Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
-
GAMEPOD.hu
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sly-1
tag
En majd arra leszek igazan kivancsi, hogy majd hogy fognak nagyzolni az uj kieg esetebben az emberek. Hogy ok milyen gyorsan haladnak a szintezessel. Azt kiderul, hogy csak azok fognak elol loholni, akik betan jatszotak, fagy fanatikusak es reggeltol estig nyomjak majd. (Felig medig ugyan az a ket csoport.)
En mondjuk ezt a versenyzes reszt ami most is folyik, meg meg lesz is, nem igazan tudom megerteni. Peddig nem az egyen a lenyeg ebben a jatekban szerintem, hanem a csapat munka, meg az hogy jol erezd magad meg jatszol.
Sajat peldamon tanulva, aki nem ismer egy jo tiz embert akivel egyut tudja tolni rendszerese a jatekot (akart jotanacsal, segitsegel az instahoz..)az nem is jut az elsok koze.
A masik eshetoseg, ha bekerulsz egy jo guildbe, de oda a kezdo nem jut be. Tehat mar felejtos is a versenyzes, mert csokentek az eselyek.
Bocsi a kis irasom miatt, de reggel olvastam az egyik amerikai forumot, ahol talalgatjak ki lehet az eslo 80-as karakter, meg az elso Guild aki instaban sikerel raidel.
Ti milyen szinten kezelitek ezt a dolgot? Ti szamotokra is a versenyzes fontos, vagy elvezetbol jatszotok?
U.I.: Es meg mielott valaki nagyon megszolna, tudom, hogy fontos a fejlodes az elore jutas benne, mert arra epul a jatek.
-
MODERÁTOR
Mostani T5 - Bt - Hyjal - SSC - TK - Badge off cement gearem meddig lesz elég (Gyk. erős hyjal bt képes gönc)? Ja és a T6 meg mikor kerül majd a kukába? (Béta teszterektől kérdem)
"Ott szimatol a sarkadban vasfogait csattogtatva, minden egyes hétköznapod: kirúzsozott medvecsapda."
-
H.O.D.
senior tag
Egy nagyon érdekes jelenségről szeretnék beszámolni. Akit nem érdekelnek a lowbie problémák, nyugodtan lapozzanak...
Ma reggel a warri altommal Morbent Fel-t kellett volna lealáznom. Van ehhez ugye a Morbent's Bane nevű cucc, ami leszedi róla az enchantot. Na rá is lőttem vele, ahogy kell; egy Immune-nal válaszolt és végigkergetett fél Duskwoodon Ez mi??
[ Szerkesztve ]
Where do you want to go today?
-
Sly-1
tag
Nem tudom neztetek, de ujabb Launcher-t kaptunk.
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz LucifeI2 #19485 üzenetére
A hateful set megszerzésével kapcsolatban: A szokásos ratinges dolog lesz? Ha nem csal az emlékezetem, akkor volt valahol egy kék arról, hogy a pvp gear egy része arénából, egy része honorból(bgből) egy része meg craftból jön. Bár lehet az valami alapváltozat lesz.
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
bobace
addikt
-
Wolverine
félisten
válasz bobace #19480 üzenetére
Igen, nagyjából azon a szinten vannak a legelső questrewardok; az Azjol-Nerubos kékek jobbak is, talán a T5 szintet is elérik...
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
decibel
aktív tag
Megéri így szűk egy héttel a Wtolk előtt beszerezni a [Whitemend Wisdom set]-et? Elég borsos az alapára, plusz gemmelni is kéne hogy érjen is valamit én meg elég csóró vagyok ez az első karim. Asszem meg is válaszoltam a kérdésem. Lesz valami hasonló zöld/kék a kiegben, vagy érdemes a kijövetele után is erre upgradelnem? Btw már bánom, hogy nem valami magyar lakta szerverre költöztem, már értem, hogy miért költöznek olyan sokan nyugatról vissza.
"you are a monkey poo-poo"
-
CactuS
Arcképgyáros
Azt hiszem rájöttem valamire:
3.0ba raktak valami titkos addont/cuccost, ami valahogy igy néz ki:
If retardcheck=positive then set target SH GY... És amikor megkérdezzük, hogy ki volt az a szerencsétlen, aki elfoglalta, még büszkén jelentkezik is a delikvens...
[ Szerkesztve ]
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
-
Dilikutya
félisten
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
whitezo88
nagyúr
válasz Azazello- #19468 üzenetére
hát lvl70en lazán solozom max hpval a farahlon gianteket, és hasonlókat, előtte esélytelen volt. ma meg segítettem megölni durnt egy 68as rugónak, jött egy pap is, és megöltem úgy h csak 28000 heal kellett belém. (divine storm + JoL elég erős)
szóval talán ezért mert kicsit erősebb a pala mint a hunter jelenleg (még azon a szinten is) -
Azazello-
senior tag
válasz pachito #19469 üzenetére
viccelodest felreteve, valaki segithetne eligazodni, hogy megis merre kene fejlodni, vagy hogyan kene beloni egy huntert, hogy hasznalhato legyen egy 1vs1 pvp-ben. baromira elszomorit a sikertelensege a karakteremnek...
Egy jó nőt meghódítani, és nem elmesélni olyan, mint titokban átúszni a Csendes-óceánt.
-
Ghostface
senior tag
válasz Wolverine #19466 üzenetére
Sosem futtatam még repair.exe-t, nem tudom hogy jelzi ha talál valami hibát, de nyomtam neki egy check only-t és ezalatt egyszer letöltött egy 38 megás file-t. Azt hiszem a 7. lépés volt ez. Addonokból most letöltöttem a legújabbakat amiket wowinterface-en találtam, holnap kipróbálom azokkal hátha meggyógyult.
Kösz mindkettőtöknek!PSN: Nifty_Ghostface
-
Azazello-
senior tag
hogy a pics'ba van az, hogy lvl47 paladin lever mikor lvl55-on vagyok hunterral? ennyire szarul van fejlesztve talentem? nem vagom mit is kene csinalnom paladin ellen?
Egy jó nőt meghódítani, és nem elmesélni olyan, mint titokban átúszni a Csendes-óceánt.
-
-
Ghostface
senior tag
Találkozott valaki olyan hibával hogy hirtelen leesik az fps leginkább akkor ha sokat repkedek egyik területről a másikra, aztán elkezd villogni a kép (eltünik a karakter + az actionbarok a minimap és minden ami látok kivéve a táj, aztán visszajön) mindez egyre sűrűbben és utána egyszerűen a wow bezáródik mindeféle hibaüzenet nélkül???
Ez csak a 3.x patch után jött elő. Nincs túlmelegedve semmi a gépben.
Esetleg okozhatja ezt valamelyik addon az alábbiak közül:
Prat, Bartender4, X-Perl unitframes, Bagnon, Mapster, Decursive, Quartz, Atlasloot, DBM, MikScrolling text, Omen, OmniCC, Outfitter
Köszi a válaszokat!PSN: Nifty_Ghostface
-
szilchi
őstag
Hmm..akkor tényleg félreérthettem valamit.Én mondjuk erre az ürgére és a questjeire gondoltamBaristolth of the Shifting Sands
Azt hittem,mivel a CoT.hoz kapcsolódnak a questek,akkor azokat kell megcsinálni,hogy oda bemehessek.Mondjuk ezek az insták érdekelnek nagyon a story miatt.Mount Hyjal,Old hillsbrad foothills meg majd a Stratholme.Azt a részt imádtam nagyon WC3-ban.Milyen jó lesz részt venni benne
Honda ---- The power of dreams // A bizonyíték hiánya nem a hiány bizonyítéka!!//...To be a rock and not to roll...Skoda Octavia 2010 1.9 TDI Ambiente...
-
Wolverine
félisten
-
szilchi
őstag
Volna egy kérdésem.Megvan a lvl 66 és látom,hogy az insták között feltünt a CoT: Durnholde keep.De gondolom nem tudnék simán bemenni oda,csak ha megcsinálom a questet a Cenarion circle-nek,amit Silithusban kaptam.Hogy kinyírom a bosst BWL-be.Oda meg csak gondolom úgy mehetek be,ha megcsinálom elötte az LBRS questet,amit egy drop levélből kaptam.Mármint hogy leölöm Drakkisath-ot és megérintem a golyóját ...ami mögötte van.Ja és 66-on még nem tudnám utóbbit solozni?
[ Szerkesztve ]
Honda ---- The power of dreams // A bizonyíték hiánya nem a hiány bizonyítéka!!//...To be a rock and not to roll...Skoda Octavia 2010 1.9 TDI Ambiente...
-
Ptech
addikt
válasz animatrix11 #19454 üzenetére
tözsdézés = olcsón veszel, drágán adsz el
-
Wolverine
félisten
válasz vpeeter #19455 üzenetére
A másik láda Westfallban van, a Gold Coast Quarrynál a tengerpartra kivezető nyiladék vonalában a víz alatt, ha jól emlékszem. (Auberdine-ből hajózz át Stormwindbe, és onnan délnyugati irányban távozva meg fogod találni)
szerk: #19454: márpedig herb/alkimistaként nincs más mód a meggazdagodásra, mint növényszedés és AH-ban eladás
[ Szerkesztve ]
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
animatrix11
őstag
-
CactuS
Arcképgyáros
De hát nerfelték, te is tudod, hogy a pala már nem imba (Mondjuk még azt is el tudom képzelni, hogy a prot palák nagyobbat szívtak az uccsó nerf miatt)
Legjobban az tetszett, amikor egy vengefuk/brutal rougenak be kellett segítenem heallel, hogy le tudjon verni egy teknősvállapos (első outlandes questreward?) majd' 7k hps paladint. Mondjuk szó se róla egy jobb geares Mageel is hasonlóan élvezetes találkozni, ABvel néha akkorákat critelnek, hogy csak pislogok. Komolyan mondom így kék/lilában még "élvezetesebb" a honorfarm, mint anno a palával.
-
Nevar
aktív tag
Tegnap betévedtem arénába, 3v3aztunk kicsit, úú mi megy most ... Retri palák, arcane magek, kettesével, hármasával Épp új palát traineltük warrior lock pala setuphoz, meg próbálgattam az imp rend/trauma talentet, egész szépeket tickelnek így a warri dotok.
http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Bloodscalp&n=Nevar
-
vpeeter
csendes tag
Sziasztok!
Egy druid questhez kérnék segítséget:Trial of the sea lion.
A pendant egyik felét (agility) sikerült megtalálnom a tengerben egy ládában de a másik felét nem tudom hol keressem.Elvileg ugyanabban a dobozban kellene lennie de ha később visszamentem már lehetett kinyitni a ládát.Pls segítsetek. -
whitezo88
nagyúr
ölik a ribit [link]
régen össze volt kötve Varimathrassal, most miért nincs? -
Wolverine
félisten
válasz -conrad- #19443 üzenetére
Nem tudom, él-e még az akciós rendelési lehetőség... viszont rendelni lehet, ez biztos; ugyanakkor csak abban az esetben veszel részt a sorsoláson, ha előre ki is fizeted a kiegészítőt.
-
-conrad-
addikt
válasz Wolverine #19437 üzenetére
Szia!
van egy kis gondom:
a wow előrendelésnél a wowhu-n nem működik a kedvezményes kupon, azt írja ki, hogy már lejárt, ez miért lehet? A másik: ha ma megrendelem akkor én is részt vehetek a nyereményjátékban?
Fontos lenne a kupon, mert ha valahogy még működik és nincs száll. költség akkor a 2 wowot külön külön rendelném meg így ezáltal duplázva az esélyeket az egérre.tescos-epix témára:
Shamanommal most este szórakoztunk kicsit, meglett a full mail meele set meg a clothból megvan 3, már csak a nacira kell vadászni, az meg egyedül is megy[ Szerkesztve ]
-
Wolverine
félisten
válasz CactuS #19441 üzenetére
Healre/lövöldözni én is a cloth szettet zsákoltam be - arra tökéletes is lesz... a moonkin armorbónuszával azért nem ölhető olyan könnyen a bagoly sem
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz bobace #19440 üzenetére
Jah, a clothból én is megvettem, amit lehetett+ a robe kiesett tegnap hajnalban. Csak hát kicsit cikinek érzem azt, hogy robeot hordjak droodként (bár nem hülyébb, mint a az eventes settben lévő paladinok, akik tulképp szoknyában rohangálnak)
-
bobace
addikt
válasz CactuS #19439 üzenetére
Nem tudom, de a clothosat is kiszedtem. 2.6 sec egy SF, szal nem rossz.
Most az előbb léptem ki OG-ból, beraboltam hozzátok RC-be 37g repairom bánta a túrát.
[ Szerkesztve ]
Nem az a szabadság, hogy azt teheted, amit akarsz, hanem, hogy nem kell megtenned, amit nem akarsz.
-
bobace
addikt
válasz Wolverine #19437 üzenetére
Az én feral gearem is elég teszkós, de sikerült bevernem Baront vele. Egy frenzied regenerationnal kihúztam, poti sem árt ha van. Nekem is az eventes set van meg, kék-lila kiegészítőkkel.
Nem az a szabadság, hogy azt teheted, amit akarsz, hanem, hogy nem kell megtenned, amit nem akarsz.
-
Wolverine
félisten
válasz H.O.D. #19436 üzenetére
Balra fent nézz szét, van egy Wrath logó; arra kattintva a béta adatai fognak bejönni már.
Egyébként én feral druidaként Stratot simán végigverem egyedül, igaz, a living side-on inkább stealthben megyek, de az UD oldalon Baron kivételvel megölök bármit questreward kék-zöld gearben. A friss AD-s epicekkel még nem jártam arrafelé... Scholo még egyszerűbb, mert ott nincsenek a stealthen átlátó mobok; Dire Maulnál akadnak gondjaim, de alapvetően ott is végigmegyek.
-
Viktor77
titán
válasz H.O.D. #19434 üzenetére
1. Nézz fel a Wowhead-re, és hasonlítsd össze a Naxx kezdő kék cuccokat a T6-al. Meg fogsz lepődni.
2. A T6 ugye 4 darabig ad setbonust, ahogy a T7 is fog. Szépen össze lehet tenni a kettőt, és profitálni mindkét set bonusaiból.
3. Rajtam nagyon sokáig megvolt a Judgement set 4 darabja, egészen egyszerűen azért mert nem találtam jobbakat. És az már akkor sem volt endgame set, most a T6 pedig az.Csinálni kell. Kész. Pont.
-
H.O.D.
senior tag
válasz Viktor77 #19432 üzenetére
Az első pár szinten nyilván lesz jelentősége, hogy epic gearben vagy, de ha a BC-ből indulunk ki, akkor ez a tendencia nyilvánvaló. Rajtam 64-en már semmi nem volt a 60-as epic gearből és nem azért, mert utálom a lilát.
Mod: persze, ha ti toltatok WotLK bétát és nem így éreztétek, nyugodtan kövezzetek meg. Én nem próbáltam, csak a logika beszél belőlem.
A T6 nyilván más tészta, de az a WoW játékosok kevesebb, mint 1%-ának van.
[ Szerkesztve ]
Where do you want to go today?
-
whitezo88
nagyúr
t6okat csak naxxnál kell cserélgetni, lvl80as lockommal 3-4 random cuccot cseréltem csak le.
-
H.O.D.
senior tag
válasz -conrad- #19424 üzenetére
Van egy csóka a guildben elég morcos warri tankja van, az mindent kibír... Voltam még én, egy holy pap beteg bonus healinggel, meg két sámi, akik vállalták a dinamikus szerepkört...
Curator nektek mennyi idő alatt ment le fél létszámmal?
Aztán Nightbane-nél már fáradtak voltunk, vagy nemtom, de feszt Firewalkert játszottunk, az meg fáj. Kerítettünk egy huntert, így ment 6 emberrel. ÉppenhogyWhere do you want to go today?
-
bobace
addikt
válasz whitezo88 #19427 üzenetére
a patch óta az sem epic már annyira 1 to 100 a drop chance eddig 1 to 5400 volt. szerencsére nem mindenki tudja.
persze nem kicsit örültem, gyorsan feszítettem is vele vagy 2 órát IF-ben és SW-ben.Ribi: jó mondjuk ő full epic pvp cuccokkal főleg, így sok a stamina. a trash-t nagyon nehéz ölni, megszámlálhatatlanul sokat wipeoltam rajtuk, ha felfedeztek, mert akkor kb fél insta rádjön... 4-5 darabot még le lehet szerelni.
[ Szerkesztve ]
-
bobace
addikt
Pala gond nélkül lenyomja. Guildie hamar átröffent múltkor Straton. Már amennyire a retkes gólemek engedik... Olyan lassan jönnek, hogy közbe egy filmet is megnézhetek. Szerencsére tegnap Baron kidobta a lovát, még a druid d1 naciért visszamegyek hozzá, de kicsit uncsi már...
-
bobace
addikt
válasz H.O.D. #19419 üzenetére
Hát mage nem gyenge, főleg pvpben, főleg arcane, nerfet neki Mondjuk én ha tehetem a trasht átstealthelem legtöbb esetben, boss-t meg 80%-ban a fáim is leölik egyedül AOEd van addok kezelésére, mondjuk nekem 16k armorom is van, ami nem hátrány, ha ki kell jönni healleni az már általában baj, mert rögtön 3-szor akkora ütést kapok és sokszor nem is lehet kihealelni már...
-
whitezo88
nagyúr
amúgy ez a revampolt retri tényleg jó. eddig (3.0 előtt) cement nélkül 700 körüli dpsem volt, most 1200. hvc ub-be a t6os rugó csak haszállal volt előttem damageben.
-
whitezo88
nagyúr
haverom mennyit szív a bankkaris aktiválással... továbbengedte, majd véletlenül (?) nyomott egy visszát aztán már nem fogadja el a számot...
-
bobace
addikt
válasz animatrix11 #19412 üzenetére
Nálunk még mindig aranyárban vannak az alacsony szintű növények, teszem hozzá kb. 30 növényt szedtem patch óta, szóval ebből nem sok pénzem van, szerintem majd DK altnak megy a herba, druidon új proff.
Amúgy pedig a tőzsdézés még mindig a legjobb kereseti mód.
Valamint lvl60-as instafarm enchanterként szintén jövedelmező nekem.Nem az a szabadság, hogy azt teheted, amit akarsz, hanem, hogy nem kell megtenned, amit nem akarsz.
-
animatrix11
őstag
üdv
hogyan lehet gyorsan sok pénzt csinálni? Elixir mester alchemis és herbes vagyok, arcanite bart és néhány elixirt és potit visznek rendesen, napi qkat annyira nem csinálom, mert inkább az altot húzom, de kéne a pénz epic mountra...
esetleg farmolni hol érdemes?szóval?
[ Szerkesztve ]
Hardvert vásárolok nagy tételben is!!! Elérhetőség: 18. kerületben.
-
bobace
addikt
válasz CactuS #19402 üzenetére
Hát legalább ott hirdetik. Nálunk meg szinte semmi... Átlogolok Ragnára, legalább 10 raidet szerveznek.
Amúgy sajnálok elmenni innen, ideköt minden. Mivel most úgyis gear reset lesz, talán átmainelem magam a lockra, vagy ez marad funnak, az meg raidesnek, na majd meglátom.Én elraktam a pénzt, de lehet nem veszem meg egy darabig. Jön a GTA meg az NFS is, le vagyok maradva csomó filmmel és sorozattal, utol kéne magam érni
[ Szerkesztve ]
-
whitezo88
nagyúr
én meg már félretetettem szal másnap majd begyalogolok érte
mennék éjfélkor is csak nem tudnék hazajönni utána...[ Szerkesztve ]
-
Wolverine
félisten
válasz SzlobiG #19403 üzenetére
Ez már tavaly is jó volt, januárban a hidegben elég durva sorbanállás volt az akkori CD Galaxisnál Kicsit sem okoztunk feltűnést
-
whitezo88
nagyúr
amúgy számít az hogy us vagy a eu a kliens? (szóval lehet-e eu pass-szal us kliensen játszani?
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz -conrad- #19399 üzenetére
Yep, ez a "szerós" változat, a nem-szerós meg így néz ki DVDn: [link] (Ez az alapjáték dvdje)
bobace: Nálunk is majdnem hasonló a helyzet, hirdetni hirdetik, de mindenhez odateszik, hogy gear and skill/exp req. Mondjuk ez a skilled elég jópofa, néha még a professionöket is így hirdetik: skill engi lfw... (Biztos gyorsabban találja meg areceptet, vagy nemtom)
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest