Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• LordofFire

csendes tag

válasz babatag #21891 üzenetére

Köszönöm a gyors reagálást!!!!! Rajtad kívül eddig egy ember vette fel a contactot velem, teamspeak-en beszéltem keveset Gyuribá-val(úgy emlékszem ez a nickje).
    Írhattok még többen is mert összehangolva jó lenne kampányozni.
    Legutóbb beszálltam játszani a King of the giants nevû 4VE pályára........ Most komolyan.... a bunkóságnak hatáta nincs... mivel mostanság kezdtem a játékot, az EA hozzámvágott egy tome-ot vagy mit, 6 boosternyi random lap.... régen a magicben imádtam vörös-zölddel játszani. Na itt a kapott lapokból raktam egy vörös zöldet úgy mint régen a magicbe. Olcsó rohamlények, távolsági siege egységek(magma hurler tömeg gyilkos), három tüzes tömegoszlatás, zöldbõl két-két tömegheal-torony(az egyik bitang erõs!!!!!) belekerült vagy 3ritka( vörös Sunderer, zöldbõl tövis valami meg egy paralizáló rák), meg kis lények ilyenek. Na belépek: az én deck lvlem 74volt a többi 3 együtt nem tette ki a 20-at!!!! az egyik beszól : f@cking tomer! másik megvéd hogy legalább lesz ki letarolja pályát, köcsög kolléga nagy jégtitánt vagy mit idéz, a hurlerek meg a tûzköpõ gyikok követik mintha szekérfesztivál lenne..... erre jófej játékos kilép mert a 4-edik csak wrathbladeket gyárt.... fönt az óriás meg agyon b@$$#@Rogan kayle-t..... defeat...

HEEEEEEE???????

Új hozzászólás Aktív témák