Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Zedroxine #22871 üzenetére
Én azt használtam PVP-re utolsó karinak, ha már minden kötél szakad és az ellen lámul és szivatni akarom.
Olcsó előhívni a képessége hasznos és buffolva nagyon erős. Amúgy T3-ra Stone Warit használok fagyasztással és a képességével, próbáltam, hogy kihagyom a T3-t, de muszáj a pakliban lennie, mert én nem vagyok offenzív játékos így mindenképp elhúzódik a meccs. -
OnSeT
őstag
válasz
Zedroxine #22863 üzenetére
Ingame a pve ranglistákban érdemes decket nézni. 3 hónapra visszamenőleg megnézhetők az adott map legjobb idejéhez tartozó deckek a speedrun toplistákban.
Azon ne lepődj meg hogy az első pár oldalon szinte ugyanaz a deck van mindenkinél.
Az expert szint végén érdemes a spéci összeállításokat megnézni, egy frakcióspecifikus deckel ált. lassabban lehet egy mapot teljesíteni mint egy 3/4 színből álló vegyes felvágottal. ^^
Ha bandittal akarod tolni akkor a tornyot mindenképp tedd be t2re (Rioter's retreat).
rpveben gyakori, a bandit egységek szinte halhatatlanok lesznek mellette ˇˇ -
OnSeT
őstag
válasz
Zedroxine #22396 üzenetére
Én csak egy lost connectet kaptam a beírás után ,s most már vissza se enged.
Amint nézem nem csak én. TBO már tud róla. Itt vannak a kódok.
Elsőre nem irt semmit vissza, másodikra meg random hibát jelez.
Azért tegyetek vele egy próbát, hátha nálatok jó lesz.5Y9J-XE6V-EVBD-NEF4 + EYRN-U6ZC-WH52-YR3A
-
phanzetomox
őstag
válasz
Zedroxine #21640 üzenetére
Kb semmi értelme. Azért kapsz pontot ha letöltesz különböző hülye programokat amiket reklámoznak (ilyen böngésző bővitmény meg hasonlók) ezért ilyen 3-17 pont között.
Illetve vannak olyan progik meg nyerményjátékok amiken ha részt veszel vagy letöltöd akkor olyan 30 250 pont között kapsz, csak hogy ezek közül jó pár sms-ben fizetős, és drágább mintha simán vennél bfp pontokat. -
Cr4Zy
tag
válasz
Zedroxine #18522 üzenetére
Ha tényleg nature-nature-frost-ot szeretnél, akkor treespirit nélkül egy ehhez hasonló paklit tudnék ajánlani (bár nem értem, ha már t2-ig nature vagy, akkor a fire, de még a shadow is jobb szerintem t3-ra, mint a frost, a pure nature-ről meg nem is beszélek - persze a pure nature-höz kellenek drágább lapok is):
t1: swiftclaw, shaman, dryad (kék), windweavers, ensnaring roots, hurricane, surge of light
t2: energy parasite, burrower, deep one (zöld), parasite swarm, ghostspears/spikeroot, mauler, breeding grounds, shrine of memory, curse of oink; mindemellett kell egy spirit hunters, parasite, vagy envenom, játékstílusodtól függően.
t3: fathom lord, silverwind lancers, swamp drakeNagyjából én egy ilyesmi paklit ajánlanék. A kék dryad csak egy opció, anélkül is megvagy a nature-rel t1-en, de azért sokat jelent az a -25% sebzés, ha ott harcba keveredsz.
Az elején azért írtam, hogy a fire t3 jobb lenne, mert oda betehetnél egy sun reaver-t a silverwind helyére, hiszen a mauler az egy tökéletes L-counter, így a silverwind fölöslegessé válik. Ha t3-ra shadow-t raknál, akkor a t2-őt egy-két lappal megkurtítanám és helyükre beraknám a soulshatter-t plusz a nasty surprise-t, mert a fathom-ot nagyon csúnyán lehet robbantgatni. Ha van treespirited, akkor akár teljesen fel is lehet fordítani a paklit, mert annyira jól lehet arra is építeni (persze ahhoz, hogy használható legyen, legalább 1 alapnak és egy charge-nak kell lennie, ami nem olcsó mulatság).Pure fire, ez így nem túl pontos, pl. akarsz t1-en rusholni sunderer-rel, vagy sem? Mert az plusz 2-3 kártyát jelent a pakliban. De ár alapján legalább 2000 bfp, ha a drágább lapokból csak fél charge van (2 dancer: 800, 2 jugg: 1200 és akkor még a scythe fiends-ről, meg a giant slayer-ekről szó sem volt). De az biztos, hogy egy full charge-os pure fire pakli legalább 5-6k bfp, és akkor még nem is számoltam a lehetséges promo lapokkal. Ha ezek után is érdekel a pure fire, akkor arra is tudok írni 1-2 variációt.
-
Sousuke90
aktív tag
válasz
Zedroxine #11194 üzenetére
Gondolom ez a pvehez, ahhoz teljesen jó.
Amit én megváltoztatnék, persze ez csak ízlés kérdése:
-crystal fiendből másik aff, mert pve-ben simán aggron kívül lehet őket tartani
-rootsot cserélném hurricanere, mert t2-től M és L-t úgyis knockkol az agressor, viszont t1-en pve-ben gyakran több az S unit, ami ellen hasznosabb a hurricane
-deepcoilt cserélném grinderre, t3-on az aggressor+fiend+xl countereid mindent megölnek, és a DC kicsit drága szerintem a képességeihez mérten, t4-en meg így gyorsabban lehet sereget építeni -
OnSeT
őstag
válasz
Zedroxine #11099 üzenetére
az attól függ mennyi az annyi, twilight t4en van egy ilyesmi spell ( twilight pestilence nat aff),
én annak a frost affos verzióját használom, az sebzi az ellent a szövetségeseknek meg 50%-al csökkenti a sebződését, t4 ez az aff életképesebb a regrowth mellett, mert a nature affnak azon a tieren már elenyésző a gyógyítása.ha jó értékek társulnak mellé sztem életképes lenne t1en is egy ilyen lap.
-
Sousuke90
aktív tag
válasz
Zedroxine #11099 üzenetére
Hát ártól és a gyógyítás/sebzés mértékétől függően ez nagyon op lehet. Ha keveset olcsóért, akkor megoldódna a naturenek az overheal problémája. Ha drágáért sokat, akkor meg effektíven egy dd spellt kapna a nature t1, ami ugyan dot, de akkor is. Legalább is szerintem.
-
Sousuke90
aktív tag
válasz
Zedroxine #10837 üzenetére
Motivatet én 3 egységre használtam mindig: forsaken frenzizve, nightcarwler frenzizve és nox.
A forsaken frenzizve + motivate elég könnyen tud wellt szedni ha az ellen nem nature vagy frost. Az eruption meg általában nem elég hogy megfogja őket, ha elég jól mikrózod őket.
A nightcrawlert mindig akkor motivateltem, ha ad1: egyszerre 2 bázishoz küldtem és az egyiket cc-zték, egy bázisnál több egységem is volt, ahol egy frenzizett nightcrawler cc-t kapott.
A nox meg hasonlóan működik a forsakenekhez, csak picit több powert igényel, de a motivate megdobja a képességüket is. -
OnSeT
őstag
válasz
Zedroxine #10837 üzenetére
én a fire affosat használom, de igazából mind1, különbség csak rootolva van.
az nem offering hanem motivate
, és elég jól megdobja a sebzést, értelemszerűen nem full hps egységet kell vele leölni, hanem pl aktivált frenzyvel rendelkező nightcravleren vagy forsakenen, vagy azt aminek a legkevesebb a hpja. ha min 4 azonos egységed lent van és egyet leölsz vele már megérte. a +55%os dmg bónusz miatt.
-
OnSeT
őstag
válasz
Zedroxine #10833 üzenetére
rpvere már van egy új deckem, ebben csak twilight unitok vanank t4en
ha bandittal akarsz menni, akkor kezdetben érdemes kipróbálni a linekiller féle összeállítást, ez fel van töltve az oldalra. [link]
ez egész olcsó , főleg most hogy a dredcharger bent van a sneak peack deckben.
-
pachito
őstag
-
OnSeT
őstag
válasz
Zedroxine #10812 üzenetére
Attól függ melyikre gondolsz. pl a diff10 deckem értékének több mint felét az amii monu teszi ki. ( ami egyre csak drágul az idő előrehaladtával. )
a top200ban lévők deckjét érdemes átnézni, egész jó összeállításokat lehet látni.
pvp-ben milyen felállással akarsz menni?
-
OnSeT
őstag
válasz
Zedroxine #10795 üzenetére
úgy ahogy írtam, az élboly mind csaló, diff10-et 2-3 perces szintidővel lehetetlen teljesíteni.
ez eddig is elég egyértelmű volt, az hogy meglehet nézni a decket csak szimpla megerősítés. ( csak t4es lapokat tartalmazó deck, tutorial deck) ilyenekkel nem lehet teljesíteni a diff10-et a játékszabályokat betartva.
ráadásul az eheti motw-ken lost souls az ellen. na nem mintha számítana, mert ennyi idő alatt ezekkel a deckekkel a többi frakciót sem lehet beütni.remélem banolják őket sorban.
-
OnSeT
őstag
válasz
Zedroxine #10523 üzenetére
itt a lista:
Renegade/Twilight tomehoz a Twilight Warfare
Renegade tomehoz a Twilight Abomination
Lost Souls és a Lost Souls/Twilight tomehoz a Lost Priest jár(#10524) pachito nem tudom hogy miért kellett kihagyniuk a 4x twilightot a szórásból.
a lost priest is 2féléhez jár.
-
phanzetomox
őstag
válasz
Zedroxine #10482 üzenetére
hát ha azt nézem hogy több mint 4 ezer lapom van, akkor kiderül hogy elég sok lap meg van több mint 30-szor
de elsősorban drágább uncommon illetve olcsóbb rare lapok ármanipulálására gondoltam
csak több ember is kell ahhoz hogy megtöltsük mind a tíz oldalt ah-ban az adott lapból -
Iginotus
addikt
válasz
Zedroxine #10474 üzenetére
Hehe, én megvettem szóval van mit költenem, de nem szeretem elkótyavetyélni.
Hogy lehet egy decket felszámolni? Érted ez alatt, hogy az upgradelt lapokat is lehet downgradelni és eladni a lapokat, vagy te csak olyan kártyával játszottál ami nincs upgradelve?Ennyi hozzászólás senki sem írt addont, ezek szerint ehhez nincs
-
-
OnSeT
őstag
válasz
Zedroxine #10442 üzenetére
Válaszoltak:
Recently you requested personal assistance from our on-line support center. Below is a summary of your request and our response.
We will assume your issue has been resolved if we do not hear from you within 144 hours.
Thank you for allowing us to be of service to you.
Hi ,
In order to assist you with this issue, we will need some information from you. Please reply back to this mail with the following information:
- Your EA Account name:
- BF Heroes Persona name:
- Date of purchased/transaction:
- Last 4 digits of the Credit card used to place the order:
We look forward for your reply.
Thank you,
Jennifer
EA Customer SupportCsak azt nem vágom, ha egyszer a BattleForge miatt írok nekik, akkor mit akarnak itt a BF Heroes al, mikor nincs is olyan acc-om....
Másrészről meg nem tudok nekik kártya számot írni, de ha nem válaszolok 144 órán belül mint írták, akkor úgy veszik megoldódott a problémám....
-
OnSeT
őstag
válasz
Zedroxine #10436 üzenetére
Írtam nekik, kíváncsi vagyok mit fognak reagálni. korábban már megoldották egy sneack-peak deckes problémámat, bár az központi hiba volt.
ha mázlim van normális ember olvassa a levelem, viszont itt mondhatják azt is hogy user hiba.
mondjuk azt nem írták sehol hogy regelni is kell a tomet az ajándék amii laphoz, a kiirtásban csak az szerepelt hogy tome vásárlás mellé adják. -
OnSeT
őstag
válasz
Zedroxine #10347 üzenetére
amiiról semmi hivatalos infó, mindenki mélyen halhat.
kb. 2 hete zártak minden topicot ami a témát boncolgatta....
most egy él, de abban is csak a találgatás megy.állítólag nem lesz béta szerver a megjelenés előtt, mondjuk ennek van alapja, hiszen már 25 amii lap elérhető a játékban, ill 60 leírása ismert.
balance szempontjából a béta lényegtelen, elég a lost souls kiadás op lapjaira gondolni.olyan verzióról is hallani hogy az új amii lapok a sneek peak deckekkel jönnek ki, duál orbos kártyák esetén a másik aff meg tomeval jön (mint most a warlock és witchclaws)
majd aztán ha elérhető így minden lap lehet csak venni az amii tomekat és boostereket. -
Sousuke90
aktív tag
válasz
Zedroxine #10348 üzenetére
Hát mondjuk ha csak pve orientált a dolog, akkor amiket én módosítanék így elsőre:
shadow mage-et cserélném darkelf assassinsra
és hozzácsapnék egy motivate-t, úgyis csak 16 lapot írtál
(a darkelfet is emiatt elég csak beletenni, de én SM-et úgyse használnám pve-ben)a Bahir már kicsit soknak tűnik a ship és a wyrm mellett, inkább tegyél be akkor overlordot, esetleg ha repülőt akarsz, akkor death ray, (pl. rpve xl bossok ellen nagyon hasznos)
ha már van egy shadow paklid, akkor az embalmer mellé sztem megéri egy FoF is, meg egy offering (de ha már ilyen szép power visszanyerő deck, akkor egy second chance is elfér benne)
tudom harvyt nem akarsz de hidd el, jó az, csak rá kell dobni pár buffot, viszont harvitól függetlenül, pl. unholy hero-t tegyél be sztem, esetleg unholy powert, vagy valamit, bár ha t1-t2 a gond, akkor a legfontosabb a motivate szerintem
esetleg még a snapjaw is elfér t1-re, 1 piros, meg 4-5 nox már rendesen írt, ehhez hozzáraksz még egy motivatet és tényleg bármit szednek, ha meg kell eléjül golyófogó, akkor skeleton warriorból idézel egyet a skilljével
na nagyvonalakban most ennyi ...
-
Zedroxine
tag
válasz
Zedroxine #10347 üzenetére
Ohhyeah lejárt az 5 perc.
Szóval deck:
Nox Trooper, Forsaken, Enbalmer, Shadow Phoenix, Shadow mage, Phase tower,
resorce booster,solshatter, ashbone,grigori, lost spirit ship, grim bahir, grimwine, gyant wyrm, regrowth, maelstrom
Asszem ennyi. még van 3-k BFP-m szóval tudok módosítani.
Igazából T2-n érzem magam gyengének. 1-et kérek, harvit ne.
1 rohadt drága mind bfp mind power szempontjából, igaz nekem nem volt de haveromék azt mondják nem éri meg.
Most lehet kövezni ők, többet játszottak Bf-el mint én.
Ha nem túl nagy kérés. És igazából hajlok a banditos t3-t4 felé (szeretem a SH-t/de ez a vacak még mindig drága/ és a bloodhorn-t.)
Akkor összedobnátok nekem valamiféle ütős PVE deck-et, Mapokat experten és rpve-t minél magasabb diff-en szeretném végigtolni.
Köszi.Azért írok ennyiszer a deck kérdésben mert nem azt követem amit itt leírtok, és mint látszik nem jön be a téma.
Most lehet majd kövezni hogy miért nem hallgatok rátok, mert az idióta haverok rádumálnak, hogy: "MI azt próbáltuk, nagyonfasza, öt mint a rohadás, stb,stb,stb"
Ennek az a vége hogy t3 előtt szopok mint a kismalac.
Na még1x Köszi. -
Iginotus
addikt
válasz
Zedroxine #10321 üzenetére
Lehet hogy mi is olyat kaptunk mert elég durva volt.
De a 6 os is elég izni.
Nu akkor több kártyát nem veszek alap pakliba, hanem csinálok 1-2 free-t és átküldözgetem a kártyákat, sőt lehet hogy feltolom 4. szintűre és ajánlom magamat, haverral meg lejátszunk egy 2 pve pályát és már lesz is tokenem is.
Köszi este kis is próbálóm.Azt egyik egy új téma a másik válasz egy már megkezdett témára nem véletlen volt a dupla írás. Én így szoktam eddig még nem szóltak.
-
Iginotus
addikt
válasz
Zedroxine #10298 üzenetére
Kezdetnek este megnéztem mind a 80 lapom árát
hát a shámánom talán a legértékesebb
De van melstrom is meg van battleshipem is meg sárkány komám meg colossus meg van még azért 1-2 lap ami nem 2-3 bfp-t ér
Viszont amim nincs lap azt még nem néztem végig, azokat is nézni kell hogy képben legyen ebben igazatok van. De bideléssel lehet olcsó lapot venni vagy ha valaki tényleg irreálisan olcsón teszi be akkor be kell mákolni, vagy pedig sok idő, amit jelenleg inkább a játékkal és nem az AH-zással töltök
Ezért mondtam a tome-ot... -
Iginotus
addikt
válasz
Zedroxine #10293 üzenetére
OK. Eddig Nature mass nature. De van egy fire-nature leosztásom is ami nagyon tetszik a fire stalker és a magmavalami miatt. Söt ott van még egy kedves lap ami a naturrel nagyon jol elvan a sun nem tudom mi
és és egy védekezős pakli is. Hu vazze tegnap hajnalig nyomtam
Viszont tetszik a shadow is olyan zerg filingje van. Ami nem tetszik egyenlőre a frost. Van jo lovasa meg az a tremor vagy mi a szösz, de lehet még változni fog. Ezért mondtam hogy igazából nem tudomÉs ezért mondtam hogy minden lapnak örvendek.
Vettem tegnap 11 random kártyát nem jött semmi érdekes egy sperman a naturba meg jött még egy sun valami de ezek az alap lapok is tetszenek egyszerűen alig várom hogy hazamenjek melóbólSzóval vegyek 250 random lapot, vagy vegyek egy tome-ot? Egyenlőre 1-2 orbos egységekkel nyerem meg a gamet, szóval ultra rare meg rare egységek ritkán kellenek.
szerk: Mi a f.sz.m az a Soulhunter?
és miért ilyen drága?
-
-
OnSeT
őstag
válasz
Zedroxine #10221 üzenetére
a spirit ship gyenge?
sztem a legopabb lap pve-re
ha kellő létszámban lehívod mindent visz, lásd a king of the giants és insane god videót amit felraktam oldalra.milyen orb kiosztással akarsz menni?
pure shadow a legdrágább mind közül.zöld affos offeringet mindenképp rakd be (főleg drága lapok mellé) akkor nem kell annyi charge. furnanche of fresh+ emblamerrrel meg gyorsan visszanyerhető a void.
pure shadow esetén t2-n knight of chaos, shadow mage, nether warp (zöld), harvi
t3-on satanael. t3ra mo , mint legendary is jól jön (elég a sima)t4re giant wyrm, grimvine, overlord, death ray, bloodhorn ami hatásos
jorne mint legendary is befér. -
OnSeT
őstag
válasz
Zedroxine #10217 üzenetére
forsaken, nox trooper, dreadcharger, motivate, embalmer shrine, phase tower, resource booster, fournance of fresh, nightcrawler, breeding grounds, surge of light, oink, ensnaaring roots, burrower, skyelf templar, ashbone pyro, swamp drake, regrowth, lost spirit ship mind2 aff.
és pont 20at írtam
-
Murder3
addikt
válasz
Zedroxine #10007 üzenetére
én a technikal-on belül a networkosat választottam.
és annyit írtam h megvettem az apb-t és hallottam h az ea kárpótolja a játékoskat h ingyen lehet letölteni egy másik ea gamet és ha lehetséges kérnék egy battlefield bad company 2-őt.
aztán e-mailbe később jött egy levél amibe leírta h mit hogy csináljak. -
OnSeT
őstag
válasz
Zedroxine #9892 üzenetére
Tegnap pont ezt beszéltük phanzevel, hogy kéne egy server restart vagy hotfix, mert egyszerűen hihetetlen hogy milyen lagok vannak meccs indítás előtt.
Amint nézem kb. 5 órára lövik le szerókat, ez egy hotfixhez képest túl soknak tűnik, remélem jön mellé vmi meglepi is
-
-
OnSeT
őstag
válasz
Zedroxine #9331 üzenetére
jó ellene csak nem éri meg használni, 80 power a dis. amivel egy egységet mentesz, jobban megéri egy új egységet lehívni mint egyet feloldani.
t3on juggerhez viszont nagyon jó ( a zöld aff, oldja a cc-t + immunitást ad egy ideig) nélküle nem jutsz el az ellenséges bázishoz. max még virtuosora éri meg rádobni, abban az esetben ha az ellen bázisánál vagy és még van powered a képességének a gyors benyomására is.f/n deckhez a shadow affosat használd, cc-k ellen válaszul ezzel a felállással tudsz cc-t nyomni, a shadow affos dis-t meg az "agyonbuffolt" shadow egységek ellen célszerű használni, mert azon felül hogy leszedi a buffokat még immúnissá is teszi az újabbakra egy ideig az ellen egységét.
cc ellen, de akár dd-t is írhatok ide, tehát a varászlatok ellen a legjobb védekezés ha az egységeidet szétszórtan tartod, akkor nem tudja az összeset bénítani vagy sebezni egy varázslattal.
(#9330) Sousuke90 azt mondod gyorsabban tudod bontani az ice barriert mint ahogy az ellenfél építi?
a glacier akkor szívás igazán mikor mortarrral vagy phaze towerrel párosul.
-
phanzetomox
őstag
válasz
Zedroxine #9048 üzenetére
nem teljesen értek egyet veled, valószínüleg nem ismered a "szabad piac" fogalmát. Onnantól kezdve hogy te feltettél egyet, hozzájárultál ahhoz hogy csökkenjen az ára, ( hisz a következő ember nálad olcsóbban fogja feltenni hogy az övét vegyék meg elöbb, a következő szintúgy stb. így teljesen lemegy az ára )
A többi promohoz nem lehet hasonlítani mert azokból véges mennyiség van, azért olyan nagy az áruk -
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 32GP850-B - 32" NANO IPS / 2560x1440 / 180Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 400
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B760M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB NZXT H510 WHITE BeQuiet! 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest