-
GAMEPOD.hu
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
granini
őstag
válasz Dadan01 #83694 üzenetére
Nagyszeru.. tegnap mi is atom belaggoltunk, mint utobb kiderult a static monkom miatt.. az area dmg-et le tudom venni paragonbol, asszem sloton nincs olyan roll.. pain enhancer nem volt bent.. viszont a life per hit..? Csomoan azt rollolnak a fegyora 10% meg vit helyett hogy az majd eletben tartja oket.. hat akkor most mi..? mondjuk nekem direktben nincs rajt csak paragonbol az is, de komolyan vicc..
Egyebkent tegnapi a pacsi meg a static egyutt laggolt durvan.. a pacsi is tud kicsiket akadni melott berobban az egesz map, es sztem erre jott ra az en staticom, es aketto egyutt fullra megfektette a partyt.. helyenkent meg a wd-nel is durvabb lagg volt..
Mas tapasztalat..? Sarpac, meg aki meg staticozik, ti hogy oldjatok meg a lagott magas GR 4P-ben hmm..?
<CotS> Children of the Skorn Clan | Uplay / Steam: PecoHUN78
Új hozzászólás Aktív témák
- Óra topik
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Futás, futópályák
- Láncfűrész topik
- Vallás
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Precision 5480 14" FHD+ IPS i7-13800H RTX 2000 Ada 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Lian Li UNI FAN SL120 ventilátor szett + vezérlő, fekete
- Samsung Odyssey G3 S27AG32
- Lian Li UNI FAN TL LCD Series ventilátor, 3-as csomag, vezérlővel, 120mm, fekete (12TLLCD3B)
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra. I7 9700 / RTX 2070S / 16GB DDR4 / 500GB SSD + 1TB HDD