Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Neocskaa
tag
Sziasztok! BFP-t adnék el, akit esetleg érdekel írjon bátran, az árban megegyezünk
20.000 bfp körül max, kisebb adagokban is megegyezhetünk
-
Neocskaa
tag
válasz
phanzetomox #11750 üzenetére
jó ötlet, nekem sincs energiám amit belefektethetnék a játékba, de hétvégente jöhet
-
-
Neocskaa
tag
Sziasztok! meguntam a játékot és szeretném az accountomat elcserélni egy másik játékra! Van rajta 4100 pont és még több mint 4K-t érő lapok. (van az 5-6 is) Főleg Call of duty 6 érdekel, de black ops is jöhet, vagy ami van! pm!
-
Neocskaa
tag
válasz
TazLeacher #10061 üzenetére
Na én is pontosan így vagyok, néhány "4on4 pcw cb rules" mondat hiányzott az én kis életemből! Néha azért még felnézek BF-re is, de csak ritkán.
-
Neocskaa
tag
Azt csodálom, hogy még nem állították le a szervereket... másfél hónapja se egy patch se egy bugfix... semmi
-
-
Neocskaa
tag
válasz
TazLeacher #9482 üzenetére
ott az Enli ha XL kell 2 zölddel
-
Neocskaa
tag
válasz
TazLeacher #9387 üzenetére
Pure Shadowos vagyok, leaglábbis első 2 orbom lila, így eleférne egy piros is. Meg egyébként is szeretem a bloodhornt, olyan cuki. Bár 4. orbom most zöld, lesz egy kis költség lecserélni azt a néhány lapot lila-pirosra.
-
Neocskaa
tag
válasz
TazLeacher #9384 üzenetére
Az a múltkori Bloodhorn tipped remélem beválik!
-
Neocskaa
tag
válasz
phanzetomox #9367 üzenetére
Ha elárulod mire kell, és megbízhatok benned, akkor max 4k-t tudok adni!
-
Neocskaa
tag
Mit lehet az ellen csinálni, ha white rangerset rak le az enemy + mellé cannon towert? Meg közben támogatja War eagle-el. Nem tudtam mit kezdeni, monumentre rásózta a white rangers spec képességét 20 másodpercen belül lőttek is neki. Erre használtam régen a Shadow Phoenixet, de a nerf óta kivettem.
-
-
Neocskaa
tag
válasz
nepszter1 #9298 üzenetére
Egyszer már ítuk a fórumon... [bfcards.info] (egyből a replayekre irányít)
-
Neocskaa
tag
válasz
Gyuri27 #9287 üzenetére
Havernak múlt héten ilyesmi decket dobtam össze. Remélem azért nem fog nagy fenyegetést jelenteni 1v1-ben....
Zedroxine: Én az ilyen embereket gyűlölöm, ettől tart itt a játékipar : ahelyett, hogy a játékon dolgoznának a programozók, ügyes megoldásokat kell kitalálni, hogy a hackerek minél később törhessék fel a játékokat. A PC-n való gamelés nem létszükséglet. Ha nincs rá pénzed, akkor játsszál facebookon. A játékkészítők sem ingyen dolgoznak, vedd meg a játékaikat, ne pedig nyerészkedni próbálj még egy ilyen nagyszerű játékon is, mint a Battleforge. Remélem megfogadod szavaim legalább egy tört részét. Üdv: egy 15 éves srác, aki fizet a játékokért.
-
Neocskaa
tag
PvE-re a T1 túl erős
Tunnel fölösleges, Dryad szintén, elég egy shaman, windweavers ensnaring roots, meg kéne Hurricane és Mark ot the keeper, bár az nem minden mapon jó.
Parasite fölösleges, csakúgy mint a Timeshifter spirit, ezek nem valami hatéékonyak. T4-en kevés a lényecske, Colossust betenni! meg grimvine is jó, szerintem jobbak mint a forest elder, ami ugye még drága is... 1200bfp, kösz nem.
Kb ennyi, T3 az viszonylag jó, a Mo-t is beteheted nyugodtan deepcoil mellé/helyett. Expertre meg ugye minden map más taktikát/lapokat kíván, szval oda nem tudok véleményt mondani.
Am én az aktív rétegbe tartozom, csak most a farmolás miatt nem a NeOcska accountal vagyok bent. (este ne keressetek, kicsi vagyok még, 8-9 felé takarodó van.)
-
Neocskaa
tag
Jer1cho: írásodhoz hozzá szeretném tenni, hogy épületből nem csak 2 féle van. Mármint abból a szempontból, ahogyan te írtad, úgy igen, de egyébként ez az 5 féle épület típus zserepel a játékban: shrine, fortress, tower, device és hut. Ezek mind különféle jellemzőkkel rendelkeznek: pl. a shrine nem tud támadni, viszont különféle erősítő, gyengítő képességeket lehet rajtuk aktiválni.
---
A PvP-t először fejben érdemes megtanulni, utána gyakorlatban kipróbálni. Ha nem tudod a Power Flow lényegét, ne is kezdd el. Valahol van egy hasznos írás az egészről, asszem Wikia-n is megtalálható egyfajta, bár angolul.---
Ph nick: NeOcskaa
IGN: NeOcska
Járékmódok: PvE adv, expert, rPvE 8-9. szintig, PvP 1v1, PvP 2v2, szóval multifunkciós vagyok. -
Neocskaa
tag
válasz
nepszter1 #9206 üzenetére
500bfp-ből csak közepeset lehet, de Advanced PvE-re talán elég. De már többször is mondtuk, hogy ne az EA-től vegyél, az nagyon drága, lehet az itteni kilépőktől is venni, meg Ebay-ről is.
Jer1cho: Am én nagyon aktív vagyok Battleforgeban, egésznap megy a játék, mintha msn lenne
Keress akármikor, bár most gondok adódtak a gépemmel, szval csak trédelni vagyok fent, egyébként Rpve-t tolom 7-8 szintig, akármilyen PvE mapot, és PvP az meg jöhet 1000-el, nagyon imádom.
-
Neocskaa
tag
válasz
linekiller #9128 üzenetére
Egyedül meg ugye nem ér semmit a lost shade
-
Neocskaa
tag
Valszeg bekapcsolta valamelyik a Trainert... régi trükk, csak egy baj van vele: a játék is észreveszi, így 1-2-3 héten belül bannt/ összes U3 törlést kap az illető.
jer1cho: Lost shade? Na ne már, hogy te is lost shade spammot akarsz! 2v2-re főleg nem jó szerintem, nagyon egyszerű őket legyőzni. (pl AoC + root és már meg is haltak)
A phoenix 2v2-re még mindig használható, de ügyeskedni kell vele, először ki kell tapasztalni, mikor küldheted be. Én nem használom, mert béna vagyok az irányítgatásához, meg türelmem sincs rá.
Lost reaver jobb lehet a lost shade helyett.
Lyrishoz ne phase towert, hanem Ice barriert használj! Végülis jó a phase tower, de odamászogatni egyesével... addigra megkerültek régen.
Skyelf templart én általában Church of Negationnel látok, baj, hogy nem tud lefelé lőni, így nem sokan használják. (meg ugye 100(?) power)
-
Neocskaa
tag
válasz
phanzetomox #9018 üzenetére
cumi. Nálam még nem volt.
-
Neocskaa
tag
válasz
Gyuri27 #9013 üzenetére
De a startégiában a kő-papír-olló a lényeg
...nem az OC kombók egymásutáni sikeres bevitele. Én csak azért nem veszem meg, mert folytatás. Unom, hogy nincs semmi új ötlet a játékiparban, csak a pénzméhes játékkiadók, (pl. Activison) akik szegény programozók maradék fantáziáját is elveszik azáltal, hogy kényszerítik őket a franchiseok készítésére. Lásd: Call of Duty, Assassin's Creed, Battlfield... sorolhatnám. Egykaptafára készül az első, második, harmadik.... sokadik rész is, ami jó is lenne a fanatikusoknak, de hogy félévente 10-12 ezer forintot kiadni egy játékélményben/játékmenetben igen-igen egyforma játékért... azért az sok, ezért is ellenzem a Batlleforge 2 ötletét.
Sousuke: Pure shadowos létemre azt tudom tanácsolni, hogy várd meg amíg több (3-4) maget is lehív, akkor egy lava field és csáó, egyszer majdcsak kifogy a chargeból. Healeld a burrower(eke)t, azzal is fogy a mage élete. Támadj több oldalból, az is segíti, hogy elfogyjon. Ghostspears a legjobb a mage ellen szerintem, sok az élete, jól lehet healelni, egy burrower és egy ghostspearsel annyi a magenek.
-
Neocskaa
tag
Na jó... azt nem tudtam, hogy ez a bann az összes EA-s játkomra szól. Este lett volna BadCompany 2 party és most azt sem tudok.
Remélem tényleg 72 óra, szerencse, hogy elutazok 5 napra
-
Neocskaa
tag
válasz
Gyuri27 #8942 üzenetére
Éppen tegnap kérdezte az egyik haverom, hogy "mit tud ez a barrier kinézetű a zöldnél?". Mondtam is neki, hogy ne hasonlítsa össze a barrierrel, mert az hasznos, ez meg nem. Végülis healel, meg barrier kinézetű... szval ott a tökéletes lap számodra
Harvester ellen gyilkos lap ez a Jumbo!
Más: dejó, nem elég, hogy laggolok, még rám is gyanúsítottak egy káromkodást... ráadásul németül jött a mail, úgy pedig még mindig nem tudok. A lényeg, hogy bannoltak egy időre, mert nem tok belépni. Mondjuk nem is akartam, 2000ms pinggel borzalom játszani, lehívok egy eruptiont és elmegy a körből mire leér a lap xD.
-
Neocskaa
tag
Én nekem is laggol mint állat, már fel sem megyek.
Először a szerverre gyanakodtam, de aztán világossá vált számomra, hogy a szolgáltatóm a köcsög! Megvette a Tvnetwork szegedi kábeleit a Digitv és azóta csak csöög a net, 2000ms ping és 8-10% packet loss. Töltenék le egy filmet és jön 300-400KB/s-al. Hát mondom szétverek valakit, felhívom őket és aztmondják, hogy ez van, szarjak be. Nem tudom ,te digis vagy-e, de másik digis haveromnál is ezek a tünetek vannak.
Onset: az meg mi??? Magasabb a bid, mint a buyout, ez vmi hacker?
-
Neocskaa
tag
válasz
Gyuri27 #8868 üzenetére
Valaki itt nagyon haragszik valakire xD
Arról a DX11 vs DX10-ről annyit, hogy a Battleforge volt az első játék, amelyik használta az új architektúrát, ám nem a grafika szépségének javítására, hanem a sebesség növelésére. Én még DX11-es VGA-val sem játszanék DX11-ben 40-50fps-el, jön egy lava field és 9-re lemegy a frame rate... Ez nem az a játék, amit grafia miatt kell játszani.
-
Neocskaa
tag
válasz
nisteriuc2 #8863 üzenetére
Minden bizonnyal az a KHiNG akit ismersz -.-
-
Neocskaa
tag
válasz
TazLeacher #8832 üzenetére
Én digitalizálóval szoktam rajzolni. Eszembe jutott, hogy nemrég (1-2 hónapja) lett újratéve a Windows, így elveszett a vinyóról a rajzom.
A neten meg nem találom már azt a topikot.
-
Neocskaa
tag
Robbantsd be a Dreadchargert nasty surprise-al! Fireből a Sunstriderseket egyből megöli, a mortart pedig ne engedd felépülni, rá egy nox trooper spec képesség, az egyből legyakja 25 powerért.
Gyuri: Szerintem nem is kell támadó spell natureba, elég ha healelsz meg CC-zel. Ha tornyozni akarsz keverd össze frosttal
-
Neocskaa
tag
válasz
TazLeacher #8840 üzenetére
PvE-re tényleg a legerősebb, meg egyébként is izmosak a lények, de drágák is. :S Egy egyszerű íjász is 70 power, azért az kicsit sok.
-
Neocskaa
tag
válasz
Murder3 #8819 üzenetére
Nálam biztos nem játszol régebben, én az legeslegelső béta teszt óta tolom...
Tapasztalataim szerint egy "Reste settings" gomb megnyomása minden problémát megold, persze csak akkor, ha eljut odáig a program
Jericho: kézzel/rajzpaddal csináltad? Régen csináltam egy atom jó rajzot egy versenyre. Egy új lapot kellett alkotni bizonyos tulajdonságokhoz, majd megkeresem, szép a tiéd.
-
Neocskaa
tag
válasz
Nightvision1 #8817 üzenetére
Nekem is szarakszik néha, belevágok 1x-2x a házba, az megoldja.
Ha pár újraindítás után sem jó, akkor nincs mit tenni, tedd újra, én azt ajánlom, de csak a legvégsőbb esteben.
-
Neocskaa
tag
válasz
phanzetomox #8815 üzenetére
Háh, azért annyira nem vagyok segítőké(s)z
-
Neocskaa
tag
válasz
phanzetomox #8813 üzenetére
Én hiba nélkül nézegetem a replayeket! Valszeg a sok óvodás belepte a szolgáltatódnál lévő előfizetéseket, hiszen péntek este van.
Ajánlom egy laggmentes internet vételét, vagy egy laggmentesítő eszközt (melynek ára valahol 15-20K körül van
)
-
Neocskaa
tag
válasz
alvarezlopez #8796 üzenetére
Csatlakozom D1recthez, az a legjobb módszer, vagy még az e-bayes sem egy utolsó, csak megbízható eladót kell találni.
-
Neocskaa
tag
válasz
linekiller #8770 üzenetére
Jó kis videó, mindent berobbant a srác, amit csak lehet.
-
Neocskaa
tag
válasz
Nightvision1 #8719 üzenetére
Egyszer vettem 2x twilight 2x nemtommidemás tomeot, volt benne egy Wheel of gifts, a többi összesen nem ért 100 bfpt, de a WoG már behozta a tome árát, szal szerencsém volt. Szvsz a renegade nem éri meg, több a crap card benne, mint a lost soulsban pl.
Amúgy ne vegyél semmi tomeot, hacsak nincs fölös pontod, sokkal olcsóbban kijösz, ha AH-ból megveszed egyesével a lapokat, amik kellenek.
Gyuri: Jól tévedsz
valóban 20 mp
Jer1cho: Az első hsz-ben van egy link, amely átirányít egy íráshoz, amelyben nagyon sok hasznos tipp/érdekesség található, ajánlom az elolvasását. (asszem angol)
-
Neocskaa
tag
Pure shadow ötlet...
hopp, kimaradt belőle a Phase tower... mondjuk nem is nagyon férne bele, mert ezzel lehet shadow power flowot használni
Monn az ebből kimarad.
-
Neocskaa
tag
válasz
linekiller #8636 üzenetére
Engem ütöttek már be vele 2v2-ben. Egyedül maradt a csávó kettőnk ellen, lezárta mind a 3 utat a bázisához egy-egy Churchel. Amikor odmentünk a nagy sereggel jött a vigil meg a grigori bomba, nem tudtunk mit kezdeni vele... Persze itt felmerlül a kérdés, hogy engedtük letenni azt a 3 sz@rt. Egyszerű a válasz, T2-n is ütött a csávó a láma kombóival. ( Lost Shade spam)
-
Neocskaa
tag
válasz
Gyuri27 #8609 üzenetére
Shadownál pedig minden maxon
Én már csak a deck szintjének növelése miatt is ma felchargeolom az összes nem annyira szükséges lapomat.
Más: Ez a nether warp... Annyira azért nem jó lap, hogy 700-800 bfp-t rászánjak, sőt most már a kék is 350 kröül áll...
pofám leszakad. -
Neocskaa
tag
válasz
Gyuri27 #8592 üzenetére
Ne mondd már, hogy olcsó! fireswornsem egy olcsó lap, de én egy kezdőnek nem a chargok számát nézném, hanem magának a lapnak az árát, magyarul amennyiből egy működő deck kihozható éppen. Tehát Fire sokkal srágább az összesnél, frostból nem kell egyből home soil meg ice guardian, főleg nem PvE-re, mert ugye erre még nem kaptunk válasz, mire is kellene.
-
Neocskaa
tag
válasz
Nightvision1 #8583 üzenetére
Shadow drága, Fire T1-en drága, Frost T4-en drága, és a forstnature az meg tökjó...
-
Neocskaa
tag
Egyébként common lapokhoz goldért is hozzá lehet jutni, igen olcsón (kb.: 300-800 gold).
Ha meg szeretnéd ismerni a színre jellemzőket, akkor azt replayek formájában teheted, ez a legolcsóbb (ingyen) és legjobb módja is, hiszen közben még okosodsz is, mi mit tud, mire jó stb...
-
Neocskaa
tag
válasz
phanzetomox #8519 üzenetére
Az a poén, hogy több accountról is irkálják ezt a címet, vagyis nagyon elszánt a csávó...
Sokszor próbálkoznak ilyennel, eddig a legjobb amit láttam, az egy BFP generátor: ugyanaz a bejelentkezési felülete van, mint magának a játéknak, csak éppenséggel errort ad miután beírtad az acc adatait
Az is, meg ez is menti a jelszavakat...
De a youtubeos videók is jók, amikben e-mailt kell küldjél egy címre, a leírásban mellékelt szöveggel, ami úgy néz ki, mintha valami programkód lenne, és át kell benne írnod az felhasználónevet és a jelszót... haha ez eddig a legjobb amit láttam, azzal hitegetnek, hogy egyből kapod az 5000 bfpt... nem kell mondanom remélem, hogy ezzel is kipucolják az accountodat.
-
Neocskaa
tag
válasz
phanzetomox #8478 üzenetére
Tartósan szerintem semminek sem fog lemenni az ára, soha. Minden playernek az a célja, hogy többért adja el az áruját, a vevő meg annyiért veszi, amennyi a legolcsóbb, és ha nicns sok eladó, egyre drágább lesz a termék, mert nincs miért lejjebb adni. Harvester 3-4 hete 700 volt, mostanában örülök 850nek is.
-
Neocskaa
tag
válasz
linekiller #8469 üzenetére
Pontosan! Ezért is várom már, sunderert be lehetett múltkor szerezni 200 bfp-n alul simán
-
Neocskaa
tag
Én csak azért sírok, mert idáig nagyon ritka volt a vileblood, ikább DO-t hoztak ellenem. De DO ellen már kiépítettem egy pure shadowos taktikát, erre dobhatom a levesbe, mert a siege miatt újra át kell gondolni az egészet Vileblood ellen. Csak jönne már ki az a fránya új edition és esne le a Dreadcharger + harvester ára!
-
Neocskaa
tag
válasz
phanzetomox #8453 üzenetére
Elég jó-elég jó, de nem az igazi...
Szerintem az Ice Guardiannak kéne nerfet adni... max felmegyek T2-re és shadow maget hívok, más nincs ellene, simán beüti akármelyik más T2-es egységet is... szükségesebbnek tartom, mint a sunderer nerfelését, látszik, hogy az Upper class diktál, a top playerek, ott sokkal gyakoribb a sunderer, mint a lentebbi szinteken...
-
Neocskaa
tag
Miért akarsz venni egy régi kártyát, sokkal több fantázia rejlik az 5000-es sorozatban ATI részről. Úgy látom nem szánsz rá sok pénzt, ezért én egy 5670 1GB-os karit vennék abból a boltból, amit fentebb linkeltél...
Amúgy a Battleforge-nak semmi gépigénye nincs (szinte), egy 5 éves masinán is elfut. (csak az SSAO-t ki kell kapcsolni...)
Zargas: Deepcoilt elviszem 500-ért (ez egy licit, de még gondolkozok rajta, majd megbeszéljük)
-
Neocskaa
tag
válasz
FlyInMyEye #8301 üzenetére
Nézném, ha nem állítgatnád
Muder3: 4 magos proci nem árt
Amúgy tapasztalataim szerint kb. felére csökkenti az fps-t, játéktól függően...
-
Neocskaa
tag
válasz
Apophis #8269 üzenetére
Erős nagyon a FireNature, T1-en Sunderer, scavenger, sunstriders, firesworn, mortar, mine, eruption, esetleg wrecker, scorched earth. T2-n Deep one, surge of light, root, curse of oink, burrower, scythe, skyfire drake, gladiatrix, lava field T3-on az orbtól függően lehet fathom lord és vmi fire lap, vagy giant slayer és swamp drake?
Én ezek közül válogatnék, bár függ az ízlésedtől, mennyire gyakran szoktál T3-ra felmenni, T1-en mennyi ideig maradsz stb..
-
Neocskaa
tag
válasz
FlyInMyEye #8206 üzenetére
Nálam kb. 2 képet ad be / másodperc.... de a zene az bezzeg üvölt
-
Neocskaa
tag
Végre itthon vagyok! Mi változott az elmúlt 2 hétben, valaki összefoglalná? Olvasgattam a fórumot, de nem tudom kihámozni a több oldalnyi írásból, mi a lényeg, kösz.
-
-
Neocskaa
tag
Unranked meccsekkel - szerintem - nem jó kezdeni, mert vagy egy tesztelgetős/szivatós valakivel játszhatsz, hiszen a többiek kidobnak. Rankeddel simán jó kezdeni, csak sűrűn cancelezni kell a keresést, nehogy erősebbeel tegyen egybe.
Szép a helyezésetek, nekem is kéne már valakivel sokat 2v2-z játszanom.
D1rect, neked mi az in-game neved? Alig tudom párótok nevét, lécci vegyetek fel/írjatok pm-et névvel/osszátok meg vmilyen módon, kösz. Milyen paklival mész?
-
Neocskaa
tag
Egyébként P4F kártyákkal simán teljesíthető az összes Advanced map! Battlegroundot olyan 6-ig sztem elbírja, de nem teszteltem. Upgrédelve 1-2 experrtet is meg lehet csinálni, egy kis módosítással. Magyarul Advanced mapokra decket építeni csak a feladat könnyítése végett lehet, egyébként experten van kihívás az ilyen drága lapokkal amiket felsoroltál (pl. deepcoil, razorleaf)
A pure nature sem egy utolsó kombináció...
-
Neocskaa
tag
Én nightguarddal kezdéssel csináltam anno, valami hasonló taktikával azt a mapot. Emlékszem Julianoval szarakodtunk a taktikán, de mi ketten toltuk.
-
Neocskaa
tag
válasz
Murder3 #7700 üzenetére
Szerintem téged csak az zavar, hogy nem tudsz mit tenni ellene
Örültem volna, ha kap a shadow is valami S counter nyilast, bár Firenek is van 2 swift T1 egysége, ott legalább értelmes minda2. Kerülne 70 powerbe ez a witchclaws, azt erős lenne.
A kinézetéről meg annyit, hogy egyszerűbb egy meglévő teremtményre ráhúzni egy újabb textúrát, mintsem teljesen újat kitalálni. Nameg kevesebb a munka vele. A phenomicos srácok is emberek, érthető, ha nem szeretnek dolgozni...
-
Neocskaa
tag
válasz
TazLeacher #7691 üzenetére
Akkor az UR uppokkal jól jársz
Mondjuk egész jó a cucc, kár hogy fizetős... Battleground 10. szintért kapsz 8 victory tokent, ami édes kevés, egy UR, III. upért meg kapsz így 35-öt? Jó üzletnek hangzik. De csak experten éri meg.
-
Neocskaa
tag
válasz
TazLeacher #7673 üzenetére
Technikai gondjaik adódtak a srácoknak, ezért a déli karbantartás elhúzódott 13h-ra. 1 órán át veszik kezelés alá a szerókat, azt írja. = 14h után már jó lesz
-
Neocskaa
tag
válasz
TazLeacher #7658 üzenetére
Elhiheted, hogy hamar bele fogsz unni
Eleinte izgalmasnak tűnik, első 20 meccsen még az is, utána beleunsz. Legalábis én már így csináltam harmadszorra: játszok, megunom, eladom a ponjaimat, 2 hónap múlva veszek pontokat, visszatérek, felfejlesztem a pkalim fullosra és elölről megint. Engem már csak az üzletelés vonz igazából, főleg amikor egyn ap van 200-300 bfp bevétel
-
Neocskaa
tag
BETAhoz általában új szervert nyitnak, amin kapni szoktunk BETA pontokat. Mindenki általában felmehet a beta szerverre, csak le kell tölteni pár cuccot a váltáskor.
Új hozzászólás Aktív témák
- Manjaro Linux
- Napelem
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Ukrajnai háború
- EA Sports WRC '23
- Robot fűnyírók
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házimozi belépő szinten
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- További aktív témák...
- ÁÁÁ NE NÉD MEG! A szórakozás és a multitasking csúcsa Lenovo Yoga 9i //3 OLED Modell Ajánló//
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Xbox Series X 1TB - 2 kontroller + 3 játék szabadon választható
- RYZEN 7 5700X / 32GB RAM / 1TB SSD / RX 6700 XT 12GB / 750W Gold Full Modular - AMD GAMER PC
- Gamer pc konfig
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! H310CM i3 9100F 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1660S 6GB Fractal Design Focus G 400W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Turbózd fel a gaming élményt most! Rèszletre is! 0% THM
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest