Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Murder3
addikt
Ja de miért nem jött ki rögtön? mert nem vették elegen.
Nem tervezték ezt csak nem lett meg a várt sikere.Ezért akkor leszarjuk akik megvették hozzáállást választották.Ez a baj mert ha rögtön így jön senki nem vette volna.Ebből is látszik az EA hozzáállása a játékoshoz...
ráadásul akkoribna a teljes játék áráért 10ezer bfp-t tudtál venni.
sőt még jóval később is lehetett.A renegade meg azért feháborító mert az amúgyis csak átskinezett ellenségeket adták javarészt ki.Az affinitás meg oylan minimális de h legyen 64 kártya ezért kellet.
Higgyétek el nem kerülne sokkal többe ha tiszteségesen adnák ki pl a kártyákat. -
OnSeT
őstag
válasz
Murder3 #2493 üzenetére
A P4F verzió szerintem jó ötlet volt az EA részéről, mondjuk jobb lett volna, ha rögtön a játék megjelenésekor elérhetővé válik, nem csak hónapokkal utána.
Ez az ingyenes kiadás meg nem hiszem hogy hátrányosan érinti a játékot megvásárló réteget, lévén a legértéktelenebb lapok ( szinte csak common), van benne.Ami viszont bosszant az az, hogy az USA-ban fele áron be tudják szerezni a játékot, ami az európai játékosokat igencsak hátrányosan érinti, ugyanis a két kontinens játékosai egyazon szerveren játszanak.
A skin-es dolog engem is zavar,mondjuk az hogy a Sunderer, Deep One, Fathom Lord, eléggé hasonlít egymásra még elfogadható.
viszont a renegade kiadásban a 2 aff. bevezetése..... ahol nincs semmi különbség 2-2 egység között (kinézetre) csak a képességekben van eltérés, (így adtak ki ha jól tudom +64 lapot) az már tényleg csak a lehúzásról szól.
hozzáteszem jelentek meg egyedi kártyák is ezzel a kiadással, amik tényleg új modellre épülnek, csak ezt a mennyiséget nem kellett volna 2szerezniük. -
Murder3
addikt
válasz
DeckardCain #2494 üzenetére
Erre volt a demo ami ugyan ez volt és ha megvetted csak beírtad a kódot és játszhattál tovább.
annyi különbséggel h ot nem lehetett feloldani csak ha megvetted.World
rofik ez a munkájuk.Alap lenne hogy új modelleke lennének az egységekhez.Másik meg h soakn azért hagyták abba mert már halálra unták h nem volt új map.
Az meg h a pályák lineárisak már csak hab a tortán.
Igen lehet a freeseket annyira ezek nem izgatják meg a hc arcokat nekik mind1.
De pl aki megvette és aki ezért vár is vmi adok-kapok szintű kapcsolatot annak ez 1 taszító tényező.
De nyíltan szartak ránk akkor meg mit vár az ember.Nem akarok itt már offolni de annyiba azért még belemegyek h ha már az EA-ról van szó.
Fifa,nfs és stb szériába is látszik h mennyire is leszarják a játékost.(fifát csak a hüyle vesz évről-évre)
Érdekes más kiadók tudnak még becsületesen játékot kiadni. -
World
csendes tag
Így is úgy is a pénzről szól ez. Másrészt azzal tisztában vagyunk hogy azért elég sok újítás kell hogy ne váljon hamar unalmassá a játék. Gondolok itt új pályákra vagy új egységekre hogy változatosabb legyen. Ha minden új egység új modellt is kapna az rengeteg munka lenne és még ritkábban lenne új tartalom. Szóval összegezve persze hogy a legkevesebb munkával akarnak bevételhez jutni úgy hogy közben a vásárlók legnagyobb részét nem vesztik el. A legkisebb és a legnagyobb cégek is erre törekednek. Szóval szerintem itt abba lehet hagyni a témát mert ha nem leszel főigazgató az EA-nal ez nem fog változni.
-
DeckardCain
senior tag
válasz
Murder3 #2493 üzenetére
"Hát azért mert kevés volt a hype(EA-nál
) persze ezért jól ki kell baszni azokkla akik voltak olyan kedvesek és megvették."
Ezzel nem igazán értek egyet. Az ingyenes játéknak köszönhetően, egy próba után lehet többen megveszik. Aki meg komolyan gondolja annak úgyis kell a 3000BF pont, én nem érzem, hogy kib*sztak volna a régi játékosokkal.
-
Murder3
addikt
Arra nincs pofájuk h új egységeket új modellel csinálják meg.
persze lehet pl az overlordot 20 új skinnel eladni.
De nekik godnolom anyira nincs idejük semmit csinálni.
Csak a munkájuk ez.De mondjuk az EA már akkor jól kimutatta h mennyire is sazrik a játékosokra.
pl nézzük am9kor ingyenessé tették.
Azzal nagyon szélpen kimutatták h leszarják a játékosokat(ja de miért is tették ezt?)
Hát azért mert kevés volt a hype(EA-nál) persze ezért jól ki kell baszni azokkla akik voltak olyan kedvesek és megvették.
a csitről meg annyit h persze aki free játékkal tolja annak nem nagy cucc csalni.
Én is azt csinálnám mit veszthetnék vele semmi. -
World
csendes tag
Thx a választ.
Mit szóltok ehhez a deckhez random PvE-re?
Van még benne pluszba Deep One és a Viridya az promo.
Megszereztem a promot. Mondjuk azt hittem az a heal sokkal jobb de rá kellett jönnöm azért nem annyira durva. Mondjuk a deep one-okat szépen healeli. -
World
csendes tag
Lenne egy kérdésem. Minek a rövidítése a motk? Lehet használom is a lapot csak nem tudok rájönni hogy melyik lehet XD.
-
válasz
ChromeX #2478 üzenetére
Van olyan lap, aminél viszont kb. értelmetelen.
pl.: motk.(#2480) Murder3:
"Az egész játék nem jól működik.
A pvp úgy szar ahogy van.
kidolgozatlan az új egységekre is szarnak a fejlesztő.
mapokat sem nagyon akaródzik kiadni.""He?" Ezt kifejtenéd?
Tudom, hogy utálunk mindent ami nagy és sok pénze van.
(kivéve a blizzardot, mert ők ultrajóarcok) -
Gyuri27
félisten
válasz
DeckardCain #2482 üzenetére
Nézd vissza a repet az ő szemszögéből is.
Mivel az utolsó gyomlálás során kidobtak 1000 csítert, így minden lehet. -
DeckardCain
senior tag
Létezik, olyan hogy valakinek van pofája pvp-ben powerrel csalni. Lef*stam a bokám mire levertem. Vagy 1000 powert elhasznált a végén, tudnám miből mikor már nem volt well-je.
-
Gyuri27
félisten
válasz
Murder3 #2480 üzenetére
Ez nem egy droid vagy klón hadsereg. Egy egység erejét nem csak a sebzés és az életerő határozza meg. Ott van még, hogy hány és milyen orbos lehívás. Mennyi powerbe kerül. Spec képesség és milyen egység támadása esetén kap bónust. Szóval ez összetett dolog. Ezt ki ballanszirozni nem egyszerű.
Amúgy szerintem lehet lapokat kitalálni és azt valamelyik fórumba benyújtani. -
Murder3
addikt
válasz
ChromeX #2478 üzenetére
Nagyon is nem működik jól.
Akkor működne jól ha mindegyik lap uygan oylan erősségű upot kapna.Az egész játék nem jól működik.
A pvp úgy szar ahogy van.
kidolgozatlan az új egységekre is szarnak a fejlesztő.
mapokat sem nagyon akaródzik kiadni.
De mit vár az ember egy EA terméktől.
De persze minek dolgozzanak a semmivel is lehet péztkeresni.Ha nem az EA adná ezt el akkor talán játékosbarát lenne a játék de így csak kizsebelésre jó.
Az a legszörnyűbb h én meg fizetek is nekik.És ha llenne pénzem akkor mégtöbbet fizetnék nekik az a baj.
Bejön a játék nagyon csak pont a legrohattab kadónak kellet ezt kiadnia.Az új lapokról az artworkokron kívül lehet vmit tudni?
-
ChromeX
addikt
-
Murder3
addikt
válasz
Realradical #2474 üzenetére
Tudom h fontosak csak soknál értelmetlen.
legalább akkor mindnek olyan upgradet adtak volna ami sokat számít.
mert msot akárhogy nézem +20 sebzéstől nem tudom emgéri e fejleszteni.
Akkor már legyen jóval erősebb.
nem egynelően van megcsinálva az upgrade rendszer. -
zalika
tag
Lehet akarmennyire jo az upgrade de en sosem kapok a mar meglevo lapjaimhoz upgradet,max a battle tokenekkel tudom fejleszteni...
-
-
pachito
őstag
válasz
Realradical #2462 üzenetére
Hehe, nem rossz
(plusz pont, ha hunterkedtél, mint én
)
Zalika: Esetleg úgy is szerezhetsz kártyákat, mint én a legtöbbet: Lejmolsz a wowos és team fortress-es haveroktól kódokat, amivel boostert kapsz. Meglepődnél, mennyi embernél porosodtak kihasználatlan Battleforge kódok, és az idők végeztéig álltak volna egy poros fiókban, ha én nem lettem volna olyan kedves, és nem szabadítom meg a tulajokat e tehertől. Aztán, ha már összeszedtél pár száz Bf pontot, megkísértheted a szerencsédet a marketplacen (akár bid-deléssel, akár további boosterek, vagy tome-ok vásárlásával), és a pontjaid többszörösét is összekaparhatod.
-
zalika
tag
Erre valaki:[link]
-
válasz
Realradical #2462 üzenetére
1,5 hónap elteltével kijelentettem, hogy végigjátszottam. Azóta se.
-
pachito
őstag
válasz
Realradical #2458 üzenetére
Látom, nem csak én wowozok/wowoztam... "tbh". "AoE".
Vagy tévedek, és ennyire elterjedtek ezek a kis mozaikszavak?
-
Realradical
őstag
Hehe!
Neem, én csinálom rosszul szerintem, ha rákészülnék, bevásárolnék jópár új lapot, új playstyle-t kezdenék menne a dolog.
De ez az amit nem fogok megtenni, lévén, hogy benne van másfél hónap fejlesztgetés a paklimban és épp elkezdtem élvezni, hogy mindenki ellen eséllyel indulok.
-
válasz
Realradical #2458 üzenetére
NERFET! NERFET! NERFET!
-
ChromeX
addikt
válasz
Realradical #2455 üzenetére
hol kaptál ki? nem feladni kell hanem megoldani
segitunk
-
válasz
Realradical #2455 üzenetére
Ha egy időben csak ő van épp szabad ellenfél, akkor várj pár percet hátha elmegy másik játékossal játszani, és nem vele sorsol össze.
Persze ha olyan "jópofa" mint én, akkor ezt ki tudja játszani.
(persze csak ügyes rushereket szivatok vele) -
Realradical
őstag
Á hát ez röhej. 10 játékból 9-ben kaptam ki. Mind ugyanaz a pakli. Szerintem jegelem a battleforgeot egy darabig mert verem bele a fejem a klavba...
-
válasz
Realradical #2453 üzenetére
Valahogy be kéne írni, hogy az 1-es hsz.-ban vannak az IGN-ek, valaki fogalmazza már meg szépen, én fogalmazásgátlót vacsiztam.
-
World
csendes tag
Azért átgondolva a dolgot azért rá lehet jönni hogy nem a játékosok döntik el hogy mik legyenek a változtatások. Az indított szavazások csak segítség igazából. Ugye amiről nem érkezik semmi panasz azzal nem is kell foglalkozni és nem is kell tesztelni utána járni a dolognak. Amikor meg indul egy ilyen szavazás és tömérdek szavazat érkezik (legalábbis valamennyire mérvadó) azt az ügyet ki kell vizsgálni. Szóval nem kell rémüldözni még ha watch list-re kerül bármi is. Gondolom azért mérlegelnek oda fent mielőtt bármibe is belenyúlnak mert bevételtől eshetnek el.
-
ChromeX
addikt
válasz
Gyuri27 #2450 üzenetére
lehet, de összességében én tartom magam ahoz hogy ezt nem a játékosoknak kéne eldönteni. meg ha ingame lenne a szavazás akkor képezeld el hogy mindenki aki alacson szintu és épp kikapott vagy akármilyen más sérelem érte a CC-által, olyanokrol beszélek akik 10- deck levellel joinolnak a dif 9re szoval gözuk nincs még a dologrol, na ezek szavazgatnának ingame, a forumon legalább valamennyire a tapasztaltabb játékosok vannak szerintem.
-
-
Gyuri27
félisten
-
zalika
tag
Sziasztok
Na mostmar enis gyujtottem egy kis tapasztalatot a jatekban es mar 4 es vok,csak azt nem tom hogy hogyan lehet uj kartyakat szerezni ugy hogy nincsenek BF pontjaim???
Es a goldot hogy lehet bevaltani BF-re??
Eseteleg goldert lehet venni kartyakat is??
-
DeckardCain
senior tag
válasz
Gyuri27 #2437 üzenetére
Elégé drága a nature, nekem T1en sokkal jobban bejön a frost pvp-ben.
Masters archers, frostmage, barrier, homesoil, és fire affinitys lightblade. LightBlade nem is olyan rossz, főleg ha az ellennél van frostmage, vagy nature esetén hurricane
Aztán t2ön jön breeding, deep one, lyrish, aggresor, spirit hunters,shaman. Shamanból max egyet idézek(ha nem szedik ki jól elvan az a spirit hunterrel hátul). Hétvégén meg kipróbálom még a stone shardot. CCre nálam coldsnap és oink van. Azért néha jól jön, határozottan hiányozna ha nem lenne
-
ChromeX
addikt
válasz
Gyuri27 #2437 üzenetére
amugy a forumon ugy van a kérdés, hogy legyen e átdolgozva a CC a következo kiadással? tehát elöbb nem lesz de amugy is az vezet hogy ne legyen.
meg még valami ha van egy szavazás és nagyon szoros az állás mint itt vagy a fire dancernél akkor szerintem jo nagy hülyeség változtatni, nem a tömeg véleménye a változtatás és egy olyat meghuzni hogy a játékosok felének a kedvére teszünk az nem tul okos huzás lenne mert lehet hogy a másik abbahagyja a játékot, viszont ha nem történik semmi akkor azért nem fogják abbahagyni a nem CC vel játszók. szoval csak olyat érdemes megcsinálni ami szerintem 2/3os többséggel nyer kb. vagy 80%al -
Gyuri27
félisten
Rólad lestem.
Perszem, hogy ritkán találkozol, mivel egy orbon nem tudsz rendesen megindulni. Még 2 orbnál is figyelni kell, mert cc-l nem lehet csatát nyerni.
Amivel találkozom az általában fire indulóval, nature második orb. Oda berakja az oinkot, hurricant, surge-t. Vagy ugye a nature-frost felállás, de ott is csak kiegészitő szerepe van a naturénak.
Ami a legtöbb az a pure fire, fire-shadow-bandit, pure shadow.
Szóval menjünk a fórumra és sirjunk mef fikázzuk a fire-shadow-bandit triót hátha nerfelik.
Csak tudod mi lesz az érdekes., A nature-fire dual orb.
A Phenomoc meg mielőtt nerfelgetne remélem megvárja az új kiadást. Mert lehet az olyan változásokat hoz, hogy nem kell nerfelni. A Lyris nerfet is hagyhatták volna, meg a Dancert is fölösleges piszkálni most. -
Gyuri27
félisten
Mindenki a ki naturét használ.
Nem tudom mi lesz helyette? Vagy a Naturét lehúzzuk a klotyón?
Mert cc nélkül, lehet gyönyörködni a pakliban de használhatatlan lesz pvp-ben (eddig is korlátozottan volt alkalmas). Pve-n meg szenvedni fogunk csak vele.
Azért jó, hogy van 4 kaszt és ezzel 2-nek kinyalnák a hátsóját. A másik kettő (ill a stonekinnel 3) meg menjen ahova akar. Tényleg korrekt hozzáállás.
Csak az a baj, hogy nem kevesen nem kevés pénzt öltünk egy pure nature ill egy nature-frost-stonekin pakliba.
Csak azt nem értem, hogy ez a játék kijött ahogy, szabályok adottak tessék aszerint játszani. Kissebb móositások beleférnek, de a cc nerfelése nem az. Tehát annó az EA csinált egy egyedi focit és a addig csürik csavarják a bénák kedvéért még lesz belőle kézilabda. Erre viszont azt kell mondjam gusztustalan. -
Gyuri27
félisten
válasz
Realradical #2427 üzenetére
Hehe. Én az oinken és a coldson kivül használom még az amazon képességét, az ensnaringet, ha full naturéval nyomom akkor ugye creeping. Meg a Swamp altatását, a Fathom paralizálását. A Deep teleportálását. Jahh és midenhova MotK-t rakok.
Engem imádnál szerintem.A játékban mi a neved?
engineeeer: tegnap este még azt irtad vihetem a cuccot. Most meg itt kinálgatod?
-
Realradical
őstag
A játék elején, egy átlag orb ellen vonuló csapatom többnyire áll 2 ripper 1 vagy 2 fire stalker, 2 nightcrawler + pár íjászból. Ezeket nemigen lehet szétszedni, vagy túl könnyen szétkapják őket. Együtt viszont babán működik. Kétszer ennyi poweröm pedig nem szokott lenni, hogy két fronton támadjak.
-
válasz
És miért nem 2 csoporttal támadsz (vagy védekezel)? 2 csapatot nem lehet folyamatosan CC-zni.
-
engineeeer
tag
Ha valakinek szüksége lenne pontokra az új lapokhoz [link]
-
ChromeX
addikt
válasz
deep one
akkor te fire shadowal nyomod ugye?
ollie: oké
sajnos nemjutottot eszembe pedig kelett volna
-
Realradical
őstag
Kigugliztam, 17. Most nézem, hogy ha egyel feljebb mennék besárgulna a pvp rangom.
Igazából egyetlen stratégia van amitől hidegrázást kapok, az a nature/frost CC sikálás. Nem sikítozok nerfért, de amikor egy oink meg egy coldsnap rotációban áll 700-900 powernyi egységem 5 percig attól kiborul a bili, miközben"nature sundererrel"(nem emlékszem a nevére) szétverik az orbjaim.
-
OnSeT
őstag
17, itt a rangtáblázat.
-
válasz
Realradical #2424 üzenetére
Akkor elég jól nyomhatod. Nekem nincs sok PvP tapasztalatom, 1v1 meccset kb 30-at játszottam összesen, 2v2-őt még ennyit se. Most 6-os a szintem, de már vagy 2 hónapja nem játszottam 1v1-et, így leesett (asszem 14-ről vagy 16-ról). Viszont nekem vannak drága lapjaim is. Az archfiend hányas szint?
(#2423) krómX: legközelebb szólj, és adok kölcsön
-
Realradical
őstag
Egy gyors kérdés. Ti kb. milyen pvp rangon álltok? Ingyenes kártyákkal nyomom (+néhány goldért vettel) és archfiendnél feljebb nemigen tudok menni. (bár már vertem meg legendet
)
-
ChromeX
addikt
eladtam a viridya-mat 650 ért venni akarok belole egy wheel-t az utolso charge nagyon sokszor hiányzik, szükségét érzem. csak most megint 600+ majdnem 700 várhato hogy lefog menni valamikor?
-
válasz
Murder3 #2379 üzenetére
Elküldtem a lapokat.
(#2415) PowerBuldog: az Equillibrium szerintem szituációtól függ. Ha beküldesz néhány tankot sok ellenség közé akkor a kéket, ha sok egységgel támadsz egyszerre, akkor a zöldet. Ray of Light-ot nem érdemes használni, T2-őn még elég a Surge of Light.
(#2416) PowerBuldog: szerintem részben nem tudják, hogy mit jelent a difficulty, részben meg csak meg akarják próbálni (abba nem gondolnak bele, hogy miattuk mások ideje is kárba megy)
-
válasz
PowerBuldog #2416 üzenetére
Én mindig lvl 60 körüli dekkel toltam/tolom.
~U2 mindenen, amire kell arra 3, amire nem arra 0Azért a lvl3 durca.
-
PowerBuldog
veterán
De merész emberek vannak. Deck lvl 3-al beállt a gyerek egy Diff9-es 4p-es random PvE mapra.
-
PowerBuldog
veterán
Equilibriumból melyiket érdemesebb használni? Kéket vagy zöldet?
Ja és azt jobb használni mint ray of light-ot? -
ChromeX
addikt
uristen a lost souls dif 7esen nagyon komoly volt t4 után insane, van a lost horror nevu dolog ami ugy néz ki mint egy wrathgazer, na az 1 mp alatt tud olni. nagyon komoly és amikor van belole 3 az 3 instant kill már sok. ha nem kap oinkot azonnal akkor nagy szivás. nagyon imádom oket.
-
OnSeT
őstag
Az új kiadásból az Architect's Call is uncommon és 30 BFP alatt van.
Illetve korábban felvetődött hogy olcsó rare kártyákat is lehet használni, ebben az esetben a másik új kártya a Twillight Curse is belefér.A versenyen végül csak C+UC kártyákat lehet használni, vagy összes C + 30 BFP alatti egyéb kártyák lesznek engedélyezve?
Új hozzászólás Aktív témák
- Ringke Fusion-X Xiaomi 14 tok
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- FÓLIÁS! LG UltraFine 32UN88A-W Ergo IPS Monitor! 3840x2160
- FÓLIÁS! LG UltraGear 27GS85Q-B Gamer IPS Monitor! 2560x1440 / 200Hz / 1ms / FreeSync
- Thinkpad T14 Gen4 14" FHD+ IPS i7-1355U 16GB DDR5 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 98 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i7-13705H, RTX 4060
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB RAM / 1 TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest