Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
-
GAMEPOD.hu
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
chopin42
addikt
tárgytalan
[ Szerkesztve ]
Szakmai kérdések csak a fórumban...
-
SQX_Barto
addikt
Echo-t erdemesebb partiban nyomni, de valoszinuleg egyedul is ki tudsz majd utni egy 125-os Echot. (Partiban azert is jobb, mert nem viszi tulzasba a kulcsot hozza, igy tobben sokat osszedobni jobb)
Ha a masik ket karim keszen lesz, lehet egy wizardot is elinditok kesobb, ki tudja
Ha a "feher porbol" sok lesz, el lehet hasznalni puzzle ringre, mi mentunk igy egy csomo ancient Vaultot.If I were God, just for a day I would be guilty of letting the whole world slip away | Battlenet: bARTO#2309 | Steam: sqxbarto https://www.pathofexile.com/account/view-profile/bAR7O/characters
-
Edge
veterán
Huh ez az új meteoros build nagyon baba, persze a halo of karini ring még nem jött össze azért is írom le ide ezt hogy végre meglegyen
Tetszik ez a pancivá varázsló item, a staffom elsőre perfect rollos lettMost mi a módja a gemezésnek van ez a spec pálya ott érdemes inkább tolni? Azt lehet solozni is vagy esélytelen pl egy 120as gemet kiszedni onnan soloban?
Többékevésbé: éééééééééééé bbb
-
_ocsisajt
őstag
válasz soo277 #115294 üzenetére
Raxx set dungi guideja IK-ra:
https://www.youtube.com/watch?v=CaNWNEGQ_Nc&t=325s
Előtte van az óverjúvtl;dr: ENFP-T :) | proud cat dad ^_^ | Loving ARPGs (only Hardcore mode!) | Epic genre and Psytrance forever! :)
-
_ocsisajt
őstag
Gyerekek, ez tempest rhythm-es balhé eszméletlen béna... Természetesen nem a vörlvájndos vagy a hotás cucc esett ki előszőő... Na majd fog még esni...
[ Szerkesztve ]
tl;dr: ENFP-T :) | proud cat dad ^_^ | Loving ARPGs (only Hardcore mode!) | Epic genre and Psytrance forever! :)
-
-
Daelion
őstag
válasz soo277 #115288 üzenetére
Sajnos nem az első eset, hogy saját baromságom miatt fekszek meg a karimmal de ez így friss 70-en kellemetlen volt. 'töltöttem egy pohár piát utána azt hagytam is a játékot inkább meg elhordtam magam, hogy na megint ügyes vagy te barom'
#115287 _ocsisajt
Köszi! Majd lesz valahogy..Ezt a Echoing Nightmare témát kéne nekem HC-ba erőltetni Wizardal? Csak mert esett már key hozzá.
Nem játszottam azt a Seasont és így utána nézegetve nem tűnik túl barátinak azt nem sok kedvem van 1 augment miatt karit veszteni.
120 környéki már jó lenne csak nem tudom, hogy túl e éli a karim ha eltalál pár dolog ott. 'Full Talba 10-12k all resem van most meg ~1 milla HP/~700k Shield + Unity meg Karini ring is fent van'[ Szerkesztve ]
-
Daelion
őstag
válasz Gawamatsu #115282 üzenetére
Én próbálom azért csinálni őket mert csak 100% soloban játszok és hát normális esetben gyorsabb megcsinálnom 1 challenge riftet mint soloban 1 teljes bounty kört.
Első pár próbára nekem is ilyen 10 másodpercekkel maradt le aztán végére sikerült kb 20 előnnyel. '4:57 az időm'
Sietni kell és 1x sem szabad meghalni persze.
Régen én sokáig Monkot maineltem de ez tényleg borzalom volt, az a skill nélküli Templar is adja.Mondok jobbat, elkezdtem pénteken a seasont HC-ba szokás szerint.
Szép lassan elmásztam 70-ig Wizardal nem siettem és már kezdtem csinálni a szetes gift csomagok gyűjtését.
Már csak act 5 bounty kör volt hátra meg pár apróság, erre én barom ki alt taboltam játékbol zenét váltani és elfelejtettem pauset nyomi azt mire vissza taboltam már nyekk volt a karinak.
Hát mondom oké akkor mára be is fejeztük ezt. 'teljesen én hibám, nagyon felzaklatott mentális állapotban voltam irl gond miatt és nem figyeltem semmire, nem szabadott volna így játszanom HC-t 'Szombaton felhúztam másik Wizardot, szerencsére pár dolog volt elrakva meg volt mati azt gyorsabban ment.
Szerintem IK set dungeon a legkönnyebb, az szinte elsőre master szokott lenni 1 WW buildel IK setbe 1-2 dologgal kiegészítve.
[ Szerkesztve ]
-
_ocsisajt
őstag
válasz Daelion #115281 üzenetére
Fail of the month címet most sztem én húzom be...
Annyira örültem a fejemnek, hogy elsőre behúztam a csellendzsingriftet... Ja igen, azt hittem már 5 elmúlt... Tehát az off...
Aztán elpörögtem 45X paráig, mondom akkor lenyomom a szetdungit. A legkönnyebb amivel ezt masterre szoktam abszolválni az a Natalya... Esküszöm a huszadik után feladtam, ilyen mondom a mesében nincs, mindég max harmadikra megvan!Annyira beidegeltem magamat, hogy SZÓ SZERINT nulláztam a stasht, kari töröl, szórakozz azzal...
Aztán most lenyugodtam és (szó szerint! semmi gem, semmi item, kevés mati, csak paragon) nulláról húzok egy barbot, mert kell a stash...
[ Szerkesztve ]
tl;dr: ENFP-T :) | proud cat dad ^_^ | Loving ARPGs (only Hardcore mode!) | Epic genre and Psytrance forever! :)
-
Daelion
őstag
EU megint kedves kis Challenge riftet kapott.
Pár próba után meglett de ez már kezd feltűnő lenni, hogy valahogy EU kapja ezeket a csodákat. 'Rax is megjegyezte, hogy Blizz mintha utálná EU-t ' -
Daelion
őstag
válasz soo277 #115279 üzenetére
Lodost elég macera játszani amennyire én tudom + össze is kell rakni rendesen.
Én is Wizardozok jelenleg HC-ba sima Tal Meteor buildel ami most divat/meta, eddig bejön meg elég erős is már így elején is. 'mindig is szerettem Tal buildeket csak sajnos ritkán voltak ténylegesen jók de most végre megint használható'[ Szerkesztve ]
-
need
addikt
sziasztok...
A mostani szezonban wizt indítottam... kellene valami bevált ütős bild amivel magas GR-eket lehet majd menni..
D750+Tami 24-70..Nikon 70-200 f/2.8 vrII....Diablo3 Battletag: norennord#2734 Division 2 noren73
-
grimm2015
senior tag
Most nincs is dropba a lyukasztó kocka?
Battlenet: Grimm#22690
-
sto1911
veterán
Hogyan lehet leggyorsabban felhuzni egy seasonal karaktert 70-re? (Nem is ertem miert kell ezzel szivni allandoan, miert nincs egy tok alap lvl 70 karakter mint valaszthato lehetoseg.)
-
savior
őstag
Hello.
Tegnap este megint elovettem a D3-at es eleg jot jatszottam vele. Volt egy nekro a csapatban aki nagyon apritott, es meg is lettem level 70 jo gyorsan.
Barbart inditottam, mert az a kedvencem. WW barbarral lehet ebben a ligaban boldogulni?
Ha van esetleg aktiv PH klan, akkor oda belepnek.https://sites.google.com/view/saviorweboldala/home
-
proci985
MODERÁTOR
válasz SQX_Barto #115267 üzenetére
game designnel nem mukodik.
plusz a rift fishinget nagyon leegyszerusiti. kb latszott D3ban meddig bannoltak rendesen a botokat, azota nincs ertelme leaderboard pushnak az elso 48 ora kivetelevel SCben ha az ember pl dolgozik.
[ Szerkesztve ]
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
SQX_Barto
addikt
válasz malystryx #115266 üzenetére
Bovitmeny, amivel kapsz par extra infot. Igazabol Blizzardnak mar reg meg kellett volna vennie es beraknia a jatekba...
If I were God, just for a day I would be guilty of letting the whole world slip away | Battlenet: bARTO#2309 | Steam: sqxbarto https://www.pathofexile.com/account/view-profile/bAR7O/characters
-
malystryx
senior tag
válasz SQX_Barto #115255 üzenetére
Én nem fogok ilyesmivel élni, de szabad megtudni, mi az a "bővített térkép"?
Amúgy én is gy vagyok vele, ha egyszer engem bannolnak, hasonló lesz a cselekvésem. Ez tetszett, köszi. Azért a videóban amit Raxx mondott hogy a blizz nem nagyon kedveli az EU játékosokat... Nem túl kedves tőlük. -
Daelion
őstag
válasz _ocsisajt #115259 üzenetére
Én nem is ítélkezem, ahogy te játszol igazából kinek ártasz vele..
D3-at én 100% purist ként tolom SSF-be évek óta még numlock trükk sincs/nem is volt.
Viszont D2-be én is trükköztem neten 1-2 évet szal nem tehetem meg, hogy játsszam itt az ártatlant meg magas lóról pofázzak.Na mind 1 jó szezont mindenkinek én is most játszok elég sok idő után megint, meglássuk mire jutok.
Én sem dohányzom de azért bort veszek. 'boltit vagy házit'
Bazzeg keresem hol van a HC Wizard amit rebirtholni kene aztán rájöttem, hogy nincs mert megdöglöttem vele legutóbb és letöröltem..[ Szerkesztve ]
-
reelc
veterán
válasz _ocsisajt #115259 üzenetére
Nem letolás volt, a te pénzed amúgy is.
Csak eszembe jutott, hogy egy kollega mesélte korábban: egy rokona minden konzol cserénél megvette, mert meg kellett vennie újra és újra.
Így összesen háromszor vette meg.A D4-ig már csak kibírja a mostani konzollal.
[ Szerkesztve ]
-
reelc
veterán
Jó szezonkezdést!
Már annyira nem követem a fejleményeket, hogy az előbb láttam meg véletlenül, hogy az van.
-
savior
őstag
Hello.
Mikor indul az uj season?https://sites.google.com/view/saviorweboldala/home
-
SQX_Barto
addikt
válasz _ocsisajt #115254 üzenetére
Sokan toljak ugy, hogy a main acc mellett van egy "okos" acc csak bountyzni. En csak "bovitett terkepet" hasznalok, a tobbi okossagtol elhatarolodom, csak egy accom van es az valoszinuleg meg fog maradni D4-ig (ha engem egyszer ezert kibannolnak, mig a sok botter vigan rohangal, akkor a bnet app helyet is behintem soval es tobbet tolem egy fillert nem fognak latni a budos eletben)
If I were God, just for a day I would be guilty of letting the whole world slip away | Battlenet: bARTO#2309 | Steam: sqxbarto https://www.pathofexile.com/account/view-profile/bAR7O/characters
-
_ocsisajt
őstag
válasz rumkola #115252 üzenetére
Vót a régi accom azt banolták, mert szezonban okoskodtam vele (tudom, fuuj)... Azóta van 2 accom, egy full okosság (tudom fuuuj, amit csak 2-3p-nél játszok manuálisan most már nagyon ritkán), illetve egy tök kezsuööl amivel játszok néha. Egyikben sincs fullon a ládahely.
Az eredeti felhasználási módja az okos accnak az vót, hogy ne egyedül kelljen bantizni meg suppolni esetleg (egyre kevesebb cimbi volt hc-n... Aztán kb 1 maradt... Ő sem ért rá mindég, másnak az idejét nem akarom rabolni ha pauselni kell mondjuk), hanem pörögjön automatán egy dh (vagy suppbarb fordítva) velem, az fele idő... Aztán teljes idős okosság lett (a nem játszós).
[ Szerkesztve ]
-
SQX_Barto
addikt
válasz _ocsisajt #115251 üzenetére
DH teljesen jo
#rumkola: Nem vegtelen, gondolom par seasont kihagyott, elvileg 13 a max, ugy tudom.[ Szerkesztve ]
-
_ocsisajt
őstag
Gondolom ha a ládahelyért rusholok, akkor maradok DH-nál...
Change my mind!tl;dr: ENFP-T :) | proud cat dad ^_^ | Loving ARPGs (only Hardcore mode!) | Epic genre and Psytrance forever! :)
-
_ocsisajt
őstag
válasz soo277 #115249 üzenetére
Jah változatosságnak jó lesz! Játszósba ki is próbálom. Sajnos az ikszpézősfuujokosságoshoz nem jó... Nincs songoku... (Vissza tudják rántani ha baj van és így akár rip is lehet)
-
SQX_Barto
addikt
válasz grimm2015 #115245 üzenetére
Remelem nem kerted el a jutalmat, mert akkor mar nem kaphatod meg szezon kezdeskor...
-
grimm2015
senior tag
-
SQX_Barto
addikt
Ugy nez ki, valtoztatni fogjak a Challenge Riftet.
[link]If I were God, just for a day I would be guilty of letting the whole world slip away | Battlenet: bARTO#2309 | Steam: sqxbarto https://www.pathofexile.com/account/view-profile/bAR7O/characters
-
SQX_Barto
addikt
válasz _ocsisajt #115241 üzenetére
Jol van nem kell menozni a HC szaroddal Majd ha a lag/akarmi elviszi a karit mar nem lesz oszinte a mosolyod
4-es publikon meg lehet oldani majd, de eleg fosnak tunik. Azert az a sok mati nagyon jol jon kezdesnek, szoval vegig fogom szenvedni.If I were God, just for a day I would be guilty of letting the whole world slip away | Battlenet: bARTO#2309 | Steam: sqxbarto https://www.pathofexile.com/account/view-profile/bAR7O/characters
-
_ocsisajt
őstag
-
SQX_Barto
addikt
Jol hangzik, ha mar a videoban azt irja Rax, hogy "Blizzard please change this"
[link]If I were God, just for a day I would be guilty of letting the whole world slip away | Battlenet: bARTO#2309 | Steam: sqxbarto https://www.pathofexile.com/account/view-profile/bAR7O/characters
-
_ocsisajt
őstag
Én szokás szerint megyek a két ládahelyért (okos acc, meg játszós), oszt ennyi, vissza NS.
(ofkorsz SSF HC szintén)[ Szerkesztve ]
-
Daelion
őstag
S27-re sztem én is benézek, utoljára S25-be játszottam 1 karival azóta kb semmit sem és már kicsit hiányom van.
Egész jónak néz ki ez a season theme most kivételesen.
Kap megint egy próbát a Wizard, hátha nem döglik meg megint egy bug/játék hiba miatt mint legutóbb. 'SSF HC szokás szerint'[ Szerkesztve ]
-
savior
őstag
Helló.
Lehet megint elkezdek játszani a D3-al és lenne 1-2 kérdésem.
Van még sok játékos? Könnyű csapatot találni? Van valami jó magyar klán? Mikor jön az új ladder?[ Szerkesztve ]
https://sites.google.com/view/saviorweboldala/home
-
chopin42
addikt
Na tesztelgettem kicsit, magam szerény képességeivel (=dh/wiz a kedvenc, nekro 1 seson volt, barb is). Cuccokat igyekeztem kiforgatni jóra mindnenhol, +500 stat/cucc. 1k paragon körül.
Nekro:
Rathma army of the dead: elsőre lement 100/110, elég könnyen, sosem játszottam a bulidel. Nem lod, szóval könnyebb gearelni. Ha gyakorolnám, kicsit gyorsabb lenne, sebessége közepes elsőre. Jó lesz.+kezdő szett.
Trag'Oul death nova: 127 elsőre, 5 milla hp, tankos, szupererős. Nagyon jó lesz.
Ezen kettő 0 gyakorlással, szóval gyakorlottaknak nagyon jó nekró szezon lehet.
Barb:
Lod hota a Whirlwind powerrel: nekem szenvedős, és mivel lod, kegyetlen gearelni. Nem nagyon barboztam mostanában. 100 könnyen, 110 kicsit szenvedősebben, de gyakorlottaknak jó lehet.
Wrath of the Wastes Whirlwind powerrel: halads, sokkal könnyebb, erőben kb egykutya összességében. Ha választani kéne, ezzel mennék, könnyebb gearelni+kezdő szett.
Dh:
Ugye minden is strafe, ue illetve shadow volt, ue mutishot gyenguska, a shadow impale pedig kicsit cukorka de szupererős. 120 sétálva. Szóval valószínű dh-val kezdek, ue nem olyan tuti, de ahogy kisesik a shadow, kilő majd.
Wiz:
Itt ugye a magic misslesre voltam kíváncsi, a többit nem is próbáltam, szóval firebird: szokás szerint jól indult, majd ugye 50% nerf. Illetve kaptunk egy buffolt mirrorballt, ami nem megy a firebirddel, a szezon végeztével pedig haszontalan lesz. De a 120 így is laza, szóval elég kemény cucc, de sajna nem kezdőszett. Mindenesetre a dh mellett ez lesz, vagy ezzel kezdek és fordítva.
Lod magic missles: t16 szinte verhetetlen, bountyra is top lesz. Egy űber multishot teleporttal.
Gr-re némi tankosítással 90-ig szuperjó (másfél perc), stone of jordan kötelező+minden fire gear, az elementál közül a fire több targetre, a charged blast singlere jobb, 100 esetén egykutya. A cucc agyonforgatva, kifarigcsálva amennyire lehet, 145 fire dmg, 60/400 crit. Szóval mire kész lesz kb vége lesz a szezonnak, de jó kis speedfarmos cucc.Szakmai kérdések csak a fórumban...
-
_ocsisajt
őstag
válasz soo277 #115224 üzenetére
Elitig mit csinálsz?
Ezért is lassabb, mint mondjuk egy GOD dh... Sajnos nem konzisztens a sebesség.Az atomspeed verzió: (10K paragonosat nézd***, 15K-snál már kockában pride van)
https://d3.maxroll.gg/d3planner/396398549***Nem kell effektív hozzá 10K paragon, mivel eleve szoftkorban nyomod, no meg azon lehet még tweakelni kisebb parára.
-
SQX_Barto
addikt
válasz _ocsisajt #115219 üzenetére
En a sima Water Ally-t hasznaltam bountyra is, tok feleslegese az a hibrid baromsag.
-
_ocsisajt
őstag
-
chopin42
addikt
A lod missle wiz nagyon jó lesz bounty/ng-re. gr 90 is megy vele, igaz, elég jó gearbe.
Szakmai kérdések csak a fórumban...
-
Anulu79
addikt
Sziasztok!
Lenne két kérdésem.
1 - ha szezonban inditok egy HC karaktert akkor az ugyan úgy megkapja a szezon dolgokat?
2 - ha törlök egy karaktert akkor a közös ládából törlödnek az általa szerzett dolgok és ezáltal a paragon pontok is amiket a többi karakternek adhattam miatta?Köszi!
-
SQX_Barto
addikt
válasz sith7 #115206 üzenetére
"Getting hit increases your armor by 50%, but reduces your movement speed by 15% and attack speed by 20%. This effect stacks up to 5 times."
Az utes Rad vonatkozik. Ha teged megutnek, kapsz +50% armort, de lelassulsz.
Fokepp Int-es kariknal jo, mivel Intelligence All Resistet ad, es Armor, ami csak gearbol es esetleges Strength/Dexterity cuccokbol jon. (Vicces lenne, ha lenne egy All Resist-es parja, ami a Stregth/Dexterity kariknak jo.)[ Szerkesztve ]
-
sith7
félisten
Ezt próbálom most [link] , de nem igazán értem/látom a kesztyű működését.
"Találjam el .... ", eltalálom az enemyt, meg is hal, de nem mindig adja be, teljesen hektikus számomra, hogy mikor, hogyan működik
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest