Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rankerz
senior tag
válasz
Gyuri27 #4998 üzenetére
Google fordító
"Lost Souls és a Renegade tömés van most elérhető az in-game store.
* A 32 további közös lapok, hogy jön-val minden tome is cseréltek, hogy növeljék a lejátszás a tömés. Most a következő közvagyon jön minden tome:
- Fire: Sunstriders, Thugs, Fire Bomb, Eruption, Fire Stalker, Rageclaws, Ravage, Magma Hurler
- Shadow: Forsaken, Wrathblades, Lifestealer, Nasty Surprise, Árnyék, Ripper, Unholy Power, mutáns Frenzy
- Frost: Master íjászok, császáriak, Tower Defense, gleccser Shell, jogvédő Cannon Tower, Kobold Trick, Tremor
- A természet: lándzsás, Windweavers, Primal Defender, Surge of Light, Ghostspears, boxer, Curse of Oink, Swamp Drake
Meglévő tömés még mindig játszott, amíg el nem vesztik.
* A PvP jutalom csökkenése tome módban nőtt. Most már 3-szor azt az összeget, csepp gyűjtési mód.
* PvE kampány térképek most is csökken Lost Souls frissítéseket."a lényeg btw:
-full Lost Soul és Ranageade tome vásárolható( a 4 boosteres verzió)
-azok a felsorolt lapok járnak majd minden tomehoz hogy játszható legyen
-a tome match 3x annyi tokent ad mostantól mint a collection PvP
-lost upokat farmolhatunk a régi jó pve mapokról(loot tábla még nincs ugye : P)a többi bug és egyéb fixek nem túl jelentősek. max annyi hogy lost vigil 50 m távolsággal rendelkezett mindig is,most átírták)
a patch óta curse of onik bugos,max 2 célpontot képes oinkolni : D
-
Rankerz
senior tag
Hey all, here are the patch notes as promised.
Quote:
General* Lost Souls and Renegade tomes are now available in the in-game store.
* The 32 additional common cards that come with every tome have been exchanged to increase the playability of the tomes. Now the following commons come with every tome:
- Fire: Sunstriders, Thugs, Fire Bomb, Eruption, Fire Stalker, Rageclaws, Ravage, Magma Hurler
- Shadow: Forsaken, Wrathblades, Lifestealer, Nasty Surprise, Nightcrawler, Ripper, Unholy Power, Mutating Frenzy
- Frost: Master Archers, Imperials, Defense Tower, Glacier Shell, Defenders, Cannon Tower, Kobold Trick, Tremor
- Nature: Spearmen, Windweavers, Primal Defender, Surge of Light, Ghostspears, Mauler, Curse of Oink, Swamp Drake
Existing tomes can still be played until they expire.
* The PvP reward drop in tome mode has been increased. It is now 3 times the amount that drops in collection mode.
* PvE campaign maps now also drop Lost Souls upgrades.Bug Fixes
* Units in morph state will now be interrupted by 'Knockback'
* Burrow Ritual does now use the correct radius to collect the squads for teleporting.
* Ice Shield bar will now displayed correctly on Power Wells.
* Fixed a bug where walls stayed unmountable when repaired by the 'Kobold Engineer'Cards
* Mutating Maniac Fire Affinity: The unit did not require any power cost to be paid when being transformed into. The cost have now been set to 119 and the card’s description has been updated to show the correct cost instead of formerly indicating the wrong value of 68.
* Lost Banestone: When drawing an enemy into the in-between it preserves the victim’s current state. Thus the duration of Freeze, Paralyze and similar debuffs is prolonged while caught in the in-between. The card’s description has been updated to also contain this information that has formerly been missing. Only affects the description and has no impact on performance!
* Incubator Shadow Affinity: The Mutating Frenzy variant spawned by this building is summoned with Amok preenabled and cannot distinguish between friend and foe. Therefore it is not possible to use its active specials either. As they are thus redundant they have now been removed and the description has been updated accordingly.
* Vileblood: The unit should deal 50% more damage when attacking structures. This has not yet worked properly but the issue has now been fixed and the damage dealt against structures will applied correctly.
Sylvan Gate: The building could be played out everywhere on the current map. This has been fixed and it now requires a friendly entity to be nearby.
* Lost Vigil: Near friendly buildings the unit gains a longer range of 50m although the card’s description mentioned 40m. This has now been corrected to state the real range of 50m. Only affects the description and has no impact on performance!
* Lost Banestone: The building’s special did not check immunities. As of now it will correctly check whether the target can be drawn into the in-between or not. The spell will not be executed if a relevant immunity is detected.
* Lost Evocation: It has been possible to play out cards and claim structures next to the Demon summoned by this spell. In order to avoid exploits this is now no longer possible.Enjoy
Silvanoshi -
OnSeT
őstag
válasz
Gyuri27 #4991 üzenetére
kényszermegoldás, amíg nem aktiválják a másikon a netet (ami ma kapta meg a hiányzó vga-t és ramot). remélem köv. 7 elején már használható lesz.
7végén viszont nem lesz gond, otthon a gép és a net is jó (mediumon szépen szalad)
egyébként az említett gép egy P4 2.4Ghz, 768MB Ram +9600xt 128 MB, még a régi Ati féle
ez utóbbi alkatrész csak 5-6 éves
igp? ammegmi?
-
ChromeX
addikt
3 manned dif 9 twilight poén volt
-
OnSeT
őstag
válasz
phanzetomox #4988 üzenetére
Jelenleg egy ~8 éves P4-es gépen netezik, ami alkalmatlan a BF futtatására.
mondjuk elindul rajta, de full min. beálítással legalacsonyabb felbontásban, 5 perces töltési idővel és fél perces szünetekkel egy-egy pályán.
szal úgy döntöttem inkább nem kínzom magamviszont holnap este már leszek
és mehet a pvp. -
Gyuri27
félisten
válasz
phanzetomox #4988 üzenetére
Én sem láttam mostanában.
Nagy a csönd. Nem történik senkivel semmi? -
phanzetomox
őstag
Onset-el mivan ?
nem igen látom mostanában
( hiányzik a pvp )
-
Murder3
addikt
válasz
ChromeX #4974 üzenetére
az a nagyon sok az össz-vissz 1:S
ráadásul a többi frakcióhoz pl ironclad abyssal mégjobb lapok.
betariel meg hát aláz 1 pure fire játékos nagyon oclsón össze dobhatja a deckét....
nekik ez most nagyon jó jöttSatanel nagyon olcsó,a evocator az kb csak pvp-re jó és az sem drága annyira.
a lost-hoz is csak a warlord ami nagyon drága a többi olcsón beszerezhető -
phanzetomox
őstag
hát nemtom mi van a játékkal vagy a netemmel, de most már 20 percenként lost connection... már nem merek pvp-zni mert az alatt dob ki
nem tudom mitől van ez, tegnap kezdte, eddig nem volt ilyen sűrűn lost connect -
shifty7
csendes tag
köszi a tippeket, hát majd próbálgatom aztán írok h ment!
-
Gyuri27
félisten
válasz
shifty7 #4975 üzenetére
Jó a fire nature pvp-re. Firével kezdj szerintem. Támpontot adthatunk, de úgyis a te egyéniséged dönt és az hogy te mivel szeretsz vagy mivel tudsz játszani. Én pl közel a 150 rankedhez (+ unranked) a máig alakitgatom a paklim.
Mert ugye ha egy adott séma szerint elvernek 2-3x akkor át kell gondolnod az egészet. Nyilván a lapok zöme marad, de mégis cserélget az ember.
A pakli összerakásnál fontos az ember habitusa. Van aki T1-n akar mindent eldönteni ők ugy rusholnak. Vannak akik t2-n erősek. Itt szokott jönni a shadow fönix, harvi. Energy parasite, parasite swarm. Vagy épp a burrower rush. Aztán van aki mint én deffenziv (igaz kész kaland a t1-t túlélni) Nekem általánan t3-n sikerül nyerni.
Általánosságban: t1-n 5-7 lapot használ az ember. T3 3-5 lap. Esetleg egy valami T4-re (nem kötelező) a többi t2-re.
T1: suntriders, scavanger, strikers, mortar tower, euruption, nomad. Ide jöhet még sunderers (nem létszükséglet) ugyanez érvényes a mine-ra..
T2: (itt el ekll dönteni, hogy deffenziv vagy offenziv leszel és eszerint összeválogatni a spalleket) curse of oink, ravege, walbeaker vagy burrower, skyfire drake, fire stalker, Rallying Banner a rushoz, deep one vagy villeblood, surge of light, deathglider, scythe fiends, gladiatrix (esetleg), breeding grounds, discenhant.
T3: (kérdés mi a 3-ik orb). giant slayer, virtuoso, swamp drake, drones, deepcoil worm, mutating maniac.
Hirtelen ennyi jutott eszembe. De mint írtam, neked kell összerázni a paklit.Nos. Ma 18 rankedet toltam. 9 vereség, 9 győzelem. +91 elo.
Mai napi tanulság: a hurrikán nerf miatt a rusht elég nehéz megfogni. Nem mindegy ugyanis milyen messzire viszi az ellent. -
shifty7
csendes tag
Hello mki!
Most találtam ezt a fórumot, és szeretném a segítségeteket kérni paklialakításban. Eddig két retail boxot vettem ebayről, szal relatíve van bfp-m vásárolgatni. Jelenleg fire/nature deckkel nyomom mind pveben és pvpben. Pveben a mapok nagyrészét kitoltam experten is, inkább a pvp része érdekelne a dolognak, abban nm vagyok túl sikeres. Esetleg tudnátok mondani ehhez a 2 frakcióhoz kombókat tippeket h miket érdemes kihasználni, v ajánlanátok vmi másik színt pvpre? Válaszaitokat előre is köszönöm! -
ChromeX
addikt
válasz
Murder3 #4958 üzenetére
akkor te sem érted hogy kell a root networkot használni.
erős volt igen a nerf elött, vegyél egyet és probáld ki mennyit ér igy egy!! command walker lenyomta 6livingel...
most őszintén kinek fájt hogy ezt tudja a rootban?a másik meg ahogy a lost elött a frostnak voltak a legtöbb drága lapjai én amikor pure deckeket csináltam az volt a legtöbbben...
most amugy nagyon sok drágább lap jött a shadowhoz. meg ha olyan régen játszol folyamatosan akkor nem sokat lehetsz online ilyen Pve levellel.
-
Gyuri27
félisten
válasz
Murder3 #4971 üzenetére
Tehát nem saját pénzből van. Akkor meg nekem akinek sajátból van hagy fájjon már a dolog. A piac az olyan, hogy egyszer az árak fenn, egyszer lenn. De mesterségesen ne tegyük tönkre az árakat.
A pvp csatáknál unod a cc-t. LOL.
Egy pvp fire és sahdow ellen másból sem áll mint euruptionból és fönixből.Lehet, hogy a nerf miatt nem nyitottál fórumot, de azért se nyitottál, hogy hé emberek megáljunk. Gondolkozzunk Béláim. Nem nerf kell ide, hanem hogy shadowra is legyen ilyen megy ilyen lap.
Ez a 10x erősebb ez nagy hülyeség. Másban jó. Azért naturénál t1-n se lehet az 50-60 poweres egységeket dobálni. Sahadownál meg t2-n is szinte ingyen vannak a lapok.
phanzetomox: persze erről van szó. Mehetnék sirni, hogy t1-n az imperial+pajzs kombót nem tudom beütni. Mert a pajzs 500hp. A spec képesség meg 60% demage-t nyel el.
-
phanzetomox
őstag
válasz
Murder3 #4971 üzenetére
én nem vagyok egyik színhez se hozzánőve, de azért a támadó, és pajzs spellek ugyanolyan idegesítőek mint a CC
Pl: amikor ugyanazt az egységet támadom 5 másikkal de nem bírom leszedni mert rajta a pajzs..
vagy amikor az 500 powerért vett seregem 2 shadow phoenix lenyomja
vagy mikor oda jön hozzám egy lost grigori, rátesznek egy nafty surp-t aztán annyi az orbomnak/ wellemnek
Ez mind ugyanolyan idegesítő, de ezt el kell fogadni...És meg kell tanulni védekezni ellenük
Bár te ezt biztos jobban tudod ,hisz én még csak nem rég kezdtem el játszani te meg azért elég régóta nyomod... -
Murder3
addikt
válasz
Gyuri27 #4968 üzenetére
arra mindenki számíthatott h azután lemegy az ára.
és hiába modndo nem fixek az árak tehát ezt mindneki tudja ez 1 mikropaymentes játék itt számítani kell az ilyenekre.
pl vki vezs 1 tomot és nincs benne 1 értelems lapja akkor ő hiába sírja a phenomicnál nem kapja vissza a bfp-jét.Ollie:
A cc mennyisége zavar.
pl én amikor naturéval mentem csak a rootot semmi más cc-t nem használtam a cldsnapot sem használom ami napig.
és ezért unom a legtöbb pvp csatát mert másból nem áll csak abból h cc zik egymást.azt elfogadom h a cc és heal nélkül nem lennejó ez de akkor is nagyon erős egységei vannak statügyileg is.
pl grimvine wrym azok 1 nature orbosok és kb a játék egyik legjobban használható xl-jei.
1 orbon a sámán windvevars spermen is nagyon jó.
Ha egyneként a lapjait megnézzük 10X erősebb kb mint a shadow.
a shadwo jó és pl már jobban megyek vele mint a naturéval de a tény az tény.
a shadwoba a harvesteren kívül más igazán értékes lap nincs is.
és pl nem egy rare lap értékesebb még ennél is.
pl altart of nihil v gift of wheel össze sem hasonlítható az egyik gyakorta hasztalan a másikk meg kb UR árú és értékű lap.pl itt a grim bahir esete mi a fenéért nem lehetett volna neki több sebzést adni?
Mintha csak óckodnának attól h a shadwo egy erős sebzésű lényt kapjon.
a másik 3 frakció tele van olyanokkal.Amúgy meg a hivatalos fórumon 1 topicot nem nyitottam ami nerfel lenne kapcsolatos....
-
Gyuri27
félisten
válasz
Murder3 #4966 üzenetére
Az a baj, hogy te és a hozzád hasonlók nem azért nyitnak témát a bf fórumon, hogy új erősebb lapokat szeretnének látni x frakcióban. Hanem mint mondod sirnak a nerf miatt. Lássuk be ez gusztustalan. Mindenesetre könnyebb mint megtanulni játszani.
Nem hinném, hogy önző lennék mikor arrol beszélek, hogy az ea elértékteleniti a lapokat mesterségesen. Hidd el mások zsebéből is kiveszi a pénzt.
Te dolgozol és abbol vetted a játékot, pontokat?
Te azt kapod amiért fizettél. Hiszen a lilákat választottad ott olyan lapok vannak. Nem árultak zsákba macskát. Én viszont az 1800 hp-jű deep one-t fizettem. Nem az 1650-t.ollie: a burrowernek elég volt az a nerf, hogy a kis egységeket nem boritja fel.
-
válasz
Murder3 #4966 üzenetére
Minden frakcióban voltak drága lapok eddig is, nem értem miért kell ezt kihansúlyozni. Tény, hogy a shadowban volt a legkevesebb drága lap, de csak azért, mert azzal játszottak a legkevesebben, és ugye a kereslet határozza meg az árakat. De, akár frost-ot, akár fire-t nézed, elég sok drága lapja van (nem kevesebb, mint nature-nek), sőt mostmár shadow-nak is egyre több. A nature csak az enlightenment árával tűnt ki a többi közül, de ez érthető.
Nagyon szereted fikázni a nature-t, pedig semmi okod nincs rá. El kell fogadni, hogy a nature csak heal-lel és cc-vel tud érvényesülni, mert drágák az egységeik, és kicsi a sebzésük. A nerf miatt viszont már használhatatlanná vált a cc. A razort ráadásul azért is értelmetlen volt nerfelni, mert semmi hatása nincs pvp-re lévén, hogy használhatatlan arra. Most már nature-nek nincs jó védekező egysége pve-re, holott shadow-nak és frost-nak legalább 2-2 van, de még fire-nak is jó tornyai vannak.
Most majd az jön, hogy nerfeljék a burrowert, pedig már most sem érnek sokat, mert kell cc ahhoz, hogy használhatóak legyenek. Aztán meg gondolom a heal jön, és végleg megszünteti mindenki a nature lapjait.
-
Murder3
addikt
válasz
Gyuri27 #4964 üzenetére
lol 2 hónapja?
Mint már mondtam én a megjelenés óta játszok és eredeti játékkal amikor 12k volt nem a free-se kezdtem.
Másik az h kiveszi a pénzt a zsebedből.(EA-tól még csodálkozol ezen?)
Én is ugyanúgy fizetek érte tehát magasról teszek arra h a te drágalátos nature frakciód iszonyatosan drága lapokat tartalmaz.
Ugyanúgy elvárom h a másik frakcióba is legyenek legalább olyan jó lapok.Mivel én is és máás is fizet érte és nem mindenki nature-vel megy.
És itt mutatkozik meg az önzőséged, csak azért mert te a nature miatt sokkal többet költöttél bele a játékba elvárod h legyen a szuperfrakció.
És itt nem pvp pve-ről beszélek.amúgy meg a phenomic azzal h drága lapokat nerfel ezzel sok játékos nagy veszteséget könyvel el az megint sajátosság.
Mivel a lapoknak nincs fix áruk tehát ilyen értelembe nem jogos a felháborodás. -
Gyuri27
félisten
válasz
hokuszla #4961 üzenetére
Az a baj, hogy kb 2 hónapja gyűri és túl okos. Holott ha egy lost c vagy uc lapot nerfelnek nem tré.
Viszont össze lehet számolni a nature nerf mennyi bfp-t vett ki a zsebünkből (zsebemből). Kezdve az amazon nerftől.
Ha veszek egy piros fakockát 2 krajcárért. Abból ne legyen a végén kék müanyag golyó 1 krajcárért.
Lárhatja mindenki, hogy egy időben, hogy szidtam a Fire Dancert. De én is úgy gondolom nerfelni nem kellett volna (lévén nem olcsó lap). Megtanultam ellene játszani.
Aztán jött a világvégére ellövő Vigil. Megtanultam, hogyan kell beütni, hogy ember sirógörcsöt kapjon (Grigorival együtt).
Tegnap 2x energy parasitével copattak. Agyaltam, töprengtem és ha minden igaz megvan a megoldás.
A rush ellen is úgy tünik az esetek többségében tudok mit tenni.De nem írom, folyamatosan, hogy x frakció túl erős és nem baj, hogy már majd minden lapját nerfelték és ezzel nem kevés bfp-t kivettek az userek zsebéből.
Van akinek ez nem számit mert anyuci, apuci veszi a bfp-t. Nálunk viszont én vagyok az apuci és tudom milyen zsebbe nyúlós a dolog.Nem keveset agyaltam az enlight megvételén sem. Sokaltam az árát. Mert akarva akaratlanul forintosit az ember. Tehát egyeseknek vagy felkellene nőni. Vagy elővenni a tapsis lepkét és azzal játszadozni.
Murder3: szöveg értelmezés? Nagyjából 0. Nem írtam, hogy gyenge. Azt irtam, írom, hogy a nerfel az EA ne vegyen ki a zsebemből pénzt. Márpedig kivett. Mivel nekem van amazonom, lyrishem, ensnaringem, hurrikánom, coldsnapom..... stb-stb.
Djuree: nem a pakli nyeri a mecset, hanem én ( és nem kevés rankedet és unrankedet játszom, hogy valamit konyitsak hozzá). Nálad sem ártana egy kis szövegértelmezés, hsz irás előtt.
-
Murder3
addikt
válasz
Gyuri27 #4960 üzenetére
Önző vagy és nemigen látod át a helyzetet szted a nature gyenge persze.
Nem hiába leghasználhatóbb szín pve-re és pvp-re nyílván a burrower mellé nagyon nagy szükség volt a deep-re meg pesze a 3 orbos abyssal is egy rakat fos lett ugye és még hány olyan lap van a naturéba úgyhogy ezzel nemigen van jogod dobálózni. -
Murder3
addikt
erős volt az.
minden védelmi pályára jó volt.
több kellet belőle de attól még igen komoly védelmet biztosít meg azért a sok healing cucc jól lehet támogatni.
a renegade kijövetele előtt ugye nem hiába volt nagyon nagy értéke a lapnak.
a juggi am is pure fire és a frost nature az a renegade előtt is maximálsian dominált...Most pvp-be a kör utáni alakzatú rangba vagyok 2 pontal az alján(knight asszem)
hány pvp meccset kell hetente menni h ne veszítsek elo-t? -
-
ChromeX
addikt
válasz
Murder3 #4952 üzenetére
vagy mi lenne ha nem nerfelnének semmit és menne ugy a játék ahogy a hozzáértők megcsinálták..
az meg hogy a root igy is jo
hát szerintem nincs az az épeszű aki ezt használja védeni, másra meg nem jo, razorokkal akarsz rusholni vagy mi
én már shadow wormel csinálom és megy a def. -
Murder3
addikt
Ténleg az lenne a megoldás ha nem figyelnének erre a nerf-buff dologra és akkor kevesebb problem lenne mint most...
-
Murder3
addikt
Már bocs de ennyi erővel nerfeljék a mortar toert,nerfeljék a MOTK-is stb stb.
meg amugyis az ha nature cc-nerfet kapott azért jogos mert nézd csak meg hány cc van ott?
miért vna az h minden második ember cc-re veri magát?(a root az lehet szar volt de még így is elég erős lapok azok)
másik am is burrower,deep one,breeding,heal spellek.
Most h van egy olcsó erős lap a lostba ami ugye kötött az mért baj pl a naturésokank?
Itt nem az van h most azé baj mert azt használom(jó az is játszik benne)...de akk ennyie erővel nerfeljék a fire lapokat, a többi naturét is mert szerintem az túl "op" lap,
nerfeljék a frostot is mert az is az.....
ennyi erővel az egész gémet le kell nerfelni mert az eggyik frakció vmibe úgyis jobb lesz és az a másiknak nem tetszik.
az indok a szar mint a battleshipnél is olvastam azért kell buffolni mert jött egy jobb és erősebb lap tőle....LOLMost ennyie erővel akkor a harvinak azonnal vegyék lejjebb a lehívási költséget mert pvp-be nincs értelem lehívni...És itt haggyuk a sablon szöveget h tudni kell vele játszani.
A shadowból hol a deep one?amivel mehetnék lámulni?sehol....
na hagyjuk ezt a hülyesége.
az ilyen lapnak nincs értelme vagy minden frakcióba hoznak vagy egyikbe se mert csak sírnak érte h erős nerf stb...
a deep one-nak is csak az az egy értelme lehetett h a gyengébb pvp-sek is tudjanak játszani mert ész érvet nem látok minek kellet naturéba egy ilyen lap.
Megaztán nem mindenki fórumozik aki játszik és néhány száz ember kénye kedve szerint alakítani néhány akármit.....
Megaztán minek kell a régi lapokat állandóan piszkálni.
nem tudom mié jó h minden hónapba más és más stattjai vannak a lapoknak.megaztán úgyse ismered el h nekem lenne igazam mert te ellened jó esetbe ezt a lapot használják.
Tehát szerinted így is úgy is erős szerintem meg pp, a nature erős mert én nem azt használom....
Vhogy az ilyen vitáknak semmi értelme nincs.
egymást nem hinném h meggyőznénk tehát akkor mi értelme vitázni róla... -
ChromeX
addikt
lehet hogy a fogalmazás kicsit költői volt de a lényeg akor is durva szerintem.
ez a lost lanucher meg a battleship... szerintem ezt a watch listes forumrészt meg kéne regulázni valahogy, hogy ne lehesen eszetleül nerfért vagy buffért kiabálni amugy én már használom a spirit shipet rendszeresen nagyon jo lap
-
hajsza
aktív tag
válasz
Murder3 #4946 üzenetére
"azért mert erősebb és esetleg jobb mint a régi lap már nerfeljék"
Már megbocsáss a kifejezésért, de szerintem te előző életedben ló voltál. Akkora szemellenzőt viselsz, hogy az már fáj. Csak példaképpen a CC + root network nerf-re ezt írtad: "Ha jobban belegondoltok szerintem a nature paklisok azért nem panaszkodhatnak emiatt a nagy nerf miatt."
És ezzel nem azt akarom mondani, hogy az új nerf kéréssel egyetértek, hanem azt, hogy sokan ahelyett, hogy valódi megoldást keresnének, a könnyebb utat választják és elkezdenek egy lap gyengítéséért sírni. Amíg őket nem érinti a változtatás, addig marha boldogok. Ha viszont az ő lapjaik kerülnek sorra, akkor jön a "komolyan nem értem az embereket" szöveg. Csak nézz magadba és máris látni fogod, hogy miért sírnak egy lap miatt. Most a tied került sorra. Viseld el, vagy légy megértőbb, amikor olyanon akarnak gyengíteni, ami téged épp nem érint.
-
Murder3
addikt
válasz
ChromeX #4944 üzenetére
ennél már csak a törött replayek idegesítőbbek nem h a patchelőttiekt nem lehet lejátszani még a rendes repek is behalnak.....
am hivatalos fórumon most a lost launcherre vannak kiakadva.
komoylan nemértem az embereket.azért mert erősebb és esetleg jobb mint a régi lap már nerfeljék
mondjuk a battleshipes thread se semmi amit azé akartak buffoltatni mert a lost spirit ship erősebb nála.....no comment. -
ChromeX
addikt
az miylen már hogy passagen fogta magát a játék és engem átküldött egy másik létsíkra. én tudtam játaszni de többiek mintha nem csináltak volna semmit csak álltak és közbe meg csináltak a mapot valojában, az milyen
ez mekkora szr már....
-
Gyuri27
félisten
válasz
phanzetomox #4942 üzenetére
Nálam nincs.
A feltöltésed ok? -
phanzetomox
őstag
Nektek nincs gond a szeróval ? én folyamatosan laggolok , és minden pályán lost connectiont kapok
így nem lehet játszani
-
RexpecT
addikt
válasz
phanzetomox #4927 üzenetére
Nekem is volt már ilyen.Sőt olyan is volt hogy az egységeimet csak egyenként tudtam mozgatni,és a minimap sem működött..
-
-
OnSeT
őstag
válasz
hokuszla #4930 üzenetére
nem volt.
az említett eset a fyre pályán történt, az egyik ellen phanze kezdőorbját támadta be war eaglekkel a hegyek felől. nyomtam rájuk oinkot, eruptiont , de egyik se hatott.
előszór bugra gondoltam, mivel előfordult már velem random pve-n hogy nem tudtam lehívni aggressort. de aztán irt phanze hogy neki is gondja van a lehívással.viszont lehet meg van mi okozta ezt.
úgy emlékszem van vmi új shadow spell ami blokkolja a varázslat+ épület vagy az egység lehívást afftól függően.
bfcards.infó még mindig romokban, úgyhogy nem tudtam rákeresni, mert a spell nevére nem emlékszem.de ha ezt használták akkor is felvetődik pár kérdés, a hegyen keresztül hogy nyomták be a spellt az orbhoz? (ugyanis repülő egységnél tudtommal nem lehet alkalmazni a legtöbb spellt) healt pl. lehet, most akkor ez a spell is ilyen lenne?
illetve én spellt, phanze egységet akart lehívni, tehát akkor mindkettő affot aktiválnia kelett ebből a varászlatból. és csak az egyik ellennnek volt shadow orbja, tehát az az eset nem áll fenn hogy mindkét ellen aktivált egy-egy affot.
és felettébb érdekes hogy a kör elején minden mozdulatunkat kommentálták, mikor meg rákérdeztünk hogy ez mi volt, semmi válasz.
-
pachito
őstag
válasz
Esetleg evocator's woe?
-
válasz
Timeshifter Spirit a közelben?
-
ChromeX
addikt
válasz
phanzetomox #4929 üzenetére
az fura pedig az működni szokott ilyenkor?
-
hokuszla
senior tag
válasz
motk nem volt a közelben?
mert úgy már mi is jártunk miatta, lebontás után minden rendben volt -
ChromeX
addikt
válasz
ilyenkor ALT+TAB powa.
-
phanzetomox
őstag
nemtom mi volt ma, de onset-el nyomtunk egy unrankedet gyakorlásképp, és történt valami érdekes dolog... mikor az ellen elkezdte támadni az orbom nem tudtam semmilyen egységet hívni, volt elég powerem épp Mo-t akartam hívni, de nem akart lejönni... először azt hittem bekaptam egy curse orbot de nem... mivelhogy se 1, se 2 orbos egységet nem tudtam hívni. Azt gondoltam csak valami bug, de aztán megtámadták onset orbját, és ő se tudott hívni egységet.. Mi lehetett ez ?
-
phanzetomox
őstag
gyerekek valamit változtattak a rendszeren, de most már a regisztráció érvényesítő email nélkül is működik az account
kromX: most is a viridya miatt csinálom ha arra gondolsz, és még tart az akció
-
válasz
phanzetomox #4920 üzenetére
Volt már nekem is ilyen, próbáld később, vagy más email szolgáltatónál.
Más.
Kipróbáltam az Earthshakert, nagyon tutkó random mapon! Ideális leszedni az ellenséges campeket és olcsó varázslat.
-
ChromeX
addikt
válasz
phanzetomox #4920 üzenetére
vége az akcionak?
-
phanzetomox
őstag
válasz
phanzetomox #4916 üzenetére
valakinek ötlete ?
-
Rankerz
senior tag
Incubator+Rifle Cultist.tadamm. Használd rifle cultist spec tulját, ha pedig közel jönnek incubator rush. Power és bfp ügyileg is olcsó és hatásos rombolás. Soultree pályán szerintem pont ideális.majd tesztelem később.
-
phanzetomox
őstag
reggel nem működik a battleforge levelező rendszere vagy mi ?
már kb. 1 órája csináltam 3 accot, különböző email-re , és még egyiknek sem jött a levél... -
Simid
senior tag
Ugye ennek a lapnak is két fajtája van (affinity). Mindkettő csak saját egységre hat, de az egyik egy irányíthatatlan egységet hoz létre 100%-os dmg buffal ami bármit megtámad ami a közelében van, a másik viszont 75%os buffot kap és irányítható. Szerintem az utóbbi nagyon is jól használható, már terveztem is, hogy kipróbálom valamilyen PVE mapon.
Murder: Látom ez okozta a félreértést. Az irányíthatatlan verzió valóban nem sokat ér de a másik szerintem jó lap.
-
Simid
senior tag
válasz
Murder3 #4907 üzenetére
Nem értelek. Meglehetősen nagy a hatótávolsága, egyszerűen elmész támadni egy egységeddel (akár egy 50 poweres T1es egységgel) és amikor már kevés a hpja akkor átváltoztatod és kapsz egy full HPs buffolt T3as egységet. Ez miért csak védekezésre lenne jó?
PVEre meg jó lehet annak akinek kevés T4es egysége van, kevés charge up-pal. Ahhoz képest, hogy common szerintem ötletes lap és kis kreativitással jól használhatónak tűnik. -
Murder3
addikt
sztem nem éri meg.miért hívn vki enlightel le?ha védekezni akar vele mert mi mást is akarhat akkor a többi torony.
pve-ben meg semmi értelme.
semmire nem megy vele az ember.
Csak azt nem értem mi a fenének a shadowba kell az ilyen semmire se j lapokat pakolni.
Voidstorm az mire jó semmire,pvp-ben elvileg jó lenne de bárki ellen is használták az életbe a voidstormot?
mert 4 orbig nem igen jut el 1 pvp meccs.
ez is egy nagy szar.
ez a lap még 3 orbon is elég felesleges.max pvp-be lenne jó 3 orbon. -
Djuree
félisten
lol. ír egy gyerek hogy megvenné az avatar of frostom 1200bfp-ért, de előbb küldjem el neki a lapot és utána küldi a bfp-t. még azt is odaírta hogy nem scammer
milyen korrekt
-
Murder3
addikt
Krómx:
Te vagy innen az eggyetlen shadowos szal tőled kérdem h az incubator nevezetű lapnak mi a fene értelme van?Miért kéne azt használnom illetve melyik az a map ahol azzal érek is vmit?
Mert szerintem teljesen felesleges lap. -
Djuree
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS routerek
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Gitáros topic
- Exkluzív órák
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- Külpolitika
- FErgeteges frissítés: két rajongói mobil kapott One UI 7-et
- További aktív témák...
- ÁÁÁ NE NÉZD MEG! A szórakozás, és a multitasking csúcsa, Lenovo Yoga 9i //3 OLED Modell Ajánló//
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Xbox Series X 1TB - 2 kontroller + 3 játék szabadon választható
- RYZEN 7 5700X / 32GB RAM / 1TB SSD / RX 6700 XT 12GB / 750W Gold Full Modular - AMD GAMER PC
- Gamer pc konfig
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB NZXT H7 Elite GIGABYTE AORUS 850W
- Lenovo Legion Pro 7 16IRX9H INTEL I9-14900HX RTX 4080 bolti ára 1.35 mill ft
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG B450-F R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB CM MasterBox NR600 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest