Hirdetés
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- PlayStation 5
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- ARC Raiders - Új előzetesen a hamarosan induló tech teszt
- Nintendo Switch
- Nintendo Switch 2
- Diablo IV
- EA Sports WRC '23
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Call of Duty: Black Ops 6
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
-
-
Predatorkill
tag
válasz
Evildep #19103 üzenetére
Nemrég beszéltünk a játékban, és kértél tőlem pár 2v2-s replay-t, bocsi, tényleg teljesen kiment a fejemből, de most feltettem 3db tényleg jó páros elleni meccsünket: azaz Drakonz&Matos [link], Hirooo&RadicalX [link](most top2.ak) és StreetKings&(valami Ascenbecher vagy mittom én ki.. xd) [link]
Ui.: Most mi vagyunk Shooterrel a top4.ek
Szerk: a Drakonz-Matos replayhez kellett az antipatch
-
-
OnSeT
őstag
válasz
Evildep #18817 üzenetére
regelj be gmail.com mail címmel, arra rögtön jön aktiváló mél.
(#18810) Darkzbane mondtam én, ha nem vigyáztok dobogós hely lesz ebből
remélem már profin kezeled a shadow pürét. ^^(#18811) Djuree IGN-ed Djuree volt, belépéshez kevés, de legalább nem fogsz meglepődni hogy már foglalt a név.
(#18818) Juliano még egy hét
(#18819) phanzetomox látom megy a biznisz
-
-
Cr4Zy
tag
válasz
Evildep #18527 üzenetére
Én kb. egy hete beszéltem vele, akkor azt mondta, hogy karácsonyi készülődés, vásárlás és ilyesmik miatt nem volt. Ha jól tippelek egyébként most hazautazott a családjához Karácsony alkalmából, ahol pedig nem tud játszani. De szerintem Szilveszter és a kijózanodás után már ő is itt lesz.
-
Cr4Zy
tag
válasz
Evildep #18519 üzenetére
Az, hogy hova húzom fel, mindig helyzettől függ. Ha t1-en tudom használni a soul splicert, akkor miért ne alkalmazzam, hiszen ez sokszor egyet jelent azzal, hogy t1-en hatalmas power-előnyt tudok szerezni, plusz a 3 épületből az egyik már fent is van!
És még az is amellett szól, hogy ne a kezdőmön húzzam fel, hogy sokszor így nem kell saját egységet beleölnöm, hanem a környéken lévő hullákat felszedve egyszerűen töltök. -
gergomester
tag
válasz
Evildep #18517 üzenetére
Jah!! főleg úgy h a pálya másik felén kezdi az építkezést a kőműves Köcsögje...és mire oda érek már felépült és aktív természetesen, szal harvi, meg egyébb nyalánkságok pottyannak az arcomba úgy h nekem meg van mondjuk 70powerem...
Most lehet mondani sok mindent, de részemről ennyi.. -
Cr4Zy
tag
válasz
Evildep #18388 üzenetére
Igen, a Soul Splicernek van egy olyan képessége, aminek a neve Soul Suction. Ezzel felveheted a környékről a hullákat. Nos mikor az Embalmer's Shrine-t bekapcsolod, (3-as upgrade-en) a hullák 220%-kal többet, azaz 3,2x annyit számítanak, mint amennyi valójában. Szóval ha kiengeded a Soul Splicerből a hullákat a másik képességével (Corpse sharing) és az előző képességét saját magára rakod le, akkor az embalmer bekapcsolása alatt a benne lévő hullamennyiség nőni fog. Ezt kihasználva letéve mellé egy Furnace of Flesh-t (ami a hullákat beszívva voidot ad vissza) elég könnyen lehet nullázni a saját voidodat. Ekkor a voidban lévő power elérhetővé válik és így az egyébként kihasználatlan power hihetetlen nagy előnyt tud biztosítani a számodra. Ezt bizonyítandó, itt is lenne a mostani meccsem NaTuReMaNiAc ellen, aki enyhén szólva szidott utána a voidstorm és a void-visszapörgetés miatt.
Lostknight, Onset, jó meccsek voltak! Gratulálok nektek! Mi Onsettel sajnos csak 1x kaptunk hasonló szintű ellenfeleket, mikor már totál hulla voltam...
Bár őszintén szólva nem szeretem az instant t2-es harcokat, az előbbin annyira egyértelmű volt, hogy ezt fogjátok csinálni, hogy azt sem értem, miért próbálták meg folytatni a támadást az aura ellenére is, illetve utána is miért húzták el annyira a t1-et...
A másik meccsnél ahha egy csöppet kóválygott, ahogy Lostknight is, de miután magadra találtál egész érdekes meccs lett belőle. Igaz, szerintem sokszor azt sem tudtad, hol áll a fejed, annyi helyre kellett figyelned, azért sikerült jól megoldanotok, pedig tényleg erős ellenfeleitek voltak. -
Volgafan
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- ASUS ROG Ally
- Mikrotik routerek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android szakmai topik
- További aktív témák...
- ÁÁÁ NE NÉZD MEG! A szórakozás, és a multitasking csúcsa, Lenovo Yoga 9i //3 OLED Modell Ajánló//
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Xbox Series X 1TB - 2 kontroller + 3 játék szabadon választható
- RYZEN 7 5700X / 32GB RAM / 1TB SSD / RX 6700 XT 12GB / 750W Gold Full Modular - AMD GAMER PC
- Intel i3-9100 - 24GB RAM - Samsung 980 500GB - be quite! Pure Base 500 + 1000W Táp - MSi Z390-A PRO
- Fotó állvány eladó
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Fractal Design Nano S 600W
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- AKCIÓ! Asus ZenBook Pro UX7602ZM OLED notebook - i9 12900H 32GB RAM 1TB SSD RTX 3060 6GB WIN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest