Hirdetés
Legfrissebb anyagok
GAMEPOD.hu témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
-
GAMEPOD.hu
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
jenő45
tag
Üdvözletem kaptam eggy ujjabb üzenetet de nemjutok vele semmire a fordító meg baromságokat ir na most ezzel arra jutottam hogy köszöni hogy felvettem vele a kapcsolatot a zárolt diabló 3 accountommal kapcsolatba és hogy valamit ismét küldjek el neki de mit?
Greetings,
Thank you for contacting us regarding your locked Diablo III account.
Please reply to this ticket with another picture of your ID, but this time please make sure you have the full card of the picture.
I hope this clarifies the issue for you.
Best regards,
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hardcore café
- Kerékpársportok
- One mobilszolgáltatások
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- DUNE médialejátszók topicja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- VoLTE/VoWiFi
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Új GAMER félgép - MSI B450M-A Pro Max II + Ryzen 5 5600 + TeamGroup 2x16GB DDR4 3200MHz
- 2017 CTO iMac 27" 5K - i7 4,2 GHz, 32 GB RAM, 512 GB SSD, Radeon Pro 580, Magic Mouse+ Numpad Keyb.
- Új GAMER félgép - ASRock B450 PRO4 + Ryzen 5 5600X + TeamGroup 2x16GB DDR4 3200MHz
- MSI RTX 2070 Super
- PlayStation 2 Slim
Új ingyenes hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5520 - i5-11GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest