Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
-
GAMEPOD.hu
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
veterán
válasz Sirandrish #17498 üzenetére
e-bay-en nézd meg esetleg. sztem árulnak ott
[ Szerkesztve ]
ॐ "Goa is not a place, its a state of mind." - Goa Gil ॐ ° Honda - The Power of Dreams ° Eat, Sleep, JDM °
-
Sirandrish
legenda
senki se tudja hogy saccra mennyit érhet az a WoW TCG lap?
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
arpi6k
addikt
Üdv!
Sha'tar-hoz csak TK-s instákkal lehet repuzni?
Intel & ATI
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz Wolverine #17492 üzenetére
De, a Knight of the Blazing Sun-t
Kicsit wow is: Kiegben az összes új területen lehet majd használni a repülő mountokat? Megéri beruházni egy 280%ba? (60as az mindenkeppen lesz a rougenak is, de a 280as az ára miatt elgondolkodtató)
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
Wolverine
félisten
-
Wolverine
félisten
válasz CactuS #17488 üzenetére
Aligha. Eléggé fun, és a kivágott tartalom ellenére is meglepően balance-oltnak tűnik (szerk: a "nem ellenfél" kitétellel sem tudok egyetérteni, mert pl. én egyformán élvezem a Wrathot és a WAR-t is )
SzlobiG, ami hiányzik, az - gyanítom - pont az EA miatt került ki, nem is csoda, hogy a fejlesztő eldobta már az EA előtegot e nevéből és újra simán csak Mythic
[ Szerkesztve ]
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
SzlobiG
félisten
válasz CactuS #17488 üzenetére
Annyira nem jártam utána, hogy milyen a gém, sajna nem kaptam hozzá béta kulcsot, de gondolom ha az Ea kezébe van csak nem lehet rossz meg a trailerek láttán, igaz aki wowozik azt nagyon nehezen lehet átcsábítani pl az Age of Conan sincs sehol se a wowhoz képest max grafikába, de abba nem is kevéssel...
Béta kulcs kéne a wotlk-hoz megnézném azért, hogy még is milyen.
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz SzlobiG #17487 üzenetére
Jelen állapotában az a játék nem ellenfele a wownak sajnos. Annyi mindent kihagytak belőle, hogy először el se hittem. Majd fél év/1 év múlva, amikor beleteszik a hiányzó dolgokat. Kérdés, hogy nem fog e a Tabula Rasa sorsára jutni ilyen kezdéssel...
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
-
Blizz
őstag
Te jó ég nemsokára jön a kieg, szerintem 1 éven belül verni fogja a 20milliót a WoW-osok tábora
[ Szerkesztve ]
No mistakes, just happy little accidents
-
Sirandrish
legenda
válasz Viktor77 #17483 üzenetére
hát sejtettem hogy nem a jobbik lesz hogy vesszen meg
Kb se tudod mennyit ér? mittomén 3K?Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Viktor77
titán
válasz Sirandrish #17482 üzenetére
Ez "csak" a kék. Így olyan sokat nem, de majd a többiek megmondják.
Csinálni kell. Kész. Pont.
-
Sirandrish
legenda
válasz Viktor77 #17481 üzenetére
ez egy kurvajo kérdés
nah oint ilyen az enyimé[ Szerkesztve ]
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Viktor77
titán
válasz Sirandrish #17480 üzenetére
Attól függ melyik. Az epic vagy a sima kék?
-
Sirandrish
legenda
válasz Viktor77 #17479 üzenetére
mennyibe lehet azt eladni vagy mit ér egy ilyen lap?
-
Viktor77
titán
válasz Sirandrish #17478 üzenetére
Makker, az egy rakéta mount.
A kód amit be kell adni a WoW oldalán, hogy megkapd. Ha nem játszol vele, add el.
-
Sirandrish
legenda
halika...vettem kiváncsiságból egy WoW TCG kieget és kijött valami X-51 Nether-Rocket...
volt rajta valami lekaparható réteg mint valami sorsjegy
Ez amugy mire jó?
nem játszik egyikőtök sem ezzel a TCG-vel?Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
[-HERO-]
senior tag
Na csak Bloodra mentem enis, valami guild vagy ilyesmit nem tudtok?
Bár most bekerültem egybe de az most indult### HΘЯsΞ PΘwΞЯ ###
-
Viktor77
titán
Ti sírtok?
Ajánlom megtekinteni a holy ág első talentjét. Amóta kijött a WoW így van.
-
Nevar
aktív tag
válasz LucifeI2 #17473 üzenetére
Vééégre, el se hiszem, 1 éve erre vártam, végre nem kell protba speccelnem arénához, ty blizz, kb az összes új talent/változás közül ennek örülök a legjobban. Nem is értem TBC kijövetelekor minek kellett protba pakolni.
http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Bloodscalp&n=Nevar
-
LucifeI2
őstag
Jézusom! Majdnem elsírtam magam, amikor ezt megláttam! Végre észhez tértek!
Tactical Mastery has been moved to Tier 2 Arms.
-
domesz
aktív tag
a wow a legjobb game aki ezzel játszik rossz ember nem lehet
domesz felhasználónak 121 pozitív értékelése van a fórumon!
-
-
MODERÁTOR
van köztetek resto shammy? esetleg t6 conten -t beli?
"Ott szimatol a sarkadban vasfogait csattogtatva, minden egyes hétköznapod: kirúzsozott medvecsapda."
-
GRaul
őstag
Sziasztok!
Silvermoon Citybol h tok eljutni under Citybe?
Blood elf vagyok es 22es szintu.Koszi elore is a segitsegetPhanteks Házak Topicja ---> http://prohardver.hu/tema/phanteks_hazak_topicja/hsz_1-50.html <----
-
Guargumi
tag
válasz Cathfaern #17456 üzenetére
pont a raid érdekelt volna, a többi elfut szerintem egy x3100 inegrált fossal is,
nekem 1280*1024 ben megy az asztalin, fullban, szabadtéren 72 fps, insta 40-60, viszont pl. MH raid trashen 20-30 ra esik vissza, ezért kérdeztem.
Tehát a fentiek alapján még rossz is lehet, ha nem haragszol.Már négyszer elváltam, de 70es a karakterem.
-
gerjus
senior tag
válasz Cathfaern #17461 üzenetére
Nemtudom a tobbseg gondolom EU szerveren jatszik de nekem usa kene tehat ha nem lehet letolteni egyidoben a megjelenessel akor nekem kvazi lottek .....
Ha nem lehet letolteni akkor en mindenkeppen kintrol kell hogy rendeljem tehat lehetne tobbet egyszerre .....
udv Gerjus
Never trust a computer you can't throw out of the window! - http://www.flickriver.com/photos/gerjus/
-
whitezo88
nagyúr
gondolkozom, hogy külföldről kéne rendelni wrathot (így olcsóbb még szállítással is nem?), de pl amazon.co.uk-n nem írják magyarországot... mindegy, még nézegetek.
-
bobace
addikt
válasz Cathfaern #17456 üzenetére
Erről jut eszembe: Nekem a 8400-assal ablakos módban így 3 mp-enként megakad, majd tovább megy... Csinált ilyent inteles kártyával is, de ott a régi drivert visszarakva elmúlt. Lehet, hogy ez is driver miatt van? De Nvidiásból már nem akarok régit rakni.. Az ablakos mód, pedig kényelmes. Nem mintha játszanák mostanában, csak ki lett próbálva a kari.
Fullscreenben semmi gond, minden max, plusz még ha az extra-giga növénydúsító makrót ráadom, sem megy 30fps alá kültéren.
Nem az a szabadság, hogy azt teheted, amit akarsz, hanem, hogy nem kell megtenned, amit nem akarsz.
-
Cathfaern
nagyúr
válasz Guargumi #17455 üzenetére
Gépem adatlapon, wow beállítások: távolság félig van felhúzva (ahogy elnéztem annál nagyobb esetén úgyse látsz sokkal többet, ellenben fps-en megérezni), aljnövényzet teljesen kikapcsolva (minre húzva mindkét csúszka), illetve full screen glow kikapcsolva, amúgy minden maxon, s 1280x800-ban ablakban futtatva (értelemszerűen full screen még plusz fps-t jelentene). Így van szabadtéren olyan 45-60 fps-em, városban 30 alá nem nagyon szokott menni. Raidelni nem voltam még, így az passz, de a fentiek alapján olyan nagyon rossz nem lehet.
-
Guargumi
tag
szvsz 2-3000 ft nál nem lehet több a csomagküldési dij
azért vicc, hogy 70 usd az nálunk 22e ft ra jön ki.egy lámer kérdés azokhoz ,akik laptopon tolják, melyik az videokártya (laptop)
amin még élvezhetően lehet játszani, még a raid is belefér?[ Szerkesztve ]
Már négyszer elváltam, de 70es a karakterem.
-
Viktor77
titán
-
Reno7
senior tag
Naja healelni munka (volt ezekről egy mondóka csak nemtudomm végig )
Van valakinek ötlete hogy hogyan tudnám magamat Gnomeregan Ex.al exaltedre húzni?Mert minden fővárosban megvan az exalted,csak ott van félig a revered,és nagyon felhúznám de sehol nemadnak questet azok a kis...
My SHAMAN is so overpowerd, I once cast a frostshock in Summerspring, now its called Winterspring.
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz Cathfaern #17446 üzenetére
Hát végülis, ha 2-3 év után ki lehet szedni az accból, akkor nem tűnik olyan vészesnek a dolog Köszönöm a magyarázatot, fontolóra veszek én is 1et, na nem mintha lenne mit ellopni
-
MODERÁTOR
válasz SzlobiG #17443 üzenetére
az elején furcsa volt kapkodtam is nagyon. aztán egy re egyszerübbé válik. pl egy 5 fős insta az már gyakorlatilag overheal nélkül megoldható. amúgy meg egy idő után nem okoz új meglepetéseket. monnyuk 1 - 2 fighton pl councilon gáz healelni
"Ott szimatol a sarkadban vasfogait csattogtatva, minden egyes hétköznapod: kirúzsozott medvecsapda."
-
Cathfaern
nagyúr
válasz CactuS #17445 üzenetére
Gyakorlatilag úgy működik, hogy egy speciális algoritmus fut rajta, ami vele párhuzamosan fut a szerveren is. Az algoritmus időhöz kötött, tehát a tokenen lévő algoritmus, s a szerveren lévő algoritmus mondjuk 16 óra 30 perckor ugyanott tart, azaz ugyanazt a kódot adja ki. Módszer előnye, hogy algoritmus ismerete nélkül feltörhetetlen (nem lehet próbálkozással feltörni pontosabban), hátránya, hogy ha a token elkezd késni, vagy sietni, akkor idő után problémát jelent majd (tapasztalatok szerint ez 2-3 évet jelent kb), de értelemszerűen egy kód relatív hosszú ideig (pár percig) él, tehát kis csúszás még nem gond.
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz MCGaiwer #17442 üzenetére
Ez az eszköz amúgy, hogy működik pontosan? Ha jól tudom, akkor az acc managernél kell hozzáadni, de, hogy kommunikál az eszköz a serverrel az egyedi kódok miatt? Vagy csak az eszköz széria számához tartozik mondjuk egy bizonyos mennyiségű random generált kulcs, és azokat ismételgeti?
-
MCGaiwer
addikt
hali, van 2 eladó [link]
mivel már csak 3asával lehet rendelni igy 44euró a 3 darab
Item Subtotal:
EUR 15,13
Sales Tax:
EUR 2,87
Shipping & Handling:
EUR 22,00
Shipping Tax:
EUR 4,18
Total:
EUR 44,18szóval akinek kell 1 vagy esetleg mindkettő irjon privit.
ár: 15euro ami ugye mindig változik az árfolyam alapján. jelenleg:
15.00 EUR = 3,622.80 HUF
Euro Hungary Forint
1 EUR = 241.520 HUF 1 HUF = 0.00414044 EURAmazon.co.uk, £50 értékű Gift Card cserélhető/eladó
-
L4mie
veterán
válasz (Kolombusz) #17439 üzenetére
futni fut....de hogyan nagy raidekre ne nagyon akarj menni, farmolni, szintezgetni bőven elég.
Dolgok amiket utálok: 1. fórumaláírások, 2. irónia, 3. listák
-
Wolverine
félisten
válasz Cathfaern #17437 üzenetére
Attól, hogy valamit nem élesítettek, még nem biztos, hogy nincsen kész Egyébként úgy emlékszem, hogy anno BC előtt december közepén jött a 2.0.1, de mire megjelent a BC, már 2.0.3-ról patcheltünk 2.0.5-re (szerk: és utána egy hónapon belül már 2.0.8 volt az aktuális)
[ Szerkesztve ]
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
(Kolombusz)
veterán
Egy ilyen konfigon hogy futna a wow? C2D T7250, 1G ram, Intel X3100.
-
ciao
senior tag
1 kis PTR beszámoló hátha valakinek még új lesz, 70es warriort és papot sikarült másolnom mielőtt 7 napos várakozás lett a karaktermásoló oldalon, warival dobtam a JC skillt és elkezdtem felhúzni a herb/inscription párost, ami az új szakmánál furcsa hogy alacsony szinten is jó dolgokat tud csinálni nem kell kimaxolni ahhoz hogy über cuccokhoz juss, nagyon meg fog nőni a kis gazok iránt a kereslet és a 28as herb zsák iránt is. aminek enchanterként örültem az a scrollra tehető enchant aztán jött a pofon hogy csak a pre BC-s twinkeknek való enchantokat lehet rá tenni a BC-s enchantokhoz nincs még scroll, a másik idegesítő cucc a teleport scrollt csak 50as szintíg lehet használni nagyobb változat ebből sincs még, mivel wari inscriptek nincsenek még, csak a paposokat tudtam tesztelni, mivel holy vagyok a healingeseket főleg, ami imba és minden healernek meglesz az a renew: 1el kevesebb tick, de 40%al többet gyógyít 1 tick (0.8*1,4=1.12) 12%-al többet gyógyít és hamarabb is, 1 másik a flash heal manaköltségét csökkenti 20%al, nem nagy szám de nem rosz, a power word: shield insciprtje nem működött elvileg gyógyit amíg elnyeli a bebzést, 20%át az elnyelt sebzésnek ez sem rossz, ami imba lenne ha működne a spirit of redemption, 6 szor haltam meg de 1szer sem proccolt ami a 20% hoz képest nem túl jó, elvileg minden spellnek amíg spiritben vagy 20%ban megnyújtja a spirit idejét 20s-el ami statisztikailag azt jelentené, hogy végtelen hosszan végtelen manából tudnék gyógyítani megszakítás nélkül, igaz nem tudnék mozogni, de mivel sebződni sem tudok, ha jó helyen halnék nem kicsit lenne imba, az inner fire: healt csak a wrathos rankjai növelnek , jelenleg a talent csak a töltetek számát növeli amit az inscript hibás tooltipje ellenére csak 20al növel, a többinek 1 értelmű a leírása.
a skill húzása egyszerű 225-ig, aztán már nem 1 hanem 3 tinta kell 1 skill ponthoz, 25 szintenként kapunk minden klasshoz 1 receptet és 50 pontonként 2 új tintát, tintát pigmentekből lehet gyártani, 1 uncommon tintához 1 uncommon pigment kell, 4-5 fajta gazból lesz 1 fajta common és 1 fajta uncommon pigment, jelenleg csak az uncommon(fehér színű) pigmentből készült tinták kellenek, 5 egyforma gazt lehet csak őrölni, aminek a szedéséhez kisebb herb skill kell abból általában kevesebb pigment lesz és kisebb eséllyel dob uncommon pigmentet is, 1 őrlésből 2-4 fehér és 1-2 zöld pigment lehet, black és fel lotust nem lehet őrölni, PTRen jelenleg csak a druida inscripteknek van normális anyag igénye, a többihez a 4 fajta papír első gazokból gyártható tinta és mageroyal kell, a scriptek 5ösével stackelnek mint a potik és az anyag igénye is hasonló, szóval elképzelhető, hogy bossonként vagy instánkánt cserélgesd 3 nagy script lehet rajrad eszerre, és 3 kicsi de jelenleg kicsik nincsenek. a herbalizmusból kapott hotot gyengének tartom a nyúzásból kapott crithez képesthealer pap újdonságok az 51 pontos talent jó de messza nem ér annyit hogy lemondjak a 30% os kast közbeni manaregenről, mivel a down rank teljesen eltünk a 3/3 serendipity nélkülözhetetlen, akinek megvan még 2 T5 darab az keresse elő! a max rank greater heal 712 mana ha csak 1 heal is overbe megy talentolva ami a serendipityből -178, a set bónusból -100 ami a jelenleg rank 2 gheal környékén van, és így már baráti a mana költsége a Improved Holy Concentration egyezrre proccol a clearcasttal de tobább tart a spellhaste buff, a Test of Faithet is jónak tartom, ha renew-t 50% HP alatt teszem fel de a köv. tick már 50% felett van akkor is a növelt érték tickel tovább, az új lightwell is használhatónak tűnik és scriptelve még többet gyógyít
Mindenkit felpofoztatok a bakterral!
-
L4mie
veterán
Kalecgos DOWN 2. raidnapon amit teljesen erre szántunk
utána még volt 2 óránk brutalust tryolni....hát izé nem véletlenül ez a nevetegnapelőtt felvettük egy healer droodot karás-badge-s cuccba szerencsétlent lerángattuk SWP-be mert csak 7 healer volt meg 3 decurse így lett 8-4 és vitte Kalecgos healer gatyát
Dolgok amiket utálok: 1. fórumaláírások, 2. irónia, 3. listák
-
-
[-HERO-]
senior tag
Nos ma megvettem énis ezt a mérget
Melyik szerot javasoljatok?
### HΘЯsΞ PΘwΞЯ ###
-
MODERÁTOR
válasz SzlobiG #17418 üzenetére
azt nem igy mondanám. ráuntam meg a healer az needesebb. azt ( volt szerencsére lehetőségem és alkalmam) váltani tudtam. healelni sokkal jobb mint DPS -elni. nem unod magad szét reszketsz beér -e a heal, felidegesitenek a "healelj má" beszolásokkal stb. jobban tetszik na.
-
Csapi007
veterán
Hello
Ha még a PTR-t nem akarom feltenni, de a letöltést nem a "wow-ban" akarom csinálni akkor előre 2.4.3 → 3.0.2 PTR-t kell letöltenem?"Csak úgy mondom"
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz Wolverine #17421 üzenetére
SCTt feltettem, kicsit átláthatóbb lett a dolog, de majd rásasolok a Mikk's félére is. Ma sikerült legyártanom végre a Goblin Rocket Launcher-emet, illetve a Deathblow X11 Goggles szemüvegemet. Kár, hogy szerintem én az életbe nem fogok lejutni SPbe az x44es reciért. Pedig jó lenne Viszont a Rocket launcher iszonyat poén, eddig csak párszor használtam BGben poén szinten, de rendszerint a "wtf was that?" "Omg" és "rofl"-t kapom a csapattársaktól
[ Szerkesztve ]
-
Wolverine
félisten
válasz CactuS #17403 üzenetére
Ugyan mindegyik ilyen addonnál testre szabható a betűtípus, de ismerve a defaultokat ezt Mikk's Scrolling Battle Textre tippelem. (Parrot nem lehet, mert nincs a minimapen Rock-config gomb, az SCT meg más fontot használ alapból)
-
MODERÁTOR
Illidan down by Lunatic. Nem voltam ott de 2. ra lement.
-
Viktor77
titán
válasz samfishR #17412 üzenetére
Akkor két lehetőség van.
1. Megkérsz egy mageet, nyisson neked portált Darnába.
2. Metróval átmész IF-be, és aztán átfutsz Menethilbe (azért 30-ason már nem nehéz). Összedobtam neked egy útvonalat. IF-ben és Menethilben ne felejtsd el felvenni a flying pointokat.[ Szerkesztve ]
-
-
Viktor77
titán
válasz samfishR #17404 üzenetére
Elrepülsz Menethilbe, felszállsz a távolabbi hajóra (nem egyenesen a griffestől, hanem jobbra), átmész vele a másik földrészre. Ha megérkeztél, átmész egyből szembe a másik hajóhoz. Ha megérkeztél felfutsz a teleporthoz, és elmész ide.
[ Szerkesztve ]
-
samfishR
senior tag
üdv!
stormwindből hogy lehet eljutni kalimdorba? mert elértem a 30as levelt (night elf rugó) és kéne mountot szerezni hozzá. de ezt sem tudom h kalimdorban pontosan hol kell. előre is köszi
-
CactuS
Arcképgyáros
Ebben a videoban azt meg tudná mondani, hogy melyik addon rendezi sebzéseket/healeket/debuffokat/stb oldalra? (kb a 3/4énél AVs résznél látszik nagyon jól, sokkal átláthatóbb, mint a default, amikor csak pörög, csak pörög...)
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz Cathfaern #17401 üzenetére
Szintén zenész. Marad a normál kiadás, az is futárral rendelve, francnak van kedve éjjel a hidegben ácsorogni. Eleget vártam én bulik után egy szál ingben a lángososra, hogy kinyisson
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik
- iPhone topik
- Apple asztali gépek
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- További aktív témák...
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest