-
GAMEPOD.hu
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Cadal
őstag
Szerintem nerf lesz! Épp belenéztem Alkaizer streamjébe és épp befejezte a GR93-at blessed shield cruzzal.
én nekiállt a 94-nek.. de mennem kell!!
[ Szerkesztve ]
-
granini
őstag
Hatnekem okosvoltam es van elrakva invokerem meg shadow-m uh valszeg S6 elott kiprobalom milyenis az uj DH meg Cruz es ha bruti akkor osszerakom S6-ra is..
Mas tema.. Attis vetette fel (mar tobbszor) hogy semmi ertelme a Leaderboardnak amig vannak emberek akiknek 1500 meg 1800 meg megtobb paragonja van. Most azt ide se vegyuk hogy az tiszta onero vagy esetleg himihumi.. de a lenyeg hogy az olyan brutalis elony hogy egyszeruen nem ad fair kepet az LB. A felvetes az volt hogy kene gey olyan LB ahol paragon limit van 800-on, es akkor milyenki egyenlo esellyel szall versenybe, kvazi a kifarmolt gear es a talentum / skill fog donteni. Meg persze a szerencse hogy milyen a map de az a faktor mindenhol megvan.
Jo otletnek tartom mert kuzdhetek en a Juliska monkommal a szolo 62-ben (csak pelda..) 900 paragonnal amikor jon a Quincy Jones full ugyanilyen gearben, es van neki S5-ben 1800 paragonja es azt most ki se szamolom az hany +level..
Ha mindketten P800-ra limitalt pontkiosztassal mennenk, akkor bizd ide hogy lenyomnam siman a kis okoskodo szarcsiter blizzardbuffolt sztrimer nyomorek retard amcsi fejit neki..
<CotS> Children of the Skorn Clan | Uplay / Steam: PecoHUN78
-
kökény
aktív tag
Miért van blessed shieldes csókán TT kesztyű??
https://www.youtube.com/watch?v=sNAQ98n4T6w
-
malacka87
őstag
Áh ezt tuti nerfelik majd 80-as bosst fél hp-ról leszedte!
btag:Sveryn#2510 uplay:MoRu_PManiac87 Origin:partymaniac87 World of Warships:partymaniac87 E60 520I
-
Reinhardt
őstag
Tuti nerfelik a Legacy of Nightmares settet, osszedobaltam egy petes wd-t, TT pl dexes, meg fire walkers...
Szoval gagyi nagyon, mentem egy 60-ast aztan egy 65-ost . Nagyon durvan eros, szetkapta Orlasht 5sec alatt, ugy, hogy vegig stunnolva volt a PD-tal. Es egy anci cuccra se tekertem meg gemet.[ Szerkesztve ]
-
Wolverine
félisten
válasz Thrawn #84778 üzenetére
A Green Hills of Stranglethorn egy könyv, gyakorlatilag egy vadásznapló A vanilla WoW-ban sok-sok lapját lehetett összeszedni Stranglethorn Vale-ben; ha mind meglett, megkaptad a teljes könyvet is. A Cataclysm óta már csak egy oldalt kell begyűjteni.
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
Cadal
őstag
válasz Thrawn #84769 üzenetére
Hello! Mivel saját klánom van, így nem nagyon tudok más klánba való felvételben segédkezni.
Diegho: Ha PH!-s játékosokkal szeretnél játszani klánfüggetlenül, akkor csatlakozz a Prohardver, vagy Prohardver Season communityhez. Itt tudsz aktív játékosokkal beszélni és játszani. Esetleg akik még nem tagok ebben a két communityben, azok is csatlakozhatnak. Itt nincs felvétel és nincs taglimit!
-
T. M.
aktív tag
válasz malacka87 #84779 üzenetére
Mindenféle vegyes cuccokban.
Ami van mindenkin az a compass - travellers ékszerek. Meg persze a blessed shield cuccok, meg van egy új 2h flail is hozzá, ja meg van egy új bs braces is.
Viszont lehet minden leget újra lootolni majd.
Ami furcsa, hogy egy set sincsen kirakva senkin sem... Biztosan lesz még variálás itt. -
Gorneck
legenda
válasz MegalodonS #84781 üzenetére
Egyelőre maradt a Köpi, mint király... Csak a hozzátartozó set nélkül... Kb minden kuka... Szó szerint kuka... Szal remélem azé ezzel vmit kezdenek...
A jade jó pofa...streamerek játéka alapján...
Majd 2-3 hét múlva remélem letisztultabb kép fogd majd... Addig pihi...
Gorneck#1239
-
MegalodonS
őstag
Nektek nem zajos egy kicsit a videokartyatok,nekem eddig soha meg sem szolalt most meg uvolt folyamatosan!!!
Gorni jo lenne ha velemenyezned az uj wd hybrid kombot,mert annyira furcsa
-
Thrawn
félisten
A Black Rock Ledger lapokat be lehet kockázni, kapunk helyettük "The Green Hills of Stranglethorn" lapokat
Erre rákeresve valami WoW questről van infó, de halvány fogalmam sincs hogy ez mi lehetDifferent songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
T. M.
aktív tag
Erre nem számítottam. Blessed Shield crusader 90-nél jár.
2p 84 éééés crus a dps kari.
Remélem nem nerfelik szét.[ Szerkesztve ]
-
-
diegho
nagyúr
válasz KubanitoS #84772 üzenetére
Ja, hogy úgy... Na akkor elmondom. Azért mentem el, mert az aktív ns játékosok száma 10 alatt volt, a fent levő jó esetben 4-ből 2 tuti nem volt sGR 65 képes, a 70+ pedig sokszor borzasztó távolinak tűnt 4p-ben, holott 2p-ben is simán letoltuk, amikor volt kivel. Megnéztem másik klánt, ott jobb volt a helyzet, de a patch bejelentésével átmentem kicsit S-be strickent húzni, gondoltam visszamegyek Ph-ba, hiszen S-ben aktív volt a társaság, de látom hiba volt jelentkezni.
-
KubanitoS
veterán
válasz adrian360 #84771 üzenetére
Jelenleg 106-an vagyunk, az egyik tagfelvétel joggal is rendelkező officer pedig 6 órája volt utoljára online.
Én csak azt nem értem, hogy minek kell kilépni, ha utána meggondolja magát az ember? Egy klán azért nem átjáróház.
Nothing will stand in our way. I will finish what you started.
-
Thrawn
félisten
válasz diegho #84763 üzenetére
Írj neki(k) egy privátot itt a fórumon, Cadal ma is volt online. Privátot hamarabb elolvas bárki, fórumozni nem biztos, hogy ráér. Gondolom ha van rá öt perce akkor beloginol és felvesz.
Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
KubanitoS
veterán
Valaki volna szíves megmondani (esetlegg yt linkkel kiegészítve), hogy jelenleg melyik a legjobb Demon Hunter build?
Nothing will stand in our way. I will finish what you started.
-
diegho
nagyúr
A PH klán teljesen halott, vagy tényleg csak az a 2 ember inaktív, akik bárkit be tudnának venni? Vasárnap reggel jelentkeztem, már 2-szer is újra próbáltam, hátha valamiért nem látszik, de semmi reakció. Ilyenkor merül fel bennem a nagy kérdés, hogy miért az kap jogot a felvételre, aki egyáltalán nem játszik? Egy időben mondjuk az ment, hogy ki lettek rúgva, azok is, akik éppen aktívan játszottak, ennek fényében az 1 hétnél hosszabb várakozási idő a felvételre nem meglepő.
-
T. M.
aktív tag
válasz Roland861010 #84759 üzenetére
Nem maradnak meg.
_ocsisajt lehet csemegézni, gr60 Invoker
-
Roland861010
veterán
Ha én kezdek egy PTR-t akkor az ott meg szerzet cuccaim meg maradnak a 2.4 élesítés után is vagy mindent újra kell farmolni?
-
T. M.
aktív tag
-
emmm
őstag
válasz MegalodonS #84755 üzenetére
Mármint jönne a pl. max lvl 80 és kuka lenne minden tárgy? Azt hiszem, lenne némi ugatás a fórumokon
-
MegalodonS
őstag
válasz kökény #84751 üzenetére
Koszonom ez is egy opcio !!!Az 50+ szerintem sok mindenkinek meg van, a simaban!!
(#84752) oxox
Igen elolrol,kb a sezon journey a lada miatt!!!Utana vissza a ns vilagaba ott tobben lesznek majd
Amit irtam mar most mindenki elkezdi jovore felhuzni a durva karaktereket es jon a kieg,minden kuka es kezdodik elolrol Ugyes a Blizz ez nem vitas,tudja hogy adjon es vegyen el
(#84754) 42861 válasza JSaN
[ Szerkesztve ]
-
kökény
aktív tag
válasz MegalodonS #84750 üzenetére
Nem tudom mi éri meg, de én tuti úgy csinálom, hogy 10-12 gemet felhúzok 50 fölé, annyira amennyire a 2.4 megjelenéséig sikerül, de a 70 körülieket meghagyom azok maradnak az ékszerekben.
Aztrán remélhetőleg tudok magasabb Gr-t menni ott első körben felhúzom a 3 legfontosabbat/kari és utána fejlesztem a kockához szükségeseket. -
MegalodonS
őstag
Egy kerdes??
Szerintetek,melyik eri meg jobban?
Nagy gemeket az itemekre,vagy inkabb a 50+ tovabb huzni mondjuk 65-re es azokat felhasznalni??? THX
-
kökény
aktív tag
Crus 89-et milyen bulddel?
Te jó Isten, akkor itt GR100 done lesz 2.4-ben -
Thrawn
félisten
Alig fél napja megy a PTR, ezek még igencsak előzetes eredmények
Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
T. M.
aktív tag
(#84744) Thrawn: Crus 89? OMG, végre végre
[ Szerkesztve ]
-
Thrawn
félisten
Van itt minden:
Bombardier tegez: 100% Sentry dmg
Manticore 100% cluster arrow dmg + 50% cost reduction
Valla' Bequest: 100% strafe dmgSolo leaderboard:
DH: 80
Barb: 85
Monk: 83
Crus: 89
WD: 88
Wiz: 802p: 87
3p: 85
4p: 76Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
oxox
addikt
-
J0shu4M1ll3r
senior tag
válasz Rayner #84734 üzenetére
Elvileg (datamine) adott kaszt összes dungeonját letudva rewardként még jár egy pennant.
Itt 0:32-nél van rá utalás."There are things you can't fight. Acts of God. You see a hurricane coming, you get out of the way. But when you're in a Jaeger, suddenly, you can fight the hurricane. You can win."
-
kökény
aktív tag
Ezt nerfelni fogják, nézzétek már a 70-es, mint nekünk most egy GR35 :
https://www.youtube.com/watch?v=kP4vu5UASoE -
Thrawn
félisten
válasz Thrawn #84730 üzenetére
Megoldottam
@kökény: a 3. sor az, hogy egyetlen pontnyi sebzést sem kaphatsz be.
Leoric új mapen találtam egy titkos szobát, csak követni kellett hozzá a lefejezett királyné szellemét. Ez volt benne:
Új transmog
@kökény: teljesen független attól, hogy milyen nehézségen játszol.
[ Szerkesztve ]
-
Thrawn
félisten
Mókás ez a Nat set dungeon...
Bekapott dmg és fatal dmg nélkül kell(ene) végigmenni rajta időre, 200 mobot kicsinálva, 60 sec-ig perma RoV-t tolni, de bepakol lila mobokat amik refisek és offscreen sebződnekDifferent songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
Rayner
őstag
Legacy of Nightmares
Has been redesigned
(2) Set Bonus
While this is your only item Set Bonus your damage dealt is increased by 800% and damage taken is reduced by 4% for every Ancient item you have equippedJól értelmezem, hogy a set bónusz sebzése nő 800%-al minden Anci item után?
Mert elsőre ez brutális, itt tuti nerf lesz, az a 75% reálisabb
Ez a pl cucc Delrasha wizardnal elég brutális lehet ahol is 2000% bubi dot erősödik 800%-al minden anci után
vagy a monk ugrabugra Rainment 12500%-a mert így ha GR60-on beDashingolok a tömegbe ott Hirosima lesz
-
kökény
aktív tag
válasz Reinhardt #84722 üzenetére
Igen, az lesz az, köszi, fanson már vannak rá variációk, első blikkre bejön, nyilván minden cuccnak ancinak kell lennie, van belőle fire/fagyis, áramos stb. Kíváncsi vagyok, már most sokfajta build van fent, de melyik lesz a hatékony...?
http://www.diablofans.com/builds/67236-dishonored-oath-2-4-cleave-barbarian-fire-variant
-
kökény
aktív tag
-
PunkZoli
aktív tag
válasz kökény #84718 üzenetére
Frankón mutatja, hogy merre van a warden?
Nekem anno az volt az ötletem, ha hellfire ring és amulet rajtad van akkor mutassa merre vanAmúgy a legjobb az lenne, ha a matiknak lenne egy külön szütyő, ami karakterek között is meg van osztva.
Mondjuk egy event keretében kelljen kifarmolni... -
kökény
aktív tag
Átolvasva a note-ot amiken még megakadt a szemem és jónak találtam: T10-en bounty cash 4 helyett 5 matit fog adni (nyilván a bonuszos).
Keywarden helyét is fogja nyílall mutatni a térkép (végre!)
GR végén a boss, ha a falu másik végén jelenik meg, akkor a helyi járattal odateleportál hozzánkRG T7 és afelett tuti bizti dob FS-t sőt T7 felett van esély második FS-re is
Aprócska dolgok, de sztem jót tesznek velünk[ Szerkesztve ]
-
Rayner
őstag
válasz granini #84714 üzenetére
Mindig van jó pár felesleges gemed a stashben azokat húzd, ha megvannak akkor felhasználod és a következő GRben már esik is leg gem újra.
Nem fogsz sose legend gemet farmolni mert ez nem olyan mint amikor FS-t farmolsz.
Nagyjából ez úgy fog kinézni, hogy tolod a GR-eket és húzod a gemeket lvl50-re
ha megvan akkor választhatszvagy beáldozod és +250 mainstat
vagy húzod tovább 50+első opciónál gyorsulnak a GR-ek és menni fog pl lvl60 gyorsan
másodiknál kicsit lassabban haladsz de a gem is lassabban upgradelődik.első opció lesz jobb mert a megnövekedett DPS miatt tudsz menni magasabb GR-t amivel a 2 opció felgyorsul és könnyebben tudod 50+ húzni a gemet amit ha feltoltál pl lvl60-ra akkor felhasználod és így tovább szintről szintre
[ Szerkesztve ]
-
kökény
aktív tag
Próbálta már valaki a Legacy of Nightmares gyűrű settet, 800% maradt (battleneten peccsnoteban ezt írják) vagy a 75%, amit már láthattunk sok helyen?
-
granini
őstag
válasz Rayner #84713 üzenetére
Ez ket apro problemat vet fel..
1. En eddig minden legend gemmet a stashben taroltam hogy barmelyiket tudjam huzni ha ugy adodik. Errol le fogunk szokni ugyanis addig nem fog esni masik gem. Ha nekiallunk 50-es gemmeket bezuzni akkor azt is farmolni kell. Nem hiszem hogy barki tart 4-5 trapped gemmet csak ugy..
2. Ez egyben azt is jelenti hogy a loot karara fogunk gemmet farmolni. Ugyanis a legend gem drop az beleszamolodik a lootba, ha tehat GR60-on a boss dob 7-8 legendet, es neked van "hianyzo gemmed" mert atpakoltad karakterhez, akkor ebbol a 7-8-bol kb minimum 1 gem leszNem nagy ugy, de jo tudni..
<CotS> Children of the Skorn Clan | Uplay / Steam: PecoHUN78
-
Rayner
őstag
PTR-en kipróbáltam monkkal minden slotra tettem gemet, GR60 5 percel lett gyorsabb és nem jelent komolyabb erőfeszítést a gemeket 50-re felhúzni, mivel nem volt sok felesleges magas gemem így csak +2000 main statot tudtam rátolni de így is érezhető volt a + erő. azzal hogy a base dmg-et növelik jóval több sebzésem lett mint gondoltam
reggel ennyire futotta majd még tesztelem, de U6 set így tud menni feljebb[ Szerkesztve ]
-
JSaN
addikt
Igen az, es nem alap gem hanem a maxos a kovetelmeny es rogton 3db minden egyes upgradehez. A 30 40 50 pedig a minimum gem szintet jeloli, ahhogy edge irja termeszetessen kesobb upolhatod nagyobra de az is ugyan ugy nyel mindent.
El kepzelem seasonban hogy eloszor berakok valami 30-40 korulit, szintezek farmolok ezerrel be rakok valami 60 korulit, es ha meg mindig ido miliomos vagyok season vegere talan 70-80 korulit is betudok tenni. Ja es persze ezt mind kulon el kell jatszani mind a 13 slotra, Esetleg ha 2 kezes fegyod van akkor mar cask 12, ugy nem is tunik soknak.Steam profile: https://steamcommunity.com/id/1106198411061984/
-
emmm
őstag
Ahha. Akkor a Firebird set is újra használható lesz. Először meg néztem, mi ez az Endless Walk, aztán a setre rákeresve már érthető volt.
Így viszont egy fire wizard desintegrate-tel elég durci tud már lenni...(#84706) JSaN
Igen, én is azt látom, hogy iszonyat sok időt fog elvinni ez az irány. Időm nem lesz rá, kb. 3 hete, hogy leültem otthon a gép elé, nem hogy diablózni
-
Tom5
addikt
Amit a képen linkeltél lenne ez:
Új Cube recept: Véglegesen felupgradel egy Ancient Itemet. Beteszünk egy Ancient Itemet + egy Legendary Gemet és egy alap Gemet. Az item kap egy 5. main statot a legendary gemtől függően.
A requires ranknál azt jelenti, hogy fegyverbe 30-as GEM-te kell pakolni, stb stb? (minimum)
Ez akkor egyszer megjátszható és kapunk az Anci cuccra +250 main statot?
(Vagyis minél magasabb szintű a GEM annál több a stat)[ Szerkesztve ]
-
JSaN
addikt
No tologattam, igy elozetes alapjan:
Az uj teruletek jok lettek, leroic haloszobaja csinos. A lada bovites 500K gold, tobbi pedig jon majd seasonnal. A solo jatekosok kompenzalva lettek, az uj xp rendszer jol mulkodik de ugye csak sima bounty reszben aktiv. T10en bounty kozben egyedul is egesz jol jott mintha gr60 party lett volna. Erdekessek az uj legek, van jopar illetve par regi kapott valami kepeseget.
Az uj canai recept:
Rengeteg vagyonba es befektetett idobe fog kerulni ez az egesz. egy gem szint 5 main statot ad. es adva vannak a minimumok. szal lesz mit csinalni megint. Pl a vegtelen idovel rendelkezok mint gabynator szerintem siman kihozza hogy: 1500as paragonja melle mind a 13 slotba be tesz kb kozel 80as szintu gemet. Ami kb ad 5000 main statot, jo gear magas para es gem upgradeval siman meg lesz 20000 main stat.
Na meg season 5tol kezdve ha fix harom honaposak lesznek akkor nagyon huzos lesz mindent ujra elerni ilyen magas szinten. Nekem erre nem lesz idom.Steam profile: https://steamcommunity.com/id/1106198411061984/
-
malacka87
őstag
Van nekem egy új fejes. Reduce the cooldown and increase the damage of Phalanx 54% Hm. Ns 630 voltam, S. meg 735 így lettem 780:-( Azt hittem többet kapok:S
[ Szerkesztve ]
btag:Sveryn#2510 uplay:MoRu_PManiac87 Origin:partymaniac87 World of Warships:partymaniac87 E60 520I
-
malacka87
őstag
Legínyek ptr 2.4 UP.
-
Thrawn
félisten