-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Steve1207
veterán
válasz
frankdelgado #64295 üzenetére
De amúgy annyira mit teszteljenek rajta? PC-n már kint van, akit érdekelt átnézte azokat, ugyanazt kapjuk csak konzolra. Ha meg valaki annyira oda van érte, akkor se a 30 fps (@wesder: ennél jól emlékszem ugye, hogy ez ennyivel jön?
), se a későbbi felirat és semmi ilyesmi nem fogja érdekelni, csak maga a játék és a játékélmény. Tele van a net beszámolókkal hónapok óta.
[ Szerkesztve ]
-
Wesder
titán
válasz
Igen lehetne, de minek?
-
.LnB
titán
válasz
uUUuuuu!...
Ilyet még én se mernék írni. Főleg ide. -
Guitar14
senior tag
válasz
blckhm #64290 üzenetére
Hmm nekem ilyennel nem volt problémám. Vagy nem tűnt fel, pedig végijátszottam.
Ha a nézet gombot megnyomod a kontrolleren (két téglalap) akkor átvált a régi grafikára, hangra (vagy az újra ha a régit használod. Úgy is rossz a hang? Esetleg durrantsd be a 2. részt gyorsan és próbáld ki ott milyen és írd ide mit tapasztaltál.[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
-
blckhm
tag
Sziasztok!
Elkezdtem darálni a MCC-t az új rész előtt, a Reach már kész és most a HALO CE elején járok, viszont iszonyat halk a játék/rossz a hang keverése. Erre tudtok valami megoldást esetleg? Eddig minden más játéknál normálisan működött.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
frankdelgado #64288 üzenetére
Friend kód osztás most a Halo-hoz megy. (Amit ingyen le lehet amúgy is szedni, de friend kóddal akár PC-s verziót is kipróbálhat az ember)
-
frankdelgado
őstag
válasz
hombre[EU] #64277 üzenetére
Nem tudom, h pontosan mit jelent a friend kód egy ilyen játék esetében, de ha kapok egy hozzáférést, amivel ingyen, vagy annál olcsóbban játszahtpk a Chernobylite játékkal, akkor az erőteljesen feldobná a napomat.
-
.LnB
titán
Én azt hittem, hogy ez a 4K Ui, ez változik olyan tekintetben is, hogy esetleg több csempe látszódik majd, vagy ilyesmi.
De most néztem meg, hogy ez tényleg csak egy felbontás update. -
Elderath
őstag
4k UIt kipróbálta már valaki, hogy megy-e 1440p monitoron?
-
Sefneni
őstag
válasz
l.skywalker #64273 üzenetére
Rendben, köszönöm a választ.
Nem akartam a páromnak meglepetést okozni a folyamatos update-ekkel a saját gépén. -
hombre[EU]
veterán
válasz
frankdelgado #64265 üzenetére
kell? kaphatsz
-
pzstm
titán
válasz
l.skywalker #64272 üzenetére
-
l.skywalker
Topikgazda
Én bekerültem a konzolos xCloud tesztkörbe és kipróbáltam ma reggel (egy One X-en) és elég jó. Nem szeretem a game streaming cuccokat, de ez kifejezetten fluid volt elsőre. Beléptem, Maneater-re rányomtam pár másodperc múlva már a játékban voltam. No lag, semmi gond nem volt. Főleg a gyerekek mellett lehet majd hasznos, amikor "más" játék kell és nem lesz türelmük kivárni amíg települ.
-
Sefneni
őstag
Srácok, az Insider program érinti bármilyen formában a home-olást?
Az én "home" xbox-omon (tehát ami fizikailag nem nálam van) is ugyanúgy aktív lesz az insider-es napi szintű update? Vagy én tudom kijelölni, hogy melyik konzolon szeretnék insider lenni?
-
.LnB
titán
válasz
frankdelgado #64266 üzenetére
Sűrűbben kellene csinálni!
-
frankdelgado
őstag
válasz
hombre[EU] #64258 üzenetére
Nem tudom mihez, meg h nekem szol e, de kell
-
.LnB
titán
Bugos a válasz gomb? A hombre nem találja, Franklin meg magával beszélget.
-
frankdelgado
őstag
válasz
frankdelgado #64257 üzenetére
Chernobylite-hoz?
-
hombre[EU]
veterán
kell friend kód?
-
frankdelgado
őstag
-
l.skywalker
Topikgazda
-
l.skywalker
Topikgazda
-
Steve1207
veterán
válasz
frankdelgado #64248 üzenetére
Twitter hozzászólásokból az jön le, hogy majd később.
-
Xelo
addikt
matol a beta insiderek is megkapjak a 4ks uit es a dimmelheto kontroller vilagitast.
[link][ Szerkesztve ]
-
Guitar14
senior tag
Olvastam én is azt csak azért néztem, hogy mostmeg kódok röpködnek aztán azt gondoltam hirtelen arra van ha nem tudna valaki beférni mert "elfogy a hely" ahogy mondtad és akkor ezzel a kóddal garantált a lehetőség.
Így világos köszi, és bocsi a tudatlanságot.[ Szerkesztve ]
-
MakkMarc
csendes tag
Nekem egyébként érthetetlen, hogy miért nem nyilvános a béta.... ezt sem tudják normálisan csinálni.
-
Guitar14
senior tag
-
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
bulikavagyok #64233 üzenetére
Ott simán leszeded Insider app-ot és onnan telepíthető. (nem kell semmi más, szóval dashboard frissítéseket sem kapsz)
-
-
Oistrakh1
tag
válasz
l.skywalker #64212 üzenetére
Megvettem és nagyon tetszik, aki szívesen játszana magyarokkal az írjon üzenetet és felvesszük barátnak egymást.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Friend Invite Code: 7U96-WSQ8-KAPJ-TIX9-II6K
-
MakkMarc
csendes tag
Hú, valaki nem tud adni egy még működő Halo friend kódot?
-
.LnB
titán
art of rally-ban nem értem, hogy a group4-es hacsit(AE86), miért az 1995-ös év teljesítése után kapom meg.. Miért nem az adott csoport évei alatt? Ez az egy verda érdekelt volna pont a legjobban.
-
.LnB
titán
Egyre kevésbé értem, hogy ezzel a generációváltással miért nem lehetett még várni. Az idei év szinte teljesen kuka, szóval +1 év simán belefért volna, és talán a jövő év is.
Csak ezek ketten annyira féltek, hogy valaki lemarad...
Pedig lassan alig találok érvet, hogy ez így, most miért volt jó.. -
KD6-3.7
őstag
Sziasztok!
Rég volt bármi problémám, de most olyan van, hogy nem osztódik meg a GPU a boxon. 3 profillal is kipróbáltam, behomeoltam ôket, de ha visszaváltok a sajátomra nem indul el a GP-s játék.
Csináltam direkt egy új accot, vettem egy 300Ft-os 1 hónapost, behomeoltam, de még mindig semmi.
Mit csinálok rosszul? -
ρσгτσ
addikt
válasz
l.skywalker #64201 üzenetére
Nálam is van egy kód, ha kell valakinek:
Friend Invite Code: P3Z6-9N1B-WFP2-L5WH-ARFI
-
sith7
félisten
válasz
l.skywalker #64212 üzenetére
Rainbow six siege új köntösben ?
-
3L1T3
addikt
válasz
l.skywalker #64211 üzenetére
2023-24 lesz az Xbox éve. Ugyanakkor a legtöbb csapat AA és nem AAA játékon dolgozik.
-
l.skywalker
Topikgazda
-
bandi0000
nagyúr
Nem tudom ki hogy van vele, de GamePass ide vagy yoda, én már nagyon várok egy rendes AAA Microsoft játékot, így megjelenés után 1 évvel.
Szinte hetente rákeresek, hogy mikor jelenik meg a forza meg a halo, de még mindig messze van
-
mettek
addikt
válasz
tisztelturam #64195 üzenetére
Köszönöm, aktiváltam egyet.
-
l.skywalker
Topikgazda
Aktuális Deals with Gold (DwG) akciós lista
Október 05. ~12:00 - ig érvényes ajánlatok*: -
.LnB
titán
Felteszem magamnak a kérdést, hogy én mit várok a Forza Horizon 5-től? Azt, hogy legyen egy, jó autós játék. Semmi több.
Legyen egy nagy map, pakolják tele millió versennyel és kocsival, oszt csá.
Kell nekem ilyen single playernek nevezett felfedező mód, ahol helyeket, apró bisz-baszokat kell megtalálni? Nem. Ez nem egy Uncharted/Tomb Raider játék.Persze mindettől függetlenül, a legjobban várt játék számomra.
-
captainjack9
csendes tag
válasz
l.skywalker #64201 üzenetére
Köszönöm!
-
Wesder
titán
Ma új Roguelike került be GamePass-ba. Megnézzük mit tud.
Dandy Ace Trailer -
Steve1207
veterán
10e körül találni az 5-ből, 6-ot nem láttam sehol, aprón a lemezes meg 3e körül megy mindkettőből.
Igaz engem zavarna, a 30 fps ezeknél, akkor már inkább a 2-re meg a 4-re költenék, nosztalgikusabb és jobb, egy ósdi konzollalEsetleg itt HA-n kérdezz rá valakitől, aki ebben utazik, hátha.
Trials: pont múltkor húztam be az újabb részből a goldot, kiváló móka lesz, ha elfogy a többi.
Szerk.: (#64204) wesder: ó nem tudtam, köszi
[ Szerkesztve ]
-
l.skywalker
Topikgazda
As a Halo Insider, you're also eligible to invite a friend to join you this weekend. Please share the code below with them below and have them redeem it on www.halowaypoint.com/redeem. Once activated, they will receive a notification on Halo Waypoint informing them how to download their pre-release build.
Friend Invite Code: D268-HTUS-FCA2-V3A8-63**
**négyká mínusz 1
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
KONZOL beárazás
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mozilla Firefox
- Autós topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Synology NAS
- További aktív témák...
- Nintendo Switch Oled okos! 64+128GB CFW RP2040 Picofly Dual Boot Hekate Tinfoil
- Steam Deck 256gb + Grip
- HASZNÁLT XBOX Series - Limitált kiadású Starfield kontroller eladó
- EZ IGEN! Sony PS5 Fat BONTATLAN Final Fantasy Bundle + Cover + Joystick ÚJ
- Bezámítás! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol + fejhallgató garanciával hibátlan működés