-
GAMEPOD.hu
Autóhifi
Új hozzászólás Aktív témák
-
lacifant
csendes tag
válasz orbano #26676 üzenetére
Szia!
Köszönöm. Ezek szerint mégis csak érdemes nagyobb hangsúlyt helyeznem a fejegységre. Megkérdezném, ha már előkerült: az aktív rendszer azt jelenti, hogy a fejegység, hangváltó nélkül, maga osztja le a hangszóróknak a kül frekvenciatartományokat? Vagy ennél azért összetettebb? -
lacifant
csendes tag
válasz kavics325i #26675 üzenetére
Igen, ez igaz, hogy a kettő üti egymást, az mp3 csak a rugalmasság miatt kell, pl ha egy útra hirtelen kell zenéket összedobálni, ilyesmi.. Gondolom első körben elég az ajtót leszigetelni, de azt rendesen.
-
pps1
senior tag
válasz Dealer20 #26686 üzenetére
Ajtó szigetelés (feltételezve a rendes kivitelezést és anyaghasználatot) kb annyit javítana a minőségen, mint ha jobb hangszóró szettet vennél. A műanyag kiemelőkkel is érdemes foglalkozni, vagy MPX-ből legyártani másikat (MDF is megteszi), vagy a műanyagot megerősíteni bitumen lappal, gyantával...
Soudaband nem jó se az ajtóba, se máshova, olyant ne vegyél."Elméletileg nincs különbség elmélet és gyakorlat között. A gyakorlatban... van."
-
gabo01
őstag
válasz krisztian7 #26694 üzenetére
Szívesen máskor is! Én Érden vettem az 50-es kábelt!
-
gabo01
őstag
válasz krisztian7 #26690 üzenetére
Igaz nem Pest de Érd meg Dunaharaszti hátha még belefér!: Cooptim
-
krisztian7
tag
De jó lenne lehetne kapni normális áron hegesztőkábelt Budapesten. Ha valaki tud ne tartsa magában. ( Id-1 nem jó, mert várni kell mire levágják, nincs sajnos időm visszamenni)
-
Dealer20
tag
Sziasztok !
Szebb hangzást szeretnék az autómba!
Ezek megvannak :
Pionner deh6400BT
első szett : Kicx Stc 6.2 műanyag kiemelő ,ajtó nincs szigetelve
Ovál (márt ezt írni sem merem) : Kicx Icq-694 ez a kalaptartóban
Ezeket egy Mac audio Mpx 4000 hajtja ami a kesztyűtartó alatt van de nem ez a végleges helye
Hátul egy Audison Srx1D Illetve 2db 30 as DLD-122 reflex ládában
az RCA-k noname kábelek
Ezek egy 3 ajtós G Astrában
Mivel érnék el minőségibb hangzást?
Ajtó szigetelés? Vagy melyik rész cseréjével és viszonylag kis pénzből?
Szeretném kérni a nagy autóhifis kollégák észrevételeit
Esetleg ha valami csere lenne az is szóba jöhet[ Szerkesztve ]
-
krisztian7
tag
válasz krisztian7 #26682 üzenetére
Nem mini Anl biztosíték lenne hanem sima anl és 100A biztosíték
-2 csúszósaru
-2 szemessaru
-Rca kábel Gladen audio 3m 2db
-y rca kábel (mivel hídban akarom hajtani az erősítőt)
-Hangszórókábel kacsa audio KCE-FLW15 6m
-remote szál 3méterEz lemaradt
[ Szerkesztve ]
-
krisztian7
tag
összeszedtem milyen kábelekre, csatlakozókra lenne szükségem. Az erősítő egy signat roc1-es 250W. Segítsetek, hogy ezek jók-e vagy inkább mást nézzek
-hegesztőkábel 25mm 4m ( kiszámoltam ha kicserélem később az erősítőt egy kicsivel nagyobbra akkor is elégnek kell lennie)
-földkábel hegesztőkábel 25mm 1m
-Mini Anl biztosíték -
Adonimus
senior tag
válasz orbano #26678 üzenetére
Szeretem a sok magas hangot, meg ha veszek egy értelmes koax hangszórót hátha valahogy kiegyenlíti a hangzást A csipogót ajándékba kaptam, azért próbálom valahogy megtartani..
pps1: A lényeg az lenne, hogy vagy az Axton marad a mélyre és az első hangszóróknak vagy a mélynek JBL és az első hangszóróknak Alpine.
Azért nem bízok az Axtonba, mert amikor az első hangszórókat kikapcsoltam és csak a mély szólt, sokkal hangosabb volt, mint amikor szóltak az első hangszórók is.
De most azon gondolkodom, hogy lehet marad az Axton csak a mélynek és az első hangszórókat mégis az Alpine-ra kötöm, így megszűnne az előbb leírt jelenség.Melyik a legjobb sztereó RCA kábel (5 méteres) 4-6e forint között?
adonimus felhasználónak 41 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! - http://www.phmegbizhatosag.atw.hu
-
pps1
senior tag
válasz Adonimus #26677 üzenetére
A JBL nem hozna előre lépést teljesítményben az Axtonhoz képest.
MNC csipogót nagyívben dobd el! Azzal nem szabad foglalkozni, ha valamennyire is számít a szép hang.
Helyette egy komponens szettet szerezz be. Nem tudom, mennyi pénzt szánsz rá, de pl az Audio System MX szett egy jó választás lehet.Alpine erősítő jó lehet a szettre.
"Elméletileg nincs különbség elmélet és gyakorlat között. A gyakorlatban... van."
-
Adonimus
senior tag
válasz Peti66 #26669 üzenetére
Köszönöm válaszod!
Lenne még egy kérdésem.
Már kb. a 4. - 5. autó hifi szettemet akarom összerakni. Az eddigi legjobb 2db Logitech z2300, 4 csatis erősítővel, 13-as Blaupunkt koax, MNC csipogó, Xplod rádióval.Ettől jóval szebb hangút szeretnék most összerakni. A mélyláda már megvan: JBL GT5-1204br.
MNC csipogó is megvan.
Amiket kinéztem:hangszóró:
JBL GTO6528
Pioneer TS-G1723I
Alpine SXE-1725S
Kicker DS65fej: JVC KD-R531
Erősítőt nem tudom, hogy meghagyjam-e a 4x115 (max) wattos Axton-t vagy lecseréljem egy JBL GT5-A402-re a mélynek és egy Alpine 3541-re (az első hangszóróknak) amin sajnos nem lehet állítani a mély frekvenciát. (Az Axton-on sem)
Minden zenét meghallgatok, rocktól a reppen át a pop zenéig.
A kérdés: Melyik hangszórót válasszam, jó-e a kinézett fejegység ( 24.000-be lenne postával újonnan, tudom, hogy van jobb de az ár is fontos ) és, hogyan oldjam meg az erősítő kérdést, mert az első hangszórókat is mindenképp erősítőre szeretném kötni.
Remélem tud valaki segíteni, hogy jól költsem el a pénzt.
adonimus felhasználónak 41 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! - http://www.phmegbizhatosag.atw.hu
-
orbano
félisten
válasz lacifant #26673 üzenetére
Szia!
A jr. szett önmagában elég gyengus, főképpen a magasai miatt. a jr6 kicket a proxt2 magassal szokták használni, viszont ehhez a szinthez már dukál egy jobb aktív fej. akkor inkább maradj az element szettnél, ahhoz jól tudsz majd fejet és erősítőt választani ebben az árkategóriában. pl. a hollywood erősítővel és pio fejjel remekül szól. Persze az element is megérdemli az aktívat, a hangváltója (ennek is) elég racsni... ha veszel hozzá egy pio RSII fejet, akkor pl. pont árban vagy. sőt, marad pénzed szigetelésre/ajtópanelre.
Üdv
Viktor[ Szerkesztve ]
A vér nem válik VAZZE!™
-
kavics325i
őstag
válasz lacifant #26674 üzenetére
Sajnos a kettő üti egymást. Az mp3 és a zeneiség. Vagy olyan fejegységet kell venni ami tudja a veszteségmentességet vagy cd-t kell írogatni. Vagy elfogadni a hangját. Ha fáradt vagy kifejezetten rossz mp3at hallgatni. De maga az elképzelésed nagyon jó csak vannak ilyen oldalai. Plusz szigetelés. De lehet csak az én pofámba tólja bele a gti az mp3 hibáit
" A fantáziát kárpótlásul kaptuk mindazért, amik nem vagyunk, a humorérzéket pedig vigaszképpen azért amik vagyunk.” ( Széchenyi Zsigmond )
-
lacifant
csendes tag
Sziasztok! Segítsetek! Egyelőre totál kezdő vagyok, de szeretnék egy normális hifit az autómba, amin élvezehető minőségben lehet mindenféle zenét hallgatni.
Első lépésként egy CD-s fejegység és 16os komponens szett kellene, max80-90huf-ból, ennyit tudok rá szánni. Ennek kb 2/3-át gondoltam költeni hangszóróra, ez reális arány lehet ekkora összegnél?Fejegységben eddig ami tetszik: Alpine cde-171r
Komponens szettben: u-Dimension jr comp 6, ill. Hertz szetteket nézegettem még 50-60e környékén..Szívesen vennék bármilyen segítséget, mert a márkákat sem nagyon ismerem, de hát ugye szeretném kihozni a legjobbat, amit ennyiből lehet.. Fejegységben szolgáltatásokra nem nagy az igényem, inkább legyen zenei a készülék. Csak tudjon mp3at és aac-t is.
Előre is köszönöm! Üdv!
-
lacifant
csendes tag
Sziasztok! Segítsetek! Egyelőre totál kezdő vagyok, de szeretnék egy normális hifit az autómba, amin élvezehető minőségben lehet mindenféle zenét hallgatni.
Első lépésként egy CD-s fejegység és 16os komponens szett kellene, max80-90huf-ból, ennyit tudok rá szánni. Ennek kb 2/3-át gondoltam költeni hangszóróra, ez reális arány lehet ekkora összegnél?Fejegységben eddig ami tetszik: Alpine cde-171r
Komponens szettben: u-Dimension jr comp 6, ill. Hertz szetteket nézegettem még 50-60e környékén..Szívesen vennék bármilyen segítséget, mert a márkákat sem nagyon ismerem, de hát ugye szeretném kihozni a legjobbat, amit ennyiből lehet.. Fejegységben szolgáltatásokra nem nagy az igényem, inkább legyen zenei a készülék. Csak tudjon mp3at és aac-t is.
Előre is köszönöm! Üdv!
-
pps1
senior tag
válasz krisztian7 #26671 üzenetére
Bármilyen hegesztéstechnikai bolt.
"Elméletileg nincs különbség elmélet és gyakorlat között. A gyakorlatban... van."
-
krisztian7
tag
Ki tud Pesten olcsó boltot ahol normális áron lehet kábeleket venni (készletről)? Egy 25mm-es kábelszett is megfelelne ami nem túlságosan gagyi.
-
kavics325i
őstag
válasz simii16 #26662 üzenetére
Nekem volt kettő együtt. De csak az egyik volt f. Zárt ládában voltak,de nem éreztem különbséget f és a sima között. Viszont az a 150rms valós. Többet nem bír. De én el voltam velük. Arról váltottam JBL-re
" A fantáziát kárpótlásul kaptuk mindazért, amik nem vagyunk, a humorérzéket pedig vigaszképpen azért amik vagyunk.” ( Széchenyi Zsigmond )
-
Peti66
senior tag
válasz kavics325i #26666 üzenetére
Egy újabb Chernobil-ra készülsz
Pio 99r ,Alpi 3539,,,+mrv f407,,, 5' Focal acces,,Hivi dmo 50 közép dóm, Dayton rs 28 f- 4 reference magas...
-
simii16
aktív tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy egy régebbi fajta Pioneer IMPP nyomót (azt hiszem TSW-302F a típusa) érdemes-e lecserélni egy Audiodesign PLD 250-es ládikóra? Annyit lehet még tudni róla, hogy árban jobban jövök ki az Audiodesign-al, illetve a Pioneer nyomó öregecske ugye és a ládája sem valami szuper. Viszont, ha ez erősebbnek, jobbnak mondjátok, akkor kerítenék valami normális ládát neki.
-
aneda
senior tag
válasz Toncsi #26656 üzenetére
Szia!
A legfontosabb hogy a jelenlegi fejegységet lecseréld.
Nincs RCA kimenete, ill. egy alsó kategóriás cucc.
Én a helyedben vennék egy normális használt fejet, pl. Az-X kolléga hirdet egy Pio 88RS-t a CS-n 37kért, ill. ha 2DIN-t akarsz nekem van egy eladó Alpine IXA-W404R.
Erősítőből vennék egy 4 csatornásat használtan, nem sokkkal drágább mint a kétcsatornás, de jobban konfigurálható.
Amit Peti66 kolléga linket az elvileg egy jó vétel, ill. nekem is van egy eladó Audison Millenium Power 4-em.
Amit neked ajánlottak, az egy belépő szintű cucc, ami nem baj mert az Audison nem szar, de kicsit sok egy belépő cuccért. Az Audisonnak meleg zenei hangja van, én nagyon szeretem.
Hangszóróból vennék egy u-Dimension Element 6 szettet, használtan 20k, újonnan 30k.
Ha a használt cuccokra szavazol, kb.75k-nál jársz.
A maradék 25k-ból, vennék rezgéscsillapító lapot az ajtószigetelésre, 2k / 50x50cm, ebből kell szerintem a két ajtóra 5-6 lap. Fontos hogy ne csak az ajtó külső lemeze, hanem a belső lemeze is le legyen fedve, ill. ne maradjanak lyukak a kárpit felé. A kárpit és az ajtó belső lemeze közé 1cm ágyszivacsot kell tenni.
A hangszórónak kell vágatni, MDF gyűrűt, ez kb.4k / pár.
RCA kábelt ajánlanak majd itt, nem kell elborulni, elsőre megteszi valami olcsó, nem noname darab is, legyen a kettő darab 7k.
Hangszórókábelt érdemes behúzni duplán, magasnak, mélyközépnek külön-külön, itt is érvényes a fenti, valaki hirdetett itt Cordial kábelt, azt hiszem 450Ft/m-ért, ebből kell kb.12m, azaz összesen 6k-ért.Ekkor már felsőkategóriás fejegységed van, akár tudod a hangszórókat aktívban hajtani, a hangminőség messze az átlagon felüli.
A későbbiekben könnyen fejleszthető a rendszer, ki tudod tapasztalni az ízlésedhez megfelelő komponenseket, amiket ajánlottam, azokat bármikor jó áron el tudod adni, de ebben a felállásban is tetszeni fog a rendszer!!!Az oroszok már a spájzban vannak!
-
Adonimus
senior tag
Üdv Mindenkinek. Egy kis segítségre lenne szükségem.
Sinus Live MOS5 erősítő 5 csatornájából 4 tud 3 utas lenni és magas szűrést az 5. csak mély szűrést. A 4 csatorna csak magasat ad ki, a frekvencia állításra semmit nem csinál, de ha kapcsolgatom a hangszűrést oda-vissza akkor pukkannak 1-1-et de ugyanúgy csak magas hang van.
Valakinek ötlete esetleg?adonimus felhasználónak 41 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! - http://www.phmegbizhatosag.atw.hu
-
orbano
félisten
-
profi91
tag
válasz kavics325i #26644 üzenetére
Mibe fáj?
Megvenném ha egy jó árat mondanál rá. -
Peti66
senior tag
válasz Megamen #26635 üzenetére
Nem igazán kellene, ilyen locsoló tömlő a szetthez Ahogy, pps is mondja.
A két subra talán visítva elég.... Én VDH-t meg ill. Audioquest használok.6 font/méter... kintről rendeltem...Pio 99r ,Alpi 3539,,,+mrv f407,,, 5' Focal acces,,Hivi dmo 50 közép dóm, Dayton rs 28 f- 4 reference magas...
-
Megamen
tag
Ajánlást még nem kaptam de nézelődtem erről vélemény vagy ez túlzás lenne a szetthez?
katt -
kavics325i
őstag
válasz Megamen #26632 üzenetére
Ajánlanám a Cordial-t,de HABYROLIKA nem válaszol nekem sem pedig ott van a pénzem nála,de a kábeleket nem küldi amiket rendeltem tőle. Pedig ki van fizetve. Szóval nincs ötletem
-
Megamen
tag
Hangszóró kábelre kérnék tanácsot lassan összeáll a rendszer.
Első szetthez:
Ami áll Audio system ex phase 165;Hs 25 pro;Fwhx-1 hajtja Dls reference RA20
Mély:
Ami áll Phonocar 2-795 1 vagy 2 mély nyomóból hajtja Earthquake PHD10000W/2Előre is köszi az ajánlásokat.
-
nemes0309
tag
válasz kavics325i #26630 üzenetére
tanúsitani tudom
-
kavics325i
őstag
válasz Toncsi #26629 üzenetére
Akkor most szólok,hogy árulnak R5A-t!!!! Szóval ne vegyél c-t ha referencet is vehetsz szerintem olcsóbban. Ha mp3-at hallgatsz akkor nem lesz egy olyan nagy a történet sajnos. Nekünk is van corsank kifejezetten jól hangosítható(B). Az erősítőt nem ismerem,de r5a-m volt. És az egy nagyon jó szett.
-
Toncsi
aktív tag
válasz kavics325i #26627 üzenetére
Mivel nem akarok nagyon sokat rákölteni, ezért nem is olyan nagyok az igényeim, inkább a hangkarakter lenne a lényeg, hogy ne fülsértő csim-bumm szóljon az autóba. Használtan vettem egy opel corsát, most egy pio deh- 2020mp fejegység van benne, rádiónak sztem megteszi, amúgy mp3 lejátszó lesz az erősítőre kötve. Elől gyári hangszórók vannak az ajtóba, alul egy mélyközép+fent a kilincsnél egy magas. Nem én fogom csinálni, hanem egy itteni srác, aki foglalkozik autóhifivel, ő ajánlotta a már említett erősítő+hangszóró párosítást. Azt tudom, hogy az ajtóba lesz a fórumban már korábbiakban említett szigetelő és csillapítóanyag rakva és azt hiszem Audison SR 4 + DLS C5A lett kinézve. Kb 100e a felső határ.
kavics325i: nem ismerem
-
kavics325i
őstag
válasz Toncsi #26626 üzenetére
Először is az auto hifi nem olyan egyszerű mint egy szoba. Linkeld már be az ajánlásokat és egy keretet az összegről is adj meg.
De szerintem továbbiakban,orbano,BBéci,kferi65, stb. tudnak tanácsot adni,mert ez már más kategória(audiofil)" A fantáziát kárpótlásul kaptuk mindazért, amik nem vagyunk, a humorérzéket pedig vigaszképpen azért amik vagyunk.” ( Széchenyi Zsigmond )
-
Toncsi
aktív tag
Sziasztok!
Egyáltalán nem vagyok jártas az autóhifiben, az otthoniban annál inkább. Egy audiofilnek nevezhető rendszerem van otthon, amit inkább a visszafogott, hosszan hallgatható, zenei hangzás jellemez. Ilyesmit keresek az autóba is. Első körben erősítőnek az Audison sr szériát és DLS Performance hangszórót ajánlottak, ami a pénztárcámnak is kb. megfelelne. Mélynyomó (ha lesz) egy diy zárt doboz lesz.
A tapasztaltabbakat szeretnék kérdezni, hogy mit gondolnak a fenti cuccról és hasonló kategóriában az igényeimhez miket nézegessek? -
nemes0309
tag
válasz k-feri65 #26621 üzenetére
Hmm.. Mióta nálam van, én csak a helyére raktam. De akkor is feltünt h valszeg feszülhetett felfele, mert kilátszanak az erek.. Az egyik magasnál van baj de nem biztos h eza kábel okozza.. Holnap utánajárok de azért köszi és ha mégis egy újra lesz szükségem akkor csak külföldről juthatok hozzá? Gondolom az utángyártott nincs olyan minőségű mint a gyári... Mint általában.....
-
nemes0309
tag
válasz kavics325i #26614 üzenetére
Én arra gyanakszom.. Holnap jobban belemerülök talán ha lesz rá időm ja és a rendszámtábla nem rezeg már zajcsökkentettem meg lefogattam bombabiztosra
-
pps1
senior tag
válasz krisztian7 #26612 üzenetére
Ha azt írtam, hogy 100 W alatt nem jön meg a hangja, akkor egy fej 15 W-jával mit kezdene?
Szólna, de csak "szólna".
-
kavics325i
őstag
válasz kavics325i #26599 üzenetére
ERRE?
HabyRolikával valaki napi kapcsolatban van e?" A fantáziát kárpótlásul kaptuk mindazért, amik nem vagyunk, a humorérzéket pedig vigaszképpen azért amik vagyunk.” ( Széchenyi Zsigmond )
-
€uro
őstag
Értem. Komolyan hangzik.
Ez úgy működik, hogy kap egy AUX jelet a fejtől, a többi munkát meg már ő végzi el, amiket írtál. Gondolom akkor ezek után ebből megy majd a jel az erősítőn keresztül a hangszórókba.
(#26598) PiciPeti: Köszi!
Eladó - Samsung 55" Aktív 3D SMART LED TV + 4 db 3D Szemüveg | 2 db Távirányító (egyik giroszkópos, hangvezérléses)
-
footy
addikt
Hangprocesszor, arra való, hogy a gyári fejegység megtartása mellett meglegyenek olyan opciók az ideális hangzás kialakításához amik csak high-end fejegységekben vannak meg. Ezek az időkorrekció, aktív keresztváltó, 20-3x sávos equalizer. A processzort elrejted a műszerfalban vagy ez erősítő környékén és számítógéppel lehet állítani a dolgokat, nem kell 123 menübe belépni meg 52 gombot végignyomogatni
Valahogy így:
[ Szerkesztve ]
-
pps1
senior tag
válasz krisztian7 #26605 üzenetére
Az az erősítőktől függ, hogy leszívja-e. Nem egészséges, az biztos.
A kábel vastagságot is az erősítők határozzák meg. Szerintem a 35-össel nem nyúlhatsz mellé.
Az ülések alá 2 erősítő nem nagyon fér el, még 1 db nagyobb sem (egyik autóm ülése alá sem fér be).
-
krisztian7
tag
Próbálom megfogadni a tanácsokat és boven utanolvasni a dolgoknak.
Nem hatra szeretnem az erositot hanem az anyosules ala, így ahogy nezegettem joval kevesebbet kell bontani es kevesebb kabel is kell, de talan nehezebb megoldani a tapkabel rca elvalasztast.
Ket lehetosem van ahogy nezem:
-2 kisebb erosito
-1 negycsatornas
25-os hegesztokabel megtenné mindkettőhoz? ahogy nezem joval olcsobb mint a sima hifis tapkabel.
Egy masik amator kérdés: Ha mondjuk 10-15 percig hallgatom a zenet lekapcsolt motorral leszívhatja az akksit?? -
pps1
senior tag
válasz krisztian7 #26602 üzenetére
Ezért írja mindenki mindenhova, hogy a kábelezést úgy kell tervezni, hogy egy esetleges későbbi bővítésnél már ne kelljen hozzányúlni.
Vastag kábelt hátul szét lehet osztani az erősítők között.
-
krisztian7
tag
Igen, de akkor megint ott vagyok, hogy mélyládát majd nem tudok mire kotni kesobb Vagy ujrakebelezem kesobb megint az autot egy masik erosito miatt. Így most lehet inkabb sporolok egy kicsit olyan cuccra amit nem kell majd kesobb cserelnem.
Meg kitalálom az anyagiakat mire mennyit szanok, mert tudom asztali hifibol kiindulva, hogy minden komponens, kabel, beallitas mennyit szamitNincs valakinek felesleges pioneer fejegyseg kiszedoje, az enyem fogalmam sincs hova tunt?!
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban TILOS hirdetni!
● Az összefoglaló elolvasása kötelező, a legtöbb kérdésre választ kapsz.
● Az összefoglalóban megtalálható kérdésekre NEM válaszolunk.
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Projektor topic
- MIUI / HyperOS topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Yettel topik
- Autós topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- További aktív témák...
- Apple iPhone 11 Pro 64GB Midnight Green , 100% akku, független
- Apple iPad Air 6gen ,Space Gray,M2, 11'',256Gb, Wifi, új, 2026.12.ig garos
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -40% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Apple iPad Air 6gen ,Space Gray,M2, 11'',256Gb, Wifi+Cellular (eSim) független, új, 2027.12.ig garos
- Cooler Master 700W-os tápegység