:partymaniac87 World of Warships:partymaniac87 E60 520I
-
kökény
aktív tag
Én egy jó nagy szörnyet szeretnék új karinak, 3-szor akkora legyen, mint a barbi, nagy ancient agyarakkal, hátán tüskés páncéllal, az überbossok varázslataiból összerakott skillekkel (lézert letenni vagy Dio csontkalitkája, agyarával felvesz és lebacc a földre vagy mittomén).
A történet, meg az hogy ez a szörnyszülött Kadala és Baal törvénytelen gyermeke, aki most a jó oldalon visszatér,h megboszulja a tetv..es roh..ék apját, szóval visszahoznám Baal-t is a sztoriba kicsit elkalandoztam[ Szerkesztve ]
-
Amartus
senior tag
Tal-Rasha set-ben kergetőzöm T7-en és 30-33-as GR-ben, és azt kérdezném, hogy ennek itt a vége és kezdjem-e el kombinálni Delsere,Vyr, vagy Firebird set-tel? A kövek fejlesztse folyamatban van, de még alacsonyak(25). Az említett set-ek nagyjából megvannak, rorg is van, csak még nem a kockában, és a focus-os gyűrű set-ből az egyik már megvan.
A kari:[link]Istenem, tele van csillagokkal...
-
oxox
addikt
válasz MegalodonS #82482 üzenetére
csirkes wd nem kerdes...vagy tooth vagy az uj setben (allitolag az uj nyomaba sem er a helltooth set...en helltooth-al kb 2x gyorsabb vagyok mint barmely masik atlagos karakter)
(#82481) emmm - kar
(#82483) T. M.jo lenne valami kreativitas - pl. zombie karakter vagy bard, vagy valami elemental....vannak meg otleteim...szerintem druida nem lesz (tulsagosan hasonlitana a wd-re)...lehetne inkabb pap (priest)
[ Szerkesztve ]
Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838
-
LélekVándor
tag
Ha elég erõs a géped a töltési idô nem hosszab mint a gem lejárati ideje, én bejárat elôtt eldurrantok egy spendert, ill. kijövetelkor is, és pl. taeguk folytatódik, ahonnan kell neki. Szóval csak konfiguráció kérdése. Sajnos aki komolyabb eredményekre tör, komoly vassak kell rendelkeznie, de sztem ez a többi játéknál is így van.
-
T. M.
aktív tag
válasz MegalodonS #82482 üzenetére
Majd Novemberben kiderül.
Új classnak meg jön majd a druida, vagy valami más néven futó egyén. Gyanítom, hogy valami alakváltó kaszt lesz. -
MegalodonS
őstag
válasz kökény #82478 üzenetére
En a 100-at megcsinaltam a season journey miatt,de teljesen lealtam a farmolassal db nagyon lassan jon es en lusta vagyok farmolni.Na arrol irhatna valaki,melyik a legkonyebb kari amivel farmolni lehet es hogy mennyit lehet osszeszedni 1 ora alatt?
(#82479) T. M.
Volt egy kep amit sokan egy diablo kiegnek velik,en azert irtam oda hogy konteo,mert nem vagyok biztos benne,hogy az e!!Viszont johet egy uj class,vagy runak ,sok mindent tudnak bele tenni,ha akarnak
[ Szerkesztve ]
-
T. M.
aktív tag
válasz MegalodonS #82469 üzenetére
Azt mondod lassan várható a kiegészítő bejelentés?
Kíváncsi vagyok mondjuk, hogy mi mindenen fog majd változtatni ha jön... -
kökény
aktív tag
válasz MegalodonS #82475 üzenetére
Ne aggódj nekem sem lesz annyi Ahogy írtad is lego power extract ami nekem szükséges megvan, pont tegnap jött a reward,h 50-et cubikoltam már...
A nálam favorit sárga uprade-hez meg nem is kell ilyen mati, inkább, amihez nekem szükséges a kovácsnál a supp kariknak való szettek craftolásához. -
granini
őstag
Tiprodtam hogy erre reagaljak-e erdemben.. a PR csapatom azt javasolta ne.. de azt javaslom jol tedd el azt a kepet mert egyszer meg nagyon sokat fog erni..
Egyebkent minden honapban szoktam valamilyen karitativ tevekenyseget folytatni amikor tamogatom a gyengeket es az elesetteket.. olyba tunik hogy ebben a honapban ez te voltal
<CotS> Children of the Skorn Clan | Uplay / Steam: PecoHUN78
-
granini
őstag
válasz dobolan #82474 üzenetére
Mindig neztem hogy pubban van egy ket pofatlan arc aki csak all a varosban es varja a dobozt.. akkor meg nemtuttam hogy az tevoltal
(persze ertelmezes kerdese mer a split bounty valoban jelentheti azt is hogy en a varosban dekkolok te meg kajtatod a questeket lol )
-
MegalodonS
őstag
válasz kökény #82470 üzenetére
1000db wow,nekem soha nem volta annyi,most kb van 20db
Most ket ut van.Mati vagy paragon.A mati+reroll,szerintem nagyon lassu es addig kb mennyi,GR55+ tudsz megcsinalni,ami lassan T6 szint,ugye csapattol fuggoen kb max 5-7 perc.En a szezonba csak azokat teszem be a kockaba ami hianyzik,vagy ami kell (conquest).Kivancsi leszek,mennyit lehet majd osszefarmolni,igy a hetvege alatt Mert,most vagy soha,ilyen buff meg kb 1 ev mulva erkezik majd ujra
-
kökény
aktív tag
válasz MegalodonS #82469 üzenetére
Most is sok mati kell, valamelyik nap írta Pr0kxy,h ő betankolt 100-100 db bounty cashe matikat, kérdem én mire elég, 20 lego reroll, 'oszt csókolom
1000 db-nél már azt mondanám,h azzal el vagyok, de annyit bountyzni a fenének sincs kedve.. ezért ez a dupla ajándék most jól jön, javaslom T7 megnyitni publicra természetesen bounties-t kiválasztani és nálam 5-10 mp alatt be is telik, ha jó a csapat 10-15 perc alatt done -
MegalodonS
őstag
Erdekes,hogy csak ugy jon egy bejelentes a semmibol
A ''KONTEO'' Blizz azert tette,mert lehet jon a kieg bejelentese es majd sok alapanyag kell majd hozza ???
Amikor beirtam ma a general chat-be,tobben irtak,hogy most szorakozok,vagy trollkodom,mert ott nem hittek el a hirt
-
_ocsisajt
őstag
válasz Thrawn #82450 üzenetére
az tok vilagos, hogy penteken 24-es shift... aztan szombaton meg egesz napos program.. aztan vasarnap vissza 24-es shift!
ki fogom fullra hasznalni a buffot
szerk: persze itthon vagyok/voltam k-sz-cs
[ Szerkesztve ]
tl;dr: ENFP-T :) | proud cat dad ^_^ | Loving ARPGs (only Hardcore mode!) | Epic genre and Psytrance forever! :)
-
T. M.
aktív tag
válasz MegalodonS #82438 üzenetére
Ez jó, úgy is van egy csomó cuccom, amiket még bele akarok tenni a kockába.
-
Sárpac
nagyúr
Jah és hétfőtől kell elhasználni mert tuti 100% lefelezik az ancik esélyét cserébe(bejelentés nélkül).
Alapfesz alatt a maximumon túl!
-
Thrawn
félisten
Kanai’s Cube has changed the face of Diablo III forever, and it’s a hungry Horadric artifact! We hope you’ve been enjoying this versatile addition to the game, and to help you take even greater advantage of its powerful transmutation abilities, for this weekend only each bounty you complete will reward double Caches! This applies to both Horadric and Bonus Caches, so be sure to hit up those bonus acts for extra rewards.
Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
sith7
félisten
Melóba nem jön be az oldal, pár szóban, hogy mit ír ?
-
kökény
aktív tag
uhh hosszú estéim lesznek hvégén úgy érzem Köszi!
-
_ocsisajt
őstag
S4HC GR54 lement elites gemmel
najo makom volt, mert "be volt zarva" bossde szerintem strickennel hamarebb lement volna cakkumpakkli... megprobalom 55-ot yay... de hianyzik az anci yang meg ugy majdnem mindenbol az anci
tl;dr: ENFP-T :) | proud cat dad ^_^ | Loving ARPGs (only Hardcore mode!) | Epic genre and Psytrance forever! :)
-
Edge
veterán
-
emmm
őstag
Fenébe, pont most lesz csapatépítő. Cserébe még jobban berúgok.
-
MegalodonS
őstag
BOUNTIFUL BOUNTIES—DOUBLE CACHES, THIS WEEKEND ONLY
This bonus period begins in Europe this Friday, September 25, at 12:01 a.m. CEST and ends on Sunday, September 27 at 11:59 p.m. CEST.
Sry nagybetuk de ez jo HIIR
-
Amartus
senior tag
Tegnap találtam egy legendás hamburgert. A poénon kívül lehet még valamire használni. Jól néz ki a kezében.
Illetve ez a Furnace kalapács, ez mindenhol eshet? Erőforrás hegyeket mozgattam meg érte, de semmi.Istenem, tele van csillagokkal...
-
Edge
veterán
-
kökény
aktív tag
Más téma. rend barbival nyomja-e valaki, mennyire képes GR-ben és mennyire jó csapattag groupban, végre esett egy anci IK fegyó (rare upgradeból) és megpróbálnám a rend buildet mire képes
Szóval, ha van vkinek tapasztalata, szívesen venném -
granini
őstag
"ha van supp monk nem igazán fekszem" - kb arra jottunk ra hogy a divatos dps karaktereknek (barb, wd) annyi tafneszt kell osszeszedni hogy ne tudjak oket egyhitelni az elitek meg a bossok.. ha nem tudnak egyhitelni akkor nem fogsz meghalni mert supmonk mellett olyan liferegen van hogy impossible hogy tobbet sebeznek le rolad mint amennyit visszagyogyulsz.. idealis esetben.. persze GR60 felett nem kell rajoskodni es beallni a 3 arcane lezer tovebe hanem kicsit mozogni kell es akkor nem lesz baj..
Persze van 1-2 GR boss aki egyhitelni fog mert van olyan tamadasa (Perendi pl.. esetleg a king, vagy orlash..) de pl saxtris meg ghom akik eddig a leave game tipusu bossok voltak a gaz meg a forgoszel miatt most siman hozhatok mert a sebzesuk egyhitre nem eleg, amit meg sebeznek azt a monk elobb visszatolja neked.. gyakorlatilag ezek egyhelyben allva fullHP-n uthetok.. ami NAJSZ!!!
-
T. M.
aktív tag
Ns-ben én is szívesen mennék 60+ partyt. Pubon 62-t mentem eddig, ha van supp monk nem igazán fekszem. Ha esetleg valahova befogadnak egy hammer crust nem utasítanám vissza
-
kovsol
titán
válasz granini #82422 üzenetére
Ez az első szezonom, és előtte kieg megjelenésekor toltam utoljára a játékkal. Nekem hota barbom van, publikon 60-65-ös 4főst szoktam menni, és eddig 55-os GR is alig ment le soloban, mert mindig összecsuktak a mobok. Tegnap meglett a második unity és beraktam a templáromnak, meg magamnak a kockába, és nekivágtam egy gr 57-nek, mondom csak próbálok egy egyéni rekordot soloban. Halál nélkül lement 8 perc alatt, pedig az elitek elég szopatósak voltak, és lerázni se bírtam őket a szűk katakombákban.
Nekiveselkedtem egy gr60-nak ezen felbuzdulva. Ott iszonyat szar mobleosztást kaptam, de én is kb a harmadáig el szoktam menni meglesni hogy alakul, és úgy döntöttem tovább haladok. Pilon leosztás iszonyat szar volt, 2-t találtam csak, és az is chanelinget adott amit eléggé rühellek a barbárral. Elmondtam egy imát ne a gázos pufi boss legyen, mert akkor végem lett volna mint a botnak. Végül új rekord született a szar pálya ellenére GR60 13:04 solo. Most már jól jönne egy helfire amulett, de nem esik egyik se jó passzívval. Amúgy 4 fősben GR65 10:01 a rakodom.May the Force be with you!
-
Gorneck
legenda
-
-conrad-
addikt
Nekem az a bajom, hogy mivel most kezdtem kevés a paragon szintem, illetve t2-n tolom az adventure-t meg a sima riftet, de nem nagyon esik jó cucc.. [link]
Itemek nem sok szót érdemelnek, amivel nagyobb a dps/hp/regen azt felveszem, de sehol nem vagyok az uliana vagy a healer monk építéséhez, így meg nem is hiszem, hogy sok item fog esni.
(ilyen itemeket nem fogok maxra rollolni, majd azokat amik érnek is valamit) -
granini
őstag
válasz kökény #82408 üzenetére
Jo megosztas, koszi! Par gondolat tolem is..
Akinek nincs allando partija az sztem eleinte olyan 30-70% aranyban public 4-es partiban bountyzzon es rifteljen, amilyen magas szinten csak tud.. (tipikusan bounty T7-T8, Rift meg ami belefer, T10-en tenyleg jo az xp meg a loot mennyiseg..) Publicon sokan hajlamosak adakozni is, ha nem is toppos cuccokat, de azert nem mindegy hogy meg sincs a gear, vagy megvan a 6-os szett es mukodik a build, csak a rollok nem tokeletesek.. Meg ha nem atom surmok a pubos emberek akkor lehet leechelni is, himihumizni T8-on olyan karival menni riftben ami T6-os alig viszi.. belefer.. max kidobnak keresel masikat..
Igy el lehet kezdeni epitkezni es szolozni. A gem amit mondtal nagyon fontos es igaz a normal gemmre is. maxossal kell menni. Aztan a stricken gem pl latszolag nem sokat fejlodik mert a kis variansa elindul felfele osazt megyeget 1,0 meg 1,2 meg 1,35 meg ilyen ertekeket fog kapni. Aztan kiderul hogy ez a multiplikativ szorzo milyen durvan jol mukodik GR bossnal, es akkor rajon az ember hogy nem eleg felvinni 25-ig, hanem meg a 30-60% os chance-re is erdemes 3x ranyomni a GR vegen hogy ez a gem minimum level 50 fole menjen..
Ha ez is mind meg van akkor ismet elovehetjuk a GR modszertant.. hogy ugyanis dobbenetes kulonbseg tud lenni rift es rift kozott.. palyavezetes, mobod tipusa es surusege, pilonok mikor kerulnek az utunkba.. en GR58-ig jutottam a monkommal. A GR57 majnem nem lett meg, szenvedos volt, rossza palya rossz mobok, no pilon.. valami 14 perces idovel.. aztan a Gr58-at meg beadta ugy hogy a kacskaringos A3-as palya (amit amugy utalok..) es fullon volt csontival meg nagydarab ostoba elittel es mitadisten pont mindig akkor volt pilon amikor jott az elit.. mondanom se kell vmi 13 perc alatt megvolt vagy meg kevesebb..
Szoval ha nem jo a rift, nincs ertelme szenvedni, leave game.. annyit nem er a loot hogy a vegigszenved 15-20 percig es aztan gemmet se huzhatsz.. legyen eleg GR kulcsod, nyulj a zsebedbe, nyiss ujat, es hajra. En max a rift 1/3-aig szoktam menni, vagy max meg egy palyaval lejjebb megyek ha talalok lejaratot es ha az se jo akkor papaa.. next.
Es vegul a legfontosabb uzenetem mindenki szamara.. ha sikerul a GR60, vagy 65 vagy barmekkora magas GR, nagyon fontos hogy ne tegyel be ide a forumra screenshotot mert vegtelenul kiabranditoan idegesito es felesleges szokas, es ha meglatok meg egy ilyen kepet itthagyom ezt a forumot a francba es az mondjuk netto veszteseg lesz mindenkinek.. csak szepen szerenyen ekes magyarsaggal ird be hogy na meglett a 68, es el fogjuk hinni neked bizonyitek nelkul is, es fogunk hozza gratulalni.
-
emmm
őstag
Nekem megdöbbentő, hogy seasonban mennyivel gyorsabban lehet fejlődni. Alig van benne pár óra az új wizemben (talán 15-20 óra?), mégis már elérte a torment 4-5-öt, viszonlag lazán is viszem. Elég volt hozzá egy esti 1 óra meg egy hajnali 1,5 óra, hogy t2-ről fel tudjam húzni. A non-seasonban azért benne van jópár óra a kezdetektől, de ott a T6-ot is nehezen értem el anno. Legjobban az fog vissza, hogy még alig esik normális leg (pl. nyaklánc még nem is esett), a matik meg folyamatosan elmennek a kockára. Normál gemből meg még nem esett elég darab, hogy felhúzzam az összeset maxra
Az új archon viszont brutál jó lett, csak bírjam cd-vel -
Gorneck
legenda
válasz solyomb #82411 üzenetére
22 után érkezik meg sztem az igazi tömeg...általában ekkor érkezik meg a KöpiWD lagoltatás...de ezt leszámítva egész szmmúúút az egész...kár, hogy a HT még mindig xar.
Szal azt tegyük hozzá, hogy 8 fele kéne megindulni, mert 10 környékén már fáradtság van...bár én ma nem leszek...
Gorneck#1239
-
Sárpac
nagyúr
Mese build gr72 solo monk!
Azzal a 72/110M toughjával úgy pukkanna szét mint a huzat, másik 1 sorozattal lenyomja az összes mobot aham ez már gr60-on sem megy!Alapfesz alatt a maximumon túl!
-
solyomb
tag
Van esetleg supp barb itt, aki NS-be játszik?
Triónk 72-ig felment, jó lenne megnézni kvartetbe hogy muzsikálunk -
betyarr
veterán
valaki említette,hogy ~3 óra alatt lvl70-et elérek seasonben.tegnap este toltam ~4,5 órát (igaz egy számomra ismeretlen kaszttal a wd-vel) de még sehol sem vagyok.váltsak nehézségi fokozatot
-
kökény
aktív tag
Olvasom, hogy sokan elakadnak soloban a sokunk számára lélektani 60 GR előtt kicsivel, nekik leírnám saját tapsztalásomat, mi az amitől előrébb lendültem.
Első körben csinálj egy supp karit barbi és monk is egyszerű, sok cuccot egyszerűen lecraftolsz hozzá, ha megvan mehetsz nagyobb (GR60, de inkább GR65+) csapatban, dps karidnak való gemeket felfejleszted 64-65-re. Nem hittem volna, hogy 5-6 szint emelkedés a gemeknél ennyit számít, de igen, ennyit számít
Másik:nézd át a karidon lévő cuccokon a statokat és mindent, amit rerollolltál próbált maxra rollolni, én képes voltam plHD47-ről 50%-ra, CHC-n fél%-ot is akár átpörgetni, allresi szintén stb.stb.
Na ezzel nekivágtam a számomra eddig teljesíthetetlen 58-nak és 10 perec alatt meglett, tegnap többre sajna nem volt időm, de ez több, mint biztató, az időt elnézve 60-ak meg kell lennie.
Harmadik nyilván a a nemancik ancivá tétele, nekem itt a lego reforgtól jobban bejön a sárga upgrade, olcsóbb is, Kadalánál mindig arra költöm el, amit ancivá akarok tenni, úgyis dob sárgát - sőt szinte csak azt a büdösse - és azokat nem töröm be, hanem upgradelgetem.
Remélem tudtam segíteni, ha ezek egyértelműek voltak, akkor srry -
DoxaM
aktív tag
jó, én meg azt is f@szságnak tartom, h te f@szságnak tartod, h én f@szságnak tartom kb ilyesmi az érv. Akkor sem logikus számomra ennyi, mert nem tudom kezelni a skilleket, olyankor ne számoljon CD-t sem, nem érdekel, nem vagy aktívan játékban, nem logikus a count.
mert hulladék az engine/netcode és nem tudja megoldani, hogy amíg majomkodok a pályán és 100%-ban betöltődött már a jelenlegi, akkor a másikat is töltse részben és csak 1 sec legyen akkor a töltés...van, amikor annyi (de csak solo-ban). mind1 itt végülis, azt hittem tud valaki rá értelmes választ...akkor húzok hisztizni generalba, majd mondanak valamit..vagy nem@T.M. : és igen, valóban idegelő, amikor 40%-nyi tiszta buff a hulladék engine miatt elszáll a 3,14csába...a laggolást meg már nem is mondom. Olyan, mintha kb 100 db-ot adtak volna el a játékból, és nincs rá pénz fixelni meg elegendő sourceot alápakolni...pedig, ha jól tudom nem 100 db ment el....
-
Jazz
veterán
A DH Unhalloved set bónusza kumulatív az itemek MS bónuszával?
Példa: 100 discipline esetén ugye lenne 1500% MultiShoot dmg bónusz.
A Helm-boots-quiver ad 15-15-15 = 45% MS bónuszt.Az eredmény 1500% x 45% = 2175% vagy 1500% + 45% = 1545%?
Nagyon nem mindegy. Mert ha az utóbbi, akkor ha annyit mint a semmi. Inkább akkor menjen EHP-ra (thougness)-re az item, amúgy is könnyen hal a DH.
free your mind
-
TeeBee73
veterán
válasz betyarr #82382 üzenetére
Nálam a futárszolgálat hozta, mert a póstást elrántotta volna a sok material biciklistől.
87 éves nagymamin vette át a packot, majd kibontotta.
Miután szétosztotta a paragon pontokat, véletlenül a mamusza helyett egy Anci Firewalkersbe lépett.
Most úgy suhan reggel a bilijével a kerti reterát felé, mint lánykorában."4Z 1N73LL1G3NC14 4 V4L70Z45H0Z V4L0 4LK4LM4ZK0D45 K3P3553G3" -573PH3N H4WK1NG
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest