Hirdetés
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
[ Szerkesztve ]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
válasz Steve1207 #64298 üzenetére
"Tele van a net beszámolókkal hónapok óta."
Ne vedd már el oriic egyetlen rajongóját! Ő csak a "mestert" akarja olvasni, csak az ő véleményére ad! Ritka manapság az ilyen fokú hűség. Meg is érdemelne egy Very Best Friend Halo invite kódot.„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Steve1207
veterán
válasz frankdelgado #64295 üzenetére
De amúgy annyira mit teszteljenek rajta? PC-n már kint van, akit érdekelt átnézte azokat, ugyanazt kapjuk csak konzolra. Ha meg valaki annyira oda van érte, akkor se a 30 fps (@wesder: ennél jól emlékszem ugye, hogy ez ennyivel jön? ), se a későbbi felirat és semmi ilyesmi nem fogja érdekelni, csak maga a játék és a játékélmény. Tele van a net beszámolókkal hónapok óta.
[ Szerkesztve ]
.
-
Wesder
félisten
Igen lehetne, de minek?
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
.LnB
titán
uUUuuuu!...
Ilyet még én se mernék írni. Főleg ide.„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Guitar14
senior tag
válasz blckhm #64290 üzenetére
Hmm nekem ilyennel nem volt problémám. Vagy nem tűnt fel, pedig végijátszottam.
Ha a nézet gombot megnyomod a kontrolleren (két téglalap) akkor átvált a régi grafikára, hangra (vagy az újra ha a régit használod. Úgy is rossz a hang? Esetleg durrantsd be a 2. részt gyorsan és próbáld ki ott milyen és írd ide mit tapasztaltál.[ Szerkesztve ]
Stick around. I'm full of bad ideas. - Isaac Clarke | Xbox:GuitarXIV | PS:guitarxiv
-
.LnB
titán
válasz frankdelgado #64288 üzenetére
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
blckhm
tag
Sziasztok!
Elkezdtem darálni a MCC-t az új rész előtt, a Reach már kész és most a HALO CE elején járok, viszont iszonyat halk a játék/rossz a hang keverése. Erre tudtok valami megoldást esetleg? Eddig minden más játéknál normálisan működött.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz frankdelgado #64288 üzenetére
Friend kód osztás most a Halo-hoz megy. (Amit ingyen le lehet amúgy is szedni, de friend kóddal akár PC-s verziót is kipróbálhat az ember)
Live-Die-Respawn
-
frankdelgado
őstag
válasz hombre[EU] #64277 üzenetére
Nem tudom, h pontosan mit jelent a friend kód egy ilyen játék esetében, de ha kapok egy hozzáférést, amivel ingyen, vagy annál olcsóbban játszahtpk a Chernobylite játékkal, akkor az erőteljesen feldobná a napomat.
-
.LnB
titán
válasz Wesder #64286 üzenetére
Ezt már beszéltük a héten szerintem. De amit én hittem, azt még nem nevezném "új dash"-nek.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
.LnB
titán
Nem hasonlítgattam semmihez. Gondolatban sem. Én azt hittem ez valami jelentősebb változás ha már ennyi szó van róla.
-
.LnB
titán
Én azt hittem, hogy ez a 4K Ui, ez változik olyan tekintetben is, hogy esetleg több csempe látszódik majd, vagy ilyesmi.
De most néztem meg, hogy ez tényleg csak egy felbontás update.„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Elderath
őstag
4k UIt kipróbálta már valaki, hogy megy-e 1440p monitoron?
Xbox Live : SirLuipadre PSN ID : SirLuipadre
-
Sefneni
őstag
válasz l.skywalker #64273 üzenetére
Rendben, köszönöm a választ.
Nem akartam a páromnak meglepetést okozni a folyamatos update-ekkel a saját gépén.Not all stories have happy endings. But yours has yet to be written.
-
hombre[EU]
veterán
-
Madoc
veterán
-
pzstm
titán
válasz l.skywalker #64272 üzenetére
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz Sefneni #64271 üzenetére
Az Insider nem fiókhoz, hanem géphez kötött. Tehát ha belépsz Insider-be és az adott konzolt rögzíted a rendszerbe, akkor arra mindaddig Insider build fog települni amíg nem vonod vissza. A Home-ot nem érinti sehogyan sem.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
l.skywalker
Topikgazda
Én bekerültem a konzolos xCloud tesztkörbe és kipróbáltam ma reggel (egy One X-en) és elég jó. Nem szeretem a game streaming cuccokat, de ez kifejezetten fluid volt elsőre. Beléptem, Maneater-re rányomtam pár másodperc múlva már a játékban voltam. No lag, semmi gond nem volt. Főleg a gyerekek mellett lehet majd hasznos, amikor "más" játék kell és nem lesz türelmük kivárni amíg települ.
-
Sefneni
őstag
Srácok, az Insider program érinti bármilyen formában a home-olást?
Az én "home" xbox-omon (tehát ami fizikailag nem nálam van ) is ugyanúgy aktív lesz az insider-es napi szintű update? Vagy én tudom kijelölni, hogy melyik konzolon szeretnék insider lenni?Not all stories have happy endings. But yours has yet to be written.
-
.LnB
titán
válasz frankdelgado #64266 üzenetére
Sűrűbben kellene csinálni!
-
frankdelgado
őstag
válasz hombre[EU] #64258 üzenetére
Nem tudom mihez, meg h nekem szol e, de kell
-
.LnB
titán
Bugos a válasz gomb? A hombre nem találja, Franklin meg magával beszélget.
-
frankdelgado
őstag
válasz frankdelgado #64257 üzenetére
Chernobylite-hoz?
-
hombre[EU]
veterán
kell friend kód?
Life, Uh, Finds A Way
-
frankdelgado
őstag
-
l.skywalker
Topikgazda
-
l.skywalker
Topikgazda
-
Steve1207
veterán
-
Xelo
addikt
matol a beta insiderek is megkapjak a 4ks uit es a dimmelheto kontroller vilagitast.
[link][ Szerkesztve ]
-
Guitar14
senior tag
Olvastam én is azt csak azért néztem, hogy mostmeg kódok röpködnek aztán azt gondoltam hirtelen arra van ha nem tudna valaki beférni mert "elfogy a hely" ahogy mondtad és akkor ezzel a kóddal garantált a lehetőség.
Így világos köszi, és bocsi a tudatlanságot.[ Szerkesztve ]
Stick around. I'm full of bad ideas. - Isaac Clarke | Xbox:GuitarXIV | PS:guitarxiv
-
MakkMarc
csendes tag
Nekem egyébként érthetetlen, hogy miért nem nyilvános a béta.... ezt sem tudják normálisan csinálni.
-
Guitar14
senior tag
Látom ennyi invide kód röpköd így lehet én is kipróbálnám, hadd kérdezzem meg, hogy One-on is ki fogom tudni próbálni ha valakitől kapok egy kódot? Még nincs series-em.
Hátha itt benindzsázok egy invite-ot. (na jó nem, értékelném természetesen egy hozzászólásban)Stick around. I'm full of bad ideas. - Isaac Clarke | Xbox:GuitarXIV | PS:guitarxiv
-
nagyúr
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz bulikavagyok #64233 üzenetére
Ott simán leszeded Insider app-ot és onnan telepíthető. (nem kell semmi más, szóval dashboard frissítéseket sem kapsz)
Live-Die-Respawn
-
.LnB
titán
Egy percig sem bírom nézni azt a színes hajú bigét. Annyira nagy az egyenlőség, meg a mindenki kiáll mindenkiért, hogy a jócsajok szépen kikopnak a képernyőről.
-
addikt
-
nagyúr
-
Oistrakh1
tag
válasz l.skywalker #64212 üzenetére
Megvettem és nagyon tetszik, aki szívesen játszana magyarokkal az írjon üzenetet és felvesszük barátnak egymást.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Friend Invite Code: 7U96-WSQ8-KAPJ-TIX9-II6K
Live-Die-Respawn
-
MakkMarc
csendes tag
Hú, valaki nem tud adni egy még működő Halo friend kódot?
-
.LnB
titán
art of rally-ban nem értem, hogy a group4-es hacsit(AE86), miért az 1995-ös év teljesítése után kapom meg.. Miért nem az adott csoport évei alatt? Ez az egy verda érdekelt volna pont a legjobban.
-
-
.LnB
titán
Egyre kevésbé értem, hogy ezzel a generációváltással miért nem lehetett még várni. Az idei év szinte teljesen kuka, szóval +1 év simán belefért volna, és talán a jövő év is.
Csak ezek ketten annyira féltek, hogy valaki lemarad...
Pedig lassan alig találok érvet, hogy ez így, most miért volt jó..„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
KD6-3.7
őstag
Sziasztok!
Rég volt bármi problémám, de most olyan van, hogy nem osztódik meg a GPU a boxon. 3 profillal is kipróbáltam, behomeoltam ôket, de ha visszaváltok a sajátomra nem indul el a GP-s játék.
Csináltam direkt egy új accot, vettem egy 300Ft-os 1 hónapost, behomeoltam, de még mindig semmi.
Mit csinálok rosszul? -
addikt
válasz l.skywalker #64201 üzenetére
Nálam is van egy kód, ha kell valakinek:
Friend Invite Code: P3Z6-9N1B-WFP2-L5WH-ARFI
ZX Spectrum - Commodore 64
-
sith7
félisten
válasz l.skywalker #64212 üzenetére
Rainbow six siege új köntösben ?
-
pzstm
titán
Ott is a pokember 2023 rozsomák 2024 kb szerintem.
Horizon es God of war jon (bar utobbihoz evszamot sem mutattak valamiert legutobb…)
addig van az amit mar tudunk
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
-
3L1T3
addikt
válasz l.skywalker #64211 üzenetére
2023-24 lesz az Xbox éve. Ugyanakkor a legtöbb csapat AA és nem AAA játékon dolgozik.
“I am the Saiyan who came from earth to defeat you. Despite my calm, quiet heart, I am the legendary warrior awakened by intense anger."
-
l.skywalker
Topikgazda
-
bandi0000
nagyúr
Nem tudom ki hogy van vele, de GamePass ide vagy yoda, én már nagyon várok egy rendes AAA Microsoft játékot, így megjelenés után 1 évvel.
Szinte hetente rákeresek, hogy mikor jelenik meg a forza meg a halo, de még mindig messze van
Xbox One: bandymnc
-
mettek
addikt
-
l.skywalker
Topikgazda
Aktuális Deals with Gold (DwG) akciós lista
Október 05. ~12:00 - ig érvényes ajánlatok*:Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
.LnB
titán
Felteszem magamnak a kérdést, hogy én mit várok a Forza Horizon 5-től? Azt, hogy legyen egy, jó autós játék. Semmi több.
Legyen egy nagy map, pakolják tele millió versennyel és kocsival, oszt csá.
Kell nekem ilyen single playernek nevezett felfedező mód, ahol helyeket, apró bisz-baszokat kell megtalálni? Nem. Ez nem egy Uncharted/Tomb Raider játék.Persze mindettől függetlenül, a legjobban várt játék számomra.
-
captainjack9
csendes tag
válasz l.skywalker #64201 üzenetére
Köszönöm!
-
Wesder
félisten
Ma új Roguelike került be GamePass-ba. Megnézzük mit tud.
Dandy Ace TrailerI guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Steve1207
veterán
10e körül találni az 5-ből, 6-ot nem láttam sehol, aprón a lemezes meg 3e körül megy mindkettőből.
Igaz engem zavarna, a 30 fps ezeknél, akkor már inkább a 2-re meg a 4-re költenék, nosztalgikusabb és jobb, egy ósdi konzollal Esetleg itt HA-n kérdezz rá valakitől, aki ebben utazik, hátha.Trials: pont múltkor húztam be az újabb részből a goldot, kiváló móka lesz, ha elfogy a többi.
Szerk.: (#64204) wesder: ó nem tudtam, köszi
[ Szerkesztve ]
.
-
l.skywalker
Topikgazda
As a Halo Insider, you're also eligible to invite a friend to join you this weekend. Please share the code below with them below and have them redeem it on www.halowaypoint.com/redeem. Once activated, they will receive a notification on Halo Waypoint informing them how to download their pre-release build.
Friend Invite Code: D268-HTUS-FCA2-V3A8-63**
**négyká mínusz 1Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest