Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
myckey
veterán
38h...szoval igazat mondtam, kb 40 ora. jaja
most lettem Lvl 8 asszem, hogy haladtam picit a sztorival. Az elso terulet meg nincs felfedezve, es egyebek...egy masikba eppen beleszagoltam.
En ilyen vagyok, HA valami megfog, akkor rettento alapos es korulmenyes, melazo, lassu tempoju. Stalker 2, 300 ora korul es nem fejeztem be.
Persze a hatranya az, hogy HA a valo elet ugy hozza, esetleg raunok a gamere... akkor nem fejezem be a sztorit.
Engem a Nagybetus jatekelmeny erdekel, nem az, hogy 100% legyen az elorahaladasom a Narrativat/esemenyeket tekintve.
Mas egy RDR2 be rak 1000 meg 1000 orat, vagy egy GTA ba...etc...Maximalisan erdekel a jatekprogram, a legaprobb reszletekig ! Megtapasztalva mindent is. Itt pedig a Lore es a tartalom, a vilagepites megint elkapott. DE En az elozo OW AC jatekokba is, tobb 100 orat raktam.
Új hozzászólás Aktív témák
gp Britannia és Bagdad után a XVI. századi Japánba utazik az Assassin’s Creed-sorozat, a Syndicate epizódhoz hasonlóan két játszható karakterrel, valamint alaposan megújult játékmechanikával. Lássuk, mit tudnak a szamurájok!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- PlayStation 5
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Ingatlanos topic!
- Nintendo Switch 2
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Autós topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nothing Phone 2 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Apple iPhone 16 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- PHONELIST.EU - Használt Apple Nagykereskedés Cégeknek. Iphone 12 PRO
- PHONELIST.EU - Használt Apple Nagykereskedés Cégeknek. Iphone 12 Széria
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG MAXIMUS Z790 HERO alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 38GL950G-B - Ívelt Nano IPS / 3840x1600 / 175hz 1ms / G-Sync Modul / FreeSync / HDR 400
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Samsung Galaxy A05s 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest