Hirdetés
-
GAMEPOD
Magyar Discord Szerver
Új hozzászólás Aktív témák
-
nesh_019
senior tag
Nektek is akad a térkép nézet? Nálam még az egy hiba de nem mindig csinálja.
-
proci985
MODERÁTOR
fel ora 1.50 gyorsteszt, ket level50 karakter alapjan:
a ruhabetetes itemizacio kapott egy totalis overhault:
- a ruhak kaptak egy nerfet. legendary max 1-2 slot a jelenleg 3-4 helyett. epicnel a hatar ugyanennyi (rareben nem vagyok biztos). nem lehet szabadon betetezni a ruhakat, pl crit chance betet mar csak arcba mehet, sebesseg pedig csak labbelibe.
- a crit buildek (ertsd 100% crit chance, 200-350 crit damage) nem mukodnek. ez jo, mert eddig max szinten kb 100% crit chance + legendary short circuit volt a megoldas, jellemzoen a problem solver / moron labe / psalm harmas barmelyikevel. az erre alapulo buildek mind mennek a kukaba.
- van cserebe egy csomo uj ruhabetet. mitigationt meg nem teljesen ertem mit csinal, de erdekesnek tunik.
- armadillot szinten a negyedere nerfeltek. cserebe a legendary armor skin implant kapott egy massziv buffot (es megint van ertelme hasznalni).
- ezzel parhuzamosan a crafting ag lehet kevesbe lesz fontos, de itt annyira melyen nyultak bele a jatekba, hogy azert erre meg nem vennek mergetaz ellenfelek (pacifica alapjan) meg lettek erositve (vagy V lett nerfelve):
- level 50en erre szukseg volt, valahol level40 korul a jatek kb atment trivialisba legnehezebb fokon is. most valamennyivel jobb a helyzetskill overhaul. elso ranezesre par skill jellemzoen par vonalon lett upgradelve, de az ordog a reszletekben lakozik. gyakorlatilag a cool es a ninjutsu (korabban stealth), valamint a body erintett
- cool kapott egy updatet es 20as szinten kapott meg egy cheat deathet az eddigi melle. viszont mukodesre kapott nemi eleg massziv nerfet.
- stealthnel a kesek ugy nez ki (vegre) mukodni fognak
- body jelentosen nerfelve lett, foleg a health regen resz.skill quality of life:
- blades meg mindig nagyon nehezen szintezheto
- nem ad vegtelen staminat a berserk mod, ezzel gyakorlatilag kivegeztek az egyetlen mukodo ertelmes megoldast az athletics szintezesere. nem volt idom tesztelni, hogy esetleg mi mukodik helyette
- annihillation mar nem skillezodik olyan orult szinten, mint eddig
- quickhack cooldownok erezhetoen megnottek (de van megoldas ruhabetettel). volt egy perk ami eleg brutalisan tulmukodott, ez mar kulturaltabb.
- eladasi araknal valami balance volt, a legendary Ashura eladasi ara kb 30%al csokkent, kb az eddigi 35os szint kornyeki craft eladasi arara. ez igazabol aprosag, mert a veteli arak is csokkentek.fegyver overhaul:
- tech fegyverekkel mar lenyegesen kevesbe latni at a falon. gyakorlatilag a Commrade's hammer es Breakthrough innentol niche fegyverre valt (ha nem tudsz pingelni).
- crit chance es damage nagyon durvan vissza lett folytva mindenen (ami nem is baj, mert kb az osszes top build erre alapult)
- LMG dam kapott egy nagy buffot, fogjuk ra, hogy hasznalhatonak tunik
- monowire mukodik ahogy kell, kb valaha eloszoruj dialogusok
- es smsek. meg lakas. meg jarmuvel. meg fegyverek. meg javult AI. meg jobban is fut.buildek tekinteteben valoszinuleg marad az assault es a hacker endgamere:
- hacker: 20 int, 20 cool, 18 tech, 10 body, 3 reflex. mivel a crit chancet nem lehet maxolni, ezert legendary quickhackhoz high pellett vagy gyors fegyver kell, pl a Headsman vagy a Ba Xing. assault riflek es skippy kiesnek.
- assault: 16 body, 14 reflex, 20 cool, 3 int, 18 tech. gyakorlatilag jatekstilusra nagyon nincs valtozas. azt leszamitva, hogy mivel nem lehet a critet maxolni, ezert van ertelme a berserk es sandevistan modoknak, mivel a legendary short circuit mar nem kotelezo.
- (?) non-tech: 20 int, 20 cool, 3 tech, 16 body, 12 reflex. ebben nagyon nem vagyok biztos.
lehetseges egy olyan helyzet is, hogy 12es tech eleg, ugy hacker buildek mehetnek 16 bodyig. -
jonnyjoker01
veterán
Na én is elkezdtem egy új mentést, rögtön az első dolog ami szembetűnő volt hogy jobban megeszi szegény procimat a játék a fejlesztett AI miatt. A populációt visszavettem médiumra, így bír most kb olyan erdeményekkel, mint 1.31-en high-on. Viszont tényleg nagyon jó hogy picit felpofozták, sokkal realisztikusabb hatása van a városnak. GPU szempontjából viszont az új AMD Fidelity tech is tök jó még alacsony hardveren is, jobb eredményeket produkál mint a dinamikus felbontás skálázás amit ezelőtt használtam, cserébe még jobban is néz ki (1080p ultrawide). Benchmarkban szépen belőttem a játékot, egy pár beállítást fel is tudtam húzni a korábbiakhoz képest, 64 fps average jött ki szóval bőven jó szvsz.
Néhány észrevétel pár óra alatt:
- szerintem több kék voice line is van a sztoriban, nem esküszök meg rá, de egy pár opció olyan volt mintha sosem hallottam volna őket (lehet hogy csak rosszul emlékszek)
- nincs duplikált npc mostmár az utcákon, viszont duplikált kocsikat (tömegesen) láttam sajnos
- vannak új NPC dialógusok, ezek viszont biztos. Azokra gondolok amikor random sétálsz az utcán és beszélgetnek egymással mások. Már a megabuildingben láttam párat ami tényleg tuti nem volt eddig benne a játékban. Egyenlőre úgy tűnik nekem hogy csak ott vannak újak ahova a sztori vezet, a városban bóklászás közben nem nagyon láttam új párbeszédeket, szituációkat
- vezetés sokkal jobb, legszembetűnőbb akkor volt amikor először felmentem egy járdára a felfüggesztés miatt, nem olyan statikus az autó mint ezelőtt. Még szokni kell azért (főleg modok után), de tetszetős.
- dobókés valami iszonyatosan jó móka, nagyon fluid. Az új mentésem buildje Katana + dobókés huszár lesz.
- jelentősen kevesebb loot van mindehol, még nem tudom hogy jó-e vagy sem. Papíron jó, mert kevesebb időt kell eltölteni lootolással, nincs őrjítő mennyiségű figyelemelterelés, viszont nem úgy vettem észre hogy kompenzálva lenne értékben. Ugyanannyi értéket ad egy-egy container mint ezelőtt, csak kevesebb van belőlük. Többet kell még játszanom vele, hogy kitapasztaljam milyen hatással van a "gazdaságra".
- a lifepath specifikus prologue végén hosszabb lett a cutscene és végre nem olyan statikus, több hangeffekt van közben. Persze még mindig jobb lenne, ha ténylegesen játszhatnánk
- Vannak új katana finisher animációk
- a karakter mozgását javították, ezerszer jobb érzés ugrálni, futni stb... Kb fél óráig csak "platformereztem", épületeket másztam lábszár cyberware nélkül, sokkal jobb érzés. Pontosabbnak érződik nekem az irányítás. Biztos hogy sokat fogok még ezzel szórakozni.
- bugok terén konkrétan én még semmivel nem találkoztam, de tényleg. Remélem ez marad a későbbiekben isBiztosan letolok még egy végigjátszást ezzel a patch-el, főleg az új voice line-os sejtésem miatt. 800 megával nőtt a hangfájlok .archive-ja, úgyhogy lehet nem a memóriámmal van a baj
[forrás]
-
Ovisbig
tag
Sziasztok!
Négy napja nem jártam erre és már 150 nem olvasott hsz,ezt most mind nem fogom végigolvasni, elég ha annyit elárultok, hogy érdemes emiatt az 1.5-ös frissítés miatt újrakezdenem a játékot? (A mérete alapján tudhat valamit, ha jól láttam 44 Gb?
)
-
Fitzgerald
veterán
Nem tudom, lehet hogy csak haluzom, mert már régen játszottam a játékkal, de helyenként mintha a különféle helyszínek akusztikája is más lenne mint korábban, mintha jobbak lennének a hangok, immerzívebb lenne az egész...
-
McW1
tag
Még nem sokat tudtam nézelődni, de úgy tűnik csekély 15 hónap alatt talán tényleg ráncba szedték a játékot; textúrák, árnyékok jók (nem villognak), látótávolság (draw distance) jelentősen nőtt, dlss quality is szép éles végre, nem az a mosottas sz@r, ami volt.
Játékmenetbeli változásokat még nem volt módom megtapasztalni.
Ha a nagyobb dlc-ket frankón összerakják, talán jó lesz ez...
-
PuMbA
titán
válasz
nesh_019 #25480 üzenetére
Ray tracing gépigénye nőtt, ezért kevesebb fps:
"Ray traced shadows have been tweaked. Previously they only worked for the light from the sun, which was only outdoors. Now it works for all light sources everywhere, which is why the performance has gone down."
Úgy látom, hogy másfél év után akkor ma tényleg kiadták rendes állapotban a gémet. Egy csekély 1,5 évnyi fejlesztés hiányzott. Lehet nekiállok.
-
muxi-muxi
senior tag
Jelentem a nomád vonalon az a misszió, amikor megtalálod a régi kocsidat, javítva lett. A peccsel már működik, eddig nálam nem volt a szeméttelepen a kocsi, most meg ott vigyorog. Na vééégre... Azért a letámasztott mocim csak nem akar a helyéről elmozdulni, ez a bug megmaradt.
Villogó textúrák, derékig elsüllyedt emberek a flaszteron azért még mindig vannak
-
válasz
HUN_Sector #25486 üzenetére
Steam automatikusan frissítette 17:40-kor.
-
CJ4567
nagyúr
válasz
HUN_Sector #25486 üzenetére
Steam, GOG, Epic.
-
tibaimp
nagyúr
most próbáltam ki, simán 2 órát elszarakodtam vele
.
Első benyomás alapján, még PC-n is sokkal szebb lett a játék, élesebbek a textúrák, pedig eddig is csoda szép volt, de most.
Valóban az erőforrás igénye megnőtt, de nem sokkal, Jorus kollégánál valami más bibi lesz, szerintem.
Vannak új fényreklámok,
lehet cigizni az egyik megvett lakásban, meg a karakter átrajzolni, amit meg is tettem.
10-es Test kell a nagy távcsöveshez, amit beszívtam, mert csak 6-ot tettem rá... -
CJ4567
nagyúr
válasz
HUN_Sector #25481 üzenetére
Már pár órája kint van a patch.
-
válasz
nesh_019 #25480 üzenetére
A plusz grafikai beállításokkal még jobban be lehet lőni a grafikát, akinek FPS kell, az is megtalálja a számításait, akinek szebb grafika, az is. Az ilyen videóknak meg ezer és egy okból nem volt, nincs és nem lesz létjogosultsága. De nyugodtan lehet kattingatni rájuk, azért készítik és keresik betegre rajta magukat az ilyenek...
Eddig nagyon tetszik a patch, nálam eddig semmi bug nincs... csak a nem működő MOD-okat siratom...
-
HUN_Sector
őstag
Hogy patcheltétek le windowsra ha ki se jött elvileg rá?
-
nesh_019
senior tag
[link] kár hogy rosszabbul fut az új 1.5 patchel mint az 1.31 patchel pcn.
-
Fitzgerald
veterán
Na, a natív FSR igen jó lett, örvendetes.
Még a Lossless Scaling-es megoldásnál is jobb valamivel, és most már ugye a HUD is skálázódik.
1440p ultrán (csak motion blur van kikapcsolva, illetve RT off), a játék benchmarkjával így néznek ki a dolgok:FSR off: average 56 fps, minimum 35 fps, maximum 74 fps
FSR on (ultra quality): average 82 fps, minimum 47 fps, maximum 112 fpsA minőségbeli különbség nagyon minimális FSR off és FSR ultra quality között.
6700 XT, 5800x, 2x8GB 3800MHz DDR4.
Én néztem 2 órája is egy összehasonlító videót, ott meg ugyanúgy futott az 1.5 mint az 1.31...
Mindenesetre most már van FSR is, nem csak DLSS. -
tray86
tag
Azert nalam ment nerf a 40. szintu karakteremre rendesen
Baromi regota fejlesztett par ruham ritkasagi szintet rontott, legendaryrol epic-re, epic-rol kekre, kekrol zoldre es ezen felul a socketek szama is csokkent... 4 socketes legendary item 2 socketes lett..
Az oke, hogy legendary itembe lehet csak legendary mod-ot tenni (ezt nyilvan az elejetol fogva igy kellett volna), csak epp igy az 50% crit chance-es, 200% crit damage-es karakter leesett 25% cc-re es 63% cd-re.Egyebkent nagyon jo a peccs, ez igy jelent volna meg sztem a 2020-as ev jateka cim siman meglett volna.
-
Valaki majd írja meg, milyen lett a patch, érdemes-e újra kezdeni a játékot. Vannak aktivitások a játékban már? Mini games?
-
muxi-muxi
senior tag
Pöttyet morcos vagyok, h Series S-re nincs RT. Azt mondjuk aláírom, h nem bírná, de most 62 gigányi salakot húzott le a netről. Nem értem, h akkor most mit is kellett ennyit ftrengeni a nextgen peccsen, ha egyszer csak performance módot kapok. Oké-oké a játékmenetben, az inventoryban satöbbiben lesznek nagyobbacska változások, de most akkor is felhúztam magam.
Szerencsére van azért PC-m is, 3080-assal, szóval van min fingatni a grafikai csúszkákat -
Bib
őstag
Kezdő cyberpunkosként kb 25 órácskámmal, most újra sok minden megváltozott ezzel a patch-el. Nekem eddig nem volt hiba, de most mintha csúnyább lenne picit, de majd rájövök miért vagy csak azért tűnik úgy mert most először esett az eső
Amúgy nem gondoltam volna hogy ez ennyire jó game.
-
HUN_Sector
őstag
Epic gamesen belül egyelőre nincs mód patchelni....
-
válasz
nincsnév007 #25466 üzenetére
Igen, több téren változtak, gondolom pluszba megkaptuk a lehetőséget, hogy akkor már "ingyen" átspecelt magadat ennek megfelelően.
-
válasz
nincsnév007 #25466 üzenetére
Persze, nem gondolom, hogy ez hiba, csak így most egy 100+ órás karakterrel nem annyira van kedvem új skill rendszerrel ismerkedni. Lehet indítok egy új karit...
-
Grafikai beállításokat jól összekutyulta, azt nem árt csekkolni. Elvette az összes eddig kiosztott skill pontom, és nem tudom használni a sniperem, mert az eddigi 6-os body helyett 10-es kell hozzá.
Ismerkedünk.
-
válasz
st3v3np3t3r #25421 üzenetére
Jah, hogy ráadásul laptopról beszélünk...
Hát az teljesen más történet, ott valami komoly probléma lehet... -
jonnyjoker01
veterán
Hát egy darabig szerintem nem fog működni semmilyen mod
Nekem az volt a problémám sok ideig hogy a Gog galaxy nem tudta lehozni a frissítést valamiért úgyhogy még nem sikerült játszanom. Most már csorog lefele, de nem használja ki az egész gigabitet
Sebaj addig végig tudom olvasni a changelogot
-
Köszi szépen az infót, így már elindul rendben.
Mondjuk elég durván bezuhant az FPS, jelenleg kb diavetítés, ami eddig 60 FPS-en volt. Benchmark 2 FPS-sel megy.
Minden erőforrás közben kb alapon ketyeg, kivéve a GPU által használt memória értékét, mert az 100%-ra ki van terhelve, mind a 10 GB használatban van a benchmark alatt. Ilyet se láttam még eddig nagyon...
Asszem várok én még pár napot, amíg ezt kireszelik. -
edari
őstag
Ezt próbálta az akinek nem indul?
[link] -
nincsnév007
addikt
ps4-re letöltöttem a frissitést, behelyezem a lemezt erre azt írja a gép hogy az adatok sérültek és telepítsem újra. Remek.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
- = Zk = - #25452 üzenetére
Nálam Linux alatt is térdelt, pedig eddig faszán ment. Most patcheli magát W10 alatt, hátha ott nem térdel...
-
Vesa
Topikgazda
válasz
Fitzgerald #25426 üzenetére
Én nem hiszek ebben, nincs túl sok -illetve nincs semmi- átfedés az említett játékok és a CP között. Hiába nagy cím, ha más a stílus.
-
ForRedGlory
félisten
Lehet tesztelni a vasakat.
PC-SPECIFIC: Added a benchmark mode. You can find it in Settings > Run Benchmark
-
Kíváncsi vagyok, modokra hogy reagál a játék a patch után. Megnéztem, Indulásnál letérdel.
-
rdt89
addikt
Ahogy mentem az új épület felé, a játék kifagyott, a Series X ki is kapcsolt, eddig ilyen nem volt. 1.5 patch
-
D.R.O.
tag
ÚÚÚÚÚú skacok! Már háromszor végigvittem ezelőtt. 1.5-el jöhet a negyedik!
-
Alpi.
addikt
-
looser
addikt
"Aggressive crowd behavior: certain NPC archetypes can and will enter combat with the player when provoked by aiming, shooting or fighting."
Jól hangzik
Nekem nincs fent a GOG Galaxy, szóval innen tájékozódom, mikor jön a patch :-) Mondjuk már van 3 acsi, amit csak azzal tudnék megnézni, de miután nem hivatalosan kezdtem el játszani, esetleg ciki lenne, ha a kliens jelezné, hogy több játékóra van már a vásárlás előttről...ez egyébként elképzelhető?
-
Alpi.
addikt
Na, végre valami rendes csomag !
-
nincsnév007
addikt
series s-en is nagyobb lett a forgalom, meg több npc van?
-
tibaimp
nagyúr
Hoppá, mit szúrtam ki
:
"Extended romances with Panam, Kerry, River and Judy by adding new messages and interactions." -
proci985
MODERÁTOR
[link] patch notes 1.5
nem teljes, apro bugfixeket hanyagoltak mert igy is eleg nagy
-
sittes79
addikt
Szóval megjelent a játék végre.
-
CJ4567
nagyúr
-
tibaimp
nagyúr
válasz
Fitzgerald #25433 üzenetére
Ha jól látom, nekem a Steam már be is tette, egy 43GB-os frissítést!
Na!!
-
nubreed
veterán
válasz
Fitzgerald #25433 üzenetére
Ez honnan? Vagy valamiről lemaradtam? Lement a nagy bejelentés?
szerk: megtaláltam a live streamet, már lassan másfél órája megy.
-
Fitzgerald
veterán
Tehát lesz újradolgozott skill/perk rendszer, járműkezelés, bérelhető, dekorálható lakások, pár új fegyver/attachment, megváltoztathatjuk a külsőnket a lakásokban lévő tükörnél, jobb crowd, enemy illetve autós AI, FidelityFX FSR. Ezeket emelték ki a streamben.
Azt is kiemelték, hogy lesz egy csomó változás ami a changelogban sem lesz benne, hanem azt akarják hogy mi fedezzük fel ezeket.
Azért ez már legalább valami, első valódi update.Tölthető is.Ezek voltak a főbb dolgok amik elhangzottak a streamben. Logot remélem kirakták már, mindjárt meg is nézem mi van még.
-
rdt89
addikt
Kereken 1700kor tényleg jött a patch, 62.9gb SX-en, alig várom milyen lett
-
nincsnév007
addikt
DLC-k ről még mindig semmi hír?
-
freeknight
őstag
Nincs nagy változás, de kb ennyit is várhattunk. Talán valami raytracing mintha lenne az esti jelenetekben, de olyan gyenge RT képességei vannak a "nextgen" konzoloknak, hogy side-by-side összehasonlító videó nélkül kb lehetetlen megmondani a különbséget.
Viszont van forgalom és maxra van húzva az NPC-k száma is, a PS4-es verzióban (így jelenleg a PS5-ön is) teljesen üresek az utcák, ez mindenképpen pozitívum. -
wjbhbdux
veterán
Ma jön a nextgen update. legalábbis konzolokon lesz vmi, ez csak xbox tweet alapján. meg ingyen próba is. [link]
-
Fitzgerald
veterán
válasz
nubreed #25424 üzenetére
Dark Souls pl. annyira rétegjáték, hogy közel 30 millió fogyott eddig a sorozatból.
Total War-ból meg cirka 40 millió.
Ezek nagyon nagy címek.
Nyilván egy Total War a konzolosokat nem fogja különösebben izgatni, mert PC only cím.
Én inkább arról beszélek, hogy a nagy gaming media outletek, meg a mindenféle csiribirik, influenszerek is ezekkel a progikkal lesznek elfoglalva a következő időszakban.
Nagyon mozgalmas két hét lesz, nem biztos hogy jutna elég figyelem az új Cyberpunk update-nek, ha egyáltalán figyelemre érdemes lesz.Ja hogy ez laptop? Akkor nincs itt semmi látnivaló szerintem. Egy laptop VGA-nál/procinál a desktop megfelelőjéhez képest még nyugodtan levonhatsz egy minimum 30%-ot a teljesítményből.
-
válasz
st3v3np3t3r #25421 üzenetére
Nem akarlak elkeseríteni, de nekem anno egy i5-9300H + 1660Ti kombóval tudtam max grafikán kisajtolni 65-70 fps-t. Pedig az a videókártya szinte tekintetben jobb mint a 3050.
Sajnos a CP eléggé GPU függő játék, főleg GPU memória tekintetében.
Szvsz ez a 3050-es széria semmi másról nem szól, csak az emberek lehúzásáról. Sz@rt adják el jó áron.
-
nubreed
veterán
válasz
Fitzgerald #25412 üzenetére
Az Elden Ring szvsz erősen réget játék, a soulslike játékok mindig is azok voltak, ez pont nem fog elvonni akkora figyelmet, hiába open world(ish). RTS játékok szintén nem vonzanak közel sem akkora közönséget mint mondjuk egy új COD, így a Warhammer 3 sem. Az új Horizon talán több embert vonz, bár az első rész után én biztos nem fogom erre pazarolni az időmet már, nekem elég sok minden nem tetszett úgy összeségében a játékban.
-
R7-4800H/16GB DDR4/m.2 ssd…
alig pár dolog van közepesre állítva(árnyékok a lehető legkisebben vannak)Ellia: Azért egy R7-4800H+RTX3050-nek 4GB-al többet kéne bírnia mint egy R7-3700U+Vega10 IGP osztott 1GB-al… Kb. jelenleg majdnem egy szinten meg…
Pl. a WatchDogs Legion érezhetően jobban fut éppen közepes beállításon, abban 30-50fps simán megvan a 3050-nel, ment az Vega10-zel is, 15-25fps között…
A The Division 2 Vega10-zel full minimumban FHD-ben 15-25fps, 3050-nel meg közepesen 80-100fps, maxon 30-60fps… -
proci985
MODERÁTOR
válasz
st3v3np3t3r #25414 üzenetére
Az beállításfuggo ám, nálam az 5700xtvel is be tud esni 35 fpsig. Mondjuk 1440p very high/ultran (RT off), meg jellemzően ott ahol nagy a tömeg. Badlandsban az éjszaka közepén van 70fps, de az kb a best case
A 3050 meg nem egy erőmű
-
Fitzgerald
veterán
válasz
Lossless Scaling nevű progi gyakorlatilag FSR, akár 60-70+ %-ot is gyorsulhatsz vele minimális minőségvesztéssel. A HUD-ot, menüt nyilván nem skálázza, de ha valakinek hurka vga-ja vannak, annak jól jöhet. A játékban is megtalálható FidelityFX CAS-nél azért egy nagyságrenddel jobb képminőségben és teljestményben is.
Nekem most a 6700 XT mellé nem igazán kell, de azért kipróbáltam még decemberben hogy Cyberpunkban mennyit hoz, nem keveset.
Tavaszi AMD driverben már benne lesz az FSR, bármely játékhoz lehet majd használni.
Gondolom nvidia is készül majd valami hasonlóval. -
HUN_Sector
őstag
Gtx 1650 superrel, 16 gb rammal és ryzen 1600-os procival, full hd high grafikán játszom folyékonyan. Ott valami gixer lesz nálad.
-
Ellia
addikt
válasz
Azért a 3050-tol csodat ne várj, a 4gb-os verzió nyers erőben 980-as szint, a 8gb-os pedig sima 1070 környékén alakul (persze a modernebb architektúra javíthat rajta).
-
válasz
Milyen CPU és háttér mellett és milyen beállításokkal?
RTX nélkül 1080p-ben egy 5600X / i5-11400 prociszint mellett SSD-ről vinnie kellene a 60FPS-t röci nélkül.
Pláne, hogy még jöhet a DSSL is...Szóval élek a gyanúval, hogy inkább a beállításokra kellene több figyelmet szentelni...
-
-
Fitzgerald
veterán
Szerintem a 28.-i héten, vagy még később várható csak az update. Három nagy launch is van/lesz február 24.-ig (Horizon Forbidden West, TW: Warhammer III, Elden Ring), nyilván ezek viszik el a játékosvilág figyelmét, nem lenne okos dolog március eleje előtt kitolni.
Persze csak ha tényleg valamiféle soft relaunchról van szó az érdemi javítások/változtatások kapcsán (most a next-gen update-en túl), és nem egy ilyen 1.2-höz hasonló kamuról. -
d3tox1c
senior tag
válasz
proci985 #25410 üzenetére
Persze, ezt nem is azért irtam.
Csak nekem egy kicsit a távolabbi reszek olyan mosottas, fakó, vagy nem is tudom milyen.
De valószínű a gyenge kártya miatt(rtx3060),vagy valami képi, hdr, passz beállítás miatt.
Konzolról váltottam pc-re,még szokni kell a jót :) .
De tény,egyik legszebb játék amivel eddig játszottam. -
proci985
MODERÁTOR
válasz
jonnyjoker01 #25406 üzenetére
kb jelenleg a legyszebb jatek az egeszet nezve.
kimaxolva meg kb a 3090 is beterdel alatta
-
muxi-muxi
senior tag
válasz
Evil Snowman #25402 üzenetére
A nextgen konzolokban sajna AMD-féle raytrace-képes VGA van, emiatt a teljesítményük látványosan gyíkpuki az NVidia megoldásaihoz képest. Szóval ha RTX peccset kapunk (Series X, PS5 - szerintem a Series S nem fog), akkor diafilm plusz 240p. Maximumnak 1080p/30 FPS-t tartok, szerintem lesznek anyázások az alacsony képkockaszámok miatt.
NE LEGYEN IGAZAM. -
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
jonnyjoker01 #25406 üzenetére
Hogy már 1080P-re is kelljen a 250K-s vga, ne csak 1440P-re.
-
d3tox1c
senior tag
Mi pc-sek is kapunk remélem valami kis grafikai tuningot még, meg mellék küldetéseket, de egy új sztori is jöhet :p
És remélem újra rezegni fog a kontrollerem..... -
tibaimp
nagyúr
válasz
Evil Snowman #25402 üzenetére
Értem, köszi.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hivatalos oldal:
Cyberpunk.net
Hivatalos fórum:
forums.cdprojektred.com
Hivatalos Twitter fiók:
@CyberpunkGame
Hivatalos Youtube csatorna:
@CyberpunkGame
Összefoglaló a világról és a háttérről:
Cyberpunk, Chippin In
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- OLED monitor topic
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Synology NAS
- Hálózati / IP kamera
- Lexus, Toyota topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest