Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ghalesh
csendes tag
Abszolút megértem. Bár én nem olvasok el mindent, ha egy hely (pl templom) tetszik akkor elolvasom a hozzá tartozó codex bejegyzést. Vagy tökre spontán megtaláltam a 3 majmot, na az nagyon vicces volt
Rögtön elolvastam h a mif.. ez? Ha vki minden elolvas, az nagyon lassan haladhat.
Most reggel unlockoltam Yasuke-t, de Naomi-val maradok. Megszoktam ezt a kicsit souls-like stílust. Glasscannon a csaj, nagyon jól kell tudni parry-zni és "dash"elni. De ad egy plusz adrenalint a harcokhoz (mármint nekem is
, nem csak a in game ). Később majd utánanézek vmi jó katana buildnek, egyelőre az a fegyver jön be a legjobban.
Amúgy kicsit fura volt ez a Yasuke-s csatlakozás. Nem igazán értem az indokait, de gondolom majd később a játék kifejti.
Új hozzászólás Aktív témák
gp Britannia és Bagdad után a XVI. századi Japánba utazik az Assassin’s Creed-sorozat, a Syndicate epizódhoz hasonlóan két játszható karakterrel, valamint alaposan megújult játékmechanikával. Lássuk, mit tudnak a szamurájok!
- AKCIÓ! Lenovo Thinkcentre M920S Brand számítógép - i5 9500 8GB RAM 512GB SSD 630 IGP Win 10
- Csúcsteljesítmény? Igen! Kattints és rendeld meg MOST! 0% THM-re is!
- iPhone 15 Pro 128GB, Szép állapot, Független, 100%, Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest