Hirdetés
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
[ Szerkesztve ]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Moby
addikt
Na, ennyire nem egyszerű a helyzet. Az én tévém nem támogatja game módú dolby vision mellett a 120Hz-et 4K-ban (C9). Sajnos végül sosem kapta meg a fw frissítést. Mindegy, ez van, öreg modell már. És 120Hz-re volt kapcsolva a box, tehát HDR10-ben ment. Úgy villog, bekapcsolt VRR-el, amit viszont látszólag nem is használ. Ha visszveszem 60Hz-re, akkor dolby vision-ben megy, ott viszont nem villog. Mindegy, ez ilyen tv-beállítás probléma, de nem kéne hogy ilyen legyen. Meg a HDR az mindhol el van cseszve. PS5-ön is.
[ Szerkesztve ]
-
Moby
addikt
válasz Wesder #111989 üzenetére
Igen, de egyelőre odáig jutottam vele, hogy technilailag totál elcseszés van boxon. Villog a gamma folyamatosan, illetve a HDR sem működik rendesen, bár ki és be is lehet kapcsolni, valamit, valójában nem, és csak elcseszi a képet. Játszani igazán még nem tudtam vele, de szerintem a demót inkább PS-en nyomom, mert ez a permanens vibrálás kinyír.
-
dunc
nagyúr
Srácok a Diablo IV játszható streamelve, pl egy tableten?
-
Wesder
félisten
Lies of P-t próbálta innen valaki?
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Frod
addikt
válasz darkstreet89 #111987 üzenetére
Mindenki örülne, teljesen érthetetlen, hogy miért nem csinálták meg.
(mármint egy sima hd-remastert, mert """"elvileg"""" ugye a remake készül, bár jelen tempójában talán '25 végére lesz belőle bármi)Do you see the white shadow?
-
darkstreet89
tag
Nem tudom, de nekem bejött amúgy ez a Prince of Persia játék. Mondjuk amúgy is jó lenne már ha feltámasztanák, én már annak is örülnék, ha kapnának a régi részek egy új ráncfelvarást.
-
Frod
addikt
válasz gianni85 #111982 üzenetére
GG.
Az Ori nekem is a listámra került, épp a Fox után (mármint tudtam, hogy jó cím, de előtte kerültem az ilyen 2.5d-s platformer cuccokat), majd valamikor a távoli jövőben.
Érdemes sorrendben csinálni őket, az új után a régi nagyon fapados lesz?Do you see the white shadow?
-
gianni85
veterán
Igen, mert egyébként könnyű, ha felfedezed az egész térképet a point of no return előtt, akkor megvagy. Az Ori játékokba majd beletörik a bicskám ha előveszem megint őket az új profilomon… hard fokozat, halál nélkül végig és hasonló nyalánkságok… azért én se vagyok a saját ellenségem. Meg azért nem hagyok ki jó játékot alapvetően mert nem lesz ezres
-
addikt
-
negyven2
veterán
Nos most maga az Atlus West insta oldala aktiválódott túl korán, és így már tudjuk, hogy a Persona 5 Tactica November 17-én jelenik meg, míg a Persona 3 Reload pedig 2024 elején! Mindkettő cím Day 1 Game Pass cím lesz!
[ Szerkesztve ]
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
GoTReX
őstag
Nálam ez már holnap. Viszont a játék elég sötét és talán történet is lesz elvileg, nem egy kismese. Sajnos a három szörnyű volt, itt most látok reményt. Természetesen ez kb nulladik állapota a játéknak. Lesz itt még patch, sírás, balance, panasz stb aztán beérik mint a jó bor. 🙂
XBOX ID: GoTReX #4839
-
addikt
"For 75 years, Porsche has been fueled by a relentless pursuit of bringing dreams to life. In celebration of this pursuit, Xbox has created 75 limited edition Xbox Series X consoles and controllers featuring custom designs inspired by the greatest racing colors of Porsche’s storied 75 year history.
Enter below for your chance to win one of the six limited edition prize packs."
ZX Spectrum - Commodore 64
-
GoTReX
őstag
Köszönöm a Diablos segítségeket. A játék eddig szuper, és gondolom népszerű is hiszen úgy kivágott a server hogy azóta sem tudtam visszamászni
XBOX ID: GoTReX #4839
-
addikt
-
addikt
[ Szerkesztve ]
-
Steve1207
veterán
Lies of P Demo - már települ is
.
-
addikt
Prince Of Persia The Lost Crown - Reveal Gameplay Trailer
2024.01.18.Mortal Kombat 1 - Official Gameplay Debut Trailer
Path of Exile 2 - Ngamakanui Teaser
2023.07.28.[ Szerkesztve ]
-
addikt
Summer Game Fest 2023: Live TODAY, w/ Mortal Kombat 1, Fortnite Wilds (OFFICIAL LIVESTREAM)
21:00
Mindjárt kezdődik."The show will feature the world gameplay premiere of MORTAL KOMBAT 1 with Ed Boon, as well as a look at the gameplay of ALAN WAKE 2 with Sam Lake from Remedy, plus more game news and announcements including the world premiere of #FortniteWilds the new season of Fortnite launching Friday."
[ Szerkesztve ]
-
Wesder
félisten
US règión a Gamer című filmet lehet behúzni ingyen mint GamePass Perk.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Bogyi007
veterán
-
addikt
Sziasztok.!
Azt tudom, hogy nem igazán támogatja a series x az ultrawide monitorokat, oldalt fekete sáv, de azt milyen Felbontásban tudja.?
Sima full hd vagy tudja az 1440p-t..?
Ha tudja is az 1440p-t, akkor tudja e mellé a120hz-t..?
Azt tudom hogy kell a hdmi 2.0.
[link] érintett monitor.
Red Magic 9S Pro Frost White, Leading Version Eladó..!!!
-
gianni85
veterán
válasz IntelKiller7 #111955 üzenetére
Időben kijönne, csak ez ugye trial. Tudtommal ezeket a 7-14 napos gold trialokat se lehet megosztani, aztán lehet rosszul tudom
-
IntelKiller7
Topikgazda
válasz csuvicsuva #111953 üzenetére
Ki mondta, hogy 7 nap alatt akarom, és ki mondta, hogy egyáltalán végig akarom játszani?
Van egy csomó játékom ami az accounton van, és van benne kevesebb mint 1 óra játékidő.gianni85 ha 15-én regelsz egy másik accountot, majd homeolod akkor simán mennie kell. 21-e délután 3 előtt regelsz még 1 account, akkor van még 1 heted.
Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
gianni85
veterán
válasz IntelKiller7 #111950 üzenetére
7 nap alatt kijátszani a Valhallát? Hmm. Lehet én is megpróbálom ezzel a trial-lal
Ez már a szarrágás netovábbja, de vajon megosztható egy ilyen U+ (home-mal)? Mert akkor két profillal két héten keresztül tudnám “kipróbálni”[ Szerkesztve ]
-
csuvicsuva
addikt
Aztán 7 nap alatt mit kezdesz a Valhallával? Gondolom nem 24/7-ben tervezed játszani.
"Nincsen más, csak a hit és a dac / A tiéd csak az marad, amit másoknak adsz"
-
-
homerhamm
addikt
Költözz el.
Ihn nikho! Mahna nikho mha nahna e rei! Mha nahno mha nah rikho! Ihni Kohei!
-
IntelKiller7
Topikgazda
Én meg pont írom havernak, hogy marketplacen mindenhol 3-4k a Valhalla csak Pécs környékén találok 7-8-9 ezerért...
Eltelik 2 perc.
Telefon csippan, ránézek. Twitter: Ubisoft+ 7days trial.Isten küldte.
-
Bep
őstag
válasz IntelKiller7 #111947 üzenetére
Bazzzz, ha ez a poszt nincs... el is felejtettem, hogy van ilyen előfizetés boxon
[ Szerkesztve ]
-
negyven2
veterán
válasz IntelKiller7 #111947 üzenetére
Próbáld ki a Ubisoft+ szolgáltatást ingyen
Az előfizetési csomagok változhatnak. 7 napos próbaidőszak, mely havonta teljes áron megújul. Bizonyos korlátozások érvényesek. Az ajánlat 2023. június 21-én 13:00-ig (UTC) érvényes.
-
IntelKiller7
Topikgazda
7 nap free trial! [link]
-
addikt
válasz ρσгτσ #111945 üzenetére
Letöltöttem azt a Target videót, mert 1 db vonalkódos árat látok két termékre. Aminek valószínű nem egyforma a vonatkódja. Úgy rángatja a kamerát a figura, mint az állat...
Ennél jobban nem tudok javítani a képen...
Nekem ez olyan, mintha Lunar Shift felirat lenne, de lehet tévedek. Ami náluk már nincs, és valószínű éppen polcot rendeznek.
Miután vonalkódos árak vannak, így nem túl sanszos, hogy mindegyik kontrollerre vonatkozik.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz negyven2 #111943 üzenetére
Azok Special Edition kontrollerek. Ez viszont Limited Edition lesz. Ahogy a Forza kontroller is.
Egyébként ajánlott fogyasztói ár van, és mivel alacsonyabb darabszám, rövidebb értékesítés, így azt is elviszik. Már ha jó a fenti ár.
[ Szerkesztve ]
-
-
addikt
-
csuvicsuva
addikt
válasz Neurotoxin #111931 üzenetére
Igen, azért gondoltam arra. Ha valaki török GPU-t vált be itthonról, az valamit nagyon jól csinált vagy elcseszett, ha lírában akarja utána vonni.
Én Primeból csak a 30 napos trialt szoktam ellőni (valamelyik országból mindig megy), ha van éppen olyan játék, ami később érdekelhet. Egyszer én is beneveztem a lengyel csomagra, de 30 nap alatt kétszer volt elindítva a Video, úgyhogy lemondtam.
"Nincsen más, csak a hit és a dac / A tiéd csak az marad, amit másoknak adsz"
-
.LnB
titán
válasz negyven2 #111934 üzenetére
Akkor engem jól megtévesztettek ezzel a kijelentéssel.
Na mind1 is, engem nem győzött meg a gameplay.„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
.LnB
titán
válasz negyven2 #111932 üzenetére
Ha más engine, akkor miért mondják, hogy kiegészítőnek tervezték?
A fizika jobbnak tűnt az tény.
Engem leginkább a helyszínnel vesztettek el. Forza Horizon után nekem ez uncsinak tűnik.„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
negyven2
veterán
Amúgy, amit írnak róla redditen (ami főleg pozitív), hogy irányításban, fizikában sokat javult. Grafikában meg más lesz, hiszen elvileg ez már nem a Far Cry játékokban használt Dunia Engine-nek egy fork-ja lesz, hanem a Snowdrop-ra épül a játék. A térkép meg bár kisebb lesz, mint (a fejlesztők elmondása alapján) a ~9000 km²-es 'The Crew 2' USA-ja, de itt 1:1-ben lesz benne Oahu szigete.
-
Neurotoxin
őstag
válasz csuvicsuva #111927 üzenetére
Az Amazon Video lengyel régióra véve, egész évre akciósan ~49,5 zlotyi, behúztam még márciusban. Mondjuk kicsit megszívattam magamat, mert letelt a magyar lokalizációs próbaidőszak, majd elkezdtem a lengyelt, mert egy másik topikban úgy írta valaki a leírásban, hogy ott el kell kezdeni újra a próbaidőszakot, majd "ráaktiválni" az egy éves előfizut. Közben a magyar lokalizációs előfizura is levonta a havi 899 HUF-ot a rendszer, majd a profilom alatt figyelmeztetett az Amazon rendszere, hogy 2x vonhatják az összeget az előfizuk alapján. Le is kommunikáltam az ügyfélszolgálat chatjén keresztül a problémát, valami indiai gyerek meg is oldotta, egyből értette, hogy mi a bajom, megszüntette a párhuzamos előfizut. Erre áprilisban még 1x levonódott az eredeti előfizu havidíja. Nem kicsit voltam mérges, de ekkor már a profilom alatt manuálisan én is tudtam törölni a párhuzamos történetet (amit elsőre amúgy nem engedett a rendszer márciusban). Most ott tartok, hogy kb 6.600.- HUF-ot költöttem az 1 éves előfizura, ami még mindig jobb, mint a ~11.000.- HUF-os éves....Mindegy, nekem az Amazon Video bevált..Mondjuk a lengyel előfizura meg jött egy email, hogy lejárt, de semmi probléma, simán nézhetem tovább, de eléggé bizonytalannak érzem a kommunikációjukat
19 éve a PH! lapcsaláddal!
-
Shade45
senior tag
Eneba, cdkeys-en kívül van még megbízható oldal ahonnan érdemes vásárolni?
Steamre vásároltam már így, ott nem voltak gondok a kulcsokkal, nem tudom az MS-nél mennyire problémás ez.
-
ƵøŁĭ
veterán
Fiókomban ezt írja: Next charge on 6/27/2023, ₺44,99 including VAT
Valóban ennyiért újítja meg a következő hónapban?
(ง'̀-'́)ง(ง'̀-'́)ง
-
l.skywalker
Topikgazda
Az még pörög, de startnál volt egy 2 napos szerver szünet én ott elengedtem
Néha belépek a gameplay még nagyon tetszik mindig, de nem agresszolom magam miatta. A gyerekek néha megpróbálják, de bénákNem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
.LnB
titán
válasz l.skywalker #111921 üzenetére
Na, és a görkoris játékod hasít még?
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
l.skywalker
Topikgazda
Tudom sokan játszottátok, de bezártak a Knockout City szerverei [link]
(a fiam lesz kicsit szomorú, habár hetek óta nem indította el)Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
.LnB
titán
válasz ρσгτσ #111917 üzenetére
Ha már Ubisoft a téma (a szívem csücske), és nem szoktam mostanában kommentelni. Akkor azért leírnám, hogy megnéztem ennek az új Crew-nak a kiszivárgott, 20+ perces videóját. És szerintem elég nagy visszalépés az a játék. Főleg a térkép/helyszín miatt.
Ugyan nem erre a tettemre vagyok a legbüszkébb, de platináztam a The Crew2-t, meg lvl1000 fölé jutottam stb. Szóval játszottam vele eleget. Ez alapján csalódtam a látottakban.
Ezen tényleg látszik, hogy ez csak egy kiegészítőnek indult a fejlesztés elején. Aztán kiadják inkább különálló játéknak. Olyan is.„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
.LnB
titán
válasz Norb79 #111916 üzenetére
Persze, hogy arról írt. Csak ha megnézed, a semmiből jött a kommentje. Azért is gondoltam, hogy elnézte a topikot, a Diablo IV topikba akarta írni a főnök.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
addikt
válasz Neurotoxin #111911 üzenetére
Ubisoft Forward -on is lesz róla szó. A 3 kiemelt játék egyike.
-
Norb79
őstag
-
.LnB
titán
válasz oriic #111912 üzenetére
Jó, mert benne volt, hogy csak különcködsz, és csak úgy, új témát nyitottál a semmiből.
-
Neurotoxin
őstag
válasz ρσгτσ #111904 üzenetére
Akkor marad 12.-én az UbiForward..Nagyon várom a játékot, eléggé Origins-es vibe-ja van számomra. Az árából kiindulva, gondolom nem kell 100+ órás játékidőt várni tőle. Kíváncsian várom, hogy a beígért "régi, lopakós irány"-ból mi fog megvalósulni.
Na de, ma 21:00-kor, a Summer Game Fest-en MK1 gameplay bemutató!
19 éve a PH! lapcsaláddal!
-
gianni85
veterán
A végén csak lement a Benedict Fox. Egynek elment, a körítés elvitte a hátán, de a fasorban sincs pl. az Ori játékokhoz képest. Nagyon nem fluid… én is inkább könnyítettem a saját lelki békém érdekében.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Lvl 63-on a World tier 4 nem túl easy egyelőre.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
addikt
válasz Neurotoxin #111900 üzenetére
Tekintettel arra, hogy az Ubisoft Forward -ot megelőzi 3 nappal, gondolom csak egy YouTube feltöltés lesz.
Nem látok az Ubinál közelgő közvetítést sem arra a napra. Az is elképzelhető, hogy becsúszik a Summer Game Fest -be, de nem hiszem, hogy nagy bemutató lesz mögé téve.
[ Szerkesztve ]
-
need
addikt
válasz csikaszka35 #111902 üzenetére
D750+Tami 24-70..Nikon 70-200 f/2.8 vrII....Diablo3 Battletag: norennord#2734 Division 2 noren73
-
need
addikt
Jó reggelt mindenkinek..Mint köztudott megjelent a Dio 4. Gondoltam egyet és megvettem. A felsorolt három változat közül kiírja hogy nekem melyik van meg. És nem telepítnem csinál az ég egy adta világon semmit.Ha megnyitom a kezelést azt írja térjek vissza később.
Sorry közbe rájöttem hogy kell .[ Szerkesztve ]
D750+Tami 24-70..Nikon 70-200 f/2.8 vrII....Diablo3 Battletag: norennord#2734 Division 2 noren73
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Linux kezdőknek
- DIGI Mobil
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- SSD kibeszélő
- Eredeti játékok OFF topik
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest