Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Murder3
addikt
válasz
phanzetomox #5899 üzenetére
azt csinálja pontosan a lap hogy ha leteszed és a körébe az összes barátságos egység halálakor az egységek power costjának a 20%(upokkal 4+4+?) visszaadja a power poolba tehát nem a voidba
-
Murder3
addikt
hmm ezzel a glory bannerrel jól el elhet lenni.
full uppon elég sokat visszaad az elvesztett egységek költségéből, shadowwal elég faja.
-
-
-
Murder3
addikt
-
Gyuri27
félisten
Valaki írna ezekek az okosoknak, hogy Roganból egyszerre 2 is lehet a pályán. Ami elvileg ugye lehetetlen hiszen legendary a lap.
Hihetettlen, hogy semmit nem tudnak rendesen megcsinálni. -
median
csendes tag
lol.
csináltam 1 uj accot a friend cucchoz felhuztam 4-es PVE-re kiirta full acces unlocked aztán kilogolt belogoltam és még mindig nincs full access.
lool
sztetek mit kéne most tennem? -
Rankerz
senior tag
Én se tudom használni a kupont,na mind1.
Ma nagyot mákoltam tomeval =) -
OnSeT
őstag
A tokenvásárlás a továbbiakban is csak a németeknél lesz elérhető. [link]
-
median
csendes tag
ja igen és a batariel is 1-es upgrade
-
median
csendes tag
Batariel Wrecker Thugs sunstriders virtuso inferno fire dragon wallbreaker magma fiend boom brothers skyfire dragon fire sphere tower of flames mine suppression firesworn juggernaut (1es upgrade) fire worm thunder wagon vulcan és még néhány kártya amit lehet kérdezni meik kell
-
median
csendes tag
Emberek nem akar senki cserélni 1 nature paklit velem? adok érte 1 fire paklit
-
Gyuri27
félisten
Áll a német szeró. Tud valaki valamit róla?
-
median
csendes tag
Amúgy nektek melyik booster pack adja a legtöbbször az értékes kártyát?
-
Murder3
addikt
válasz
Rankerz #5869 üzenetére
nekem is agusztusba van a szülinapom, remélem majd én is kapok egy ilyet
Amúgy én azt várnám az ea-tól h akik annó megvették eredetibe a bf-et amikor még nem is volt szóba a free verzió azok kaphatnának vmi kis ajándékot.
De ugye ha karácsonykor sem volt semmi akkor nincs mit várni tőlük. -
-
Rankerz
senior tag
wow
"EA-Hungary - Kedves Játékos, nyisd ki szülinapi ajándékodat!
Boldog születésnapot Játékos!
Mi, az EA munkatársai, szeretnénk ajándékba adni neked egy:
10€-os EA Store™ utalványt
Egyszerűen válassz egy csodás, szórakoztató játékot az EA Store ezernyi ajánlata közül. Ezután a vásárláskor írd be a kódot a megfelelő mezőbe.Nagyon boldog születésnapot kíván az EA!"
-
OnSeT
őstag
válasz
NOurbanOB #5863 üzenetére
A tournament nem az új mapokon megy?
Az elején szép volt a rush. A látottak alapján az első gondolat az volt hogy rossz repet töltöttél fel.
A mortarra mehetett volna egy eruption, vagy egy közös rush még t1en és végük. az ice barrierek miatt lényegében a sárga már ki volt ütve. még kb fél percig tartjátok és ki is esik orb hiány miatt.
meglepő volt a fordulat a meccs felénél.
-
Simid
senior tag
válasz
NOurbanOB #5863 üzenetére
Uhh ezt elég könnyen nyerhettétek volna. Lényegében megvolt a meccs a T1 rushod után, elég lett volna azt elérni, hogy egy percig ne tudjon orbot építeni, ami nem olyan nehéz úgy, hogy semmi egysége.
Sajna a társad borzasztóan játszott, összevissza nyomkodta az eruptiont, jó példa arra, hogyan lehet eruption miatt elbukni egy meccset. Ezen a meccsen egyszer kellett volna használni de akkor nem tette (Mortar ellen épülés közben). Ráadásul az egyik ellen nature volt, így különösen pazarlás volt. Sokkal jobb lett volna, ha abból a powerből lehív még két Nomadot, így lett volna értelme, hogy azzal kezdett. -
NOurbanOB
csendes tag
http://www.mediafire.com/?gdfqy0mmgdt
PVP 2 vs. 2 első ellenfél majdnem nyertünk....Érdemes megnézni.
-
Gyuri27
félisten
válasz
Thomacrew97 #5861 üzenetére
Mire? Hova?
Egy nature pve deckbe szerintem kell. -
Thomacrew97
tag
Szerintetek érdemes emgvenni a "Colossust"?
-
Angelo69
senior tag
-
Juliano
tag
most akkor mit lehet tudni erről a token vásárlásról?
-
Simid
senior tag
válasz
phanzetomox #5852 üzenetére
Encounters nem éri meg időben. A legjobb az amit Rankerz mondott. Megcsinálod Bad Harvestet standardon, majd experten párszor elfutsz a Wagonhoz amiért kapsz XPt.
Csak ezzel is az a baj, hogy nagyon unalmas, a standardot meg idegesítő végignyomni. -
Murder3
addikt
válasz
phanzetomox #5849 üzenetére
standardon kb 2X kell lemenni és már 4-es szintne vagy.
engem az idegesített fel h a csapattárska azok enhyén szólva naygon kezdőek voltak és soknak nem free deckje volt mégse tudták még standardons e a dolgukat megcsinálni rendesen. -
Simid
senior tag
Azt hiszem kezd rossz hatással lenni rám, hogy túl sok a szabadidőm...
A friends-es promohoz fejlesztgettem egy accot és már nagyon unom a bad harvestes szenvedést, úgyhogy inkább mentem egy Encounters Expertet.
P4F paklival és lvl0 deckkel 50 perc alatt lett meg. -
-
Angelo69
senior tag
Sziasztok!
Minap takaritottam es megtalaltam az xfx kartyahoz kapott BattleForge "kuponomat".
Mire jo ez mihez lehet vele kezdeni?
Kell valakinek stb...Valaszokat elore is koszonom!
-
shifty7
csendes tag
pályacsomag?
-
Murder3
addikt
válasz
Gyuri27 #5836 üzenetére
RESULTS FOR FINALS:
UNIT CATEGORY:
1st- Ghost Tiger
Valid Votes: 15
*Prize forfeited2nd- Royal Guard
Valid Votes: 143rd- Moon - Claimed, MOTK
Valid Votes: 84th- Giant Eagle
Valid Votes: 6Tiebreaker- Based on score from semi finals: Giant Eagle
5th- Druid Commander
Valid Votes: 6Special Awards:
Shadow Spider - Claimed, Shadow Phoenix
Valid Votes: 4Queek Queek - Claimed, Fire Worm
Valid Votes: 4A finálé pedig itt
-
Peetr86
tag
Sziasztok,
Nem rég kezdtem a játékot és szeretnék érdeklődni, hogy valakinek nincs -e szüksége goldra? Mivel nem vettem meg a játékot így a free verzióhoz kevés kártyát kaptam, goldom viszon van bőven.
Tehát akit érdekel 4-5k gold BFP-ért vagy gyengébb lapokért cserébe az Peetr néven megtalál az angol szerveren.Jó játékot mindenkinek!
-
Gyuri27
félisten
válasz
phanzetomox #5831 üzenetére
Mennek a szerverek.
Meg mindenki imádkozik új lapokért, pve pályákért és pvp pályákért. -
phanzetomox
őstag
nagyon csönd van... senkivel nem történt semmi ?
-
Murder3
addikt
válasz
Gyuri27 #5828 üzenetére
Igen de ez nem az a hiba volt.
Visszanéztem és találtam pár olyan hibát ami figyelmetlenség miatt volt de ez nem az volt.
Játék közben is láttam h kevés élete van sőt még meg is fordult a fejembe h felrobbantom cak vmiért nem tettem meg, lehet azért mert azt hittem nem hittem h megökli vagy csak elfelejtette nem tudom de egy pillanatra megfordult a fejembe h felrobbantom....Később meg a harvit szó nélkül nastyztam.
Pedig ott is láttam h kevés a orb életet.....Phan
rost,Shadow lapokat vennék goldért.
-
phanzetomox
őstag
apró lapokat ki vesz ? common/ uncommon, van belőlük nagyon sok de nemtom mit csináljak vele ha valakit érdekel esetleg goldért vagy bármiért írjon rám online
-
Gyuri27
félisten
válasz
Murder3 #5826 üzenetére
Az ember mikor visszanézi a meccset mindig egy apró momentum az ami miatt buktad a partit. Pl nem kellett volna wellt húzni és társai.
Ehhez is be kell melegiteni. Jó formában lenni. Legyen ritmusa a játéknak stb. Magyarul mint a profi sportban. Az dönt, hogy fejben ott tudsz lenni vagy sem. -
Murder3
addikt
http://forums.battleforge.com/forum/showthread.php?p=470321#post470321
Token bug
-
Murder3
addikt
Komolyan idegesít már h sokszor olyan egyértelmű hibát csinálok pvp-be.....
de még igazán látom is de mégsem csinálom meg....Most is megyek pure shadow vs fire,shadow, végig én támadok aztán megcsinálja a 3. orbját ami frost én persze t2 végig.
Jó épp hogy megcsinálja mert majdnem lezúztam lehozza a tremort.
Utána rögtön lezúzom az orbját de elindul a power wellem felé.
Ekkor már csak 420 élete van a tremornak.
lehívom a crawlert és ahelyett h rádobnék 1 nastyt amivel ott már vége is lett volna a meccsnek nem, semmit ő lerombolja a wellem felépíti az orbot kb majdnem lezúzom megint lehozza a grigorit.
Én a harvit megyek kevés élete van a orbjának felrobbantom a harvit ami nagy hiba volt megint mert egy hit és vége és még a grigorijával is törődhettem volna....
Sebaj lemegy a kezdő orbomhoz lerombolja igaz ott pusztul a forsakenek meg a assasinok között aztán ki is lépett mert ott utánna én is felépítettem a 3. orbom(kemény kettő t3-as lap van benne a pakliba)
-
Gyuri27
félisten
Rankedeztem a németeknél. Amire eddig 2 vic és kb 6 battle szokott lenni. Most 1v és 2b.
Szóval ott marad a renszer és a burzsuj német vegyen bfp-t tokkent. -
phanzetomox
őstag
Ez vicc... de a rosszabbik fajtából
szerk: megint online.. nemtom mi van, szerintem elaludt a szerver felügyelő, és rákönyökölt a szerver off gombra... nem lepődnék meg...
-
median
csendes tag
cs all bfp-t hogy a legegyszerűbb venni ha nincs se PayPalom se hitelkártyám?
-
Murder3
addikt
megint offline a szerver.
-
Rankerz
senior tag
Nagyon erőltetik ezt a map of the week dolgot. katt
-
Gyuri27
félisten
Na most miért lesz szerver újrainditás?
-
válasz
Thomacrew97 #5802 üzenetére
PvE pályát igen, a negyedik szintet kell elérnie. PvE = a gép ellen játszik bármilyen pályán.
-
Thomacrew97
tag
Ahhoz, hogy a játék átalakuljon PvE-t kell játszani nem?
Mert haveromnak eladtam egy kártyát és nem tud érte Goldot küldeni. Szóval milyen meccset kell játszani PvE? És az person vs. gép?
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS routerek
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Gitáros topic
- Exkluzív órák
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- Külpolitika
- FErgeteges frissítés: két rajongói mobil kapott One UI 7-et
- További aktív témák...
- ÁÁÁ NE NÉZD MEG! A szórakozás, és a multitasking csúcsa, Lenovo Yoga 9i //3 OLED Modell Ajánló//
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Xbox Series X 1TB - 2 kontroller + 3 játék szabadon választható
- RYZEN 7 5700X / 32GB RAM / 1TB SSD / RX 6700 XT 12GB / 750W Gold Full Modular - AMD GAMER PC
- Gamer pc konfig
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B760M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB NZXT H510 WHITE BeQuiet! 650W
- Xiaomi 10W töltő nem használt
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest