Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
-
GAMEPOD.hu
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
AtHoS
nagyúr
válasz férfiállat #85897 üzenetére
Ha nincs elég alapanyagod, akkor betörni, ha van elég, akkor ne szedd fel, mert eladni fölösleges, max a legeslegelején, később ömlik a lóvé dögivel.
De egyébként betörni, mert alapanyagból lesz hiányod nem pénzből
read-only mode on the forum
-
férfiállat
tag
Üdv srácok!
elkezdtem újra dió 3-azni és az lenen a kérdésem
Az itemekkel mit érdemes csinálni? eladni vagy a kovácsnál betörni? -
_ocsisajt
őstag
lecci, irjatok mar current top GR-t NSHC es SHC-n PTR-en plz aki benne van!
koszi!
tl;dr: ENFP-T :) | proud cat dad ^_^ | Loving ARPGs (only Hardcore mode!) | Epic genre and Psytrance forever! :)
-
SQX_Barto
addikt
válasz SQX_Barto #85891 üzenetére
Szerencsere meglett ez a sz#$...
4 emberrel, normalis gearrel (CDR meg Health Globe Bonus kell) kb 2 ora volt.Azon gondolkodtam, mennyire lenne jo 2.4 utan az Invoker Crusader jo support karakter GR-ben.
Lehetseges.
Varom a 2.4-et, mint a Mikulast!Aki tolja a PTR-t, mi a velemenye az uj Jade WD-rol?
Valoszinuleg azt tolnam s5-ben...[ Szerkesztve ]
If I were God, just for a day I would be guilty of letting the whole world slip away | Battlenet: bARTO#2309 | Steam: sqxbarto https://www.pathofexile.com/account/view-profile/bAR7O/characters
-
SQX_Barto
addikt
Keresunk egy embert a Come to Heal Achievementre nonseason, softcore.
Ez egy monk achievement, gear-ben annyi kell, hogy rakas cdr meg Health Globe Bonus.
Eleg idoigenyes, csapatban is szerintem 1-2 ora szorakozas legalabb, de csak egyszer kell megcsinalniLehet egy sok petes karakter is, mert a petekre is ervenyes a Heal, pl Marauder DH, vagy pet WD
[ Szerkesztve ]
If I were God, just for a day I would be guilty of letting the whole world slip away | Battlenet: bARTO#2309 | Steam: sqxbarto https://www.pathofexile.com/account/view-profile/bAR7O/characters
-
Joezyka
senior tag
én is ezt próbáltam ki, de csak összedobáltam a cucc egy részét (szerencsére 1h, OH és övet is elraktam) de semmin se tekertem meg van jópár nonanci rajtam.
azon pislogtam amikor a nagy HP-s sárga elit 2 orbtól elfeküdt. én 1x haltam meg, akkor 2 elit pakkot húztam magamra és ott volt kb minden. de amúgy nem igazán éreztem veszélybe magam (amúgy kb esek kelek GR-eken :S) FB-nél 1el bonyolultabb itt kell még 1 skillt használni
(én mondjuk kockába a bubis sapit használom, a shildeses braci meg rajtam van)Ha szép nem vagy, hülye ne legyél!
-
Edge
veterán
válasz Joezyka #85888 üzenetére
Ez se bonyi, bubi letesz spectralbladel felbuffolom orbot majd nyomatom, arcane orbitost is meg obliterationost is próbáltam ez utóbbival mentem a 73at, jobban tetszik, convi arcane buff alatt fosom kifele orbokat nagyon durván damol, addig csak 1et 1et pukkantok vele ha megvan a convi buff akkor egyszerre 5-6ot, kemény nagyon, elitek hullanak mint a falevél. Lényeg hogy közelse olyan bonyi mint egy tal set. Ja és emellé akkora damredet össze lehet rakni(bubi 75%, shield braci(2.7m shieldem van,), parthan braci, esoteric gem befér)hogy állok mindenbe alig érezni.
[ Szerkesztve ]
Többékevésbé: éééééééééééé bbb
-
Joezyka
senior tag
én elsőre gr65-öt mentem 11p alatt meglett, és nem mondanám ideálisnak a riftet (nagy HP-s nagyot ütő fehérek, csatorna pálya) ennek ellenére nagyon könnyen ment. Majd meglesem 70+ba is, ott hogy megy. de jobban tetszik mint az FB 1 gombos verziója
Ha szép nem vagy, hülye ne legyél!
-
Edge
veterán
hmhm jó ez a deselere set ptr-en, remélem így marad, jobb mint a firebird, nincs mobhoz kötve a buff, ezt lazán lehoztam és ez csak 1 build a 3-4 működőből ami gr80+ deselerevel:
-
MegalodonS
őstag
Boldog Karácsonyt Mindenkinek!
-
Yllgrim
őstag
Kellemes Unnepeket, Seasonokban (es lootokban) gazdag boooodog uj evet
Peace is a lie, there is only passion. Through passion, I gain strength. Through strength, I gain power. Through power, I gain victory. Through victory, my chains are broken. The Force shall free me.
-
Edge
veterán
Boldog Karácsonyt minden Nephalemnek!
+crus is ofc:[ Szerkesztve ]
-
malacka87
őstag
Köszi! Boldog Karácsonyt Mindenkinek!
btag:Sveryn#2510 uplay:MoRu_PManiac87 Origin:partymaniac87 World of Warships:partymaniac87 E60 520I
-
Sárpac
nagyúr
Boldog Karácsonyt Kívánok Minden Kedves Fórumtársnak és a Moderátoroknak!
Alapfesz alatt a maximumon túl!
-
SQX_Barto
addikt
Boldog Karacsonyt Mindenkinek!
-
T. M.
aktív tag
Boldog Karácsonyt kívánok minden kedves fórumtársnak!
-
JSaN
addikt
Kellemes unnepeket mindenkinek, kar hogy most halott a game szinte, a streamerek is mind at mentek devilianba.
En a blizz helyebe mar 2 hete lelottem volna S4et es mult kedden fellottem volna 2.4et, valamint most kedden meg S5ot inditottam volna el, kellemes karacsonyi elfoglaltsag lett volna, de csak a kezem log bilibe, inkompotens banda.
E helyett januar 15en inditja mikor az utolso ember is munkaba al a teli szabadsagbol.Steam profile: https://steamcommunity.com/id/1106198411061984/
-
TeeBee73
veterán
Boldog, max. rollos anci' lootban gazdag Karácsonyt minenkinek!
[ Szerkesztve ]
"4Z 1N73LL1G3NC14 4 V4L70Z45H0Z V4L0 4LK4LM4ZK0D45 K3P3553G3" -573PH3N H4WK1NG
-
Gorneck
legenda
Boldog Karácsonyt Mindenkinek!
Gorneck#1239
-
Valkűr
addikt
Békés Boldog Karácsonyt Mindenkinek!
iPhone 15 Pro Max, iTab Air 5
-
Lézerparaszt
őstag
A játék nem játék! Hypperkarma#2958
-
Sirandrish
legenda
Kellemes karácsonyi ünnepeket mindenkinek!
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
-
dargelot
senior tag
Nem is kicsit. Volt olyan tegnap, hogy mindenkit gr-ből kidobott a menübe. A kovács továbbra is laggol pingtől függetlenül, s valamikor a játék is wd nélkül is.
-
_ocsisajt
őstag
nektek lagol a game? (live)
tl;dr: ENFP-T :) | proud cat dad ^_^ | Loving ARPGs (only Hardcore mode!) | Epic genre and Psytrance forever! :)
-
SQX_Barto
addikt
mint az s4-ben is volt a "journey" ha nem valtoztatnak sokat, akkor kb olyanok, hogy oljel par bosst T1-6-10-en, oljel Uberbosst, gr 40 solo meg ilyenek. Ha az elso negy chaptert megcsinalod a journey-bol, elvileg megkapod az inditott karakter meghatarozott full setjet. Crus - Invoker, DH - Shadow, Barbar - Earth, Monk - Monkey, WD - Jade, Wizard - Firebird. Csak egyetlen karakternel kapod meg, tehat ha inditasz 6ot nem kapsz a tobbihez
Persze gondolom random rollokkal, csunya lenne full anci szett[ Szerkesztve ]
-
T. M.
aktív tag
válasz SQX_Barto #85862 üzenetére
Teljes még senkinek nincsen. Jelenleg az Invoker négy darabos, patch után lesz 6-os.
A hammer crus cuccait meg tegyed el, egész jó buffot kapott, plusz a hammer nadrággal lehet vele solo gr-ezni szépen majdMondanam, hogy inditst el s5-ot, hogy legyen "ingyen" Invoker ez mi akar lenni? Nem vagyok túl naprakész...
[ Szerkesztve ]
-
SQX_Barto
addikt
Nekem az Invoker csak arra kell, hogy azt a nyomoronc Thorns achievement-et megcsinaljam vegre, nagy csodat nem varok tole
Az s4-es crusimnak meg is van az eddigi teljes szett, mar csak a pachben jovo ket masik kell, na meg meg amik kellenek hozza.
Bar ha "utkozben" kifarmolnam valamelyik masik szettet is, nem haragudnek meg.Tok jo, hogy olyan cuccok kellenek, amiket regen bezuztam
Helyet csinaltam, meg elegem is lett kicsit a jatekbol, most meg farmolhatom oket ujbol.Marauder chestet mar nagyon nem akar adni. (na meg a kipotyogott darabokat is kell majd fejlesztenem) Regebben meg persze majdnem full anci volt az M6...
Jade ugyanez.Mondanam, hogy inditst el s5-ot, hogy legyen "ingyen" Invoker, de gondolom mar reg van egy full anci a tarsolyban (Ha nem akkor hajra )
[ Szerkesztve ]
-
T. M.
aktív tag
válasz _ocsisajt #85859 üzenetére
Gr80-ig ment ptr-en, én a 70-et céloztam be soloban.
Meg marad a Hammerdin, az 82-ig ment. Mind a kettő build nagyon tetszik, a hammer crust aktívan űzöm még mindig.
Egy éve tolom crusaderrel, tetszenek a buildjei, a skilljei és jó kihívás vele solo gr-eket csinálni, szóval jöhet az Invoker, egy próbát biztos teszek vele -
SQX_Barto
addikt
Meglepodtem!
Ja varj, megsem
A Firebird miatt filoztam azon is, de ralestem a PTR videokra a Jade szettrol es megjott hozza a kedvem.
A monk settjet annyira nem ismerem, de a tobbi "ajandek szett" nem tunik annyira fonyeremenynek.[ Szerkesztve ]
-
SQX_Barto
addikt
Azt hiszem, WD lesz az s5-os karim es a Jade lesz cel, foleg, hogy ha vegigcsinalom a 4 fejezetes journey-t, akkor "ingyen" megkapom (Bar lehet addigra ki is farmolja az ember, de ez igy egy jo bonusz.
Hirtelen ket buildet talaltam, a coldos szimpatikusnak tunik a poisonost meg nem neztem vegig
(Es ilyenkor verem a fejem a falba, hogy regebben bezuztam a Jade WD-met a cuccaival egyutt...)
Ki fog egyebkent indulni? Es mivel?
(Tudom T.M. crusader, meg most sem unod )If I were God, just for a day I would be guilty of letting the whole world slip away | Battlenet: bARTO#2309 | Steam: sqxbarto https://www.pathofexile.com/account/view-profile/bAR7O/characters
-
PunkZoli
aktív tag
válasz MegalodonS #85849 üzenetére
Ja, hogy annyi csak, hogy Karcsival a barbárral kezdtem az 4es szezont és vele folytatom az 5öt is, és kiírja a lapján ,hogy 2000 órát játszottam vele és akkor szezon végén akár lehet 4000is? Ennek semmi értelme szerintem...
Úgy lenne jó, ha lehetne 70ről indulni. -
MegalodonS
őstag
A set dungeon a 2.4 resze es nem a szezon resze!!
New Zone: Greyhollow Island
Expanded Areas: The Eternal Woods and Royal Quarters
Revamped Set Items
New Feature: Set Dungeons
New Feature: Empowered Rifts
New Legendaries
Revised Buff User Interface
More Stash Space
PC-Only Features
Season Journey Revisions
Season Rebirth
Action CombatA stash jo kerdes!!Lehet megveheted siman,lehet a teljes journeyt meg kell csinalni erte,es be rakjak az utolsora
Nem ertem a blizzt,igy kb senki nem fog szezonozni,na kb par orat ameddig meg van a stash,aztan vissza a normalba!!
(#85843) _ocsisajt
Jol latod,en is csak a ladaert megyek
[ Szerkesztve ]
-
Edge
veterán
Azért a +1 tabot sztem megkapjuk.
Viszont ez totál félre érthető vagy nemtom de most komolyan a set dungeonok season onlyk lesznek?"the new Set Dungeon feature, this is bound to be our most exciting Season yet"
Mondjuk nem izgat annyira mert PTR-en próbáltam és sikerült vmi baromi idegesítő új tartalmat létrehozniuk ezzel a set dungeonokkal. Pl firebird set betesz egy cave pályára azt gyújtsak fel egyszerre 40 mobot azt 5 méterenként van 2 mob..., ja meg ha fatal damot kapok akkor failed és lehet újrakezdeni, nekem nem tetszett.
-
_ocsisajt
őstag
válasz MegalodonS #85839 üzenetére
nagyon vekony ez a season 5
en tuti maradok NS
-
Edge
veterán
válasz MegalodonS #85839 üzenetére
Heh mégse lesz extra stash, a petet lvl70ért már megkapod, set dungeon season only lesz?
-
MegalodonS
őstag
-
_ocsisajt
őstag
olvasom season rebirth leirasat:
"Hardcore characters who have fallen are not eligible to use the Season Rebirth feature. "
hisz ugye a ribörsz szo szerinti forditasa pont passzolt volna...
mondjuk ez szep gesztus LETT volna... na mindegy...tl;dr: ENFP-T :) | proud cat dad ^_^ | Loving ARPGs (only Hardcore mode!) | Epic genre and Psytrance forever! :)
-
SQX_Barto
addikt
válasz dargelot #85836 üzenetére
Ns sc - tehat a normal non season?
En benne vagyok.
Van jo par kapum 8-10 kornyeken tipusonkent.
Elviekben felvettelek#diegho: igen, azt sejtem, de had ne en legyek mar az ingyenes betateszter...
Van ra eleg kiserletezo kedvu jatekos.[ Szerkesztve ]
-
dargelot
senior tag
Ns sc überezésre keresnék embereket, mert sajna a klánomból és a magyar chatből senki sem szokott jelentkezni. 1 masina/fő TX-en. dargelot#2439
-
SQX_Barto
addikt
válasz diegho #85832 üzenetére
En ezert utalom a PTR-t
Fel van altalaban huzva a leg arany is eleg rendesen, kb szarja a jatek a leget minden sarkon.
Ami megy a levesbe, rendes jatekba meg ugyanott vagyok ahol eddig...
Ez olyan mintha adnanak neked egy alomautot egy honapra es utana a szemed lattara bezuznak...
(Es megvan az eselye, hogy olyan "csodas" cucc a budos eletbe nem fog esni elesben)If I were God, just for a day I would be guilty of letting the whole world slip away | Battlenet: bARTO#2309 | Steam: sqxbarto https://www.pathofexile.com/account/view-profile/bAR7O/characters
-
diegho
nagyúr
válasz errorcode06 #85830 üzenetére
Nem buktál semmit, hiszen nem is droppoltál semmit, így kell felfogni, a ptr az olyan, mintha meg sem történt volna.
-
-
Mirman
őstag
válasz errorcode06 #85828 üzenetére
valószínűleg PTR ha ennyire örül neki .
-
_ocsisajt
őstag
válasz errorcode06 #85820 üzenetére
es megint ma >>>KETTO<<< anci kukri... come ooon
-
SQX_Barto
addikt
válasz kökény #85825 üzenetére
De igen, ismeros a nicked!
Semmi gond, az embernek van elete is a jatek mellett, gyerkocokkel meg folegEgyebkent most ki felelos a ph klanjelentkezesekert?
Azt hiszem jelentkeztem mar egy ideje, meg nem lattam reakciot.[ Szerkesztve ]
-
kökény
aktív tag
válasz SQX_Barto #85821 üzenetére
Jobb később, mint soha és még ancit is bedobhat, nekem is hasonló buildem van, hamarabb lenyomom vele a T8 farmot, mint a fullos barbimmal.
Pont a hétvégén menni akartam a szokásos neph. riftet, de véletlenül GR-t nyitottam, nézem 50-es, mondom azért elkezdem, mennyit tudok levenni a fehérek életéből, aztán olyan jól sikeredett, hogy 14 perec alatt igaz, de lehoztam, nálam 2.4 után főkari lesz, imádom, hogy gyors, ugyanazzal a builddel/cuccal remélhetőleg tud magas GR-t és 2.4-en T10-et is farmolni.
Upsz most látom a battletagedet: hvégén nem én szórakoztam veletek, két gyerek virgonckodott a gépen, elnézést kérek így utólag is[ Szerkesztve ]
-
Yllgrim
őstag
Igten, probaltam ket simaval, adott Ivory-t Meglesz ez, mar csak ido kerdese
Peace is a lie, there is only passion. Through passion, I gain strength. Through strength, I gain power. Through power, I gain victory. Through victory, my chains are broken. The Force shall free me.
-
Yllgrim
őstag
válasz SQX_Barto #85821 üzenetére
De jo hogy ezt mondtad! Meg is lett a flail: Johanna's Argument Neki is allok farmolni a tobbire, lehet eliteket ollni ezerrel
[ Szerkesztve ]
-
SQX_Barto
addikt
Tok jo, ma tudtam meg, hogy Rare itembol legendary-t lehet csinalni nemi kraftanyag aran (es meg a bounty-s kraftanyagok sem kellenek) Meg is lettek azonnal a hianyzo cuccok a DH-mhoz.
(Meg nem frissult, Yang Recurve, Wraps of Clarity, Hunter's Wrath)
Hasonlo az elkepzeles, mint itt, csak ugye meg varni kell a 2.4-re.
Remelem meg kis finomitasok utan vegre csak lemegy az a nyomoronc solo 50
(Igen en ennyire le vagyok maradva, egy ket honap pihi ennyit tesz, bar sose szerepeltem LB-n, gyanitom nem is fogok...)If I were God, just for a day I would be guilty of letting the whole world slip away | Battlenet: bARTO#2309 | Steam: sqxbarto https://www.pathofexile.com/account/view-profile/bAR7O/characters
-
T. M.
aktív tag
-
TeeBee73
veterán
válasz Joe Swanson #85815 üzenetére
Mondjuk annyiért, lehet, csak kódot adnak. Az enyém mindkettő dobozos, kulcstartóval, poszterrel, mifenével'.
-
Ellia
addikt
válasz Joe Swanson #85815 üzenetére
Vagy g2a-ról (vagy hasonló oldalról) van a kulcs és azt adja tovább, bármi lehet.
-
TeeBee73
veterán
válasz Joe Swanson #85812 üzenetére
A b.neten 40 ojró kieggel. Féláron mérik.
-
G@be22
tag
válasz khirill #85810 üzenetére
Hasonloképpen...
Idő oké volt (nagyjából, meló mellett), társak is oké... DE LOOOT???
az 4 hete probálok jobb fegyvert farmolni, volt olyan, hogy kockában arany tárgy átalakítással 3 egymásutánba beadta ugyanazt a 3 legendaryt amiből amugy is előtte esett 2...
alt+f4 volt... de kb nálam ez jellemzi az egesz seasont -
Joe Swanson
senior tag
Sziasztok! Meg szeretném vásárolni a játékot. Valaki vásárolt már más régióbol? Gondolom az oroszoknál/japánban olcsóbb.
-
khirill
aktív tag
ez az s4 nem az én szezonom volt... minden közbe jött ami lehetett... se idő, se társak, se loot... sosem gondoltam volna, h egyszer kénytelen leszek a monkhoz nyúlni... de mire a vyrem t8-9 speedfarmolt addigra már a koreai állatkert összes majma több paragon szedett össze mint én... uliana meg másnap reggel a wc-n nyomta ki a t10-et... persze a season journey így is necces 30-áig, de meglátjuk... ez a guardian ez áhhh...
ratabyzou
-
T. M.
aktív tag
Részemről a változatosság kedvéért crussal folytatom pályafutásomat
A jelenlegi állás szerint a hammerdin, Invoker, fire sweep is jó lesz. -
dargelot
senior tag
Ha már ptr rekordok, akkor valaki be tudná linkelni a top ptr wd rekordok hőseinek a detalis-ét? 2-3 build ott is van a top-ban vagy csak no set set fix itemekkel? Előre is köszi!
-
Edge
veterán
válasz Sárpac #85805 üzenetére
leg gemeket érdemes csekkolni, mert a wizard fb exploit miatt 100+ greket lehozó emberkék 100 fölé vitték a leg gemjeiket és az exploit javítása után nem volt full wipe, csak az LB reset volt meg és a set nerfek. pl a top1 monknál is ilyen gemek voltak (asszem gr83).
Viszont most blizz kasztonként min. 2 setet szán topba? Wizardnál is 2 van sőt 3 mert a firerasha(firebird+talrasha) is 75+, a firebird, deselere is. fura ez nekem...Többékevésbé: éééééééééééé bbb
-
Edge
veterán
válasz Sárpac #85803 üzenetére
most, de mi lesz élesre? ez a bajom a ptr-el jelenleg, hogy nem olyan mint eddig, hogy ilyenkorra már tudni lehetett mire kell gyúrni, még bármit nerfelhetnek vagy buffolhatnak ez az érzésem, pláne hogy a múltkor kékben kiposztolt setek sem végleges számokat mutattak. Bizonytalan ez így.
-
kökény
aktív tag
válasz granini #85801 üzenetére
Már mikor leírtam, csak a kutya nem olvassa, h DH zsééér lesz, M6 és multishot a 3. közleharcos f@s...ág, minek egy DH-nak, távolsági kaszt nem? Mint amikor az idióták kis baltákat dobálnak a barbárral... ááá kiver tőle a víz
Suppra én is még mindig monkokat látok, mintha full inna settben rémlene, remélem lesz épp amiatt, amit te mondasz, hogy magasabb Gr-ket is lehessen para800-as karikkal is menni -
granini
őstag
válasz Sárpac #85800 üzenetére
Erről mesélj lécci bővebben, mik lesznek..? Én Mara DH-ra ácsingózom, az jó lesz..?
Ja és majd azt is fejtsd ki hogy sup meg healer nélkül hogy marad a 4 dps kari talpon GR 182-ben Ez főleg érdekelne mert régi vágyam csak eddig képtelenség volt.. Annyi resist meg dam.red nincs a világon amekkora fejenbasz egy elit vagy egy gr boss 80-on szalhogyleszeez..
<CotS> Children of the Skorn Clan | Uplay / Steam: PecoHUN78
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest