Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
LoLHunCsirke
tag
Wow! Akkor ebből tényleg lesz valami?
Bár szerintem már csak akkor érdekelne, ha visszajönne a sok tryhard is
-
LoLHunCsirke
tag
Most akkor tényleg kész?
bár azóta túl sokat dotáztam, nem tudom beletudnék e merülni megint :/
-
LoLHunCsirke
tag
Valaki még 1v1zne velem, ebben a maradék 2 órában?
-
LoLHunCsirke
tag
Kár érte, jó játék volt, de amúgy tényleg nincs is más hasonló játék..
Azért elég vicces most olvasni a chatet, "minek balanszoljuk ki a játékot, ha be is zárhatjuk?"
több ember meg elkezdett promo kártyákat is osztogatni, én is elosztogattam az összes fire lapom
hát akkor marad a dota2 alternatívának, számomra -
LoLHunCsirke
tag
Na gondoltam tolok 1 ranked pvpt, és mivel elég inakítv voltam mostanság, csak 8as pvp szintem volt, hát persze egyből egy sovereign szintű ellen kezdtem
. [link] (replay)
-
LoLHunCsirke
tag
Itt 1 régebbi meccsem bubbaloo ellen, de gondoltam feldobom yt-re, hááát a 480 p-s csodákért inkább nem vállalok felelősséget
[link]
-
LoLHunCsirke
tag
Streetkings elleni replay: [link]
pure nature vs fire frost, bőven top20as játékos az illető, nem valami pörgős meccs de legalább szépen látszik h a burrower spam mikre képes, ha az ellen úgy gondolja hogy felmegy t3ra -
LoLHunCsirke
tag
válasz
ricshard444 #22856 üzenetére
Ha szeretnéd én mennek veled pár unranked1v1et,mostanság elég ritkán játszom, +egy deckembe sincs fire
-
LoLHunCsirke
tag
Expertmode elleni 1v1 unranked meccsem, shadow nature vs pure shadow ( mind kettőnknek test deck)
[link] (replay) -
LoLHunCsirke
tag
dekka elleni replay, bár nem én nyomtam hanem HunIron, bizony megverte dekkát 1v1 rankeden, map :uro
[link] (replay) -
LoLHunCsirke
tag
válasz
Gyuri27 #22798 üzenetére
Én két accal próbáltam, mind a 2x tokeneket adott, de nemtom elég bugos.. kiírta hogy kaptam 1005 battle tokent, erre megörültem mert csak victroy tokenem volt 500 db.. és látom h lett 57k victroy tokenem de mind a 2 accnál eljátszotta ugyan ezt.. ja meg adott 28napos elementeket(dupla token stb..)
-
LoLHunCsirke
tag
Höhö, szerintem nature t1 ellen lennék a legszarabb jelenleg, alig találkozok naturesökkel rankeden.. szóval alig van tapasztalom, mit h kéne helyesen ellene
addig érd be 1 matmicback(platina rang,ha lenne aktivitása) elleni replayel(szintén unranked), harvester vs do speckója
ééééésss, most nem én mentem hamarabb t2 re[link]
-
LoLHunCsirke
tag
ImNewBz elleni 2. meccsem, igaz ez unranked, szóval kipróbáltam magam ellene t1n
[link] (replay) -
-
LoLHunCsirke
tag
Mostanában én is csak 1v1zem, bár az aktivitásom ott is gyenge, na nemgond azért látom kik vannak a lista tetején.. ImNewBz(4 cián pötty, de azt hogy hozta össze?) elleni 1v1 rankedem : [link] (replay)
-
LoLHunCsirke
tag
ahha(bőven platina rang felett) elleni 1v1 ranked meccsem, shadow nature vs pure nature haladuron, insta t2 vs shadow rush... [link] (replay)
-
LoLHunCsirke
tag
válasz
Gyuri27 #22760 üzenetére
Sajnos nincs normális m counter t1n, lehetett látni mit ér a swiftclaw.. a spearman s egység.. szóval azoknak nem sok értelme van sokszor(csak -1 lap ha frost ellen megyek pl, és csak 20 lap fér 1 pakliba
), egyedül a tree volt dehát ki lett sírva a nerf
(azóta meg már semmit nem ér ugyebár, nem úgy mint a jugger
)
Jó mondjuk a lost is kapott rendesen a nerfekből.. szóval nem sok okom lehet a panaszra, már t2n alig tudott eljutni hozzám.. szóval legalább t1n legyen esélyük -
LoLHunCsirke
tag
Sunfighter(emperor) elleni 1v1 rankedem, lost vs pure nature..
[link] (replay) -
LoLHunCsirke
tag
hehe, az már jó rég volt :d de legalább azzal lehetett védekezni a jugger ellen
, kapott is pár nerfet egymás után zsinórba.. Az a gond h a jugger nerfelve lett és kb mit értek el ezzel? szerintem nem halnak bele abba a cd-be a stampaden mikor lerakják, de h 65 pontra lett levéve a képessége?.. na mind1 az a vicc h elvileg nerfelve lett és ez alig látszik meg a játékban. És még ott a spitfire is, 2 XL egység 1 pvp deckbe.. na haha..
legalább pörög most a topic.. -
LoLHunCsirke
tag
válasz
Gyuri27 #22739 üzenetére
Már az se.. Grigori magárahúzza(nekünk az van ami többet üt, ha magára húzza nemtudom a másik mennyivel érne többet) jön a wild az egyhelyben álló grigori, amire mi küldjük a lifeot, ők disenchant(leszedik a griogiról a lifet), és mivel a jugger még XL counter is +ott a ravage, meg általában stonekinnel van párosítva így ők is healelik. Igen nekem van som, és a healelés csak úgy eteti a voidom de most a jugger ütéseit+alatta a wildfiret healeljem ki?
és csak 20 heal van az egész meccsre, szóval Mo/Brannoct nem is használok mivel t3on már nemtudom azokat is healelni. Helyette ott a course well, na de mind1is az alényeg hogy a grigori is kapott NERFET a hpjára szóval részben ezért se lehet már kivédeni vele.
-------------------------------------
és nem, nem lesz mindenki nyerő a pure firrel, de ugye mi elég elől vagyunk azon a bizonyos 2v2s listán de a juggerrel könnyedén elvernek minket, jó persze ott már mindenki bőven platina rang felett van.. -
LoLHunCsirke
tag
válasz
Gyuri27 #22737 üzenetére
Azzal nincs annyi baj, inkább neki lesz ha mi átvesszük és life+heal.De ugye a jugger.. disenchantre már kevesebb powert kell összegyűjteni, mert NERFELVE lett a jugger ultimatje, jó h van frost orbunk is de most kap 1 tricket az orb, aztán még 1 glacier és annyi mert a frost bp-ket azért sikerült nerfelni de a juggernek ez nemtudom mennyiben nerf?? egyáltalán az??-----
Ottvan még az aura+roots de abba még kell valamit hívni ami ki is üti, általában belehívom a thunderstormot ami megöli ugyan, de jön a következő 220 pontból egy másik orbra, és oda már nincs aoc és lehet gondolkozni... -
LoLHunCsirke
tag
mintha ez lenne a legszomorúbb, 2v2 top 100 ba a párosok túlnyomó részében pure fire az egyik ellen, aztán a danceres mappon auto-win, t3on a jugger.. igen nerfelve lett de attól még mindenkinek ugyan úgy ott van t3on,
és instant beüt egy orbot+1wellt is(jó hogy ott a kihűlési idő, de a képessége csak 65 pont és NERFELVE LETT) és ha azt hinnéd, hogy t3on már megúsztad a sieges ranged egységeket, akkor meglátod a spitfiret a jugger mellet, most legyen pontod mind2t kiütni azonos powerköltségbőlshooterrel szoktam menni ugye 2v2t, top 20 ba játszunk és mindenkinél kötelezően van pure fire a csapatban, szóval egyre jobban megy el a kedvünk a juggerforgetól.. bár nemtudom h csak a lost+pure naturenek szenvedős-e kiütni ezt t3on
-
LoLHunCsirke
tag
-
-
LoLHunCsirke
tag
shooterel végre meglett a top3. hely 2v2 rankeden
Matos+LineQ elleni meccs, amivel bedobott 3. helyre ( amúgy ők most az elsők) rep: [link]
-
LoLHunCsirke
tag
Bubbalo elleni 1v1 rankedem repje: [link]
-
LoLHunCsirke
tag
válasz
fantom922 #22679 üzenetére
Üdv újra itt
, a lost kapott nem kevés nerfet míg nemvoltál(trick,grigori,reaver,vigil), majd holnap tolhatnánk párat
Peti: pedig elég elől vannak, nem értem miért nem használtak lightbladet, lehet firesworn az volt csak t2n feleslegesnek tartotta lehívni(egyébként ez a páros bent van top 20ba). Amúgy csodálom hogy szinte csak mi toljuk lost+pure nat párossal, ezt az instant t2 húzogatást meg már nagyon rég elkezdtük shooterel, szóval van rutin.. igazából ha közép monumentes map van mi azon csak nyerni tudunk
-
LoLHunCsirke
tag
Egy másik 2v2s vidi: [link] (youtube link) lehet 3v3 ba is alkalmazni kéne a DO buffolását, breeding mellől érkező főnixeket, csak az a gond h shooterel vagyok legjobban összeszokva, szóval nem sok esélyt látok a bennmaradásra :/
amúgy nemtudod hogy ők milyen orbkiosztásban tolják? -
LoLHunCsirke
tag
na most jöjjön pár 2v2s meccs, igaz egyszer ezt már feltöltöttem mint replay, de azokat én se szeretem letöltögetni sokszor ^^ VYBA+Rakosnicek ellen mentünk shooterel, ahhoz képest h VYBA emperor nem sok vizet zavartak a firedancerei, igazából dupla 1v1 ment a pályán és mindketten hoztuk a magunkét, de amúgy tényleg nem értem minek ilyen map úgymond 2v2 re.. na mind nézzétek [link] (youtube link) holnap még rakok fel ilyeket, most shooterel bentvagyunk a top10 be
-
LoLHunCsirke
tag
válasz
Gyuri27 #22646 üzenetére
igazából az a pure shadow legerősebb kombója, pure nature sok esetben nem tud vele mit kezdeni, spirithunter 75 pontért felesleges ellenük mivel a mérge kb semmit nem ér a warp ellen, + knockolódik és 2-3 mage lövés, ghost spears szint úgy, a DO-t már nem 2-3 lövés de 3 warpos magenek ez sem akadály még cckel se, én régen 3 treevel oldottam ezt meg.. azok még értek valamit (root állapotban nem knockolható+mérgezett is a lövés,és még M counter is volt) most már tudjuk h szarra nemjó a tree
anno még a TBPeti által rendezett 1v1 bajnokságon Hangfal pure shadow decket játszatott ellenem,
Haladuron meg is vert a mage rushal, ezért shadow naturrel kellet játszanom a 3. meccsem. -
LoLHunCsirke
tag
pure shadow elleni 1v1 rankedem, qVAMPIROp ( hero rangú,majdnem 6k rankedje van..)
igazából sima meccs volt, pedig nekem leginkább pure shadow ellen nem megy a játék
[link] (youtube link)
mondjuk nemigazán értem, hogy a csávó hogy tudott felmászni hero rangra -
LoLHunCsirke
tag
válasz
gergomester #22567 üzenetére
itt a top 3. is (Bubbalo+Darkfight) most kihasználtuk shooterrel a lost+pure nature legnagyobb erősségét, a lifeos deeponet, breeding mellől érkező főnixeket
[link]
-
LoLHunCsirke
tag
válasz
Roninsaiid #22524 üzenetére
Játékban mi a neved? bár én csak pvp-znék, a pve nem az én műfajom
-
LoLHunCsirke
tag
-
LoLHunCsirke
tag
válasz
gergomester #22474 üzenetére
ez már pedig csak a saját hülyeséged volt
ebből a 3v3ból lesz még valami a számodra?
max berakatjuk shootert, vagy onset nemtudom mennyire ér rá.. -
LoLHunCsirke
tag
-
LoLHunCsirke
tag
válasz
gergomester #22420 üzenetére
pedig kb 5 perc alatt lehet csinálni 1 kamu emailt, és nyitni 1 topicot fórumra.
kár amúgyén ezért se szoktam sose replayeket tölteni, nézegetni..( csak amit ide felraktok, de azt is csak nagyritkán) öcsém régi stonekines accját odaadhatom játszogatni,már ha szereted a stonekint.. mer csak az van benne, mi már úgy is csak nagyritkán használjuk.
-
LoLHunCsirke
tag
válasz
Volgafan #22373 üzenetére
hehe, még a végén a 4v4et is megcsinálják, és akkor mehetnénk 4 enxD Amúgy bocs a tegnapi elbénázott meccsért, csak ugye nem volt hangfal és egyszerűen nem vettem észre h rámépítik a falat, a vicc meg az volt h márcsak 400 hpja volt az orbomnak mikor feltűnt h sok a sárga pötty a kezdőmön, pedig középen már esélyük nem lett volna a spicleres,shieldes dancerektől
-
LoLHunCsirke
tag
Én többet vártam volna az ellenfelétől, 6000 ranked 1v1et tolt és annihilator, nekem pedig közel 500 meccsem van 2accal, mégis elértem már a warchief rankot( na jó azért látszott hogy ő nem pure nattal nyomott 6000meccset)vagy csak ennyire nem bízott a som-ban, és vett 4 wellt ? azért vicc..
-
LoLHunCsirke
tag
-
LoLHunCsirke
tag
-
LoLHunCsirke
tag
válasz
mikloska007 #22195 üzenetére
login failed, de én semmilyen patchet nem töltöttem le
a lényeg a lényeg, hogy nem megy... -
LoLHunCsirke
tag
powermachine(3 cián pötty) elleni 1v1 em : [link] (youtube link)
-
LoLHunCsirke
tag
válasz
Gyuri27 #22158 üzenetére
Az a durva hogy a legtöbb pure fire 1v1 deckbe a spitfire is befér a jugger mellé, és ha nincs swamp draked akkor már el is felejtheted a meccset, de mi az már h neki 2 xl is befér nekünk meg itt ez a kukac?
-jó mondjuk a legtöbb natures brannocot használ vagy mo-t ahogy elnézem, de akkor minek van az aby meg a kukac? vicc..
-
LoLHunCsirke
tag
-
LoLHunCsirke
tag
válasz
gergomester #22147 üzenetére
először azért még kiadhatnák a 2 hiányzó frakciót, nem?(shadow-nature,fire-frost kártyák..bár erre semmi esély
csak ha már felhoztad ezt az új szín témát)
szerintem ez a 3v3 is fel fogja majd pörgetni a játékot. -
LoLHunCsirke
tag
van olyan paklim is amiben íjász sincs, ugyanis ha van tree legtöbbször felesleges, swiftclaw helyét is felszabadítja, így bekerülhet az amazon. Így már l count is van t1n, itt 1 rep ahogy Matos nekirohan a treeknek, na meg az amazonomnak
[link] ( mediafire link, a pálya haladur nézős-tehát nem alap pálya, nem tudom hogy ez probléma-e...)
-
LoLHunCsirke
tag
válasz
Volgafan #22042 üzenetére
frostot legkönnyebb csak dryadal berusholni, a tree elsősorban védekezésre van frost ellen(mage spam esélytelen ellene) nature vs naturbe nagyon sokat jelent a tree, általában az nyer t1n akinek bent van a paklijában!
parasite swarm vs firedancerre csak ennyit : [link] (az ellenek legend rangja van amúgy!) -
-
LoLHunCsirke
tag
Itt még 1 vidi, csak valami gondom van vele.. [link] eredetileg 6perc 5mps lenne, ehelyett a youtube másfélpercet csinált belőle, am szentem nem rossz mecs volt
-
LoLHunCsirke
tag
egy újabb vidi: [link]
(youtube link) viszont itt TBPeti játszik Obesity ellen, csak feltöltöttem neki -
LoLHunCsirke
tag
na megvan a freemka elleni: [link] (youtube link) --ebbe sincs hang
-
LoLHunCsirke
tag
-
LoLHunCsirke
tag
2v2 pvp, újra danduilon
de most frostal toltam rajta
[link] (youtubelink)
-
LoLHunCsirke
tag
A napokban megpróbáltam felrakni a bf-et a gépemre, hát nagyon kicseszett velem.. egyszerűen nem hajlandó patchelni magát, a következőt írja: Retry patching file base/pak/bf1_base01.pak ezt írja kb 10 percig(eközbe a százalák 0án áll végig, és 135 kb/s el tölt valamit, de nem halad előre) aztán leáll a pachetlés, és 1 hibaüzenetet vág a fejemhez : Error while downloading file: bf1_base01.cab Stopped download after 5 retries
-- kb 4x telepítettem újra az egész játékot, próbálkoztam a január 25ös manuláis patchel is, letölöttem hozzá a netről 1 base01 fájlt, de az se ért semmit se, a settings.ini átírása se hozott eredményt, rendszergazdaként fut... de semmi -
LoLHunCsirke
tag
freemka elleni 1v1 ranked rep:[link] (mediafire link)
-
LoLHunCsirke
tag
válasz
LordofFire #21892 üzenetére
Ezért se szoktam sose pvezni, a pvp a menő
tomet azt mindenki szokott kapni, ha kéri.. és 2 hetente cserélődik.
ha esetleg 2v2 rankedre kéne társ akkor írj, de most rossz a gépem, a laptopon meg iszonyat laggos játék, szóval majd később -
LoLHunCsirke
tag
Itt 1 pure fire vs pure nature videó, map: wazhai ( ugye ezen azért elég jó a dacner, próbálkozott is vele
) ellenfél pvp rankja : grandmaster [link] (youtube link) a lényeg annyi belőle hogy naturrel se lehetetlen kiütni a dancert, danceres pályán
-
LoLHunCsirke
tag
válasz
Zotya21 #21867 üzenetére
Mondjuk úgy elég nehéz, hogy alig játszol
, 50-80 ranked meccs alatt lazán bele lehet rázódni a játékba, legalább annihilator szintig eljutsz szerintem
Anno sokat 1v1ztem OnSet ellen unrankeden, megvert 1 csomószor, hát istenem unranked volt, de a végén már ő is kikapott
na persze már egyre kevesebben tolják a játékot.. és néha ezért se megy fel az ember, mert ugye se lesz online senki se...és az 1v1 rankedre is rálehet unni. -
LoLHunCsirke
tag
Gratula, de azért a t3ad igen merész L counter nékül, akkor mit csinálsz ha buffolt sunreaver/ashbone üti az épületeid? nekem is volt valaha hasonló deckem és ezekkel gyakran beszopattak
Kicsit én is elkezdtem 1v1zni, grandmaster szintért megvertem Sunfightert ( 3 cián kör)aki nagyon a reaverre épített (unholy+life) warderrel pajzsolta , bár továbbra se merek nagyon előretörni, mivel 5 meccs után általában kapom a dc-t, és az elég gáz ha berak olyankor 1 fury rangút.
-
LoLHunCsirke
tag
-
LoLHunCsirke
tag
nagyon fekszik nekem danduil a treespiritekkel, íme 1 videó ahol Jasira(warchief) és mutatinblade(legend) verjük meg hunironnal középharcban
[link] ( youtube link)
-
LoLHunCsirke
tag
DragonDiablo+cokkiebp 2v2.. replay : [link]
használtunk ám minden mocskos dolgot xD
-
LoLHunCsirke
tag
válasz
ricshard444 #21821 üzenetére
Nem elérhetetlen az sem, én is voltam már 30.
-
LoLHunCsirke
tag
válasz
ricshard444 #21819 üzenetére
59.? az má legend szint
-
LoLHunCsirke
tag
treespirit+spikeroot teszt 2v2 be. [link] (youtube videó, 3:51-nél 3tree+spikeroot picit durva)
de amúgy promo lapokban is lehet gyönyörködni... dancer,jugger,mo.. jó tudom nem néz ki valami faszán a felvételen -
LoLHunCsirke
tag
válasz
kovsol #21550 üzenetére
roots+ lila spirit hunter ( átlő a life allat), 3 lyrish home soillal támogatva + frost bite ha van, ha unholyt rak rá akkor coldsnap és ütöd tovább.. ha csak life van rajta malac és vársz míg lemegy, jah és ha van lightbladed akkor azzal magadrahúzod és sétáltatod, a lyrsh a leghatékonyabb mivel xl counter, legalább 3t rakj le belőle minimum
Új hozzászólás Aktív témák
- Nők, nőügyek (18+)
- Ukrajnai háború
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen autót vegyek?
- Linksys WRT54G/GL/GS router
- Androidos tablet topic
- PlayStation 5
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- ÁÁÁ NE NÉZD MEG! A szórakozás, és a multitasking csúcsa, Lenovo Yoga 9i //3 OLED Modell Ajánló//
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Xbox Series X 1TB - 2 kontroller + 3 játék szabadon választható
- RYZEN 7 5700X / 32GB RAM / 1TB SSD / RX 6700 XT 12GB / 750W Gold Full Modular - AMD GAMER PC
- Intel i3-9100 - 24GB RAM - Samsung 980 500GB - be quite! Pure Base 500 + 1000W Táp - MSi Z390-A PRO
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- Update 04.29. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 8GB COOLER MASTER CMP 510 CM 750W
- Beszámítás! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest