Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyuri27
félisten
válasz
hokuszla #4961 üzenetére
Az a baj, hogy kb 2 hónapja gyűri és túl okos. Holott ha egy lost c vagy uc lapot nerfelnek nem tré.
Viszont össze lehet számolni a nature nerf mennyi bfp-t vett ki a zsebünkből (zsebemből). Kezdve az amazon nerftől.
Ha veszek egy piros fakockát 2 krajcárért. Abból ne legyen a végén kék müanyag golyó 1 krajcárért.
Lárhatja mindenki, hogy egy időben, hogy szidtam a Fire Dancert. De én is úgy gondolom nerfelni nem kellett volna (lévén nem olcsó lap). Megtanultam ellene játszani.
Aztán jött a világvégére ellövő Vigil. Megtanultam, hogyan kell beütni, hogy ember sirógörcsöt kapjon (Grigorival együtt).
Tegnap 2x energy parasitével copattak. Agyaltam, töprengtem és ha minden igaz megvan a megoldás.
A rush ellen is úgy tünik az esetek többségében tudok mit tenni.De nem írom, folyamatosan, hogy x frakció túl erős és nem baj, hogy már majd minden lapját nerfelték és ezzel nem kevés bfp-t kivettek az userek zsebéből.
Van akinek ez nem számit mert anyuci, apuci veszi a bfp-t. Nálunk viszont én vagyok az apuci és tudom milyen zsebbe nyúlós a dolog.Nem keveset agyaltam az enlight megvételén sem. Sokaltam az árát. Mert akarva akaratlanul forintosit az ember. Tehát egyeseknek vagy felkellene nőni. Vagy elővenni a tapsis lepkét és azzal játszadozni.
Murder3: szöveg értelmezés? Nagyjából 0. Nem írtam, hogy gyenge. Azt irtam, írom, hogy a nerfel az EA ne vegyen ki a zsebemből pénzt. Márpedig kivett. Mivel nekem van amazonom, lyrishem, ensnaringem, hurrikánom, coldsnapom..... stb-stb.
Djuree: nem a pakli nyeri a mecset, hanem én ( és nem kevés rankedet és unrankedet játszom, hogy valamit konyitsak hozzá). Nálad sem ártana egy kis szövegértelmezés, hsz irás előtt.
-
OnSeT
őstag
válasz
hokuszla #4930 üzenetére
nem volt.
az említett eset a fyre pályán történt, az egyik ellen phanze kezdőorbját támadta be war eaglekkel a hegyek felől. nyomtam rájuk oinkot, eruptiont , de egyik se hatott.
előszór bugra gondoltam, mivel előfordult már velem random pve-n hogy nem tudtam lehívni aggressort. de aztán irt phanze hogy neki is gondja van a lehívással.viszont lehet meg van mi okozta ezt.
úgy emlékszem van vmi új shadow spell ami blokkolja a varázslat+ épület vagy az egység lehívást afftól függően.
bfcards.infó még mindig romokban, úgyhogy nem tudtam rákeresni, mert a spell nevére nem emlékszem.de ha ezt használták akkor is felvetődik pár kérdés, a hegyen keresztül hogy nyomták be a spellt az orbhoz? (ugyanis repülő egységnél tudtommal nem lehet alkalmazni a legtöbb spellt) healt pl. lehet, most akkor ez a spell is ilyen lenne?
illetve én spellt, phanze egységet akart lehívni, tehát akkor mindkettő affot aktiválnia kelett ebből a varászlatból. és csak az egyik ellennnek volt shadow orbja, tehát az az eset nem áll fenn hogy mindkét ellen aktivált egy-egy affot.
és felettébb érdekes hogy a kör elején minden mozdulatunkat kommentálták, mikor meg rákérdeztünk hogy ez mi volt, semmi válasz.
-
marmyk
csendes tag
válasz
hokuszla #4862 üzenetére
Hát igen, én nagyon nem játszom már max 1-2 havonta 10 meccs, pve, az is csak advenced, arra feleslegesek ezek a kártyák. Viszont szeretnék Forza 3 CE-t ami kb. most 11k Angliában. Esetleg, ha valakinek van bontatlan és a kódok is megvannak, akkor cserélem egy az egyben. Vagy összeálltok, kifizetitek és szétosztjátok.
Egyébként, ha kell feltudom rakni Vaterára is. Bele írom a hirdetésbe.
Üdv, -
Simid
senior tag
-
Murder3
addikt
válasz
hokuszla #4300 üzenetére
max 100 150 de még annyira sem fog felmenni később azt hiszem bár a sámán is fail árba de ez elég gyakori lesz később kb mint grimvine clolossus.
Phan:Vakszerencse mivel most jöttek ki alapok így még nicsn konkrét áru
tehát most zsákbamacsak később fog amjd csak állandósiodni egy bizonyos összeg köré.majd este felé ráérsz segíteni a 4 accomank lenyomni a coopot?
bár sztem ez holnpara fog átmenni mert még meg kell csinálnom 1 accot és mire beférek adigra.....na mind1 majd akkor holnap?
-
RexpecT
addikt
válasz
hokuszla #4049 üzenetére
Aha,eddig ment rendesen de mivel a játékokat D partícióra telepítem ezért most nem szedtem le újra.Most a hivatalos fórumról találtam 2 megoldást.Az egyik a config fájl átírása,ez nem jött be a másik a directx update(ez most van folyamatban).
Egyébként a hivatalos fórumra ugyanazzal az accuontal lehet belépni mint a játékba(engem nem akar azzal beengedni, szóval gondolom nem)?
Király ez sem vált be
.1 megás nettel meg azért nem 2 perc mire lejön újra a játék.
-
Gyuri27
félisten
válasz
hokuszla #3967 üzenetére
Az a baj, hogy mert kapsz egy lapot még nem biztos, hogy használni is tudod.
Nemrég pvp-ben belefutottam vagy 3-4 Mountis arc ba. Amik aztán sirtak. Mert lehet 1000bfp egy lap, ha az illető nem tudja használni. Szóval én azt mondom, hogy két Mounti egy Deep One-nak és egy Aggressornak (főleg ha breedingnél hivtuk őket, hogy maradjon power cc-re) nem ellenfél.Apropó Deep One. Hogy felment az ára.
Murder3: egy: nature-fire, twi engem nem érdekel (igazibol a shadow, bandit, lost se. mert írtam engem mi érdekel). Kettő: válts paklit.
Rankerz: most megint eltolták a kiadást?
-
Gyuri27
félisten
válasz
hokuszla #3637 üzenetére
Megnéztem élesben a Vilebloodot és a Deep Onet (mindkettőt up nélkül). Hát pajti ha jönnél orbot rombolni egy ilyennel ne tedd. A Deep megeszi reggelire és még fele hp-ja megmarad. Itt jön ki amit mondtam. A Deep L-s sebzése egy l-s lényre brutális.
Megnéztem egy Grigori Abyssal összecsapást is. Hát kérem a nagyot ugyan leüti a Grigori. Viszont a két l-s egység szépen megmarad.
A decket nem így osztja el az ember. Pvp-ben 3-4 orbon max 4-5 squad-t vagy spell-t használ az ember. Egy orbra flesleges sok egység. Így a hangsúly T2-n van.
Pve (random). Ott 1-2 orbon alig van valami. Annak is a nagyrésze cc és épület. Oda 3 és méginkább 4 orbra kell a kraft.
Story pve-l meg standard-adv általános mindegy milyen paklit használhat az ember.
Expertre meg a maphoz kell lőni a decket. -
ChromeX
addikt
válasz
hokuszla #3639 üzenetére
a vileblood nem annyira jo, a képessége is csak akkor aktiválodik ha transoformolod és meghal asszem. 2 burrower viszont a támadokat is megosztja, tehát vagy az egyiket sebzik mindannyian addig a másik sértetlen! vagy mind a kettőt sebzik de akkor feleződik a kapott sebzés tehát mindenképpen jol jársz.
-
Simid
senior tag
válasz
hokuszla #3637 üzenetére
Szerintem Gyurinak igaza van, egy burrowernek (up3) 820as a támadása és 900 a hpje. Nem tudom a Vileblood mennyi upolva de az alap statokból nézve ennek a kétszeresét bőven nem éri el. Ha pvpről beszéltek akkor a borrower egyértelműen jobb épületek támadására, hiszen swift és kb annyi energyből mint amennyibe a vileblood kerül lehozhatsz kettőt, így egyszerre támadhatsz két bázist vagy ha egyiket CCzik, akkor egyből mellé rakhatsz egy másikat. Ezek rendkívül hasznosak pvpben.
Ha egységet támadsz vele, akkor ugye egyértelműen a deep one a jobb. Nem csak mert jobbak a statjai, hanem mert bónuszt kap Les egységek ellen ami nagyon sokszor jól jön és a képessége is hasznos.Szóval szerintem továbbra is érdemes lesz a Deep onet és a burrower egyszerre használni, bármennyire is jónak hangzik, hogy egy egységgel kiválthatod a kettőt. Arról nem is beszélve, hogy ezeket bármilyen natureös deckben használhatod, a Vileblood meg ugye kötött.
Ettől függetlenül PVEre lehet, hogy jó lesz. -
Gyuri27
félisten
-
Murder3
addikt
válasz
hokuszla #3590 üzenetére
a spikeroot,livingtower és thornbac oylan soakt ér
?
még 32 lap van hátra(duplán a 2 afffal)
most jön 22 és vasárnap 10 a fórumon ezt olvastam.így még reménykedek 1-2 jó shadow egységbe hátha.
viszont ami brutál lesz majd a lost dragon és a wrathgazer
gondolom a twilight megkapja a whisperert 2 orbra a hagot 3-ra.
a lost lehet kap majd még egy giant bugot.
meg ugye a varázslatok épületek.
itt meg pár artwork róluk -
válasz
hokuszla #3365 üzenetére
A harmadikkal soha nem volt gondom, különösebb veszteség nélkül, nagyon egyszerűen meg lehet ott oldani mindent (most nem írom le a verseny miatt). A másodiknál viszont ott van az a bandit waypoint, ami ugye gyógyítja az ellenfeleket, meg a nox trooperkek, melyek messziről irtanak. Na ott meg lehet szenvedni, különösen úgy, hogy csak common és uncommon lapok használhatóak, és pl. shaman egyáltalán nem.
(#3364) hokuszla: én már többszáz diff 9-et megcsináltam, és egyikkel sem szenvedtem annyit, mint az elmúlt 2 napban. Továbbá, a patch előtt gyakoriak voltak a jóval könnyebbek is.
-
válasz
hokuszla #3266 üzenetére
Igen, a rejuv kivételével a wheel-ek stackelhetőek, de nem úgy, hogy összeadódnak, egy kicsit bonyolultabb. Viszont felesleges pvp-ben, hacsak nem 2v2-őt játszol, mert senki nem fogja megvárni, amíg leteszel többet.
Amúgy így működik védelemnél:
1 wheel 1*0,8 = 80% sebződés
2 wheel 1*0,8*0,8 = 64% sebződés
3 wheel 1*0,8*0,8*0,8 = 51.2% sebződés
4 wheel 1*0,8*0,8*0,8*0,8 = 41% sebződés és így tovább.
Ebből látszik, hogy nem lehet elérni a 0% sebződést.Támadásnál:
1 wheel 1*1,2 = 120% sebzés
2 wheel 1*1,2*1,2 = 144% sebzés
3 wheel 1*1,2*1,2*1,2 = 173% sebzés és így tovább.
4 wheel 1*1,2*1,2*1,2*1,2 = 207% sebzés és így tovább.És azt is tudni kell, hogy amint kinyílik a wheel, már nem tudsz még egy olyan típusút kinyitni. Le kell tenni az összeset, majd nagyon gyorsan egymás után aktiválni.
A stackelés egyébként nem működik a juven wheelnél, csak a másik kettőnél.
-
ChromeX
addikt
válasz
hokuszla #2613 üzenetére
nekem van, 3ason 145 powerbe kerül, igy egy fire dragon amivel gyakran szokták együtt használni, 395 power. ez már hamar öszejön és gyakorlatilag ha ugy veszed a 3. orbod ütöképessége a 4.orba emelkedik. mivel spell a powerjét amiért kijátszod viszakapod tehát majdhogynem jobb mintha 4. orbod lenne. nagyon sok expert maphoz szerintem muszáj, hogy legyen.
-
World
csendes tag
válasz
hokuszla #2613 üzenetére
Nagyon jó lap. 3. upgrade-en 2 db 4 orbos egységet is olcsóbban tudsz hozni (hiszen a 4. orb 300 power) bármilyen(!) egységet + nem kell megvárni hogy felépüljön az a 4. orb. Arról nem is beszéltünk hogy vannak olyan pályák amiket borzasztóan megkönnyít hogy 3. orbon hozhatsz ilyen egységeket. Persze játékstílustól függ. Nekem boosterből esett de eladtam mert kereskedek és tőkét gyűjtök de ha kelleni fog pályához megveszem.
-
Gyuri27
félisten
válasz
hokuszla #2610 üzenetére
Ha forintositod akkor nem éri meg.
Mert utánna mindig azt fogod számolni. Egyébként jó, dolog. Vannak akik nagyon jól tudják használni. Expert mapokon kiválló cucc.
De ez beállitottság kérdése. Én eddig nem éreztem szükségét.
Vedd meg. Használd. Ha nem kell ugyanannyiért el tudod adni. -
Simid
senior tag
válasz
hokuszla #2239 üzenetére
1. Na ezaz amit én másként látok, csapatjáték nincs szerintem a 4p mapeken sem. Legalábbis amikor én játszottam semmi összedolgozás nem volt azon kívül, hogy a 3. orbtól ketten a 4.től meg 4en mentünk tovább és csináltuk azt amit addig is. Ha kicsit több lehetőség lenne a csapatjátékra (jó azt így hirtelen nem tudom, hogy hogyan is lehetne), akkor biztos én is azt nyomnám, bár akkor még idegesítöbbek lennének a balfékek.
2. ebben igazad van tényleg unalmas az 1p-es, csakhogy a 4p-esben még ennyi változatosság sincs.
Devestator nem egy rang? Lehet egyedül lenyomott egy egész playert
-
-
-
Gyuri27
félisten
válasz
hokuszla #1868 üzenetére
Írd be, hogy mi a neved a játékban (az enyémet már tudhatod).
Szóval natural/frost vonalon firedancer, fire stalker féle távolra ható egység nincs. Van viszont curse of oink, coldsnap + lirys kinght (vagy más) és oda mész majd jól levered.nature/frost paklinál ott a breeding grounds mint kötelező elem majd az aggressor. Utóbbival etettem már meg mountainert is (a magma hurler) fél fogára nem elég. Ugyanis L-s egységet is knoc-l. Így mire fel áll kapja a következőt.
A fiam játszik erős zöld, kék, kék, zöld paklival. T4-n grinder, gemeye (paralizálás miatt) giant wyrm. Ide rakható még esetleg construct (siege tulajdonság miatt ill hatótávolság miatt) vagy grimvine (szintén siege) esetleg olcsóért a battleship (sajna lassú, de spec tulajdonsága jó), regrowht (kellhet). T3-ra mehet tremor (a specje brutál), swamp drake (altat a szentem) valamint stone warrior, kjellhet még olykor T3-n hammerfall. Ha esetleg akad némi pénzmag akkor egy core dedger szóba jöhet. T2: aggressor, burrower (épületek bontására), lyris kinght (baj esetén védekezni), mauler, breeding grounds, stone hurler, cannon tower (mikor melyik) sok egység nem kell T2-re mert ide jönnek a jóságok: curse of, coldsnap, matter mastery. T1: wind, spearmen (elég erős), shaman, surge, esetlen ensnaring roots. Ami még használható T2-n phalanx, defenders.PvP-re T1-re kell vagy amazon, vagy swift a hurrikán károk elkerülésére.
Nekem szerencsém volt mert itt mondták a fiúk ne vegyél boostert. Így marad is lé majdnem mindenre.
Piac [link]. Persze egy link itt is elfér.
-
válasz
hokuszla #1868 üzenetére
Üdv!
Nekem semmi védelem nincs a dekkben, kivéve, ha olyan mapra megyünk, ahol kell, ez pálya specifikus.
3. Chronicle/Profile/Replay (fönt a földgömb mellett balra a könyvecske)
4. Ha ez a T4-re vonatkozott, akkor sztem nem, én a Nature-t tartom legerősebbnek T3-T4-en, az enlight miatt, bármit behozhat, és T4-en sárkány van neki 1 zöld orbbal.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Ukrajnai háború
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mikrotik routerek
- Melyik tápegységet vegyem?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Robot fűnyírók
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Külpolitika
- További aktív témák...
- ÁÁÁ NE NÉZD MEG! A szórakozás, és a multitasking csúcsa, Lenovo Yoga 9i //3 OLED Modell Ajánló//
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Xbox Series X 1TB - 2 kontroller + 3 játék szabadon választható
- RYZEN 7 5700X / 32GB RAM / 1TB SSD / RX 6700 XT 12GB / 750W Gold Full Modular - AMD GAMER PC
- Gamer pc konfig
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Bomba ár! Dell Latitude 5290 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest