Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
-
GAMEPOD.hu
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
Whysperer
addikt
Amigy ezelet mas fajbis tudja transmogolni. Mondjuk a sima taurenem?[link]
Plata: részemről ob nem izgat egyik uj faj sem. Allit aprozani mar annál inkább. Nalunk mindebkit PvP es akik abbahagytak PvP batatok. Jönnek vissza. Szóval részükről minden klassz
[ Szerkesztve ]
ASUS b550 a gaming/ Ryzen 5800x3d/arctic liquid freezer ii 280/EVGA 550w GS/ SSD240+120Gb/g skill aegis 32 gb 3200 mhz / RX6800/Regnum RG6V TG
-
Plata
félisten
Nem,szerintem kevesebb,trash mobokból alig jön xp,amíg eddig 10 másodperc volt leverni egy trash mob csapatot most vagy 2 perc,nem lett több mob,csak sokkal szívósabbak.
Ismerem Sw Tor instákat,igaz egy két éve nem nagyon játszom vele,csak hébe hóba,mióta túl egyszerűsítették Sw ToR-t nincs kedvem vele játszani,de attól még van 23 karim,csak már nem izgat.Régen még nagyon szerettem,hutt cartel és revan kieg idején még nagyon jó volt,de aztán olyan hülye szintre lebutították hogy már gáz.[ Szerkesztve ]
-
k.kristof
őstag
A WoD-hoz kiadott ingyenes novellákat és az idén eddig megjelent két könyvet nem tartalmazza még a lista, ha jól látom, de a Chronicles I az úgyis az összes előtt játszódik azt hiszem, az Illidan meg a Warcraft 3/BC idején. A másik két érkező könyv meg a filmhez kapcsolódik, ezért a Warcraft 1 előtt/közben.
-
Whysperer
addikt
Egyet értek - farmolás nem farmolás stb.. Én nem görcsölök ezen. 4 ezer ft-ba nem halok bele,de Én azért játszom ezt a játékot,hogy jót szórakozzak. Nem azért,hogy garrisonba 8 karival farmoljak meg iylen hülyeségeket.. hogy aztán 101011010110 goldom legeyn. Kb le...rom. Én az gamepalyt arra használom,hogy a barátaimmal egy jót RBG/randomBG/arena/raidezzünk... Tököm szenved azzal,hog yleülök kiakpcsolódni aztán meg harácsoljak a játékban. 2005 óta játszom evvel a játékkal és csupán szeretetből mert szeretm és nem azért mert,hogy goldot farmoljak. Elég nekem napi 10-12 óróba pénzt farmolnom REAl life-ba franc akar még ingame-be is farmolni. 100% időt szórakozással tölöm el a játékban.. Altom sem azért van mert akkro többet tudok farmolni , hanem mert warrior meg a shaman a kedvencem és ennyi... ebből is shamanozok 97%-ba warriorral meg csak úgy elvagyok. nem ,hog ymég farmoljak is vele meg AH-zak. Annyira üzletelgetni akarok akkor azt amúgyis az életben teszem.
ASUS b550 a gaming/ Ryzen 5800x3d/arctic liquid freezer ii 280/EVGA 550w GS/ SSD240+120Gb/g skill aegis 32 gb 3200 mhz / RX6800/Regnum RG6V TG
-
Louro
őstag
Az igazat megvallva, ezt vallom. Inkább játszom, mint nézem. Focimeccsen is voltam - nem csak magyaron - és bár a tömeg magával tud ragadni, de jobb csinálni.
Koncert szintén. Csápolnak, ha épp nem támasztják a korlátot az együttes felé nézve. Hátsó sorokból meg semmit se látnak. Lehetne ott Szabó Petya is a CD-ivel. A hangulat a lényeg.
FYI: Se olimpiát, se a focit, se a kézit és egyéb trendi sportágakat nem követem. Nem kicsit bundaszagú mind, de hisznek bennük sokan. (Nem utálom őket, csak nem értem. Persze 60 éves papa már ne úgy focizzon, mint egy 20 éves. Ott már érthető. De a fiatalságra gondoltam.)
Mess with the best / Die like the rest
-
Whysperer
addikt
Shamanon sem nagyon. Nekem a Shaman ilyen békés Thunder Bluff indiános feeling. nem ez ,hogy leköltözünk egy hideg Barlangba. Attól nem fogom shamanosan érezni amgamat,hog yegy barlangban vagy egy nagy tűgömb és a víz csapdossa partot .. Sokkal jóbb lett volna egy -- Tó ahol fúj a szél és a Tó közepén egy köves sziget aminek a közepén egy Indián táborban egy nagy Tűz lobogna. Na az Shaman --- De kb. se a dranei sem az orc sem a Tauren sem a Troll sem a csak a Törp a buvka lakó ezek közül
Ami jó sz.tem Paladin/Warlock/Warrior/Druid/Hunter -- ezek kb tükrözik is a Class motívumait.
[ Szerkesztve ]
-
k.kristof
őstag
Nem semmisült meg, csak súlyosan megsérült, és elkezdett süllyedni, ezért próbálkoztak a troll törzsek egyesítésével és hódítással a Cataclysmben, és összefogni a mogukkal a MoP-ban. Mostanra persze lehet, hogy végleg a tenger alá került minden, de még van remény, hátha az Earthen Ring erőfeszítései érintették a troll szigeteket is.
[ Szerkesztve ]
-
nofi
addikt
Akkor azt válaszd ki, amivel legelőször fogsz belogolni éjfél után
Yllgrim
Mióta beszéltünk nem találtam, de rájöttem, hogy szívesebben vagyok - legalább játékban - vegyes csapatban. Legalább itt is használom az angolt. Jelenleg amúgy itt vagyok: Unseen Legends
Kiváncsi vagyok milyen lesz az aktív játékosok aránya holnaptól. Sajnos így a MoP vége felé nem igazán derült ki mennyire komoly a Guild magja. Volt 1-2 közös SoO, meg mount/achi vadászat, illetve mindig van pár arc akivel lehet dumálni, de majd elválik...[ Szerkesztve ]
Xbox GT: nozsolt
-
Wolverine
félisten
A Bloodscalpnak igen rossz a híre. A külföldi játékosok rég elmenekültek onnan (tudom, nem mindenki), és mostanra a magyarok is elkezdtek elfogyni (válságban a havidíj olyan tétel, amit könnyebb szívvel húz ki az ember a fizetendők közül).
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
Cathfaern
nagyúr
A három közül mindig is a Ragna volt a legnépesebb. Ahogy Cata során elkezdett csökkenni általánosan a létszám, és kezdett mint BS-en, mind Arathoron problémássá válni, akkor aki úgy döntött magyar realmre migrál, az egyértelműen a Ragnára ment. Kb. ennyi Aztán emiatt ott lettek a legnagyobb guildek (mármint pve progressben, nem feltétlen létszámban), ami pedig általában mágnesként vonzza az embereket. Kb. ennyi a sztori.
-
parandroid
félisten
- Ez a szerver döglött, hol vannak még sokan magyarok?
- Ragnaroson.
- Jó, akkor oda megyek.Mostanra még nem érte el a helyzet a Bloodscalp fénykorát, de ha a magyar kollégák elérik a kritikus tömeget, akkor megindul a külföldiek tömeges menekülése, utána meg gondolom majd megint csak idő kérdése, hogy a Ragnaros is a Bloodscalp sorsára jusson.
Szerk.: Tudom, minek jöttem én is ide, ha bajom van vele?
p
[ Szerkesztve ]
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
Wolverine
félisten
Az tavaly volt, idén megváltozott a sörös mount.
szerk: CactuS, az ottani moderációs elvek minimum érdekesek, én épp ezért nem olvasom őket hónapok óta
[ Szerkesztve ]
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
Ribi
nagyúr
-
ciao
senior tag
az action báron nem látod a healuppal megnővelt értékeket, ha van 440 hup-od az a 3,5s cast idejű spellekhez adódik teljes mértékben hozzá, ha rövidebb arányosan kevesebb, az instant castok 1,5s cast idejűnek számítanak, hotok: a teljes idő alatt gyógyított alap értékhez adódik hozzá a hup-od, ha talentből vagy cucctól változik a cast time vagy hot lefutási ideje az nem befolyásoló tényező
[ Szerkesztve ]
Mindenkit felpofoztatok a bakterral!
-
Viktor77
titán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- PlayStation 5
- Okoscsengőt hozhat jövőre az Apple
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Bestbuy játékok
- Futás, futópályák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- További aktív témák...
- 32GB 3600MHz hűtőbordás DDR4 kit (2x16GB)! Számlával, garanciával! ÁRON ALUL! BONTATLAN!
- GAINWARD GHOST RTX 4060 Ti eladó! RGB-s! Garanciával, számlával!
- Új Lenovo L0Q Gamer Tervező Laptop 15,6 -30% AMD Ryzen 7 8845HS 16/512 RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- ASUS TUF GAMING B760M-PLUS (DDR5) - Keveset futott - Garanciális
- NEXTLEVELRACING RACER Szimulátor állvány + Shifter mount
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest