Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Gyuri27 #1998 üzenetére
Ha a battleforge.com-on keresztül veszel BF pontokat (bármennyit), vagy már vettél a múltban, valamint most vásárolsz először ingame booster-t vagy tome-ot, kapsz plusz egy twilight booster-t ajándékba.
pszeudónyelven:
HA ( vásárolni(BFP, battleforge.com)
VAGY vásároltál(BFP, battleforge.com) )
ÉS ( vásárolni(booster, AH) VAGY vásárolni(tome, AH) )
ÉS ( NEM ( vásároltál(booster, AH) VAGY vásároltál(tome, AH) ) )
AKKOR kapni(booster)(#2000) PowerBuldog: sehogy, ha már valaha vettél booster-t, tome-ot, akkor nincs ajándék. Ez az előbb kimaradt. És lenyúltad a 2000. hozzászólást.
(#2001) Gyuri27: csak ha ez lesz az első tome/booster vásárlásod.
-
Gyuri27
félisten
[link] valaki forditsa le (elég a lényeg is)
-
OnSeT
őstag
válasz
Gyuri27 #1991 üzenetére
A config fájl nekem ennyiben tér el.
replayFormat = [time] [mapname] mit [player with orbs grouped by team] in [duration]
APM.duration = 600
autoRename = falseChange directoy-t nyomva nekem is üres mappát hoz be, ez nem gond. Az open-re kattintva felugrik egy mappa, amiben a replay-ek vannak. Itt látszanak?
Illetve a listában megjelennek?Betölteni őket az alsó Read replay felirattal tudod.
Vagy az álltalad is említett file/open replay-vel. Nekem így is működik. -
PowerBuldog
veterán
-
Gyuri27
félisten
válasz
PowerBuldog #1989 üzenetére
replayFormat =
replay.updatefrequency = 3000
language = English
replayDirectory = C:\Documents and Settings\smoke\Dokumentumok\BattleForge\replays
autoRename = trueEz a config fájl. Neked?
Ha a file (fönt), open replay-t választom akkor lát egy mentést. Kiválasztom és nem történik semmi. Ha change directory-t választom akkor egyből dobja a replay mappát de az szerinte üres. Hát itt tartok most. -
Gyuri27
félisten
Nekem meg jól nem válaszolt senki.
Valamiért nem müködik az analyzer. Nem látja a fájlokat a rep mappában. Ötlet? -
válasz
PowerBuldog #1983 üzenetére
A legjobb, ha keresel olcsó retail boxot.
-
Morgomirhun
csendes tag
Szerintem:Twilight lapok : Fire-Nature kombináció
-Szellem(?) lapok:Shadow-Frost kombináció(azokra gondolok,akikkel empire-n ismerkedünk meg).Mindenesetre szerintem még nagyon korai az új fejezet.Félek csak pletyka,semmi több.
-
válasz
PowerBuldog #1983 üzenetére
Lehet, de az az EULA megsértése.
-
-
válasz
PowerBuldog #1981 üzenetére
Meg hogy a régi kiadás árusítását mikor szüntetik be.
-
pachito
őstag
Ti mit gondoltok, az említett új kiadással csökkeni fog a rági lapok értéke? Vagy épp, hogy felértékelődnek?
-
ChromeX
addikt
válasz
PowerBuldog #1978 üzenetére
amugy ha kiadnának még mapokat az valoban oksat lenditene a dolgon nem lenne nehéz szerintem öszehozni valami minimal storit rá mert ennek sem volt valami nagy nem is kell ez RTS de egy iyle öszedobni szerintem nem lenne nehéz viszont hasznos lenne
-
Gyuri27
félisten
Gyerekek ez a replay analyzer csak a feltöltött repeket látja? Mert sajna a mentés mappát üresnek találja a szentem.
-
Most olvastam a hivatalos fórumon, hogy valszeg heteken belül bejelentik a következő kiadást.
-
pachito
őstag
Oks, köszi szépen
-
OnSeT
őstag
válasz
pachito #1964 üzenetére
reg. után 30 napig használható a tome, de azt bármikor felbonthatod.
ha jól emlékszem: új deck létrehozása, ott kiválasztod a tome deck-et, ekkor bejön egy tome lista feltüntetve a lejárati dátumokkal és itt kínálja fel a lehetőséget a tome megszüntetésére.
Amikor ez megvolt a lapokat automatikusan berakja a normál lapok közé. -
OnSeT
őstag
Tegnap 4 személyes random PvE-ket nyomtam, dif9-en. Első körben csak azért léptem be mert kíváncsi voltam a nehézségére. Viszont most azt kell mondjam könnyebben kivitelezhető mint diff7-8, ugyanis itt több az időd, így van lehetőség arra, hogy fejlessz egy nagyobb sereget a második orb helyének betámadása előtt. Amennyiben a vége előtt min.10 perccel 4. orbon vagy akkor van esély a győzelemre.
N-Frost-N-N paklival játszottam.
Az első támadás megindításához 5 shaman+ 6 windweaves kell minimum.
megtámogatva Surge, Ensnaring-al esetleg még hurrivane jól jön hozzá.2. orbon 3 aggressort hívok még a csapathoz + itt már több spell is elérhető lesz, (Curse, Coldsnap). Matter Mastery ugyan elérhető már itt, de azt csak a végén a fő bázisoknál az ágyúk feletti irányítás átvételére szoktam használni.
3. orbon lehívok 3 Rageflame-t ill. lerakok egy Shrine of Memory-t ami feltölt amíg elfoglaljuk 4.orbot. miután megvan a 4. orb a shaman- windweaversek közül a megmaradtakat leölöm, és aktiválom a Shrine of Memory-t így a keletkezett void power pillanatok alatt felhasználható lesz erősebb egységek hívására.
Az első komolyabb bázis támadására csak az aggressor-rageflame csapatot használom, ügyelve arra hogy legyen elég power. Ekkor a Matter-t rányomom a középső ágyúra, egy nagyobb monsztára, pl tortogun, meg dobok egy mind controlt. igaz hogy ez utobbi 350 power, de lesz egy t4-es egységem (egy erős ellen-nel kevesebb) és mivel a Shrine of Memory fél percenként aktiválható, ez a power vissza is térül amíg a spell újratölt. A varázslatnak még az is az előnye, hogy rögtön használatkor a 90%-a megy a void-be és nem kell várni az egység pusztulására.
Amikor már kifogytam a spellekből idézek le t4-es egységeket: colossus, grimvine, giant wyrm. t1-t3-ig elég az a négy egység amit írtam, t4-re kell többet tenni, hogy ne kelljen várni a kártyák újratöltésére.
Tegnap még annyiból volt szerencsés, hogy egyik embernek volt Wheel of Gifts-e, így nem kellett a gyógyítással foglalkozni.
Elég jó volt a csapat is, 5-6 meccset nyertünk meg egymás után, 22-24 perc szintidővel.
-
pachito
őstag
Egyébként hogyan lehet disbandelni a tome-ot?
-
pachito
őstag
Vettem még egyet, de ez már nem sikerült olyan jóra
Mo+dreadcharger+overlord+aggressor.
-
PowerBuldog
veterán
Amúgy ezeket a Tome-okat ha felbontja az ember, akkor minden kártyát használhat belőle külön is? Vagy kiválaszt x db-ot, és annyi?
-
OnSeT
őstag
válasz
pachito #1952 üzenetére
Hmm jó lapok, ez visszahozta az árát
Visszatérve még a korábbi kérdésedre, tome-ot akkor érdemes venni, ha szeretsz pvp-zni és zavar hogy az ellenfelek nagy része kimaxolt paklival jön ellened.
A vásárolt tome regisztrálása után kapsz még 8 common lapot és 30 napig vehetsz részt tome meccseken. Ezek annyiban különböznek a normát pvp-től, hogy a lapokra nem tehetsz semmilyen up-ot. Hátránya annyi, hogy nem minden tome-ból lehet igazán jó deck-et építeni.
Amint nézem, az említett lapjaid közül a rageflame + frost mage már egy jó frost deck alapja lehet, kérdés persze hogy mit tudsz még mellé tenni. -
pachito
őstag
Hát igen, csávó azt tanácsolta, hogy próbáljam meg, nagyot nem veszíthetek vele, neki legutóbb mountaineer+mo esett, úgyhogy megjött a kedvem nekem is
Viszont azt hittem, majd én bonthatom ki a csomagokat, erre látom, hogy ott a 6 booster, és magától berakta a kártyákat a többi közé
-
pachito
őstag
válasz
PowerBuldog #1953 üzenetére
Hát igen, de nem vagyok én telhetetlen
Egyébként jól felment a forest elder purple ára, 950 a legolcsóbb
-
pachito
őstag
Na, csak nem bírtam amgammal, és vettem egyet
A következő értékesebb cuccokat találtam: forest elder (shadow), rageflame (fire), skyelf templar, bloodhorn, moloch, frost mage, többi kisebb értékű.
Úgy érzem, nagyjából megérte.
-
OnSeT
őstag
válasz
PowerBuldog #1947 üzenetére
Akkor nálam is ez okozta a hibát, mert ez a bug akkor jelentkezett miután feltettem aggressorra a 2. up-ot.
-
válasz
pachito #1945 üzenetére
Lehet ilyen kérdésed.
Akkor megéri, ha szeretsz sok pénzt költeni lottóra is, mert ez kb. olyan szintű. Na jó, nagyobb eséllyel térül meg a tome ára, de szerintem 5 tome-ból 3 jóval kevesebbet ér, mint amennyibe kerül, 1 kb behozza az árát, 1 meg többet. Ebből nagyjából lehet érezni, hogy nem éri meg tome-ot venni, hacsak nem rögtön azzal kezded, ami többet ér az áránál.
-
pachito
őstag
Hadd legyen már egy olyan kérdésem, hogy megéri-e tome-ot venni?
-
Bárki aki akar, fűzhet megjegyzést a saját replay-éhez a verseny topikjában, hátha elkerülte valami trükk a figyelmemet.
-
OnSeT
őstag
Tegnap belefutottam egy érdekes bug-ba, vmi okból kifolyólag nem tudtam aggressort idézni a játékba, kezdetben 3 kijátszható lapot jelzett, majd minden egyes kijátszási kísérlet után csökkentette 1-el a számot, de újra ennek ellenére sem töltött.
így kénytelen voltam Windweavers + Shaman kombóval feljutni 3. orbra
-
ChromeX
addikt
válasz
Gyuri27 #1939 üzenetére
hát nem tudom szerintem épületet randomra nem érdemes berakni, minél több és jobb támadó jellegu lény kell. épület az nálam kimerül a const hut, motk, wheel, breeding, t4en nekem minden 3as és chargeolt giant grimvine és colossus ezeket használom meg a matter mastery+ regrowth
bleee ne bugos ez is?
másnak se jo?
hop 2001. hsz
-
Gyuri27
félisten
Egy orbra sokminden nem kell. Zöldel kezdek. Wind, Shaman, Surge, Ensnaring. Aztán kék. T2 a varázslatok helye. Curse, Coldsnap, Matter, Breeding. Aggressor, Stone Hurler. T3 Stone launcher (utalom a kis paralizálós sárkányokat) Tremor, Swamp, Deepcoil, Mo. Őket akkor is hívom ha 4 orbra is kell még kraft. Az utolsó szintén zöld. Grimvine, Colossus, Giant Wyrm, Promo Ravenheart, Regrowht.
A dif8-s titka az, hogy a 4-k orbon elég mennyiségű és minőségű monszta legyen (vagy spell ami nagyot üt). Ugyanis ott szokott elvérezni a dolog.
Persze nyomhatod mint a fiam zöld, kék, kék, zöldben. Annyit változik a dolog, Hogy ott a végén Grinder, Gemeye, Construct, Giant Wyrm, Battleship vagy Worldbeaker.
Három orbon Stone Warrior, Core Dredger, Mo.Én azt mondom ez a felállás könnyen játszható. Valamint nem drága (idézőjelbe téve). Igaz a Grinder ára mozdult fölfele, de még megéri az árát, Gemeye szintén nem vészes. Ehhez a paklihoz csaphaszt egy csomó jó és olcsó lapot (Battleship, Giant Wyrm, Construct) valamint néhány olyan lapot ami 100 bfp körül van (Grimvine pl).
Ha a keret szűkős 3 orbra Tremor, Swamp, Stone Warrior. Első kettőt charge upolni olcsó, de a Stone 30 bfp-s ára sem vészes. 3-4 orbra ha még támogatást akarsz akkor Hammerfall, Deepgorge, Howling Shire.
D1Rect: nyilván minden lap annyit ér amennyire azt használni tudják. Én eddig egy sráccal találkoztam aki igazán jól használta a promo harviját. Na ő tényleg tudott. Azért gyanitom, harvi nélkül is elpicsázott volna.
-
ChromeX
addikt
vasnap megcsináltam én is a crusade expertet Simid-el
itt megtekintheto -
válasz
Gyuri27 #1934 üzenetére
Mert sztem a játékosok jelentős része nem megfelelően használja a harvit.
Az már rég bukta, amikor "gyűjti" rá az energiát. Én általában ellentámadásból szoktam rádobni az ellenre, lehetőleg akkor amikor épp ellőtte a powerja nagy részét.
De volt olyan meccs amit a 3. harvival nyertem meg, szóval ha leütik az sem világvége. -
World
csendes tag
Ti milyen decket használtok random PvE-re és milyen stratégiát használtok? Mostanában ezen dolgozok hogy ezeket tudjam a leghatékonyabban megcsinálni. Egyenlőre azzal a deckel amivel én csinálom elég jól boldogulok. 7eseket csinálok de azon semmi nehézség nincs így kostólgatom a 8asokat egyenlőre sikerrel. Persze én 1 személyeseket csinálok.
Olvastam előző oldalakon hogy többnyire Nature/Frost dominál de láttam olyat is aki frost-al kezd. Csak kíváncsi vagyok mert szeretek különböző stratégiákat alkalmazni.
-
Gyuri27
félisten
Harvi picit túl van értékelve. Drága is (bfp) sokáig tart mig a 300 power össze jön. 2v2-ben így szoktunk bukni., Mire az ember lehívja engem addig tönkre vernek. Aztán meg már 2-n szépen leütik a harvit mint Steve Wonder a hamutartót. Nemrég volt ilyen partim. A srác ki is lépet mikor a harvinak kampec volt.
-
válasz
PowerBuldog #1931 üzenetére
Sok HP-s lapok mellett tud jól jönni. Harvi rulez.
-
válasz
PowerBuldog #1931 üzenetére
Jól.
-
PowerBuldog
veterán
Viridya amúgy jól értem, hogy úgy működik, hogy aki a közelében van, az folyamatosan gyógyul? (3% minden 2. secben)
Akkor az tök jó, pure fire pakliba lehet kéne tenni, gyógyítás nem árt.
-
Gyuri27
félisten
válasz
PowerBuldog #1928 üzenetére
Mert útálom szegényt. Ugyanis az, meg a firestalker a fél pályát átlövi.
-
Gyuri27
félisten
válasz
PowerBuldog #1926 üzenetére
Hál istennek.
-
Gyuri27
félisten
A firedancer támad légi egységeket?
-
OnSeT
őstag
válasz
Gyuri16 #1922 üzenetére
három ötletem van a megoldásra
vezérlőpult> szülői felügyelet> és itt az adott fiókon belül, nézd meg a programkorlátozásokat és állítsd át ha szükséges.
vezérlőpulton a felhasználói fiókok módosításánál el tudod távolítani a jelszót.
illetve ha az előzőek közül egyik se használna és nagyon zavar a jelszó beírás kapcsold ki az uac-ot.
-
OnSeT
őstag
válasz
Gyuri16 #1918 üzenetére
Adminként jobb klikk> tulajdonságok> Biztonság> a listából kiválasztod a megfelelő felhasználói fiókot>szerkesztés> itt bepipálod azokat, amik az admin fióknál is be vannak pipálva> OK.
elvileg így mennie kell.Másik megoldás a vezérlőpult > felhasználói fiókok> és itt a jogosultságok beállítása.
-
Gyuri16
senior tag
sikerult feltelepitenem, es a beigert 10giga helyett csak 1.4et toltott le, ha ezt tudom, akkor mar tegnap nekiallok.
mindenesetre lenne egy kerdesem:
64bites win7esem van, meg eleg uj, nem igazan ertek hozza, szoval lehet, hogy hulyeseget kerdezek, de a jatekot csak adminkent bejelentkezve tudom futattni, mert kulonben ilyen fogad:
ide akarmit probalok irni az a vege hogy nem enged tovabb.
ezzel mit lehet kezdeni?amugy jatekban Georgos neven vagyok jelen
-
OnSeT
őstag
Amennyiben van Ravenheart promotok és el akarjátok adni, akkor most megéri feltenni AH-ba, mivel valaki fölvásárolta mindet és 200BFP-ért árulja.
Hmm én meg nemsokkal azután mikor kijöttek ezek a lapok eladtam egyet úgy 50-60 BFP körül... -
PowerBuldog
veterán
válasz
ChromeX #1912 üzenetére
Árban ha úgy nézem, még mindig elég jó. Ha esetleg el akarnám adni, akkor többet kapnék azért a Promoért, mint amennyit a Firedancer+Disenchant (+350bfp) ér. Ezek együtt olyan 1000bfp körli értéket képviselnek, míg az AH-ban 1200 alatt nem nagyon találni Promo Firedancert.
-
ChromeX
addikt
válasz
PowerBuldog #1911 üzenetére
alapszabály hogy promo sosem éri meg még a firedancer is drága de ennek ellenére azt mondanám hogy igen
-
PowerBuldog
veterán
Firedancer+Disenchant (shadow)+350bfp-ért szereztem egy Promo Firedancert. Megérte?
-
Indulók kihirdetve, replay-ek belinkelve. Véleményezzétek a replay-eket, ha van kedvetek és időtök, mert befolyásolhatjátok a végeredményt.
Az első 3 díj is ki lett hirdetve, a különdíj még nem. -
Na, úgy néz ki, hogy már csak Hétfő este fogom megcsinálnia nevezettek listáját, és belinkelem a replay-eket is, bárki szabadon véleményezheti majd.
-
helphelp
csendes tag
hát promot azt kétlem hogy valaha is szerezni fogok, de akkor simát mindenképp
köszi
-
OnSeT
őstag
már elérhető az oldal.
random pve mapoknál amint megfigyeltem a nehézség attól függ milyen frakció tölti be az ellenfél szerepét.
ami lehet bandit, twillight és lost, a nehézség is kb. így növekszik.
diff9-en bandit ellenfelek ellen sikeresen teljesítettük a mapot jóval az idő lejárta előtt.
ma meg nyomtam egyet diff7-en lost ellen, ezt meg buktuk. mind2őt 4 személyes map-on. valamint úgy vettem észre hogy adott szinten könnyebb az egyszemélyes, mint a 4 személyes map.ti hogy vagytok ezzel?
-
Gyuri27
félisten
válasz
ChromeX #1903 üzenetére
Nem vágyom rá. Az ára is horror. Meg volt szerencsém face to face (egy az egyben moun vs aggressor) harcolni. Mindkettönknek annyi powere volt, hogy lehívjuk. Az aggressor az l konc miatt leverte (aki ki karja próbálni az a forgé-ban engedje össze a magma hurley-vel). Ami a mounti melett szól az a siege tulajdonság. De 1100-1200 bfp-t ez nem ér.
Ha már attól van szó miről ábrándozik a droid akkor a promo swampot kell megemlitenem, promo lyrish-t és a nature affinity eldert. -
helphelp
csendes tag
ha már szóbajött a firedancer, akkor az egy pure fire deckben mennyire kellhet ?
-
válasz
pachito #1901 üzenetére
Nagyon hasznos, kb. az helyettesíti a Firedancer-t, bár azért olyan messzire nem lő, viszont nagy a sebzése és a HP-ja, valamint S/M knockback-je van.
Mondjuk én inkább Aggressor-t használok, annak S/M/L knockback-je van, légi célpontokat is lő, viszont jóval kevesebb a sebzése, és nature/frost orbok kellenek hozzá. Ja és olcsó (100BFP alatt), miközben a a Mountaineer 1000 felett van.
-
pachito
őstag
Mountaineer mennyire hasznos/fontos egy pure frost pve deckben?
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G733QS! 17.3 Col / 300HZ / RTX 3080 16GB / R9 5900HX / 32GB DDR4
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest