Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
OnSeT
őstag
Insane expert-en csak R upok esnek, játék végén 4,tehát fejenként 2.
értéke 2*50=100 vic token. ha csak az up váltó element van meg akkor csak fele tokenmennyiség esik (körönként 50/fő), de ha megvan a másik element is akkor a normál érték (100) lesz kiosztva. 300-400 meg attól függ hogy mennyi a szintidő tehát 3 vagy 4 körre van idő egy óra alatt.tehát azt feltételeztem a számolásnál hogy mind2 félnek megvan mind2 element és az összes up át lesz váltva tokenre.
gyakorlatban még nem próbáltam, csak az itt fellelhető infók alapján vezettem le.
-
OnSeT
őstag
Én is azzal a taktikával csináltam.
Kezdésnek shadow orb , noxokkal gyorsan menj fel t2 re (fire), itt egy Scythe Fiends-et hívj le, orb csere( shadowra), majd mikor a walker kilőtte a szélső welleknél az ellenséget, oda benyomsz egy undead army-t, és Scythe Fiends-el átásol hozzájuk. utána már csak annyi a teendő hogy beépíted az utat vmilyen olcsó épülettel hogy a köv. walker elakadjon benne.t2-t legegyszerűbb Stone of Torment-el bevédeni.
Nekem is csak többszöri próba után sikerült időben bejutni , de ha kész az útzár, már csak idő kérdése a győzelem.
Simid korábban adott egy rep-et ez alapján csináltam meg én is.
BF-AntiPatch-el lejátszhatóvá tudod tenni. [link]
-
Rankerz
senior tag
Pontosan így van.
Bajnoksághoz: Srácok ne lépjetek már ki,így is alig vagyunk. Ez csak egy baráti,házi verseny,nem kell túldramatizálni. A móka kedvéért álltunk össze,jó időtöltés függetlenül hogy ki nyer vagy sem. Én speciel várom a következő fordulót ,holott eddig csak vereségem van)
shifty7:Én még colossust is ajánlanám ha 3 nature orbbal mész.
Murder3 : Postold már azt a replayt,így leírva nem igazán értem a problémád
linekiller: Amii monument 2v2 ben számmora elég láma ,mellesleg az a srác random csapattárs volt?: P
-
-
-
-
-
Murder3
addikt
nem a bf card nagyon le van maradva.
[nézd csak meg a Death Ray-t]
3-as upnak itt még a képessége növekszik viszont a játékban csak a sebessége lesz gyorsabb. -
Simid
senior tag
Ezt elég sokan használják, főleg T3on brutál amikor a Cultist masterrel lényegében ingyen kapod vissza az összes powered, hiszen powerbe nem kerül a képessége és charge-okat sem emészti fel.
Én PVEben is használom bár ott sokszor embalmer nélkül. FoF+Ashbone+Offering comboval szoktam a Wheel of gift parkot felépíteni (így egyáltalán nem kell charge UP a Wheelre). De T4en is jó, ha kevés a charge, Rifle cultisttal olcsón kapsz +chargeokat. -
Murder3
addikt
de 120 power az nagyon sok.Eddig még jó volt emrt így volt értelme a nagyobb kmepekre fenntertani undead armyval a spell-t mert a sok egy épületet is előbb utóbb leszedi de így...
Most ok h bizonyos helyzetekbe így is jó de felesleges és ráadásul pure lap.
Akkor adnának neki nagyobb sebzést vagy vennék lejjebb a költségét.
De számomra bszolút tönkre tették lapot mert így még lehetett vele trükközni és kb egy valamely szintem ranged mortar vagy dancer-t kapott a shadow is a maga szintjén, és pl a pure lapkkal UA,Corpses explosio-al jól letehet combózni, de így kiveszem minden deckből.Inkább az Inkubátort és a Voidstromot csinálják meg úgy h legyen értelme használni.
de am megint offline a szerók lol..... -
Simid
senior tag
Így van ahogy mondod. A leírás kicsit megtévesztő mert azt írják az e-bay rendszerén küldik, pedig nekem is a regisztrációnál megadott címre jött. Úgy néz ki nem is kellett volna rájuk írnom, mert 10 perccel azután, hogy írtam már meg is kaptam, szóval valószínűleg még el sem olvasták a levelet mikor küldték. Tényleg az idő eltolódás lehet az oka, mert ha azt is bele veszem akkor lényegében tartották a "1 bussines day" időtartamot. Így én is csak ajánlani tudom mindenkinek.
-
Simid
senior tag
Igen, ezt a szót kerestem, köszönöm!
Más:
Vásárolt már valaki BFP-t ebayen? A vpaci által linkelt eladótól vettem szombaton, azt írják bay message centerben küldik a kódot e-mailben, de azóta csak köszöngetést kaptam, hogy ilyen gyorsan fizettem meg stb, de kódot nem. Valaki tud ez ügyben valamit? -
Rankerz
senior tag
szerintem elállítódott egy mutató vagy vmi : D
pl van egy skála ami az egység sebességét mutatja
very slow-slow-normal-swift ,és tegnap a very slow módban lévő kártyák(ravenheart,construct,battleship,treasure fleet wagonja) "átcsúsztak "swiftre.
curse of oink meg azért lett bugos mert mostantól minden tome pakliban elérhető,gondolom valakinek valami kódot be kell hozzá másolni a tome módhoz és hibázott picit)
na ez köbö ugyanannyira eszement ötlet,de én így látom =)
-
Murder3
addikt
Már bocs de ennyi erővel nerfeljék a mortar toert,nerfeljék a MOTK-is stb stb.
meg amugyis az ha nature cc-nerfet kapott azért jogos mert nézd csak meg hány cc van ott?
miért vna az h minden második ember cc-re veri magát?(a root az lehet szar volt de még így is elég erős lapok azok)
másik am is burrower,deep one,breeding,heal spellek.
Most h van egy olcsó erős lap a lostba ami ugye kötött az mért baj pl a naturésokank?
Itt nem az van h most azé baj mert azt használom(jó az is játszik benne)...de akk ennyie erővel nerfeljék a fire lapokat, a többi naturét is mert szerintem az túl "op" lap,
nerfeljék a frostot is mert az is az.....
ennyi erővel az egész gémet le kell nerfelni mert az eggyik frakció vmibe úgyis jobb lesz és az a másiknak nem tetszik.
az indok a szar mint a battleshipnél is olvastam azért kell buffolni mert jött egy jobb és erősebb lap tőle....LOLMost ennyie erővel akkor a harvinak azonnal vegyék lejjebb a lehívási költséget mert pvp-be nincs értelem lehívni...És itt haggyuk a sablon szöveget h tudni kell vele játszani.
A shadowból hol a deep one?amivel mehetnék lámulni?sehol....
na hagyjuk ezt a hülyesége.
az ilyen lapnak nincs értelme vagy minden frakcióba hoznak vagy egyikbe se mert csak sírnak érte h erős nerf stb...
a deep one-nak is csak az az egy értelme lehetett h a gyengébb pvp-sek is tudjanak játszani mert ész érvet nem látok minek kellet naturéba egy ilyen lap.
Megaztán nem mindenki fórumozik aki játszik és néhány száz ember kénye kedve szerint alakítani néhány akármit.....
Megaztán minek kell a régi lapokat állandóan piszkálni.
nem tudom mié jó h minden hónapba más és más stattjai vannak a lapoknak.megaztán úgyse ismered el h nekem lenne igazam mert te ellened jó esetbe ezt a lapot használják.
Tehát szerinted így is úgy is erős szerintem meg pp, a nature erős mert én nem azt használom....
Vhogy az ilyen vitáknak semmi értelme nincs.
egymást nem hinném h meggyőznénk tehát akkor mi értelme vitázni róla... -
Simid
senior tag
Egyetértek veled, teljesen jó elképzelés. Csak azért van pár dolog amiben néhányan képtelenek objektíven gondolkodni.
Azt tudtad, hogy a Deep One-t a top játékosok túlnyomó többsége szerint túlzottan erős? Nem tudok persze pontos statisztikát mondani, de igen gyakran olvasom a fórumokat, nézem a replayeket és azt látom, hogy legjobbak között már-már ciki használni ezt a lapot. Lenézik a "gyorsan második orbot építek és rusholok deep one-nal" taktikát, mert nagyon sok játékos ezzel került magasabb rangra és nem a játéktudása alapján.
És azt tudtad, hogy bár az eredeti CC nerf-fel sokan nem értettek egyet, éppen emiatt többek között top játékosok is ajánlották a diminishing rendszer bevezetését (más játékok mintájára)? Mert ez is jól nyomon követhető a fórumokon.
Én összességében jónak tartom a változtatásokat (bár a linked fire-t azért nem igazán értem), részben azért mert sok nálam sokkal jobb és tapasztaltabb játékos is jónak tartja, részben azért mert saját szerény tapasztalataim alapján is hasznosak. Mondom mindezt úgy, hogy nekem is van maxra UPolt Deep One-om amit nem 100BFPért vettem (hanem 500ért) és úgy, hogy gyakorlatilag az összes értékes lapom nature vagy ahhoz kapcsolódik (enlighttal használt egyéb színűek).
Szóval azok a bizonyos "síros gyenge-közepes" játékosok lehet, hogy nem is a hivatalos fórumon írogatók, hanem sokszor mi magunk vagyunk
(remélem ezzel nem bántok meg senkit, nem az a célom).
-
Egyetértek. Tegnap este pl. azért nem tudtunk megcsinálni egy 9 diff-es random pályát, mert nem tudtunk segíteni annak a játékosnak CC-vel, akit már az elején witch-ek támadtak (1 orbon), mivel a CC-t annyira szétnerfelték, hogy gyakorlatilag az első spell után használhatatlan. És szinte biztos, hogy jópár expert pálya már közel lehetetlen kategóriába került e miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A kameraszenzor és az aksi is nőtt a Nubia Z70S Ultrában
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- PERIFÉRIA beárazás (egér, egérpad, billentyűzet)
- Call of Duty: Black Ops 6
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Xbox Series X 1TB - 2 kontroller + 3 játék szabadon választható
- RYZEN 7 5700X / 32GB RAM / 1TB SSD / RX 6700 XT 12GB / 750W Gold Full Modular - AMD GAMER PC
- Gamer pc konfig
- Ringke Xiaomi 14 edzett üveg képernyővédő.
- Honor X7a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 9400/ RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB RAM / 1 TB SSD
- IPad Pro 11" (3rd gen) 128GB Wifi+Cellular Akku: 93% Állapot: 10/10 6 hó jótállás!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest