Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Djuree
félisten
na vettem mountainert meg avatart, mostmár fullos a frost paklim
még sztem veszek ma egy promo lyrish knightot is
annyi bfp-m van, nem tom mire költeni, még mindig van 13k
-
Gyuri27
félisten
válasz
Murder3 #4881 üzenetére
Mi ketten voltunk középen a fiammal. Ő pure frostal én meg nature-frost-stonekin trióval. Hivtam egy rakás sámánt, ő mage-t és nyilast. Az idióta bal szélen volt. Mondom az első champnél már bajban volt. Aztán kilépett és onnan meg özönlött az áldás az első és második orbra.
Pvp 2 percre a nyeréstől és desync. Na az se volt egyszerű.
-
Murder3
addikt
Jóvan rakás szar az egész.
szerencsételen phenomic mi a faxomnak nem bírja a desynces szar kijavítani?Empire ketten megyünk kb 50 perc után eljutok a végéhez erre desync.
elmehetnek a k......anyukba oda. -
ChromeX
addikt
Az milyen random mapon twlight és a 2. orb után közvetlenül!!!!!!!!!!!!! már spawn épület van meg a 3. camp ilyet még nem bsztam.....
-
Gyuri27
félisten
12 playeres map, pass exp. Az ember már az első champnál need help.
Tragédia. Minek jön az ilyen játszani? -
Murder3
addikt
..Honnan van neked ennyi pontod?
Közbe lementem a Titan-t is experten 4. pozícióból....
nagyon durva volt mire lejött jorne is addigra vettem be a második orbom.
Szerecsére bugzott és beakadt a nemlétező falba és így volt időm letisztítani előtte az utat.a vége pedig rövidebb volt mint eddig advon vagy standardon
lol
Ollie: még nem küldtem a godlot a embalmerért mert közbe uppoltma pár lapot és még nincs meg a 30000 nem lehetne részletbe kifizetnem érte a goldot?
Elküldeném a jelenlegi 23ezret és majd utánna mennék passage gold runokat és kiküldeném a maradék goldot is. -
Djuree
félisten
eladók pontok! van még bőven.
ha nagyobb tétel kell, adok kedvezményt. játékon belül tudom küldeni a pontokat.
pont ft
2000 3000
4000 5000
6000 7000
8000 10000
10000 12000ha nem 2000-es csomagokban kell az is mehet
-
Megvan mi lesz a következő verseny.
4 személyes diff 10 random PvE, lost souls tilesettel és egyedül.
-
marmyk
csendes tag
válasz
hokuszla #4862 üzenetére
Hát igen, én nagyon nem játszom már max 1-2 havonta 10 meccs, pve, az is csak advenced, arra feleslegesek ezek a kártyák. Viszont szeretnék Forza 3 CE-t ami kb. most 11k Angliában. Esetleg, ha valakinek van bontatlan és a kódok is megvannak, akkor cserélem egy az egyben. Vagy összeálltok, kifizetitek és szétosztjátok.
Egyébként, ha kell feltudom rakni Vaterára is. Bele írom a hirdetésbe.
Üdv, -
Murder3
addikt
Mentme Passage expertet nature frostal.
Mondom simán megy mint eddig erre alig bírtam.
Pedig 4 orbon grinder+wrym+grimvine+gemeye is voltDurva de snapjaws és kisseb egységekkel sokkal könnyeb kinyírni pl volt egy olyan mentem amikor t1-2 és ashbonokkal a legutolsó kempeket is bezúztam egyedül
Elszoktam már ettől a tartsuk mega seregünket és healeljük h nehogy odavesszenek stílustól
shadowwal egyzserűen egy támadásba elkezdesz spawnolni kismillió egységet és előbb utóbb bedarálják a kempeket.
pl bad harvesten is ezt csináltam. -
marmyk
csendes tag
Sziasztok,
Kártyáim és pontjaim még mindig eladók. Listát itt találtok.
[link] -
OnSeT
őstag
pvp ranglistában mi határozza meg az activity, bonus és experience értékét?
tehát a 100%-os aktivitáshoz mennyit kell játszani és mennyi időn belül?
a bonusz max mennyi lehet és mi alapján kapjuk?
az experience ha jól tudom tapasztalatot jelent.
ennek a mértéke attól függ mennyi meccset nyertem?van erről vmi táblázat ami összefoglalja a %-ok alakulását?
-
ChromeX
addikt
de utálom hogy a passagere ilyen sokáig tölt aztán elkezdenek töltés közben kilépni és most is teljsen behalt
.............
de jo elindult de akkora lagg van hogy kidob szerintem.. mi a tökömet tartottak karban egy napig akkor azt nem tom.
kidobott szuper. -
Murder3
addikt
Na megcsináltam pure shadowwal nem nehéz tényleg.
A 3. támadást a falnál stone of tournamentel védtem ki aztán mindegyik poweremhez raktam resource boostert.
lehívtam 1 harvit és nightguardot.
a nightguard-al célszerű switchelni a rageflamer-t.
még hoztam 2 főnixet illetve unholy power és life weving.
utána a lényeg h rifle cultistokkal+unholy hero-val meg kell tisztogatni a fathom lordoktól a kempet majd utánna én grim bahir és harvesterrekkel szétcsaptam őket.
ha a grim le tud lőni pár egységet akkor a whispererek sem jelentenek gondot mert a crawlereket lövik és nem a bahirt. -
Pont arra a pályára van P4F replay is, tényleg nem nehéz.
A lost souls upgradeket jelenleg csak tokenekből lehet megvenni, melyeket a leggyorsabban random pályákon tudsze beszerezni.
Battleforge legolcsóbban? Hát, néha lehet látni akcióban, de az ritka, általában 8k körül árulják. De eBay-en mindig van némileg olcsóbb is. Itt egyébként a német ebay-t érdemes nézni (ebay.de), csak vigyázni kell, hogy dobozosat vegyél.
-
Decado
csendes tag
Nézegettem replayeket, persze kicsit változtattam a a dolgon mert nincs meg minden lap amit abban használtak. A falat simán megcsinálom experten is, a gond Viridya megsegítése. Egyszerűen nincs elég energiám hogy megfelelő lényeket küldjek., és Virit meg nem gyógyítja a sámán ugye
Szóval behal a Stoneskin főnöknél. Na majd gyakorlok kicsit vagy szerzek resource boostert valahonnan. Hol legolcsóbb most a dobozos játék itt pesten? Az a 3000 BFP rám férne
ui: Az expertes replayekkel csak az a bajom hogy felében enlightmentet használnak
Meg promó constructot, meg mountaineert meg Wordbreaker Gunt. Nekem meg nincs BFPm mindezekre.
ui2: Azt tudja valaki hogy lost soul egységeket melyik pályákon lehet fejleszteni? Nincs benne a loot table-ban sajnos.
-
Murder3
addikt
örülök h jónak tartjátok
A passage nagyon könnyű experten meg az encoutter a többit enm nagyon próbáltam de a soulthree sem nehéz végülis ugyan az mint advon csak 1 kicsit nehezebb.
a lényeg hogy a 4. orbot amikor elfoglalod maradjon liris védőd.
aztán otthagysz 1 bábu lapot az orbod és viridia köz így amit lesebez azt vissza is kapja az orbtól.
azután a sarokban már csak lekell a maradék kempet gyilkolni és az 5. orbot levenni.
ott ha nature is van akkor breedingmellet lehívsz pár sárkányt meg grimvine-t és azok bedarálják.
De mondom én még nem próbáltam experten
de szerintem ez működik(igaz én pure shadow szemszögből és lost souls szemeszögből nézem)
én láttam 470 körül de hétvégén volt 420 környékén is nem tudom neekm is jó lenne és a maradékből még a warlord is kijönne csak még pár lapra hajtok és nem tudom megvegyem-e.
De most tényleg nagyon drága... -
Decado
csendes tag
Core Dredge tényleg jó, de 600 BFP körül vesztegetik, nem tudom megér-e annyit. PVPben pure frostként kell az összes jó T1 T2 lap hogy ütőképes legyen a deck (mountainerem így sincs), T3ra jut két hely. Namost pure frostos T3 lapjaim nothern drake kivételével nincsenek. Inkább shadow orbot húzok harmadiknak. Tehát a két lap T3ra jelenleg vagy Mo+ Unholy strength, vagy Lost Vigile + még valami.
Amúgy PVEben legtöbb pálya advanceden simán megy, de experten egyszerűen valahogy mindig behalok. Most éppen soultree-t próbálom de eddig nem túl sok sikerrel
-
Murder3
addikt
A hivatalos fórumon kibiggyesztettem egy kampány ötletet
link
Ez komoly.
Nektek hogy tetszik?(már ha érthetően írtam le angolul.... -
Murder3
addikt
-
ChromeX
addikt
válasz
Gyuri27 #4841 üzenetére
bármelyik deckkemmel ami nem natfrost randomos, ráverek a nf-re randomon. annyiban jo hogy tud wheelt csinálni, amugy olyan amiben az első két orb shadow bármi jobb a fonix miatt az NF nagyon lassu szerintem.
majd megmutatom ha nem hiszed.
lostal és a másik random deckkemmel is jobb ahol első két orb shadow és még wheel is van imádom azt a decket verhetetlen.
-
Gyuri27
félisten
válasz
Murder3 #4836 üzenetére
Pure frost pakliról beszéltünk.
Ha két kéket játszol két zöldel akkor a legjobb pve, random pve paklit tudod összerakni. Ott a Grinder, a Gemeye 4 orbon, mehet a Giant Wyrm, Grimwine. T3-ra Core Dedger vagy Deepcoil. A kötelező Swamp Drake, Stonewarrior + coldsnap. Szóval van miből válogatni.
Én három zöld egy kéket nyomok. A Colossus ottvan a szeren.Rankerz: mint mondtam drága, és a lilának sok a hátránya. Meg ahonnan a Strom nem hozza le a repülő jószágot, onnan a gravyti se hozza le. Meg amúgy is kell valami squad ami leüti szárnyast.
Én használom a Stromsingert teljes megelégedettséggel. -
Murder3
addikt
válasz
Rankerz #4835 üzenetére
nem a death ray azért csak 3-ason jó mert akkor nő a sbessége amúgy eszméletlen lassú enm tud lépést atartaniu a seregeddel.
a képessége miatt viszont a legerőteljesebb lapok közt van pl ha képességét benyomod és még dobsz rá 1 unholy hero-t akkor nagyon ütős.
3-ason emg még többet sebez a 2-másik upp miatt.a Bahir az támogató lapnak tökéletes még így is pl deathrayek mellé csinál neked szép kis gyalogságot amik elég jól sebeznek
meg ha nem xl armada van előtted elintézi azokat is bétába kipróbáltam.
mert amikor lejönnek a crawlerek csomó erős alp alapból azt kezdi el támadni unholy támogatással igen jó támadást lehet a bahirból is kicsikarni.csak ne lenne oylan piszok gyenge a sebzése.
Hivatalos fórumon sírni kellene h növeljék neki
(nem tudom miért olyan drága)....vagy ezt most én értelmeztem félre???
-
Murder3
addikt
válasz
Gyuri27 #4830 üzenetére
a nature/frostpaklimba jó oda befejező lapnak amúgy sincs amit kiszoríthatná onnan.colossus sosem használtam.
Én nem így látom a contsruct a legtöbb mapra használhatatlan mert olyan lassú mint a halál és nem ér oda ahova kellene neki időbe.
battleship szintúgy.bár az még a képessége miatt álló bossokra titan vagy bh-ra jó a képessége miatt az ilyenekre a construct is.
nem éri meg őket a lostba használni.dreadnought nem éri meg mert nincs se avám se montim, core dradge talán lesz(az még lostba is jó)
Ironclad kellene h jó legyen.
witchet sem használom ha pure frost lenne akkor talán de máshogy értelmetlen. -
Rankerz
senior tag
válasz
Murder3 #4826 üzenetére
Ha egyet feláldozol(motivate) vagy buffolsz (home soil) akkor annyi a támadása mint Giant barátunknak normál állapotban.ráadásul durván drágán árulják még ehhez képest is. pff...
->Ironclad hihetetlen egy lap,ha pure frost vagy szerintem elengedhetetlen. Nem igen lesz sokkal olcsóbb később sem..
-
Juliano
tag
most egyszerűen én nem tudok végigjátszani egy pályát sem...mindig "lost connection.." van..
-
Djuree
félisten
láttam stonekin grindert. gyönyörű volt
-
Gyuri27
félisten
válasz
Murder3 #4829 üzenetére
A grinder sem fog a pure pakliba beférni.
Nincs azzal baj, hogy lassú. A construt is jó lap, ráadásul mivel messziről dolgozik halhatatlan. A battle is megéri az árát. Egy dreadnought kell még oda (maelstorm és shatter ice), meg egy winter witch. Az iron meg túl drága szvsz.
-
Murder3
addikt
válasz
Gyuri27 #4828 üzenetére
tudom de ha lenne akkor a pure frost sem lenne már olyan távoli
a sárkánnyal is ez a baj nemigen használahtó mert 4 orbra emg gyenge és nincs is oylan lapom a battleship és constructon kívül ami 3 kék orbra férne azok meg piszok lassúak...
ironclad mellet azért ütne az avatar
épp a minap vettem szép grindert magamnak áron aluli volt tehát szinte adta magát h megvegyem
-
Murder3
addikt
És csak megvan a Grim Bahir boosterből
Amúgy a Northland Drake nektek is ennyire gyakori lap
(már 4X-van meg boosterből)kéne 1 Ironclad vagy esetleg avatar és akkor a pure frostfelé is elindulhatnék
-
-
-
Decado
csendes tag
Eh, letöltöttem egy csomó jó replayt és még csak párat sikerült megnéznem. Erre most a patch miatt nem lehet lejátszani őket
Van valami módja hogy régebbi replayeket meg tudjak nézni?
Más: Igaz csak unrankedben, de végre túl vagyok jópár PVP csatán. Hát a mikrózást még gyakorolni kell, meg főleg 2v2ket nyomok most, de meglepetésemre az első 3 meccsből 2t nyertem pure frosttal.
Igazság szerint sokat segített hogy a tome-ban MO volt a ritka lap. Volt egy poénos játékom.Az egyik pályán az ellenfél (nature) valami erődítménybe szorult, erre telepakolta íjászokkal, meg tornyokkal. Én is húztam pár cannon towert hogy ne nagyon mászkáljon ki.
Viszont hiába mentem 3 war eagle+arcane shielddel, amit lesebeztem, rögtön fel is gyógyította. Szóval patthelyzet. Beidéztem MO-t, arcane shield, ás stampadeöröm volt nézni.
Tetszik ez a pure frost, bár elején nehéz a swift egységek hiánya miattMeg még fejleszteni kell a kártyáimat, Defender U1 nem az igazi. Bár ma meglett Lyrish Knight 2 végre
Egyetlen gondom a légvédelemmel van, nem tudom erre mi lenne a jó megoldás, mert az íjászok splash damage ellen tehetetlenek. Ha defendert lekötöm, akkor meg egyszerűen elrepül másik helyre az ellenfél, nekem meg ugye 25 pont elment rá ha követni akarom. Nem gazdaságos energiaügyileg. Van valakinek valami tippje? Amúgy örülök a patchnek, ideje volt valahogy perma CCt rendezni. MA party, de holnap este leszek Dcado néven ha valaki akar játszani.
-
Amúgy akármilyen furcsán hangzik is, ez a licitrendszer a vevőknek kedvez. Mivel senki sem tudja pontosan, hogy mikor jár le egy licit, ezért sokkal óvatosabban licitál mindenki, így nagyobb esélye van az áron alul vételnek. Fordított esetben mindenki az utolsó másodpercekre tartogatná a licitet, az meg hirtelen óriási mértékben megdobná az árat, valszeg a szerver sem tudná olyan gyorsan frissíteni.
-
Rankerz
senior tag
Max annyit lehet tenni hogy watchlist re teszed.Ha long ból mediumra vált ,sejted hogy 8 óra környékén van hátra,mediumból shortra meg 2 óránál kevesebb. Bár a legnagyobb mák ha éppen' frissíted ' a keresést és új aukció érkezik,akkor szinte percre pontosan ki lehet számolni mikor lesz vége. ja,néha buyouttal is durvákat lehet kaszálni...amúgy sem rajongok a bidelésért.
-
MZsoltee
veterán
Nem lehet valahogy pontosabban tudni hogy a shortból menyni van vissza? Mert ez nagy előny lenne, a licitnél!
-
hajsza
aktív tag
Furcsa, én azt hittem, hogy ezt már mindenki tudja. P4F-fel kezdtem és amikor eljutottam a 4-es szintre + vettem egy kevés bfp-t, azonnal kipróbáltam, hogy mi a fenéért van ott az action felett is a rendező nyíl.
-
Rankerz
senior tag
válasz
Murder3 #4806 üzenetére
Grim Bahir nagyon gyenge ,megvettem és 1 nap után el is adtam annyira nem jött be. Death ray ezerszer jobb(csak ugye ahhoz 3 shadow orb kell),tulajdonképpen az összes sárkány közül a leggyengébb.
Lost Warlord viszont pöpecjó ,főleg XL ellen.
cons hutot persze,védekezős pályákon hatásos segítség.
kobold laboratoy sztem felesleges,soha nem használtam.még pure frost deckben sem.
-
Murder3
addikt
Még kellene Grim Bahir és Lost Warlord a fullos lost paklihoz.
meg a shadow paklihoz isFrostból én a Core dredge-t bánom de túl drága arra nem igen van keretem:S
Home soil kéne még annak később hátha megy az ára akkor ha lesz rá bfp-m akkor megvehetem.kobold laboratory és a construction hut-ot megéri megvenni?
-
pachito
őstag
Egyébként nagyon durván meggyorsították a keresőt mind ahban, mind player search-ben.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS routerek
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Gitáros topic
- Exkluzív órák
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- Külpolitika
- FErgeteges frissítés: két rajongói mobil kapott One UI 7-et
- További aktív témák...
- ÁÁÁ NE NÉZD MEG! A szórakozás, és a multitasking csúcsa, Lenovo Yoga 9i //3 OLED Modell Ajánló//
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Xbox Series X 1TB - 2 kontroller + 3 játék szabadon választható
- RYZEN 7 5700X / 32GB RAM / 1TB SSD / RX 6700 XT 12GB / 750W Gold Full Modular - AMD GAMER PC
- Gamer pc konfig
- www.iking.hu - Eladó Samsung S23 Ultra Phantom Black Használt, Karcmentes
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- BESZÁMÍTÁS! MSI PRO Z690 i7 14700K 64GB DDR4 2TB SSD RTX 3070Ti 8GB Fractal Design Meshify C CM 750W
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest