Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zotya21
senior tag
szerintem meg pont így kellett volna régeni is árazni a lapokat, nem ritkaság szrint hanem hasznosság szerint
a sámán az egyik leghasznosabb lap és régen megkaptad 2-3 bfp ért
nekem is már megvolt a 120 as deck kb 2 hónapja, könyebb összeszedni mint régen
és mivel lehet boostereket nyitni, néha bejön egy promó lap is
-
Zotya21
senior tag
milyen fura hogy amióta nincs állandó DC már nem is érdekes annyira a fórum
-
Zotya21
senior tag
Sikerült pvp-zni véletlen RadicalX el
hát nem volt sok esélyem
-
-
Zotya21
senior tag
azért vicc hogy egy funtain of rebirth is 300 BF pont
-
Zotya21
senior tag
válasz
Juliano82 #23387 üzenetére
discordot lessed Fiki (egyik developer) írta hogy valamit próbálgat megint a szerveren, iylenkor laggol
általában este szórakoznak ilyen dolgokkal olyan 6-7től kb 10-11 ig
aztán vagy elbasznak valamit vagy marad amilyen
úgy látom ma igen elbasztak valamit
de jah kb 2020 ra saccolom én is
szóval sokan nem is upgradelnek mert úgyis reset lesz, de ezzel a tempóval bőven lehet uppolni, ugyse lesz kész mostanában
-
Zotya21
senior tag
kaptam energy parasite-ot meg abyssal wardert ha kell valakinek akciósan megkapja
ha addig meg nem veszik -
Zotya21
senior tag
válasz
ChromeX #23366 üzenetére
be lehet jutni minden nap csak kikell fogni amikor kevesebben vannak meg amikor nem éppen bughalmaz
most 2 napja rettenetes
nem indul ?
felttted az összes programot ami a listán volt ?
Az összes pontot lessed meg rendesen
megy ezreknek, kell mennie vagy a windows szórakozik neked vagy amit már hallottam ma pont, a virusirtó elrakott egy fálj-t karanténba a játékból és akkor hiába
-
Zotya21
senior tag
válasz
Gyuri27 #23363 üzenetére
jah most néha jó
én mentem 3 pvp-t iszonyat szerencsétlen voltam
0 uppos gyerek elvert, előtte nyertem instant t2 stonekin, 3. meg 2v2 a caspattársam lehozta a bénázásom ellenére
egy noxot már én is nyitottam megy egy nastyt még egy gemeye-t végre a lila mellé van zöld is
meg ironclad is van kettő ha kell valakinek
egész jók a boosterek jah meg winveawers-t sose gondoltam hogy nyitni kell majd
-
Zotya21
senior tag
válasz
Gyuri27 #23358 üzenetére
hát igazából ha működik akkor 225 bfp összejön egy nap plusz a booster
mert 4 quest is van naponta csak nem igazán jó olyan sokáig a szerver hogy ez meglegyen
de volt már nap amikor sikerült
4 pvp, 2pve multiba ,2 bármiylen pve meg egy 15 perces jácccccccás
kezdem háttérzajkánt hallgatni mert nekemse túl jó az angolom
most mondták hogy restart van
de nem igazán indul
-
Zotya21
senior tag
válasz
Juliano82 #23354 üzenetére
most van stream elmesélik mi van meg miért
700 főre bővítettek aztán kipróbáltak valamit ami szerintük működni fog aztán nem működik
ez van most, most este próbálják megint megoldani aztán elvileg ma még lesz valami változás
jah eddig minden nap sikerült nekem , ma egyse
Gyuri27 jaja frissít magától ha bezárod és megnyitod újra
-
Zotya21
senior tag
válasz
Murder3 #23349 üzenetére
sokat kell szenvedni befelé sajnos
amúgy arra figyeljetek hogy levélben nem szabad küldeni lapot mert valószínű hogy elveszik irják is hibaként
persze megint vagy tele van vagy nemjó a szerver
Gyuri27 akkor jól emlékeztem, régen nagyon sokat ért
jah meg nyitottam már dreadchargert meg gemeye-t meg mégegy incredible mo-t, meg most még egy gemeye meg egy satanael
régen nem voltak ilyen jó boosterek, csak a szar lapok jöttek 10 ből 8 szor
-
-
Zotya21
senior tag
válasz
Gyuri27 #23341 üzenetére
vannak problémák
éjjel 2 kor jó volt de akkor meg már nem volt kedvem, előtte meg se upgradelni se mapot betölteni nem tudtunk
most meg délelőtt van mégse enged be xD
pedig ma venni akartam egy ashbone-t a tegnapi grinder után
ha kell valakinek incredible mo nyitottam már kettőt, van egy fölös, abból nem kell 4
-
-
Zotya21
senior tag
válasz
Gyuri27 #23334 üzenetére
kódolás szempontjából szar a linux, ők már tavaly nyomták windowzos szerveren, jutubon is ment
erre átváltottak linuxra és azóta megint minden szar
erről irtak discordon is hogy nem a hardver a gyenge hanem a kódolásban van valami
de igen gyanús hogy a hardver a gyenge
de nem hiszem énse hogy 1500 dollárból nem lehet pár százas szervert csinálni
-
Zotya21
senior tag
válasz
Gyuri27 #23332 üzenetére
Bad harvesten én is jártam úgy hogy a boss hp-játból maradt 1 centi és megállt
hát patreonon lehet támogatni őket Itttt
azt nem tudom milyen meg mekkora szerver csak hogy linuxon szenvednek egy windowsos játékkal :-)
de ha 250 emberrel nem bír ennyire akkor amire ebből több ezer lesz az nem kis idő
elvileg bővítették 250 re de azóta lehet többre
-
Zotya21
senior tag
válasz
Gyuri27 #23330 üzenetére
hát ha jó üzleti érzéked van küldesz bfp-t valakinek paypal utalásért cserébe
csak ha azt nem lehet akkor lapot
bár teszt időszakba énse értem úgyis resetet akarnak
de jó lenne ha letennének róla
most megint működik lement 2 map megint
csak ma már én is megyek gürizni
, de jobb is különben egész nap ez menne
-
Zotya21
senior tag
válasz
Gyuri27 #23327 üzenetére
most én is megcsináltam még kettőt meg egyet majdnem csak kilépett a a másik embör sunbrdige-en
aztán nem ment úgy hogy 1 t4 es egységem van a giant wyrm
és ugye abból is csak 1
most vettem egy gemeye-t gyorsan az még elfogadható áron volt 72 ért
iszonyat drága minden így hogy adnak 75 bfp-t naponta meg boostert is többet ha tudsz játszani
még a grimvine is 300 körül van meg a grinder is
most ismét olyat játszik hogy nem tőtt be
-
-
-
Zotya21
senior tag
-
Zotya21
senior tag
nektek is disconnectel akárhányszor akartok indítani akármilyen mapot ?
-
Zotya21
senior tag
azt mondják 200 játékost enged egyszerre, és ha egyszerre többen akarunk belépni a megüresedő helyre mert valaki kifagy
akkor kiírja hogy sikerült csatlakozni aztán vagy te vagy az első vagy nem
de szerintem ha eddig ilyen lassan ment akkor ez a probléma is hónapokba fog telleni és közben az open teszt is vissza be fog zárni, de ne legyen igazam
de én is betudtam lépni két percre végree
aztán megakartam nézni mennyi egy sámán ahelyett hogy játszani próbáltam volna és kifagyott
az Ashbone 875bfp
-
Zotya21
senior tag
sose lesz kész
-
-
Zotya21
senior tag
-
Zotya21
senior tag
-
Zotya21
senior tag
válasz
ChromeX #23265 üzenetére
milyen meglepő
pedig már majdnem elhittem, streameltek is már a hétvégén, aztán egyszer csak nekiállt kifagyni a játék, kb 6 óra alatt 6 szor, nah akkor már gyanús volt igencsak hogy ez se lesz meg
én azt nem értem hogy jutubon vannak fent 2017 októberi videók ahol pve ben tolják 40 en nem egy mapon, akkor másfél év múlva meg nem megy még mindig a pve se ?
akkor majd 2019 ben
ha közbejön valami, akkor 2020-ban
-
Zotya21
senior tag
Talán most meglesz a határidő
mai jelentés
I have completely rewriten the database system, as well as did some updates and fixes for matches! I'm happy to say that everything is working fine and clean, there are dozen of matches being played all the time, but occasional game freezes still happen. Servers are more stable than ever!
-
Zotya21
senior tag
válasz
ChromeX #23257 üzenetére
háát szomorú de olvassátok el ezt
a héten ha elkészül, csak pve mapok fognak működni 1-2-4 játékos , aztán majd nyáron lesz pvp + 12 playeres map
és nyár végén lesz elvileg kész és ACCOUNT RESET
de miért nem lehet legalább unrankedben pvp ?
Remélem a pve be beletartozik az RPVE is
februárig elvileg csak offline csinálták a dolgot, meg házi szerveren
-
Zotya21
senior tag
válasz
ChromeX #23252 üzenetére
hát igazából azt mondták mert néha megkérdeztem mivan vele , hogy a szerver kb 10 000 emberre van tervezve, és ha a patreon támogatás meglesz akkor menni fog a szerver, elég sokan támogatják azért ahoz hogy ne dögöljön le szerencsére ITTT
szóval azért van támogatás mert a szerver mégse mehet ingyen
de valamiért resetről is beszéltek, ne legyen úgy de nem egyszer hallottam róla, semmi kedvem felépíteni valamit mondjuk fél évig aztán ujrakezdeni már megint
reménykedek bent hogy kevés idő mert már tényleg mióta tologatva van, de abban biztos vagyok hogy utolsó napra halasztják minimum
De van új progress bar akor már csak pár dolog szerepel, a többi elvileg mind kész
-
Zotya21
senior tag
újabb ígéret
Open Beta should be released in the week of 19th to 26th of March (not exactly mid March, but it will do)
bárcsak ne ígéret lenne
-
Zotya21
senior tag
válasz
phanzetomox #23245 üzenetére
jaja a BF van bent de kell hozzá a saját launcher amit majd adnak
-
Zotya21
senior tag
csütörtöktől Február elsejétől lesz Givövéjj a Discordon
elvileg naponta -
Zotya21
senior tag
válasz
phanzetomox #23232 üzenetére
-
Zotya21
senior tag
válasz
phanzetomox #23226 üzenetére
én pont a pvp vel voltam mindig úgy mint minden játékban
eljutottam fury szintre aztán onnéttól kezdve akárki jött az mind letolt
aztán akkor jött a pve amíg a pvp rankom vissza nem esett kicsit
-
Zotya21
senior tag
válasz
ChromeX #23223 üzenetére
hát reméljük nem bár régen én is 6-7 acountal kezdtem mert lehetett kspni grindert amit eladtam 200 ért és átküldtem a fő accra
aztán a napi belépésért járó 1bfp -t is
elvileg majd játékért vagy napi belépésért jár bfp és azon a boosterekből ki fognak jönni a jó lapok is nem úgy mint régen
hogy inkább csak a piac érte meg
láttam már a streaen promo lapokat is huzott gyerek kb 10 boosterből
persze azért a piac sem rossz dolog de ami a végén ment már hogy 3-4000 pont semmire nem volt elég aztán venni meg igen csak sokért lehetett volna ennyit az már vicc volt
emlékszek amikor a 3000 pontos soul hunterre gyűjtöttem fél évig aztán kijött az amii edésön aztán 20-30 ért mentek a soul hunterek
-
Zotya21
senior tag
válasz
pachito #23215 üzenetére
én visszatérnék a régi felálláshoz, pvp shadow,shadow,fire
meg szeretném a tiszta banditot de sajnos túl drága lapokkal van ellátva
és a coca,root meg a többi bénító cucc elbánik velerpve/pve stonekin
de ahogy írtam azt mondták elvileg lesz a béta után egy reset de majd kiderül
-
Zotya21
senior tag
január
-
Zotya21
senior tag
válasz
phanzetomox #23207 üzenetére
viszont van egy rossz hírem is, vagy is kettő
1 ember csinálja már csak az egészet, a többi programozó megunta vagy valamiért nem csinálja, és ennek az egynek is van más dolga is
plusz a béta után lesz restart szóval amit ott gyüjtesz elveszik
-
Zotya21
senior tag
azt mondta a srác hogy kb november december, szóval talán még idén meglesz a nyílt béta
a Mai stream címe meg ez volt
Battleforge - 28th of October, open beta release date announcement HYPE !skylords
-
Zotya21
senior tag
-
Zotya21
senior tag
hát jó lenne ha végre történne valami de a lapokat megint egyesével nem szívesen szerezném meg évekig tartó boltozással
-
Zotya21
senior tag
válasz
phanzetomox #23175 üzenetére
nah most megint tettek fel pár replayt de ennyi
-
Zotya21
senior tag
válasz
xHangFalx #23164 üzenetére
jaaaa ugy már más
de azért jó lenne ha végre kijön akor nem kéne minden egyes lapot upgradelni előről meg megszerezni a piacon mert az évekbe tellik
csak jönne már ki legalább a nyílt béta vagy valami, amennyien nézzük a jutubon ugyse lennék pár ezernél többen sajnos
-
Zotya21
senior tag
hát nem tudom de mégis csak jobb lenne ha nemcsak nézni lehetne
amúgy elég sok meccset néztem mostanában
lehet hülyeség de elgondolkoztam azon hogy ha mondjuk egy wellnek alig marad hpja és megjavítod az legalább 100 ba kerül vagy én emlékszek rosszul ?
szóval mennyit nyerek én azzal hogy megjavítom és egyszer csak kilopja a kezemből csata közbe azt a powert mintha ledönteném és újrahúznám ?
a javítás spellnek számít és több voidot ad vissza ?
már régen volt nem emlékszek rá
-
Zotya21
senior tag
válasz
Zotya21 #23158 üzenetére
szerintem az egész ott van meglőve hogy ingyen akarják csinálni és nincs elég pénz szerverre
ne mondják már hogy ha 1 éve bétáznak pvp vel is meg pve vel is akkor nem lehetne megnyitni Bétaként
steamen még az alfákat is ki lehet próbálni
annyi eszük lenne hogy lenne mondjuk egy olyan lehetőség hogy havi $10 ért lehet vele játszani akkor lehet jönne pénz is meg játszani is tudnánk vele, meg talán szerverre is elég lenne
-
Zotya21
senior tag
válasz
Gyuri27 #23157 üzenetére
én meg ezt vettem észre most így hogy már 1 éve megy Van aktív youtube csatornájuk a zárt bétáról
-
Zotya21
senior tag
válasz
rolii92i #23136 üzenetére
Remélem hogy már tényleg lesz valami mert elég régóta mondogatják hogy hamarosan
és lassan ott tartunk hogy a játék 2009 es vagy talán 2008 as ?
és most már 2017 van szóval lassan egy új textúracsomaggal is jöhetnek
a másik amire nagyon kíváncsi leszek, hogy ha az EA régen nem tartott akkora szerverparkot amekkora elég lett volna mivel rengeteg volt a lagg meg a tele szerver, akkor ők hogyan fognak "non profitként" normális szervereket fenntartani
de mondjuk mostanában ez a támogatósdi igen elterjedt és rengeteg őrült van aki 50-100 dollárokkal dobálózik sokszor naponta
-
Zotya21
senior tag
Sziasztok
Pont mostanában akartam írni hogy átbasztak minket
ők el játszogatnak vele mi meg nézhetjük, megunják aztán többet nemhallunk rólukközöltek amúgy bármit is arról hogy tényleg mikor lesz belőle valami ?
-
Zotya21
senior tag
remélem valami már lesz ha majdnem minden nap streamelnek
-
Zotya21
senior tag
Új hír nincs róla ?
kipróbálták az alfát aztán ennyi ?
-
Zotya21
senior tag
Sajnos egyikünk se lett meghívva a zárt alfába
pedig 30. án indul
-
Zotya21
senior tag
válasz
Gyuri27 #23079 üzenetére
engem az aggaszt az ilyen ákom bákom emberek által készített szerverrel hogy még anyira sem biztos a jövője mint az EA által kiadott játékoknak
elindítják és majd rájönnek egyszer csak hogy még sem folyik be annyi összeg sem ami a szerverhez kell
és leállítják az egészet
a másik meg ha jól fog menni akkor az EA mérges lesz és elveszi tőlük
de amúgy várom nagyon csak kár hogy minden farm elveszett
-
Zotya21
senior tag
https://www.youtube.com/watch?v=4kOP8GHejsY
-
Zotya21
senior tag
Update Itt
-
Zotya21
senior tag
válasz
BlackTiger #23023 üzenetére
én igazából már azon is gondolkoztam hogy mivel ennyire sehol nem tart és azt mnodja nyárra kész lesz ami szerintem nevetségesen közeli időpont
vegyük akár a Banished nevű játékot azt egy ember csinálta de 2-3 évbe tellett neki és nagyszerű de 2-3 év és azóta is javítgatja meg utólag csinálja hozzá a modokat stb
és nincs bent multi se
szóval nem csodálkoznék ha azért gyűjtene ez a gyerek pénzt hogy legyen neki és nem azért hogy a játékot csinálja
aztán ha majd lesz elég pénze akkor eltűnik esetleg egy offline modot elhinnék de hogy ő majd szervereket fog üzemeltetni és elkészíti nyárra az szerintem lehetetlen
de elsőre jól hangzott
de ha még is igaz lenne támogatnám valamenynivel én is legalább egy játék árával de így szerintem csak a rászorulóknak gyűjtünk és ő rászorul
-
Zotya21
senior tag
válasz
ricshard444 #22888 üzenetére
de amugy nekem 8 on megy 64 biten
-
Zotya21
senior tag
válasz
ricshard444 #22886 üzenetére
jah nekem is már 8 van
azthittem az örök xp sek közé tartozol akiket soha nem fogok érteni
adok teamwievert és játszhatsz a én gépemen
persze csak viccvolt
Új hozzászólás Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Nők, nőügyek (18+)
- Ukrajnai háború
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen autót vegyek?
- Linksys WRT54G/GL/GS router
- Androidos tablet topic
- További aktív témák...
- ÁÁÁ NE NÉZD MEG! A szórakozás, és a multitasking csúcsa, Lenovo Yoga 9i //3 OLED Modell Ajánló//
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Xbox Series X 1TB - 2 kontroller + 3 játék szabadon választható
- RYZEN 7 5700X / 32GB RAM / 1TB SSD / RX 6700 XT 12GB / 750W Gold Full Modular - AMD GAMER PC
- Intel i3-9100 - 24GB RAM - Samsung 980 500GB - be quite! Pure Base 500 + 1000W Táp - MSi Z390-A PRO
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- AKCIÓ! Asus ZenBook Pro UX7602ZM OLED notebook - i9 12900H 32GB RAM 1TB SSD RTX 3060 6GB WIN
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest