Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
anxius
aktív tag
Küldene valaki egy SoR-t esetleg nekem is?
Eléggé izgalmas ez az új akció, jó is lesz visszatérni egy - két - három hónapot(ha pedig valaki ragna hordáról lenne, annak különösképp örülnék)
-
anxius
aktív tag
Visszatértem, habár csak egy kis időre is, egy jóbarátom karijával játszom
Ravencrest szerveren Alli oldalon megtaláltok Holyprincess néven -
anxius
aktív tag
Boldog új évet mindenkinek!
Volna egy kérdésem: Startolt mostanában új szerver,esetleg fog?Unom már az életet és visszajönnék casualkodni egyet,de úgy,hogy elejétől kezdve végigcsinálhatok mindent főleg az instákat .
Rájöttem,hogy az a két hónap volt a kedvencem,amíg 70es lettem és jó lenne ismét menni pl: Deadminesba -
anxius
aktív tag
Mindenkinek Phat Lootban,Aréna pontokban,Progressben,vagy épp csak Casualkodásban(Wolwi ) gazdag Karácsonyt és Boldog Újévet kívánok
-
anxius
aktív tag
Ohh mikről maradok le
Ezennel mindenkit megkérek,hogy mindent ami történik vele, POSTOLJON,hadd egyen itt a fene
-
anxius
aktív tag
Leginkább az hiányzik,hogy nincs amit kezdjek magammal.
Amióta abbahagytam az egyedüli játék ami lefoglal az az audiosurf,az is csak úgy,hogy beteszek egy ismeretlen új albumot és tolom végig -
anxius
aktív tag
Csesződjetek meg
-
anxius
aktív tag
Egyre jobban hiányzik a Wow
Nem kizárt,hogy hamar visszatérek -
anxius
aktív tag
Egyre Inkább úgy érzem,hogy visszakéne térnem
De még tűrtőztetem magam
Továbbra is jó játékot mindenkinek
-
anxius
aktív tag
Ezen a gyönyörű szombat délelőttön szeretnék elbúcsúzni tőletek!
Mindenkinek Phat Lootban,Firstkillekben,Nevaréknak meg Ratingben gazdag további jó játékot kívánok!Talán majd még más játék topicjaiban találkozunk!
Anxius
-
anxius
aktív tag
Fú ülök ma buszon és félfüllel hallottam,amint két 12-13 éves srác beszélget .Az egyik épp nagy izgalommal magyarázta a következőt:
-...és akkor a tankot vánsátolta a bosz és énvettem át és egyedül leszedtem a maradék 30%-át.
-Illidiannak?
-Igen neki.Dobta is mind a két tőrjétKissé megbámultak,amikor rámnéztek és látták,hogy szakadok a röhögéstől
-
anxius
aktív tag
Hol tudok PTR-re copyzni karaktert?
-
anxius
aktív tag
Mekkora az esélye,hogy keylogger van a dologban?
Addig nem merek belogolni..virusírtást futtattam,de nem talált semmit...bár lehet,hogy csak a nod szar
-
anxius
aktív tag
Úgynézki én már nem kapok béta kulcsot
-
anxius
aktív tag
IGEN!Végre van transfer PvE-ről PvP-re juppi
FS!,Wow.hu még sehol sincs és én már tudom O.o
-
anxius
aktív tag
Jee nyertem egy wow illidan booster-t^^
Köszi Wolvi
-
anxius
aktív tag
Egy kérdés: Létezik olyan addon,ami emlékeztet,hogy a windfury weapon lejárt a fegyveren?
-
anxius
aktív tag
válasz Cathfaern #16837 üzenetére
Szerintem Ragna az úgy nagyjából az arany középút!
Itt megnézheted,hogy is néz ki a szerver.Amúgy mit szeretnél kezdeni?Alli v. Horda?
-
anxius
aktív tag
Wolwi egy kérdésem volna.Van még a pitbullnak működő verziója?Nem igazán találtam.Akárhányszor felrakom nem jelzi ki a nevet,furcsa karaktereket mutat stb.
CactuS: GZ
-
anxius
aktív tag
válasz CactuS #16672 üzenetére
Szerintem ez azért nem fog megtörténni,mert a WoW-ot nem azért játszák 10millióan,mert PvP-ni akarnak,hanem ,mert PvE része van és bizony a többség PvEzik.
Ez lesz ami még mindig fenntartja a WoW-ot és nem tudják AoC-vel meg WO-val csalogatni őket.Bár pölö én is kiakarom próbálni a WO-t^^
-
anxius
aktív tag
válasz elit_hun #14529 üzenetére
Én személyszerint leszarom,hogy neked jobb a pvp.Viszont ha ennyi bajod van a WoW-al,akkor miért nem mentél AoC-ni?Egyébként ha azt várod,hogy mindenki együttérez majd veled,mert szegény elit_hun nem tud jót pvp-ni a csúnya Blizzard bácsi miatt,akkor tévedsz.Szóval psszt! és ne whineolj itt nekünk
kkthxbai
-
anxius
aktív tag
DIO3 bejelentve
minox szerint mmo szaga van
update:Ez hack&slash lesz
[ Szerkesztve ]
-
anxius
aktív tag
Megkerült Minox meg Tsukaima is,most 5ösben tárgyalunk msn-en.
-
anxius
aktív tag
Frostshock le is állt
-
anxius
aktív tag
Kezdődik a közvetítés^^
-
anxius
aktív tag
Lol elinditom Nihilum live streamet,erre bevájpolnak
-
anxius
aktív tag
Wolwi wow.hu fórum karbantartás mennyi ideig tart?
-
anxius
aktív tag
Elit_Hun privi ment
-
anxius
aktív tag
Egy kérdés wolwitól,vagy akárki mástól:
Gridet milyen parancsal lehet működésre bírni?
-
anxius
aktív tag
Fúúú tényleg elnézést.Most ugrott be,hogy ti HnG-sek vagytok...csodálkoztam is,hogy hol van Enokh
Wolwi: Azt a #1et tudomXD
[ Szerkesztve ]
-
anxius
aktív tag
válasz Darth_Revan #13528 üzenetére
Csak a nap végén,de a honornál megtudod nézni,hogy kábé mennyit szereztél addig.
-
anxius
aktív tag
Srácok help kéne!Leginkább Ptech-et és a többi nagy kereskedőt kérdezném,hogy mivel érdemes mostanában bizniszelni AH-ból?Van kábé 2k szabad tőkém és nekiszeretnék fogni kicsit jobban.Ne féltsétek a titkokat,úgysem vagyunk egy szerveren.Ha itt nem is,de légyszi legalább privátban irjatokXD
Előre is köszi
-
anxius
aktív tag
válasz Djuree #13022 üzenetére
Ha ez vigasztal,én is csak boosttal voltam Gnomerban,egykori GMünk vitt le,de 2boss után eltévedtünk.Azóta sem voltam ott.
"Amúgy igencsak jobban játszok már mint sokan akik régebben tolják. Mindig behaltunk valamelyik dungeonben mert mindenki ment mint a hülye. miután átvettem a parancsnokságot érdekes módon egy halál sem volt. taktikai érzékem úgynézki van a sok rts-ezés után..."
Hát ha csak most kezdesz belejönni,akkor GZ érte.Első 14es szinten PUG-al végigtolt Deadminesomon is én jelölgettem,és bár teljesen új voltam tudtam jelölni és irányitani.Mindössze egy icipici IQ kell hozzá,hogy megnézd,hogy van-e kék színű nevű játékos a csapatban,annak elmondod,hogy mit Polymorphozik meg jelölöd a többit.
[ Szerkesztve ]
-
anxius
aktív tag
Wolwi volna egy kérdésem:Nemtudod,hogy Step a PE-ből milyen combat text addon-t használ?
-
anxius
aktív tag
válasz steveetm #12127 üzenetére
Akkor bemásolnám ide S0und postját:
"megdolgozott a lootért? ottvolt raiden? IGEN, naív és jó indulatú vagy? IGEN, Aztán még fel is vagy háborodva? IGEN Visszabassza ez a progresst? IGEN, Sokáig tart újra gearleni valakit? NEM!
tök felesleges volt ez a post, ezt a cirkusz szerntem megmaradhatott volna házon belül is."
És ezzel tökéletesen egyet értek.Tudom,hogy accountot eladni,nemszép dolog.De az sem,hogy frostshockon anyázzák a két ex guildtagot.Nyugodtan lerendezhették volna ezt egymás között.Csakhát,hogy Tereskovát idézzem:"A botrány növeli a nézetséget"
[ Szerkesztve ]
-
anxius
aktív tag
válasz FefeeX #11871 üzenetére
Már bocs,hogy belekötök,de ha jól emlékszem,azt mondtad,hogy 2k-s ratingen voltál huntereddel.Amit mostmár 100%osan kétlek,mert én,aki december óta wowozok,MAGE-el,még én is tudom,hogy nincs instant aimed.Már megbocsáss,de szvsz mást szívass a meséiddel.
No offense...najó egy kicsi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- NOTHING Ear B171 TWS fehér Új!
- Eladó Asus Tuf FA507NV - RTX 4060 - AMD Ryzen 5 7535HS - 32GB
- Új Bontatlan Apple Studio Display 27 5K Retina Thunderbolt Azonnal Átvehető Deák Térnél.
- Openswim pro fejhallgatót keresek
- Modolt, prémium vezeték nélküli billentyűzet, választható switch - Keychron Q2 MAX ISO
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest