Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyuri27
félisten
válasz
phanzetomox #6299 üzenetére
Phanze a felelet 5-s. Ülj le.
-
-
pachito
őstag
Az enlightenment-nek van értelme pvp-ben? Azon gondolkoztam, hogy esetleg megveszem, de ha felesleges akkor hanyagolom.
-
phanzetomox
őstag
egy csomó mindenkit nem látok online mostanság...
Onset veled mivan ? ezer éve nem játszottam 2v2 pvp-t már unom magam..
meg badleguse is eltünt -
Juliano
tag
jó lenne már egy shedó nerf...úgy komplett....
-
-
Murder3
addikt
válasz
Gyuri27 #6291 üzenetére
Eddig azért mer a noxon csak 4 charge volt most van 8 míg a forsaknenen 20.
Am lehet hihetetlen de én szeretek változatosan játszani, épp ezért van az h a forsakenket még most is használom a nox mellet me a képessége azért jó.
meg már megszoktamÉn random pve-ben sem szeretem a phase towere előrenyomuéást vagy az embalmer+főnix kombót használni.
pl a undead army+főnix kombó sokkal szórakoztatóbb. -
Gyuri27
félisten
válasz
Murder3 #6287 üzenetére
Nem kerülsz hátrányba a hurrikán miatt. Mivel már nem fújja az egységeket messzire. 2 amazon 160 power + a hurrikán az 210. Ebből egy fire simán hoz 4 egységet, a shadow is. Azok meg leütik az ellent.
Szóval még mindig ott tartunk, ha középre kell startolni a nature firével és shadowwal szemben hátrányban van. -
Murder3
addikt
Amúgy most elkezdtem egy 2 playeres pve-mapot csinálni(még csak tervezgetem)
egy oylat szeretnék h az egyik oldali játékos védekezik és eggyre erősebb hullámok támadják.
másik játékos támad de ő nem tud kártyákat hívni, hanem egy előre beálított sereggel kell bevennie az ellenséges campeket.
Az lenne a lényege hogy a védekező játékos mindig erősítést küld a támadó játékosnak.Viszont ez elég komplikált és gyenge angollal megérteni a bf scriptelési rendszerét nem egy könnyű feladat
-
Murder3
addikt
válasz
phanzetomox #6283 üzenetére
na jó de én sok t1-et használok mivel pure shadow vagyok.(ha full cahrgon lenne akkor csak 3 lapot használnék, dread,nox,executor)
muszáj még mellette 2 egység mert ha kifogy a charge akkor meg szívok bár a noxra most vettem 1 chargot így már 8-at tudok hívni alapból
amúgy avatart én a renegade bétába kipróbáltam és azt kell mondjam h nagyon nyagyon előny a többi pure laphoz képest.
pve-ben úgy darál ahogy kell.
(amúgy meg a wrathgazer maitt a shadow játéksok már elég régóta sírnak mégsem csinálnak vele semmit,de nem baj amíg van voidstorm addig nincs baj...nem tudom bárki használta-e kb 2-szer azt a lapot eddig a játékban?sztem senki max megnézte mire jó látja semmire aztán annyi.)
.....Harvit megeszik az oinkolják,coldsnap,oink lényegébe bármi jó ellene.
max akkor szív az ellen ah orb közelbe lefagyasztja és használja a stone warrior abilitását te még előtte life weavingeled és akkor sikerülhet berombolnia a saját orbjátamíg az szétfújja a s egységeidet addig simán hátrányba kerülsz és akkor lőttek a támadásnak.
-
Gyuri27
félisten
válasz
phanzetomox #6284 üzenetére
2 deep one megyeszi egy cc-vel. A harvit is megeszik.
-
phanzetomox
őstag
avatar akkor a legjobb ha az ellen még t2-n van, olyankor nagyon nehéz beütni a újra jövő pajzs miatt ,viszont t3-on már nem nagy dolog.
-
Gyuri27
félisten
válasz
Murder3 #6278 üzenetére
Hát sok minden nem fér el egy nature decben sem. A hurrikán meg minimálisat sebez 50 powerért. Abból meg van még egy wrath.
Szóval 80 powerért a were sokba kerül. 60 is sok lenne. Fire gyík m-s, lassitja a mozgást 60 power. Wrath 50 power.
Az, hogy regenerálódik a were, pve-ben érdekes lehet. Itt arra nincs idő, meg ha elszaladsz a középpontól az ellen kutat húz.
50 power lenne reális. Ha 60 vagy több akkor viszont legyen valami rendes tulajdonsága is.Azt a pajzsot hamar beütni.
-
Murder3
addikt
amúgy ennek az avatar of frost buffnak semmi értelme nincs.
Így is erős pve-be talán az eggyik leghasznosabb lap.
kevés élete van?
ott van mellette 2100-as pajzs ami 15mp-ként feltöltődik. -
Murder3
addikt
válasz
Gyuri27 #6275 üzenetére
2 forsakent simán beeszik a warebeast.
azután ha sikerül majdnem kinyírni felheleli és megint ugyan ott tartok.
igen volt már iylen velem ugyhogy azt ne mond hogy a warebeast 50 powerért nem lenne op.
nyílván nem ugyan az lenne mint h elkezdem spawnolni a wrathbladeseket vagy elkezdik ellened spawnolni a warebeasteket.ennyi erővel a forsakent felraknák 70 powerre akkor ha elkezdenétek a windwevars és a forsakent spwanolni melyik érné meg jobban?
-
Gyuri27
félisten
válasz
Murder3 #6274 üzenetére
Megint ugyanazt a hülyeséget írod. Ott a rep nézd meg, hogy kell shadowwal játszani.
Ugyanis nem müködik az, hogy a healre hivatkozva minden 70-80 power. Míg minden más frakciónál 50-60 power egy egység. Ráadásul elég komoly spec tulajdonságokkal. Mint fire gyík, nox, guardian. -
Murder3
addikt
válasz
Gyuri27 #6273 üzenetére
nem enné meg?
egenlő számú egységekenk eséyle nincs ellenük.
pl így 2 nox leüti az 1 warebeastet, de egy nox mindenképp behal.most a naturés vagy healeli vagy hív 1 másikat mert=power, de ha 50 lenne akkor a shadownak hidd el h semmi esélye nem lenne ellene.
a shadow msot is úgy tudja ezekez beütni ha min 1 egységgel több van nekem, de ha a warebeast 50 lenne akkor nem előny mert ugyan annyi lenne a power költség.
ráadásul ha meleg a helyzet elég kimenekítenie mert swift és még az sem kerülne neki powerbe mert healelik magukat.
ennyi erővel a nature is 50-be kerüljön és akkor emg nem lenne ellenfelük.
windvevars+speamen,shaman....
azé drágák mert erősek,shadow meg gyenge ezért olcsóbb sztem ez így jól van kibalanszolva. -
Gyuri27
félisten
válasz
Murder3 #6272 üzenetére
A chargert nem enné meg mert m-s. A noxot se.
Egy dolgot kell látni. Pvp-ben minden a powerről szól. Egy fire gyík és 2 nyilas pont annyiba kerül mint 2 amazon (vagy amazon + wind) és simán beütik. Két nox simán leüt két amazont vagy swiftet. Ezt kellene meglátni. Mikor középre kell startolni mit se számit, hogy az amazon erős. Drága és ez a lényeg.
-
Gyuri27
félisten
válasz
Murder3 #6269 üzenetére
Nézd meg jobban a werebeastot. Még 70 powerért is drága.
Ott a fire gyík ami 60 power és jobb, a nox is jobb 50 powerért, az ice guardian is jobb (csak példákat mondtam).
Az, hogy swift semmit nem számit, 80 powerért.
Én azt mondom legyen ez is 50.
A siege tulajdonság meg ökörség. -
Murder3
addikt
válasz
Gyuri27 #6268 üzenetére
Launcher,shade azt nerfelni akarják ami várható volt.
launchernél ahogy néztem a rage abilitás okozza a problémát.a warebest a sokak szerint gyenge.
Volt olyan aki siege abilitást akart neki adniOO
meg a power költségét akarják lejjeb csökkenteni.sztem ez nem lenne helyes bár volt aki 10--t ajánlott az még jó lenne de a lejjeb csökkentés az már nem.a vileblood meg sokaknak jó.
a szavazást az sztem nem igazán számít abba viszont nincs nagy különbség.
launcher
shade
....nerf vezet
warebeast.....buff vezet
vileblood....jó ahogy van vezet. -
Gyuri27
félisten
Az aktuális nerfek, buffok hogy állnak?
-
Murder3
addikt
válasz
phanzetomox #6266 üzenetére
ok
-
phanzetomox
őstag
nekem majd lenne holnap írj rám
-
Murder3
addikt
vkinek lenne kedve egy treasure fleet pvp-t játszani?
elvileg úgy műxik hogy egyvalaki a renes játékos másik pedig a twilight lényeket irányítja.
-
Murder3
addikt
Most minden elfogultság nélkül ez most miért lenne op lap?
szerintem egyáltalán nem az.
Kiváncsi vagyok a ti véleményetekre is
Deathtrap
az a lényege h megfertőzöl vele egy ellenséges lényt és ha az bármilyen varázsaltot kap a saját vagy barátságos játékostól akkor azonnal meghal.(nyilván az ellenség szemszögéből nézvemásik 2 prototípus amit még nem tettem közzé a hivatalos fórumon
addig csak prototípusok maradnak
Grass Dragon
Destroyer -
Gyuri27
félisten
válasz
phanzetomox #6260 üzenetére
T1-n csak olyan spell-t hivok aminek van értelme. A rootsnak volt ugyanis nem tudta a noxokat használni. Surget meg 2 egységre hívok ha muszály, de inkább 3-ra. Hiszen annak az árából lehet egy harcoló egységet hívni.
Murder3: nyilván ez kis pályákon van így. Nagy pályán shadowwal nem rushol.
De a lényeg az, hogy a balansz még gyenge.
A nature-shadow dual orb meg nyilván nagyon kemény lesz, ha nem figyelnek rá oda. -
Murder3
addikt
válasz
Gyuri27 #6258 üzenetére
de mindkette wellnél voltatok.
Azért ha sazbad területen megy a harc ahol csak dazedolva lehet lehívni a lapokat vagy ha te támadsz és csak dazed míg ő full hp-val hívja ott sokat számít h az egységeid mennyire erősek.
Shadownál ez addig nem probléma míg nem kerül az ellen egységelőnybe, tahát amíg 1-el vagy 2-vel te többet tudsz spawnolni.Hát ha már most iylen op egységet adtak ki akkor a nature shadow frakcióba gondolhatod mik lesznek benne.
-
Gyuri27
félisten
válasz
Murder3 #6257 üzenetére
Szerintem elég hamar találkoztunk. De ezzel a reppel azt akartam biznyitani, hogy pvp-ben nem az egység ereje számit. Mivel ő 50-60 powerért hivta az egységeket én meg 70-t kapásból hátrányba kerültem. 10 lehivott egységnél az 100-200 power.
Mi a helyzet a shade-l (nem értem mire célzol)?
-
Gyuri27
félisten
[link] Dragon mester és én.
Murder3: t1-ig neked ajánlom ezt a játékot.
-
Murder3
addikt
válasz
phanzetomox #6253 üzenetére
írj nekik mégegyszer h a bfp-d egy bug miatt tűnt el.
addig írj nekik amíg meg nem jön a bfp-d -
phanzetomox
őstag
válasz
phanzetomox #6245 üzenetére
valaki ?
-
Murder3
addikt
jáá milyen repet néztem most
haladuron
egymással szemben vannak fire felépíti a mortart.
shadow beleküldi a forsakent 1 marad és hív mellé 1 noxot
uyge a mortarral a noxot kezdi el lőni nem az egyszem forsakent
forsakennre ráküldi az abilitását majd hív mellé skeletont.
utánna már hív 1 scevengert is de addigra a skeleton már nem dazed benyomja a képességét lesezdi a mortart a főnixel(közben megépítette a 2. orbját a shadow)
a másik natur volt.
aztán onnan ua+főnixel leszedte az orbot.de ebbe az a LOL h lényegébe a meccse 1 nyamvadt forsakenen múlt
-
hajsza
aktív tag
Kerestem egy lapot a bfcards-on, de nem tudom a nevét. Ebben a videóban ([link]) 3:10-nél valami tűzgyűrű-féleség jelenik meg. Arra lennék kíváncsi, hogy ez micsoad. Annyit sejtek, hogy fire kártyáról lesz szó.
Keresgélés közben viszont sikerült rájönnöm egy apró trükkre. A bfcards-on nem működik rendesen a lapozás, ezt már írta itt is valaki. Viszont ha lapozás előtt és után megnézitek az URL-t, akkor látszik, hogy milyen paramétereket vár az oldal. A gond csak az, hogy a két paramétert a programozó nem fűzte össze és ezért nem jelenik meg a 2. oldaltól a lista. Viszont ha kézzel beillesztitek a &pageno=2 (a 2-es helyére a kívánt oldal száma kerüljön) szöveget az URL végére, akkor mégis lehet lapozni. Talán ez segít néhányatoknak.
-
Thomacrew97
tag
Még mindig eladó a BF accom
itt -
phanzetomox
őstag
Kéne egy kis segítség : visszaírtak választ azzal kapcsolatban mikor nyomtalanul eltünt 1100 bfp-m, egy bug miatt és azóta se jött meg, pedig azt gondoltam patch után megjön.
nyílván írtam a supportnak de ezek csak annyit írtak válaszként hogy a "játékosok közötti kölcsönös megegyezés alapján történő cserék esetén nem tudnak segíteni " ( vmi ilyesmit írtak angolul )
Most mit csináljak ? nem én vagyok a hülye ,ők nem tudták meg csinálni a játékot úgy hogy lagg közben ne tünjenek el cuccok ( mert hogy aznap este eltünt pár olcsóbb kártyám is mikor kivettem őket az AH-ból ,nem jöttek meg levélben )
persze 20 bfp-t érő kártya miatt nem panaszkodom de azért 1100 bfp-ért igen
lécci valaki aki járatos az angolban segítsen nekem írni egy választ -
Murder3
addikt
Innen találkoztatok rankeden a híres neves LamingLegend nevezetű shade harcossal?
Találjátok ki ki volt az -
Murder3
addikt
az már nem pvp miatt csak szar érzés h ott egy betariel,moloch itt meg egy szaros shadow worm ami semmi extra.
a nasty attól is függ mire dobod rá, vagyis mennyi az életereje az adott egységnek.
az a baj az undead army csak a fire ellen használható sikeresen a többi frakció 55 meg 80 powerét simán ki védi.
amúgy igazán az undead army+embalmer+főnix a szopatás.
főnix crasdrivol ha a skeletonok oinkba is lának akkor is elég az egyiket megölni és újra jön a főnix.
ezt addig el lehet játsazni amíg le nem dől az orb wellje.
Láttam egy ilyen replayt nem volt semmi. -
OnSeT
őstag
válasz
Murder3 #6239 üzenetére
mondom erezd össze őket forgeban
a sunstriders sebzése valóban 12 de 3mpként lő, a forsakené 9, de ő meg 2mp-ként.
szóval a sebzésük ugyan annyi, 450, az upok mindkettő sebzését egyformán növelik.
a forsaken a nagyobb életerőpont miatt nyer+ ha még aktiválod a képességét is akkor még gyorsabban végez a sunstriders-sel.a nasty is öli a dazed sunstriderseket cak jóval nagyobb körben mint az eruption a forsakent.
shadownak meg ott az undead army , phoenix+ embalmer kombó...
batarier meg t4, ha addig eljut egy pvp, akkor nem emiatt az egy lap miatt fogsz veszteni
-
Murder3
addikt
12 sebzése van a sunstridernek a forsaken csak 9 full uppon
igen dazed eruption azé a dazed forsakeneket könnyen kiöli.
ne a grigorit nézd az egy lámulj kobó csak azé hatásos mert lehet duplán robbantani amúgy nem érné meg mint ahogy a harvi bomba sem éri meg úgy magába.
viszont t2-n és a mortarral a fire mindennel szembe előnybe van.
a long range egységek miatt.ja és ne felejtsük el a batarielt ami kb brutál kategória.....
-
OnSeT
őstag
válasz
Murder3 #6237 üzenetére
a shadow előnye egyértelmű t1-en a fire-vel szemben.
küldj egymás ellen sunstriderst meg forsakent forgeban.
a forsaken még a Frenzy aktiválása nélkül is leszedi a sunstriderst. sebzés alapból ugyan annyi de a fire egységnek 90-el kevesebb az élete.
eruption sebez 75 powerért egy 10 m es körben, a nasty meg 60ért 25mesben. (ok, fel kell áldoznod érte egy egységet) de míg az eruption sebzése fix. addig a nastyval akár orbot is rombolhatsz 2 wellel. pl. a grigori robbantással.
-
Murder3
addikt
válasz
phanzetomox #6236 üzenetére
hát akkor képzeld el mikor a 225 életű forsakenek re eruption megy és még ki sem lehet őket időben hozni egymás mellől.
sunderert guard nélkül ha dazed akkor könnyen e beszedhető, de ha nem dazed akkkor simán leszedheted a wellt. -
phanzetomox
őstag
válasz
Murder3 #6235 üzenetére
hát nekem a frost után a shadow az amit tuti nem rusholok, forsaken beszedi a sunstriderst (sokkal kevesebb az élete ) még ott a scavenger meg wrecker de azok egy kupacon vannak well /orb támadásnál, nastyval meg lehet szívatni (és meg is szokták xD ) meg még a sunderer ami ha dazed nastyval megint szívok de még forsakennél is ( meg sundihoz kell 180 power )
-
Murder3
addikt
válasz
Gyuri27 #6233 üzenetére
Mert ha csak shadow lapokkal játszok akkor elkél főleg h a többi frakció, fire 2 is,nature 2 is,frost mind eg ynagyon jó pure lapoal rendelkezik a worm meg csak arra jó h eggyel több egységed legyen mert az abilitása full szar a shadownak.
a frost ellen minden szív.
a shadowal meg 1 fire rush még nehezebb kiviédeni vagy véghez vinni az alacsony életpontok miatt. -
BlackTiger
tag
Tök faxa! Volt 665bfp-m és egy kis kereskedéssel (aminek a módját egy jó barátom árulta el/segített) most ott tartok, hogy van egy Harvesterem és egy Mana Wingem és ez 665bfp-ből. Ha rájön az ember, hogy kell és van szerencséje, akkor gyorsan lehet haladni.
-
Gyuri27
félisten
válasz
Murder3 #6232 üzenetére
A nature nem csak shadow ellen, hanem frost ellen is szív. Oda is túl drágák az egységek. Azt mondod erős a nature. LOL amazonnal nem tudod a guardian pajzsát leütni. Arról nem is beszélve, hogy két amazon vagy swift 3 guardian ára és nem is ütik be őket.
De a fire rust se lehet nagyon védeni. Nomád esetén egy esély van a swift. De az mire elindul ő már középen van. Mert a swift lassan reagál és még bögicsél az elején. Tüskékkel meg mint mondtam lassú.
Nyilván nem az a megoldás, hogy a mostani lapokat kell nerfelni, vagy buffolni (bár az a jobbik eset). Hanem valami értelmeset kihozni t1-re.
Engem soha nem bántott, hogy a grim, giant stb nem pure lapok. Nem ez az érdekes szvsz. Van vagy nincs t4-re normális squad. Ha nincs késziteni kell. De annak miért kell pure-nak lenni?
-
Murder3
addikt
válasz
Gyuri27 #6231 üzenetére
én tudom h a nature miket szív shadow ellen és is alaklamaztam már jó sok ilyen rusht.
de én nem a használhatóságról beszélek, most ha 50-60 lenne a nature lapok akkor sztem te is belátnád h úgy meg op lenne.
ez jó balanc így csak azt nem értem akkor a frost emg a fire miért rendelkezik olcsó de mégis igen erős egységekkel.
mert ahogy mondtad frost t1 ellen a shadwonak még kevesebb eséyle van mint a naturénak,
mert míg a nature ellen meg van a power előny addig a frost ellen nincs és a frost erősebb és több hp-s t1 el rendelkezik.
a fire az a mortar tower 50-es powerével lóg igazán ki.de ha teszem azt pure shadow lennél akkor kicsit már fel lennél háborodva ezért vagy nem?
szóval nerfeik az amúgyis csonka t4 eggyetlen pure lapot egy nature miatt.
aztán a wrathgazert is ami szintén pure így is elég használhatatlna a legtöbb helyzetre ur létére és akkor a sok használhatatlan laporól a voidstrom,incubator még szót sem ejtettem amiket főleg a voidstormot le sem szarnak.
a wrathgazernek és már mióta volt watchlist kérő topikja de máig semmi.
voidstormot megkockáztatom senki nem használja a játékban. -
Gyuri27
félisten
válasz
Murder3 #6229 üzenetére
Én meg azt mondom shadow az egyik legerősebb rusher t1-n. De ezt szerintem bárki alátámasztja. Ráadásul könnyen, lazán használható.
Hiába erős szerinted a nature. Vegyük pl a noxot. Még a spec tulajdonságának a használatával is 75 power. Ráadásul m-s egységekre több mint 400-t sebez vele. Az s-s egységeket meg knockolja és oda is sebez 300 fölött. Ezzel nem lehet versenyezni. Amazon 720-s életéből csinál 250 körülit. Azzal meg már nem üti be. Ha meg windet hiv az ember akkor charger ami s count + stomp. Ennyi a shadow rush nature ellen.Akkor sem az elnlightet nerfelték, láthatod. Mint ahogy ezután sem azt fogják. Az okokat leirtam már.
-
Murder3
addikt
válasz
phanzetomox #6224 üzenetére
"'m sorry, but Wrathgazer was a card nerfed because of enlightenment, as well as Shadow Worm."
nem éppen tökéletes angolomnak köszönhetően nem igazán tudom eldönteni de elég eggyértelműen írja le.
-
Murder3
addikt
válasz
Gyuri27 #6226 üzenetére
nem érted én most nem a naturét támadom.
te hoztad ezt fel...az enligh direkt ilyen tehát tudatosan akartak ilyen pénzesőt csinálni belőle.
és igen attól h vki több ezret költ rá még nem lesz fair lap.
de viszont ami pofátlan az az h emiatt pl nerfelték a shadow wormot ami meg t4 pure shadow tehát a nagy semmit még jobban elszarják.az nem megoldás h akkor lerfelik az összes lapot mert enligh mellet az op.olcsó egységek gyengébbek a frostnál meg a firénél monduk ez nem egészen így van ott kb irtó erős lapok és nem olyan drágák mint a naturénak ez igaz, de a shadow gyenge ezé olcsó a nature meg erős ezé drágábbak.
tegyük fel warebeast vagy a windveavasr 50 lenne akkor meg a naturéank nem lenne ellenfele vagy a shámán is ocsló lenne. -
Gyuri27
félisten
válasz
Murder3 #6222 üzenetére
Megmondom mi a baj. Ha megsértödsz akkor is. Pvp-ben van egy rangsor, erő szempontjából most a t1-t nézzük, mert a csáták jelentős része ott fejeződik be (ill befojásolja a továbbiakat). Hiszen a mapok nagyrésze vagy kicsi, vagy a központi részt kell birtokolni. Mert a szárnyakra nem lehet eljutni. Tehát shadow-fire, majd frost-nature. Miért van elől a shadow és a fire? Mert t1-n van elegendő támadó spell és torony.
Az már csak hab a tortán, hogy firénél viszonylag olcsóak az egységek, addig shownak pofátlanul olcsóak az egységeik. A frost is erősebb mint a nature t1-n (még egy közepes játékos esetén is. Ha meg egy zseni használja mint Dave.....)Jöhetsz te itt a gyógyitással. Ami pvp-ben t1-n semmit nem ér. Hiszen nem folyamatosan gyógyit. Így ha egy-két egységre használod csak a powert dobálod ki az ablakon.
Amazon, swift, wind, esnaring (bár rush esetén nem sokat segit), hurrikán (normális játékos az első használat után nem hiv több s-s egységet). Ezzel ki is merült a készlet.
Dyrad nem sokat használ, werebeast szintén használhatatlan, sháman is power pocsékolás, envenom már majdnem jóra sikeredett, de egy hulladék. Sorolhatnám.
Nyilván vannak virtúóz nature játékosok (akiket megemlitek mielőtt kapnék a pofámra), de lássuk be nature t1-n nem igazán pvp barát. T2-t3 az más tészta, de odáig el kell jutni.
Nem tudsz egy s countot használni mert nincs (a spearmen is több sebből vérzik). M count egyedül a swift, de az lassan reagál és tüskével slow.Magyarul nem véletlen, hogy a többség pvp-re shadow-t vagy fire-t használ t1-re.
Az, hogy te állandóan ágálsz (nature ellen) azt jelenti nem tanultál meg igazán pvp-ni. Pedig shadowwal és firével nem nehéz.
300 fölött játszottam rankedet, unrankedet meg még többet. Hidd el ha azt mondom nature t1 gyenge.
Nyilván nekem is van még mit tanulni.Kicsit vissza az enlightmenre. Nem tudom te mennyit költöttél erre az egész játékra. De egy komplett shadow deck árát kitevő lapot ne nerfelgessünk.
Mivel úgy gondolom 1700-2000 bfp-t ha veszek egy husvéti piros tojást az ne legyen egy idő múlva más.
Mert mikor kijött a twi curse a harvisok keservesen sirtak, hogy egy olcsó lap, használhatatlanná teszi a drága lapjukat (úgy gondolom jogosan) akkor az ea melléjük állt. Holott 3 harvi árából lehet egy enlightet venni. -
Murder3
addikt
válasz
Gyuri27 #6220 üzenetére
a booster nagyon nem az a kategória most akkor megint elkezdhetnénk h akkor a naturéba mi nem fair a shadowwal szembe és fordítva....stb,stb.
a embalmer meg csak a shadownak hasznos sőt csak azok tudják használni még pár lostos lap is de azok más kategóriás corpses lények.
a főnix meg igazából fire,frost,nature mellet op.
am most olvasom h elvileg a Wrathgazert is az enlighment miatt nerfelve volt---erről tudtok vmit?
-
Murder3
addikt
válasz
Ghostdagger #6214 üzenetére
stone of tournament nagyon specifikus ahelyett rakj inkább vmi lényt
ray of light sztem attól a surge jobb és olcsóbb. -
Neró
őstag
válasz
Ghostdagger #6216 üzenetére
Értem, szétnézek én is hátha van feleslegbe valami shadow. T2-re felesleges az a sok torony, inkább valami egységet kéne berakni, ha van.
-
Juliano
tag
frost/nature pvp paklim van. Shadow ellen nem nagyon megy. Valaki dhatna tippet. A baj ott kezdődik hogy T2-ön lerakja a bosster-t vagy nemtom hogy hivjákot ami gyorsabban pörgeti ki apowert. T2-ön nem tudom beütni a frost mage-ek miatt. és hatalmas power előnybe kerül. Tippeket kérnék....
-
Neró
őstag
válasz
Ghostdagger #6214 üzenetére
Szerintem a t2 nagyon üres. Mire használnád pvp, pve?
-
Ghostdagger
csendes tag
Vetnetek erre a deckre egy pillantast? Kivancsi lennek ra, hogy menyire eletkepes, vagy mi hianyzik belole (tudom, sokminden, de egyelore csak goldert megvasarolhato lapokban gondolkodom). Az Ashbonet azert mertem betenni, mert hala phanzetomoxnak, van belole egy.
Phanzetomoxnak es snykanak ezuton is koszonet a lapokert. -
Murder3
addikt
válasz
Gyuri27 #6211 üzenetére
Látom nem érted.
Itt most nem feltételn arról van szó h ez nature(bár ez is egy részben a probléma) de az igazi unfair dolog az h t3-on tudzs t4-et hívni
Úgy h 2 nature spalsh így meg még jobban unfair mert köti egy frakcióhoz a lapot hiába nem pure.
de itt az incredible mo esete is ez se fair bár legalább mindneki használhatja.
a wheelreazt mondom ok mert az bele illik a anture szerepébe de az enligh...
ráadásul pve-t szörnyen megkönnyíti és pvp-ben sem mind1 h te most egy bloodhornal nézel szembe.Ez még akkor is unfair lenne ha legendary lenne de így még jobban az.
És emiatt a lap miatt meg pl másik t4 pure lapot nerfelni hát mit mondjak a pofátlanság tetőfoka.am nyilván te is mentél már olyan pvp-t amikor nem rusholtátok szét eggymást vagy többször vissszavertétek már eggymást és akkor sok a void+sok well van jön a power mint a higany.
Erre igen ott van h a shadow meg pont a legjobb counter lappal rendelkezik iylen dögök ellen de itt jön közbe az h ez egy kártya játék, könyörgöm mindenkink kötelező aoc-vel játszani?
vagy meg ott van neki az aoc ha nem rakja be akkor szívhatja a fogát?
Többek közt ezé is unalmas a pvp mert mindne eggyes ember ugyan azokat a taktikákat csinálja hiába lehetne kismillió lehetőség egyszerűen rá van kényszerülve a szokásosra mert jönnek a deep one burrower noobok meg a lost shade noobok.Többek közt ezért is lenne szükség a cél misszió alapú pvp-nek mert így ez csak dara.
-
Gyuri27
félisten
válasz
Murder3 #6204 üzenetére
Nem fair? Nem pure lap könyörgöm.
Sokan játszanak fire-shadow t1 után nature t2-t3-t. Ráadásul fire-nature dual orb már van, nature-shadow meg lesz.
Egyébként ha pvp-ben eljutunk t3-ra. Én ott 385 powerért tudok, hivni egy bloodot. Akkor az ellenfelem gyenge. Mert majd 400 power nem esik be hirtelen még t3-n sem. -
Juliano
tag
sziasztok!
Van a matter mastery (lila)...ezzel egy időre elfoglalom az adott épületet. Amig az enyém addig le tudom rombolni?
-
Murder3
addikt
ettől már előre félek gondolom h a anture shadowba miylen op lapok lesznek.
Ha már most a lost ilyen lett.Gyuri:
Nasty noobság???
nélkülözhetetlen shadow lap a grigori+nasty kombó a noobság ami viszont nem intézhető el azzal h majd lenerfelik a grigorit.azt kell csinálni h ne tudja duplán robbantani.
Kiváncsi vagyok a wrathgazert mikor fogják watchlistre rakni.
az lenne a jó ha kapna épület támadást is(beleértve a welleket orbokat)
és immunis lenne az összes spellre a játékban.bár még pve-be így is elég kétes lenne mert a pain link az szétszedi a saját seregedet még akkor is ha nem is támadják őket.
-
OnSeT
őstag
válasz
phanzetomox #6207 üzenetére
azér 3as upon a 145 poweres enli egy kicsit op . +blood 240 power, ha breeding mellett hívod olcsobb mint Mo és jóval erősebb nála. +az ár ~fele megy rögtön voidba ami szépen csordogál vissza.
pure fire ezt nem állítja meg ...
-
OnSeT
őstag
-
pachito
őstag
Ironclad 1. upgrade hol esik?
-
Murder3
addikt
válasz
Gyuri27 #6203 üzenetére
hiába drága de lényegébe a pve részlegbe 1 csit a pvp-be meg nem fair lap.
És pl a shadow wormot meg épp emiatt nerfelték(értitek 1 pure t4-es lapot...ráadásul ezzel a pure shadowot szépen gyengítve)aalpból legendaryba kellet volan nem pedig naturéba, de a legendary sem segítene rajta, ugyanúgy op lap lenne.
De az phenomic ezt úgyis leszarja nem hiába csinálták ezt így meg...
na ez a baj.am meg sok legendaríval eljátsszák most azt mint annó az enlivel, pl ez a incredible mo hát igen baromira szükséges lap volt max h megint legyen a wheell és az enli után egy oylan lap amire majd jól elköltik a pénzüket a játékosok.
meg pl közelebbi eset a bahir esete az sem jó semmi másra csak h jól rászedjék a játékosokat.
a mortar is azé kap majd nerfet mert az nem hozta meg a nagy eszement árat amit vártak tőle.ennek a játékank ez fogja majd a végét jelenteni hogy a fejlesztők leszarják a játékukat és inkább új pénznyomda lapokat tolnak kifele...
-
sny83
csendes tag
válasz
Murder3 #6199 üzenetére
Nem fogják szerintem sose nerfelni, ebből a kártyából van a legtöbb bevételük, minden szerencsejáték-kórban szenvedő BF-es azért veszi a boostereket meg tome-okat, hogy hátha pont a következőben lesz a hőn áhított Enlightenment, ha nerfelnék, nem vennének annyit, inkább közvetlenül a kártyára költenék a pénzt. Kell a Phenomic-nak ez a "jackpot" jellegű kártya.
Új hozzászólás Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Nők, nőügyek (18+)
- Ukrajnai háború
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen autót vegyek?
- Linksys WRT54G/GL/GS router
- Androidos tablet topic
- További aktív témák...
- ÁÁÁ NE NÉZD MEG! A szórakozás, és a multitasking csúcsa, Lenovo Yoga 9i //3 OLED Modell Ajánló//
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Xbox Series X 1TB - 2 kontroller + 3 játék szabadon választható
- RYZEN 7 5700X / 32GB RAM / 1TB SSD / RX 6700 XT 12GB / 750W Gold Full Modular - AMD GAMER PC
- Intel i3-9100 - 24GB RAM - Samsung 980 500GB - be quite! Pure Base 500 + 1000W Táp - MSi Z390-A PRO
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- Samsung Galaxy Watch 5 40mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest