Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
-
GAMEPOD.hu
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
emmm
őstag
válasz Gorneck #83692 üzenetére
Dupla cain alatt mit értesz pontosan? Van két karakter a csapatban, akiken van? Ezek után feltételezem, az is ugyanúgy átlagolódik.
Amúgy nem, nem tudtam ezt sem.Edge mester: rá tudnál nézni a wizardomra? Haladok vele azért, egyelőre a chantodo botot még nem dobta/adta kockából/reforge-ból anciban, ezért nincs is rajta.
A kérdés az lenne: te hogy láttad, mi a tapasztalat: megéri-e egy negyedik tárgyra is cdr-t tekerni? Így a hárommal együtt most van jó esetben kb. 4-5 másodpercem, hogy használjam az előző archon kör stackok-jeit. Arra gondoltam, hogy ez is jó irány lehet, jelenleg az off-ra tudok tekerni, mondjuk a vit helyére. Az apoc azért eléggé kell.
VAGY: elég a 3 tárgyon a cdr, és inkább az offon terkerjem át vitet cdr-re, és az arlyse gyűrűről meg a cdr-t chd-re?Szerintem mindkettő jó lehet, egyik esetben több ideig tudom használni az előző kör stackeit, másik esetben nagyobb lesz a damázs - nem tudom eldönteni egyelőre, mi a tapasztalatod?
Más: ma hajnalban észrevettem egy furcsaságot: valamelyik csapattárs mellett magától elkezdett nőni az archon stackem. Meg is álltam archon módban kissé, hogy lássam, káprázik-e a szemem, de nem, tényleg nőtt. Se nem tüzeltem, se nem robbantam, csak álltam egy helyben. Ahogy elnéztem, mintha a WD mellett történt volna, nem tudom pontosan, milyen build-el ment...de valami proccolta a stackjeim. Felment 200 fölé egy átlagos bolyban első körre! Az átlag a jelenlegi buildemmel kb. 60-130 stack volt egy körre. A többi csapattárs mellett (monkok, mi más...) nem tapasztaltam ilyet. Mikor az illető kilépett, megszűnt a jelenség.
[ Szerkesztve ]
-
PunkZoli
aktív tag
Sziasztok!
Szeretném megcsinálni az acsívmentet a szezonban és arra nem tudok rájönni, hogy ezzel a karakterrel hogy a viharba csináljam meg a solo 60 griftet?
http://eu.battle.net/d3/en/profile/PunkZoli-2309/hero/65941057
Unitit próbáltam, még a heales gemet is a fegyóba, de mindig fekszem.
Csicskásnak is unitije van meg jó kis halhatatlansága.Segítsetek kérlek, továbbá a hova tovább fejlődést is, ha valaki felvázolná!
Kösz!
-
Lokids
addikt
Ez jó.
Belefutottam egy olyan bugba, hogy meghaltam és nem tudok felkelni. Se timer se semmi. egyszerűen csak kilépni tudok felkelni nem. Butkuk is a 65-t.If you chase two rabbits you will lose them both.
-
Lokids
addikt
Static monkkal Team gr64 megvan.
Viszont jobban laggol mint a WD. Nagy tömegben diavetítés az amit a sok charge csinál.Konkrétan pirosba ment a csík. Ezt tényleg használják team gr-ben?
If you chase two rabbits you will lose them both.
-
emmm
őstag
válasz Gorneck #83663 üzenetére
Omg.
Én sem tudtam. Ez azért elég jelentős buff.
Én még csak most teljesítettem a GR43-at soloban...lassan, de azért haladok
(#83678) Joezyka
Nekem pl. volt nemrég egy elég jó rollos anci kétkezesem (azóta jobb van), amin volt egy leg buff: hitnél kb. 35 %-os esetben 1800% plusz fire dmg-et vágott az ellenre. Emellé, ha a CoE is fire-t proccolt, akkor volt, hogy a RG hp-jának fele eltűnt egyszerre. Kár, hogy wizarddal nem tudom használni kockából, pedig belevágtam. Kb. jártam 200 paránál, mikor alig ütöttem, és hirtelen be-bevillant a 1,5 milliárd, akkor néztem szépeket.
[ Szerkesztve ]
-
-
-
granini
őstag
válasz Joezyka #83671 üzenetére
Ezt tolem kerdezed..? Na de melyik karaterre / buildre gondolsz..?
Valaszodtol fuggetlenul az elso otletem az az hogy amiota van crit chance azota mindig is valtozo volt hogy mikor proccol be es mekkora dmg-et sutsz el vele.. egy egeszseges kari akinek van 50 chc-ja meg hozza 500 chd-e az atalaban nem produkal fixen milliardokat, hanem sok kis 10-50-100-200 milla mellett remelhetoleg igen gyakran villant milliardokat is.. es persze a korulmenyektol is sok fugg.. szolo vagy party, ha party akkor mennyi +buffot kapsz a tobbiektol etc..Szoval, mi a kerdes..?
<CotS> Children of the Skorn Clan | Uplay / Steam: PecoHUN78
-
Joezyka
senior tag
válasz Gorneck #83672 üzenetére
shelong buff volt mind2 esetben, coe egyik esetben sem. de coe is 200% és a pár száz millió és 8-10 milliárd között picit nagyobb a különbség :S ezért nem értem.
riftben is van hogy 1 percig püfölöm azt a nyomorék elitet, de van hogy 2-3 ütés, paff meghalt go tovább... én csinálok valamit rosszul?(#83676) oxox : onnantól kezdve csak main statra tudsz tenni. pl DH-nál dex-re.
[ Szerkesztve ]
Ha szép nem vagy, hülye ne legyél!
-
kökény
aktív tag
válasz Gorneck #83674 üzenetére
Egyszer bejöttél, de 1 menet után elillantál mondjuk ha jól emléxem öléggé gyengusz csapat volt...
Akkor ezek szerint egymásra várunk
Suppi monkor XP-sé teszem hátha úgy kelendőbb lesz
Csak én ilyen csapongó vagyok most fire-os monk tetszett meg és akkor 1 hétig el vagyok vele így viszont a 2 fő karim még pöpecebbé való csiszolgatása elmarad, mert a matikat elköltöm az új kedvencekreTibe: sezlony nálam nem működik, kevés időm van család mellett, csakis NS jöhet szóba, ott is nehezen tartom a lépést
[ Szerkesztve ]
-
oxox
addikt
lassan kozeliek fele...mivan akkor mikor az ember eleri a lvl800-at? onnan mit, hogyan tud osztani (ertem itt a 2.3.4-ik lehetoseget ahol mindenbol lvl50 a max)
oxox
Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838
-
Joezyka
senior tag
válasz granini #83645 üzenetére
nekem azt áruld el légyszíves, hogy mitől van az, hogy van amikor repkednek a 8-10milliárdos crittek, van amikor meg egy 500 millió hp-s mobot alig bírok leverni, mert max pár száz millákat üt?
(igen, fent vannak a buffok mind2 esetben)Ha szép nem vagy, hülye ne legyél!
-
Gorneck
legenda
válasz Lokids #83665 üzenetére
Jahhh...szted miért tartanak sezlonyba már 2k felett? Oszt még hol a vége...
Szal jahh...ha egy team jól tudja farmolni 65-70 köztet...akkor ők brutál mód fejlődnek...és a végén már 75 a faceroll...ami ahogy látom egyre jobban alakul...mi meg kínlódunk...
[ Szerkesztve ]
Gorneck#1239
-
Lokids
addikt
Ő... azt mondjátok, hogy ha vlaaki telepakolja magát xp-s cuccokkal akkor mindentől függetlenül az összes többi emberke aki bent van a megnövelt xp-t kapja?
-
Gorneck
legenda
válasz Lokids #83657 üzenetére
Nem. Abba az esetben a supp kari nem kevés %-os XP boostot visz magával...aminek hatása jelentős...
Pool-pool-go-go...elfogyott új pool-pool...go-go. Erre vannak speckó helyek...bocik, és 1-2 wp ahova érdemes elnézni.
Érezhetően durcán fejlődsz, ha két supp van...és részben erről is szól a GR...hisz a kavicsok mellett szint is kell...hiába van brutál jó geared, ha csak para 700 vagy...rólam is hiányzik vagy 300-400 parapont...meg vagy 10 szint a kavicsokról...utána már tényleg lehet 70+os GReket csapatni sima liba ként...
De míg nincs meg a paraszint addig sose leszel olyan hatékony...
[ Szerkesztve ]
Gorneck#1239
-
kökény
aktív tag
válasz Ultimatecc #83651 üzenetére
Na most kicsit én is megkavarodtam, azt írod,h 1 supp nem oké, mert kevés az XP, de az általad leírt négyesben is csak 1 suppot látok a monkot, a többi ugyanúgy dps, mint a suppmonk+3 hota felállásnál
Mert azt értem,ha több a supp a csapatban több az XP,mivel azok fulll xp-s gerbe fognak futkosni, de az általad favorizált 4 fősre ez már nem igaz... akkor most hogy is van ez? -
Lokids
addikt
Miért kevesebb az xp. akkor is 4-en vagyokt bent nem? Ugyanannyi az xp...
-
Tibe
aktív tag
válasz Ultimatecc #83654 üzenetére
Köszi!
-
kökény
aktív tag
Szerintem el kell dönteni, hogy mit szeretne a csapat, illetve kinek milyen karija van és abból az adott csapat mit tud kihozni, egyik variáció, amit diegho is ír, hogy 3 dps 1 supp, de akkor azokkal 65-68 GR-ek speedbe, vagy Ultim. féle felállás, hogy 2 v3 supp 70-75 GR-ek XP-s gearekben a suppok. Egységnyi idő alatt melyik ad több XP-t fogalmam sincs.
-
Ultimatecc
tag
a gem a gr leveltől függ több szempontból is. trapped az alap. def gemnek speedeken választhatsz esoteric meg moratorium közt. ha magasabb speedet mentek (69+) akkor zei az alatt jó a powerful is. Am dashnak dodge rúna kell nem speedes és nem kell mythic rythim passzívnak. De nézd meg a profilomban az swk-m ott egyben van minden.Jaaa és xp gem a fejesbe ne hp ..micsoda dolog így lopni az xp-t a partytól?
diegho: oké... én csak mondtam, hogy miért nem érdemes 1 supporttal menni.
[ Szerkesztve ]
Ultimatecc#2128 twitch.tv/ultimateccz
-
diegho
nagyúr
750 paragonnal kb 68-ig tudunk speedezni, az még olyan 7-8 perc alatt lemegy általában, de 70 már 10 perc felett van. Gorniékkal mentünk 4 75-ös kört, ebből egyszer nagyon közel voltunk a sikerhez, de ritka fos RG lett és ha jól emlékszem 17sec-el csúsztunk túl.
-
Tibe
aktív tag
Ulti kérdésem van, csak a szokásos
Átálltam Swk-ra, és Sarppal(supp monk) egy public speednek indult gr sorozatban simán hoztuk gr71-et.
Itt a karim, szted jók a passzívok? Meg melyik 3 gem kell neki? Trapped, Zei, meg Esoteric?
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Tibe-2539/hero/66459237
Kicsit el van maradva bnet, öv már WH van rajtam. Azzal ment le 71 is.
-
Ultimatecc
tag
válasz diegho #83648 üzenetére
a helyzet az, hogy ha csak 1 sup van akkor jóval kevesebb az xp + leo helyett ip öv megy a cube-ba ami megint dps loss ja és nem is tudjátok a mobokat magatokkal húzni etc. A legjobb setup a speedekre legyen az 65 vagy 73 a sup monk + barb + swk + static / carnevil... túlélni könnyű ezzel ha mindenki tudja mit kell tennie és elég gyors is
[ Szerkesztve ]
Ultimatecc#2128 twitch.tv/ultimateccz
-
vhunor
őstag
válasz diegho #83648 üzenetére
Csúcs, szerintem hívni fogunk .
kovsol: szólóra elég egy fegyón is LoH (amennyiben az ancient), 60 felett nem a recovery sebessége a gond, hanem az instakill (lépegető, kalapácsos berzerkerek). De alapvetően nem nehéz életben maradni vele 1,2m hp + 60% dodge, 3,5m recovery és spirit guards+unity mellett - sokkal inkább az ütemezést és helyezkedést kell megtanulni vele.
[ Szerkesztve ]
-
diegho
nagyúr
válasz granini #83645 üzenetére
Full toughness-t írtam, de mivel a CoE gyűrű csak a bossnál számít igazán, hiszen csak akkor ér valamit, ha folyamatosan ütsz, ezért az kijön, helyére, bemegy a zodiac gyűrű, kockába IP öv és kész is vagy. Mivel nekem 4600-as fegyverem van, nem igazán látszik meg a dps csökkenés egy átlagos 4100-4200-as fegyverűhöz képest, viszont adom az 50% dmg redet perma. Ha két barbár van, akkor még jobb, mert ő tud war cry-t, ha 3 barbár van, akkor már egy TS - falter is belefér és gyakorlatilag ki van váltva teljesen a support barb. Ezt egyszer végre megértette a csapat, akikkel játszottunk és azonnal nagyon simán 70-et mentünk elsőre. Teljesen felesleges a 2 supp 70-75 között (feljebb nem jártam), hiszen így a két dps 4 karakter helyett üt, persze a supp barb ad sebzés bónuszt, meg behúzza a mobokat, csak a behúzást egy hota barb is megcsinálja 2-3 gombnyomásra, nem kóborol el és hagyja ott a többieket IP és dmg buffok nélkül és mellette még tolja is a szép sebzését.
[ Szerkesztve ]
-
granini
őstag
válasz diegho #83643 üzenetére
Igen, es hogyan..? Tenyleg erdekelne hogy van full dps mellett perma ignore, mert mi ugy latjuk csak akkor lesz az perma ha "aldozol ra".. ha pedig aldozol akkor nem vagy full dps, mert lesznek sorok ahol veszitesz.. szoval mutasd meg kerlek, hogy jobbak lehessunk
Lokids: 'sztnemtom de amint osszeraktam elmondom.. nekem full ancient megvan minden ezert gondolom hogy ossze fogom rakni, de en ezt kizarolag 4P-re gondoltam vinni, semmikepp se szolora.. arra ott van a juliska 62-t lenyomtam vele szepvot koszi, de nekem nincsenek szolo ambicioim.. a 4P-t akarom segiteni es feljebb tornazni, ugyhogy gondolom a 2 sup ugyanugy eletben tartja majd mint az swk-t aminel porcelanabb monkom meg tan sose volt..
[ Szerkesztve ]
-
Cadal
őstag
válasz diegho #83636 üzenetére
"dps barb perma Ignore"
Ezt már én is pedzegettem a csapat DPS barbárjának, de meggyőződése, hogy egy ilyen esetben jelentősen csökken a DPS ha CDR-re kell sorokat pazarolni, vagy ha nem a DPS csökken akkor a taffnessz. HGR-be pedig mindkettő kell, hogy ne legyél egyhit, és a megfelelő dps is meglegyen. Vagy meg lehet oldani?
-
granini
őstag
En is ezt erzem.. 65-70 kozott latvanyosan jobb a swk monk, egydurranas minden.. 71-72-n tegnap mar ugyanaz a mob csoport 2 meg neha 3 pukkantas volt (oke, sokan voltak) de tobbet alltunk egyhelyben, ez ez foleg a lezershow miatt volt problema.. ott mar nincs ido szarakodni, pukk es futas.. valszeg a static lesz a jobb ezen a szinten..
-
Gorneck
legenda
válasz vhunor #83627 üzenetére
Két WDnél ez nem gáz...ott a Monk olyan buffot kap tőlünk, hogy a fülén folyik ki a regen...így nekünk is van időnk 1-1 manőverre (73-at elég simán lehoztuk Sanci-val 1 tankkal)...de így, hogy minden xarra kell már figyelnem (pl kicsit olyan érzésem van 2-3 napja, hogy az inner védelme mintha nem lenne állandó, illetve elektrifáj az vmi borzalom így)...az elég nehézkes megoldani mindenféle menekülő skill nélkül.
De az tény, ha tömeg van a static+wd kurva erős párosítás...sok proc sok as...
Én sebességre nem vettem észre sokmindent...ha nagy volt a tömeg, akkor a palmmal haladósabb volt...ha nem votl akkora tömeg, akkor a static erősebb...Próbálok szervezni vmi teamet egy próbára...nekem is kész (1-2 kis finomhangolás nem árt majd, sajna az ősszes rain cuccomat bezúztam) a hybridem (nekem nagyon tetszik - hosszú ideje az első build)...én jobban hozzá vok szokva a félórás CDhez...
Egy Barbbal mindenképp meg kéne nézni, mert sztem ott igazán durca lehet...hybriddel és rendes staticcal.
Gorneck#1239
-
kökény
aktív tag
válasz MegalodonS #83635 üzenetére
Az EON bevásárolta magát a Blizzbe
-
MegalodonS
őstag
Ugy latszik,most mar minden a feszultsegrol szol a S4-ben,statikus monk es most jon a villam DH - ''The Flash''
[ Szerkesztve ]
-
fuvi
senior tag
válasz granini #83623 üzenetére
swk egy szint (70+) után nem az igazi szerintem, ha 1 durranásba már nem halnak meg a fehérek
erre kisérletezgetnek most static monk mellé supp crusadert, ami proccoltatja a static chargot
így 3 supp + 1 dps lesz a felállás (rettenet mennyiségű XP)[ Szerkesztve ]
-
kökény
aktív tag
Próbáltam én is ezt a staticus monkot, de nem érzem, ez a WotHF nem látom mit csinál, néha olyan, mintha semmit sem csinálna 50-t lenyomtam vele, life szinte meg sem mozdult - ilyen szempontból stabilabbnak tűnik, mint a genratoros, fire-os build - de sebzésem alig volt, sokáig kellett püfölnöm az eliteket.
Most ezt ti tényleg úgy csináljátok, h számolgatjátok4-5-6 sec és nyomtok vagy már érzésből megy, én nagyon nem éreztem rá, nem szeretem az ennyire odafigyelős buildeket.
Fire-os életképtelen 65+ csapatban? mert az nekem sokkal jobban bejön.
Csapat Gr-hez pár észrevétel: tegnap próbáltuk 1supp monk1palmos2 hota barb, majd 3 hota 1 supp... 65 speed GR-re nálunk egyértelműen a második felállás jött be. Nem tudom 70-en túl mi van, de a 3hota+1 supp monk az olyan 73-ig lesz oké szerintem WD-kel szinte sosem hoz össze a sors, arról nem tudok nyilatkozni. -
vhunor
őstag
válasz granini #83623 üzenetére
Mi (én) tegnap kipróbáltuk a hibrid static-palm monkot, de ez az öszvérmegoldás nem az igazi. A static charge nagyon legyengül a flying dragon hiánya miatt (mert kockába fist of az'turrasq ment), a 4p rainment hiánya miatt estem-keltem mert a 8 secenként egy dashing strike nem elég az újrapozícionáláshoz amikor lézershow meg frozen van, a LoH értéke a töredékére csökken szintén a flying dragon proc hiánya miatt. Ha pedig összekombózod az SWK és a rainment 4+4-et, akkor kiesik az eye of peshkov (mert a spirit guards kötelező, a gungdo nélkül meg a palm félmegoldás) és a convention of elements.
A trasht egyébként szépen lepucolja a palm még gr70-en is egykezesből számolva (3k-s shenlong, AS nélkül), de igazából nem gyorsabb, mint a kimaxolt static charge, ami szintén elolvasztja a trasht, csak közben nem áldozza be a túlélést. Lehet, hogy egy ancient furnace-szel a palm-fókuszú monk négyfős csapatban hasznosabb, de nem vagyok benne biztos - a dartsos doki úgy proccolja a staticot, hogy állandó az ívfesz . A mi problémánk leginkább az, hogy Gorni barbár support nélkül gr70 körül egyszerűen nem éli túl a frozent, orbitert, electrifiedot (utóbbi static monk mellett kész rémálom egyébként, dokinak instant halál ignore pain nélkül ha mellettem áll).
-
granini
őstag
Egyebkent most viccen kivul, ilyen GR70-75 kozottre melyik 2 dps karakter a legjobb supMonk es supBarb melle..? Korabban (70 alatt) Hota + Uliana mentunk, aztan valtottunk Hota + SWK monkra, igy behuztuk a 70-71-et.. tegnap 72 nem jott ossze (bar szerintem nem ezert..) de igazabol azert az SWK velemenyes.. bossig eljutni isten, pukkant mint az atom, aztan meg a hota egyedul kuzd 3 percig.. jobb lenne egy ELMŰ-s monk a hota melle..? akkor meg nincs pacsi.. vagy a hota nem kell es swk+elmu..?
-
AtHoS
nagyúr
válasz Ultimatecc #83616 üzenetére
Hát akkor nálam már 10% alatt van, ha 14+ próbánál egyszer sem jött be
Na, de nem siránkozom, hanem nyomom tovább, egyszer csak beadja (mint előző sezlonyban utolsó héten a die-os templar relic-et )
read-only mode on the forum
-
KubanitoS
veterán
Esetleg volna valaki, aki tudna segíten a t10 rift 3 perc alatti teljesítésében? Uliana monkkal tudnék menni.
Nothing will stand in our way. I will finish what you started.
-
AtHoS
nagyúr
A legendary reforge-nál mennyire gyakori az Anci végeredmény?
A szerencsétlen primus sittyóra elnyomtam már 700 környéki FS-t, de csak nem akarja beadni Ancibanread-only mode on the forum
-
Faith
aktív tag
Üdv!
Rég nem játszottam a játékkal de most megjött hozzá a kedvem viszont seasonben nincs kedvem felhúzni egy karaktert. Esetleg valaki ráérne egy 20 percre, hogy felhúzza a karakterem?
-
kona005
senior tag
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem, DX9-es a játék vagy van benne újabb?
-
kovsol
titán
70-es RG nél 2:45 volt mikor előjött, és erre Eskandiel jött le ami szét szívatott minket az arcane szarjaival, így bebuktuk.
Azt is hozzáteszem, hogy mind a három gem 70 alatt volt még mindig, mert két fősben húzni elég esélytelen így, mikor 60% -ra is beadott két failedet
Készül már a monkom is, azzal egy 63-as már lement próbaként.[ Szerkesztve ]
May the Force be with you!
-
MegalodonS
őstag
válasz kökény #83604 üzenetére
Nagyobbat durrani??Mi??En nem tudom elkezpelni,hogy a sarokban a kocsmaban jelentik be az uj kieget
(#83605) JSaN
En is igy vagyok vele,de sc2 kampanyt jo letolni neha,nehezebb es nehezebb fokozaton,bar mar az is sok ido!!
A kockat sokkal jobban megnehezitettem,volna mondjuk T10 bonuszra max 3db mat,igy ma mar mindenkinek kesz van es az emberek ujra untakoznak,a paragon+gem szintezes maradt.Vartak a kieget de az sem tunik tul kozelinek!!A kartyas jatek allitolag nagyon sokat hoz,igy az o fejukkel gondolkozva en is ugyan ezt tennem a profit az profit es az nem a diablobol jon,vagyis csak 1x vagy 2x!!A wow is nagyon erosen zuhan ott sem tudnak mar akkorat szakitani!!Nem ertem,miert nem rakjak bele a mikrotranzakcios dolgokat??
-
JSaN
addikt
válasz MegalodonS #83603 üzenetére
Ezek utan en mar nagyon nem varok semmit a blizzcontol, wow nem erdekel, sc2 lotv ra 3 napra jonni fog igy ott mar nincs uj mutatni valo. Az uj iranyvonaluk F2P (storm, heratstone, overwatch) pedig nem erdekel, eggyetlen game ami erdekel meg kisebb panelt kap mint barmelyik budi.
Bar azert meg remenykedek en is valamibe, Esetleg egy warcraft 3 remake, semmi extra, csak igazitsak az jatekot es a kezelo feluletet a mai szelesvasznu hd monitorokhoz, integraljak bele a bnet 2.0ba, esetleg egy kis textura frisites elesebre es el is merulok hetekre benne az tuti, bar erzem most bilibe log a kezem.Steam profile: https://steamcommunity.com/id/1106198411061984/
-
kökény
aktív tag
válasz MegalodonS #83603 üzenetére
Feladtad a leckét, nem volt egyszerű megtalálni, szerényen megbújik, de épp ezért annál nagyobbat fog durrantani Tudom végletekig optimista vagyok .
-
MegalodonS
őstag
Blizzcon terkep talald meg a Diablo szekciot ja es a wc is nagyobb tudom ezen nem kellene nevetni
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest