Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Murder3
addikt
Am csak nekem van az az érzésem h ha ez az edition is kijön utánna már megint venni kell egy dobozos játékot?
Mármint h akkor olyan kieg fog jönni hozzá amihez kötelező lesz megvenni. -
Murder3
addikt
Ti értetek a map editorhoz vmi?
Mert én a pve-részéről nem sokat.
Amit letöltöttem tuturial az pvp mapot mutat be. -
Akkor kérd újra az aktiváló mailt, és nézd meg azt is, hogy nem e került a spam-ek közé. Amúgy előferdülhet, hogy bizonyos ingyenes mailszolgáltatóknál elveszik a mail.
(#2895) helphelp: és a Lost Souls-t mikor?
(#2897) Murder3: egyszer nézegettem a mapeditor-t, de ennyi. Egyébként PvE mapot is ugyanúgy el tudsz kezdeni csinálni, sőt lehet vele vegyes PvPvE mapot is készíteni.
(#2898) Murder3: nem, nem kell venned semmit az új edition-al, max kártyákat, ha akarsz az újakból
-
helphelp
csendes tag
aki nem tudná, ha minden igaz 28.-án teszik be a teljes souls lostot
-
helphelp
csendes tag
de lehet, ( most hülye vagyok mert nagyon rég bf-tem
) mégpedig a watch és a bid közötti füllel, és ha túllicitálnak visszakapod a bfp-t
-
zalika
tag
Marketplacen csak aukciozni lehet??Vagyis nincs olyan hogy valaki kiteszi a kartyat egy fix arert es en azt megvehetem??Merthat az aukcio eleg necces foleg hogy ugytudom ha tullicitalnak akkor mar nem kapod vissza a befizetett bf et...de javitsatok ki ha nem lenne igazam
-
OnSeT
őstag
Felhasználók által készített map-ot lehet valahonnan letölteni?
már elég rég kiadták az editort. -
ChromeX
addikt
ma vagy az 5. critical erroromat kapom a forgeban, és nem tudok uj accot létrehozni valamiért nem lehet rányomni a create acc-ra.. annyi hiba van eben a játékban ami mindig elveszi a kedvem...
-
Vazze dejó nektek, otthon BF-eztek én meg a melóban....
-
OnSeT
őstag
a lost-ot nem szeretem, azok ellen a matter és a mind control is hatástalan
és ilyenkor -2 lap amit használni tudok.
de ha kijön a lost pakli, már az az ellen se lesz vészes.azért érzem a mounti és a deep one hiányát, jók voltak azok T2-re, de hát kell a BFP az új lapokra.
-
ChromeX
addikt
ja most példul powerrel meg Onsetel egész jokat nyomtunk. Nem hülyeség a 21 perc csak idegesito amikor éppen csak egy kicsi hiányzik pl tegnap volt olyan hogy majdnem lejárt az ido egy darab!!! ellen maradt de valaki leoinkolta korábban és ezért ugye nem támadták az egységek és igy járt le az ido de ez mind kb 3mp alat játsztodott le. szoval idegesito amikor ezen mulik.
-
válasz
ChromeX #2873 üzenetére
Akkor jobbulást!
Csak hogy ON is legyek:
Azért egyre jobbá lehet fejleszteni a diff 9-es taktikát, a legtöbb esetben sikerül a 4 személyest megcsinálni (kivéve a lost souls). Szóval nem olyan hülyeség az a 21 perc, legalább most már nem lép be minden amatőr, akit végig kell segíteni, hogy ne bukjuk el a pályát.
-
ChromeX
addikt
Ezt amugy nem értem, XL 3orbon 500hp?
-
válasz
PowerBuldog #2865 üzenetére
Egyébként Steam-en és direct2drive-on is megveheted, ott kódot kapsz, amit csak be kell írnod az AH-ban, és ugyanennyibe kerül.
-
válasz
PowerBuldog #2863 üzenetére
Pontosan megegyezik. Asszem annyi a különbség, hogy itt nem kapod meg a kódot, hanem rögtön az accountodra kerül minden (a pontok meg a kártyák). Ja és vigyázz, már van EA accountod, ugyanis a BF account egyben EA account is, tehát azzal jelentkezz be amikor vásárolni akarsz.
-
PowerBuldog
veterán
EA Store 3000BFP
Ez megegyezik azzal, mintha a boltban venném meg a játékot? -
Murder3
addikt
válasz
ChromeX #2857 üzenetére
egyszer kétszer bejön és ha egy nagyon értékes lap van benne megéri.
pl nekem utoljára hüyleségből vettem boostert elsőre Shadow worm és Grimvine volt benne szal visszahozta az árát.
De van amikor nagyon dühítő..................Am a története engem érdekelne kár h ezt magyarul nem lehetett kiadni:S
-
Juliano
tag
sziasztok!
2 órán belül már ötödször dobott ki ilyen "lost connection server" üzenettel. Ez szerver hiba, internetszolgáltató vagy mi...? eddig ilyen nem volt. -
ChromeX
addikt
Akkor megint nagy fszok lesznek, elöbb a mapokat kéne kiadni, jön egy csomo lap, nem hiszem el hogy nem képesek hozzá öszedobni egy valamilyen primitív storival mapokat és egyszerre kiadni legalább.
Empire az elözők lezárása és a szálak összefuttatása.Booster= Szerencsejáték csak akkor ha feles bfp-d van
-
válasz
phanzetomox #2854 üzenetére
5 common, 2 uncommon és a maradék 1 rare vagy ultra rare
(#2852) zalika: a booster tartalma általában kevesebbet ér, mint amennyiért veszed
(#2853) RexpecT: biztos, hogy 5 common volt az átlag, mert fixen annyi common van mindegyikben
-
OnSeT
őstag
válasz
phanzetomox #2854 üzenetére
igen, de ha először vásárol boostert és a battleforge.com-on vette a pontokat, akkor kap még 1-et ajándékba. úgy viszont megéri.
egyébként meg tényleg jobban jársz, ha inkább piacon szerzed be ami kell. -
phanzetomox
őstag
-
zalika
tag
Helosztok
Szeretnek en is vasarolni egy par boostert csak szeretnem tudni mekkora az eselye annak
hogy common vagy gyenge lapok jojjenek ki??mert hat a youtobon neztem booster
nyitogatotos videokat de ott rengeteg lap ismetlodott es sok lap common is volt,tehat csak azt
szeretnem tudni hogy ti atlagba jo lapokat kaptoke?? -
Gyuri27
félisten
válasz
pachito #2845 üzenetére
Na én vagyok így a firével és a shadowwal. Nature a minden. Persze kicsi kék jöhet bele. A stone kin jó. Csak hát cél a pure nature és nature alapon pici frost és stone.
RexpecT: szép nyitás. Azt javaslom, dönts hamar és ami nem kell add el most még jó áron. Aztán kicsi pihi. Mikor meg esnek az árak akkor vásárlás.
-
pachito
őstag
válasz
RexpecT #2843 üzenetére
Jóféle nyitás, grat hozzá. Meg az ingyen boosterhez is.
Értelemszerűen, ha pure fire decket építesz, ne adj túl rajta, ha nincsenek ilyen elképzeléseid, akkor mehet, mert tényleg sok a 3 fire orb. Én személy szerint a kedvenc lapjaim egyikeként tartom számon, Fathom Lord és Mo mellett legnagyobb arc a játékban.
Ehhez kapcsolódóan: Van itt még olyan ember, aki kártyák/deck vásárlásánál nem csak a hatékonyságot veszi figyelembe, hanem azt is, hogy gyakorlatilag "érzelmileg" (értsd: más, esetleg hatékonyabb lapok elé helyezi, mert jobban tetszik a kinézete, dumája, ilyenek.) kötődik az adott kártyához? Vagy csak én vagyok ilyen ütődött?Pl. grinder meg rageflame, lost grigori is remek lapok, de sajnos nálam sem a stonekin, sem a lost souls nem pálya.
-
RexpecT
addikt
Vettem egy 250 es booster-t:
Közte volt: Juggernaut,Frost Mage Frost SorceressSzerintetek eladjam a Juggernautot?Kicsit sok az a 3 orb ami kell hozzá.
-
phanzetomox
őstag
nagyon király , jól össze lettek szedve a fontosabb tudnivalók
breeding grounds-ot mennyire lehet használni PvP-ben ? most gondolkodom rajta hogy vegyek egyet, de csak akkor veszek ha PvP-ben is tudom használni
az árak nagyon zuhannak, nekem egy csomó lapom elértéktelenedett
-
OnSeT
őstag
3ból 2 bejött, nézzétek az első hszt és a topic címet.
-
Én megvárnám az új kiadást, mert akkor le szoktak esni a régi lapok árai 1-2 napra, és be tudsz vásárolni.
De, nem tudom honnan akarsz sok BF pontot vásárolni, de csak a battleforge.com-on és az EA store-ban legális. Bármilyen más forrás esetén könnyen banolva találhatod az accountodat (jó esetben csak elveszik a pontjaid, és az azon vásárolt kártyákat). Persze legális még a Retail és a BF Point Box.
-
RexpecT
addikt
Na vettem 500 Bfp-t már csak jól kellene elkölteni
.
-
ChromeX
addikt
Amugy, valószínűleg lesznek új mapok is nem? mert az uj ellenfeleknek valahol debütálnia kell.
-
-
Gyuri27
félisten
-
-
OnSeT
őstag
na igen, de létrehozhat egy új deck-et tutorial deck néven, és ott kimaxol minden lapot ami az eredeti T. deckben szerepel. én csak így tudom elképzelni hogy valaki ezekkel a lapokkal megy fel pvp 16-ig.
az még elég jó ár, pár napja 2000 körül mozgott, akkor kellett volna lépnem, az utóbbi időben már úgy sem használtam.
-
OnSeT
őstag
pvp 16-ig?
a tutorial deck-ben szereplő lapokkal max. akkor ha ki van maxolva mindegyik teljesen.
de minden alapon? úgy nem hiszem.ollie: enlight-et neked mennyiért sikerült eladnod? most néztem az árakat, nagyon lementek, jó ha 1900 ért elviszik. bár lehet hogy később megy még lejjebb is.
-
World
csendes tag
Hallottátok azt a sztorit hogy valaki tutorial deckkel felment pvp 16-os rankig? Én nevettem rajta egy nagyot
. Biztos akkor volt mikor ingyenes lett és sok ember volt vagy még a játék kezdetekor de akkor is XD.
-
válasz
PowerBuldog #2815 üzenetére
Szerintem érdemes most eladni, mert valszeg hamar fog esni az áruk.
-
PowerBuldog
veterán
Az új kiadás előtt érdemes lesz szerintetek eladni a pure fire kártyákat? Jugger, Spitfire, stb... Nature/Fire érdekelne az új kiadásban, de ezek mellett nem nagyon lehet majd arra beállni.
ollie: Előbb tokeneket akarok lootolni. Nekem nem sok kártyám van, a legtöbb Fire.
-
World
csendes tag
Ugyanakkor van még1 hátrány. Nem tudom tapasztaltátok-e már mikor két campet közel rak egymáshoz és mikor irtod az egyiket addig a frost mage szépen ellöki a másik campig az ellenfeleket és behúzza az egészet. Mondjuk azt nem tudom hogy ezt javították-e de több playeres pályán nem egyszer előfordul hogy szinte 2 bázist kell leverned egyszerre első orbos egységekkel.
-
OnSeT
őstag
Master Archers-t ezért nem használok, annak csak annyi az előnye hogy távolsági támadása van, de annál több a hátrány. Kicsi életerő. tank nélkül ami felfogja a gyalogság támadását hamar hullanak.
ezért alkalmazom az ice guardian + lightblade kombót. ice guardian leivása ugyan annyi mint a Master Archers-é, de a pajzs miatt nagyobb az életerő majdnem 2x a M. A.-nak.
Master Archers előnye még hogy légi célpontot is támadhatsz vele, de erre az általam alkalmazott felállásban ott a frost mage. (+charge nélkül) mindig hátul van , nem támadja senki, a két tank, ice guardian + lightblade meg elől irtja az ellent és az épületeket.
amit mondtál korábban ice barrier + home soil támogatással kiegészítve ez a felállás tényleg ütős.
-
Egyébként tegnap este kiderült a Frost Mage + Master Archers kezdés gyenge pontja. Olyan random mapon kezdtünk, hogy a harmadik orbról rálátott az ellenség a másodikra, tehát semmit sem tudtam felhúzni. Ez még alapvetően nem lenne baj, mert elég nagy sereggel le lehet rohanni a harmadik orbos campeket is, de olyan nagy volt az a camp, hogy kb. 15 egységgel sem tudtam semmit kezdeni, pillanatok alatt elvérzettek. Na most a gond, hogy frost kezdésnél nincs semmi heal + cc (csak a glyph, de az felejtős ennyi ellenség ellen), és persze az MotK sem használható nature orb híján. Ötletek, hogy ilyenkor mit lehet tenni, mit kéne bepakolni a pakliba? Még a home soil aktív használata sem volt elég.
Esetleg meg lehet próbálkozni tankkal is (ice guardian vagy lightblade), bár szerintem az sem lenne elég, legalábbis túl sokat kéne már várni powerre, és nem lenne idő befejezni a mapot.
-
OnSeT
őstag
válasz
ChromeX #2806 üzenetére
jelenleg milyen áron van?
az enyémet tegnap délután vitték el 350-ért.
gondoltam rá hogy lelövöm aukciót, (előző nap tettem fel 24 órára), mert ha R vagy UR lesz, akkor valszeg majd többet fog érni.
végül úgy voltam vele, ha ennyiért viszik, hát vigyék, ha meg nem akkor marad.(#2768) Gyuri27 van egy santa claus-om eladó , az eredeti ár (250 BFP) negyedéért viheted.
-
ChromeX
addikt
nemtom mit csináljak a 2db deep oneal már csak veszetséggel tudnám eladni viszont késöbb ha mégjobban viszaesik még nagyobb lesz a veszteség.
-
OnSeT
őstag
Megvolt a próba.
Replay
Frost Mage + Ice Guardian + Lightblade.
Lightblade azért kellett, mert Ice Guardian nincs upolva (valszeg nem is lesz) és így + charge nélkül az kevés. Ice Guardian önmagában is ütős lenne( + Frost Mage természetesen), csak drága (80-90 BFP) a + charge-hoz, tehát marad a jelenlegi felállás. (Lightblade 2 BFP)Ami a lényeg, hogy nagyon gyorsan lehet vele haladni, ~4,5 perc a 3. orb elfoglalása, közben csak annyira álltam meg, hogy felhúzzam a welleket T2-nél.
Random map, lost ellen, buktuk, de ez mellékes, a cél itt csak a kártya tesztelése volt. A replay a 4. orb elfoglalásáig érdekes, többi már felejtős. -
PowerBuldog
veterán
4p Diff9, vagy 6-7 pálya után elég szépen lehet spájzolni a tokeneket.
-
Murder3
addikt
am sztem a shadow sárkáánya a swamp dragon méretű lesz...
De vmi démont is kap madj az gondolom UR lap lesz 4 orbra.Am azt a hivatalos fórumon felvetették már h a wrathgazer tudjon épületeket is eltünteni?
-
Murder3
addikt
Én meg OP shadow pure lapokat és úgy h az első vett boosterembe legyen UR szintel
pl egy 3 orbos pure shadow lap ami overlord kétkardos harvesterrel kevert váltzoat és lenne neki 3200 sebzése 1000 életpontja 2000 undead shildet kapna amit a csatamazőn elhunyt katonák lelkéből töltene újra.
20 mp-ként tudna lehívni a csatamezőre 1-2-3 Rippert.
na ez lenne a fair ha már pl a frostnál ott az avatar a naturénél meg a sok erős egység...
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad 3! R3 7320U / 16GB DDR5 / 512GB SSD
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- GIGABYTE B650 UD AX WiFi AM5 DDR5 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- Lenovo Legion Slim 5 83DH002EHV Notebook AMD RYZEN 7 8845HS , 32 GB , 1TB , RTX 4060 , 16 WQXGA
- AKCIÓ! Apple Watch S9 45mm Cellular acél GOLD okosóra garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest