Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
-
GAMEPOD.hu
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
anulu
félisten
tegnap este TN is "kcisit" megadta magat. 3/4 10-kor tudtuk elkezdeni BT-t. fel12-kor mar anyuci lootjat osztottuk. a legnagyobb para RoS P2 volt, h ne csapjuk agyon magunkat.
amugy nemtudom, h szandekosan van-e igy, de a Leader of the Pack es a Rampage stackel... 43-44% crit chance dual wield-el. hozza WF 20% haste. flurry kb folyamatosan fent volt. 2 major glyph: heroic strike es execute.
teronnal kb elsirtam magam. amugy 1:30 alatt ment le, lol
SWP-bol csak kalecet oltuk eddig. nagyon remelem, h vasarnap gyorsan lemegy council es illidan, utana kalecet is lecsapjuk, es brutallus sem fog kulonosebb gondot okozni.
felmyst mennyire bonyolult jelen formajaban egy olyan csapatnak, amelyik meg soha nem latta, max elmeleti szinten tudja a taxot?
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
szasza_xp
senior tag
Kérdés, az új patch után ki érzi úgy, hogy csökkent az fps?? Mert nekem Nagrad szaggat mint állat, jó, minden fullon van, de eddig simán vitte a 8600-as
Köcce.“A jövőnk ködén nem látunk át, de néha talán jobb is..” by Youkai
-
bobace
addikt
válasz Bencus88 #18494 üzenetére
Ha közel vagy hogy átvennéd a threatet villog a képernyő mint az állat. Nekem piros és kék is volt. Azt nem tudom melyik mi
Miként lövöldözöl most Starfire-ral critben? Én a bábu teszten 5700-at lőttem most. Tiszta büszke vagyok magamra
Nem az a szabadság, hogy azt teheted, amit akarsz, hanem, hogy nem kell megtenned, amit nem akarsz.
-
-conrad-
addikt
válasz Viktor77 #18493 üzenetére
Eddig macirunon voltam meg SWP-ben.
Macirunon mindent húzzunk össze és aoe / azt lőttök amit akartok alapon ment az egész.
SWP-ben Kalecnál a 3. portallal mentem le, végig full hp-m volt felül, kb. semmi arcane sebzést nem kaptam SW-et is mertem tolni a bekapott dmg mellett. Mikor lementem az utolsó, 3. portallal akkor 2-3 lövést toltam el és már banishelt, szóval kb. 2.5 portal alatt lement.
Brutalluson elcseszte a tauntot a 2 tank, egyik grp full kihalt mert 4 debuff stackelt fel rájuk, meg 1-2 random halál volt, de így is nevetséges idő alatt ment le.
Felmyst 2. felszállás után a levegőben 0,7%-on volt, mikor leszállt meghalt 1-2 lövéstől.
Eredar twinsen nemt'om mi volt, mert elmentem fürdeni a sok lagg/dc miatt, mikor visszaértem akkor már csak a lootokat láttam a képernyőn mert group looton volt.
M'uru is lement 3.-ra, de csak azért nem elsőre mert az egyik tank az kb. spellbookból aoe tankolt, és ráengedte a raidre a sok p1 addot. (előtte még soha nem láttuk a p2-t!!)
Én vártam, hogy mi lesz a p2-ben amire figyelni kell, aztán addigra el is dőlt...
KJ-re még nem mentünk rá, mert késő volt ár nagyon. Sok időt elvett a rengeteg server restart.[ Szerkesztve ]
-
Bencus88
nagyúr
Ez mit jelent?
Beépített threat meter -
Viktor77
titán
Faszom, olyan jókat írtok az instákról.
A BS meg tegnap 9-kor megadta magát, addigra Kalec ment le (mi 8 után kezdünk mindig valamivel), buktuk is a lootját (épp nem tudtuk kivenni a cuccot). Persze mikor visszajött 11-kor, akkor full instareset volt.
Szóval semmit nem láttunk, bár addig nagyon élvezetes volt. Legközelebb meg vasárnap van raid.Csinálni kell. Kész. Pont.
-
-
TommyGun
őstag
Muhehe sikerült átalakítanom a Carto. bejegyzéseket a mapserba
Az összes terület mine/herb cucca megmaradt
imba köccmi is lezúztunk swp-be, kalec 3 portál...brutallus 3 perc...
illidannál PL 1 tank nyomta a 2 elementált és aoe
pöttyet röhejes azért ez...[ Szerkesztve ]
"Vannak, akik azt hiszik, a futball olyannyira fontos, hogy úgyszólván élet-halál kérdése. Mindig elszomorít, ha ilyen véleményt hallok. Biztosíthatok mindenkit: a futball sokkal, de sokkal fontosabb."
-
sasa311
veterán
Felettébb "izgalmas" lett sunwell...
Twins előtt mass DC meg miegymás, 1 óra pöcsölés:
- Na hajrá, lemegy ez 20an is.
3 perc volt.......
Kalecgoson mondjuk nem voltam benne de az meg állítólag 2 vagy 3 portal...Jófajta
Mostantól akkor 1 hónapig kb lehet PuGolni BT-t
Es mondd, a passzatszelet szemelyesen fingtad, vagy csak iranyitottal?
-
Sly-1
tag
Van valakinek valami otlete mert nem megy a repetution(Sha`tar) foljebb 5999-rol. Bar mely itemet adom le nem valtozik. Egesz delutan erre gyujtottem, eddig jo volt.
[ Szerkesztve ]
-
Wolverine
félisten
Mapster vagy pMap. Szigorúan szvsz.
szerk: örvendezem Kaelten megírta a OneBag3 első alfáját, és lesz új KC_Items is ...
[ Szerkesztve ]
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
Nevar
aktív tag
-
veterán
mi szervereken játszunk nem "szeron"
Nevar: full hp-ról hogy execute-olsz?
Wolvi: köszi akkor majd keresgélek. most cartographer helyett kéne valami mert ez ami most van nem jön be annyira
[ Szerkesztve ]
ॐ "Goa is not a place, its a state of mind." - Goa Gil ॐ ° Honda - The Power of Dreams ° Eat, Sleep, JDM °
-
Sly-1
tag
Az en szerom full offline. Talan meg a Patch is felmegy most nem csak a Bg javitas.
En nekem is eltun ma tobbszor is csak ugy a HP-m BG kozben. Nalam Mage volt(tobbszor is), valamit varazsolgatot kovetkezo pillanatban maradt 200Hp a 9000+-bol. Nagyott neztem. Ezert emlitettem a Maget is. (Nem overpowerre gondolok, talan bugos valamelyik spellje.)
[ Szerkesztve ]
-
Tommmmka
senior tag
Mivel sajnos nem tudtam védeni magam, ezért most megtenném. Asszem a szabályzat az obszcén beszédet is tiltja, nem csak a flamet, szóval kicsit állíts vissza te is, mert lesújt rád az admin haragja ahogy rám is lesújtott
-
L4D1K
őstag
Rugónak melyik "képesség"ével lehet 7500+ sebezni egy 400+res. es mage be?
Haverom volt a szenvedő alany, annyit látott h 7600 hp ról vánsát volt.
# ANTAL Tuning #
-
Nevar
aktív tag
Nna, úgy néz ki a komplett blackout bg offline. Remélem csinálnak valamit a laggal, mert elég játszhatatlan időnként.
http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Bloodscalp&n=Nevar
-
Tommmmka
senior tag
[Szóltam... pihenj egy órát szerintem, aztán ha lenyugodtál gyere vissza.]
[ Módosította: Cathfaern ]
-
Wolverine
félisten
válasz CactuS #18463 üzenetére
Dehogynem (de minden szakmából van karakterem, csak azt kell eldöntenem, hogy a Ragnás két druida és a rugó közül melyik legyen az inscription elkezdője...)
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
Sly-1
tag
"Es a mage?" BG alltalaba o volt az elenfel, meg ugye a masikfrakcio palaja.
-
Cathfaern
nagyúr
válasz CactuS #18459 üzenetére
Szerintem egyik legjobban utált pala spell lesz Lehet elképzelni az adott szituációt: küzdesz palával, aztán fogja magát elküld repetance-be, ezalatt lazán felhealeli magát (amit ráadásul 99%, hogy megtehet, hisz manája lesz bőven), de közben még sebződsz is
Amúgy sejtettem, hogy ilyesmi irányba fognak elmenni nerfnél (holy helyett fizikai, stun alatti sebzésnövelés csökkentése, ebből igaz elvétel lett), mert azért kicsit érdekes volt, hogy egy warrioron ugyanannyit sebzett, mint mondjuk egy priesten.Amúgy egyetértek, szerintem ez nem földbenerf, remélhetőleg pont jó lesz így
[ Szerkesztve ]
-
CactuS
Arcképgyáros
Megérkezett: [link]
Én személy szerint jóval rosszabra számítottam. Ami nekem elsőre furcsán hangzik, hogy a Righteous Vengeance DoT lesz, mégsem töri meg a Repentance-t.
Ami a Glyph of Crusader Strike-ot illeti, jelenleg nem igazán szenved manahiányban a retri ág, így azt hiszem valami más fog ezen Glyph helyére kerülni.
[ Szerkesztve ]
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
Cathfaern
nagyúr
Az "OP - Nerf it" stílust zárjuk le szerintem... nem azzal van gond, ha megy a vita arról, hogy esetleg valamelyik kaszt túl erős lett, vagy hogy mit kéne változtatni, sőt ez csak jó szerintem, de arra a stílusra semmi szükség nincs, hogy "nerf nerf nerf, engem meg buff buff buff, mert semmit se ér a kasztom és így nincs is értelme a wownak" vs. "na köcsög most legyen nagy a pofád hehehe", mert ebből csak értelmetlen flame lesz (van), amit meg tilt az Alapelvek. Ez szólt mindkét oldalnak.
U.I.: S ugyebár akinek nem inge...
[ Szerkesztve ]
-
Nevar
aktív tag
Jaja, ennyit ér, szerintem ne is fizess rá elő mert egy fos. Sőt, inkább csinálj egy jobbat és tedd tönkre a blizzardot mert bántotta a kicsi warlockodat. Gondolom nehéz felfogni, hogy ezek 80as talentek, lvl80ra vannak optimalizálva. Anno mikor 60on jöttek ki a 70es talentfák biztos nem sírtál a felguard miatt.
http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Bloodscalp&n=Nevar
-
decibel
aktív tag
Miért nem találok Glyph of Levitate-t? Csak későbbi peccsel jön, vagy túl magas szintű? Btw pofátlan árakon mennek ezek a cuccok.
"you are a monkey poo-poo"
-
CactuS
Arcképgyáros
Persze, amikor meg a lockokat szidták patch előtt, akkor meg a Cry me a river, build over a bridge and go to the...., l2p stb, meg ez így van jól, stb duma. Azt azért hozzátenném - igaz nem pve, de engem az max szintezésig érdekel -, hogy egyik guildtársam s2/s3ban full venges paladint elver. Persze nem azt mondom, hogy nem csapták szájon 1-2x, de ha már valaki vissza tud ütni, és esélye van nyerni az gáz? És nem utolsó szempont, hogy lazán tankolja AVn Balindát is
Nem mondom, hogy ez így van jól, és minden balanceolt. Balance? Bah, hányszor elmondták már, hogy nem 1v1ről szól a dolog. Az 1 napos patch után forumban síró emberek után lett a pala is a preBC patchen szétnerfelve, amit aztán 70en se igazán raktak rendbe.
[ Szerkesztve ]
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
Wolverine
félisten
válasz bobace #18451 üzenetére
Tudom, és épp ezért röhögtem, amikor felfedeztem a feral talentekben egy csomó olyan változást, amit a 2.0.10. környékén vettek el... és elsősorban a maci dps-ét buffolja...
-
bobace
addikt
És a 3k dps hová elég helyezésben?
Wolvi: aztán a lock maradt buffolva, a feralt meg 2.1-ben szénné nerfelték, mert akkor mindeki sírt, és mikor eltűnt az itemizáció során a süllyesztőbe, már nem buffolták vissza.... A resto mondjuk op volt, de csak pvp-ben.
[ Szerkesztve ]
Nem az a szabadság, hogy azt teheted, amit akarsz, hanem, hogy nem kell megtenned, amit nem akarsz.
-
Wolverine
félisten
válasz TommyGun #18393 üzenetére
A StatBlockCore nem egészen olyan, mint a FuBar, de lehet olyat is csinálni belőle; ez minden infónak csinál egy blokkot, amiket oda teszel, ahová szereznél, egymáshoz ragasztva lehet sorokat is csinálni, a szélessége az egérgörgővel változtatható. A FuBart update-elték, a friss verzió a Curse-ön használható már elvileg. Ha mégis a StatBlockCore-t használnád, akkor egyrészt a régi FuBaros cuccokat is megjeleníti a Broker2FuBar segítségével; másrészt a Statblock_* és a Broker_* pluginokat natívban tudja.
A GatherMate-hez volt Cartographeres importplugin, viszont mivel a Cartographer már meghalt, így nem igazán használható, adatbázis meg nincs hozzá és nem is terveznek tudtommal.
Nem tudom, hogy a Grid frissült-e 3.0-ra (frozen vagyok, nem teszteltem a bétában sem); a Grid2 biztosan készül, de max. korai béta jelenleg.
Ja igen: jópár addon már nem támogatja natívan a FuBart, így nem lesz rajta semmi a legfrissebb verziókkal (például ilyen a BugSack, a BigWigs, az oRA2, a Bartender4, az Omen3 vagy épp a ClosetGnome)Petie: ami piros, az Load on Demand (azaz csak akkor tölt be, ha valaminek kell, egyébként nem), ezt a lehetőséget viszont a Blizzard megölte a 3.0.2-ben, 3.0.3-ban majd javítják elvileg - ha nem akarod pirosban látni őket, akkor a) töröld ki a .toc file-okból a "LoadOnDemand = 1" sort; b) update-elj a legfrissebb verzióra; c) használj AddonLoadert Ugyanígy a disembedded libraryk is halottak jelenleg, pont a LoD-os bug miatt.
Syde: BC előtt ugyanez volt, csak akkor a lock és a druida kapott brutálisan nagy buffot
-
Iginotus
addikt
Talnet
Na szoval itt a telentem a Vigilance nevezetü képességet szeretném megkérdezni. Kb ennyit jelent? Ha rányom egy raidtagra akkor öneki 5% al nö a dodgeja 10% al kevesebber agrozik, de ha mégis megüti valaki nekem egyböl reszetel a cc a taunton? Jol értettem?
Mert akkor ez baro a healerekre nyomniPlug and Pray... :)
-
laci666
senior tag
válasz laci666 #18443 üzenetére
Megoldodott,most már sikerűlt
ASUS Prime A320I-K,AMD Ryzen3 2200G ,2x8GB 3000MHz DDR4 Corsair ,240 GB Kingston HyperX Savage SSD,LG 27MP59G,SilverStone Raven Z RVZ02,Bequiet Shadow RockLP(Gyári AMD hűtő hely hiány miatt),Huawei Nova 5T, XBOX ONE X,MSI GS63 7RF Stealth
-
Ptech
addikt
Tegnap levittünk egy boomkint Brutallusra, 3k DPS. Mondjuk nincs szar gearje, [link] de akkor is...
Viszont öröm volt hallani a lock sírást amikor minden mage 30%-al veri őket DPSben ^^ -
laci666
senior tag
Szisztok!
Carbonite Quest helyet tudtok valamit ajánlani mert nekem már nem megy update utánASUS Prime A320I-K,AMD Ryzen3 2200G ,2x8GB 3000MHz DDR4 Corsair ,240 GB Kingston HyperX Savage SSD,LG 27MP59G,SilverStone Raven Z RVZ02,Bequiet Shadow RockLP(Gyári AMD hűtő hely hiány miatt),Huawei Nova 5T, XBOX ONE X,MSI GS63 7RF Stealth
-
Sly-1
tag
Hol tudok venni dolgokat a Glyphs-hez?
-
sasa311
veterán
válasz -conrad- #18439 üzenetére
Eddig se vertek rá a lockok a normális DPS kasztokra, mert járásképes rugók és hunterek simán behozták / verték a lockokat. (az más kérdés, hogy nálunk mi volt a helyzet).
Most meg berakták a lockot (mint pure DPS klasszt) ilyen csökevény support hybrid klasszok mögé, mint a boomkin és retricsicska.Másszóval mindenkinek megemelték a DPS-ét 25%-al, az enyém meg lecsökkent peccs előtti T5-ös szintre, hát fain.
Es mondd, a passzatszelet szemelyesen fingtad, vagy csak iranyitottal?
-
CactuS
Arcképgyáros
Ink/pigment-nek van külön zacsi? Vagy csak az alapzsák lesz? Igazából, hogy egyből tudom "törni" a virágokat, így felesleges a herb bag
-
-conrad-
addikt
Na egy-két kérdés:
Disc ágon első talentnél +5% dmg instant spellekre: jól gondolom, hogy a dot-ok nem instantok? Szóval max a sw: d-re hat.
A dazed stb, azok impairing effecteknek számítanak? -
Tommmmka
senior tag
Hát igen de pvp-re a lock most egy kalap fos. mit kezdesz afflival ha ha bármelyik buzi alapban 200-eket basz rád....semmit destro szintúgy szar a demo meg jól néz ki de semmit nem ér. a lock pve-re jó jelenleg azt meg útálom...
-
Ribi
nagyúr
válasz -conrad- #18432 üzenetére
Pont ez a bajom, hogy mindnekit szettuningoltak a vérbe, a lock meg szinte semmit sem kapott.
Probaltam a demont is, de a felguard az egy vicc. Tuningoltak az agrojat, viszont szinte semmit sem sebez. Pedig minden pontot ratoltam hogy tuninzzam.
Na mind1 nem vitatkozom, mert nem teszteltem meg tul sokat, szoval talan majd ma lesz tobb időm. Persze ha nincs raid. -
-conrad-
addikt
Na azért egy lock nem kellene, hogy itt qq-zon az biztos.
Mit szeretnél, hogy egy corruption 10k-t tickeljen és azonnal haljon meg minden mob? DoT = Damage overTime. Azért ilyen, mert lassan öli meg a mobot. Cserébe behúzhatsz ötö és azt is megölöd, meg kb. soha nem kell innod/enned. Destro lock meg a régi talentekkel sem volt jobb afflinál t6 gearig, mert nem volt elég crit a hit mellett, szóval a "van egy t6 kesztyűm" gearben lehet, hogy csalódni fogsz a destro-ban. (desto volt a topdps patch előtt, azon nem lehetett mit javítani, inkább nerfelve van)[ Szerkesztve ]
-
Ribi
nagyúr
válasz TommyGun #18428 üzenetére
Ez szep es jo.
Nekem is Lock a mainem, T6 kesztyuben es mire megolok 1 mobot az nem kicsit sok idő. +1 spell nem sokat sebez, de mire ratolom mind a 6 spellt addig megöregszem.
Van egy palam is, kek, zold cuccokban, karás baltával. Csak a GCD amitt nem tudom azonnal megolni ugyanazt, igy mindig kb 4 sec mire meghal a mob. Akkor most nem teljesen ertem, hogy ezt hogy fogjak megcsinalni. Amugy a magek meg lapitanak mint szar a fuben hogy nehogy nerf legyen rajuk is. Pedig mindenki irja hogy ugy megolnek barmint hogy csak lesek, mig en a dotokat pakolaszom. Asszem ki kell probaljam a full destro agat, hatva ott javitottak valamit. -
Tommmmka
senior tag
hol találhatók a patchek? mivel b.nőm gépén nincs patchelve és pendriveon el akarom vinni nehogy ott kelljen lehúzni mert megöszülök mire lejön... előre is thx
-
TommyGun
őstag
válasz Tommmmka #18427 üzenetére
Feleslege lehamarkodni, BC elött is KB ez volt, 80-ra vannak kitalálva a cuccok addig úgyis max insta és questelés, 1 hónapot bírj ki PvP nélkül aztán majd 80ig kibalancolják nagyjából mint ahogy eddig is.
"Vannak, akik azt hiszik, a futball olyannyira fontos, hogy úgyszólván élet-halál kérdése. Mindig elszomorít, ha ilyen véleményt hallok. Biztosíthatok mindenkit: a futball sokkal, de sokkal fontosabb."
-
Tommmmka
senior tag
Engem ez a patch ráébresztett arra h. nagyon gyorsan hagyjam abba a jatékot.... lock-al semmi közelharcos ellen értsd rugó warrior pala meg most már a mage ellen is 0 esélyem van... mi az isten az h. a kurva paladin-t egyszerűen nem lehet megölni a többieket meg fearelni sem tudom azt 2000-eket ütnek belém. Najó ennyi lehúzom a rolót.... van egy accom eladó ragnaros fullepic s2 BE lock. ha valakit érdekel pü.
-
LucifeI2
őstag
Ez a Sudden Death tényleg kurvajó. RNG ftw.
-
CactuS
Arcképgyáros
Ahahah... nap híre számomra: Frissült a Tbag, megúsztam az itemrendezést
-
TommyGun
őstag
válasz bobace #18421 üzenetére
De neked is lesz, a 1,5sec es Nurusht tréner tanítja majd csak 70 után vmikor.
Épp ezért mondom hogy lehet jobb ha megmarad a HT olyannak mint most...a nagy glypekből 3 lesz nem ? csak az uccsót lvl80-on lehet csak használni jól emléxem ?
szal most 2 nagy meg 3 pici van[ Szerkesztve ]
-
csendusz
csendes tag
Sziasztok!
Én egyszer installáltam a wow-ot, azóta ott figyel a másik partíciómon. Ha újra installáltam az op rendszert, így nem kellett bajlódnom semivel, ment újra a játék a frissitéseivel sem volt probléma. Most viszont a 3.02-nél (64bites Home Premium Vistám van) az új patch-et nem akarta letölteni. Arra még rájöttem nagy nehezen hoyg a Nyilváos mappákba tette a letöltő fájlt, és ahogy átmozgattam oda a wow-ot, megindult a 1,6Giga letöltése. A probléma viszont az hogy nem akarja felinstallálni a patch-t! Találkozott valaki még ezzel a problémával? -
-
TommyGun
őstag
válasz bobace #18418 üzenetére
Az az igazság ha meglesz a nurish vagy mi, a 1,5sec-es healünk majd akkor meg jól jöhet egy lassú de durva HT, igaz ezt csak lvl 7x-en kapjuk meg, ráadásul ahány HoT van a targeten annyival többet healel és annál kevesebb mana ha jól emléxem.
HTre énis skót vagyok 5 pontot rakni főleg hogy ennyi Hotunk van már.
[ Szerkesztve ]
-
bobace
addikt
válasz TommyGun #18415 üzenetére
Megnyugodtam, hogy nem én látok rémeket Viszont ha glippel 1 sec, akkor az a 2k+ heal 1 secért mindenképpen need.
Lehet a GCD miatt nem éri meg, de PVP-ben ez kvázi irreleváns ott bizony jól jön, bár sajnálnék HT-re 5 pontot...[ Szerkesztve ]
-
TommyGun
őstag
válasz bobace #18414 üzenetére
3,5, talental lett 3, most alap 3 talentel 2,5, de glipppel meg 1,5 vagy talental 1 azt nemtom...
-
bobace
addikt
válasz -conrad- #18411 üzenetére
Persze jogos. Én PVP-zgetni szoktam, azon meg S3-ig nem volt crit rating sem.. Szóval átérzem. Remélem kiegben jó kis Naxx25-ös gear meglesz.
Na és a HT akkor hány sec cast volt eredetileg? Játszok pár éve, de nem emlékszem most mégsem.
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz -conrad- #18411 üzenetére
Úgy tudom,hogy a +1 insc. slot nem él mint bonus már Legalábbis nekem nem mutatja, igyaz csak 190es az inscriptionom ,mivel tegnap este óta most tudtam csak belépni megint a serverre.
-
-conrad-
addikt
válasz TommyGun #18402 üzenetére
Felteszed a fubar 3.0-át és minden régi fubaros kiegészítő megy, ennyi.
Bobace:
hotolós druidnak nem kellett eddig spellcrit, a moonkin meg abból él kb. a crittel, szóval farmra jó a dps gear, de dd-nek lenni raidben vele nem az igazi.Igi:
2 major lehet, ha inscriptionos vagy akkor meg 3.
Feltenni meg nem itemre, hanem "magadra" lehet, szóval nincs olyan, hogy fegyóra teszed stb.[ Szerkesztve ]
-
bobace
addikt
-
Iginotus
addikt
válasz -conrad- #18401 üzenetére
Glyph of Resonating Power
Glyph of Thunder Clap
Ezeket használhatom egyszerre? Ezek elfogyank egy használat után? Folyamatosan hatnak? Mire lehet feltenni?Plug and Pray... :)
-
bobace
addikt
válasz -conrad- #18399 üzenetére
Amúgy én emlékszem rosszul, vagy a HT nem 3,5 sec cast volt alapból? Mert most 3 talent nélkül is Én még amúgy nem mertem kipróbálni a HT glyphet, pedig van belőle pár, haver adta őket. A regrowth is majdnem annyi cast time, és a nagy heal néha jól jön.
Amúgy healer gear is majdnem jó moonkinnek, nekem is fele ilyen fel olyan. Csak mostmár a spellpower miatt nem csak healre jó.Addon: olyan addon kellene, amivel ha ráállok karakterlapon egy cuccra, akkor megjelenik mellette az összes arra használható cucc, és nyilván így váltani is lehet? Itemrack vagy mi tudja ez?
Petie: nekem is piros, de működik, kell minden elvileg..
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz Viktor77 #18392 üzenetére
pitbull-bol mit kell letölteni? pitbul 3.0? azon kivül valamit? mert most van nekem egy csomo minden pluszban ott pitbullhoz aztán nemtom mi az. de piros ha be akarom tölteni
ॐ "Goa is not a place, its a state of mind." - Goa Gil ॐ ° Honda - The Power of Dreams ° Eat, Sleep, JDM °
-
TommyGun
őstag
válasz Viktor77 #18396 üzenetére
Köszi a tippet nem ismerem de a FuBar olyan kényelmes volt, egyből ott %ba a durability meg a gold, latency, grid, bratender, bag helyek, ora2 menü, omen menü, recount, satöbbi és minden egy egér mozgással katintás nélkül, és nem foglalta a képernyőt el...hiányzik
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest