Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyuri27
félisten
Nem mondtam, hogy nem lehet nélküle játszani. De a frost lelke a guardian (mint shadownál a charger, vagy firénél a gyík).
OnSeT: a matek miatt.
50-60 poweres unitokat dobál, mig én 80-t teszem ugyanezt.
Ha meg wreckert hiv, potom powerért dazed nélkül spammel.
Egyikse pvp képes. Ill több haszna van a longrangénak t1-n és t2-n. -
Neocskaa
tag
Én csak azért sírok, mert idáig nagyon ritka volt a vileblood, ikább DO-t hoztak ellenem. De DO ellen már kiépítettem egy pure shadowos taktikát, erre dobhatom a levesbe, mert a siege miatt újra át kell gondolni az egészet Vileblood ellen. Csak jönne már ki az a fránya új edition és esne le a Dreadcharger + harvester ára!
-
Gyuri27
félisten
Ezt is írtam. Jön az új edition, kicsit megmozgatták a piacot. DO ára le, vile ára az egekben. Nem keresünk ellenségeket. de nyilvánvaló, hogy az ember tovább golnolja azt, mi történik a DO kikerülése után. Az egyik a vile. Bár ez csak a fire-naturén segit. A nature-froston nem (igaz ott van mounti) meg lehet buri rusht csinálni cc-l és barrier + home is müködik. A legnagyobb érvágás a shadow-naturének ez. Oda ötletem sincs mit lehetne az új editionig rakni.
-
G4ga
őstag
igazábol olyan pálya kell nekem ami kb 40 perc alat végig vihetö, és olyan fejlesztés van ami töbet dobb mind 70 bftoken.
Az elsö pályáért elég alap lap felylesztéseket kapok és unom már mint állat.
picivel nehezebb és hosszubb nem számit ha több a fejlesztés értékesoultree megnézem majd...
-
Tényleg hosszú, de nem úgy emlékszem, hogy nehéz lett volna.
(#8114) Murder3: Most miért baj, ha lámaságnak hívnak egy kombót? 'szt?
Bevered vele, ennyi.
Én ma megkaptam 1v1-be, hogy noob (végig én irányítottam a meccset).
Írtam neki: "pwned by a noob. How does it feel? U wanna talka about it?"
Azóta se jelentkezett. -
Gyuri27
félisten
Néha én is vagyok így. Látom másokon is. 1000 ember bejelentkezve de nem sok parti megy. De mivel a játék jó (ahogy írtad is) kitartok. Néha megyek coddal tunkolni, meg a mecseket is nézegetem. Sajnos minden idegesitő hibája ellenére szeretem ezt a játékot, ráadásul hasonló sincs.
Sajnálom, hogy így döntöttél.
De lehet, hogy az új editionnal visszatérsz te is. -
Gyuri27
félisten
A swarmal nehéz bánni. Mivel a drake knockolja és két támadás után a swarm halott.
Soha nem mondtam, hogy nem vagyok elfogult (vannak tiszta pillanataim, de elhanyagolható).
A t1 kérdésben régten egyet értünk. Alap tátel amit annó irtál. Hiába erős egy amazon. De semmire nem megyek két egységgel vele + 40 powerrel.
A t2, t3 sírást (by line) tőlem nem halottál. Pure esetében egy egség hiányára panaszkodom (még mindig).De megmondom mi basza nekem a csöröm. Hogy sokan shadowwal vagy firével kezdenek és csak második szín a nature. Viszont mivel firével és shadowwal kezdtek neki rendelkezésre áll az oink, a roots pl + még fire esetén az euruption, lava. Meg shadownál is ott van néhány buff és támadó spell. Mig nekem a nature-frost-stone deckemnél csak egy nerfelt cc mardt.
linekiller: de volt.
Nyilván nem a coldsnap fogja kinyírni az egségeket. Ezzel csak megakadályozod a távozást. Mint pl az esnaring + mine. Ott se az esnaring gyílkol. -
Gyuri27
félisten
Általánosságban mondtam a guardiant.
Nem így müködik az a baj. Mondok egy példát. Jön a skyfire, én hívom a swarmot. Szépen vissza fordul. Jön egy földi egységgel a skyfire mellet. Egy euruption és egy támadás a drakétól és pápá swarm.
A drake+ravege elintéz 3 spiritet is. Persze mehet az oink 2 spirit melett, de az előző kombó erősebb. Ráadásul jóval drágább is.
Szeretem a naturét. Használom is. Ezért látom a hibáit is és a hiánnyoságait is.
Jó példa erre a surge esete. Ami pve-re faja. Pvp-ben meg nem jó. Fele powerért gyógyithatna fele annyit és máris használható lap lenne.
Nyilván minden szinben vannak hiányosságok. De én azt mondom (és a ranglista is szerintem engem igazol) egy áltagos játékos (mint én is) shadow vagy fire t1-l többre jut mint nature t1-l.
Phanze: nem gyúnynak szántam. Még régen te is kezdtél nature t1-l ha jól emlékszem. Hasonlisd össze a fire t1-l és hogy melyikkel vagy sikeresebb.
Ha kezdésből amazon vagy swift jön az 80 power. A roots 45. Te hivsz egy gyíkot 60-t egy nyilast vagy wreckert és maradt 15 powered. Neked a következő egységhez kell 35 power nekem min 70. -
Murder3
addikt
látszik különben h te sem fiygel oda mit írok.
szted miért mondtam h legyen 300?
ja azé h fire és gyengébb legyen de persze a shadwo meg legyen ultra erős vagy mi????attól a szrencsétel dologtól aakrom védeni h e sebzést redukálják, épp h a több power és egy kis buff tökéletessé tenné pve-re.
ha az Inferno is jó 300poweren akkor ez miért lenne baj így legalább nem lenne op kombó pvp-be. -
phanzetomox
őstag
az enlight+eartshaker kombó OP
ezt nem is vitattam
De most tényleg, az eartshaker egymagában hol OP ? ha az ellenfélnek van arra ideje ,powere és lehetősége hogy 4. orbot huzzon akkor az már elég vicces helyzet
a grigori robbantás is csak azért imba mert rá lehet tenni a reinkarnációjára is a nasty-t, De ettől a nasty és a grigori önmagában nem OP
Remélem Te és linekiller is észreveszi hogy nem a lappal van a gond hanem a kombóval.
Nem akarok összeveszni senkivel tudom hogy egyetértetek velem csak valamiért nem esik le nektek.
amúgy szerintem félreértettél mert számomra semelyik lap sem OP t4-en mindegyik azt tudja ami az orb szükségletéhez képest kell
persze idegesítő, de ha az eartshakert nerfelik akkor ugyanott tartunk mint a nerfek nagyrészénél, értelmetlenek voltak, és majd úgyis jön más lap a divatba ami szintén idegesítő.
mivel az enlightet nerfelni butaság lenne a shake miatt igazából egy 50-100 körüli power emelés lenne a megfelelőbb neki, és akkor nem túrtunk túlságosan senkinek se a hajába.szerk visszaolvastam a témával kapcsolatos hsz-eket, és ahogy elnézem egy-az egyben elbeszéltünk egymás mellett amikor gyakorlatilag ugyanarra gondoltunk. ilyen hülyék lennénk ?
-
Gyuri27
félisten
Van benne igazság nem mondom. De az aoc + cc ellen az eartshaker lett volna a jó megoldás. Akkor borul a champ és annyi.
Megnézem a repet megint, szerintem többször robbantott. Igazából az háboritottt fel, hogy grigori és vagy reviv robbantás nélkül nem nyeri a mecset még akkor sem ha elbasztam dolgokat.
-
linekiller
tag
nem a parasite swarmra gondoltam hanem az energie parasite-ra
nem egy olyan meccset veszítettem miatta amit anélkül lazán nyertem volna és ez nem nagyképűség volt hogy 1 well előnyben voltam és 2-őt elpusztítotam amikor az ellenfelem elkezdett energie parasite-ot spamelni ripsz ropsz elillant a hátránya sőt mivel volt SOM-ja így még előnye is lett és t3-ra ment ott aztán jött az earthshaker
-
linekiller
tag
bejinguy szintén legend volt mostanában inaktív néha szoktam látni 2v2-őzni
ha találok tőle replayt feltétlen küldöm.
gyuri : arról hogy a ranklistán ki hanyadik az sokban függ attól milyen deckel játszik és mennyire használ OP lapokat ,nem tom emlékeztek-e kaldra teszt acc-jára a neve laminglegend ahol megmutatta mennyire OP volt a shade spam lényegében egy null upgrades deckkel került be a top 20-ba , a legendek nagyrésze elitéli az OP combókat és nem is használja .
-
linekiller
tag
nature t1 tény ,hogy a leggyengébb ezen nem is érdemes vitázni de hogy stoxx lenne a legjobb nature player azt erősen kétlem bejingguy és linny ( vele lehet hogy elfogult vagyok mert a 2v2 partnerem ) jobb nála, viszont a hivatalos fórumon bejingguyt tartja mindenki egyértelműen a legjobb nature playernek.
A nerfekről csak annyit hogy azok 90% hatalmas fail-ek az Ea részéről szerintem elég ha csak annyit mondok mortar....
-
G4ga
őstag
-
G4ga
őstag
Én is ugy tervezem hogy alap fokozaton viszem végig.
Az Expert kisérletezés pusztán kiváncsiság volt, hogy mit tudnak a lapok.
Az elsö fél orában nagyon befordultam, hogy jól össze vásároltam, és a felét nem tudtam használni és csak a gép ellen játszottam, persze pvp estén megint mnden borul.egyenlöre ugy érzem a beleölt 5K megérte. persze ez az a játék ami mindig mutat ujat, de ugy érzem egyenlöre jó lesz.
Azt tudom hogy upgradelek, sikerült már lapot fejlesztenem, söt összevonnom is.
ezt egy lapot nem tudom csak fejleszteni, pedig van arany, fejlesztés kártya és maga a kártya is.Azt nem tudtam hogy nem lehet kihagyni a fejlesztési szintet. mondjuk érthetö... igy többet kell játszani a játékkal.
-
G4ga
őstag
Köszönöm a tanácsot.
Igen mondjuk elfelejtettem irni hogy mi van még
- worldbreaker gun
- ice barrier
- ward of the north - ezeket beszereztem.
szavaidból kivéve egy jó paklihoz, mely minden pályához jó, nem csak 20 lap kell...
nézni kell azt is hogy adott pályához éppen mi kell?Glyph of frost és a home soil - öket még megnézem...
picit más:
1. Ugradelni szeretnék egy zöld egységet...
megvan a kártya is ( spearman ) és a 1es fejlesztés és a 3 is, de egyiket se tudom felhasználni... ez miért van?2. fejlesztett kártyát lehet egymásnak levélben küldeni?
-
Murder3
addikt
-
-
phanzetomox
őstag
igen, de mielött kijött a patch amiben már promo mo járt a ref-ért, minden játékos kapott aki a játék meg jelenésétől kezdve játszott
razuel: nekem is van vagy 30 accom de nyílván azt az Igned kérdeztem amin játszasz/és van normális feluppolt paklid, nem azokra gondoltam amin p4f lapok vannak
-
Razuel
aktív tag
Biztos, hogy nem azért kaptam, mert egy jóideig nem voltam fent BF-en, csak felnéztem hogy megkapjam a 250 bfp-t és akkor láttam hogy promo mo-m van..
Egyébként benne van a terms of service-be, hogy "If you have more than one Account, EA may terminate all of your Accounts and all related entitlements. EA may issue you a warning, or EA may immediately terminate any and all Accounts that you have established."
Sztem refer a frind akció után megcsapolják a játékosok számát.. -
Murder3
addikt
"Az azért kicsit szánalmas, hogy neked ez az élvezetes játék..."
ahha kb ennyi jött le.pfff
gondolom neked bonyolult lenne megérteni h miért is modntam h élvezetes.haggyuk is mert te sem látsz túl a saját elképzeléseiden.Rááldonzál mindent a pvp-re dehát mert a kedves fejlesztők szarnak a pve részére.
"Ha van Long ranged és az ellennek nincs az már sehogy sem lehet fair."
Mert te ezt mondod és akkor ez így is van, ugye? Gondolom van egy jó elméleted erre, de légyszi ne, ne írd le!"
A játékos épít gy védelmet B játékos long range egységgel kiszedi, A játékosnak muszáj kijönnie a védelemből és megtámadni a B játékost.
Ez csak akkor fair teljesen ha A játékos is rendelkezik long range-el.
Ezen mit olyan nehéz megérteni?(erre nem akarok olyan választ kapni h akkor odaküldök egy swiftet és így úgy...nem arról beszélek h nehéz vagy könnyű beütni sőt nem is arról h be lehet e vagy akármi.és nem is arról h akkor mindne frakciónak kell egy stb) -
Murder3
addikt
Ha van Long ranged és az ellennek nincs az már sehogy sem lehet fair.
És ez nem attól függ h igen a UA pl ugyan ez...nem nem ugyan az.
attól h az global range attól még nem instant dmg sebzést érnek el.Ezzel nem azt mondom h baj lenne mert ezt vehetjük t2-ig fire sajátosságnak.
a mortar a baj h lerakod egy olyan helyre ahova az ellen oda ér addigra már lebontotta a bázisod.
Mint írtam pl síkságon semmi baj nincs a long rangével.Jó alá írom h akkor a wellorbokra okozzon kevesebb sérülést de akkor az összes egység és épület okozzon annyival kevesebb sebződést a well/orbra mint a mortar.
az a baj h elkezdik a pvp-re balanszolni ezerrel a lapokat és ezáltal lerombolják a játék atmoszféráját.
Matter master vs mortar elég rossz összehasonlítás.
és ezt meg lehet értelmesem magyarázni h miért nem lehet(a pvp balanszon túl)
de azt h egy mortar csak úgy kevesebbet sebezzen well orbra azt már nem.Á mert pl Vigillel annyira nehéz 50 m kiszedni az orbjaidat? vagy a grigori bombához annyira nagy tehetség kell?
Vagy az állandó cc-zéshez?
vagy a tremor meg virtuso spamek annyira nagy tiszteletteljes lapok?Az h szinte 80% uygan azokat a taktikákat alaklmazza rohadt unalmassá teszi az egész pvp-t.
Nyerek vagy vesztek egyszerűen nincs kedvem játszani pvp-t
unalmas.
Tisztelem én a játékosokat, de pl én is voltam pure fire-vel szóval tudom h milyen azzal játszani, bár én se mortart, se ilyen komolyabb lapokat nem használtam.
Én enforcerekre építettem a taktikámat és azzal próbáltam rusholni.UA-val emg azért vaghyok elfogult mert ez és a CE az a lap ami talán maximálisan visszadja az élvezetes Shadowos játékot.
csak sajna a CE már igen gyenge és csak nagyon kevsé esetbe alkalmazható rendesen.
Én a Phoenix spamaet sem játszom mert számomra az is unalmas.
ahelyett h az inkubátor és hasonló szaroakt adnak ki inkább hoznának a shadownak több corpse gather lapot és ua,ce-hez hasonló spelleket vagy ahhoz köthetőeket, több undead egységet...
Én is nature frostal kezdtem de épp azért váltottam shadowra mert az undead téma jön be.
nem azért váltottam mert h ezzel könnyebb pvp-ben meg stb.
A naturéba a forrestkin téma bejön de ahhoz is kevés egység van és kb a nagy taktiak repertuált az tette ki h t3-on razor mellé 20 living towert lehúznak és kész.épp ez az ami nekem nem tetszik ebbe.pvp miatt fog tönkre menni a játék,mert mindent nerflenek és egymáshoz igazítanak, közben meg majd pve részében el fog veszni az egyedisége......
-
Gyuri27
félisten
-
Murder3
addikt
épület a well,orb is.
jó ok h más elveszteni egy welt vagy egy makeshift tornyot pl, de ha ezt a 2 dolgot szétválasszák ezt a 2 dolgot akkor az olyan mintha azt mondanák h ezentúl az xy egység kevesebb sebződést ér el az xcy egységtől...Addig jó egy játék, amíg az általa kínált realítást el lehet hinni.
Hiába fantasy van egy bizonyos törvényesség benne, aminek része az is h hiába a well/orb a meghatározó szerepű egy pvp-ben épület, tehát ha azt mondják h a mortar csak azért sebez kevesebbet orbra mert h a játék meghatározó eleme az erősen logikátlan.
vagy minden épületre kevesebbet sebez vagy mindre ugyan annyit.a long range miatt nem fair...
Mondok egy példát.
van 1 welled vagy orbod egy sziklán ami altt van egy síkság.tegyük fel h itt csak 2 út van ahol le lehet jönni a 2 széle.
fogod beépíted mortart oda ahol már a sziklára húzott tornyok nem érik el.
lövöd,mire odaérne leütni(gyalogság,nincs repülő egység) ami ugye megint addig gyűlik a védekezésre a power addigra már a orb felét leszedte.
Lehet mondani h erről szól h taktiaki előynöket alakítunk ki, de ez egy igen mapfüggő.
Olyan előnyt jelent bizonyos páylákon(mint a fent említettt példám), amit szinte képtelenség kivédeni,vagy csak nagy hátrányok árán.
Nem síkságokról beszélek mert ott nem jön annyira ki.3.
De itt jön a logikai rész megint...Miért ne a welleket támadnám ha az a győzelem kulcsa?
Épp arról beszéltem h ha lenne egy olyan mód ahol nem a wellek és orbok leszedése lenne a cél(ergó, azok támadhatatlanok lennének), hanem egymás csapatainka elpusztítása és limitált egységtartalékkal, és tornyokkal.
de booster,groundot nem tudok támadásra használni, mortart már igen.
kettő nem ugyan az.
Mortar jelenleg a bázisrombolásra fele meg leginkább, ahhoz h ne arra használják,hanem sereg támogatásra ahhoz le kne az épületre sebző pontjait kb 30-40-re venni.
és az egységekre meg lehetne knock-back és régi sebzés.ahol pl egy fof ott nem feltétlen akarom lemészárolni a saját egységeimet.(embalmer nélkül,felesleges)
csak az ellenségre támaszkodhatok.
És az annyira nem dobja meg a power mennyiségem. -
Murder3
addikt
Motk ellen kb ugyan az mintha orb vagy well ellen mennél vele.
egységek ellen meg annyira nem hatásos mert ah nem védi semmi akkor csak arréb állsz és simán bevehető.
Az meg h well orbra kevesebbet sebezzen erősen logikátlan.
Bárhogy nézzük ha az ellen felhúz eggyet belőle már taktikai előnybe van a long range miatt.
Így sokkal könnyebb bevédeni, és szinte a mobilizáltság küszöbén van a power costja miatt.
Ha elvennék a long-ranget tisztán hasnálhatatlan lenne a lap.
De mivel h msot a knockot vették el tőle így arra a céla amire te is gondolsz, még kevésbé ahsználható.
De am sem ahsználná senki,mert ki az a hülye aki úgy játszik pvp-t h akkor nem a well orbokat álítjuk célpontnak hanem a wellektől távol huzigálunk épületeket meg ezek körül harcolunk.
OK elhiszem h ez sokkal szórakoztatóbb, izgalmasabb lenne a jelenleginél, de ezt max sparringos fun meccsbe lehetne csak lezavarni.
Amíg csak ez az 1 pvp játékmód van addig a lehetőségek felét ha ki leet használni a játékban rejlő potenciálból.Na jó de a fof-al nekem magába az a baj h keveset szipolyoz ki a hullákból.
Ezt msot viszont nem értem, voidot nem csak a saját egységeim és varázslataim után kapok?
-
Gyuri27
félisten
Dehogynem. De ha elvesznek adjanak is. Megbékéltek a cc-l a népek. Rendben.
A cc nerfért cserébe pedig nem kaptunk semmit.
Azt is aláirom a folyamatos cc unalmas. De ennyire unalmas, hogy az 5-ik támadó spellt kapom az arcomba (és nem tudok ellene védekezni). Valamint a nature t2-n is drága. Persze lehet jönni azzal, hogy erős. De vegyünk egy deep one-t. 120 power. Ennyiből az ellen minimum 2 egységet hiv. Ráadásul az első már rég bontja a kutat, vagy orbot mire lehivja a másodikat és én a deepet. -
Gyuri27
félisten
Egyszer? Mikor nerfertél? Azóta szar!!!
Pvp-ben meg nagyon nem mindegy, hogy bugol-e vagy nem.A cc nerf akkor igazságos? Miért?
Pl egy az 5-ik fönix is ugyanannyit sebez mint az első 4. Ha felválva kapok wildfirét és lavafildet ugyanannyit sebeznek. Akkor a cc ideje miért csökken ha többet használok? Ráadásul hiába használok különbözö cc-t oink, coldsnap, ensnaring az elsőtöl csökken a hatás. Pedig ugye a nature lelke a cc. Szóval mikor kisirták a cc nerfet ezt is változtatni kellett. Mert én is unom az 5-ik fönixet, meg a 3-ik lava, wild, euruption kombót.Maradjunk annyiban, hogy nem adod be, hogy a cc nerf jó és igazságos. A mortal nerfjét észre se lehet venni. A lost shade-n se. Bezzeg a roots kuka, a razor kuka. Soralhatnám.
-
Murder3
addikt
firének meg van sebzős spellje épp itt a sajátossága a szineknek pl.
de msot őszintén ennyi erővel 1 long-rang unit=egy ua-val.és itt rohadtul nem az számít h ezt ilyen könnyen be lehet szedni.
azt nem tudom h miért nem érted meg ezeket a sajátosságokat.nature helel és van cc-je...
vajon miért nincs cc-je a firének?
miért nincs sebző spellje a naturénak?(dd spellje)
miért nincs olcsóbb egysége a naturénak?
miért nincs magas sebzésű lapja a shadwonak?
miért van UA és CE lapja?
Miért csak a fire van t1-en l egységgel?
Miért csak a naturénak van enli?
Miért csak a shadwonak van xl t2-őn? -
Gyuri27
félisten
Nem hiszem, hogy keverem. A cc el lett bakva, miközben a sebző spellek válozatlanok maradtak.
Láthatod a nature t1 pvp konfortá tételében meg senki nem foglalkozik."a nature spellek amit csak úgy kbre oda dobsz a pályára "ugyis elég nagy a range" alapon" a nerf előtt ilyen volt az oink. Nerf óta ada kell figyelni mert bugol!!!
-
Murder3
addikt
2 wildfire keresztbe a wellekre+ egy scythe fiends az elég jól leszedi, de itt nem errőkl beszélek.
Lava field vagy firedancer,staleker felér egy ua-val pl.
ennyi erővel csak a firének vannak long range egysége.
ott vannak a legerősebb sebző lapok nem értem mi a panasz.de emiatt nem sírni kéne hanem a észbe kapni és a phenomict szépen lebeszélni erről az idióta balansz stratégiáról amit a sok pvp user erőltet rá.
pl a firének is van annyi előnye a többi szín ellen mitom amennyi hátránya az ua ellen pl.
vagy naturénak is ott az előnye és hátrání egyben, shadownak is,frostnak is bár ott inkább csak előnyinkább 1 olyan lap kéne neki ami ideiglenes megoldás t kínál ha enm is hatékoyn power költséggel, de uyge a firébe sem drágák az egységek szóval.
-
-
-
Murder3
addikt
Nem értitek.
a bandit lények inkább fire igen de mivel dual orb így 1 fire 1 shadow.De a Soulhunter az Undead típusú lény, és hol van egyedül undead? a shadowba.(meg a shadow frost de az kamu, meg ott is látszik h az inkább shadow mint frost)
Nem ez a logikus?Simid:Én még annó 174 bfp-ért vettem msot meg 300 felett van LOL
Igen az a baj h nekem meg nincs 1 chargom se rajta ezért kéne mert jól lehet használni. -
Murder3
addikt
De épp az h a logikus a 2 shadow lenne mert ugye bandit lap ami 1 fire és 1 shadow de mivel undead ezért kellene a 2 shadow.
a deepfang is azért 2 frost mert stonekin és a stonekin lények inkább frost mint nature.
a badit lények is inkább fire mint shadow.Hát főleg t4-es lapokra.
pl most vettem a death rayre 1 chargot.így van 2
akkor a overlord lenne fontos de az meg elég drága.
a nox trooperre kellene még azon is csak 2-van.
akkor a Cultist Master azt épp amiat nem használom mert nincs rajta charge.
dreadcharger megint drágább azon is csak 1 van
mage-re is kellene még.
Satanael az amúgyis olcsóbb azon is 1 van.
Phase tower meg még néhányan lap amit annyira nem használok.Lostra nem kellene mert az kicsit drága warlord a shipen van 1.
sahde-ra még elférne a többire meg nem drága goldért is elhet venni meg azokra nem is nagyon kell annyira mint a shadowra.Ezért lenne jó a bandit mert az nem túl drága pl tortugun is olcsó.
mondjuk akkor ami húzósabb lenne h firéből is kellene néhány lap hozzá az meg már drágább. -
Gyuri27
félisten
Tényleg nem érted. Azt tudom mondani, hogy ismerőssel próbáld ki. Hívj egy 80 poweres nature egységet, a spanod egy 60 poweres shadow vagy fire egységet. Húzzatok két-két kutat. Nézd vissza a repet és ott állisd meg amikor neked (a naturésnak) megépült a 2 kút.
Miért nem kell egy 60 poweres egység a naturénak?
-
Gyuri27
félisten
LOL A swift egy az egyben többet tud mint scavanger vagy a dread.
De ő már nagyban hiv egy nyilast is mikor én még nem tudok idézni. A scavanger és a sunstriders (vagy wrecker) meg bármikor leüt egy swiftet vagy amazont.
Megint csak számolj. Amazon, swift 80 power. Gyík 60. Neki 50 power kell hogy egységet hívjon (amiből van már neki 20) nekem minimum 70 (manna esetében 60). Ehhez még jön az előbb emlegetett power előny. -
Gyuri27
félisten
Nem kell azonos képességünek lenni a t3-hoz. Elég ha a térkép viszonylag nagy és az egyik passzivan játszik és védekezik. Már meg van a t3.
Én nem bánnám a 40-50 perces játékokat. Mert akkor végre nem az győzne aki hamarabb középre tud futni és egy jobb szint használ ehhez a taktikához.
A t4-t is meg lehetne oldani. Mondjuk 20 perc után a gép automatikusan dob egy-egy orbot. Máris ott a t4. Vagy pvp-ben az orbhivások lehetnének olcsóbbak. Ez szerintem inkább a kreativitáson múlik.
T5-nek is lenne értelme. Nem a meglévő mapokon, hanem természetesen új mapokon. Ahol a pálya szerkezete és a feladat már eleve úgyvan kitalálva.
Szerintem meg ebben a játékban pont az a szép, hogy a kombinációk száma szinte a végtelenségig növelhető.
Én szivesen látnék új szint, új szineket és t5-t is.#6575: számold ki. A gyík 60 power. Ellene kénytelen vagyok amazont hívni. Az 20 power minusz. Az első kutat hamarabb épiti. Így neki lesz kb 30-35 powere. A második kutat szintén hamarabb tudja húzni. Mivel neki csak 70 power kell. Nekem 100. Mikor megépült a második kút kapásból neki több power fog áramolni (az első kútnál is).
Szóval így. Próbáld ki egy ismerőssel és nézd vissza a repet, ott jól látszik. -
Gyuri27
félisten
Az a baj, hogy a pvp-k 2/3-a t2-n befejeződik. T3 alaig-alig van, t4 meg egyáltalán nincs. AZt kellene elérni, hogy legyen játék t3 és t4-n. Akkor simán lehetne akár 26-30 slotos is a pvp pakli. Ehhez kellenének nagy mapok, nem ilyen nyúlfarknyi rusholos mapok amik többségében vannak. Ill a tokkeneket is úgy osztani, hogy megérje t4-ig felmenni.
-
Murder3
addikt
az a baj nem fér be
azt a paklit szépen megszoktam és használom is bőven a lapokat ezért nincs szívem ahhoz a paklihoz hozzányúlni
Max az embalemret kiehetem sosem használtam főnix spamhez pedig annak raktam beMásik decket csinálok amibe furnanc+embalmer is lesz.
abba már benne van, csak hát az még nagyon szűz deck... -
Gyuri27
félisten
Azért nem addig az. Hivhat annyi nightguardot amennyit akar. A stromsinger reggelire megeszi (én így szoktam védekezni ellene). Ha meg már van két singer simán behívom az aggressort vagy deep one-t. Akkor meg a fönix sem segít, singer lehozza.
Annyi bizonyos, más a taktika ha van a pályán guard. -
Murder3
addikt
Hát most h mondod ténleg, a nightcrawlereket azért használtam a commandos ellen mert korábban azzal sikerül 1 revegelt változatot megölnöm.
Assasin meg még nincs u3-on.
Meg mikor a windhuntereket hozta azok ellen bexartam és azé hívtam asassint csak nem mindig azt támadta sajna ilyen bajaim az irányítással vannak.Szóval scythe ellen a Crawler a legjobb?Akkor ezentúl azoakt hívok majd ellene csak, csak ilyenkor eléggé zűrzavar támad meg elizgulom
Gondoltam hátha előnyt csikarok azért húztam kutat meg h közelebb viszem a frontot hozzá és forsakenekkel elintézem a hangyáit.
amikor orbot húzott már teljesen elvesztem főleg mikor lehívta a vigilt
így utólag harvi kellet volna.Hát a kutakat még msot sem ismerem sajna eléggé....
így azokkal vagyok a leginkább nem megbarátkozva.Bevallom azt próbáltam elérni h sok helyen legen kutam így több helyről tudjak madj támadni.
Annó a fórumon olvastam h a mapcontrollra érdemes törekedni,meghát azt tapasztaltam h a booster az ha 1-el kevesebb kutad van pótolja ha egyenlő akkor meg kb előny de általába ha arra koncentrálok többhelyre is szoktam de abban a szakaszba már nem volt rá szükség.a badnit meccs is érdekes volt az elején már azt hitem vége aztán visszajött a remény csak utánna lett probléma.
a pure shadow ellen élveztem e leginkább, főleg az uccsó amikor a meccs feléig paliba voltunk.
megnéztem az volt a kuclsmomentum h ő nem húzott orbot, pontosabban a 3. orbját azután próbálta felhúzni mikor már középen leromboltam, a végére már ő teljesen kifogyott a charge-ból.ui:
a grigorit meg úgy az összes ls egység árnyaira meg kell tiltani h varázsolhassanak, max offering vagy iylen de ne lehessen mást rányomni akkor megoldódnak és enm is kéne gyengíteni a lényt. -
Murder3
addikt
Nem tudom miért gondoljátok h az UA op.
nature,frost spalsh ellen nem éri meg.
mellesleg csak a fire az ami nem tud jól kijönni belőle, mert ugy az UA countereli magáta grigoriba eggyetértek, érdekes az árnyékokra lehet varázsolni.
Azé nem értem miért mert pl az ua-s summonál skeletonra max motivate-t tudsz rakni de pl nem engedi nastyzni meg stb.
akkor a grigori árnya meg miért? -
Murder3
addikt
az igaz de ezek nem direkt damage stylusú spellek.
fire-nek meg mind az.
arról nem beszélve h shadow spalshel meg nagyon erősek.oink az jó ellene nekem vagy azt csináélják vagy fagyaszt vagy knockos egységet hív.
na mind1 msot mentem pár 1v1-et
felrakom kukkanstd meg hogy hol mit csinálok rosszul.ha van időd majd rá.
itt
remélem jókat raktam bele.
mondjuk kb 3X uygan azzal sorsolt össze aki szintén pure shadow volt de volt 1bandit az volt a leghosszab de az már az elején elveszett. -
Murder3
addikt
ennyi erővel az UA meg egy spéci shadow lap nem
az se tud cc-zni meg nincs is nagy sebzésű agresszív lapjai mint a firének.
szal sztem ez egy kutya.Meg az UA-t ki tudod védeni.
Kéne segytség Executor kellene goldért van nektek?
3 kéne ha van vkinek attól szeretnék venni ha ad el. -
Murder3
addikt
na de pure firén kívül senki ellen nem éri meg használni
főnixel jó még max.Jó akkor ott a pure firébe a wildfire ami megint enm egy túl fair lap és semmit nem lehet ellen tenni.
amikor állandóan ezt dobálja rá a welljeimre az ellen én sem tudok mit tenni.
most ilyen alapon sok ilyen lap vanNa de a Voidstomon kívül mondj már 1 olyan lapot ami semmire nem jó...
-
Murder3
addikt
Az a baj hogy ha azt nézzük az embalmer+furnance+főnix is fire,frost,nature mellet op igazán.
embalmer semmi másra nem jó igazán mintsem 1-2 lapra.
De akko minek van t1-en?De a phenomic aztán bravó amit művel.
Watchlisten a shade,mortar semmi hagyják OP.on őket.
Ott a deep one le se szarják....
Ott a Voidstrom garantáltan senki nem használja mindenki abszolút használhatatlannak tartja, de jó ahogy van....
Ott a Wrathgazer már fél éve szinte egyhangúan sokan egyetértenek abba h nagyon nagy buff kéne neki, de ezek ellenére a mana winget(egyik leghasznosabb lap),Soulhuntert(amit 1 hete adtak ki kb!!!!...) és a Főnixet berakják watchlistbe....Komolyan szánalmas.
-
Rankerz
senior tag
A személyes kedvencem az ashbone pyro+ice barrier+home soil(ha kell ward of north tal megspékelve). Mindent beszed. Védekezés terén meg a legnyerőbb Necroblaster,jó kis sebzése van,nem nehéz chargeolni(főleg hogy a legtöbb pályán folyamatosan jön az ellenfél) egy skyelf saget ráraksz és olyan erős mint egy wordlbreaker gun,ami légi egységet is képes támadni=)
-
Murder3
addikt
egy az egyben nem üt sokat.
a dezintegrálást azt ha heves a küzedelem nincs időd végig várnod a másik képessége meg csak állva jó.
jó nem gyenge de nem op.
nastyval az de most nem azt mondom.a soulhunternél nem vágom az aknák ugyan annyi mennyiségben vannak mint a pve pályákon?
am meg ha kihozzák a Razorshardshokat is a stonekinhez akkor beszarok....
-
phanzetomox
őstag
na ezt nem tudtam. Azt hittem a nightguardot csak azért nem tudja használni mert dazed. De ezekszerint well mellett is 20 sec. Így mindjárt más a dolog.
A stratégiám alapvetően erre a " wellt húzok és én nyertem" dologra épül. Igazából t1 rusholok mindig ha az ellen wellt húz, csak nagyobb mapokon nem. kisebb mapon ha orbot húz akkor arra is rámegyek, ha időben érek oda akkor scorched earth+ sundi/ és sunstriders spam leszedi az orbot. A well rushnál mindig az ellen egységeinek counterjét hívom (tehát hogy mindig kapjanak bónuszt ) ez be is jön mindig csak shadownál nem a forsaken miatt.De most hogy tudom ezt a nightguard 20 seces dolgot, már nem félek használni sundit
Mivel majdnem mindig well húzás nélkül támadok ( ha esélyesneklátom a támadást csak akkor )
ezért gyakran okoz problémát hogy én kiszedem a wellt nagy harcok árán, csak aztán az ellen elindul orbot szerezni valahol máshol nekem viszont nincs powerem orbra. ilyenkor leölhetném az egységeim a void miatt viszont akkor majdnem ugyanott tartok mint az ellenfél nem sok előnyöm van.Ha megpróbálok támadni a megmaradt egységekkel akkor oda kell support , elfogy a powerem és nincs t2-m se. Általában ha eljut t2-ig akkor a t1-es egységeim pár sec alatt leszedi, utána már ő van előnyben.
Tehát ezt a t1-n well leszedős dolgot akarom tökélesíteni, csak az ellen által húzott t2 miatt gyakran csak hátrányba kerülök.
t2-ig nem szeretek elmenni , még elég kezdő vagyok, könnyen megesznek t2-n bármilyen színnel
ja mortar+ensnaringot szoktam használni, frost ellen a scavenger+ mortart is ( a lassú egységek miatt )smoke: ja lehet beteszem ezt a maulert sok helyen jó counter, csak az a baj hogy most hogy elkezdtem 1v1-t nyomni egy csomó lap sorra került amit be akarok rakni csak nem tudom hova
-
Neró
őstag
Igen sajnos a frost hátránya hogy nincs swift egység. A sok okos nálam azt szokta csinálni, mivel én is pure frostos vagyok, hogy be ér középre és nem hogy kutat húzna, nem, jön tovább és támad. Én meg egy laza mozdulattal kikerülöm, még hivok egy egységet hogy fel tudjam húzni a kutat és utána már ice guardion. Onnantól már nincs sok esélye.
A frostot amúgy is nagyon nehéz le rusholni.
-
Gyuri27
félisten
Multkor beszéltünk a shade noobokról. Hát kérlek firénél is van néhány.
Az ember húz két kutat. Én is. Támad és csak euruption. Ennyit tudott. Mindezt rane rang mellett. Siralmas ami a pvp-ben megy. Nyilván a játékos csak a játék gyengeségeit aknázza ki, de gusztustalan. Gondolom ő és a hozzá hasonlóak sirták ki a cc nerfet. Holott az euruption meg a mortál egy orbon full imba. Ahol a naturénak nincs semmilye.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motoros topic
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Filmvilág
- Vicces képek
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- E-roller topik
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Xbox Series X 1TB - 2 kontroller + 3 játék szabadon választható
- RYZEN 7 5700X / 32GB RAM / 1TB SSD / RX 6700 XT 12GB / 750W Gold Full Modular - AMD GAMER PC
- Gamer pc konfig
- Ringke Xiaomi 14 edzett üveg képernyővédő.
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 15 128GB, Újszerű, Független, 88%, Garanciával!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961) (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest