Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
-
GAMEPOD.hu
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
válasz Expendable #17787 üzenetére
nekem az is meg ez is van
"Ott szimatol a sarkadban vasfogait csattogtatva, minden egyes hétköznapod: kirúzsozott medvecsapda."
-
nak0n
aktív tag
Volt nekem régen valamikor egy addonom, ami ezt tudta, hogy ha ráálltam a kurzorral egy itemre a táskámban/questrewardoknál, akkor a felugró kis ablakban, amiben a cucc neve van, kiírta azt is, hányasával stackelődik, és hogy mennyiért lehet eladni/megvenni. Van valakinek ötlete, mi volt ez az addon? Vagy van még hasonló? Mert a nevét sajna elfelejtettem.
-
Wolverine
félisten
-
laci666
senior tag
válasz Expendable #17790 üzenetére
Csapdázás.. még ott nem tartok
ASUS Prime A320I-K,AMD Ryzen3 2200G ,2x8GB 3000MHz DDR4 Corsair ,240 GB Kingston HyperX Savage SSD,LG 27MP59G,SilverStone Raven Z RVZ02,Bequiet Shadow RockLP(Gyári AMD hűtő hely hiány miatt),Huawei Nova 5T, XBOX ONE X,MSI GS63 7RF Stealth
-
veterán
válasz Expendable #17787 üzenetére
mi a neved ott? oO
ॐ "Goa is not a place, its a state of mind." - Goa Gil ॐ ° Honda - The Power of Dreams ° Eat, Sleep, JDM °
-
Expendable
aktív tag
Hát igen...tank és healer amiből mindig hiány van (Bloodscalp alli).
-
veterán
-
LucifeI2
őstag
válasz laci666 #17776 üzenetére
Kb. 3 éve én is itt PH-n kérdeztem meg, hogy mivel játszak. Nekem a rugó tetszett a legjobban, de rábeszéltek a papra. Azóta is bánom, hogy nem rugó volt az első karakterem. Szerintem azzal játsz ami tetszik, ne azzal ami raidre kell. Különben meg sok hunter van, de kevés a jó hunter.
-
veterán
válasz Expendable #17774 üzenetére
akinek nincs ideje, de van pénze, és nem akar szívni az fizet
majd ha az 5. 6. karit húzod fel, akkor kicsit már monotonॐ "Goa is not a place, its a state of mind." - Goa Gil ॐ ° Honda - The Power of Dreams ° Eat, Sleep, JDM °
-
laci666
senior tag
válasz Expendable #17775 üzenetére
akkor mivel legyek ami jól használható?
ASUS Prime A320I-K,AMD Ryzen3 2200G ,2x8GB 3000MHz DDR4 Corsair ,240 GB Kingston HyperX Savage SSD,LG 27MP59G,SilverStone Raven Z RVZ02,Bequiet Shadow RockLP(Gyári AMD hűtő hely hiány miatt),Huawei Nova 5T, XBOX ONE X,MSI GS63 7RF Stealth
-
laci666
senior tag
válasz Expendable #17766 üzenetére
Azjol-Nerub szerveren vagyok egy Night elf Hunter csajjal.
-
veterán
válasz CactuS #17769 üzenetére
ne parázz én is rengetegszer húztam így karit. és van ismerős aki nagy iparban csinálja ezt és pénzért húz karikat. semmi baja nincs belőle.
szerk: én mondjuk főleg cuccokért vittem le kis karit nagy karival, hogy könnyebb legyen q-elés. questhelper addon nagyon sokat tud segíteni q-elés terén. én már csak azzal mászkálok.
[ Szerkesztve ]
ॐ "Goa is not a place, its a state of mind." - Goa Gil ॐ ° Honda - The Power of Dreams ° Eat, Sleep, JDM °
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz LucifeI2 #17768 üzenetére
Jó meglátás Mondjuk van valami account sharing megkötése a blizznek, ha jól emlékszem, de az azért a világ röheje lenne, ha kiraknának, mert 1 ismerős fizetett accjával húzom a sajátomat... (Főleg, hogy az 5xshamy meg rendben van, meg aztán az adatokat is hatalmas energia átírni)
[ Szerkesztve ]
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
LucifeI2
őstag
válasz CactuS #17767 üzenetére
#17760 Én is csináltam már többször is, nekem még nem volt belőle bajom.
Kétlem, hogy gyorsabb lenne. De úgy a legegyszerűbb, ha megnézed questeléssel mennyi XP-t szedsz össze egy óra alatt és mennyit szedsz össze instázással.
Amúgy szerintem ez nem dualbox, mert egy gépen játszol nem kettőn és egyszerre csak egy karaktert irányítasz.
[ Szerkesztve ]
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz LucifeI2 #17764 üzenetére
Hát a PTRen kevesebb FPSem volt, amit észrevettem az az árnyékok (Végre nem a doom1es szürke kör az egész), illetve mintha kicsit más lett volna a képe, de lehet ez csak ilyen placebo
Más kérdés: Ha már dualboxozok: instában gyorsabb felhúzni egy karit, vagy a questeket csináljam neki a nagykarival? (insta nyilván kényelmesebb, de kérdés melyik a gyorsabb)
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
laci666
senior tag
válasz Expendable #17763 üzenetére
Még csak izlelgetem
Meg már ha kifízettem a játékot azt az 1 honapot végig játszom és utána lesz ami lesz.ASUS Prime A320I-K,AMD Ryzen3 2200G ,2x8GB 3000MHz DDR4 Corsair ,240 GB Kingston HyperX Savage SSD,LG 27MP59G,SilverStone Raven Z RVZ02,Bequiet Shadow RockLP(Gyári AMD hűtő hely hiány miatt),Huawei Nova 5T, XBOX ONE X,MSI GS63 7RF Stealth
-
-
CactuS
Arcképgyáros
Más kérdés: Akkor is lehet multiboxozni, ha az accountok nem egy néven vannak? (Konrétan arra gondoltam, hogy egy nemrég kezdett kiskarit kicsit megtámogatnék egy 70essel ) Baj nem lehet belőle, ugye?
-
laci666
senior tag
Nekem most ez a Blizzard Downloder egy 2,62GB-os wow 2.4.3-to-3.0.1-etupdatel,de ez mi a rák.
Már le szedet 1x1GB meg pár megát.
Remélem ez valami grafikai tuning mert azért nem vágtam egy hátast a grafikától,mondjuk itt nem is az a lényeg de akkor is.ASUS Prime A320I-K,AMD Ryzen3 2200G ,2x8GB 3000MHz DDR4 Corsair ,240 GB Kingston HyperX Savage SSD,LG 27MP59G,SilverStone Raven Z RVZ02,Bequiet Shadow RockLP(Gyári AMD hűtő hely hiány miatt),Huawei Nova 5T, XBOX ONE X,MSI GS63 7RF Stealth
-
Ribi
nagyúr
Nyomulunk mint a gőzmozdony.
Anyuci iz dáun.
Kb 3 ora tiszta try után. Ez 2x 2 ora - 2x tress.
Most jöhet a káunszil tráj. Aztná reszkess Illi. Persze azert az elotte levo bossokban meg sok a szerencsefaktor, de 2-3 alkalommal le szoktak menni. -
Wolverine
félisten
válasz steveetm #17754 üzenetére
Próbálj update-elni ;) A WUU és a jWU hozzáférése is blokkolva van már. Ezért halott a WAU is... Kb. szerdától fog élni a WoWAce-re is a Curse Client, addig nincs hozzáférése senki usernek.
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
whitezo88
nagyúr
van vmi quartermaster northrenden? egyet találtam warsong holdban, az is alliance vanguardhoz ad cuccot
-
Wolverine
félisten
A WoWAceUpdater meghalt - ahogy minden egyéb, a WoWAce-ről frissítő program is.
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
anxius
aktív tag
Fú ülök ma buszon és félfüllel hallottam,amint két 12-13 éves srác beszélget .Az egyik épp nagy izgalommal magyarázta a következőt:
-...és akkor a tankot vánsátolta a bosz és énvettem át és egyedül leszedtem a maradék 30%-át.
-Illidiannak?
-Igen neki.Dobta is mind a két tőrjétKissé megbámultak,amikor rámnéztek és látták,hogy szakadok a röhögéstől
-
-
CactuS
Arcképgyáros
-
MODERÁTOR
válasz arpi6k #17731 üzenetére
sajnos ismerős ez a helyzet. habár nálunk az illidan killel nagy kő hullott le mindenkiről. progress az ilyen. nincs mese raidelni kell. egész nyáron recruitoltunk (nyár FTW). ha most nem adjátok fel sztem kiegig illidan megfekszik. bt legnehezebb bossa council. sok a random illidan hozzá képest semmi
"Ott szimatol a sarkadban vasfogait csattogtatva, minden egyes hétköznapod: kirúzsozott medvecsapda."
-
Ribi
nagyúr
válasz Dilikutya #17738 üzenetére
Ez jókérdés.--
A wow elegge proci igenyes. A vga-t a wow atlag 50%-ban hasznalja ki, legalabbis az ati drivere ezt irja. kicsit fentebb volt irva hogy miket erdemes allítani. Távolságot visszavenni, aljnovenyzetet lentebb, texturak szentem nemsokat szamitanak. Spell detail ugyis max kötelező raiden, többi beállításra meg nem emlékszem.LucifeI2 Ez jó cucc
[ Szerkesztve ]
-
CactuS
Arcképgyáros
Skacok pitbulban valahogy ki lehet tenni a saját "castbar"omat középre? Olyasmire gondolok, mint a Blizz beépítet verzija, csak kevésbé tufa kivitelben
-
Guargumi
tag
technikai kérdés
a következő konfigon 1280*1024 ben fullban kéne futnia a játéknak, én azt gondolom
P4 3.0ghz
2 gb ram
7800 GT
rosszul gondolom?
ennek ellenére raideken, főleg MH trash látványos belassulás tapasztalható, lemegy 15-25 fps re is sebesség, kicsit zavar, hol erősitsek vagy vegyek vissza a beállitásokból?Már négyszer elváltam, de 70es a karakterem.
-
LucifeI2
őstag
Én pl. mind az öt 70-es karakteremet egyedül toltam fel, és élveztem fejlődni velük. Volt pár unalmas rész, de akkor is jó volt fejlődni, én szeretek egyedül is játszani. Amióta felgyorsították a 20-tól 60-ra fejlődést és most már level 30-on lehet mountom, azóta még élvezetesebb fejlődni.
Új szervereken szoktak rengetegen lenni a kezdőhelyeken. Én Blade's Edge-en kezdtem úgy 1 hónapja egy karaktert és rengetegen voltak.
A quest elolvasást én már próbáltam, de nekem egy-két zóna után az unalmas volt, pedig szeretem a Warcraft történetét.
-
Ribi
nagyúr
válasz laci666 #17730 üzenetére
Hat igen, eleinte kicsit lehet uncsi a jatek.
Amikor en kezdtem is kevesen voltak a kezdo teruleteken, de nem annyira mint most.
Most hogy kozeleg a kieg, mar senki sem indit uj karit. Aki már régebben kezdte es X-ik karijat inditja az meg kb 1-2 nap alatt tulmegy a lvl20-on es a trialosokkal innentol nem talalkozik. Lehet en sem jatszanek vele most, ha nincs 2 haver aki ugyancsak jatszik.Guilddel kapcsolatban pedig neha lehet olvasni "hirdeteseket" frissen alakult guildekrol, akik karába mennének. Persze ezek nagyreszt nem magyarok, de kezdő geart lehet szerezni. De hirtelen alakult csapatok is szoktak menni, bar azok neha eleg szerencsetlen emberekbol jonnek ossze. Viszont neha van par tulgearelt ember is.
A nagyobb klanok pedig nem is tudnak nagyon feloltoztetni az embereket, mert most mindenki addig el akar jutni ameddig csak tud a kieg elott. Mi is csak egy instába megyunk, remélve hogy meglesz Illidan. Meg hatra van 2 boss, pedig más instákban is van boss akit nem birtunk leverni, de a cél most a progress.
Eleinte Karát nagyon élveztem, most hogy farmolni megyunk altokkal, mar annyira nem filinges.Amugy egyedul is jo ez a jatek, csak ki kell elvezni. Nem csak eszement modon megyunk es irtunk, hanem elolvasom a questeket, szetnézek minden zugban.
A kiegben megint azt tervezem, hogy minden rohadt questet megcsinalok, mindent elolvasok, mindent megnézek, minden egyes zugot felfedezek. Nem csak accept, quest aztan a logbol a roviditett reszt elolvasom aztan megyek irtan.[ Szerkesztve ]
-
laci666
senior tag
válasz Expendable #17726 üzenetére
Hát elég kihaltak így délelőtt.
-
Expendable
aktív tag
válasz arpi6k #17727 üzenetére
Mikor volt free trial régebben én is letöltöttem és kipróbáltam a játékot. Egyedül tényleg nem fogott meg. (igaz én inkább fps és szilmulátor beállítottságú vagyok)
Majd pár emberkével eldöntöttük hogy megvesszük és játszunk vele. Ha vannak társaid, haverok teljesen más a játék. Ez idén februárban volt, azóta szinte csak ezzel játszom.
Ami "zavar" a játékban, hogy a raidelő guildek már csak tápos karaktereket keresnek, senki nem akar vacakolni az újak felcuccolásával, így szinte lehetetlen bekerülni egy aktívan raidelő klánba. Persze lehet pvp-zni, karázni és ott összeszedni pár cuccot a kezdéshez, de akkor is nehéz ha nincs mögötted egy jó guild.
Talán a kieg miatt majd több lehetősége lesz az újaknak is. -
arpi6k
addikt
Hát nem tudom... Én az első perctől szerelmes lettem a játékba. 1 éve kezdtem el vele játszani, és azóta gyakorlatilag mást nem telepítettem a gépemre. Hozzáteszem megváltozott a nézőpontom vele kapcsolatba: Régebben órákig tudtam barangolni IF-ben meg SW környékén a feeling miatt, most már inkább a raidelés van a középpontban. (ezt kicsit bánom is)
[ Szerkesztve ]
Intel & ATI
-
laci666
senior tag
válasz Kokkantas #17724 üzenetére
És azt, hogy kell?Vagy hol kell?
-
Dilikutya
félisten
válasz laci666 #17722 üzenetére
Ezért jó a trial verzió. Ez az újfajta trial kliens meg csak pár mb, csak azt tölti le ami kell neki. Mindegy, kipróbáltam, ez sem az én játékom. Ráadásul alig van szimpatikus nép, egyik sem elég csúnya, kivéve a taurent, az orkokat, meg az undead-et. Bár azok is lehetnének rondábbak. Ok, az orkok tényleg azok.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
laci666
senior tag
válasz Dilikutya #17718 üzenetére
Hát valahogy én is így vagyok.
Nem rég kezdtem én is ( úgy 4 napja)sötét elf csajszival vagyok és már 13. szinten van,de már kezdem uni.Sehol egy magyar szóval így dög unalom.
Igaz buktam 3 ezret a játékkal de már késő bánat.[ Szerkesztve ]
-
Wolverine
félisten
válasz Dilikutya #17718 üzenetére
Ez csapatjáték, nem szóló - ezért online dolog. Ha valaki úgy nekiáll, ahogy te, aligha fogja élvezni. Persze az is igaz, hogy nem mindenkinek jön be az MMO, mint játékfajta (én meg gyak. nem is tudnék mással játszani.)
-
Dilikutya
félisten
Csak a trialt próbálgatom, hülye leszek megvenni meg havonta előfizetgetni rá látatlanul.
Amúgy baromi unalmas, ráadásul nem látom értelmét, ennek a kalandozós dolognak miért kell mindenáron központi szerveren havidíjért játszhatónak lennie. Eddig ugyanolyan, mintha offline játszanék valamit, akkor jön csak némi plusz, amikor mások ellen vagy velük megy a játék. De ez megoldható kevesebb pénzből is. Fene nagy lehúzás ez a játék. Az meg továbbra is sem tetszik, hogy idő híján baszhatom a nappali játékot. Október 5-én lejár a 10 napos acc-om, tuti nem fogom meghosszabítani.Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Cathfaern
nagyúr
Hmm, első bg amit megnyertem (ab), ami csak azért poén, mert ez a 12. bg amin részt vettem Blackout battlegroupban tényleg ilyen gyenge az alli oldal, vagy csak én vagyok peches?
-
Reno7
senior tag
-
anxius
aktív tag
Hol tudok PTR-re copyzni karaktert?
-
Dilikutya
félisten
válasz Wolverine #17709 üzenetére
És olyat hol találok? Kezdő tauren vagyok, abban a világban, ahol ilyen indiántáborszerűek a falvak, és eddig két faluban jártam, de a másodikban még árust sem találtam.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Wolverine
félisten
-
lumber_hw
csendes tag
Nem tudjátok véletlenül, hogy amcsi accountról át lehet-e transzferálni a karaktereket európaira?
-
Dilikutya
félisten
Fegyvert, páncélt hol lehet javítani?
És az éjszaka a játékban mindig akkor van, amikor valójában, európai idő szerint? Mert világosban hétközben nem tudom próbálgatni a játékot... így elég gáz, éjszaka nem jó, annyira se mint nappal.
-
izzy6893
csendes tag
Hello.
WoW Accountotomat adnám el vagy cserélném guild wars, steam(cs source minimum)accountra.
Az account okt 25ig érvényes,Ragnaroson a karik:
Suijin-70 troll shaman(aldor,shattered sun exalted,375 jc,epic fly,netherdrake,s2)
Shenzul-42 undead rogue(viszonylag jo gear(twink gatya)
Shaija-31 troll priest(66 spell dmg)Bloodscalpon van 1 kiskari 100gvel.
Akit érdekel irjon: tibi6893@freemail.hu
akár msnen is.ewok!
-
MCGaiwer
addikt
Megjöttek a tokenek, Viktor és sasa ha kell még jelezzetek vissza pls.
[ Szerkesztve ]
Amazon.co.uk, £50 értékű Gift Card cserélhető/eladó
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest