Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
dokar
addikt
kint van már az amii?
-
dokar
addikt
elcserélném a moloch-ot valami másra? kell valakinek?
-
dokar
addikt
válasz
ricshard444 #14474 üzenetére
nagy kaki az ncore, mozis magyar szikronos vackok vannak rajta, isohunt sokkal jobb
-
dokar
addikt
promo swamp drake AH ára 15000
-
dokar
addikt
segítség! soultree expertet szeretném megcsinálni pure fire-rel!
ilyen kártyáim vannak:
banner of glory
blaster cannon
eruption
firebomb
makeshift tower
nomad
scavenger
sunstriders
thugs
wrecker
enforcer
fire stalker
global warming
lava field
pyromaniac
rageclaws
rallying banner
ravage
rocket tower
skyfire drake
giant slayer
inferno
magma hurler
magma spore
shrine of war
sun reaver
tower of flames
unity
virtuoso
vulcan
batariel
bloodthirst
boom brothers
emberstrike
fire dragon
fire sphere
magma fiend
moloch -
dokar
addikt
slave master pure fire deckkel tipp? és stratégia? pl advancedre?
-
dokar
addikt
tud vki eladni nekem stone hurlert red affosat olyan 4-5 BFP körül?
IGN: Rotoa -
dokar
addikt
válasz
LoLHunCsirke #13693 üzenetére
megölés után indul a recharge time
-
dokar
addikt
észrevette már valaki, hogy mit cipel a hátán a giant slayer?
-
dokar
addikt
válasz
ricshard444 #13366 üzenetére
ugye egyedi jelszó volt és nem használtad máshol is, mint pl paypal?
-
dokar
addikt
nagy kaki ez a Lord Cyrian, el is adtam 400-ért, vettem belőle egy moloch-ot, de ez is kaki. nem csak lassú, lassan is támad. inkább vettem volna még egy batarielt.
-
dokar
addikt
miért van az, hogy csak level 2-es molochokat látok a térképen? nekem level 1 kéne.
-
dokar
addikt
behind enemy lines 1p adv map-re milyen decket ajánlanátok a leggyorsabb teljesítéshez (ami monyu, enl nem játszik)?
jelenleg ezzel vagyok a leggyorsabb:
striders, nomad, drake, stalker, magma hurler, dragon (piros és zöld is) -
dokar
addikt
enc with twilight
deck 1 pure fire
deck 2 stoneskinmásodszorra a fire deckkel már jobban ment. lehívtam 12 stalkert, aztán váltogattam a módokat: távolról megsoroztam az ellent, 3 sec késés van a robbanásban, mód vissza, odarohan, megcsépel, robban, visszafut, módváltás megint... stb.
-
dokar
addikt
nyomtam expert pve-t. pure fire-el nagyon szenvedtem t2-őn. ellenben a stoneskin szinte egyszerű volt, mert az aggressor L knockbackje a vileblood-ot lazán hatástalanítja.
-
dokar
addikt
válasz
Gyuri27 #11554 üzenetére
én nem tudom megnézni, mert a kliens beenged, de a játék a főképernyőn egy szép "login failed" üzenettel vár. már kezd tele lenni a tököm, mivel már fizettem egyszer BFP-ért, ezért az a minimum, hogy legalább nyújtsanak vmi rohadt supportot. manapság minden indítás előtt remegek, hogy megint milyen hibája lesz neki.
-
dokar
addikt
már megint áll ez a **** az update keresésnél
-
dokar
addikt
baj van, a kliens megáll az update keresésnél? server down?
-
dokar
addikt
válasz
phanzetomox #11491 üzenetére
Olvasgatom, és röhögök
.
Én is így vagyok vele, csak én nem olvasgatom.
-
dokar
addikt
válasz
Juliano #11482 üzenetére
reprodukálni nem tudom sajnos, de a lényeg, hogy a torrenten a feltöltés maxon volt és a gép is beakadt egy felugró UAC miatt. direkt nem nyomtam ki, mert észrevettem, hogy lehívtam egy lapot egy másodperces lag mellett és a charge változatlan maradt. tesztelgettem is gyorsan.
az esetek többségében lehívtam egy kártyát, akkor megakadt a kép egy másodpercre, majd megjelent az egység és a játék azt hitte, hogy nem történt semmi, így a charge változatlan maradt.
-
dokar
addikt
ugye a promo grinder 4 chargot jelent, de én instant le tudtam belőle hívni 6-ot.
egy batarielem van charge nélkül, de 3-at sikerült összehozni 10 másodperc alatt. nem csalás nem ámítás és nem tréner. -
dokar
addikt
válasz
Murder3 #11455 üzenetére
egy szóló batarielt pedig könnyen el lehet intézni azzal, ha az elején mozgásképtelenné teszed. pl rpve-ben utálom, amikor az a repdeső varjúféle paralizál. a másik pedig, ha a bloodthirst-öt leveszi róla valami disenchant-tal. de ha pár ütés után elkezd égni, akkor már problémák vannak, mert megközelíthetetlen lesz. rpve-ben éppen ez az előnye. a nagy területre ható sebzés gyorsan rombol. teszteltem és 1 bati + 1 fire dragon sokkal gyorsabban kipucol egy enemy camp-et, mint pl 4 grinder. level 7-es bg-n grinderékkel kifutok néha az időből, de ellenben nem kérnek semmi gyógyítást.
-
dokar
addikt
-
dokar
addikt
válasz
Sousuke90 #11426 üzenetére
na teszteltem a dolgot
zöld gyógyulás: 12 HPS
zöld nomád: sebzés 90/2sec=45 DPS
piros nomád: sebzés 135/2sec=67 DPStehát másodperc alapon az egyik 22-vel többet sebez, míg a másik pedig 12-őt gyógyul. az egy dolog, hogy csak egy nomádot támadnak, de a 3 nomád tud egyszerre 1 ellent támadni, így zöld csapat = 1x 12 HPS, míg piros csapat 3x 22 DPS
most csak pve-ben gondolkodom!
-
dokar
addikt
válasz
Murder3 #11427 üzenetére
hát éppen ez a baj pure fire-rel, mert rpve-ben is pl T4-en egy tábor lerohanása után én csinálok egy legolcsóbb épületet, hogy ott újragyógyuljanak az egységeim (batariel, dragon, fiend). a "vérszomj" csak egyre mehet fel, a zöld unity meg keveset gyógyít. tehát az épület tövében történő sebnyalogatás a leghatékonyabb.
de pl 4 promo grinder egymást olyan szépen összegyógyítja, hogy ott nem is kell heal support.
-
dokar
addikt
válasz
phanzetomox #11421 üzenetére
pve-ben rusholok 4 IC nomáddal + eruption spellel. de időnként meg kell állni vmi épület mellett töltődni.
lehet kimaxolom a GC nomádot is, aztán megnézem mi lesz. a 12regen az nem egy megváltás.
-
dokar
addikt
a nomádból melyik a jobb?
IC: +50% sebzés
GC: 12 élet regen/sec -
dokar
addikt
kaptam egy levelet, hogy ha küldök BFP-t, annak a tízszeresét küldik vissza
-
dokar
addikt
válasz
linekiller #11373 üzenetére
mi az a nerf?
-
dokar
addikt
írta egy srác, hogy P4F playerként full 0-ról a kereskedésekkel egy hét után több, mint 2000 BFP-t gyűjtött össze. ezt egyáltalán nem értem. a napi egy BFP-ből zsákbamacskázhat uncommonra vagy eladja a P4F kártyáit. de azok se hiszem, hogy bármelyik is többet érne 3 BFP-nél. bár múltkor olyat láttam az AH-ban, hogy egy batariel 7 BFP-n volt és short-on volt. nyomtam rá egy bid-et, toltam egy rpve-t, mire újra ránéztem már outbid volt, nem volt buyout. na de az egy hét alatt 2000 az számomra olyan hihetetlenül hangzik.
-
dokar
addikt
mikor jön új edition?
hanyadik lesz?
milyen lapok lesznek benne?
lesznek új PVE map-ok?egyébként 5. barátnál mi van?
-
dokar
addikt
na összejött egy promo grinder. forge-ban kipróbáltam, hát gyenge mint a harmat, mert lassan sebez. csapatban (4) az egymás összegyógyítása nem rossz, de pl 4 batariel így is lazán lezúzza őket, sőt még könnyebben, mint egy az egy ellenben. benéztem az AH-ra, 140-es buyout-al már volt fent promo grinder. mintha menne le az ára elég keményen. ebből így többet megszerezni nem fogok, mert nagyon sok idő pocséklás.
-
dokar
addikt
hiába voltam PVE 4, még az Introductiont is meg kellett csinálnom az unlock-hoz
-
dokar
addikt
válasz
phanzetomox #11230 üzenetére
180 xp-t kaptam
-
dokar
addikt
pure fire rpve/pve deckhez T3-ra kéne vmi jó L counter. juggyt néztem ki, de őrült drága. megéri a felár a giant slayerhez képest?
1 batariel-em van (piros), vegyek mellé egy lilát is, hogy egyszerre kettőt hívhassak le? vagy még egy pirosat és vonjam össze? igazából az a furcsa, hogy pl rpve-ben én egy batariel-el vagyok a leghatékonyabb, mert oda tudok rá figyelni. nyomom rá a bloodthirst-öt vagy ha nincs más ravage-ot és sokkal hamarabb végzek egy bázissal, mint pl az aki jön 3 grinderrel. nekem elég egy nagyobb egységet támadni ezzel, a közelben mindenit sebez az aura. szóval a másik kérdésem, hogy velem van a baj és lehetne több batarielt is csapatban tápolnom?
-
dokar
addikt
válasz
Sousuke90 #11155 üzenetére
PVE-ben a Vulcan nagyon jó S counter. 3 csoportot seperc alatt leszed. T3-ban sokszor előreküldök egy Virtusoso-t + Ravage spell rá. Mögé egy Vulcan, az mögé meg 3 Magma Hurler.
A 3 barátos trükköt érdemes szólóban megcsinálni a Promo Card-ért? Én választhatok? Promo Juggy.
-
dokar
addikt
hogy a manóba lehet, hogy rpve-n egy tag decomposer-rel a többiek egységét is megölje? a kártya szerint csak saját egységre használható fel, nem pedig szövetségesre.
mi a jobb? boom brothers vagy emberstrike?
fire dragon vagy magma fiend? valakinek van itt magma fiend lost soluls kártyákért cserébe?
a fire dragonom fullos és egy ellenfélre vonatkoztatva kezdetben 310-et sebez, majd a rage-nek köszönhetően hamar felmegy egészen 1240-ig. az area damage pedig 35 méterre hat ami szintén jó. na ezt akarom magma fiend-del megtámogatni. vélemény? egyébként még ott van mellette batariel is, annak is komoly az égő aurája. -
dokar
addikt
válasz
phanzetomox #11022 üzenetére
kösz, már 36-os az rPvE deckem
-
dokar
addikt
van vkinek egy db fölösleges sunstridere?
-
dokar
addikt
válasz
phanzetomox #10974 üzenetére
IGN: Rotoa
-
dokar
addikt
helló
van vkinek fölösleges banner of glory és rallying banner?
ha kell tudok adni cserébe vmit, de sajnos nem bf-t.
-
dokar
addikt
köszönöm a kártyákat
próbálgatom a nomádokat, egyelőre 3-as csapatban válik be gifted unityvel
elég combos az igényük: 75
scavenger csak 60 míg wrecker meg csak 50megpróbálom elsőnek kimaxolni az eruptiont meg a lava fieldet, utána jönnek a squadok. lehet kicsit ráállok majd pvp-re
-
dokar
addikt
tudna nekem adni vki 2 db eruptiont?
-
dokar
addikt
meg volt az első ranked pvp meccsem és nyertem, pedig sokkal rosszabb lapjaim voltak, de legalább jól ismertem ezt:
-
dokar
addikt
köszi,
mit tudsz ajánlani erős rpve fire deckre?
én egyelőre ezt használom (squad):
T1:
Sunstriders II
Scavenger I
Thugs IT2:
Fire Stalker II
Rageclaws I
Skyfire Drake IT3:
Magma Hurler I
Magma Spore (szinte sosem használom)
Vulcan
Virtuoso
Sunreaver (szinte sosem használom)T4:
Fire Dragon II
Batariel II
Boom Brothers (ritkán használom)
Emberstrike I (szinte sosem használom)gondolkozom ezek beillesztésére: Gladiatrix, Wrecker, Nomad, Strikers, Enforcer
vélemény?
Új hozzászólás Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Nők, nőügyek (18+)
- Ukrajnai háború
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen autót vegyek?
- Linksys WRT54G/GL/GS router
- Androidos tablet topic
- További aktív témák...
- ÁÁÁ NE NÉZD MEG! A szórakozás, és a multitasking csúcsa, Lenovo Yoga 9i //3 OLED Modell Ajánló//
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Xbox Series X 1TB - 2 kontroller + 3 játék szabadon választható
- RYZEN 7 5700X / 32GB RAM / 1TB SSD / RX 6700 XT 12GB / 750W Gold Full Modular - AMD GAMER PC
- Intel i3-9100 - 24GB RAM - Samsung 980 500GB - be quite! Pure Base 500 + 1000W Táp - MSi Z390-A PRO
- HP ProBook 430 G3 laptop Pentium 4405U CPU (hibás)
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Fractal Design Nano S 600W
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A04 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest