Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Cr4Zy

tag

válasz Gyuri27 #23014 üzenetére

Üdvözletem emberek, régen írtam ide, régen beszéltünk. Tavaly ősz vége felé tudomást szereztem egy készülőben lévő Battleforge-másolatról, melynek neve Legacy Reforge. Teljesen ingyenesre tervezik, mint a Battleforge volt, és vannak róla videók is. Pár napja kiírták a facebook oldalukra, hogy bár még kezdeti stádiumban van, de elkészült a honlapjuk, melyet a http://www.darknessblade.com/ oldalon találhattok meg. A játékról találhattok pár videót (illetve készítésének menetéről, haladásáról angol nyelvű beszámolót) youtube-on is.

A legutóbbi facebook állapotának (melyben leírta hogy kész a honlap alapja, de a letöltés gomb még nem működik) egyik hozzászólásában ezt tette hozzá: "i will release the game after i hit 18 (summer)", azaz magyarra fordítva a játékot azután fogja kiadni, miután betölti a 18. születésnapját, ami nyáron lesz.

Visszatérve a facebook oldalukhoz, ott találhattok képeket, melyek bizonyítják, hogy elég szépen halad a modellezéssel, és a játék megvalósításával a srác. Erre három példát csatolnék most:

Én nagyon várom már, a képek és videók alapján nagyon igényesnek tűnik, és nekem kifejezetten tetszik. Ha bármi kérdés felmerül és tudok is rá válaszolni, szívesen megteszem, de mivel nem veszek részt a projectben nem tudok mindenre választ adni.

U.i.: Minden frissítést először facebook-on tesznek közzé, így ott minden újdonságról első kézből kaphattok információt (természetesen angolul)

Új hozzászólás Aktív témák