-
GAMEPOD.hu
Autóhifi
Új hozzászólás Aktív témák
-
zetecR
addikt
Zajcsillapítás témakörhöz egy elég alapos esettanulmány:
2002 VW Golf stealth SQ build (an engineering student's perspective)
-
zetecR
addikt
válasz shteer #35306 üzenetére
Ja, utána én is rájöttem, hogy a zenét hallgat kifejezés nagy valószínűséggel túlzottan optimista töltetet hordozhat a jelenség leírására, de ezek szerint nem csak én gondolom így.
Egyébként nem is tudtam, hogy bárki is gyártana ekkora böszme nyomót, de úgy tűnik, sikerült egy újabb piaci rést betömni.
-
zetecR
addikt
Sziasztok,
az autórádiók Mute bemenete gondolom szabványos; a kérdés az hogy milyen jelet kell neki adni, hogy Mute-oljon? Mert a fejegységem leírása nem túl bőbeszédű, annyit ír, hogy telefon némítás (narancs)...
A GPS hangját szeretném ráúsztatni a zenére, ehhez kellene az info. -
zetecR
addikt
válasz kavics325i #31525 üzenetére
Csak semmi mellébeszélés.
-
zetecR
addikt
válasz kavics325i #30217 üzenetére
Akkor talált, süllyedt.
-
zetecR
addikt
-
zetecR
addikt
válasz Something_ #29625 üzenetére
Ment pü.
-
zetecR
addikt
válasz kavics325i #26733 üzenetére
Micsoda fogás...
-
zetecR
addikt
A kábelvégekre a csatlakozókat nem csak szorítással, hanem forrasztással is illik rögzíteni, ugye?
-
zetecR
addikt
Kezembe került egy 1995-ös Autó magazin, abbin is Csikós Zsolt egy cikkére figyeltem fel, címe Wattmánia.
Autós erősítőkről ír, ezzel zárja a cikket:
"Mivel a nagy végfokozatok erősítési tényezője hatalmas, ezért hajlamosak rádióként fogni a környezet elektromágneses hullámait (CB, rádiótelefon, gyújtás stb.) - antennaként ekkor a testelésnek kikiáltott autókarosszéria szolgál. A korszerű készülékek földelési referenciapontját ezért különleges optikai csatolással függetlenítik a kocsiszekrénytől."Ezt az utolsó mondatot nem igazán tudom hova tenni, esetleg vmi ötlet?
-
zetecR
addikt
A Carstylingon találkoztam eyg Suzukval, aminek a zajcsillapítás szekciója alatt egy ilyen bejegyzés volt:
- kárpitok alatt MOOSgumi
- üregekben szivacspaplan , össz 15 m2Erre a Moos gumira ezt találtam, ezek szerint ez a kárpitok zörgését, "cicergését" hivatott csillapítani?
Valakinek van konkrét tapasztalata vele?Az üregekben szivacspaplan elég veszélyesen hangzik, az nem nedvesség- és rozsdaforrás?
-
zetecR
addikt
válasz kavics325i #26144 üzenetére
Faszajó BMW-t se?
-
zetecR
addikt
válasz kavics325i #25782 üzenetére
"pancsi utána vacsi a kollégákkal"
fordítva durvább lenne...
-
zetecR
addikt
-
zetecR
addikt
A hangszórók gumiperemét kell/érdemes valamivel ápolni?
Ha igen, mivel? -
zetecR
addikt
Sziasztok,
unokatesóm szeretne egy Bluetoothos FM transmittert....
Ha az USB-ről transmitteren keresztüli zenelejátszás megfelelt hangminőségben, akkor a Bt-s kapcsolat ezen már nem ront számottevően? -
zetecR
addikt
Megmondom őszintén, hogy a lehető legkevesebbet.
Mostanában viszonylag kevés időt töltök az autóban, de szeretném, hogy épkézláb módon szóljon a zene.Összegben addig mennék el szívesen, ameddig a befektetett összegért legalább lineáris minőségnövekedést kapok (feltéve, hogy ez ennyire egzaktul behatárolható). Afelett egy forintot se.
-
zetecR
addikt
Az autó, amit használok, egy átmeneti megoldás, ezért nem szeretnék nagyon sokat rákölteni, de meggyőzhető vagyok.
Jelenleg egy fej front erősítője hajtja az első komponens szettet, a rear féloldalasan a subot.
Ezt szeretném egy kicsit gatyába rázni ésszerű keretek között, szóval nem versenyezni kívánok vele, csak autózás közben kellemesen szóljon a zene.
-
zetecR
addikt
válasz krisztian7 #24991 üzenetére
Ezt a 255-öst néztem én is, ráadásul itt lenne helyben, de valamiért olyan komolytalan benyomást tesz rám.
Azért kérdeztem, hogy ismeri-e valaki, ha nem is pont ezt, akkor a családot.
-
zetecR
addikt
Alpine MRH-F255 erősítővel van tapasztalat? Milyen?
-
zetecR
addikt
Komlóstetőn, Szeder utcában nem érdekel valakit egy garázs?
-
zetecR
addikt
-
zetecR
addikt
[ Szerkesztve ]
-
zetecR
addikt
válasz HabyRolika #22154 üzenetére
Vele alszol?
-
zetecR
addikt
Nem; azt feltételezem, hogy az a fele, ami minősége már nem üti meg a rendszered színvonalát, szóval azon is olyan zenék vannak, amiket szeretsz.
Ebből arra gondoltam, hogy ezeket nem is hallgatod, bár az a variáció is lehetséges, hogy valamilyen úton-módon már beszerezted a jobb minőségű alternatívájukat (feltéve, ha fellelhető ilyen).
Biztos nagyon jól szólnak ezek a Stockfish lemezek, de pont ezt mondom, hogy azt hallgatsz, ami jól szól.
Ha kedvem támad Sabatont, Sziámit vagy MJ-t hallgatni, akkor nem az fog visszatartani, hogy mennyire jól keverve, masterelve, mittudoménmitcsinálva az a lemez, hanem szeretem azt a zenét hallgatni és kész.Ennek ellenére abban egyetértünk, hogy törekedjünk a minél jobb forrásra és láncra.
-
zetecR
addikt
válasz orbano #21286 üzenetére
Az látszik, hogy sok munka és pénz van az installációba ölve, de nekem nem nagyon jön be a sok öncélú élvilágított plexi, hajlított neon, csiribiri, stb.
Lehet, hogy élőben szebb és jobban átjön, de igazából ezen kár vitatkozni, hogy kinek mi.Bár valószínűleg bennem van a hiba; én a 90-es évek elején voltam autóhifi-buzi, pl a mostani fejegységek dizájnja sem nagyon jön be, nekem ezek bazáriak.
-
zetecR
addikt
Sziasztok,
Parrot Asteroiddal van valakinek tapasztalata?
Minőségi, szimpatikus cuccnak tűnik, használni is olyan jó, mint ahogy ígérik?
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban TILOS hirdetni!
● Az összefoglaló elolvasása kötelező, a legtöbb kérdésre választ kapsz.
● Az összefoglalóban megtalálható kérdésekre NEM válaszolunk.
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gitáros topic
- Renault, Dacia topik
- ASUS blog: TUF A14 notebook, a mini játékgép
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gaming notebook topik
- Házimozi belépő szinten
- Asszociációs játék. :)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- További aktív témák...
- Philips 24B1U5301H/00 Monitor
- ÚJ Bontatlan Mac mini M4 chip16-24GB 256-512GB SSD 1év Apple Garanciáva AZONNAL Átvehető Deák Térnél
- OHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas "Kis Gamer" Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD HUN
- Olympus E-M1X + objektívek
- Xiaomi Mi Electric Scooter Pro 2 - ELEKTROMOS ROLLER
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest