-
GAMEPOD.hu
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
jenő45
tag
válasz sunnymarcell #16541 üzenetére
jah bocs én irtam el nem heal hanem life
-
jenő45
tag
Dh-t mennyire érdemes damage-ra tolni még ha a heal rovására is megy?
-
jenő45
tag
van receptem a kovácsnak de alredy know van kiirva rá és nem engedi betenni ez mit jelent vagy mit kell csinálni hozzá?
-
jenő45
tag
-
jenő45
tag
Üdvözletem kaptam eggy ujjabb üzenetet de nemjutok vele semmire a fordító meg baromságokat ir na most ezzel arra jutottam hogy köszöni hogy felvettem vele a kapcsolatot a zárolt diabló 3 accountommal kapcsolatba és hogy valamit ismét küldjek el neki de mit?
Greetings,
Thank you for contacting us regarding your locked Diablo III account.
Please reply to this ticket with another picture of your ID, but this time please make sure you have the full card of the picture.
I hope this clarifies the issue for you.
Best regards,
[ Szerkesztve ]
-
jenő45
tag
válasz Sirandrish #13950 üzenetére
minden normális és valamirevaló regisztrációnál emailban kiküldik a regisztrált adatokat amit visszaellenőrizhetsz és utánna küldöd vissza a hitelesítő emailt nehogy már a végén énlegyek a blizzardért és ne a blizzard értem mert ezen besirok már ha 14500 ft -ért kitud adni valamit amiből eggy deka se az enyém még véletlenül sem akkor a megoldások is olyanok legyenek hogy mindez játszható is legyen..
-
-
jenő45
tag
válasz Sirandrish #13919 üzenetére
Igen a blizzard főként a hibás mert kérdezem én mit veszel te meg?
-
jenő45
tag
köszi télleg mindenki nagyon segítőkész nagyobb gondodotok nelegyen a világon hogy kinek mennyit sebez a karija hány monster killje van és egyebek...
-
jenő45
tag
válasz jenő45 #13809 üzenetére
na szóval a kérdés honnan tudhatnám meg hogy mit adtam meg jelszóemlékeztetőbe(ami eggy baromság hogy ezt kéri és nem a jelszót) ha a battlenet accuntomba nemtudok belépni (mert ugye zárolva van) és a másik nagy baromság ugye hogy emailba sem küldte ki a regisztrációkor megadott adatokat..)
mindez nagyon szép karácsonyi ajándék volt tőlük eggy szaros videókari cseréje után zároltak.. -
jenő45
tag
üdvözletem!!
Volna egy gondom karácsony előtt 2 nappal megkaptam a Diablo 3 játékot 1 napot tudtam vele játszani és zárolták az accomat nagyon rendesek kérdésem mit lehet ezzel csinálni [moderálva] a kukába vagy van valami megoldás?
[ Módosította: radi8tor ]
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Tudományos Pandémia Klub
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Path of Exile 2
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Hálózatokról alaposan
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen processzort vegyek?
- További aktív témák...