Hirdetés
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
[ Szerkesztve ]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wesder
félisten
válasz frankdelgado #48198 üzenetére
[ Szerkesztve ]
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
frankdelgado
őstag
válasz l.skywalker #48194 üzenetére
A másik a red kamu, az jobban néz ki. Ez libafosch.
-
lastmohican2
tag
Holnap lesz 3 hónapja, hogy megvettem az SX-et. Aki anno ajánlotta, azoknak köszönöm. Jó vétel volt.
Most összegeztem, hogy e 3 hónap alatt közel 400 órát toltam a gépbe. Ebből csupán 61 óra, ami nem GPU játék volt. Jó ez a True achievements oldal...
-
l.skywalker
Topikgazda
Buy Xbox Wireless Controller - Microsoft Store
Xbox Wireless Controller - Electric VoltNem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
3L1T3
addikt
válasz Zoleee83 #48190 üzenetére
Pedig mekkora biznisz az Anthem . . . jön a 2.0 majd mégse. Ígéretet, és jó gunplayt kaptam, minden mást elvettek tőlem. Pedig mai napig hatalmas lehetőség lehetett volna abban a játékban. Gratulálok EA...
“I am the Saiyan who came from earth to defeat you. Despite my calm, quiet heart, I am the legendary warrior awakened by intense anger."
-
Zoleee83
addikt
-
-
Bad Pritt
félisten
Pedig milyen jó is összevetni a 2018-as és 2020-as Cyberpunkot.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
Wesder
félisten
Két hét alatt elmemt 13+ millió CP2077 és annak ellenére hogy köszönőviszonyban sem volt a jàték azzal, amit igértek, csak töredéke kérte vissza a jàték àràt. Ezek utan a Witcher 4-gyel is simàn eljàtszhatjàk ugyan ezt, akkor is meg fogjàk úszni.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
-
3L1T3
addikt
Én globálisan gondolok a piaci betegségre, hogy 2-3 évvel előre bejelenteni és mutogatni játékot amire utána várnak a játékosok nem szerencsés és játékosként nem is elfogadható.
Az, hogy a Bethesda milyen kételyeket okozott vagy nem okozott pedig maximum pár ember fejében él. DOOM eladásai egyáltalán nem mutatják azt, hogy bárkiben kétely lenne. A casual felhasználó / vásárló pedig nem is így gondolkozik, hogy egy bejelentett játék után azonnal megnézi ki vagy mi a kiadó. CP77 kétely mint olyan sem érződik, 20 db játéktól álltak el vásárlóink.
“I am the Saiyan who came from earth to defeat you. Despite my calm, quiet heart, I am the legendary warrior awakened by intense anger."
-
.LnB
titán
Oké. De jelenleg akkor sincs arra utaló jel, hogy ez idén kijönne.
A Bethesda ázsiója nagyjából a Felcsút FC.-jével vetekszik. Nincsenek azon a szinten, mint a Rockstar, aki az RDR2-t, két kis trailer után kiadta, és sikerre vitte.
Új IP + Bethesda + CP77 okozta kétely a játékosokban... Nem hinném, hogy egy rövid marketingkampány elég lesz ennek a játéknak.„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
3L1T3
addikt
Sose voltam marketing igazgató, és a tényen mint játékos nem változtat. Nem szeretem ha előre bevan valami harangozva és várhatok rá éveket. 6 hónap a maximum amit hajlandó vagyok elfogadni mint reális marketing ütemterv főleg ami trailerek, és gameplayeket jelenti. Az, hogy kapunk egy logót, vagy egy morzsát, hogy bizony készül az XY cím az oké elfogadható. De az évenkénti videó, és a megjelenési dátum tologatása nem emészthető.
-
.LnB
titán
Ezt pont te írod, mint marketing igazgató?
Azért ha az elkövetkező 7 hónapon belül meg akarják jelentetni, azért lassan ideje lenne mutatni valamit. Feltéve ha el is akarják adni.„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
3L1T3
addikt
Miért kellene bármiről ömlenie anyagnak évekkel előre? Ennél jobban kevés dolgot utálok. 6 hónappal a megjelenés elött kezdjenek el infót csepegtetni, de évekkel.
-
Bad Pritt
félisten
válasz hombre[EU] #48176 üzenetére
Ha nem puncik, akkor Todd felsétál a pódiumra és azt mondja: itt az új Starfield trailer, ettől a perctől kezdve tölthetik az Xbox tulajok Game Pass-ból.
Na ezen még én is kamilláznék, minden más nyeh.
[ Szerkesztve ]
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz FollowTheORI #48173 üzenetére
Game Pass-ban a bugos is "ingyen" van
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
hombre[EU]
veterán
válasz FollowTheORI #48173 üzenetére
persze,hogy bugos lesz...de legalább tényleg komplex, nem csak a marketing anyagban,mint a lengyeleknél
Life, Uh, Finds A Way
-
nagyúr
válasz hombre[EU] #48171 üzenetére
Bugos lesz, mint a nyavaja...
A Fallout széria alapján én semmi jót nem várnék ilyen téren.
Talán 1 évvel a megjelenés után játszani is lehet majd vele.[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
.LnB
titán
Jaja, azóta az a rengeteg gameplay is ami kijött róla! Csak úgy ömlik az infó, ami azt bizonyítja, hogy idén jön. Szerintem egy napon az Ubi-s Skulls&Bones-szal.
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz hombre[EU] #48166 üzenetére
Ideje lenne akkor mutatni belole mar valamit. A leak kepek elegge semmitmondoak voltak.
Live-Die-Respawn
-
30z.Samu
félisten
-
pzstm
titán
válasz hombre[EU] #48162 üzenetére
meglepődnék. Pláne egy Xbox, Forza meg Ascent mellé bedobni Gamepassba.
Leginkább az idei megjelenésen lepődnék meg, csiszolgassák még a fiúk, bár halvány lilánk nincs róla hogy állhatnak
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
hombre[EU]
veterán
Life, Uh, Finds A Way
-
30z.Samu
félisten
válasz IntelKiller7 #48157 üzenetére
Ha tényleg a RDR 2 motorját kapja, akkor nem lesz itt gond, pláne ha belövik 60-ra a képkockát.
Sic Parvis Magna
-
l.skywalker
Topikgazda
Aktuális Deals with Gold (DwG) akciós lista
Május 4. ~12:00 - ig érvényes ajánlatok:Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
addikt
Az. Csak szerintem nagyon meglátszik, hogy itt a legtöbben kontrollerrel tolják. Sokkal nagyobb csapatok tekintetében a minőségi szórás, mint más platformon. Játszottam mindegyiken, pl. Blitz -en is.
Itt azért nem olyan "egyszerű" a helyzet, mint egy COD -ban vagy hasonlóban. Vannak különböző páncél vastagságok egy tanknál is. Lényeges lehet az átütés vagy a távolság is, és simán lehet pattintani is bizonyos szögekből, páncélzattal.
Nem azt mondom, hogy lehetetlen normálisan játszani kontrollerrel, mert van erre pár ellenpélda a neten. De kétségtelenül a nehezebb játékok közé tartozik e tekintetben. Főleg, ha másodpercek tört része alatt kell becéloznod a megfelelő helyet és betalálni. Különben darabokra szednek.
Egyébként az elején kényeztet a játék, később azért jönnek az "ezek meg mi a f*szt csinálnak" meccsek. Meg minél nagyobb tierben vagy, annál nagyobb a jelentősége a fentieknek.
[ Szerkesztve ]
ZX Spectrum - Commodore 64
-
.LnB
titán
Én meg sose voltam WoT-os. PC-n is csak pár meccset toltam, meg Xbox-on is. De tetszik, hangulatos játék, és szerintem szép is.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
.LnB
titán
Valamelyik hétvégén (lehet most hétvégén), nagyon unatkoztam, gondoltam megnézem WoT-ban a modern tankokat. Azt hittem már benne vannak. Na de most már tudom, hogy benne lesznek.
Egyébként PC-n nem is kerülnek még bele?[ Szerkesztve ]
-
addikt
-
oriic
HÁZIGAZDA
A Resident Evil Village végső demója (Amely lényegében az előző két heti Castle és Village lesz egyben) nem csak 8 órán át, hanem egy egész hétig lesz elérhető. [link]
Live-Die-Respawn
-
EmThor
addikt
Úgy látom a heti akciókban jó ubi sale van megint.
Más: javíthattak megint a letöltési sebességen, mert 500as netből 420-szal is jött le adat, kábelen.
Plusz az X1/X Series játékoknál, ha felhívod azt az oldalt ahol a játék infót lehet megnézni, van közép tájt egy eredmények fül, ahol az acsikat mutatja és ha lefelé nyomsz, ott vannak a statisztikák, amit valamelyik játék támogat, valamelyik nem, de a lényeg, hogy most már mindegyiknél ott van mennyi időt játszottál adott játékkal. Retrospektív nem működik, tehát van amit végig toltam, most megkapta ezt a játékidő mérő funkciót, és 0ó0p mutat, de régen ez is csak bizonyos játékoknál volt meg. És aztán úgy rémlik ki is vették mindenhonnan. Lehet átdolgozták, és most már megmarad ez a funkció. X360 játékoknál nem működik. De a lényeg h már mindegyik X1 és az utáni jateknál ott van, én úgy látom.
[ Szerkesztve ]
Gaming is staying up until 3am to earn a trophy that isn't real....but is! "Elisabet Sobeck, Alpha Prime!"
-
addikt
válasz l.skywalker #48147 üzenetére
Van amelyik csak most lett jó több hét után. Pl. GRID. A kilépés-belépés segített rajta. Lehet bekavart valami a böngészőnél.
Mindig be vagyok lépve mobilról.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz negyven2 #48144 üzenetére
Nyomtam igen. Azt amúgy is szoktam, mert amikor achit nézek az oldalon, akkor mindig kell. Nem frissít rendesen. Illetve van hogy utána sem.
Szerk.:
Most kiléptem-beléptem, aztán újra frissítettem és jó lett. Amire nem ír időt, arra az Xbox app -ban sincs.
Jó ötlet volt. Köszi.[ Szerkesztve ]
-
-
addikt
válasz negyven2 #48141 üzenetére
Sok játékra egyáltalán nem is olvas be semmilyen időt, pedig az Xbox app mutatja. Pl. CP, Werewolf, WD Legion, Division 2, Dirt5...stb.
Mindegy, majd jó lesz. Legalább történik valami. Már így is lefagyott az arcom, amikor megláttam mennyit játszottam néhány játékkal. Pedig egyáltalán nincsenek akkora intervallumok, mint feljebb másoknak.
-
negyven2
veterán
Vannak benne elég érdekes dolgok az tény. De pl. a Life is Strange első részébe biztosan nem raktam 70 órát. viszont tesóm és akkori barátnője külön külön is végig vitte (külön profillal), és így már valósabb lehet a íz idő. Vagy ott van az Elite ami itt és app-ban 1006 órát ír ki, de játékban csak 974 órám van. És emlékszem, hogy az egyedüli Home társ aki játszott vele annak korábban olyan 30 óra körüli ideje volt (31-et ír ki most rá a a régi app).
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
addikt
válasz negyven2 #48139 üzenetére
Van aminél igen, de van aminél nem. Nekem egyébként nem adja hozzá a másik account idejét. De valóban van olyan is, aminél 0 time played van valószínű a fenti ok miatt.
Illetve van olyan játék, ami nincs a listában és mindkettőnknek van hozzá különböző time played az Xbox app -ban.
-
negyven2
veterán
Nem biztos, hogy rossz a számláló hiszen azt az Xbox API-húzzak be. Valószínűleg azért így jelenik meg, mert ez az újfajta Xbox-os számláló magát a megvásárolt digitális játékkal eltöltött időt számolja, nem pedig a a profil szerinti valós időt. Vagyis lehet, hogy beleszámol minden olyan kópiát is amit ezen digitális licenchez tartozik (vagyis pl. Home profil esetén a másik idejét is neked számolja, de neki 0 lesz az idő is, mert neki nincs meg a játék)
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
pzstm
titán
válasz Zoleee83 #48133 üzenetére
meglettt...de Battlefield 4 -et 5 órát ha toltam és 1063órát mutat
Peggle2 691 óra és kipróbálva volt kb.@axlfsi: és ez full kamu egy jó részénél
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
axlfsi
veterán
...egyebkent kar, hogy nem pontos, mert tuti nincs benne minden jatek (es innentol kezdve pedig ki tudja, hogy mennyire megbizhato) ... The Division 2-ben tobb mint 2300 oram van es valamiert nincs a listaban (ahogy masnak sincs sehol ez a jatek )
[ Szerkesztve ]
˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜
-
Zoleee83
addikt
válasz l.skywalker #48131 üzenetére
Az a vicces hogy nekem csak GP játék van a listában, semmi más, annyi az elmaradás.
@pzstm - View and filter alatt ott a list view, úgy fogja dobni.
[ Szerkesztve ]
* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *
-
pzstm
titán
válasz l.skywalker #48131 üzenetére
én nem találom ezt a nézetet
-
l.skywalker
Topikgazda
Ez tök jó. Top10-ben nálam van Game Pass játék is. Már megérte az árát, habár az Ori and the Will of the Wisps valahová elveszett a listáról. (Szerk.: nincs rajta idő... )
[ Szerkesztve ]
-
Bep
őstag
válasz IntelKiller7 #48106 üzenetére
Ez mi?
-
oriic
HÁZIGAZDA
Trueachievement ugyebár kijelzi már listában is, hogy mivel mennyit játszott az ember. Nálam ilyen az első oldal.
Live-Die-Respawn
-
Wesder
félisten
-
ProEvoFan
nagyúr
Szintén zenész.
Ellenben múltkor bebugolt a Doom Eternal, mikor kiléptem a konzol főmenübe, majd visszatértem a játékba és eltünt a HDR.... basszus, mennyire ocsmány volt a kép hdr nélkül
Sajnos, nem sajnos, innentől nem vehetek szarabb tévét, mert idegesíteni fog a normális hdr látvány hiánya.[ Szerkesztve ]
-
pzstm
titán
válasz hombre[EU] #48116 üzenetére
persze E3-on is bejelenthetik hogy jövőre
-
Silεncε
őstag
Hát ez megint fosch...
-
axlfsi
veterán
válasz hombre[EU] #48111 üzenetére
Hoppácska, hát csak elkészül végre?!
Mintha azt olvastam volna korábban (nem olyan régen), hogy zsákutca lett...˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜
-
Wesder
félisten
válasz hombre[EU] #48111 üzenetére
Ez mind szép és jó, de azt persze nem mondtàk meg hogy a prevgent remélhetőleg kukàztàk.
-
hombre[EU]
veterán
Life, Uh, Finds A Way
-
-
pzstm
titán
-
addikt
válasz Wesder #48104 üzenetére
Akkor meg édes mindegy. Amúgy is csak felskálázva megy 4K -ban a TV -n. Az meg olyan amilyen. Bár nyilván az nem mindegy, hogy miről kell feltolnia.Jah félreértettem....most látom csak az FPS miatt írta. Vagyis az ingadozásra.
[ Szerkesztve ]
-
pzstm
titán
válasz hombre[EU] #48102 üzenetére
Titanfall 2-t tegnap este toltuk. Velünk van a baj de a 60 és 120 FPS között semmi különbséget nem látunk/nem érzünk.
öregfiúk klubja
-
addikt
válasz hombre[EU] #48102 üzenetére
Én azt nem értem, hogy miért 1080p -ben tesznek fel ilyen videókat?
-
hombre[EU]
veterán
hát ez a 120fpsboost nem 4K tv-hez van kitalálva
Life, Uh, Finds A Way
-
oriic
HÁZIGAZDA
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Napelem
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Path of Exile 2
- Szólánc.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Futás, futópályák
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Apple asztali gépek
- De mennyi az annyi?
- Kémia topic
- További aktív témák...
- Új Bontatlan Dobozos PlaySation 5 Pro PS5 Pro 2TB-os gép gyári garanciával Azonnal Deák Térnél Átve
- PS3 Games - Nagy választékban - Fiók kisöprés
- Xbox One S 500GB, 2 kontroller+játékok!
- X-Box Series X új eladó karácsonykor is! 1 TB, beszámítás + garancia
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest