Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Cr4Zy
tag
válasz
Juliano #19941 üzenetére
Itt megtalálhatod, amire kíváncsi vagy, s eddig Onseték és a mi csoportunk áll a legszarabbul a lejátszott meccsek terén!
Banyeg tegnap este beszélgettem egy kicsit mrwN-el, aközben realizálódott bennem, hogyha feljutok, akkor a második fordulóban a következő 4 lehetséges ellenfél közül fogok játszani valakivel:
SilenceOfGod
mrwN
OnSet
HangFalSzóval semmiképpen sem lesz könnyű dolgom...
Szerk.: (#19928) számú hozzászólásomban is ott van egyébként a link...
-
Volgafan
senior tag
válasz
Juliano #19083 üzenetére
Juli:maradjon nature az is,mert igy nincs akkora gond,ha netan elbontjak valamelyik orbod...Monak meg ugye mind1....ezerszer jobb,mint az abyssal...es azt ha lesz gepem,netan tudok is kolcsonadni..de ha mar varrialsz,mindenkepp frost t3ra...tobbinek nincs utos komboja..forstnak gye mindjart ott a stone warrior,kobold,glacier,etc...de en maradnek pure...
-
Volgafan
senior tag
válasz
Juliano #19072 üzenetére
t1:amazon(2v2re,1v1re sw),shaman,ww,ensnaring,hurricane,dryad(kek),surge
t2:som,do,mauler,ghostsp,parasite swarm,malac
t3:swamp,fathom,Moes akkor meg lehet beleteni:energi parasite,parasite creeping,treespirit,mergezo ijjasz(nem jut eszembe a neve)
ha valami kimaradt sorry,de igy jatek nelkul nehez..Az a meccs Darkkal erosen teszt jellegu volt!!!!
Rpve-re en igy wheelek hianyaban:giant,grim,gemeye-t ajanlok vegyesen a sok wrathgazer miatt...ha nincs tavolrol lovo egyseged eselyed sincs..ezert gemeyeugyan gyenge,de legalabb nem lesz minden egysegem paralizalva..de lehet visszateszem a templar-gun parositast...az atlovi az egez mapot legalabb
trainerre visszeterve:sajnos letezik,nekem is megmutattak,hogy tud charge nelkuli lapokbol barmennyit letenni.....es sajna pvpben is lehet hasznalni(jobban jon a power,stb)....
-
OnSeT
őstag
válasz
Juliano #18856 üzenetére
50%-os aktivitás alatt az ELO folyamatosan csökken ha nem játszol.
maga az elo 3 részből tevődik össze, van a base elo + experience +activity
az activity mértékétől függ hogy mennyi bónuszt kapsz az base elora, ami max 10% lehet, ehhez min. 50%aktivitás kell.
tehát 50-100% aktivitás mellett 10 % bónusz, s innen 5 %-onként lefele -1% bónusz.
45%-nál 9%
40%-nál 8 stbaz aktivitás napi 5%-ot csökken, ha nagyon elöl vagy toplistben akkor ez az érték magasabb.
így biztosítják hogy azonos erősségű ellenfelet sorsoljon a rendszer.
a keresés elindítása után meghatározott időközönként növekszik az az elo tartomány ahonnan ellenfelet kaphatsz:
After 0 seconds: Match against oponents with +/- 2500 ELO
After 15 seconds: +/- 5000 ELO
After 30 seconds: +/- 10000 ELO
After 45 seconds: +/- 20000 ELO
After 60 seconds waiting time: Match against any oponent -
Cr4Zy
tag
válasz
Juliano #18852 üzenetére
Nah ezt már elfelejtettem, pedig korábban pontosan tudtam hogyan is működik... De azt hiszem a törlési dátumhoz úgy ad plusz napokat , hogy kb. 2x annyi napig fog megmaradni a stat, mint amennyit játszottál (gyors számolás után 1,8-2,2-szerese napokban a törlési dátum a játszott meccsek számának; az utolsó játéknaptól tekintve). Emlékszem, hogy valami finomabb számítás volt rá, amely a játszott perceket és az utolsó játék kezdetének vagy végének az időpontját is figyelembe vette, de nagyjából 2x annyi (+-10%) napig nem fog törlődni a játék, mint amennyi meccset lejátszottatok az utolsó játéknaptól számolva.
(#18853) OnSeT: A legtöbbet játszó (asszem most a top 12.) páros egy év kihagyás után tegnapelőtt tért vissza, majd 2500 játszott meccsel a hátuk mögött 2024-es törlési dátummal rendelkeznek
-
LoLHunCsirke
tag
válasz
Juliano #18839 üzenetére
Általában akkor kapod ezt a "bugot" ha sokat mész rankedet 2v2t random társsal, azt nem tudni hogy miért... na mind1 ez van, ha nem akarod h bannoljon pvpről( ugye addig vagy bannolva míg nem jön 1új patch) akkor keresned kell magadnak 1 pvp partnert, vagy 1v1zel, vagy unrankeden 2v2zöl, és semmi köze a kilépegetéshez.
-
-
kovsol
titán
válasz
Juliano #13395 üzenetére
ha nem játszol pvp -t egy idő után esik vissza a szinted, rPvE meg pl nagyon kevés xp -t ad ha csak abból jön neki a szint akkor sokáig kell húznia
sok acc meg arra jó, hogy beregisztrálod magad alá és akkor ha felhúzod level 4 re és megkérdsz valakit, hogy logoljon be az accal és játszotok együtt kapsz tokent és minden harmadik után egy promo grindert
-
Zotya21
senior tag
válasz
Juliano #12877 üzenetére
jaja azok a hülye boosterek
Ugye első kettőben volt 350 - 600
Aztán még kettőt hátha megmarad a szerencse aztán az az 500 pont le lett huzva a wc-nJaja multkoris ugyvolt amint kimondod hogy véged akkor belelendülünk
Különben én vok az oka nagyon spórolok az elején azért esünk annyira vissza még sokat kell gyakorolnomMajd ha géphez kerülök elküldöm a replayt
Igy telóról vhogy nemlátom a gép vinyot
Meg majd kikell veséznem nekemis hogy ne olyan legyen hogy csak engem lehessen majd látni 80% ba
Meg kell még kis türelem a sony vegashoz kicsit lassú full HD-ba
-
OnSeT
őstag
válasz
Juliano #11538 üzenetére
szeróval lesz vmi, nekem rankeden jött be egy érdekes hiba, pár percig nem tudtam kártyát lehívni. de nem lag volt mivel végig láttam ahogy bontja az ellen a bázisom.
meccs szerencsére nem ment el, mivel mázlim volt hogy a welleket vette célba és így nem egy orbot buktam el ez idő alatt.
-
dokar
addikt
válasz
Juliano #11482 üzenetére
reprodukálni nem tudom sajnos, de a lényeg, hogy a torrenten a feltöltés maxon volt és a gép is beakadt egy felugró UAC miatt. direkt nem nyomtam ki, mert észrevettem, hogy lehívtam egy lapot egy másodperces lag mellett és a charge változatlan maradt. tesztelgettem is gyorsan.
az esetek többségében lehívtam egy kártyát, akkor megakadt a kép egy másodpercre, majd megjelent az egység és a játék azt hitte, hogy nem történt semmi, így a charge változatlan maradt.
-
Sousuke90
aktív tag
válasz
Juliano #11381 üzenetére
a token mennyiséget sem lehetne megfelelőre belőni ...
egy átlag felhasználó, aki simán bg-ből szedi a tokent mondjuk már egy 100 vic tokenesen is kiakadna
én 1x használtam elementet, csak a convertert, igaz még a régit, és még így is maradt több mint 4000 vic tokenem, ami mellett a 100-as upgrade meg se érződne igazából(a pve pedig nem feltétlen a lapokon múlik, lásd aceofspades/sparrow/stb.)
-
OnSeT
őstag
válasz
Juliano #11251 üzenetére
fent van az is, a shadow lapoknál 4. oldalon. ( kiadásonként vannak csoportosítva a lapok)
aoc-ra elég gyakran szoktak cannon tower ( vagy egyéb tower) spammel válaszolni, mivel az aurában csak egységek sebződnek.
ha buffolt harvi van aocban akkor nem érdemes spemmelni , mert csak minimálisat sebződik, ekkor egy cc vagy disanchant + spam kell rá.
pure shadow esetén még a beffallen curse ami jó lap mivel a fertőzött egységeket nem lehet buffolni, sem gyógyítani. ill. a nether warp amivel vissza lehet dobni az egységeket az aoc területére. -
Murder3
addikt
válasz
Juliano #11251 üzenetére
4 mp amíg aktiválódik, theát ha kijátszod az aoc-t várni kell 4mp-t és cska utánna beleidézni a lényt.
mit érdemes beleidézni?
a legköltségesebb lényt.nem érdemes mert előbb sebzi mint hogy a hatásnak lenne értelme is.
illetve minél kevesebb az élete annál kisseb költséggel ki lehet szedni.soul splicer az lelkeket gyűjt.
zöld affja gyógyít a lelkekből a piros meg asszem növeli a rangjén belül tartózkodó saját lények sebzését 30%-al.
illetve segít pl a corpse gather képességű lapoknak mert az összegyűjtött lelkeket ki is eresztheted magyarán megoszthatod a többi ilyen képességű lappla. -
phanzetomox
őstag
válasz
Juliano #7791 üzenetére
ezzel csak az a baj hogy egy egy amúgy is túl erős lapot tovább erősítenénk ezzel.
ha normális csapat csinálná a kártyákat és a 4. 5. uppal jóféle spec képességeket kapnának a lapok akkor azt mondanám jó.
de a mostani fejlesztő csapat nem hiszem hogy jól meg tudná csinálni -
OnSeT
őstag
válasz
Juliano #7709 üzenetére
igazából csak az a 2 map van amit írtam, többit nem érdemes tolni ilyen célból, 12-es mapokhoz min. 3 ember kell, 1 személyesekből az oracle ad elég sok R, UR lapot, de ugye itt csak 2 up a jutalom. amiket írtál azok elég sok c lapot adnak.
itt. meg tudod nézni melyik mapon milyen upot ad (lost-al még nincs frissítve)
mind2 elemnettel egy társsal jó lapokkal és taktikával, sztem a Insane God a legjobb választás, a feltöltött repek alapján kb. 15-20 perc egy-egy kör. így egy óra alatt 300-400 vic token jut mindkét félnek. ( nálam pl. ez a token a szűk keresztmetszet.)
-
Murder3
addikt
válasz
Juliano #7502 üzenetére
900 vmennyi élete maradt az orbnak asszem onnan kezdted javítani vagy 1000 eleve kb 500 pontot a wellből lőtt le a felső forsakenem.
ráadásul kb mp-vel később vettem ésre h nem emtek frenzibe és utánna is amint írtam a well lőtték nem az orbot.Ez nem befagyás hanem alapjába véve ilyen szar.
csak ugye mikor gyorsan kell ide oda kattintani h ennek is annak is időbe benyomd a képességét nagyon nehéz elég körültekintően 2mp-ig a képesség gombon állni. -
Murder3
addikt
válasz
Juliano #7489 üzenetére
Nem tudom lehet én is inkább visszalépnék a bajnokságtól nem igen látom értelemét nem szoktam pvp-zni mostanába és valószinű mindenkitől kikapnék.
Ami ezt a meccset illeti csak teljesen felabaszott h a nyomorék irányításnak hála nem reagál arra ha lenyomom a képesség gombot.
a forsakeneknek kb 5mp-vel kprábban rányomtam de azt ez a szar nem észlelte, és ez van állandóan.
Sokszor ezen bukom be a meccset.
most is ha akkor álltak volna frenzi módba amikor aktivltam legelőször akkor simán beszedte volna az orbod.
így is kb 500 pontig a wellet lőtték a barmok. -
Rankerz
senior tag
válasz
Juliano #7208 üzenetére
"-Az adott forduló eredményének a bediktálása a VESZTES fél feladata."
Ez tiszta megalázó
"-Az adott fordulót az itt kihirdetett időponttól kezdve 48 órán belűl le kell játszani. "
Ez hivatalos bajnokságnál se működött,bármikor közbe jöhet valami.
"Kíváncsi vagyok hányan léptek vissza"
Tudtommal én nem is jelentkeztem,már nem 1v1 eztem köbö 2 hónapja. De mind1 akkor benne vagyok
Mellesleg nem kell korlátozás,értelmes emberek értelmesen meg tudják beszélni meccs előtt mi az amit elvárnak a másik féllel szemben.
-
OnSeT
őstag
válasz
Juliano #7195 üzenetére
résztvevőnként 1 voks, a többség dönt hogy tiltás / korlátozás/ vagy szabadon bármi használható. ez nem tart sokáig.
attól függően hogy mire esik a legtöbb szavaztat megbeszéljük hogy mit tiltsunk, korlátozzunk. amiket írtam csak ötletek. kivehetünk belőlük és hozzá is rakhatunk.
úgy látszik kár volt példákat is beleírni a felhívásba
ha viszont a 3. verzió nyer a vita lezárva, és már csak a kezdés dátumát kell meghatározni.
egyébként nem én voltam aki felhozta a tiltsunk ki pár lapot témát.
amúgy sztem gyorsabb egy szavazással lerendezni mint most hetekig érvelni mindhárom verzió mellett pro és kontra.
a leggyorsabb megoldás egyébként az lenne hogy te mint szervező, meghatározod a szabályokat, közzéteszed, aztán aki egyetért vele és elfogadja az játszik, aki nem az nem.
-
Simid
senior tag
válasz
Juliano #7198 üzenetére
Hehe a kettes tetszik, biztos nagyon néznél amikor a gravity surge alatt lévő drakere lava fieldet nyomok.
Mostmár jópár vélemény elhangzott, megegyezésre úgysem jutunk, úgyhogy te vagy az ötlet gazda szerintem dönts belátásod szerint és onnantól nincs reklamálás, úgy lesz ahogy mondod.
Szerintem az is működne, hogy nincs semmiféle korlátozás, de leszögezzük, hogy bizonyos dolgokat (leginkább azt a 4et amiben a többség egyetért) etikátlannak tartunk. Ha valaki mégis alkalmazza akkor az az ő dolga, nincs semmilyen felelősségre vonás, csak nem fogjuk szeretni.
Mivel nem pénzről vagy ELO pontokról szólna a bajnokság, hanem a szórakozásról ezért ez is működhet. -
Gyuri27
félisten
válasz
Juliano #7191 üzenetére
Hülye idézet. Vannak olyan generated pályák ahol egy szikla választ el. Mire körbemész már nyista well, rossz esetben meg az orbnak is annyi.
Viszont maradjon a választott pálya. De döntetlen esetén legyen egy szétlővő pálya (akár 2v2-s) amin nem jön ki a mortal előnye. Így ha a játékos csak azzal tud operálni akkor is 2:1-re kikapott.
OnSeT: Enlivel minek t3-s egységet lehívni?
Maradjon az, hogy ezekell a vitatott kombókkal champet ne lehessen támadni.
-
linekiller
tag
válasz
Juliano #7191 üzenetére
gratula annak aki ezt a versenyt elindította
ideje volt már egy ilyennek
szerintem maradjon minden OP lap és combó a versenyben ne legyen korlátozás
ez mindenkinek az egyéni dolga hogy használja-e vagy sem. A hivatalos versenyeken sincs semmilyen korlátozás.Amúgy szerintem a mortar 1v1-ben egyáltalán nem OP annál sokkal rosszabb lapok is vannak
(és nem nem vagyok fire player ) -
Simid
senior tag
válasz
Juliano #7180 üzenetére
Pedig szerintem, ez nem lenne hülyeség. Egyszerűen tilos lenne a dombokon átlőve welleket és orbokat támadni vele (minden mást szabadna!). A középért folyó harcba, védekezéshez, egyéb épület ellen, nyílt terepről meg lehetne használni.
Egy ilyen "házi" jellegű bajnokságnál, nem kell szigorú szabályzat meg etikai kódex meg ilyesmik.Az is működik szerintem ha egyszerűen csak megállapodunk ebben.
Szerk.: Na mondtam, hogy bele se kezdjünk! Már mindenkinek van ötlete mit kellene letiltani.
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
Juliano #7161 üzenetére
Az újak jelentkezését is várom.
Nem tudom, hogy spec. engem ebbe belértettél-e (ha igen, köszönöm, ha nem, akkor természetes, hogy nem
), de egyelőre pl. én kb. 1,5 órát töltöttem ingame, illetve a deckkészítőben próbálgattam, hogy mi, mit tud. Tehát szerintem nekem ez olyan messze van még...ráadásul pl. egyelőre az aranyat se tudnám kifizetni. Hosszabb időt valószínűleg majd hétfőn fogok először tölteni a játékkal. De kíváncsi lennék, hogy ki lesz itt a bajnok, úgyhogy kívülről támogatnám az 5letet.
-
OnSeT
őstag
válasz
Juliano #7157 üzenetére
+1-et hozzá írhatsz a létszámhoz.
javaslatok:
-döntetlent ne számoljunk bele szvsz.
én azt mondom mindenki válasszon magának egy mapot amin játszani akar és ha a 2 kör után döntetlen az állás, akkor lenne még egy 3. menet random mapon.
-a választott mapot meg az első kör megkezdése előtt közli mindkét fél.
-ha úgy alakul akár ugyanazon a mapon is mehet az első 2 kör.
-a választott map nem lehet random pálya.jah és startot majd csak 2-3 hét múlva ha lehet, mert mostanában még nem leszek ingame.
-
Rankerz
senior tag
-
Murder3
addikt
válasz
Juliano #6957 üzenetére
amíg dazed kevesebbet sebez
Hát a twilight brutál lapokat kapott és az a frost 60 poweres 65% dmg reductionos egység már előre zavar.
shadowhoz nem jött semmi:S
reméelm hoznak ki hozzá t4 pure léynt ami nem egy worm féle szarság elsz.ami monument:
jó lenne ha nem így lenne mert így kb szétbassza a játékot. -
Murder3
addikt
válasz
Juliano #6883 üzenetére
3-as uppon 220% több pont jön vissza a hullákból.
a leginkább a furnance of flashel van értelme használni meg phoenixel.
(UA-hoz felesleges)
pl meghal egy egység aminek 1000 életpontja van ha csak ez az egy lap hullája van a phoenix hatókörébe nem éled újra de mivel használod az embalemrt így 220%-al több hulla lesz az 1000-ből így újra éled. -
phanzetomox
őstag
-
hajsza
aktív tag
válasz
Juliano #6604 üzenetére
Úgy emlékszem, hogy a fórumon a befallen's curse-t dícsérték nagyon, de inkább a szóló shadow mentre, mert ilyenkor a kező orb-odat elfoglaló sereget azzal a lappal ki lehet nyírni és az orb-ot visszaszerezni, mielőtt betámadnád az ágyús pontot. Emlékeim szerint azonban a curse T2-es és nem T1-es.
-
Murder3
addikt
válasz
Juliano #6604 üzenetére
shadownak nincs t1-re új lap.
de mana wingel elég egyszerűen be szedhetőek a campek.
a támadásoakt kivédeni nehéz egyzser nyomtuk de míg a társam wingekkel simán leszedte az kempeket én addig elég nehézkesen tudtam és jöttek a nagy szörnyek amiket szinte képtelenség pure shadownal, de még lostal sem tudtam kivédeni.főleg h a lent lévő kettő kilépett ők még addig sem bírták mint mi.
-
-
OnSeT
őstag
válasz
Juliano #6047 üzenetére
elhagyod azt a területet ahova leidézték. mást nem tudsz tenni.
miután aktiválták aoc-t van egy pár másodperced erre, addig hiába nyomnak bele bármit nem sebez. de ha cc-t kapsz az egységekre az szívás.mondjuk én ekkor nyomok egy disencatot a juggeremre és így kimentem, majd megyek vele egy másik orbhoz.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁÁÁ NE NÉZD MEG! A szórakozás, és a multitasking csúcsa, Lenovo Yoga 9i //3 OLED Modell Ajánló//
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Xbox Series X 1TB - 2 kontroller + 3 játék szabadon választható
- RYZEN 7 5700X / 32GB RAM / 1TB SSD / RX 6700 XT 12GB / 750W Gold Full Modular - AMD GAMER PC
- Gamer pc konfig
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG B450-F R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB CM MasterBox NR600 650W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteB650M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3060 Ti 8GB Lian Li O11 ROG Dynamic XL 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest