-
GAMEPOD.hu
Tisztelt topiclakók! Tudomásunkra jutott, hogy néhány fórumozó anyagi érdek(eltség)ei szerint tesz hozzászólásokat a topicban. Nyomatékosan kérem őket, hogy e tevékenységüket azonnal és végérvényesen hagyják abba, mert ahogy eddig, úgy ez után is független, érdekektől nem vezérelt és szakszerű hozzászólásokat szeretnénk látni a topicban, hiszen ez szolgálja a közösséget.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kabar
senior tag
válasz dro0py #44552 üzenetére
Lehet, hogy az a gond lehet, hogy nem. A wifi igencsak háklis dolog tud lenni. A kábellal ilyen gondok nem nagyon vannak. Régebben én is komáltam a wifit, mára mindenhol kikapcsolom és vezetéken viszem, ha tízszer annyi ideig is tart. Én csak azért mondtam, hogy a wifi a gond, mert ha veszel a mede8er-t 40-50 ropiért, és a wifi azon is szaggat, akkor sokat nem haladtál előre. Ha meg nem kell a 3D akkor a régebbi wd-is jók tudnak lenni. De ez csak magánvélemény. Sajnos sokszor láttam olyat, hogy valaki elkölt egy valag pénzt, és nem azt kapja, amit akart, vagy nem oldja meg a hibát. Én is estem, meg fogok is ebbe a hibába.
[ Szerkesztve ]
"Der erste Trunk aus dem Becher der Naturwissenschaft macht atheistisch; aber auf dem Grund des Bechers wartet Gott.“
-
gyeniko
őstag
válasz dro0py #44532 üzenetére
Nem "dafke" vitáznék Veled, de a saját bőrömön tapasztaltam, hogy tényleg nem elég a wifi, sőt, egyre kevésbé az.
Lehet, hogy a konkrét helyszínen egyelőre kiszolgálja az igényeidet és ebben az esetben tényleg nem kell most vezetékezned, de a wifi sávszélessége és a továbbítandó anyagok mérete között folyamatosan "nyílik az olló".[ Szerkesztve ]
Nem tehetünk meg mindig mindent, amit kellene, de azt mindig meg kellene tenni, amit lehet!
-
kabar
senior tag
válasz dro0py #44534 üzenetére
Akkor ezt meg is válaszoltad magadnak, hogy nem a WD procija nem bírja, hanem az átvitellel van a gond. A wifi lesz a ludas. Akkor meg fennáll a kockázata annak, hogy másikkal is rossz lesz wireless esetén. De te tudod.
"Der erste Trunk aus dem Becher der Naturwissenschaft macht atheistisch; aber auf dem Grund des Bechers wartet Gott.“
-
-
Patice
Topikgazda
válasz dro0py #44527 üzenetére
Szerintem a sokszor ajánlott Med600-as lejátszó jó lesz neked, ebből is a wifis-verzió.
A kábelezést azért próbáld ki, mielőtt bármit veszel.
"...2015-ben nehogy már kábelezni kelljen egy film megnézéséhez."
Én inkább megoldom a kábelt, minthogy wifi-vel szarakodjak, így gyengébb router és olcsóbb lejátszó is elég a feladathoz.
Wifi-n sem lehetetlen ma már az átvitel, csak ahhoz mindkét oldalon AC-s eszköz kellene + stabil átvitel.
[ Szerkesztve ]
Eladó cuccaim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/patice/keres.php?usrid=282986
Új hozzászólás Aktív témák
Szakmai topikban tilos hozzászólások formájában hirdetni valamint hirdetéseket linkelni!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest