Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
linekiller
tag
a lame szó jelentése : gyenge,gyatra,béna ,sánta
de mint én is írtam egyetértek azzal hogy bosszantó lap szóval nem ellened beszéltemNeocska: amint írtad is a meccset nem t3-n veszítetted hanem t2-őn szóval ehez a churchnek sok köze nincs, önmagában church-el nem lehet nyerni csak leköti a powert. Most nem igazán emlékszem milyen deckel játszol de úgy rémlik mintha pure shadow akkor egy nether warpos harvi bomb megoldja a problémát ( ehez hotkey és nagyon jó időzítés szükséges).
Mellesleg egy grigori bombát is meglehet állítani egy jól időzített nether warpal. -
Murder3
addikt
-
Jesszusom demegaszontam, így jár az ember, ha betámadja a család kommentírás közben.
(#8564) Murder3: Mit csinál az általad tervezett lap?
Rárakod az ellenfél lényére, és ha valamivel buffolja akkor megöli?(#8565) Murder3: Ahogy néztem az utóbbi időben a Magic átment pokemonba, csak lényekkel lehet nyerni, a controll/kombó dekkek meg vannak fojtva. A szabályokat leegyszerűsítették. Azóta USA-ban viharosan terjed.... nocomment
-
Gyuri27
félisten
Ne használj nature t1-t. Megesznek reggelire a rusherek.
Wind, amazon (kék aff), surge, roots, hurrikán, spearmen (én ezt használom a swift helyett, mivel s count ill a képességének hála m-s egységekkel is szépen megbirkózik), az emlitett dryad mint opció szóbajöhet.op.rendszer: bele választottál. A legdrágább t1 a frost és a shadow.
-
OnSeT
őstag
Dryad (Frost) mindenképp kell, ha 2v2-es a deck akkor shaman is jól jön.
1v1re inkább Crystal Fiend t2-re.(#8340) op.rendszer régi acc. maradhat sztem csak cseréld le a bejelentkező adatokat, mail címet és a jelszót is.
ill. írd meg a supportnak hogy mi történt az accoddal, bár így hónapokkal később nem tudom mit tudnak tenni, de egy próbát megér.
(#8341) linekiller 1v1ben az, viszont 2v2-ben egy nature-shadow páros t1en elég durva támadást tud összehozni.
-
Murder3
addikt
-
Gyuri27
félisten
Mesterséges ez. Mint ahogy az is, mikor drága (100-200 bfp) lapokat beraknak a sneak/peak deckbe. Mert ha értéktelen a régi lap akkor csak bukóval szállhatsz ki belőle. Így kénytelen leszel bfp-t venni. Wheel-t mióta játszom nem lehet normális áron venni.
Némelyik lapból sok az 5 is.
-
OnSeT
őstag
pár hete az összes shaman 200as buyoutal volt fenn. mondom kirakok egyet 150ért ah-ra
, ami sikerült is, goldot szépen le is vonta, saját aukcióknál ott is volt, de rákeresve nem listázta ki az enyémet.
gondolom meg van határozva hogy egy lapból egyszerre max. mennyi lehet kint.de akkor már azt is korlátozhatnák hogy egy-egy ember egyszerre mennyit tehet ki, sztem 2-3 db-os korlát egy adott lapra jó lenne. annál többet csak akkor rak ki vki egyszerre ha mesterségesen magasan akarja tartani az árakat.
tudom ez is megkerülhető lenne pár kamu acc-al, de úgy azért mégiscsak körülményesebb lenne a megvalósítása.
vagy egy olyan verzió is jó lenne hogy ha több lapot hirdetnek meg, mint amennyi kifér, akkor a legdrágábbak ne jelenjenek meg, és így fel lehetne tölteni olcsóbban lapokat.
(#8250) D1Rect Battleforge Replay Analyzer
a link lemaradt: [link]
-
phanzetomox
őstag
lehívsz pár ilyen cultist mastert, benyomod a képességét, így lesz egy rakás nightclawrer aminek be van nyomva a képessége, leteszed az evo-t így nem tudják leszedni meg cc-zni stb. Mire elmegy az evo hatása addigra leszednek 2-3 wellt, orbot ,vagy bármit az adott területen.
Cultist master twilight kiadású lap, nincs affinitása. -
linekiller
tag
t2-őn : skyfire drake, parasite swarm, war eagle,skyelf templar, shadow phonix
t3-on : swamp drake, corsair, northland drake, skyelf sage, fallen skyelf, lost vigil
mindössze ezek tudnak gondot okozniA GS az egy nagyon jó lap én minden shadow frost deckemben használom ( a kék affosat, az viszont elég drága, ha csak 1v1-be kell akkor tökéletes a lila aff is)
-
Murder3
addikt
Sokszor sztem nem jön jól a támadásoknál h lassulnak az egységeid főleg ha falon viszed át és messzeb vannak az orbok wellek.
Meg valamennyire hasznos az aoc kivédésére, legalábbis én ki tudtam párszor menni vele.
aoc-t nagyon utálom kb a cc-zés unalamassági szintjén van számomra.Green Peace t4 dupla zöld dupla színtelen orb.
-
Fornesh
csendes tag
Pont én?
Érdeles lenne, vagy ötször is átgondolom, hogy megéri e egy lapra bfpt áldozni, és legtöbb esetben ha úgy döntök érdekes csak meglátom az árakat és máris változik a véleményem, eladásba még bele se mertem kóstolni. De akkor marad a várakozás, pár napot megér 10-20 bfp sóherkedés
-
OnSeT
őstag
érdemes vegyesen küldeni őket a DO-ra, nightclawer frenzivel vagy KoC közelharcra távolról meg mage. így egybe nem lehet őket cc-zni. és ha a magek is távol vanak egymástól akkor csak egyesével lehetne őket lelődözni eruptionnal ( de ez 75 power a mage 50ével szemben szóval ez így ráfizetés.) lava field már veszélyesebb de az meg 120 power. ha nagyon sérült az orb, well érdemes Nether Warpal elteleportálni a DO-kat.
most visszaolvasva nézem hogy félreértelmeztem ezt a mondatod :
Ezt ellenem pl. soha nem csinálták.
sry úgy gondoltam hogy a drake + lava-ra írod.
de most már tudom hogy a dread ,rögtön frost orb, shade spemre írtad.
ezzel az utóbbi időben elég gyakran találkozok 1v1 ben ( Fury és Annhilitor rangúak is alkalmazzák) és 2v2ben is. kevés powerrel pedig nem egyszerű a védekezés.itt egy rep. az egyik tegnap esti meccsünkről phanzevel, amikor a fentebb említett módszerrel kivitelezett shade rush-t kaptunk.
most többek között a linekiller által javasolt drake+ lava taktikával védekeztünk.
(azért megjegyzem hogy a shadek csak 2es upon voltak.)látszik benne az is hogy gladot ( ami elvileg L counter) pillanatok alatt leszedik.
illetve még látható benne drake gyilkolás envenommal. -
Murder3
addikt
Ez egy tökéletes példa arra h a nagy lámaságnak tartott shadeket pure shadowwal seperc alatt leszedhető.
Ezzel szembe a deep one kombinációk nagyobb gondot jelentenek neki.
jól mondja D1rect kő,papír,olló szerű.Gyuri:
pl legyen annyi előnye egy drágább lapnak az olcsóbbal szembe, és a anture léynege h életbe tartsd az egységeidet ne szétspemmeld a másikat.
tehát heal spell szempontból kéne javítani.
Azt nem tudom h a firének miért vannak oylan jó heal cuccai, ha vannak oylan jók mint mondod.
A lostnak viszont nincs ilyen-e.pl a pure firések az ua-t eszméletlen nagy láma lapnak tartják, de egy nature spalshes meg röhög a markába ha kijátzák ellene.
Phanze:
Soha nem azt mondtam h mosódjanak össze a szinek, sose akartam nature féel cc-t a shadowba, vagy healt, vagy a naturéba dd spelt frostba swiftet stb,stb.
Az h pl milyen méretűek az egységek előbb utóbb azt úgyis kiegyenlítik, ami nem baj mert az nem a sajátosságokhoz tartozik, képességielg nem szabad összemosni a szineket nagyon.
Shadowba épp azért akarnám a több Corpse gather képességű lapot mert az a sajátosságot erősíti.
De ehelyett hamarabb jön valszeg cc beel mert a comuity azt szerené ha minden frakció megkapná ugyan azokat....
Shadowba nekem t1-t2 két egység tipus ami hiányzik 1 normális l counter meg egy siege egység vagy inkább repülő mert az nagy hátrány, de shadora t4-re hiányoznak lapok nem t1 meg t2-re persze örülnék az új lapokank mert ezeket már unom.
De pl a frissen kijött witchcraft nem h nem hiányzott még felesleges is.De úgyis minden frakció előbb utóbb tele lesz oda nem való lapokkal...
-
OnSeT
őstag
Gyuri a (#8129) hszben leírta a megoldást a DO ellen.
Miért pure fire mivel szokta leszedni a shadeidet?
Leirhatnád a tapasztalataidat, legalább tanulok belőle.A tuti megoldás a pyromaniac, csak ugye az épület, ill. csak a shade miatt nem teszem be a deckbe, így is ki kell hagynom sok fontos lapot.
-
OnSeT
őstag
az tényleg hatalmas taktika hogy egy dreadchargerrel elfut a kedves ellenfél a legközelebbi orb helyig, csinál egy frost orbot, aztán sorozatba hívja le a shadekat.
nem tudom hallottál e laminglegendről. [link]
linekiller adott pár tanácsot, amivel hatékonyabb a védekezés. ( drake + lava )
egyébként már én is mondtam egy ötletet, adjanak egy olyan L countert firebe ami nem hal meg 2 mp alatt a shade rush során. mert gladiatrix és firesforn kb. ennyit bír.
cc-t könnyű védeni, nem kell egy kupacban tartani az egységeket és nincs gond.
-
Gyuri27
félisten
Igaz a fire eddig se volt elég erős t1-n és t2-n.
Mondjuk a helyedben egy s-s-n, vagy s-n-s összeállitást raknék össze. Hiszen úgy tünik erre jönnek most új lapok. Persze kérdés, hogy a shadow-nature vagy a fire-frost lesz nagyon erős.
Hiszen eddig azt láttuk az egyik dual orb jóval erősebb volt (stonekin vs bandit, twi vs lost). -
Gyuri27
félisten
Mert némelyik modi.
A kukac felett elszaladt az idő. T3-n 200-220 powerért komoly lapok vannak (erősek és használható képességeik vannak).
S-S-F-re minek javaslat? T2-ig szokásos (harvi, aoc stb-stb). T3-ra mehet grigori, vigil, ice barrier, homesoil, coldsnap. Ebböl ami fontos a grigori a többi opció.
Nem tudja valaki a stampede bugot mikor méltóztatnak javitani?
-
phanzetomox
őstag
nem szívatlak
250 power (drága ) és kevés hp , t3-on 250 powerből bármelyik szín leszedi
fire: jugger, vagy néhány giant slayer
nature:fathom+ fathom képessége
frost:2 tremor + cc
nature/frost: stone warrior, vagy deepfang
shadow: 2 mutating frenzy
shadow frost: grigori ( + lehet kell life weaving )
fire/shadow: soulhunter
fire/nature: 2 mutating maniac
vagy ott lehet bármelyik színnél a Mo ( igaz drágább )meg még ezer féle módon le lehet szedni költséghatékonyan ( gyakorlatilag bármivel ) csak pár gyakoribb példát mondtam
smoke: persze hogy kiváló lap, csak ha bent van a fathom lord akkor felesleges mégegy xl counter
-
Zedroxine
tag
W7 32bit és semmi baja nálam.
OFF: üdv új vagyok, de csak logout-on, bf-ben IGN ugyanez mint itt.
On:
ugyan azt tudom javasolni mint az előttem szóló, esetleg gépigény?Tanácsokat/tippeket kérnék t3-ig pure fire t4 nature deckre, valamint
2-2 frost shadow (lost soul)
2-2 fire shadow (bandit)
deckeck-re
Screent csinálok majd.Eleinte pve, de később lehet pvp is.
-
G4ga
őstag
single pve-ebe is?
Most hogy tokent vadaszok, jol jonne az elso palyan ez az instant kill...
ez auto kepessege a mo-nak vagy aktivalni kell?D1rect:
Akkor nem vagyok egyedul a laggal.
Tegnap elott random pveztem este. Palya vege fele jartunk, amikor egy kellemes 2 perces laggba botlottunk meg. Az utolso 40mp ugy neztem vegig mint ha 8x sebbeseg mellet replayt neznek. -
OnSeT
őstag
az attól függ milyen és mennyi up esik a pályán.
oceanon 2 upért kaptam ~45 vic tokent. mondjuk azóta se mentem pve-t csak egy teszt kört csináltam (jó drága tesztkört)csak utána se kedvem se időm nem volt pvezni.
egyébként egy-egy upért a megvásárlásához szükséges token mennyiség felét adja.
a duplázó tokennel 1 az 1 ben válthatod azonos gyakoriságú upra.insane godon pl csak R up esik, itt ha ketten mentek és minden upot beváltatok 100vic token/kör ha mind2 element mindkettőtöknél aktív.
-
G4ga
őstag
nem vettem konvertálot duplázolval. elsö pálya expert.
linekiller :
ezt gyorsan végig viszem és kereslek.
Vegyél fel barátnak.
LFGGaga a nevemDe megigéred, hogy több mint 4 percet játszhatok ugye
OnSeT :
akkor vegyek inkább deepcoil wormot? vagy chargoljam a Core Dredge Kék aff.-osat?
Mondjuk ezt tudtam hogy pvp 4 orb fölösleges. -
OnSeT
őstag
Meccset csak úgy lehet nyerni ha támadsz.
Fire paklinál ez különösen igaz, mivel itt nincs def. spell. így ha ti támadtok egy két wellem tuti hullik. Meg az idő is a fires ellen dolgozik, nature-s pakliknál van breeding ground (olcsóbb egységek) pure natureban shrine of memory, pure shadowban resorce booster, amelyek biztosítják a sok powert, tehát minél hosszabb a t2es harc annál nagyobb a power hátrányunk.
Illetve az állandó támadás azért is volt mert én pl. nem akartam a képembe egy harvit a társad részéről, phanze meg gondolom egy shade sereget tőled.
-
G4ga
őstag
ha picit tapasztaltabb lennek pvpben jelentkeznek melled. Nincs shadow lapom, igy nem nyirnam ki a sédeidet. :p
Megvedeni megtudnam magam, ugyan szeretek kalandozni, de ezen lehet valtoztatni.
Nagyobb gond hogy eligerkeztem jer1chonak. Eleg sokat pvezunk egyut... Igy kezdunk osszeszokni.
Ha alkalmattan jatszhatnekod lenne es epp nincs kivel, szivesen jatszok veled.
Igy is akartam kerni, hogy, akinek van kedve belevezethet a pvp vilagaba.
Mivel nem nagyon ismerem a mapokat, felek hogy pikk pakk elpi***znanak. -
Új hozzászólás Aktív témák
- Yettel topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Bitcoin topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Politika
- Politikai mémek
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- További aktív témák...
- Ringke Fusion-X Xiaomi 14 tok
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- FÓLIÁS! LG UltraFine 32UN88A-W Ergo IPS Monitor! 3840x2160
- FÓLIÁS! LG UltraGear 27GS85Q-B Gamer IPS Monitor! 2560x1440 / 200Hz / 1ms / FreeSync
- Thinkpad T14 Gen4 14" FHD+ IPS i7-1355U 16GB DDR5 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung S23 Ultra 512/12GB Fekete / Normál állapotban / 27%-os ÁFÁS számlával / 12 hónap jótállással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Dell Precision 5560, 5550, 3561 i7, 10-11. gen. Nvidia 4k Touch, gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest