Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brisskar
csendes tag
válasz
phanzetomox #3698 üzenetére
Nekem is van egy de lehet h veszek még, hátha karácsonyra felmegy az ára
jó előre tervezni...
-
phanzetomox
őstag
ma nekem is volt mázlim 4600 goldért vettem egy santa claust
szerintem a csávó nem volt tudatában mennyit ér a lap vagy nemtom... mindenesetre kerestem rajta 20 bfp-t kb
-
Brisskar
csendes tag
Engem is megtalálnak a hülyék, csak nem jó értelemben... Ma "öngyilkossággal" fenyegetőzött egy srác, azért mert nem adtam neki ingyen Fire Wormot...
-
OnSeT
őstag
Csúszik a Lost Souls megjelenés. Február 4. az új dátum. [link]
-
RexpecT
addikt
Bakker nem hiszem el,hogy ma már 3 ból 3 diff6 os 4 személyes PvE-t buktam be.Ráadásul volt amelyikben két valakinek is 40+ os deckje volt
.
-
Újabb infó. Közben minden tisztázódott és meglett az "elveszett" replay is. Ill. még egy ellenőrzés van hátra.
-
Az Expert eredményhirdetés megvan!
Az Advanced folyamatban.
Továbbá arra kérek mindenkit, hogy ha már letöltötted Tyrion replay-ét, akkor töltsd fel valahova, mert valamiért nem engedi a fájlmegosztó a letöltést, bármennyiszer is próbálkozom. Persze célszerű lenne, ha Tyrion ezt olvasná és feltöltené valahova, és elég csak egyvalakinek ezt megtennie.
Küldtem neki privátot is, de ki tudja mikor olvassa...
-
Simid
senior tag
válasz
Gyuri27 #3683 üzenetére
Abban biztos lehetsz, hogy top játékosok nem raknak a paklijukba +két lapot csak azért, hogy alkalomadtán nature-rel is tudjanak nyitni. Olyan sokszor van, hogy a második színből is van T1es egységük, de nem azért hogy azzal nyissanak, hanem azért mert használható a lap T2n is (pl nightguard vagy lightblade).
A top játékosok között szinte minden kombinációt meg lehet találni. A ranglistán éppen második DragonDave nature-frost paklis, a hetedik helyen lévő stoxx pedig pure nature-ös (vele néhány órája játszottam, nyilván nem volt esélyem de ITT a replay ha valakit érdekel).
-
Gyuri27
félisten
Ha a profik közül valaki naturéval kezd, biztos lehetsz benne, hogy tudna nyitni mással is.
A friréseknek általában van ensnaring, hurrican és surge (még akkor is ha piros orbal nyit). Ehhez egy swift és egy wind nem nagy kunsz (+2 helyet foglal a pakliból). Ráadásul az előbb felsorolt spellek t2-n is jól jönnek, a windet meg olyan pályán ami teli van fallal szintén jól lehet alkalmazni t2-n is.
Én még topp játékosok közül nem láttam se pure naturét, se olyat aki csontra naturéval nyit (nem tudna mással) és a 4 orba csak egy másmilyen színüt hív. -
KHiNg
csendes tag
mé nem bug :
Twilight_Bug
-
KHiNg
csendes tag
a Twilight Curse a harvit is átcsinálja bogárrá-ááá ?
me ha igen akko jó lap
-
Murder3
addikt
Aki annó 20 bfp-ért kapott enlighmentet
hogy tudtad az összeset kigyűjteni?
-
KHiNg
csendes tag
válasz
phanzetomox #3675 üzenetére
nekem? overlordon KHiNg
de sokat nem látsz majd fent miwel meguntam a gamet pont addigra amire meglett minden lap ..
-
Simid
senior tag
Na most engem is összerakott stoxxal az elöbb (legend rank, top10 játékos jelenleg, én meg csak lvl18 vagyok). Most én is mondhatnám, hogy milyen erős a pure nature, mert fire-nature-rel semmit nem tudtam kezdeni ellene. De legalább a parasite kártyákat jól kezeltem egy ideig
Khing: Erről már annyit beszéltünk, szerintem jól van az úgy, nem véletlen kezdenek magas szintű pvpsek is néha nature-rel.
-
KHiNg
csendes tag
válasz
Gyuri27 #3667 üzenetére
az igaz hogy ha shadowal,fireval lerusholnak az gond lehet kis pályákon..ilyenkor sok függ a pályától pl ha vannak ottan falak amiket felhuzol azzal van esélyed de egy sima pályán profik ellen valóban nehéz. hiszen a t1es nature egységek egy csoport nox tooper ellen nem valami sok....mana wing,windvavers kihuzva..spermennel van esélyed swiftcalw is jó de drágább..ilyen esetben sokat számítanak az upgardek de kicsit taktikusan ha ráijesztesz az ellenfélre egy kamu rushal az is sokszor bejön...minden esetre a nature 1orbra dobhatnának valmi olcsó de használható egységet a pvp végedt
mivel mindne egység 70-80 powercost
-
KHiNg
csendes tag
A hülyéket a játékban ki lehet szúrni ..de a legjobb ha próbálgatsz...fontos jelek:
-ha valaki tele van olcsó lapokkal de van 1vagy2drága lapja ...az ilyenek általában amatőrök és csak kaptak valakitől 1-1jó lapot ..ilyenkor mindig kell neki mutatni egy lapot amiért cserélne (Colossus,Grimvine,Construct,Battleship,....stb)
-ha valkaki olyan cserét kínál ami nagyon nem reális..pl: avatart akar egy grimvinért ...az ilyeneket is meg kell próbálni hátha belemegy valami jó tardbe
ezeket tapasztalatból mondom mert én 3hónap alatt pénzköltés nélkül Play4Free-sen ,scamm és egyéb csalások nélkül megszereztem a gameben az összes lapot(PROMOKAT is)....
[ Módosította: tiv83us ]
-
OnSeT
őstag
ez de mázli volt, megcsináltam blight expertet.
4-en indultunk, de a hullámokat csak én éltem túl, annak ellenére, hogy véleményem szerint abban a felállásban én voltam a leggyengébb láncszem.a jutalom 4 upgrade kártya, közülük az egyikre már rég fájt a fogam,( Matter Mastery III. ), de mivel 50 Victory token, így random mapról kizárt hogy be tudtam volna mostanában szerezni. szal ez egy jó kör volt.
-
pachito
őstag
válasz
phanzetomox #3669 üzenetére
Semmit nem kell csinálnom, amint mondtam, a hülyék találnak meg engem.
A srác írta chatbe: WTT overlord to construct. Mivel épp nem volt constructom, kivettem ahból a legolcsóbbat (persze nem nézelődtem sokáig, nehogy valaki más lecsapja a kezemről), írtam, hogy nekem van, direct trade, és kész. Másiknál ugyanez.
-
Gyuri27
félisten
válasz
pachito #3666 üzenetére
Jó neked. Engem is megtalálnak csak nem akarnak cserélni.
KHiNg: a nature inditással probléma van (tapasztalatból mondom). Ha a map elég nagy akkor ok. Viszont ha kicsi egy fire, shadow rusht nem állitasz meg. T2-n már van esélyed.
Esnaring és hurricane van már egy orbon is. De pl a noxal egyik se tud mit csinálni.
-
pachito
őstag
Olyan szerencsém van ezzel a játékkal, mindig metalálnak a hülyék.
Ma cseréltem egy constructot overlordra, illetve harvit mountaineer-re.
-
KHiNg
csendes tag
pl ha elmész 3orbig shadow-natural...breading mellé teszel olcsón ashbonokat és az veretlen..jöhet jugg vagy akármi...persze erős ellenfél ellen nem árt besegíteni az ashbonoknak pls egy oinkal vagy csak bedobni egy healt
-
KHiNg
csendes tag
sztem pvp re a legjobb a nature-frost vagy shadow-nature ...
a tiszta nature nem jó mert T2 az nem olyan jó viszont frostal T2őn: lyrish,burrower,coldsnap,oink!,breading,ensnaring,agressor,deep one,hurricane...ez erős felhozatal sztem minden ellen jó...
a shadow-natnál 1.orb shadow a 2.ik nature ..a legfőbb előnye hogy lesz phoenixed,nightclawrel és 3.orbnál ashbone
-
zalika
tag
Sziasztok
Bloodhorn jobb-e a colossus-nal??
-
Gyuri27
félisten
Na. Összehozott az élet Feagul kollégával (ranked pvp). Aki nem tudná a top 20-ba tanyázik már egy ideje (legend lvl 25). Mondjuk érdekesen sorsol a gép annyi szent.
Nos én naturéval ő shadowwal. Én amazont hivtam, ő dreadchargert. Aztán kaptam egy laza shadow rusht, noxtruper és forseken. Kb ennyi volt a játék menete.
Szóval aki nekem azt mondja erős a nature az menjen orvoshoz. Mig ő dobálta az 50 poweres egységeket adig én néztem mint rozi a moziban. -
phanzetomox
őstag
válasz
PowerBuldog #3656 üzenetére
és ezek közül egyikse sokkal jobb mint a virtuoso
( juggert ,spitfire-t nem kapsz ennyi goldért )
-
PowerBuldog
veterán
válasz
phanzetomox #3655 üzenetére
Jugger, Spitfire, Magma Hurler...
-
zolo96
tag
Ezek szerint nem csináltam olyan rossz üzletet.
-
Gyuri27
félisten
válasz
hokuszla #3637 üzenetére
Megnéztem élesben a Vilebloodot és a Deep Onet (mindkettőt up nélkül). Hát pajti ha jönnél orbot rombolni egy ilyennel ne tedd. A Deep megeszi reggelire és még fele hp-ja megmarad. Itt jön ki amit mondtam. A Deep L-s sebzése egy l-s lényre brutális.
Megnéztem egy Grigori Abyssal összecsapást is. Hát kérem a nagyot ugyan leüti a Grigori. Viszont a két l-s egység szépen megmarad.
A decket nem így osztja el az ember. Pvp-ben 3-4 orbon max 4-5 squad-t vagy spell-t használ az ember. Egy orbra flesleges sok egység. Így a hangsúly T2-n van.
Pve (random). Ott 1-2 orbon alig van valami. Annak is a nagyrésze cc és épület. Oda 3 és méginkább 4 orbra kell a kraft.
Story pve-l meg standard-adv általános mindegy milyen paklit használhat az ember.
Expertre meg a maphoz kell lőni a decket. -
OnSeT
őstag
+slot a deckhez. szavazás: itt.
gyorsfordítás -
KHiNg
csendes tag
Mondjuk én személy szerint nem kedvelem ezt az EAs szokást hogy már meglévő egységeket vagy egyes pályákon lévő egységeket kicsit átfestenek és bedobják mint uj kártya..ebben nincs nagy fantázia..inkább kitalálhatnának rendes uj alakokat..(persze vannak ujak is de egy csómó csak átkreállás)
-
zolo96
tag
Sziasztok.
A Boom Brothers és a Virtuoso kártya kb. mennyit ér aranyban? -
ChromeX
addikt
biztos hogy lesz ma patch a beta-ra nem nagyon látom kiírva.
zolo96 mind a kettőt lehet 5 bfp körül venni.
-
OnSeT
őstag
válasz
ChromeX #3640 üzenetére
a vileblood jó lenne (deep one helyett a pakliba,nature/fire felállás esetén), ha a képessége nem lenne a transoformhoz kötve. tehát az egység pusztulásakor automatikusan, vagy 50-60 power-ért még annak élete során lehetne aktiválni.
a burrower előnye még az aktiválható képessége (acid spit) amivel le tudja szedni az ellenséges íjászokat a falról.
-
ChromeX
addikt
válasz
hokuszla #3639 üzenetére
a vileblood nem annyira jo, a képessége is csak akkor aktiválodik ha transoformolod és meghal asszem. 2 burrower viszont a támadokat is megosztja, tehát vagy az egyiket sebzik mindannyian addig a másik sértetlen! vagy mind a kettőt sebzik de akkor feleződik a kapott sebzés tehát mindenképpen jol jársz.
-
hokuszla
senior tag
Ez mind szép és jó, vegyük figyelembe a deck méretét.
20 helyed van. Szintenként mondjuk 5-5-5-5.
T2-re el lehet foglalni 1-1 helyet burra, deepre, vagy egy lappal kiváltani a kettőt.
Akkor marad hely T2-n egy spellnek, egy épületnek, egy légi egységnek, és egy távoli sebzőnek, vagy egy másik spellnek. Te melyikről mondanál le?
És emellett vegyük észre, a deep lábhoz tud parancsolni egy egységet,
az új lap tudja a transformot és még van egy plussz upgrade nélkül is 300-as folyadék sebzése.
Eközben a burr sokkal hamarabb megnyiffan, mert 2 db fele életerejű egység
igaz hogy kétfele irányítható, viszont fele akkora sebzéstől kimúlnak.
Azzal meg hogy ha egy burr kap egy cc-t, akkor hívsz mellé egy másikat
az a bibi, hogy jó eséllyel csak 450 életereje lesz pár mp-ig, addig meg óvni kell,
miközben az újonnan hívottat fogják támadni, nem a lecécézetteket. -
Simid
senior tag
válasz
hokuszla #3637 üzenetére
Szerintem Gyurinak igaza van, egy burrowernek (up3) 820as a támadása és 900 a hpje. Nem tudom a Vileblood mennyi upolva de az alap statokból nézve ennek a kétszeresét bőven nem éri el. Ha pvpről beszéltek akkor a borrower egyértelműen jobb épületek támadására, hiszen swift és kb annyi energyből mint amennyibe a vileblood kerül lehozhatsz kettőt, így egyszerre támadhatsz két bázist vagy ha egyiket CCzik, akkor egyből mellé rakhatsz egy másikat. Ezek rendkívül hasznosak pvpben.
Ha egységet támadsz vele, akkor ugye egyértelműen a deep one a jobb. Nem csak mert jobbak a statjai, hanem mert bónuszt kap Les egységek ellen ami nagyon sokszor jól jön és a képessége is hasznos.Szóval szerintem továbbra is érdemes lesz a Deep onet és a burrower egyszerre használni, bármennyire is jónak hangzik, hogy egy egységgel kiválthatod a kettőt. Arról nem is beszélve, hogy ezeket bármilyen natureös deckben használhatod, a Vileblood meg ugye kötött.
Ettől függetlenül PVEre lehet, hogy jó lesz. -
Gyuri27
félisten
-
hokuszla
senior tag
-
hokuszla
senior tag
persze nem azonnal, várjuk ki mi lesz a végleges
de eddig zöld egyetlen értelmes lapot kapott, a deepone-t, viszont piros zöld 2 orbos lap jött sokkal jobb is
a kék több jó lapot kapott, azok mind 3 teli kék körösek... -
OnSeT
őstag
megcsináltuk Nightmares End-et experten, kemény volt ~1óra 50p.
én védtem a társam orbját is, aminek köszönhetően a sajátomat vesztettem el, ekkor felhagytam a védelmével, mire 4-ből 3at elbukott.
a csúcs az volt mikor leszedték a 3 defense whellemet...... mert ugye hiába jeleztem, nem ment oda védeni...ekkor megkérdeztem tőle, hogy a saját oldalával tud-e boldogulni, mert nekem az sok, hogy magamon kívül még őt is védjem + még a map céljait is teljesítsem.
végül összekapta magát, már olyan érzésem volt, mintha játékos csere történt volna a túloldalon.
(#3625) Gyuri27 itt
-
ChromeX
addikt
last time win volt az elöbb random mapon az utolso pillanatban nyertünk.
rep remélem le lehet tölteni. -
pachito
őstag
Hű de jó kis lap ez a giant slayer.
Egyszerűen imádom, pvp-ben csak úgy szedi az xl egységeket.
-
Murder3
addikt
válasz
ChromeX #3623 üzenetére
Igen de épp ezért szar mert a Phenomic ezzel az editorral várta azt h majd a userek szépen csinálják a mapokat és nem fognak reklamálnia ezért mert ők lusták kiadni őket.
így csak elég szűk rétegek fognak tudni mapokat csinálni.igeh jönnek holnap is ezt olvastam a fórumon
-
ChromeX
addikt
válasz
Murder3 #3614 üzenetére
A community mapoktól én nem várok fellendülést amíg iylen szar editor van hozzá addig csak elég szűk rétegű mapok lesznek ráadásul a game support nulla ezzel kapcsolatba.
nem szar editor csak nem tudják használni az emberek mert ez az aprogram amivel a devek is csinálják a mapokat ez nem csak olyan hogy fogom aztán leteszek ide egy fát ide egy orbot és mehet a moka, sokáig tanulják mire rendesen használni tudják, nem várhato el senkitol hogy ezzel mapot tudjon csinálni profi program.
amik most jöttek lapok mármint tegnap nem tom egyik sem nagy durranás. a pure fire lény az jo. de a többi? ha midnen igaz hnap is jönnek?
-
etele7
csendes tag
nagyon kösz most már tudom mit fogok csinálni.
örök hála -
RexpecT
addikt
Mondjuk ez így nagy hülyeség,hogy ha megszakad a kapcsolat akkor mindkettőnknek defeat lesz.Most nyertem volna egy ranked PVP-t de Desync-es problémát lökött ki :S.
Szerintem elég,ha valaki kihúzza a hálókábelt és akkor Desyncet ír ki a játék
-
Murder3
addikt
válasz
DeckardCain #3617 üzenetére
igen a batariel is azt a modellt használja.
-
Gyuri27
félisten
válasz
DeckardCain #3615 üzenetére
Hova?
-
DeckardCain
senior tag
A beta-n jöttek új lapok? Pl Batraiel?
Gyuri: Vagy csak én vagyok lemaradva?
-
Murder3
addikt
válasz
Gyuri27 #3611 üzenetére
nana a renegade editoinba is cak a korábban átskinelt egységek voltak kevés új. amit nem lőtttek le mapkon.
Am ez a kiadás elég kemény lapokat hozott szal annyira nem vészes de hogy nincs pve az várható.
Nem hiába mondtam én h az EA-tól sok jóra ne számítsunk.
a shadow frost párosítás alázA community mapoktól én nem várok fellendülést amíg iylen szar editor van hozzá addig csak elég szűk rétegű mapok lesznek ráadásul a game support nulla ezzel kapcsolatba.
a forge-t meg szinte esélytelen h fogják fejleszteni...Ez a Necroblaster nagyon kemény lap.
100power és 3 orbos.
full uppal kipróbáltam forge-ba 3 hulk ellen 5 tower a hulkok csak 2 tornyot tudtak lepuszítani..... -
phanzetomox
őstag
válasz
PowerBuldog #3612 üzenetére
meg az orb se ártana hogy megtudjaam nézni egy -egy egység mennyi idő alatt kapja szét
-
Gyuri27
félisten
Csak ugye most bakot lőnek. Hiszen a lost és twi már meg volt itt ott a bf-n. Azt stuffolták kicsit és kész a kiegészítő.
Viszont a következő kiegészitő mire fog épülni? Semmire. Így azzal dolgozni kell keményen. Meg hát ezt az átverést egyszer lehet megcsinálni.
Amúgy azt sem értem, hogy a 3v3, 4v4 (pvp) játékba rakása nem egy nagy vasziszdasz és mégsem lépik meg. Meg mondjuk havonta egy nyomorult mapot szerintem ki lehet eröltetni.
Megy amit mondtam, hogy a meglévő lapok egy részét át lehetne dolgozni pure lappá. Pl deepcoil így élénkülne a játék. -
phanzetomox
őstag
mielöbb lehetne egy olyan kiegészítés ami nem a lapokra hanem a történetre/ új küldikre mapokra, illetve a forge fejlesztésére lenne hangolva
-
válasz
PowerBuldog #3608 üzenetére
Hát igen, az előző kiadáshoz legalább jelent meg új kampány, még ha konkrétan az a kiadás előtt is történt. Most meg semmi.
Azért remélem, mégis csak lesz valami extra (pl. betesznek pár jól sikerült community mapot, vagy jobb random mapokat).
-
PowerBuldog
veterán
Hát akkor szüljenek sünt. De sokat.
A kártyákkal sem vitték túlzásba a munkát. 120 lap...ami lesz 60, mert 2 aff. Aztán abból is jó ha 10db új egység, mert a többit már lelőtték a Twilight és Lost Souls PvE mapokon régebben. Azért elég vastag a bőr a képükön meg kell hagyni. -
Gyuri27
félisten
válasz
PowerBuldog #3604 üzenetére
Most gondolj bele. Ha nem lesz akkor az új lapok upja a régi mapokra fog kerülni. Ott viszont mire össze lootolod kimegy a ruhád a divatból. Ráadásul ugye r és ur lapok jönnek. Tehát inkább lootolni kéne mint randomozni. Hiszen egy r up 72 victory és 170 battle. Egy ur 104 victory és 210 battle.
-
Gyuri27
félisten
Mi igaz abból a pletykából, hogy nem lesznek új mapok a Lost-l?
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- EA Sports WRC '23
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 1700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT Rampage SHIVA Zalman 500W
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, 5db Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről BOMBA ÁRON!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell latitude E5430 eladó
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest