Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Tisztelt topiclakók! Tudomásunkra jutott, hogy néhány fórumozó anyagi érdek(eltség)ei szerint tesz hozzászólásokat a topicban. Nyomatékosan kérem őket, hogy e tevékenységüket azonnal és végérvényesen hagyják abba, mert ahogy eddig, úgy ez után is független, érdekektől nem vezérelt és szakszerű hozzászólásokat szeretnénk látni a topicban, hiszen ez szolgálja a közösséget.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ejelhar
senior tag
válasz Champipi #30201 üzenetére
Régi Dune modellt ne vegyél szerintem. Mert régen még korrektül javították a firmware-t és ők voltak a sztárok. Ma meg már inkább kidobnak egy új modellt, semmint a régi firmware-jét tökéletesítenék.
Szerintem a fenti nem áll.
A régebbi Dune modellekhez 2013 05 15.-én hozták ki a legutolsó firmware frissítést.
Ami -érzésem szerint- felhasználói szempontból semmi érdemit nem tartalmaz, teljesen másért kellett: valószínűleg csak azért hozták ki, mert ez az új Sigma SDK-ra épül, illetve az API is -minimálisan- módosult.
De ezzel egységesítették a régi és az új Dune modellek firmware-rek alapját, ergo a jövőben nem lesz külön két irány (a régebbi -de jobb- Sigma SMP864x SoC és az újabb Sigma SMP867x SoC eltérő SDK-ra épült). Vagyis egyrészt munkát spórolnak, mert elég egy softot fejleszteni, másrészt az új funkciók, fejlesztések így simán alkalmazhatóak a régebbi modellek esetében is.Amúgy ha ritka a firmware frissítés az éppen jót is jelenthet. Én például 2012 10 18-as firmware-t használok. Azért, mert egyszerűen nincs okom lecserélni, nincs miért.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Szakmai topikban tilos hozzászólások formájában hirdetni valamint hirdetéseket linkelni!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest