Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Simid
senior tag
Egyetértek veled, teljesen jó elképzelés. Csak azért van pár dolog amiben néhányan képtelenek objektíven gondolkodni.
Azt tudtad, hogy a Deep One-t a top játékosok túlnyomó többsége szerint túlzottan erős? Nem tudok persze pontos statisztikát mondani, de igen gyakran olvasom a fórumokat, nézem a replayeket és azt látom, hogy legjobbak között már-már ciki használni ezt a lapot. Lenézik a "gyorsan második orbot építek és rusholok deep one-nal" taktikát, mert nagyon sok játékos ezzel került magasabb rangra és nem a játéktudása alapján.
És azt tudtad, hogy bár az eredeti CC nerf-fel sokan nem értettek egyet, éppen emiatt többek között top játékosok is ajánlották a diminishing rendszer bevezetését (más játékok mintájára)? Mert ez is jól nyomon követhető a fórumokon.
Én összességében jónak tartom a változtatásokat (bár a linked fire-t azért nem igazán értem), részben azért mert sok nálam sokkal jobb és tapasztaltabb játékos is jónak tartja, részben azért mert saját szerény tapasztalataim alapján is hasznosak. Mondom mindezt úgy, hogy nekem is van maxra UPolt Deep One-om amit nem 100BFPért vettem (hanem 500ért) és úgy, hogy gyakorlatilag az összes értékes lapom nature vagy ahhoz kapcsolódik (enlighttal használt egyéb színűek).
Szóval azok a bizonyos "síros gyenge-közepes" játékosok lehet, hogy nem is a hivatalos fórumon írogatók, hanem sokszor mi magunk vagyunk
(remélem ezzel nem bántok meg senkit, nem az a célom).
-
Egyetértek. Tegnap este pl. azért nem tudtunk megcsinálni egy 9 diff-es random pályát, mert nem tudtunk segíteni annak a játékosnak CC-vel, akit már az elején witch-ek támadtak (1 orbon), mivel a CC-t annyira szétnerfelték, hogy gyakorlatilag az első spell után használhatatlan. És szinte biztos, hogy jópár expert pálya már közel lehetetlen kategóriába került e miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁÁÁ NE NÉZD MEG! A szórakozás, és a multitasking csúcsa, Lenovo Yoga 9i //3 OLED Modell Ajánló//
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Xbox Series X 1TB - 2 kontroller + 3 játék szabadon választható
- RYZEN 7 5700X / 32GB RAM / 1TB SSD / RX 6700 XT 12GB / 750W Gold Full Modular - AMD GAMER PC
- Intel i3-9100 - 24GB RAM - Samsung 980 500GB - be quite! Pure Base 500 + 1000W Táp - MSi Z390-A PRO
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Xiaomi Poco M6 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest