Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyuri27
félisten
válasz
phanzetomox #4498 üzenetére
Jó lett volna a kövi versenyt már egy új mapon tartani.
Rég játszottunk együtt mester.
-
phanzetomox
őstag
ollie : Várható a közeljövőben megint verseny ?
, ( természetesen az új lapokkal együtt )
-
Gyuri27
félisten
válasz
ChromeX #4493 üzenetére
De akkor egy rangban voltunk papa.
Djuree: hol szedtem össze? Hát nyomtunk néhány unrankedet és megvallom elvert. Még akkor is mikor tudtam milyen lapjai és taktikája van.
Aztán úgy hozta az élet, hogy unrankedeztünk párát. Ment a dolog. Aztán írtam neki go to top200. Így lett.
Amúgy jobbak is lehetnénk, de sajna neki rossz az angolja. Nekem meg nincs is angolom. -
RexpecT
addikt
Nah ma is nyomtam 2 pvp -t 1 win 1 loss.Firetől kikaptam Shadowot megvertem,pedig Lost Grigorija volt
.
-
Djuree
félisten
faszaaa ez a frost. frost mage elkalapál minden small unitsot ha van mellette még 1 közelharci egység. mindet eldönti, meg sem tudnak mozdulni
fel is adta a srác 5 percen alatt, látta hogy sansztalan, 1 frost mage megüti
persze tapasztalt játékossal nehezebb lett volna... -
zalika
tag
válasz
phanzetomox #4486 üzenetére
Zalikax
De most eppen a Dirt2-ot telepitem,ugyhogy csak kesobb leszek ingame
-
zalika
tag
válasz
Gyuri27 #4484 üzenetére
De nem ertem hogy miert csak a nature-t nerfelik??
Arra nem gondolnak hogy sok ember nature-t hasznal
Mondjuk nekem mind1 mert engemet ez a sok nerf nem erint,igaz hogy naturos vok de pvp-ben az ellensegek 95%-at igyis legyozom.(Amiota mar eleg jol ertem a jatekot csak egy legend nyirt ki).
Amugy szerintemis pvp-ben inkabb a tudas szamit mintsem a jobbnal jobb lapok
-
Gyuri27
félisten
Mert igazságtalan volt.
De mondom megint, hogy a legjobban sírókat bármikor, bárhol szétcsapom.Ott van pl Feagul (top 20-s 1v1-s játékos) akivel volt szerencsém játszani még a nerf előtt. Leütött mint Steve Wonder a hamutartót. Tehát aki tud játszani annak a nature cc nem volt akadály. Aki meg nem tud azt a butitott cc-l is megetetik.
De a legjobb példa erre mint mondtam a sirtak a burrower miatt, a lyrish miatt és most a deep miatt. Mindet nerfelték!!!
-
Gyuri27
félisten
A deep előtt meg burrower rush volt a sirás tárgya. Az előtt meg a lyrish rush.
Én meg azt mondom, pvp-ben az első orbon kell nagyon a ballansz. T2-t3-nál meg már az ember tehetsége szerint alakul a mecs. A deep lehet hogy erős, sőt biztos. De az orbok, welek leszedésére a liláknak is és a pirosaknak is megvan a maga lapja. De még a frostnak is adott. Shadow fönix, firedancer, fire stalker, vileblood, lost shade, lost dancer, mountaineer, wareagle stb.A cc miatt sirni meg kb olyan mint ha frost pajzs miatt sirnék, vagy a fire támadó spelek miatt.
Immár elmondhatom, hogy (2v2-ben a top200 tagjaként), hogy a deep one lószart nem ér ha az ember nem tudja használni. De ez igaz minden más lapra is. Erős volt a deep igen. Viszont megvan ellene a módszer. Aki nem találja az ne játszon és még inkább ne sirjon nerf miatt.
Murder3: a nerfelt cc-vel is bármikor beütök egy harvit vagy grigorit. Tehát a noobok mehetnek sírni megint, hogy nerfeljék a naturét mert még mindig lelehet ütni ezt a fantasztikus két lapot.
-
zalika
tag
Csakhogy ti azert mar eleg sokat jatszottatok,de a jatekban a legtobb noob...
Amugy meg olyan mondja nekem hogy a harvester nem jo akinek van egy s minden nap hasznalja -
zalika
tag
Haverom is hasznal harvestert,ugyhogy elso kezbol lattam hogy mire kepes es hat egy par shadow phoenix-el megspekelve +egy par erosites rea es 2 orbon tarol...
Sztem keves olyan tapasztalt jatekos van aki kinyir 2 orbon egy harvit,foleg hogy ugyhallottam hogy a twilight curse-t is nerfeltek
-
Rankerz
senior tag
Ha igazi balnace -ot akarnak az első lépés a PvE és PvP lapok elválasztása. Pölö hamár úgyis erőltetik ezt az affinity dolgot ,az egyik aff PvE re jó és másik PvP re fejlesztési módot.
Így a buff és nerf csak PvE illetve csak PvP játékmeneten változtatna, anyagilag sem szívnánk annyit. -
Murder3
addikt
de a harvi 300 power a deep meg jóval kevesebb és a naturénak ott van a breedig grounds is.
4457: nem a kiegyensúlyzásról beszélek arról h ha nerfelenk vmi akkor az nem jó eggyeseknek ha meg nem akkor meg nem akkor meg az nem jó.
határt kell szabni h mit lehet és mit nem a játékos úgyis a játékosoknak midn1 max megtanulnak más stílusba játszani mint eddig.
másik meg ezeket azért csinálják h azok a közepesen gyenge játékoksok ne hagyják abba a játékot.
Mert a PVE előbb utóbb megunják map hiányába ha meg azt lássák h pvp-be eséylük nincs a cc-sek ellen pl akkor előbb utóbb megunják a pvp-t is.És ezek a játékosok vannak többségbe és érthető h a phenomic nem akarja elveszteni a játékosait.
mert akkor a bf-nek lehúznák a rolót.... -
Simid
senior tag
Egyetértek veled, teljesen jó elképzelés. Csak azért van pár dolog amiben néhányan képtelenek objektíven gondolkodni.
Azt tudtad, hogy a Deep One-t a top játékosok túlnyomó többsége szerint túlzottan erős? Nem tudok persze pontos statisztikát mondani, de igen gyakran olvasom a fórumokat, nézem a replayeket és azt látom, hogy legjobbak között már-már ciki használni ezt a lapot. Lenézik a "gyorsan második orbot építek és rusholok deep one-nal" taktikát, mert nagyon sok játékos ezzel került magasabb rangra és nem a játéktudása alapján.
És azt tudtad, hogy bár az eredeti CC nerf-fel sokan nem értettek egyet, éppen emiatt többek között top játékosok is ajánlották a diminishing rendszer bevezetését (más játékok mintájára)? Mert ez is jól nyomon követhető a fórumokon.
Én összességében jónak tartom a változtatásokat (bár a linked fire-t azért nem igazán értem), részben azért mert sok nálam sokkal jobb és tapasztaltabb játékos is jónak tartja, részben azért mert saját szerény tapasztalataim alapján is hasznosak. Mondom mindezt úgy, hogy nekem is van maxra UPolt Deep One-om amit nem 100BFPért vettem (hanem 500ért) és úgy, hogy gyakorlatilag az összes értékes lapom nature vagy ahhoz kapcsolódik (enlighttal használt egyéb színűek).
Szóval azok a bizonyos "síros gyenge-közepes" játékosok lehet, hogy nem is a hivatalos fórumon írogatók, hanem sokszor mi magunk vagyunk
(remélem ezzel nem bántok meg senkit, nem az a célom).
-
Djuree
félisten
valaki este nem tud majd segíteni insane god advanceden? nagyon nehéz, és ha csak beállok valaki ismeretlenhez akkor tuti kikapunk. olyan kéne lehetőleg aki jól ismeri a pályát. én azt csinálom amit mond, meg olyan lapokat viszek
-
Egyetértek. Tegnap este pl. azért nem tudtunk megcsinálni egy 9 diff-es random pályát, mert nem tudtunk segíteni annak a játékosnak CC-vel, akit már az elején witch-ek támadtak (1 orbon), mivel a CC-t annyira szétnerfelték, hogy gyakorlatilag az első spell után használhatatlan. És szinte biztos, hogy jópár expert pálya már közel lehetetlen kategóriába került e miatt.
-
hajsza
aktív tag
válasz
Murder3 #4456 üzenetére
"egyik sem baxxa szét a játékot csak ez a foylamatos mindnekienk baja van vmivel felfogás."
Hmm, néztél ma tükörbe?
Én úgy látom, hogy a fő gond az, hogy a gyenge-közepes játékosok, akik bizonyos taktikák ellen nem tudnak mit kezdeni, elkezdik az általuk utált taktikákhoz használt kártyák nerf-jét kérni. És mivel ők a hangadók, ki tudják harcolni, amit akarnak. Szerintem a Phenomic akkor járna el a legjobban, ha a top50 (de ez a szám tetszőlegesen módosítható) játékosok közül válogatna ki tesztereket és az ő reakcióik alapján finomítanának a kártyák képességein. Ez win-win szituáció lenne, mert olyanok tesztelnének, akik úgy is szívesen játszanak, tapasztalatuk miatt pedig valódi egyensúlyt lehetne a kártyák között elérni. Persze csak annyira, amennyire a játék stílusa miatt egyensúly létezhet, mivel a nagy kártyaszám kombináció miatt sosem lehet tökéletes egyensúlyt elérni.
-
-
Milyen lett a BF a LS után?
-
Murder3
addikt
az a baj nagyon sokat figyelnek a communityra.
ok h kell de ez már sok.Úgyis midig bajuk lesz.
mindenért sírnak.Most h a cc-t nerfelték azért ha nem akkor azé h nerfeljék,
a linked fire miatt megint sírnak h az elbassza nekekik a játékot.
(Nem elég h ott csücsül egy enlighment ami miatt mások is sírhatnának h az ő színükbe is kellLOL)
akkor most azé h a spirit ship sokkal erősebb mint a battleship akkor már azé h buffolák fel a battleshipet.
istenem így mi értelem van az egész card game marhaságnak?
áááá igaz h kell nerfleni és buffolnid e nem mindent meg ha kijön egy új lap ami jobb a réginél akkor a régit rögtön erősíteni....egyik sem baxxa szét a játékot csak ez a foylamatos mindnekienk baja van vmivel felfogás.
Phenomicnak a talpára kéne állni és nem össze vissza változtatni mindnet.
-
Murder3
addikt
amúgy miylen má a töltőképernyőbn a lost horror és a lost dragon is ott dízseleg de se hírük se hamvuk.
Amúgy a másik nem tudom h én h mondhatok ilyet de a lost spirit ship elég OP
meg a launcher se semmi 55 power de kb az eggyik legjobb torony
ennél már csak a necroblaster erőteljesebb 3 orb 100 powerért.
csak azzal nem lehet FoF-el védekezni.a képessége meg hab a tortán.
csak pár ls lapom van de már így is nagyon adják, ha még megtoldanám egy bahirral meg warlordalvigil kéne ami tök jól feltartana minden t meg a wanderer ami meg jó spawn unit
az is jó bad harvest advanceden a 2 stonekin lordot és aaz eggyik gun position lepustítottam t1-t2-es egységekkel szimpla spawn attackala lost spellekről mi a véleményetek illetve a shadow kapta ezt a beffaliont ez cask pvp-re jó?
UI: a worldbreaker alázz de nagyon
-
Lost souls kártya lista
New ones at launch day
protector's seal
cluster explosion
twilight pestilence
infernal chain
lost evocation
forest's vim
Burrow ritual
befallen's cruse
revenant's blessing
glaciation
global warmingLits of cards in beta
Dryad
Icefang Raptor
Firesworn
Wardens Sigil
Stranglehold
Twilight Bombard
Deep One
Vileblood
Pyromaniac
Knight of Chaos
Slaver
Deathglide
Lost Reave
Lost Shade
Lost Dancer
Lost Wandere
Lost Converter
Lost Launcher
Willzappe
Twilight Curse
Twilight Minions
Dying Breed
Fleshbender
Evocators Woe
Mutating Maniac
Necroblaste
Northland Drake
Architects's Call
Satanael
Sun Reaver
Abyssal Warde
Lost Vigi
Lost Banestone
Lost Disruptor
Lost Grigor
Sylvan Gate
Santa Claus
Twilight Creeper
Batariel
Ironclad
Ice Age
Grim Bahi
Green Peace
Hatecaster
Skycatcher
Incubator
Kobold Inc
Nightshade Plant
Lost Warlord
Lost Spirit Ship
Volcano -
Gyuri27
félisten
Nem nem nyugodtam meg. Mert ezért, hogy menjen a game majd 2000 bft be kelett ruháznom (hogy mik ezek a lapok? aki pvp-ik velem megtudja) . Meg mind mondtam, könnyed, laza game már nincs. Hanem nagyon oda kell koncentrálni. 2-3 mecs teljesen lemerit agyilag. Ugyanis mikor jön a Vigil, meg a Grigori nem egyszerű a dolog.
De minden lost elleni gyözelem tripla öröm. Meg mikor a 2-3 grigori és 2 vigil beütése után írja, hogy csesszem meg és hogy a pokol tüzén égjen a paklim büszkeség tölt el.
PowerBuldog: sajnálhatod, hogy abba hagytad.
-
Gyuri27
félisten
válasz
phanzetomox #4446 üzenetére
Ugyanmá. Hát arra nem volt idő annyi ujdonság és egyedi lap jött ki.
Más: A Lost Vigil, de egy ocsmány lap. Pffujj.
Játszottam 3 unrankedet. Mind a három a nagy slágerrel Shadow-lostal volt. Hála a magasságosnak mindhármat Vigilestől, Grigoristól lenyomta. Pedig mind egy rangban és kb egy deck levelben volt velem.
Szóval ha az ember nagyon oda koncentrál és összeszed némi tapasztalatot lost ügyben meg lehet ezeket verni. -
Djuree
félisten
mapok tényleg jöhetnének. nem kell egy nagy tudomány hozzá
pár hét alatt meglenne 20 jó map...
pvp map is jöhetne....3v3, 4v4
meg menü upgrade. lehessen keresni buyout price alapján is pl. -
phanzetomox
őstag
felnem tudom fogni, hogy az ízetlen fejlesztők mi a fenének nem tudják megcsinálni a trade menüt több kártyásra..... lehetne 20 kártyának hely...
-
Djuree
félisten
senkit nem érdekel?
holnap jönnek a drágaságok
ezt nem hagyhatom ki -
Djuree
félisten
jó ez a lost souls. a hajójuk nagyon durva, 8 hőkövetős rakétát lő ki, egyszerre több célpontot is lő. ÉS NINCS LASSÍTVA
építem a lost souls paklimfrost-al kiegészítve. avatar of frost is legyőzhetetlen...egy baj van hogy a frostnak nincs 1 orbos swift egysége, ez viszont nagy baj
-
Rankerz
senior tag
Glaciation (fire affinity) Guns of lyr re van kitalálva,nagyon jó))
Gondolkoztam hogy összerakok egy lost soul decket ,de kicsit nehézkes felupgradelni mindet tokenől..nem tudom mit gondoltak a fejlesztők .. -
ChromeX
addikt
most sok sok uj stori mapot akarok látni és szeirntem mindenki van már elég lap... jöhetnek a jobbnál jobb mapok, amugy ha nem adnak ki sürgösen ujjakat nagyon nagy baj lesz szerintem..
-
pachito
őstag
Juhé! Most vettem egy grim bahirt, nature aff.-vel 500-ért
Illetve nether warpot, szintén nature 100-ért. Igencsak ugrálnak az árak.
-
Juliano
tag
az új edition uppjai szét lettek szórva térképekre? Vagy csak tokenekből szerezhetjük be őket?
-
Rankerz
senior tag
válasz
Murder3 #4426 üzenetére
nem mondtam hogy a leggyengébb lesz(egyébként szerintem pure fire "képviseli "azt a helyet pveben),csak azt hogy a kulcsfontosságú ,mellesleg igen drága lapot/kombót csapták szét.
tudom hogy a nature/frost dominált pve ben de valljuk be mind a nature és frost frakciók ütő lapjai drágák. (egy firedancer promo annyi mint egy wheel of gifts,ami ugye a pure fire kulcslapja)ha értékük csökken az igen komoly pénzvesztesség a játékosoknak ..és majdnem mindenki azt használta pve ben. elég komoly.mellesleg úgy sem tudunk már mit tenni,de azért hiányozni fog razor
-
Murder3
addikt
válasz
Rankerz #4425 üzenetére
ettől még erős lesz nature pve-re főleg nem kell félni.
van 1 csomó pvp alp ami sazr semmit nem érek vele pve-be pfff nagyon nem adja.
illetve a sahdow-frost nagyon olcsó.
főleg a shadow olcsó nagyon.
vettem boostert de ur alpnak a protection seals volt benne de a twilightos ami enekm nem kell eladom és veszek belőle majd mégegy boostert de msot azt nem tudom a satanaelt megvegyem a 160 körüli árba láttam párat. -
Rankerz
senior tag
A legtöbb kártyát PvP miatt nerfelik,őszintén Razort a kutya sem használta pvpben..aztán tessék
Shadow frost a legjobb védelem T3 mon mostantól
Lost Disruptor 50m range ha légi egységek jönnek
Lost Vigil 50 m range bármi ellen elég jó, kis home soillal egyszerűen leszedhetetlen
Church of Negation+kobold engineers ,nem kell részleteznemnaturenek szinte semmi sincs most T3 mon mindweaver kivételével,max hammerfall de ahhoz kell frost orb is (enlightenmenttel való mókázást most nem számolom ide)
tehát ha jó védelmet akarsz át kell térned shadow-frostra..ami ugye pénz
tanulság? ebben több volt az anyagi kapzsiság mint a játékbalance'..bravó
-
marmyk
csendes tag
Sziasztok, A megjelenés napján vettem a játékot. Mivel már nem nagyon játszom vele, eladnám pontjaimat és értékesebb lapjaimat. Most pontom van kb. 2300. Lapok fejből hirtelen.
- promo Juggernaut
- promo Firedancer
- promo Razor
- promo Vyridia
- promo Ravenheart
- legendary Rogan Kayle
- legendary Mo
- Enlightenment
- Harvester (normal)Van még jó pár értékesebb lapom(ezeket tudom fejből). Majd összeírom, amit eladnék. Nem tudom, hogy lehetne megoldani (ha kell valakinek) az eladást. A legjobb a személyes lenne (az ismeretlenség miatt). De gondolom valahogy megoldható.
Budapest/Csepel-en lakom. -
zalika
tag
Hath meg ilyent nem ertem battleforgos palyafutasom alatt
Az elobb a jatekban murder3 al direct tradeltem es en betettem a bf-et o meg a mark of the keepert,na trade accepted s nezem hogy ugyanannyi BF-em van mint eddig de a mark megvan...na mondom itt valami nincs rendben
Aztan elkuldtem neki a bfp-t de azert nem lett volna jo igy jarni egy teljesen ismeretlennel foleg ha o vette volna a lapot
-
Murder3
addikt
-
Gyuri27
félisten
Engem nem érdekel, hogy repül-e. Legyen egy jó zsugám ami a repülöket leszedi. Erre pedig ott az agressor. Knockol az kérem mindent (Vigilt, Fönixet, War Eaglet). A nagy bánatom az, hogy ebből nincs egy nature változat.
A Swamp Drake se azért jó lap mert repül. Hanem azért mert xl-s sebzése van és mert altat.
Murder3: ezekért az "erős" lapokért nem keveset fizettek a népek és a pofátlanság tetejének tartom, hogy 500-1000bfp-s lapok tulajdonságait bármilyen okból megváltoztassák. Hiszen ennyi pont még euróban is sok, nemhogy forintban.
Amúgy meg a kedves shadowos kollegák sirnak. Pl a twi cuirse-t és nerfelték. Csak hogy a Harvisok ne sirjanak. Arra is kiváncsi lennék, ha egy 1000 bfp-s vagy promo esetén drágább Harvit nerfelnék mit szolnának hozzá a népek?
Mert ugye ezt megtették a Lyrishel, a Razorral és a Firedancerral (és nem csak az alap lapok ára esett drasztikusan hanem a promoké is). Akinek mindhárom volt (szerintem nem egy ember) az ovatosan számolva is bukott 6000bfp-t. Az meg ugye (500 bfp 5 euró) 60 euró vagy 17k!!! Ezek barátom tények. Szóval hagyjuk a lilákat ért sérelmeket és hátrányokat. -
Murder3
addikt
húú ma sikerül a timeshifter spirittől 130 bfp ellenébe megsazbadulni így végül többért adtam el mint vette
-
Murder3
addikt
válasz
Gyuri27 #4404 üzenetére
igen de az xl-senél pl nem mind1 h wratggazer vagy 3 mutatingal támadod az ellenséges campet vagy pl deepcoillal.
az xl egységek jelképei az adott frakciónak tehát igenis számít h legyen.djuree a fire jobb pvp-re
te még nem tapasztaltál meg valószinű egy pure fire rohamot.
ha csak néhány lapot is mondok rettenetesen erős, és nem drágák annyira mint pl a nature.más:
Ha jobban belegondoltok szerintem a nature paklisok azért nem panaszkodhatnak emiatt a nagy nerf miatt.
Gyuri ezt most neked mondom mert úgylátom te vagy az eggyetlen pure nature
nézzük meg kb a lapjait nem hiába drágák.cc,healeket ne nézzünk
1orbra pl ott gy igen jó mana wing(pve-re nagyon hasznos)
de igazából a nerf oak 3 orbon keresendő.
Razort lenerfelték de ez előtt kb az eggyik leg hasznosabb lap volt,és nem pure, akkor ott a deepcoil worm ami meg mégjobb és csak 1 nature orbos,támogatásnak egy enlighment ami szintén nem pure.
kb csak ez a 3 lap ért vagy 3400 bfp-t alapból de még a renegeade idején is 3000bfp körül értek.
És mást még ne is nézzünk, eggyértelműen a nature a legerősebb szín a játékba és most is jó lapokat kapott tehát azért jogosnak mondható a nerf.
és ehhez nem kell shadow fannak vagy akárminek lenni h megálapítsa az ember,
a másik ok az h 80% a játékosoknak naturéval ment. -
Djuree
félisten
válasz
Murder3 #4401 üzenetére
shadow a legjobb pvp-re sztem, persze a legnehezebb velük a jó játék. ott a rengeteg undead army idéző lényük. bejött a srác pár varázslóval, csinált 1 mp alatt 6 skel warri csapatot meg vagy 10 pókot. sansztalan voltam
meg ott a sok robbanó egység. az a madár egy tetű dolog. meg az a leszálló koponya.
olyan mint a protoss a starcratfban, velük a legnehezebb, de ha megtanulsz velük jajj az ellennek
Gyuri27: azért egy repülő egységnek nagy előnye van. akár a valódi háború, ha nincs légifölény akkor bukó van, akármid is van földön...lásd 2vh., angliai csata vagy a francik lerohanása pl...
-
-
Murder3
addikt
válasz
Gyuri27 #4385 üzenetére
hát azért a főnixet is lehet graviitizni bár az igaz h egy full uppos chargolt lény egy gaykorlott játékos nagyon tud használni.De viszont a shadowba nicsn még 2-3 főnixhez hasonló lap sőt még repülő egysége sincs.A naturéba meg ott egy csomó én a nature frost paklimba sem használok csak esnaringot vagy coldsnapot.
ha meg fire-vel va keverve akkor mégrosszabb.
mondjuk fire ellen a legnehezebb játszani mert seperc alatt szétszedi a csapataidat.
bár a fire amúgy konkrét pvp-pakli ha megnézitek az alap kártyák közül meg amik jöttek azok pvp-re nagyon hatásosak.Djuree:sajnos ez csak egy átbaxás valójában csak 4 p-s:S
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁÁÁ NE NÉZD MEG! A szórakozás, és a multitasking csúcsa, Lenovo Yoga 9i //3 OLED Modell Ajánló//
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Xbox Series X 1TB - 2 kontroller + 3 játék szabadon választható
- RYZEN 7 5700X / 32GB RAM / 1TB SSD / RX 6700 XT 12GB / 750W Gold Full Modular - AMD GAMER PC
- Gamer pc konfig
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2018 i7 32GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- HP szerverek áron alul
- Apple iPhone 14Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- iKing.Hu - Honor 200 Pro - Moonlight White - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest