Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
-
GAMEPOD.hu
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
granini
őstag
válasz kovsol #81995 üzenetére
Kadala mellett most van olyan lehetoseg is amugy hogy Kinai Kjubban sarga itembol craftolgatsz.. Material igenyes, meg kell hozza az adott fegyver / armor kasztbol is 70-es szintu sarga item, de en pl S4 monkomnak az elejen akartam nagyon a palmos gungo bracert (amugy kesobb esett lootbol..) es craftoltam dobozban, adott jopar Spirit Guardot..
Klantars Furnacse-ra gyurt o meg 2H macekat forge-olt at dobozban, aztan eccercsak beadta neki.. sztem ez jobb chance mint elloni 700-800 shardot es nem kapni semmi. Bracer persze csak 10 BS KAdalanal a fegyok meg valami 75 szal mar az arany.. sztem bracert Kadalazni erdemes, fegyvert inkabb kinai piacrol..
<CotS> Children of the Skorn Clan | Uplay / Steam: PecoHUN78
-
-FreaK-
veterán
Kadala néni adhat Spirit Gaurds monk bracert vagy az csak esni tud?
-
Gorneck
legenda
Tudom...
Most hogy így átfaragtam a skillsort (utáltam, kényelmetlen volt), azt kell mondanom, hogy így gyorsabb, mint HT-vel (klántársnak igaza volt vele). A set nem gyenge boostot ad a hexnek...közelébe se érek HTvel T7 splitbe...csak karit váltok, hisz mindenem van hozzá.Eso kell...főleg magas szinten...mivel itt a fetish nem ad annyi védelmet, mint mondjuk HTnál a necro...szal kicsit törékényebb.
Rendes teambe Eso helyett próbálgattam a Paint, de ahhoz Barbi is kéne...de jelenleg FL-be úgy kell vadásznom embert partyhoz...szal igazán jó 4 fős partyban pecs óta nem voltam...Háááát...
KöpiWD 100+ 65-66 solo és nem sikerült még egy se...pedig úgy olvadnak a mobok/elitek, mint xar...
MaciWD 65-öt szoktam vele erőltetni, de a lag miatt bukom el sorba a rifteket...Szal, hogy mit tud nehéz megmondani...mivel jó rifttel még nem találkoztam...ahol lehozom a GR-t időben.
Gear/Paraszint alapján kéne mennie a 67-68-nak, szerencse alapján 62-öt mentem...de pl az új fegyóval még nem nagyon jutottam be party GRbe... Pedig jó pár napja megvan...
[ Szerkesztve ]
Gorneck#1239
-
Reinhardt
őstag
Igazából nem tudom, hogy az as a fontosabb vagy a setbonusz. AS nem jutott az ékszerekre, ezért próbáltam máshol behozni.
A GoD is ott van, mit használjak a halak helyett?solyomb: van egy másik WH-m azt majd tekergetem. Gemeket cserélem. AS nem fontosabb a chc-nél? Majd nézek valami oldalt breakpoint-hoz.
Köszi szépen.
-
oxox
addikt
válasz Gorneck #81986 üzenetére
T7-re nem kell az uj set a csirke buildhez, siman hasznalhato helltooth-al, nem kell szinte semmit allitani rajta csak berakja fegyvernek+offhandnek manajumat + voodoo helyett hex/angry bird...T7-en olvadnak nekem az elitek splittelve (megvan az uj set is (4ancival), csak nincs kedvem atvarialni az egeszet bounty farm miatt)
itt az en helltooth/csirkesem csak manajuma nincs rajta...
[link]
mint lathato nem is allitottam vissza hex-rol....gyakorlatilag ugyanez manajuma set-el...rohadt gyors vele a bounty farm, csak eliteknel allok meg breath miatt.Gorni amugy mit tud a wd-d soloban? ill. neked bevalt rajta az esoteric gem?
[ Szerkesztve ]
Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838
-
Gorneck
legenda
válasz solyomb #81958 üzenetére
Elmondanám, hogy klántársakkal 2 köpivel se volt gond...nagyon minimális lag volt 68-69-en...full élvezhető volt az egész és kb 1-2 hete full xar az egész...kezdenek beérni a sezlony karik...
Bááár engem jobban nyomaszt, hogy elérsz egy szintet...látod, hogy olvad minden, mellé full szopós mobokról beszélünk és a progress bar csak fehéredik...
Másik hatalmas story, hogy WDvel beléptem egy valag GR-be...ahol voltak maga p szintű emberek kb azonnal léptek is ki... 1 óra után meguntam...Monkkal már jobb volt a helyzet...csak a olyan szintet lőttek be a többiek amit nem bírtak...
(#81933) JSaN: Ne csodálkozz...ez a WD lagoltat a legjobban...már illen trükkök vannak, hogy vedd le az AD-t 0-ra még parat se adj rá, szedd ki a tornádó halat...stbstbstb.
[ Szerkesztve ]
Gorneck#1239
-
oxox
addikt
válasz KubanitoS #81979 üzenetére
nekem az a gem valahogy nem jott at. Az egyik roland crusomon van, es meg igy is harmatgyenge...molten jobban bevallt ..nem is ertem teljesen. blessed shildes crusom gr50+ os, roland ott mar haldoklik...az alap tyuknesz 14millio Vs 29millio...megis a shield bash gyengebb[link] Vs [link]
Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838
-
diegho
nagyúr
válasz Roland861010 #81975 üzenetére
Írok majd, de épp döglődök 2 napja, valami vírustól.
-
Blizz
őstag
Melyik a jobb egy HOTA barbanak?: hellfire amu 97%chd 10%chc 680str though as nails passive vagy 20% fire dmg 100%chd vagy rerrol 10%chc-ra és 708str brawler passive?
ja és ez HC
[ Szerkesztve ]
No mistakes, just happy little accidents
-
KubanitoS
veterán
Hogy ne haljon annyit? Én magam sem értem miként tudnak egyesek 60 fölé menni Simplicity-trapped-gogok párossal. Nálam 55 körül simán van egy-egy kivédhetetlen instant halál pl amikor az exorcistek két kilóméterről elkezdenek lövöldözni és egyhitelnek.
Nothing will stand in our way. I will finish what you started.
-
szmegma
aktív tag
válasz Thrawn #81875 üzenetére
Ezen mar en is gondolkodtam, de mi lehet jobb buff azon a sloton? caltrops? vengeance? (mas nem igazan johet szoba) Sztem pedig az a ~17% a partira tekintettel jobb mint a fent emlitett ketto, mivel azokbol csak en profitalhatok buffot. Ha viszont solo, akkor mar igaz lehet, hogy van jobb valasztas a MfD-nel.
TV: JZ1000
-
solyomb
tag
válasz Reinhardt #81973 üzenetére
Vallasra mehet fetish cooldown helyett szerintem
A WH-t én lehet megnézném 15% poison darttal int helyett
Sapkába inkább mehet life - ha bent van a grave injustice annyira szerintem nem kell a cdr
A chc-t fel kéne vinni 50% felé
Gemekből pedig Simplicity, Trapped, Esoteric, Enforcer és Gogok a sorrend - bár itt erőteljesen kérdéses hogy gogokkal átléped e a breakpointot vagy sem. Én a trappedet és a simplicityt benttartanám és a harmadikat cserélném annak függvényében, hogy mit bir/igényel a karakter[ Szerkesztve ]
-
Roland861010
veterán
válasz CzKaresz81 #81970 üzenetére
Hát nekem simának tűnik.Az ha nem kell a Hpval meg a Furyval foglalkozni csak forgok mint a hülye és a mobok meg halnak körülöttem.
Diegho tényleg ha erőd időd engedi el fogadom a tanácsod milyen buildet használjak
Amúgy meg csapatban Hotas Barbival 53 volt eddig a max de amint látod elég kezdő a buildem meg a szettem! -
oxox
addikt
válasz Reinhardt #81973 üzenetére
aughild bracer nem lenne jobb? ill. nekem piranha helyett grasp of the deadjobban bejott....mas otlet nincs ilyen egy kopi wd! ...jahh farmolj, hogy minden anci legyen tobb otlet tenyleg nincs.
-
Reinhardt
őstag
Valami kopi WD guru ranezne az enyemre?
Mit kene valtoztatni?
F+R masik karirol van, AS ezert nincs rajta, az osszes tobbit meg betortem. WH-n nem volt int, csak talan toads dmg, amivel sokra nem megyek. Gizzard meg azert van mert a simplicity az meg lvl0.
Nem toltam meg vele, otleteket varok. Koszi.[ Szerkesztve ]
-
diegho
nagyúr
válasz Roland861010 #81967 üzenetére
Telefonról nem írok regényt, de minek cota és wotb, ha 2 percenként tudod használni 20 másodpercig? Minek ruthless, amikor 50 alatt alig van hpja a moboknak? Ground stomp megint nem tudom mire jó. Nekem olyan 2-3 perc egy T10 rift.
-
oxox
addikt
válasz kovsol #81952 üzenetére
sajna ez van...nekem is nagyon bejon...kopi wd kevesbe laggol amugy.
viszont ne nyugdijazd, tegyel a kezebe manajuma set-et, es te leszel a bountyk kiralya...kb 2x gyorsabb leszel mint barmi massal.
nekem a legnagyobb laggtengert (akar alacsony szinten is) az impek csinaljak...mikor megolok egy pack-ot, akkor kepregenyre vallt a dolog (ez akkor kellemes, mikor szaladok utannuk, es 2-3 elite pack is bekerul a buliba.) ez kasztol fuggetlen.
[ Szerkesztve ]
-
CzKaresz81
tag
válasz Roland861010 #81960 üzenetére
Szia!
Ne haragudj, hogy ezt mondom ,de ezzel a karival tuti nem "sima" a T10!!! Persze kinek mi a sima De azt tuti, hogy nem úgy mész, hogy vissza se fordulsz 1-1 elitre még egyszer átmenni rajta
-
Edge
veterán
Nem nullázódik a meglévő stack mellett elkezdődik egy új és összeadódik(két archon stack ikon jelenik meg). Na az, az nagyon jó állapot amikor a két buff egyszerre rajtad van.
Mirman: nem mert ahhoz más rollok kellenek a gearre, gyakorlaitlag minden slotra cdr, mert nincs zodiac abban a buildben, majd ha meglesz mégegyszer a gearem anciban akkor esetleg.
[ Szerkesztve ]
Többékevésbé: éééééééééééé bbb
-
emmm
őstag
válasz Vistaboy #81956 üzenetére
Csak egy tipp, amit barbároknál láttam: a whirlind-hez a blood funnel rúna akkor jobb választás lehet, tölti a HP-dat. A fury generáláshoz meg az ancik tökéletesek. A LoH-ot kéne még feltolni és szerintem meg se fog reccenni az életerőd!
(#81964) Edge
Archonon kívül meg addig kapod a felgyűjtött stack-eket, igaz? Az úgy brutál lehet. Ilyenkor amúgy hogy működik? Mikor mész vissza archon-ba, akkor az öv által adott stacket kapod, kvázi nullázódik az összes stack? A Swami-d miatt kérdezem.
(#81966) Mirman
Ez ilyen náci Hydra féle cucc Amerika kapitány módra?
[ Szerkesztve ]
-
Edge
veterán
Sztem fasza, archonon kívül olyan 5-7 másodpercig vagyok... majd csinálok vidit róla, mondjuk egy t10 rift runt.
Rengeteg cucc kell hozzá nem egyszerű felépíteni, azt is meg kell érteni hogy cdr kell a gearre, én is fogok még pakolni a karimra amint lehet, mert a cél nem csak az hogy archonban legyél hanem az archonban megszerzett stackből amit a swami kitol még 20 secig a következő archonba kerüléskor még legyen belőle. Ez az egymásra csúsztatása a buffnak nagyon op tud lenni.[ Szerkesztve ]
-
Edge
veterán
válasz Vistaboy #81956 üzenetére
A leg reroll recit használd a cube-ban, nekem min. 2.-ra 3.-ra rendre ancira pörgette amit akartam kb. (kivéve kesztyű, de ami nem késik...), a karim már a kesztyű kivételével full anciban van:
Archina
ami rajtam van abból 4 db leg rerollal lett anci(fegyó,cipő,chest,vállas).Többékevésbé: éééééééééééé bbb
-
diegho
nagyúr
válasz Roland861010 #81960 üzenetére
Mi értelme a T10 bounty-nak? T7 ugyanannyi matit ad, ráadásul ezek a skillek eléggé elcseszettek az itemekhez viszonyítva.
-
Vistaboy
veterán
Sziasztok. Kellene egy kis segítség a barbárommal kapcsolatban. A korábban adott ötletek, meg a játék közben kapott tanácsok alapján eszközöltem pár módosítást rajta, így lassan kezd formát ölteni. Épp tegnap sikerült egy GR40-et lenyomni, viszonylag simán, azonban T9 alatt még mindig szenvedek, mintha nem lenne elég a karakterem védelme.
A képet a GR40 RG harc alatt lőttem, ezen látszik, milyen statjaim vannak harc közben buffokkal. Nekem ez így elsőre nem tűnik rossznak, mégis valamiért T9 alatt továbbra sem tudok Bountykat nyomni, mert elég hirtelen veszítem el a HP-t egy-egy elit vagy bossfight alatt.
Kérdés: Mit tudnék tenni, hogy valamivel nagyobb védelmem legyen? A sebzést sem ártana mondjuk növelni, mert még mindig nem tudtam a Slayer achit megszerezni, hiába tudok T8 alatt riftezni viszonylag könnyen, 5 perc alatt esélyem sincs végigmenni rajta... pedig jó lenne már ez az achi...
Köszi előre is a segítséget.
Ui.: Ezekből a Bul-Kathos kardokból hogy lehetne végre ancit szerezni? Már vagy két tucatnyi esett és mellette ugyanennyit készítettem Cube-bal, mégsem adja be...
[ Szerkesztve ]
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
Mirman
őstag
Szar az egész úgy ahogy van. Vicc hogy egy hack and slashben nem a relfexeid , meg az esett cuccok limitálják hogy mit tudsz elérni hanem a server oldali lagg. De a nyakamat rá teszem hogy ha nem a 100 trillió és satöbbi kis számokkal dolgoznának hanem maximum az 1-2 milliárdos savban akkor megoldanak az egesz problémát. Már csak azért is mert ekkora szamok 32biten is elférnek míg a tobbihez 64bit kell. Ez logikusan felezne a memória igényt a számításoknál.
[ Szerkesztve ]
-
T. M.
aktív tag
válasz Mirman #81950 üzenetére
Sokszor wd nélkül is kegyetlen lagg van. Ma többször is buktuk a 60-at négyesben, mert szó szerint megállt a kép minden nagyobb tömegnél, főleg ha elit is volt még hozzá.
Meg én úgy veszem észre, ha a monk bepacsizza a tömeget, azt se szereti a game. Vagy nem tudom mi van, nem értek a monkhoz, lehet nem az tehet róla. Tiszta olyan, mint a kriptában régen, de könyörgöm, ott tízszer ennyi mob volt... -
kovsol
titán
válasz Mirman #81950 üzenetére
Pedig tök tetszik ez a class. Na mind1 akkor nyugdíjazom, úgyis csak egy délutánom van benne, bár már a set megvan. Most mentem egyet a barbárral GR55 az meglett már soloban vele, de akartam mellé egy teljesen más karaktert is, azért csináltam a WD-t.
May the Force be with you!
-
Mirman
őstag
válasz kovsol #81949 üzenetére
Elnézést , arra akartam célozni hogy a WD-ből a Heltooth szinte teljesen játszhatatlan magas GR-ben a lagg miatt . Mind1 hogy maci / nem maci . Köpi Wd-vel nem tudom sikerült e lényegi változást elérni , viszont ahogy hallottam a többieket ez is laggolgat. Erre aakrtam utalni az előbb hogy ha lagg mentes Wd buildet szeretnél akkor valami másik classt kéne keresni nem buildet.
-
pain4u
csendes tag
Mind a két build működik.
-
anddrew
tag
Valaki?
π
-
anddrew
tag
udv valaki ma vagy penteken fel tudna nekem lvl70 huzni egy monkot?
π
-
tibee77
őstag
Sräcok be kellett älljak a sorba, en is csinältam egy barbärt.. Egy kerdes, csak a hota müködik az ik settel vagy van eselye a seismic-nek is?(persze 60+-ba ertem)
poe:https://www.pathofexile.com/account/view-profile/slicchabib/characters Poe 2 IGN: sadge_campaign_player
-
Yummy
tag
Emberek aki esetleg laptopon jatszik, milyen vas kell ala, hogy elvezheto legyen legalabb medium mellett?
Az en notim i3 370m, 4gb ram, 540m 1gb de minden lowon es minden kikapcsolva is akadozik es rosszul megy mint allat( lehet azert mert mar melegszik mint atom, es 90fok korul mozog terheles alatt, nem tudom ez okozhatja e)Integralt kartyaval meg borzalmasabb. Egyebkent is megerett a cserere, de milyen gep kellene neki amin gond nelkul menne? Vagy aki notin jatszik mondana velemenyt? -
rumkola
nagyúr
Sziasztok!
Szeretnék egy S4 Huntert kipróbálni, segítene valaki felhúzni 70-re? Köszi. -
kovsol
titán
-
Reinhardt
őstag
Jo, hat t10 uberre hc-n en is ugy mentem ha elpukkanok, akkor ott volt egy Ancestor's Grace, Pauldrons of the Skeleton King, The Burning Axe of Sankis es egy Stormshield bekeszitve az inventoryba gyors cserere
[ Szerkesztve ]
-
Edge
veterán
-
oxox
addikt
válasz Reinhardt #81932 üzenetére
t10-re olyan karakterrel szoktam menni (ill. minden szintre), ahol splittelve sem halok (persze HC), de ezek utan a mapok nagy reszeben gyakorlatilag tok mindegy kik a tobbiek, legtobbszor olyan a rift mint valami versenyfutas, hogy ki kaszabolja le hamarabb a kov elitet..szerintem is pub idealis gear beszerzesre
-
JSaN
addikt
válasz Gorneck #81885 üzenetére
En se tudom hogy csinalnak 60 felet solo dokik gr-t. Csodalom hogy az s4 gr62 hogy csinaltam meg 1 hete, napok ota probalom a gr 63-64 es egyszeruen szet lagolom magam, megjelenik az elso pack es be all a kep, es ezt minden packnal el jatsza 10 meterenkent, pedig 64 siman bent van mert megcsinaltam fel es 1 perc tulfutassal.
En aciddal megyek mert bar van anci maci szet is de nekem a maci nem fekszik, acid kenyelmesebb. karakterem nekem most egyelore technikai okok miatt megalt a tudomany, talan 2.4 vagy blizzconon okosabbak leszunk, addig nyomom a sup+xp dokit, de ha sokaig vacakolnak lehet epitek egy uj kopit.[ Szerkesztve ]
Steam profile: https://steamcommunity.com/id/1106198411061984/
-
Reinhardt
őstag
válasz Dinasti #81928 üzenetére
Ha csak most lettél 70 akkor nincs nagyon build, próbálj ráállni a védelemre, minél hamarabb lecserélni a sárga cuccaid legendaryra, mindegy milyen, több védelmet ad. És addig becsatlakozni magas torment szintre (ahol még életben maradsz) amíg találsz olyan partyt ahonnan nem dobnak ki/megtűrnek. Public rift. Így elég hamar összejöhet vmelyik set amire már lehet építeni. Ha szerencséd van még dobálnak is cuccokat, barbár elég népszerű.
Tudom vannak akik gusztustalannak tartják amit most leírtam, de így lehet legegyszerűbben felgearezni magad. És felesleges buildekről beszélni amíg nagyrészt sárga cuccokban rohangálsz.Prokxy: nem azt mondom, hogy gyere HC, csak azt, hogy SC-n nem akar esni amivel nem latolgatnám szét a csapatot. De este rátok nézek.
[ Szerkesztve ]
-
prokxy
veterán
válasz Reinhardt #81915 üzenetére
HC-n nem fogom tolni, szóval tessék visszajönni SC-be! Azt, h lagolsz, GR60-on még elviselhető, ma este szeretettel várunk, SuppMonk van+Kormi és én.
#81919) Smite: LperFury kell, nekem a fegyón nincs, sajnos, pótoltam passzívból.
#81920) Edge: kösz!
Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
Dinasti
senior tag
Üdv! Ma lett 70es a barbárom összeállítottam neki 1 buildet bár kb annyit értek hozzá mint.... szóval nem sokat Valaki vetne rá 1 pillantást,hogy ilyen alap cuccokhoz jó ez ez vagy vmit kellene módositanom. Gf ből (nem nevetni) 11es-t tudtam letolni. Előre is köszönöm ha valaki tud segíteni. Ő
[ Szerkesztve ]
-
pain4u
csendes tag
Véleményetekre lennék kiváncsi.
Sajnos GR 57-nél teljesen elfogyok soloban.Fejesbe Diamondott szoktam használni.
War Cry helyett Ignore Paint használok Iron Hide rúnával.http://eu.battle.net/d3/en/profile/pain4u-2657/hero/43580432
[ Szerkesztve ]
-
Smite
tag
válasz kökény #81923 üzenetére
Nem gond, szívesen olvasok véleményeket
Season barbáral elakadtam kicsit. Eddig ww-vel toltam, azzal 51 ment le max, tegnap rápakoltam a Hotás cuccokat és nyomtam egy próba TX riftet és estem keltem vele soloban. Hozzáteszem eddig összesen 1 unitym esett öszvissz... De azt hiszem ma visszapakolom a ww geart, mert azzal stabilabban ment a solo. Ott mondjuk meg egy 6seces Cassius nem akar kiesni pedig kb. 200 paragonnyi szint alatt csak övbe toltam a shardot, de most úgy vagyok vele, hogy Kadala bekaphatja, uppolom a köveket amíg tudom, aztán majd kiesik ami kell, a shardot meg inkább anci setre költöm.[ Szerkesztve ]
-
kökény
aktív tag
válasz Joezyka #81917 üzenetére
Ő lesz az igen, még csíra, de 65 mentem vele 4 fősben és nem én voltam a gyenge pont
Kell még rá vita kis CDR, kis life reg, Anci itt is jól jön természetesen.
Ebből indultam ki: http://www.diablofans.com/builds/57533-quin69-gr74-healing-monk-group-only
De én nem használom a blinding flasht, hanem a Crippling wavet az generálja nekem a spiritet, ha kifogynék, ezért nekem majd a dragon fegyó kell, mystic allies csizma megvan, az is megy rá, szóval lehet variálgatni rendesen én nekem nagyon bejön, nagyon sokat bír, de ha nem figyelsz insta halál.
Azért az,h összehúzza és az IS alatt ad 30 dmg+ és -55% dmg red-t az fun tud lenni Tegnap SS barbi, akire IS nem is hatott, mert ő messzebbről tolja mégis élvezte, hogy zúzhatja az összehúzott tömeget. -
Jazz
veterán
válasz Amartus #81918 üzenetére
Mert crit-re tölti vissza az AP-det. De attól függ milyen skill-t használsz.
Bubis wizz-nél kérdéses melyik a jobb, mert ha ott nem használsz meteor showert, akkor alig crittelsz.
Ha jól tudom a bubi sebzését befolyásolja minden, chc, cd, as....viszont soha nem crittel, csak sec-enként sebzi szépen "fehér" dmg-el a mobokat, ergo önmagában az nem tölti az AP-t.
(#81920) Edge: megelőztél.
Ha tiwster+AW-val mész, akkor ugye kiesik a meteor, vagy hydra. Ez esetben két dolog van ami crittel: a 8sec-es "tal"-meteor, meg a twister, mindkettő elhanyagolható. Ez esetben is inkább apoc mint cost reduction?
A fenti (harmadik bekezdés) megállja a helyét szerinted? Így működik?[ Szerkesztve ]
free your mind
-
Edge
veterán
válasz Amartus #81918 üzenetére
Mert delrasha buildben mindig van egy skill ami arcane power zabáló a buildben és ha critelsz akkor visszatölti az ap-t anélkül jóeséllyel állandóan kifogynál.
prokxy : gz
Reinhardt: miért milyen karival nem kell rohanni speed riftben? a nyugger tempó már kihalt
[ Szerkesztve ]
-
Joezyka
senior tag
válasz kökény #81911 üzenetére
az a kobra gyerek, az a healer / support monk? Csak mert ha megunom ezt a robbantgatós monkot, akkor majd ki akarok próbálni minden mást is amire van lehetőség.
Ha valaki tudna felsorolva pár típus buildet (linkkel) azt megköszönném. (pl, healer, support, meg ami létezik még és használható is s4-ben. köszi
Ha szép nem vagy, hülye ne legyél!
-
JohnyLong
csendes tag
Sziasztok! Pár napja kezdtem a játékot szóval túl sok tapasztalatom nincs bár folyamatosan olvasom az infókat. Olyan gondom lenne hogy witch dokim most lett lvl 70,de nem igazán bírja a gyűrődést. Valami nagyon kezdő gearhez tudna ajánlani valaki 1 buildet? Előre is köszönöm!
-
prokxy
veterán
válasz kökény #81911 üzenetére
A rift borzalom kacskaringós volt, rengeteg idő elment a futkározással, meg a zsákutcákkal, egy pókos barlangot vagy egy nagyobb helyszínt bead, akkor a 70 benne van. Na meg persze nem speedes pylon kell a tömegnél, mint ennél!
Igen, S4, most ezt toljuk.Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
kökény
aktív tag
válasz Reinhardt #81908 üzenetére
Persze, értem én az meg már a ló túlsó oldala, azért én ettől kicsit felkészültebb vagyok,tudom,h mit ad a setbónusz, értem,hogy a cuccok mire hatnak, stb... de nem vagyok az az analizálgatós fajta
Múltkor kidobtam egy furnacet, mondja a srác,h neki ez nem kell, mert hotás fegyó a menő, mondom, de kockába esetleg legpower kiszakít, válasz jah oké, akkor kell -
Reinhardt
őstag
válasz kökény #81904 üzenetére
Nem igazan erre gondoltam en se, hogy hol vannak a breakpointok meg ilyesmi.
De tegnap toltam publicon egz sraccal, plvl150 korul volt, es ugy nezett ki, hogy vkik osszedobaltak mar neki a teljes helltooth settet, ra is kerdeztem nala, hogy miert nincs beallitva neki a Wall of Death?
A valasz az volt, Az mi, jo az nekem?, mondom neki, hogy olvassa mar el, hogy mi a 3. bonusz a setten. Azt mondta, hogy mar ugy megszokta azt amit most hasznal, hogy nem akar valtoztani, nem fer be neki/nem akar valtoztatni. Volt ott kutya/fetish/garga/macsak, sztem a kockaban is a bow volt a holloval...
Masik, volt egy leecher varazslo t10-en, folyton meghalt, de nem dobtuk ki, mert igy is minden riftet letoltunk 3-4 perc korul, mondom neki, hogy legalabb hasznaljon Dominance-ot, o meg azt mondta, hogy ne okoskodjak, ha esett volna mar hasznalna...Edge: Nem lehet vele lootolni, futni kell...
prokxy: 4P GR68 pipa
Hol a proof, meglett idore?
Szep kritek.[ Szerkesztve ]
-
wukodlak
aktív tag
válasz DioRobber #81886 üzenetére
Szia,Amit most látni az csak egy kis próba volt,hogy működik a kettő együtt.Valójában full HOTA-val megyek ahogy kell,csak lgt dammal ami stunnol,ezért is van benn kockában a parthan defenders,na és azzal nemtudok feljebb jutni,de megpróbálom akkor a fire ágat.Köszönöm.
Dio3 Battletag:Wukodlak#2377
-
Edge
veterán
Archon wiz nsben felejtős, nincs fazula öv és az kell és kész.
Reinhardt: én már megszoktam és egyre jobb. Ha a kötelező itemeken túl legalább 3 vagy több sloton van cdr akkor elég sokszor fogsz overleapelni vagyis mielőtt lejárna a 100+ archon stack újra archonba kerülsz és az új stackek hozzáadódnak az előzőhöz na akkor buli van és iszony damot tol, persze anci cuccok nem ártanak ehhez.
Még mielőtt vki kérdené solo grezni majd 500+ felett de leginkább 600+ felett fogok, addig fejlesztgetem a karit.
és btw jelenleg az archon wiz solo gr 69-nél jár ami sztem nagyon jó eredmény és a napokban érték el a hf passzív exploit hotfix után ráadásul. De az tény hogy kevesen játszanak vele vagy nehéz összeszedni hozzá a cuccokat vagy tényleg nehéz vele gamelni, mert ami greket itt mutogattok season 60+ eredményeket top 1000re se elég azoknál a kasztoknál míg wizzel egy gr 60 már top 300-ba jutáshoz elég. (és itt jön be az oxox hogy NS-be még mindig top 100-ban vagyok a gr 60 eredménnyel delrashaval és sehol sincs a közelbe se ott archon wiz, egyszerűen az s4 öv mandatory item)Gorni: ja ok, ez így van sajna
[ Szerkesztve ]
-
kökény
aktív tag
Dettó ugyanez vagyok, nem is írom el mégegyszer, nyilván valamennyi ragad rám a fórumokról, de ilyen tervező meg "előrelátó" progikba nem exportálgatom a karimat, lemásolom a nagyokat és hajrá, engem az visz előre ,h egyre jobb cuccokat találni, nagyobb GR-et menni, csapatban ölni a RG-t.
Csakis fun, semmi más.
TV-ből nappaliban téma: esélyem sincs, gyerekszobában a sarokban eljátszogathatok Néha asszonka bejön "már megint unalmas vagy" felhördüléssel adja tudtomra,h azonnal fejezzem be
Nem érti, amikor próbálom ecsetelni,h nem tudok azonnal menni, mert GR-t nyomunk csapatban időre.
Aranyos amúgy elkap 1-1 szófoszlányt, amit a gyerekkel beszélünk, neki a raekors az Lékörs szett (úgy van értelme ugyebár) meg Thaton 26GR-zik Gyerek nálam is véletlenül betört egy furnacet, na azt a fegyónevet anya is megjegyezte -
oxox
addikt
válasz Reinhardt #81901 üzenetére
kerdezted
es irtam, hogy tul sok ujdonsag van (meg mindig) ami miatt nem lenne idegrendszerem a nullarol gyujtogetni..
tegnap pl Adm-nek lattam az uj barbarjat, es igen tetszetos volt, csakmost tenyleg azokkal kene foglalkoznom ami van (pedig elmondasa szerint nem topos cuccok vannak rajta), ill. belefutottam publicon ket magyar sracba (valami horda klan), es az egyiknek a monkja tetszett meg (pont egy monk, es egy barbi fer meg bele a slotjaimba)tehat most van eleg dolog ami lekot benne (pl. megkene csinalni az archonos wizz-t, a masiknak kene valami normalis fegyver, hogy lvl50 kompatibilis legyen...meg a dh-imat is rendbe kene szedni)...emelett, hogy meg kavicsot is gyujtenem kelljen....
inkabb gyere nonszezonra, ha karaktert kell huzni nem gond, ha talalok cuccot megkapod....
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest