Hirdetés
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
[ Szerkesztve ]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
lastmohican2
tag
"Resident Evil Village won't be coming to Game Pass at least for a full year since its launch."
+"the contract basically states that Xbox Series X and PC version of the game should not look or run better than on PlayStation 5."
-
zozika84
őstag
válasz hombre[EU] #47596 üzenetére
A beharangozott DirectML nem pont ezen segít majd?
PSN:d3xter19841205 ; Xbox GT: D3xter1098405
-
hombre[EU]
veterán
válasz zozika84 #47594 üzenetére
akkor annyit,mint én...semmit megmondom elōre mi lesz: rosszabb képminōség-nagyobb teljesítmény. ehhez nem kell super res. vagy vrs, elég egy slider a menübe
btw nem használ ML-t hozzá az amd úgyhogy szerintem a játékmotorok saját upsamplinggel is jobban járunk majdLife, Uh, Finds A Way
-
zozika84
őstag
válasz hombre[EU] #47587 üzenetére
Annyit igen, hogy a DLSS AMD megfelelője lesz, és mind tudjuk, hogy a "4k" 60 fps RT hosszútávon csak ezzel lesz tartható
Plusz ezzel a megoldással nem kell izomból kitolni a 4K felbontást, így több erőforrás maradna más grafikai elemekre is.[ Szerkesztve ]
PSN:d3xter19841205 ; Xbox GT: D3xter1098405
-
addikt
válasz minilego #47577 üzenetére
OS -hez képest igen. Vagyis a legtöbb esetben nem. Jelenleg. Ahol nincs Series feljavítás, ott azt fogod látni rajta, mintha az OS -t használnád. Viszont szerintem stabilabb a játékmenet és gyorsabb a betöltés.
Egy-két játéknál azért nagyon észre lehet venni a különbséget a 2 generáció között a betöltések során. Nem csak a játék elindítására gondolok. Hanem a játékon belüli töltögetésre.
Egyébként 4K tekintetében nincs különbség a 2 konzol között. Játékoknál nem, de például filmeknél tudja mindkét konzol.
Vagyis...korábban volt arról szó, hogy egyes játékok esetében tudja az SS a natív 4K -t, de erre senki ne számítson. Nem az az ajánlott felbontás. Például az Ori and the Will of the Wisps. Nem tudok róla, hogy lenne még ezen kívül más, de majd a többiek megerősítenek vagy megcáfolnak.
Igaz, nekem nincs SS, de próbálgattam egyik barátomnál, mert szándékomban állt cserélni az OS -t is. Viszont egyelőre maradt a mostani felállás.
[ Szerkesztve ]
ZX Spectrum - Commodore 64
-
30z.Samu
félisten
válasz IntelKiller7 #47589 üzenetére
Igazából ha nem Warzone-ozni akar, akkor még az is elég lehet, Nekem momentán ~5-6 játék van a gépen és még van tárhelyem.
Sic Parvis Magna
-
IntelKiller7
Topikgazda
válasz icemad #47584 üzenetére
Inkább One X szintet kap, de azért mégsem.
Érezhető, hogy a One X erősebb hardverrel rendelkezik pár ponton.
De a gyors betöltés, a magasabb FPS(ahol elérhető) a Series S előnye.
A belső tárhely viszont nem az erőssége a nettó 364GB-al.Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
30z.Samu
félisten
válasz icemad #47584 üzenetére
Kevésnek nem mondanám, én is azon használom. Nyilván látod a különbséget, ha egymás mellé teszed a kettőt, de szerintem 4K-s TV-n is rendben van az S.
"Egyébként series s-nél grafikailag kb ugyanazt kapnátok"
Ez azért elég merész kijelentés...ez most olyan, mintha azt "mondanád", hogy a Series S nem erősebb, mint egy One S.
[ Szerkesztve ]
Sic Parvis Magna
-
EmThor
addikt
válasz l.skywalker #47579 üzenetére
Na de mennyiért ez itt a kérdés!
Ja meg tök jó h holnapután jön a Nier Remake (bár az apa főhős anno jobban tetszett) + Judgement.
Gaming is staying up until 3am to earn a trophy that isn't real....but is! "Elisabet Sobeck, Alpha Prime!"
-
válasz minilego #47577 üzenetére
4k tv-hez szerintem kevés a series s. Ha az nem, akkor a tárhely. Nekem a series x-nél is sakkoznom kell mindig, hogy mi legyen fent, meg mit töröljek. Egyébként series s-nél grafikailag kb ugyanazt kapnátok magasabb fps-el, csak gyorsabban töltené be a játékokat.
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
IntelKiller7
Topikgazda
válasz l.skywalker #47580 üzenetére
Ahh. Megint vásárolnom kell havernak..
Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
l.skywalker
Topikgazda
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
l.skywalker
Topikgazda
Buy The Sinking City Xbox Series X|S - Microsoft Store
Április 28.
What's new in this version
• 60 frames per second
• Improved graphical fidelity
• Significantly faster loading times
• New questsNem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
minilego
senior tag
Van One S gépe a gyerkoc ek, gondolkozok hogy vegyunk egy Series S-t. Mivel a Tv-nk 4k 60Hz-es igy gondolom elég lenne... Mi errol a velemenyetek? Erezheto lenne a grafika ugras? Elegendo lenne casual jatekra? Nehany single game-t jatszik és Fortnite-ot.kulso merevlemez lehet radugni a Series S-re? Köszönöm valaszokat.
-
-
Wesder
félisten
válasz hombre[EU] #47543 üzenetére
Emiatt nagyon megy a recsi hogy a PS5 nem RDNA2. Kész agyrém.
Jók ezek az új techek, csak jó lenne màr jàtékban is látni.I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Steve1207
veterán
válasz ProEvoFan #47564 üzenetére
Nekem az új rész túl "ugrálós", kb olyan érzésem van, mint a Quake-ben, de egy Doom-nál nem azt keresném. Kétszer próbáltam, töröltem viszonylag hamar mindig. Eddigi részeket szerettem, elképzelni se tudom, hogy értékelték ilyen jóra, ha valaki játszott már előző részekkel, mert 1-1 túltolás már a 16-ban is volt, de ott még jó volt az összhang, itt meg agyatlan multi ugarbugra jelleg nekem.
.
-
ProEvoFan
nagyúr
Elkezdtem a Doom Eternalt.
....háááát, nekem a Doom (2016) jobban tetszett.
Ok, az Eternal is jó játék, de nem is tudom...a 2016os kiadás nálam az etalon. -
Steve1207
veterán
válasz frankdelgado #47557 üzenetére
A Pass-ba nem azért lett, hogy új és mindig aktuális húzócímek kerüljenek be. Eddig is meg kellett, ezután is meg kell venni a játékokat, ha több vagy egy alkalmi játékosnál, nem erre várni, hogy ide mi kerül. Ez a nagyközönségnek van, bekerül egy-egy nagyobb cím, néha játszhatsz online és ennyi. Mondhatni minden oldallal foglalkoznak, ha már itt a BC. Én úgy voltam, hogy a box csak GP miatt lesz és más lesz a fő platformom, de már ide is vásároltam elég sok játékot, mert engem se minden GP-s cím érdekel és inkább aktuálisokkal játszanék.
.
-
IntelKiller7
Topikgazda
válasz craftsman01 #47561 üzenetére
Lehet azért nem szereti, mert neki nem dobta fel 300-ért a 3 hónapot.
-
craftsman01
senior tag
A ganészar még így megéri,ha meg nem tetszik nem kell előfizetni meglehet bótba venni az új játékokat.Szerintem.
Csak óvatosan legyél kemény ,mert mindig van tőled keményebb.
-
Zoleee83
addikt
Neked nagyon be van csípődve a "másik oldal". ->
Tévedésben vagy, nekem egyik oldal sincs becsípődve, mert mindegyiket szeretem.
Bocsánat, hogy kihúztam a vita méregfogát.
Kifejezetten örülök neki mert kimaradt, de ugyanígy örülök a Mafia + Mass Effect részeknek is, de nem kötelező ezekkel játszanod.* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *
-
l.skywalker
Topikgazda
De a Fable már rég benne van. Most csak az xCloud könyvtárba került fel.
-
30z.Samu
félisten
Ez most olyan, mint amikor Switch-re kidobálják az átportolt Wii/Wii U címeket. A régi motorosoknak ez nem feltétlen tetszik, viszont vannak olyanok, akiknek ez kimaradt, mert nem volt az adott konzol(ok)ból otthon. Na most ez van Nálunk is, mi örülünk ezeknek, mert nekünk kimaradt.
Sic Parvis Magna
-
frankdelgado
őstag
válasz Zoleee83 #47523 üzenetére
Neked nagyon be van csípődve a "másik oldal". Szép és jó, hogy nem engedik el a régi játékokat és pofozgatják őket, meg pakolgatják a ganépassba, de azért nem baj, ha nem fogok örömujjongásba, ha 10-15 éves játékokat tologanak az orrom alá. Pl.: a Destroy 2005-ös játék asszem....A fable is Xbox Classic...
-
Silεncε
őstag
Én sokszor próbálkoztam már ezzel a streaming vonallal, de mindegyik sz@r. Az input lagot képtelen vagyok megszokni (még a vezetek nélküli kontrollernél is zavar néha) és mivel ezt nem fogjak tudni úgysem megoldani, ezért nálam a streaming szóba sem jöhet. Remélhetőleg nem leszünk rákényszerítve
-
addikt
Megy már Resident Evil Re:Verse Beta.
Ez már nyílt (3.) beta. A linkről letölthető. Indítás után QR kóddal lehet linkelni CAPCOM accountot. Vagy ugyanott lehet csinálni is, ha még nincs.[ Szerkesztve ]
ZX Spectrum - Commodore 64
-
pzstm
titán
Meglepo mert kulfoldi ujsagirok meglepoen pozitivan nyilatkoznak, illetve twitchen neztem streameket, 90%ban teljesen elvezheto volt. Nyilvan meg egy alpha/beta uzemmodrol volt szo de meglepoen jol mentek a dolgok. Sajnos nekem nem jott meghivo
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
sirkope
tag
Sziasztok, aki kapott meghívót, azt hova kapta? XBOX fiók, MS email?
[ Szerkesztve ]
-
Moby
addikt
Jött nekem is. Kipróbáltam, egyelőre csak win10-en, majd még megnézem ipad airen is. Az inputlag jó szar(outridersben már a pointer irányítása is komoly kihívás ) , a képminőség viszont meglepően jó, ellenben csak 30fps van, és az sem konzisztens olyan cuccnál sem, ami amúgy stabil 60fps. A használhatósága viszont kiváló, főleg egy igenszar geforce now-hoz képest (ami viszont minőségben van nagyon ott). Továbbra is azt gondolom, hogy egyszer legtalálja ez a helyét (főleg ilyen userexp mellett), de azok mókás gondolatok, hogy ez lehet a gaming jövője
-
lastmohican2
tag
-
axod
tag
válasz Silεncε #47548 üzenetére
Én is kaptam. Tegnap Ipad Air4-en próbáltam ki:
- lag a controllerrel már a menüben
- Wreckfest szaggatott és játszhatatlan voltEz így egyelőre nekem kimarad, pedig nagyon vártam. Adok neki még egy esélyt majd, gondolom le is volt terhelve induláskor, vagy valamit még be kellene állítani. Még nem tudtam fórumozni ezzel kapcsolatban.
-
Silεncε
őstag
Kaptam meghívót az Apple/Windows xCloud betara. Mondjuk én utálom az egész cloud gaming koncepciót, de azért ránézek majd
-
negyven2
veterán
válasz hombre[EU] #47544 üzenetére
Elvileg simán működni fog . Azért elvileg, mert nem tudom mit történik, hogy ha egy Series S játékok Series X-re teszel. Azonos konzolok között nincs gond. Még talán X-S irányba sincs. Még régebben másoltam fel One X enhanced játékot FAT One-ra és gond nélkül indult (természetesen a One/One S változata).
A licence meg profilhoz van kötve, nem pedig a jatékfáljlokhoz.
[ Szerkesztve ]
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
hombre[EU]
veterán
lehetség az,hogy átmásolom (megmarad az én gépemen is) a játékokat egy külsō sdd/hddre és arról egy másik xboxra felmásolom?
a másik gépre hómolok szóval a licenszei meg vannak hozzáLife, Uh, Finds A Way
-
hombre[EU]
veterán
válasz Wesder #47542 üzenetére
Today, we are very happy to announce that AMD FidelityFX is now available for Xbox!
This news makes it even easier than before to write cross-platform games, with developers able to access select AMD FidelityFX effects with specific optimizations for Windows® and Xbox.Life, Uh, Finds A Way
-
Wesder
félisten
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Bilux
veterán
Frissült a box
Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
-
Bep
őstag
válasz hombre[EU] #47535 üzenetére
Az lett volna még egy érdekes lépés, hogy amit adnak GWG-ben és 2 évente van amit az ember ki is próbálna belőlük, mondjuk azok kapnának soron kívűl.
[ Szerkesztve ]
-
balazs025
senior tag
Mehet a RDR 2-re, kíváncsi lennék a Rockstar reakciójára.
-
Wesder
félisten
Adjanak egy Sunset OD-t meg Dying Light-ot, a többi nem érdekel.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
hombre[EU]
veterán
válasz IntelKiller7 #47534 üzenetére
én csak azt mondom,hogy ne a farcry3, black flag és sniper elite 3-mal folytassák
Life, Uh, Finds A Way
-
IntelKiller7
Topikgazda
válasz hombre[EU] #47532 üzenetére
Nyilván hasraütés alapján megy.
-
Wesder
félisten
-
Bep
őstag
Én remélem, hogy az FPS Boost is beindul, mert pár játék után beállt az egész.
-
Zoleee83
addikt
válasz Wesder #47525 üzenetére
Én nem is állítottam ezt.
Azért ha megengedi én örülök a Remake Destroy All Humans-nak, mert nagyon vicces és szórakoztató játék, biztosan megvettem volna.Ugyanígy örülök egyébként a jelenleg freeként claimelhető Horizon Zero Dawn-nak is.. * You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *
-
Wesder
félisten
Amúgy ha az új Edge végre publikus lesz, akkor One-on is lehet majd tolni a Medium-ot, a böngészős xCloud miatt.
-
-
Bad Pritt
félisten
Van egy új NieR Replicant ver.1.22474487139... trailer. Baszó.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
Zoleee83
addikt
válasz frankdelgado #47521 üzenetére
Mert mindenhol máshol ömlik a nextgen kontent! Teljesen jogos, ja nem!
Van alternatíva ha nem jön be.[ Szerkesztve ]
* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *
-
Wesder
félisten
válasz frankdelgado #47521 üzenetére
Időd mint a tenger nem? Eddig se volt rà jàték, nem értem hogy mitől lett ez megint probléma?
-
Zoleee83
addikt
válasz l.skywalker #47519 üzenetére
Köszi az infót!
@wesder neked is!* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz Zoleee83 #47516 üzenetére
Leaving April 30
- Endless Legend (PC)
- For the King (Cloud, Console and PC)
- Fractured Minds (Cloud and Console)
- Levelhead (Cloud, Console and PC)
- Moving Out (Cloud, Console and PC)
- Thumper (PC)Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
Bep
őstag
Ez a felhős indie játékra ránéztem. Durva cucc tényleg
Ahogy telepítés után beléptem kaptam 10GS-t, mert elindítottam a játékot -
Zoleee83
addikt
Elhagyó a konzolról van már infó?
Van egy félbehagyott Brütal Legend, meg egy játszás alatt lévő Injustice2, nehogy véletlenül ez legyen, mert előre kell vegyem. :)* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz parandroid #47505 üzenetére
Eddig is benne voltak. Most csak az xCloud-ba kerültek be.
-
pzstm
titán
Nah kimentes ios es pc xcloud meghivok....teittert nezve minden youtuber/blogger/influenszer kapott
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
prokxy
veterán
válasz l.skywalker #47488 üzenetére
Destroy all Humans, demo-val toltam, imádtam. 2 gyerek végignevette. Várjuk!
Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
Stylerr
addikt
Sziasztok! Free to play online játékokat (warzone) lehet már gold előfizetés nélkül játszani?
-
darkstreet89
tag
Fasza, Destroy... De jó, hogy anno nem vettem meg.
-
parandroid
félisten
A Fable egy hatalmas sorozat, mindig irigykedve nézegettem, aztán valahogy mindig kimaradt az idő/kedv/pénz háromszög rossz konstellációi miatt. Valamikor vagy 2 éve végre meg is vettem, persze azóta sem bírtam rendesen nekiállni (máshogy is alig), pedig még mindig tetszik. Ezek a saját klasszikusok nagyon kellenek gp-be, most már lassan tényleg csak a régi forzákat kellene belepakolni akármilyen módon. Nem érdekel, mibe kerül, oldják meg!
Ja, a rezgő ravaszról meg: ok, hogy finomabban kontrollálható, de úgyis vagy beragad, vagy nem, meg nem tudod előre megmondani mennyire ragad be, szóval ha ott beragadva rezeg is nekem, az tényleg feature.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest